Timo Soini-yksin Sampparissa

OhiKävelin

Kyllä on persuilla into sammunut yrittämisestäkin, vaalitappioon on alistuttu. Ohikulkumatkalla luulin että joku paikallispolitiikko pitää puhetta kun väkeä oli niin vähän. Kourallinen ihmisiä oli kuuntelemassa Soinia Sampparissa tänään, kaukana ovat neljän vuoden takaiset hurmostilaisuudet. Kansa sivistyy ja persujen kannatus vähenee, se on se fakta yhtälö.

Parasta oli että moni entinen persu kehui estotta Sipilää, toki niin hiljaa ettei ärhäkät "rehelliset miehet" kuten Juntunen ja Torvinen kuulleet. Poistuin nauraen.

82

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JytkySulasi

      totesin saman jutskan, ei vedä Soinikaan enää persuilla väkeä, uho on poissa...

    • HäpesinJuntteja

      no eihän siellä ollu juuri ketään, näin sen ihranaaman siinä kävelemässä sampparissa, juntunen yritti astua samoihin jalanjälkiin ja näyttää soinin kaverilta, samoin torvinen

    • lyhyetjäljet

      Nykyinen lapin ps kansanedustaja huhujen mukaan valehdellut viimekertaisen vaalirahoituksensa ?

    • PitihänSeArvata

      Kenestä on kyse? Pitääpä ottaa selvää ja ilman muuta palata asiaan. Perussuomalainen pettää aina.

      • syntikaatti

        Mäntylä on jostakin poroaidan tuoltapuolen,olikohan kotipaikka Savukoski.Joka sieltä lähtee edes yrittään eduskuntaan,pitäis saada vaalirhaa kaksinkertainen määrä rintamaiden ehdokkaisiin verrattuna.Olen kyllä keskustan äänestäjä pohjoisesta,mutta toivotan menestystä kansanedustaja Mäntylälle vaaleihin.

        Miksi pitää mollata ihmisiä jatkuvasti,jotka ei satu olemaan samasta puolueesta.Persut on kyllä saaneet osansa tyhjänpäiväisestä panettelusta,vaikka eivät ole edes hallituksessa.


      • tasapuolissuuttako

        Jaa että persuakan vaalirahahuijaus on jotain kauniimpaa kuin kepulaisten vaalirahasotkut?

        Jaa että persuakan kotipaikkakulukorvaussotkut on jotain kauniimpaa kuin väyrysen jalasmökki?

        Kun persu tekee väärin hys hys. Muiden vääryydet tikunnokkaan.


      • poroaita

        Kepun Maijjala on myös poroaidan tuoltapuolen eikä hänen ole tarvinnut valehdella vaalirahoitustaan.


    • pöl.västi

      Soini suorittaa pystykarsintaa, sillä on "hohtimet kaivossa".

      • paikallinenisä

        Talvitapahtuma Tuiskussa oli kyllä melkoisesti väkeä!


    • torveloeisaaääntäni

      Ei voi olla totta Torvelo tehnyt 3,5 vuotta töitä siis kokopäivätöitä Rovaniemellä H.Mäntylän kampittaakseen ja nyt näivettyi koko puolue, niin ja aisaparina &Juntunen.

      Ei käy tasan onnenlahjat siis torvelolla....

      Ja nyt se kuivui koko puolue.... NYYH ja nyyh. Tosiasia vaaleissa 2011 Soini olisi päässyt HALLITUKSEEN mut ei mennyt kun kuvitteli vielä isompaa jytkyä 4 vuoden päästä. Neljä vuotta on mennyt ja Persut on tehnyt tehtävänsä (saaneet puoluetukea miljoonia euroja)

    • seuraaja

      Samoin, Sampo-keskuksessa tuskin hiuomattiin, että Soini oli siellä.
      Omaa persuporukkaa siellä oli selfie-kuvien ottajineen, ei oikestataan muita.
      Persujen aika on on ohi Lapissa ja Rovaniemellä'..

    • persauksetauki

      Missä oli hurmos? Loisti koko tilaisuuden ajan poissaolollaan. Kourallinen väkeä kuuntelemassa ja sekin Sipilän porukkaa. Kevät tuli, jytky suli, persus pani puli puli.

    • Herra475

      Miksi vaivautua paikalle kun samoja litanioita on kuultu jo monta vuotta. Nyt on yhteiskunnassa tärkeämmät asiat pinnalla kuin Soinin ja PS:n ylläpitämät kuluneet teemat.

    • TiedänTyylin

      Timo Soini saa seuraavaan hallitukseen jonkun vähä-ravoisen ministerinsalkun ja hymyilee ministeriauton takapenkillä. Puolessa välissä vaalikautta hän riitaantuu ihan tahallaan hallituksen kanssa ja lähtee hallituksesta. Loppu vaalikausi meneekin sitten hallitusta moittiessa ihan niinkuin ei itse olisi ollut siinä mukana ollenkaan. Tuolla tempulla persujen kannatus saattaa säilyä siinä kymmenen prossan pinnassa. Jos Soini jatkaisi hallituksessa koko vaalikauden se olisi lopullinen kuolinsuudelma persuille, kannatus tippuisi takaisin sinne kolmeen neljään prossaan.

    • LohtuaPistostaVasemmisto

      No furryja on siitäki eestä pistossa takahalkioineen. Rientäkää sinne komunistit nuuhkimaan niitä halkioita. saatte siitä voimaa ja lohtua tuskaanne.

      • arkitotuus

        Katsokaapa toverit ja kaverit sitä viimeistä Ylen kannatus galluppia, neljästä isoimmasta puolueesta ainoastaan Perussuomalaisten kannatus on selvästi nousussa, muiden laskussa.
        Koirat haukkuu, karavaani kulkee.


      • RaakaTotuus
        arkitotuus kirjoitti:

        Katsokaapa toverit ja kaverit sitä viimeistä Ylen kannatus galluppia, neljästä isoimmasta puolueesta ainoastaan Perussuomalaisten kannatus on selvästi nousussa, muiden laskussa.
        Koirat haukkuu, karavaani kulkee.

        Sinullahan on mielenkiintoinen tulkinta asiasta, suorastaan persumainen tulkinta. Persujen kannatuksen "hurja nousu" oli 0,6 %-yksikköä. Sallinet minun käyttää sitten myös samanlaista sanontaa Vasemmistoliiton ( 0,6) ja Vihreiden ( 0,5) kannatuksen noususta.

        Toisaalta, Keskustan kannatus oli ko. gallupissa 25 %-yksikön pinnassa. Siinä sitä onkin sinulla miettimistä. Varsinkin sen vuoksi että Soini piti tyhjässä Sampokeskuksessa seinille puheita viime lauantaina. Siihen on syynsä, kuten fiksuna ihmisenä ymmärrät.


      • pppersu

        En ole miekään käynyt kuuntelemassa Soinia. Mutta,mutta... Äänestänpäs kuitenkin Persuja koska olen päätökseni tehnyt jo aikoja sitten. Liittynyt jo puolueeseenkin! Äänestää voi vaikkei ole ollut aina paikalla kuuntelemassa. Tai aivan vähätuloisilla ei ole ollut varaa lähteä kuuntelemaan vielä ennen kuin Persut laittaa vähävaraisten asiat kuntoon. kyllä ääniä kertyy,olkaa huoletta. Jotka ilkkuu niin älkää sitten ottako vastaa Persujen kansalaisille saamia etuja. kiitos ja hyvää Perussuomalaisen aurinkoista kevättä!


      • harhalootot

        Vai laittaa persut vähävaraisten asiat kuntoon.... Sanotaanko että, sitä odotellessa, ja odottelusta tulee harvinaisen pitkän sorttinen.
        Hukkuva tarttuu kuulemma siihen viimeiseen oljenkorteenkin, samasta asiasta sullakin vissiin kyse.


      • 2233

        Missä niitä kommunisteja nykyaikana ?


    • loppupersuilulle

      Ei kykene Soini enää sutkauksiin, se viimeinen taisi koskea takapuolen myyntiä, ja sillä lähti kannatus heti alamäkeen. Soinilla kun on tähtäimessä hallituspaikka, niin ei voi päästellä löyhiä lupauksia, koska silloin mahdolliset hallituskumppanit laittavat Soinin heti hylkyyn.
      Vaikea on paikka persuilla tekee mitä tahansa, mutta kun ei uusia eväitä ole löytynyt, ja vanhat tyhjän höpinät on jo puhki kuluneet.
      On varmaan Soinikin katsonut Kreikan Syrizan taaperrusta, vaaleissa lupasivat persumaisesti vaikka mitä, ja nyt ei mitään lupausta pysty pitämään, niin siinä on vakava paikka. Sellaiseen ei Soini halua joutua, mutta kun persujen äänestäjät haluaisivat kuulla samanlaista uhoamista kuin viimevaalien alla, sellainen taas ei tule kyseeseen, ei oo helppoa persuillakaan, hyvä jos apupuolueeksi kelpaavat, kun hiipivät hissukseen Sipilän takana, nuollen hänen kengänpohjiaan.

      • JohanOnHommaa

        Muutama aktiivisesti persujen toiminnassa viime vaaleissa ollut henkilö on jo vaihtanut leiriä Sipilän porukoihin. Ja se joka kerran lähtee persuista ei sinne ikinä palaa. Siitä pitävät junttamiehet huolen.


    • säälittäääjone

      Näkee noista persujen jutuistakin, että lopun edellä jo mennään. Ei edes yritetä mitään järkiperäistä, höpötetään vaan jotain Lieksan mamuista, kuinka saavat enempi kuin suomalainen työtön.
      Siinä sitä on persujen vaaliteemat.

    • Muisti-toimii-kyllä

      Saihan se muunmuassa perussuomalaiset nostettua sitä työmarkkinatukea sen sata euroa kuussa. Siis perussuomalaisten painostus sen aiheutti.
      Hallitushan sen sosialistien siunaamalla avulla kyllä söi heti takaisin moninkertaisesti kaikenmaailman maksujen korotuksilla.

    • PähkäilyäPuolueettomasti

      Perussuomalaisten pelko on tyhmyyden alku.
      Mollaaminen ja haukkuminen johtuu suunnattomasta pelosta että jokin muuttuisi köyhillekin paremmaksi sen myötä jos perusssuomalaiset saavat ääniä lisää jne.....

      • näinsemenee

        En äänestä persuja,mutta heillä on paljonkin mielipiteitä jotka olisin heti valmis allekirjoittamaan.Tornion markkinoilla käyn kyllä heitäkin jututtamassa.Kommunistejä en siedä silissäni.


      • VasemmistoEiAutaKöyhiä

        Sen myötä vasemmistopuolueet kuolevat kokonaan pois kun kansa huomaa heidän vuosisatoja jatkuneet sumutuksensa muka köyhän suomalaisen puolueena.


    • vassari

      Älkää vähätelkö vasemmistopuolueita. Jos niitä ei olisi ollut, äitiänne eikä isiänne olisi ollut olemassakaan, eikä teitäkään. Isoisänne olis kuollut nälkään jo lapsena.
      Perehtykää vähän historiaan, ennen kuin hölisette höpöjä.

    • ÄlkääOlkoVimmoissanne

      Menkää Venäjälle jos kaipaatte stalinia jne...
      Täällä ole pakko räyhätä kokoaikaa ja haukkua Timo Soinia. Se tympii.
      Ei se varmaan timon syy ole se paha olonne.

      • oikeistolainen

        Minulle ainakin persut on vasemmistoa, se äärioikeistosiipi on roskajoukkoa.
        Ikinä en ole vasemmistoa äänestänyt.


    • OmiaEtujaVainAina

      Aivan sama vaikka teitä ei olisi olemassakaan. Siis vasemmiston rottia.

    • eipaluutavanh

      Soini oli oikeassa jo 2010 vuonna. Se että Perussuomalaisten puheenjohtajan sana pitää paikkansa ja puolueen kannatus on nyt nosteessa on liian kova paikka antipersuille. Se Kreikkakin olisi jo kaatunut ellei sitä olisi pönkätty suomalaistenkin veronmaksajien kustannuksella. Maahanmuutto maksaa Suomen veronmaksajille 1,5 miljardia vuodessa. Pääasiassa muiden euromaiden viiden viime vuoden kuluessa toteuttamat " pelastustoimet " ovat painaneet Kreikkaa yhä raskaampiin velkoihin mutta ne ovat pelastaneet ulkomaisia suurpankkeja maasta turvaan. Suurin osa tukiluotoista on kulunut Kreikan valtion vanhojen velkojen maksamiseen ulkomaisille liikepankeille. Nyt tekevät salaa Kreikalle komatta tukipakettia joka on jopa 50 miljardia euroa. Asiantuntijoiden mukaan Kreikka ei pysty koskaan maksamaan velkojaan takaisin Suomelle kuin muillekaan. Saksa ja Ranska tai niiden pankit tosin osaavat ottaa saatavansa Kreikasta tukipakettien muodossa. Tukipaketeista jää Kreikalle vain noin 10% . Oli hullua ottaa tuollainen läpeensä velkainen ja korruptoitunut maa euroon. Se keskustan Juha Sipilä on Suomen syöjä Olli Rehnin oppilas ja suuri ihailija, kertoi antavansa täyden tuen Olli Rehnille kun Olli oli komissaarina järjestämässä leikkauksia Suomeen. Muistetaan että tukipaketit Kreikkaan jatkavat matkaansa mylös Sipklä johtoisessa keskustassa . Muistetaan myös kuinka molemmat sosialisti puolueet eduskuntavaalikampanjoivat suurella eurokrttisyydellä eivätkä aikoneet mennä euronpönkkäys hallitukseen mutta vaalit meni ja takit kääntyi. Keskusta antoi ensimmäisen miljardin euron edestä lainaa Kreikalle, kuuden puolueen sateenkaarihallitus antoi seuraavat 6 miljardia euroa. Koskaan ei saada näitä takaisin, näin ovat eri maiden eri puolueiden asiantuntijat sanoneet ja maalaisjärkikin sen sanoo. Soini olisi mennyt hallitukseen jos hallitusohjelma olisi ollut hyvä Suomelle ja tavallisille suomalaisille ihmisille mutta se ei ollut hyvä. Soini toimi rehellisesti vsstuullisesti. Perussuomalaiset ei hyväksy sitäkään että Suomeen raahstaan ulkomaisia nuoria terveitö riskejä miehiä makaamaan täysihoidolla suomalai sten veronmaksajien elätteinä. Maahanmuutto maksaa Suomen veronmaksajille 1,5 miljardia vuodessa. Lomalle ulkolaiset ovat symellisesti tervetulleita omin kustannuksin.

      • persunmatikka

        Maahanmuutto maksaa 1,5 miljardia vain persujen omalla matikalla, asiasta on persuilta kysytty, koska luvut on aivan päin persusta tulleita, mutta mitään faktoja tuolle ei ole löytynyt.
        Persuilta saa kysyä laskelmasta toisenkin kerran, eikä vastausta löydy.
        taitaa ne muutkin persujen luvut olla hatusta tempastuja, ei oikein ketään vakuuta.


    • MakkilantaaSoiniJauhaa

      Kova nostehan se on persun mielestä jos kannatus tippuu 19 %-yksiköstä alas 14 %-prosenttiyksikköön.. Samalla matematiikallako Soini meinaa hoitaa valtiontaloutta?

      Timo Soini hyväksyi kaikki Kataisen ehdottamat leikkaukset pienituloisille viime hallitusneuvotteluissa. Huomatkaa: Kaikki leikkaukset mitä Kokoomus ehdotti köyhille kävivät Soinille oikein hyvin!!!!!!!! Soini suostui jo etukäteen myös EU;n tukipaketteihin täysin rinnoin mutta persujen kenttäväki pani hanttiin ja Soini jouti perumaan Kataiselle lupauksensa. Vallanhimo ministeriauton kyydille oli Soinilla aivan hirvittävä.

      Sellainen köyhien puolustaja on Timo Soini. Siitä miehestä ei tiedä puhuuko pää vai p.rse!

    • PM_Sipilä

      Toivottavasti tuleva pääministeri Juha Sipilä ottaa armosta pari persua hallitukseensa. Sillä tempulla taataan se, että persujen kannatus tippuu seuraavissa vaaleissa sinne normaaliin 3-4:n prosenttiin.

    • HyväPuolue

      No mikäs Timo Soinissa niin närästää? Älykäs hyvää tarkoittava mies.
      Asiallinen, reilu, älykäs, osaava, taitava, ahkera, tasapuolinen, kiinkoton, rauhallinen, kansainvälinen, sovitteleva jne..jne.

    • parasmeille

      Keskusta Juha Sipilöineen on Suomen tuho. Itse en halua Sulmea täydellisen osaksi eu liittovatiota, Brysselin orjuuteen ja siksi hyvin monien muiden isänmaallisten suomalaisten tavoin äänestän Perussuomalaisia

      • kreikanuudetpaketit

        heh,heh, että "isänmaallisia" olette. Menisi isänmaa täydelliseen tuhoon teidän tomppeleiden talouslinjauksilla.
        Noh, tässä maassa saa äänestää ketä haluaa, hyvä niin. Toivotaan että kepu hyväksyy persut mukaan hallitukseen. On mukava katsoa kun mikään ei tule linjauksissa muuttumaan, mitä te tomppeli-kannattajat sitten sanotte ?


    • VeretSeisahtuuKohta

      Soinilla ei ole parin kuukauden päästä muuta kuin hanttikortteja käsi täynnä. Kolme isoa puoluetta neuvottelevat hallitusratkaisusta ensin ja persut otetaan neuvotteluihin niiden jälkeen jos on tarvetta. Voisihan sieltä persuille jonkun puutarhaministerin paikan antaakin, ei millään pahalla. Valtiontaloutta, ulkomaan suhteita eikä puolustukseen liittyviä ministeriöitä ei saa antaa hörhö...anteeksi persujen käsiin.

      • näinsekäy

        Luulisi kokkareiden menevän jo vaihtelun vuoksikin oppositioon. Persut ovat siinä kolmantena pyöränä hallituspaikkoja jaettaessa. Vähän jos ollenkaan on Soinilla kortteja siinä pelissä. Kaikki tietävät Soinin valtavan halun päästä ministeriksi, hän on jo vuosi sitten julistanut, että ennen vaaleja ei persut saa sitoa käsiä kynnyskysymyksillä, eli Soini on aika notkea neuvoteltaessa hallitusohjelmasta. Persut toki yrittävät niitä' Kreikka-paketteja vältellä, saa nähdä käykö siinäkin vähän samalla tavalla kuin Kreikan Sirizalle, mökelletään mukamas hyvää neuvottelutulosta äänestäjien hämäämiseksi.


    • MikäPuolustus

      Suomella ole mitään puolustusta. Sehän on Venäjän määräämä lumepuolustus.
      Suomi on Venäjän alusmaa. Suomi ei kestä tuntiakaan jos Venäjä haluaa tulla Suomeen.

    • Faktatietoa

      Kirjoitit täyttä totta paitsi yhdessä asiassa ehkä erehdyit? Jos Venäjä haluaa ottaa Suomen niin se ottaa. Minuutissa.

    • PM_Sipilä

      Kenestä kansa haluaa pääministerin? Gallupin tämänhetkinen tilanne: (IS)


      Antti Rinne (sd) 12%

      Juha Sipilä (kesk) 44%

      Timo Soini (ps) 24%

      Alexander Stubb (kok) 20%


      Ääniä annettu yhteensä 69521 eli aika kattava otos. Tästä on ilo jatkaa.

    • persusta

      Eiköhän persujen aika jo mennyt. Nyt koetetaan hiillosta lämmittää, mutta eipä ainakaan Lapista löydy siihen puhaltajaa. Paras turvautua " vanhoihin puolueisiin", jotenkin tietää, ettei mitään erikoista tapahdu. Väyrystä voi aina turvallisesti äänestää. Saattaisi rakentaa uuden tanssilavan vaikka Rovaniemelle. Persujen äänestämistä en kannata,

      • joukovaimuu

        Kannata vaikka kallista paskhha lakia. Eikö olekin ikävää, kun Perussuomalaisten kannatus jatkaa nousuaan.
        Helppo ymmärtää vinkuminen. Lisää vinkumista odotellaan, mutta ei se mitään auta.
        Mopot haukkuu, pillari kulkee.


      • toivotaansitä
        joukovaimuu kirjoitti:

        Kannata vaikka kallista paskhha lakia. Eikö olekin ikävää, kun Perussuomalaisten kannatus jatkaa nousuaan.
        Helppo ymmärtää vinkuminen. Lisää vinkumista odotellaan, mutta ei se mitään auta.
        Mopot haukkuu, pillari kulkee.

        Minä ainakin toivon persujen pääsevän hallitukseen, se kun on tuhakkeiden loppu.
        Siinä se häviää usko persuihin jo tyhmimmältäkin kannttajalta.


      • näinpersutkarutotuus
        joukovaimuu kirjoitti:

        Kannata vaikka kallista paskhha lakia. Eikö olekin ikävää, kun Perussuomalaisten kannatus jatkaa nousuaan.
        Helppo ymmärtää vinkuminen. Lisää vinkumista odotellaan, mutta ei se mitään auta.
        Mopot haukkuu, pillari kulkee.

        kovin tuo persu-kannatuksen nousu on marginaalista, persujen unelmointi, muuttuu persu-aivoissa omaksi totuudeksi, sellaista se on elää persu-kuplassa ja kuvitella muidenkin elävän siellä.
        Viime vaalien jälkeen, persut mekastivat kiimassa, kuinka nyt on nähty Kepun lopun alku, eikä kepulit ikinä tule enää nousemaan. He vielä mölysivät olevansa opposition ykköspuolue.
        Mitenkä on yleensä mahdollista, että niistä näkymistä Kepu on noussut aivan omiin kannatuslukemiin, ja persut pudonneet melkein "takiaispuolueeksi" ?


    • näinsoon

      Tämä maa ei tarvi perseitä eikä kommareita. perseet kyllä häviää mutta noita kommareita
      pakostakin jää muutama verenperinnön takia. kaikista vähiten Lappi noita tarvii.

      • TotuusOnRaaka

        Persujen kannatus laskee sitä mukaa kun kansan sivistys nousee. Jos oikein hyvin käy niin persuille ei heltiä Lapin vaalipiiristä yhtään kansanedustajan vakanssia. Toki ainoa joka sinne on edes tosissaan täältä tyrkyllä on vantaalainen Vantaalla asuva Hanna Mäntylä. Matti Torvinen saa ehkä muutaman sata ääntä ja sillä ei kuuhun mennä, ei edes eduskuntaan.


    • hyväps

      Suomessa on onneksi nyt kovassa nousussa rehellinen Perussuomalainen puolue joka tekee työtä koko Suomen ja varsinkin sen heikoimman väestönosan parhaaksi. Saa siinä väyrys pate myydä vihkikuva mukia ja ajella Nuorgamista alkaen kohti etelää mutta tämän Kreikka tukipakettien aloittajan sana ei ehkä enää uppoa nykyajan ihmisiin. Kehtaa pate esiintyä eu ja eurokriitikkona kun itse tekee vielä europarlamentissa Alde ryhmässä eurostoliittoa. Ainoastaan Perussuomalaiset on Suomessa eurokriittinen puolue. Ei mikään muu. Perussuomalaiset haluavat auttaa Suomen pieni ja keskituloisia eikä kuin muut syytää vielä velkarahat Kreikkaan ym

      • naura.sinäkin.tuolle

        Näytät kyllä elävän ihan omassa todellisuudessa, ei tuota jorinaa voi muuten tulkita. Uskot ihan nikottelematta persujen jutut, taidat olla pikkasen yksinkertainen, vai mitä ?


    • KeskustanIhramahatLoiset

      Keskusta ole koskaan edes puhunut tasa-arvosta. Eli köyhyyden poistamisesta lapista tai Suomesta.

      Tyhmiäkin ovat ja turhan jankkaajia, saamattomia, lihavia, vanhoja, omahyväisiä, mitättömiä, kalliita loisia, änkyröitä, väyrysiä, käärijöitä, parasiitteja kaikki tyynni. Suomi menee aina syvään lamaan kun keskusta saa hallita. Maaseutu ja lappi kuolee lopunkin aina keskustan hallitessa.

      Narsisteja pateja jne.....

    • KeskustaVoittaaVaalit

      Sipilä, tuleva pääministerimme on fiksu talousmies. Soini ei ole edes mies.

      • EnUsoEn

        En usko sipilöihin. Samaa pazkapopulaa ko muukki keskustan pöljäkkeet jne...


    • varmaTietoinen

      Ainoa puolue joka on johdonmukaisesti aina puolustanut syrjäseutuja ja Lappia on Suomen Keskusta. Esim. Perussuomalaiset ovat ajaneet aina etelän suurien keskusten asioita, Kokoomuksen kanssa kun samaa sakkia ovat. Punamultahallitus tulee parin kuukauden päästä ja nostaa Suomen lamasta, onneksi.

    • persuillaan

      Eihän persut ole mitään ajaneet ja nyt kun vaalit taas tulevat, hoksaavat, että se onkin oman edun loppu.Eipä eduskunnasta jää mieleen yhtään välkkyä persua. Aika meni jo, ei edes lapista ainoataan persuedustajaa ja se on hyvä.

      • oottelema

        Mitäs mieltä olet PS Jussi Niinistöstä, onko se sanomasi, ei välkky persu ?
        Onko Tohtorismies Jussi Niinistö mielestäsi pölhöpopulisti, kuten yleensä Perussuomalaisia kirjoituksissasi määrittelet ? Vastaa, odotellaan.


    • MikäpäSeTimossaHyväMies

      Teilläkö on oikke lama nyt vasta. Toisilla se on ollut koko elämänajan lama. Köyhyys, työttömyys jne..
      Aina vaan 30 prossaa kansasta ainakin köyhyydesssä elänyt ja elää.
      Ei se enää voi huonommin mennä.
      Te pelkäätte perussuomalaisia. Siis te joilla menee hyvin nyt ja ennenkin. Ette halua muutosta jonka perussuomalaiset voivat tehdä. Eli tasa-arvoa kaikille Suomen kansalaisille.
      Köyhien kannattaa äänestää perussuomalaisia. Kokeilla sitäkin. Sillä heillähän ei ole mitään hävittävää ainakaan.
      Mistäpä siltä köyhältä enää ottaa.

      • nukkuvatesiin

        Meidän perheeltä lähtee 4 ääntä Perussuomalaiselle ehdokkaalle. Ainoa puolue joka Suomalaisten oikeuksia yrittää puolustaa. Nyt kaikki Perussuomalaiset, herättämään ns. nukkuvat äänestämään, ne ovat lähes kaikki vaatimattomia ihmisiä, heidät pitää saada vaaliuurnille, ovat Perussuomalaisia varmasti.


    • Furrry

      Näytin patelle takahalkiotani ko se pate tyrkytti mukejaan. Pate nuuhki halkiotani hyväksyvästi ja lahjoitti mukin. Pidän sitä nyt takahalkioni kätköissä parhaana aarteena patea muistaen.
      Patella on kyllä seksikäs pullea pylly. Pyyhkiiköhän pate sitä kunnolla? Nimittäin se tuoksahti.

      • peepelinpoika

        Kepu pettää aina, tietävät sen itsekin. Taaskin kansanedustaehdokkaita joilla on, tai ei ole "puhtaat jauhot pussissa". Odotellaan.

        Tämä Fyrry saa poistua, on häiriytynyt ihminen , jolla ei ole sivistystä, pitkin lappia riehuu......


      • Furrry
        peepelinpoika kirjoitti:

        Kepu pettää aina, tietävät sen itsekin. Taaskin kansanedustaehdokkaita joilla on, tai ei ole "puhtaat jauhot pussissa". Odotellaan.

        Tämä Fyrry saa poistua, on häiriytynyt ihminen , jolla ei ole sivistystä, pitkin lappia riehuu......

        Haistele furryn takahalkiota ja runkkaa samalla kiihottuen hajusta.


    • Furrry

      Teilläkö on oikke lama nyt vasta. Toisilla se on ollut koko elämänajan lama. Köyhyys, työttömyys jne..

      Aina vaan 30 prossaa kansasta ainakin köyhyydesssä elänyt ja elää.

      Ei se enää voi huonommin mennä.

      Te pelkäätte perussuomalaisia. Siis te joilla menee hyvin nyt ja ennenkin. Ette halua muutosta jonka perussuomalaiset voivat tehdä. Eli tasa-arvoa kaikille Suomen kansalaisille.

      Köyhien kannattaa äänestää perussuomalaisia. Kokeilla sitäkin. Sillä heillähän ei ole mitään hävittävää ainakaan.

      Mistäpä siltä köyhältä enää ottaa.

      Lähetin tämän kommentin jokin aika sitten häiriintyneenä furryna.
      Elikkä tosikot ja tyhmät älkää inuko ja puhuko kakkaanne. Sisäistäkää hyvä huumori.
      No ymmärrän....milläpä te.

    • PatePönäkkäÄnkyrä

      Esim. Hanna Mäntylä on saanut enemmän positiivista aikaan lapinkin hyväksi mitä muut edustajat yhteensä koko 100 vuotiskauteen.
      No eihän se ole kyllä vaikeatakaan. Sillä eihän he ole tuottaneet muuta kuin pelkkää tappiota ja miinusta lapille.
      Tietenkin hirmuisen kasan makkilantaansa ja virtsaansa yhteiskunnan vessanpönikkään.

      • lyhyetjäljet

        Mäntylä on rehellisyyden ja hyväntekijän muotovalio. Valehtelee vaalirahoituksensa ja mahdollisesti nostaa perusteettomia kulukorvauksia. Siis rehellisin persu mitä ajatella saattaa.


      • SutkitKiinni
        lyhyetjäljet kirjoitti:

        Mäntylä on rehellisyyden ja hyväntekijän muotovalio. Valehtelee vaalirahoituksensa ja mahdollisesti nostaa perusteettomia kulukorvauksia. Siis rehellisin persu mitä ajatella saattaa.

        Kirjoitit täyttä totta. Toivottavasti ennen vaaleja asia otetaan puheeksi haastatteluissa Mäntylän kanssa. Kansan huijaaminen saa riittää. Muitakin politiikkoja on tuomittu ja revitty kappaleiksi lehdistössä samanlaisten järjestelyjen takia. Miksi Mäntylä olisi poikkeus?

        Pistin juttuvinkkiä menemään iltapäivälehdille asiasta, eiköhän tuosta jotain kuulu ennen vaalipäivää, heh heh heh!


    • Furrry

      Mitä enemmän te yritätte mollata Timo Soinia ja perussuomalaisia, sen enemmän he saavat kannatusta vaaleissa.
      Eli teidän paskanjauhatuksellanne on päinvastainen vaikutus. Teitä noteerata minkään arvoisiksi tyhminen haukkumisinne.

      • nuorettietävät

        Täysin samaa mieltä minä ja vaimoni. Olipa hienoa kun nuorten kanssa juttelin autokerhon tallilla, sanoivat, että persuja äänestävät, näyttää siltä, että nuoret ovat nyt huomanneet, että Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka suomalaisuutta puolustaa...


      • NuoretTosiaanTietää
        nuorettietävät kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä minä ja vaimoni. Olipa hienoa kun nuorten kanssa juttelin autokerhon tallilla, sanoivat, että persuja äänestävät, näyttää siltä, että nuoret ovat nyt huomanneet, että Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka suomalaisuutta puolustaa...

        Nuoriso äänestää kyllä ihan muita puolueita kuin ahdasmielisiä impivaaralaisia eli persuksia. Lsäksi persujen imago on junttimainen, kieroileva ja luotaantyöntävä. Katsele aikasi kuluksi galluppeja nuorten äänestämisestä, siellä ne ovat hännillä persut kaikista puolueista. Ja se otanta on muuten muutaman tuhannen henkilön mielipide. Eli ei mikään sinun parin bensalenkkarituttusi (jossain pazkasella tallilla) möläytys joka tuli sinun painostuksen alla. Niele pääsi ja nauti persujen alamäestä, heh heh heh!


    • Furrry

      "Tämä Fyrry saa poistua, on häiriytynyt ihminen , jolla ei ole sivistystä, pitkin lappia riehuu......"


      Opettele onneton kirjoittamaan ja sivistymään ennenkuin arvostelet muita. Olette täysi TOLLO.

    • PSKuihtuuPois

      Soini on oikea tyyppiesimerkki seteliselkärankaisesta rötösherrasta. Täysin höpö ukko.

      Jokapaikanasuja Hanna Mäntylä on tehnyt enemmän vahinkoa Lapille kuin kukaan muu lappilainen kansanedustaja ikinä. Etelässä nauretaan kun Hanna huijaa osoitetiedoillaan tyhmiä lappalaisia ja nostaa valtavia kulukorvauksia. Ne on meidän veronmaksajien rahoja mitä se käyttää, täysi elätti.

    • MeitäEiPetetä

      Täällä se yksi ja sama pösilö suoltaa noita Mäntylän ja Soinin haukkumisia, törkypaskojaan.
      Mitä se kuitenkaan kannattaa. Niitä kukaan usko.
      Varmaan pyrkyrinä nuoleskellut pääsyä perussuomalaisten ryhmään, johonkin toimeen ja sitten hylätty tarpeettomana räyhärinä.
      Mistä se muusta voi johtua tuo vuosikausien vihanpito, kauna ja sonnankylvö yhtä puoluetta kohtaan.
      Aina vaan sitä samaa mantraansa jauhaa suunnattomasti pettyneenä ja loukattuna jostakin. Eli pullautettu pois perussuomalaisten puolueesta.

    • SoiniOnTynnyri

      Sinullahan oli se vaadittu pätevyys persuihin, nimittäin hullun paperit.

      Pitäähän se kato poika paljastaa tuollainen sutkipuolue. Kannatus on laskenut persuilla kuin lehmän häntä viime vaaleihin nähden. Ja siitä me iloitsemme.

    • PtruuuutSoini

      Soinilla oli taas aivopierun päästöpäivä tänään. Tonni rahaa kaikille käteen ja parempia ilmoja lupasi. Ei vain hoksannut kertoa miten ja millä rahalla toteutetaan...

    • rahaatyhjästä

      Ei voinu nauramati katsoa Soinin höpötystä talousohjelmasta, kovin oli mietitty miten esitetään se rahantulo, että ei tarvia mistään tavan ihmiseltä leikata. Siinä olikin sitä vaali komiikkaa kylliksi.

    • ExPersu

      On jopa todennäköistä että Soini jättää puoluejohtajan tehtävät mikäli hallitusvastuuta ei persuille tule. Hän on liian huonossa kunnossa odottamaan vielä sekalaisen persuretkueen johdossa seuraavatkin neljä vuotta ministerinpaikkaa.

      Persuäänestäjien on syytä muistaa tämä. Se nimittäin merkitsee sitä että tulevissa hallitusneuvotteluissa näemme sellaisen selkärangattoman äänestäjien selkänahanmyynnin Timo Soinilta ettei ole ennen nähty Suomessa. Vaikka Soinin eteen lyödään millainen paperi tahansa niin nimi tulee alle ja suostumus kaikkeen, myös EU-pankkitukiin.

      Siksi Soinin vaalineduspuheita ei kannata ottaa edes tosissaan. Nyt on viimeinen hetki jolloin Soini voi päästä ministeriauton takapenkille ja hän myös käyttää sen tilanteen, se on vuorenvarmaa. Äänestäjillä kun ei ole kuluttajansuojaa.

    • PuolueetonNäkemykseni

      Oli miten oli, mutta kyllä perussuomalainen puolue on paras, demokraattisin, järkevin, inhimillisin, puoleettomin, älykkäin, asiallisin jne puolue.
      Elikkä tavallisen kaikista köyhimmänkin ihmisen puolue.

      • OikeudenmukaisuusOnTimo

        Niin ja ennenkaikkea oikeudenmukaisin puolue ylivoimaisesti.
        Eli kuten Veikko jo aikoinaan sanoi: Rötösherrat kuriin!


      • KylläVeikkoTiesiJo
        OikeudenmukaisuusOnTimo kirjoitti:

        Niin ja ennenkaikkea oikeudenmukaisin puolue ylivoimaisesti.
        Eli kuten Veikko jo aikoinaan sanoi: Rötösherrat kuriin!

        Hyvä sisar ja veli, kyllä kansa tietää!


      • lyhyetjäljet
        OikeudenmukaisuusOnTimo kirjoitti:

        Niin ja ennenkaikkea oikeudenmukaisin puolue ylivoimaisesti.
        Eli kuten Veikko jo aikoinaan sanoi: Rötösherrat kuriin!

        Mites oli niiden "rötösrouvien"?
        Mäntylä valehdellut vaalirahoitusilmoituksensa


      • sinunoikeutesi

        No sinulla on toki oikeus mielipiteeseesi, ja meidän muiden kuuluu sitä kunnioittaa, vaikka meitä kuinka se naurattaisi.


    • NäinOnIkäväKyllä

      Minäkin kerron puolueettoman näkemykseni. En luota rötösteleviin ja valehteleviin Perussuomalaisiin. Heitä on Perussuomalaisissa 99 % ja he pilaavat loppujen rehellisen maineen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe