Aikakausien loppua seuraa uusi alku?

alfa123om222

http://fi.wikipedia.org/wiki/Vesimiehen_aika

Vesimiehen aika alkaa mielestäni 2043. Silloin alkaa aamu sarastaa pitkän yön jälkeen.

Nyt on menossa mielestäni Dan. 10 luvun 21 päivän (vuoden) sota valon ja pimeyden välillä.
Tuo sota päättynee joskus 2022. Valkeus ajaa Ahimsa periaatetta eli väkivallattomuus periaatetta, mutta pimeys luottaa, että laki kuolemanrangaistuksineen on asiallisin.

Ennen yötä 2022-2043 heittää aurinko viimeisen säteensä maan päälle eli tulee Imaami Mahdi 2015-2022.

Raamattu kehottaa huolellisesti varomaan pimeyden ajan lain käyttöä. Apostoli Paavali varoittaa HAAKSIRIKKOUTUMISESTA LAKIIN. Eli pitäisi jotenkin valvoa ja varautua lakihenkisyyden kasvuun. Itse ajattelin lukea kolmiosaisen kirjan Suomen Laki 1-3 lävitse.

Vielä eivät siis ole Aikakauden lopun tapahtumat ohitse. Mutta kaikki Maailmanloppuun liittyvät aiheet on käyty läpi tällä palstalla eikä ole enää muuta tehtävissä kuin kirjoittaa UUDESTA ALUSTA. MAAILMANALUSTA.

Satuin löytämään kirjastosta kirjan, jossa käsiteltiin Kiinan uskontoja. Rivien välistä ilmeni, että Kongfutselaisuus perustuu tarpeeseen kohottaa kulttuuri jaloilleen maailmanlopun jälkeen. Kiinan kultturin luulisi siis olevan perehtynyt aiheeseen: MAAILMANALKU.

Herra on sopivasti järjestänyt minulle tilin saldoksi 0 euroa MAAILMANALKUA ajatellen. Joudun aloittamaan siis aivan ruohonjuuritasolta. Luultavasti aloitan perehtymällä hieman Kongfutselaisuuteen. Vaikka se on jo niin vanha uskonto, että tuskin se nykyaikaan soveltuu?

15

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liimanäppi

      ~~Vaikka se on jo niin vanha uskonto, että tuskin se nykyaikaan soveltuu?

      Nykyään ei jumalille ole enää tarvetta, aiemmin jumaliin liitetyt asiat ja ilmiöt ovat saaneet luonnollisen selityksensä.

    • helluntailainen

      Ei mitään astrologista eksytystä Jumalan Sanaan ja hänen suunnitelmiinsa.

      • Liimanäppi

        Uskovaiset ovat mustasukkaisia harhoistaan


    • alfa123om222

      Aika outoja kommentteja. Pelkää ei-rakentavaa kritiikkiä. Miksi ei tuoda omaa tietoaan esille sen sijaan, että kritisoi. Itse esittäisin kommentin luetteuani viestin:

      Onko sitten niin, että muut uskonnot paitsi Intian uskonnot edustavat pimeyttä ja lakihenkisyyttä? Kuinka uskonnot voisivat edustaa pimeyttä ja taantumusta?
      Ja jos uskonnot edustavat pimeyttä edustaako astrologia sitten valoa ja valon valtaa?

      Vai mikä edustaa valoa?

      Niin, vaikka uskonnot ehkä edustavat pimeyttä niin kirjoitusten matematiikan mukaan tulee vielä Jumalan valtakunta ja Tuhatvuotinen valtakunta, joissa uskontoa harjoitetaan ja sille annetaan sijaa. Vasta kun nuo ovat olleet noin 2300 vuoden kuluttua tullee: VALON VALTAKUNTA ja saadaan tietoa siitä mikä on edustanut valoa.

      • Liimanäppi

        ~~Aika outoja kommentteja. Pelkää ei-rakentavaa kritiikkiä.

        Kritiikki nimenomaan jalostaa ajatusta, jos ajatus ei kestä kritiikkiä, niin vika ei ole kritiikissä.

        ~~Miksi ei tuoda omaa tietoaan esille sen sijaan, että kritisoi. Itse esittäisin kommentin luetteuani viestin:

        Esimerkiksi sinä sivuutat hyvin usein esittämäni asiat, joitaisn asioita olen tuonut useammin esille ja sinä et niistä välitä.

        ~~Onko sitten niin, että muut uskonnot paitsi Intian uskonnot edustavat pimeyttä ja lakihenkisyyttä? Kuinka uskonnot voisivat edustaa pimeyttä ja taantumusta?

        Uskontojen suurin ongelma on se, että ne perustuvat kuvitelluille voimille tai kuvitelluille olennoille.

        ~~Ja jos uskonnot edustavat pimeyttä edustaako astrologia sitten valoa ja valon valtaa?

        Astrologia on huuhaata, väitettyjä vaikutusmekanismeja ei ole olemassa.

        ~~Vai mikä edustaa valoa?

        Luonnontiede on itseään korjaavaa ja kritiikillä lepäävää toimintaa, en sitä itse valoksi kyllä käsitä.

        ~~Niin, vaikka uskonnot ehkä edustavat pimeyttä niin kirjoitusten matematiikan mukaan tulee vielä Jumalan valtakunta ja Tuhatvuotinen valtakunta, joissa uskontoa harjoitetaan ja sille annetaan sijaa.

        Jos noilla kirjoituksilla viittaat Raamattuun, niin tuo jumalan valtakunta piti VT:n mukaan tulla makkabealaikapinan tiimoilla ja UT:n mukaan Jeesuksen kanssa seurustelleiden elinaikana.


      • Tyhjäpallo

        Kaikkien uskonnonsuuntausten pitäisi alkaa samasta luomisen kertomuksesta ,jos
        sitä ei ole ,taikka sitä ei hyväksytä ,niin silloin ei hyväksytä YAHWE - Jumalan olemassaoloakaan . Siten kaikki keskustelu on turhaa ,koska silloin ei ole mitään lupauksen täyttävää tulevaisuutta maapallolla .Pommitetaan kaikki tuusan - nuuskaksi viimeiseen ihmiseen ja eläimeen ,ja sitten maapallo jää autioksi
        ikuisuudesta toiseen .Sitten ei ole mitään eroa ,Darwinin ja elävän Jumalan välillä .


      • Liimanäppi

        ~~Kaikkien uskonnonsuuntausten pitäisi alkaa samasta luomisen kertomuksesta ,jos

        sitä ei ole ,taikka sitä ei hyväksytä ,niin silloin ei hyväksytä YAHWE - Jumalan olemassaoloakaan .

        Tossa on vaan se ongelma, että monoteistinen Jahve otettiin juutalaisten jumalaksi vasta eksiilin tienoilla, luojajumala oli Raamatun mukaan aivan muuta.

        ~~Siten kaikki keskustelu on turhaa ,koska silloin ei ole mitään lupauksen täyttävää tulevaisuutta maapallolla .

        Raamatun juttuja ei ole mitään syytä ottaa yliluonnollisina ohjeina, koska ne eivät ole sellaisia.

        ~~Sitten ei ole mitään eroa ,Darwinin ja elävän Jumalan välillä .

        Darwinin ja Raamatun jumalan välillä on se vissi ero, että Darwinista on näyttöä, jumalasta pelkkiä taruja.


    • alfa123om222

      Kiitos kommenteistasi aina! Yhdyn aika moneen seikkaan niissä, mutta se että jonkilaisia Herrauksia, joilla on taikakeinoja käytettävänään ei ole olemassa tuntuu arveluttavalta.
      Jos joku todella elää ikuisesti tai vaikka 1000 vuotta suuressa, vaikkapa kahdenkymmenen miljardin asukkaan yhtenäisen kielen omaavassa yhteisössä niin pakostakin hänestä tulee Herrauksien hallitsija. Nyt sitten kai arvoisa kriitikko viittaa muurahaisiin ja heinäsirkkoihin, että eihän niilläkään mitään taikaa ole?.

      Itse olen saanut sairauksia esim. paiseita, jotka ovat rukouksen jälkeen lähteneet hetkessä.
      Yms. terveyteen liittyvää paranemista on tapahtunut. Jeesus sanoo olevansa 1500 vuotta parantaja ja lääkäri, mutta 1500 vuotta sen jälkeen profeetta. Se pitää kokemukseni mukaan paikkansa.

      Mutta apostoli Paavali todisti hepralaiskirjeessä nähneensä niitä, jotka eivät saaneet sanan täyttymystä tässä maailmassa. Heidät sahattiin kahtia ja he köyhtyivät luola-asukin tasolle luovuttuaan pelloistaan Kristuksen tähden. Eli on olemassa niitä, jotka voivat todistaa sanaa vastaan.

      Minun mielestäni nykyiset uskonnot täyttävät USKONNOLLISUUDEN TARPEEN. Tuo tarve on kuulla jotakin viihdyttävää kuolemaan yms. liittyen. Voisiko olla kristinuskoa ihanampaa tapaa kuulla siitä mitä kuoleman jälkeen muka seuraa. Se että eräät köyhtyvät uskonnon takia äärimmäisyyksiin ei vielä uskontoja kaada. Niille on TARVE OLEMASSA JA KYSYNTÄ. Jos kristinusko vedettäisiin maailmasta niin tilalle pitäisi keksiä uusi uskonto.

    • Liimanäppi

      ~~...mutta se että jonkilaisia Herrauksia, joilla on taikakeinoja käytettävänään ei ole olemassa tuntuu arveluttavalta.

      Aidossa keskustelussa positiivisen olemassaoloväitteen esittäjä luonnollisesti näytön väitteensä tueksi. Tuo esittämäsi on lähinnä toive, ei muuta.

      ~~Jos joku todella elää ikuisesti tai vaikka 1000 vuotta...

      Siis jos.

      ~~Itse olen saanut sairauksia esim. paiseita, jotka ovat rukouksen jälkeen lähteneet hetkessä.

      Toi ei ole mitään sen rinnalla, että jotkin herättävät henkiin jo mätänemistilassa olevia. Harmi, ettei ensimmäistäkään luotettavaa havaintoa ole tuolta saralta esittää.

      ~~Minun mielestäni nykyiset uskonnot täyttävät USKONNOLLISUUDEN TARPEEN.

      No ainakin täyttävät hallitsemaan pyrkivien halun hallita. Uskonnot ovat massojen hallintaa, ei muuta. Itämaista tosin löytyy toisentyyppistäkin menoa.

      • hukkaanmeni

        Jos alamme pitämään WIKIÄ ohjekirjana niin kaikki toivo on menetetty .


      • Liimanäppi
        hukkaanmeni kirjoitti:

        Jos alamme pitämään WIKIÄ ohjekirjana niin kaikki toivo on menetetty .

        Hienoa, että meillä on täällä enemmänkin ajatusten Tonavia. Wiki on todella harhainen, siellä väitetään esimerkiksi, että Tellus on muodoltaan navoiltaan litistynyt pallo. Raamatun mukaan tämä ei pidä alkuunkaan paikkaansa.

        Samoin wiki väittää harhoissaan, että maa kiertää aurinkoa, minkä Raamattu myös osoittaa vääräksi ajatukseksi.


    • alfa123om222

      Valitettavaa on, että jopa raamatun mukaan toisen maailmanloppu voi olla toiselle maailmanalku. Israelista valittiin kaksi vuorta; toinen siunauksen paikaksi ja toinen kirouksen paikaksi. Puolet heimoista kirosivat ja puolet siunasivat.

      Jeesus sanoi puolestaan: Sinä yönä...... toinen otetaan ja toinen jätetään.

      Monet kristityt kuuluvat yhä mieleltään maailmanlopun porukkaan. Maailmanloppu työllistää heidän ajatuksiaan määräävästi. Valoisa näkemys maailmanalusta edellyttää tiettyä raakuutta. Pitää hyväksyä evolutionistienkin omima näkökulma valinnasta. Ei saa tuntea empatiaa ketään kohtaan. Sillä emmehän tiedä kuka valitaan ja kuka ei?

      Ei pidä kuitenkaan mennä toiseen ääripäähän eli natsisimiin. Tai narsismiin. Mutta terve EGO on kyllä hieno asia. Raamattuhan sanoo, että teidän pitää ensin tulla hulluiksi, jotta voisitte viisastua. Mielestäni tuo viisastuminen johtaa myös terveeseen EGOON. On Jumalan käsissä kuka valitaan ja kuka ei. Itse ei voi tehdä lähimmäisen auttamiseksi mitään, jos ei ensin auta itseään ja viisastu.

    • Mikäpsace

      Ketään ei ole tarkoitus käännyttää mihinkään uskontoon.Uskon omaksuminen
      on täysin vapaaehtoista,ja sen tuloksia me emme näe kuin vasta määrätyn
      ajan kuluttua.Kuka sen näkee ja kuka ei,sillä siisti ! Jos ylösnousemusta ei olisi
      (haudoista nousemista maan päälle)niin kaikki eläneet kristityt olisivat siten
      säälittävässä asemassa,kieltäytyessään kaikista synnin nautinnoista,mitä
      "Ei-Kristityt harrastavat ".Oikeat vastaukset ovat hyvin yksi-selitteiset,jos
      niitä ei mutkisteta 99,9 % harhaopeilla.

    • Vesimiehen aikakausi alkoi jo aika kauan sitten, 1800-luvulla, minkä näkee jos katsoo miten maailma on muuttunut sen jälkeen. Teollinen vallankumous on täysin muuttanut maailman ja teknologioita jotka käyttävät aaltoja, kuten radioaaltoja, mikroaaltoja, ääniaaltoja jne. tulivat samassa yhteydessä, jotka ovat heijastuksia vesimiehen aikakauden aaltomaisesta puolesta.

    • alfa123om2222

      Maailmanlopun odottaminen on psykologis-uskonnollis-taloudellinen harha? Minkä vuoksi VT:n profeetat järjestäin järkyttävät ihmismieltä visioillaan täystuhosta? Miten tuollainen järkyttäminen vaikuttaa ihmisen elämään ja tulevaisuuden toiveisiin? Jos on olemassa ihmistyyppi joka elää elämänsä läpi joka päivä maailmanloppua odottaen niin tuon ihmisen elämä on varmasti täysin hukassa.

      Siitä on kulunut nyt yli 2500 vuotta kun nuo ennustukset kirjoitettiin ja mennyt on lukemattomia sukupolvia eikä maailmanloppua ole tullut. Joko raamattu on harhainen kirja tai sitten joku tietää, että on aika tulla maailmanlopun. Nythän se on täysin mahdollista kun vuonna 1945 keksittiin ydinaseet. Mutta esim. vuonna 1600 maailmanloppu oli vielä kaukana mahdollisuksien ulkopuolella. Miten on tuollaisen uskon vaikutus, että tulee maailmanloppu? Vaikuttaako tuo usko itsessään sen, että se tulee? Olivatko VT:n profetiat katalysaattori siihen, että ydinaseet keksittiin.

      Kun on luotu kuva siitä, että tulee varmasti maailmanloppu; niin ruokkiiko tuo kuva tulevaisuuden kehityslinjat kohden sitä, että ihmiskunta lopulta tuhoaa itse itsensä?
      Raamatussa on joitakin profetioita siitä, että koko maapallo muutetaan paratiisiksi, mutta nuo profetiat eivät saa jalansijaan yhtä paljoa kuin maailmanlopun vohotus. Joka tapauksessa Jehovan todistajat opettavat hienosti kun opettavat maapallon muuttamista paratiisiksi. Tosin heillä on Harmageddon oppi, joka on yhtä kammo kuin maailmanlopun profetiat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe