Tinder-miesten kuvat

Kukka956

Hyvät miehet. Olen varmasti vetänyt Tinderissä vasemmalle monta fiksua, mukavaa ja komeaa miestä, koska heidän kuvistaan ei voi päätellä keitä he ovat ja miltä näyttävät. Tässä muutama asia huomioitavaksi:
1. Tinder perustuu deitin valitsemiseen ulkonäon perusteella. On siis erittäin tärkeää että laitat - tadaa - kuvan itsestäsi! Jos et halua kertoa miltä näytät ulkonäköön perustuvassa deittipalvelussa niin olet väärässä paikassa.
2. Harvasta meistä on yhtä täydellistä otosta. Kannattaa aina laittaa useampi kuva, ihan omaksi edukseen.
3. Kuva suosikki viskistä, moottoripyörästä, auringonlaskusta tai kilometrin päästä rannalla otettu kuva sinusta aurinkolaseissa ei ole hyvä idea.
4. Ainut kuva sinusta ei kannata olla lapsuudesta tai lomamatkalta karnevaalinaamari päässä. Niistä ei voi päätellä miltä näytät oikeasti.
5. Ei kuvaa jossa juot kaljaa, viinaa tai poltat tupakkaa. Et näytä rennolta ja kivalta vaan juopolta.
6. Jos nämä neuvot ovat mielestäsi ahdistavaa kakkaa ja Tinder-käyttäjät pinnallisia ihmisiä, kannattaa hakea seuraa sivustoilta, joissa henkiset ominaisuutesi ja loistavat kirjoittajanlahjasi pääsevät esille. Tinder on luotu niille jotka etsivät seuraa naama vetoisesti.

Koska olen nainen, en tiedä mitä virheitä naiset kuvavalinnoissa tekevät, niitäkin saa esiin tuoda.

20

6111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies2376

      Olen samaa mieltä aloittajan kanssa. Tinder on nimenomaan sovellus, jossa ensivaikutelma tehdään kuvan perusteella. Vastaan tulee myös naisissa näitä kummajaisia. Kuvaton profiili?? Tiedän kyllä, että osassa on kysymys siitä että ollaan stalkkailemassa, onko tuttuja siellä. Mutta tuleepa aikalailla vastaan myös kuvattomia profiileja, joissa on kirjoitettu kuvailut itsestään..varma vasen. Toinen juttu on nämä "aurinkolasikuvat", on esim. 5 kuvaa joissa jokaisessa ollaan ne aurinkolasit päässä..siistiä? Ei todellakaan, kyllä me miehet halutaan myös nähdä ne kasvot ja silmät. .ja sitten on nämä puolen naaman kuvat?? Lopuksi, ovat nämä "taiteelliset" tilannekuvat..okei yksi tai pari on ok. mutta jos sen yhden laittaisi ihan normaalikuvan, jossa kasvot näkyvät kunnolla.

    • Görän1952

      pinnallista paskaa koko tinder, munahaukat haluaa vaan rahaa ja kivan näköisen masturbointivälineen.

    • whatgoodisgonadome

      Enempi ahdistaa emännät roikkumassa jossain kiipeilyseinällä, snorklaamassa (etelässä), tennismailakädessä tai aina toimiva golfmaila (lapset on kanssa no-no mulle). Eli perustuu ulkonäön lisäksi myös mielikuvaan, tai niin oletan. Osalle (varsinkin naisille) se todellisuuden luominen jossain facessa on tärkeämpi, kuin mitä oikeasti on.

      Ja tuosta juomisesta, jos sais euron aina kun näkee mimmin joku kupliva lasi (viini käy vanhemmille) tai auringonhattudrinkki kädessä, voisi harkita töiden lopettamista. Miehet ei saa juoda, kun se on juopottelua, naiset vaan kilistelee kavereiden kanssa tai jotain.

      Eikä sekään oikein vaikuta (ainakaan meille tavan cowboylle), jos joka kuvassa ollaan ihan täydellisiä. Eli "naamavetoisesti" mennään (hieno termi muuten, otan lainaan heti).

      • jfdslkje

        Hei, tässä ei kukaan kertonut että mitä saa olla miehillä kuvissa ja mitä naisilla. Aloittaja kertoi, mikä hänelle ei miesten kuvissa toiminut yhtään ja selvästi toi esiin että kiinnostaisi kuulla vastaavat naisista. Sinä olet ainoa joka on sanonut että naisilla on ok olla alkoholijuomia kuvissa tai noita mielikuvia luovia aktiviteettikuvia.

        Voisi lisätä että ihan samat pätee nettideittailuunkin. Naama kiinnostaa kaikkia koska se kuvausteksti nyt ei kerro ihmisestä vielä mitään muuta kuin mitä hän haluaa kirjoittaa.


      • whatgoodisgonadome

        Korjaan, eli ei ne täydellisetkään kuvat toimi ja tämä on siis ihan IMHO; jokainen saa laittaa just sellaset kuvat itsestään kuin haluaa. Minä en edes neuvo, että millaisia niiden "hyvien" kuvien tulee olla. Ihminen on minun mielestä ihan erilainen livenä kuin mitä kymmenen kuvaakaan antaa olettaa.

        Aloitus on vain sellaisen oloinen, että kopioitu jostain blogista tai HS:n jutusta. Ja miehiä tai niiden kuvien "toimimattomuutta" on aina trendikästä levitellä palstoilla.

        Laita vaan niitä omia ajatuksia, että mikä toimii tai ei.


      • jfdslkje
        whatgoodisgonadome kirjoitti:

        Korjaan, eli ei ne täydellisetkään kuvat toimi ja tämä on siis ihan IMHO; jokainen saa laittaa just sellaset kuvat itsestään kuin haluaa. Minä en edes neuvo, että millaisia niiden "hyvien" kuvien tulee olla. Ihminen on minun mielestä ihan erilainen livenä kuin mitä kymmenen kuvaakaan antaa olettaa.

        Aloitus on vain sellaisen oloinen, että kopioitu jostain blogista tai HS:n jutusta. Ja miehiä tai niiden kuvien "toimimattomuutta" on aina trendikästä levitellä palstoilla.

        Laita vaan niitä omia ajatuksia, että mikä toimii tai ei.

        En ole koskaan tindannut mutta veikkaan että samat pätee kuin nettideittailuun. Itseäni ei häiritse kuva naisesta päivänvarjodrinkin tai kuohuviinilasin kanssa mutta rööki ja siideritölkki kyllä vaikuttaisi kielteisesti. Veikkaan ettei miehen kuvassakaan martinilasi tai kuubalainen sikari montaa ihan hirveästi häiritsisi ellei arvot ole kovin vasemmalta.

        Ne mitkä tökkii ovat:

        1. Aurinkolasit
        2. Liian kaukaa otetut kuvat
        3. Naama piilossa jostain muusta syystä
        4. Filtterit ja tehosteet kuvissa
        5. Ankkahuulet ja FGAS


    • 11v

      Kyllä tinder antaa runkkumateriaalit

    • Pistin nuo olennaisimmat asiat tuosta muistiin, vaikkei tämä rehellisesti ole ajankohtainen aihe minulle varmaan vielä pariin vuoteen. Lähinnä tästä tuli mieleen, että olen hyvin taitava tarinankertoja. Teen sen yleensä puheella, jota kuvat tukevat. Kyse on tietenkin vain mielikuvan luomisesta siinä missä kaikissa muissakin deitti-ilmoituksissa, mutta ajatus pelkillä kuvilla kerrotusta tarinasta kiehtoo minua. Tätä voisi oikeastaan harjoitella ihan huvikseen. Ei Tinderissä, mutta vaikka ottamalla kuvia ja laittamalla FB:n jakoon. Yksi otsikko, ja kuvat kertovat lopun. Kiehtova ajatus.

    • trollibensa

      Naisilla pelkkä kasvokuva tai osakuva kasvoista avaukuvana johtaa hylkyyn. Nainen on 99% varmuudella ylipainoinen ja koittaa tämän tosiasian esiintulemista lykätä, turha siis haaskata aikaa.

      Koira kuvassa. Mies ei todennäköisesti hae kumppaniksi koiraa Tinderistä, vaan naista. Nainen jolle koira on pakko tuoda esille nostaa sen muutenkin miehen edelle. Normaalilla itsetunnolla varustettu mies ei siihen suostu. Hylkyyn.

      Lapsen kuvat joista muksu on tunnistettavissa. Tarviiko selittää?

      Kaikki golf, hevos, sukellus yms. kuvat elleivät no ole todella merkittäviä ja määrääviä harrastuksia johon nainen satsaa paljon aikaa.

      Ei yhtään kokovartalokuvaa. Vartlon piilottelulle on syynsä. Hylkyyn.

      Läjä taidekuvia eikä yhtään kunnollista kuvaa itse kohteesta. Hylkyyn.

      Ei kuvaa ollenkaan, hylkyyn.

      Tosin kaksi viimeksimainittua lienee ok jos hakee varattua naista tjsp.

      Muutoin avaajan ohjeet pätevät sellaisenaan myös naisiin.

    • Kukka956

      Ei ollut mikää blogi-lainaus vaan omat huomiot Tinderiin hiljattain menneeltä. Halusin kirjoittaa, sillä tuntuu että aika monet miehet eivät tule ajatelleeksi miten heikosti presentoivat itseään Tinderissä. "Jari 45, 19 km, 23 min ago" ei vaan herätä siellä mitään halua klikata <3 kun tarjolla on 40 ihmistä jotka katsovat kuvista silmiin. Kasvojen salailu Tinderissä on kummankin ajan haaskausta, sillä tavatessa ulkonäkö tulee kuitenkin esiin.

      Olen ollut yhdellä toisella saitilla ennen ja siellä painottui kirjoittaminen. Kävin kahdesti treffeillä joissa mies ei halunnut laittaa kuvaa ennen treffejä, mutta koska olivat kumpikin oivallisia kirjoittajia, niin ajattelin että ok. Ei olisi pitänyt. Kuvien salailuun oli syynsä. Havaintoni oli että hyvät kirjoittajat eivät jostain syystä olleet niin vetoavia fyysisesti. Ei se huono juttu ole mutta ihastuessa kaipaa ihastumista myös henkilön fyysiseen olemukseen, ääneen jne. Tinderissähän tämä menee toisin päin. Tsekkaat että tämän näköisen ihmisen haluaisin tavata ja tavatessa paljastuu se muu osa. Järjestys eri, lopputulos sama: aika lailla koko paketin on oltava ok että kipinöitä syntyy.

      Mennessä Tinderiin en tiennyt yhtään millaiset toimisi, joten päättelin että selaaja varmaankin haluaa nähdä miltä nainen näyttää: laitoin viisi naamakuvaa vähän eri ilmeillä ja eri olosuhteissa. Osa duunitälläyksellä ja osa meikittömänä metsässä. Koko kehon kuvaa ei ollut, joten sellaista en laittanut, noista naama- & puolikuvista voi päätellä että olen hoikka ja urheilullinen. Ei drinkkejä kuvassa, ei kiipeilyä tai muita villejä urheilulajeja, aurinkolaseja, rajattuja naamoja, lapsia (joita ei ole) tai todisteita matkailukohteista. Ihan vaan naama- tai puolivartalokuvia henkeen tältä minä näytän :)

      Joku nosti lapset esiin. Haluaisiko miehet että nainen kirjoittaa siihen lyhyeen kuvaukseen lapsi-tilanteensa? Jos ei ole eikä halua lapsia, niin olisiko hyvä mainita?

      • m45__

        Kyllä haluaisin, että nainen mainitsee lapsista ja ovatko vielä tarha- tai kouluikäisiä, koska omat ovat muuttamassa jo pois kotoa. Lapsettomat tai aikuiset/lähes aikuiset lapset omaava nainen on ehdottomasti etusijalla tässä elämänvaiheessa.

        Tuota en sen sijaan allekirjoittaisi, ettei kuvissa saisi näkyä alkoholia tai lemmikkieläimiä, koska sehän kertoo ihmisestä jotain. Minäkin painan rastia heidän kohdallaan, mutta varmasti se auttaa löytämään sitä samanhenkistä seuraa. Joillekin on ihan normaalia istua kesäisin viikottain töiden jälkeen jollain terassilla ja kyllähän se olisi hyvä tuoda jotenkin esiin, jotta tuon ajan mieluummin lenkkipolulla tai veneilemässä viettävät tietävät jättää turhat tutustumiset välistä. Samoin jos koira tai joku hamsteri on niin tärkeä, että se pitää treffipalvelussa kuvan kanssa esiin tuoda, niin tuskinpa henkilön arvomaailma esim. ulkomaanavun tärkeydestä on samoilla linjoilla.. lemmikin ruokakustannuksilla elättäisi monta ihmistä ja näyttelyeläinten pito osoittaa todellista turhamaisuutta.

        Esittelytekstiin mahtuu kirjoittamaan itsestä todella pitkästi ja yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Parissa kuukaudessa matchejä on tullut satakunta, joten itselläkin on vielä parantamisen varaa, koska vain kymmenkunta vaikutti treffikelpoiselta, eikä heistäkään vienyt kukaan jalkoja alta.

        Tinderin suurin plussa on kuitenkin se, ettei palvelun kautta tule ainoatakaan viestiä ei kiinnostavalta ihmiseltä tai ihmiseltä joka ei ole kiinnostunut sinusta. Kiinnostuksen syihin voi kuitenkin jokainen itse vaikuttaa ja siksi olen sitä mieltä, että jokainen laittaisi juuri itselleen tärkeät ja itsestä kertovat kuvat palveluun ja kirjoittaisi juuri itseään kuvaavan tekstin. Jos itsensä voi kuvata yhdellä kuvalla ja paikkakunnan nimellä, niin sekin kertoo jotain (rastia pukkaa) ja naisia palvelussa kyllä riittää, joten miesten kestää kyllä ranttuilla.


      • Kukka956
        m45__ kirjoitti:

        Kyllä haluaisin, että nainen mainitsee lapsista ja ovatko vielä tarha- tai kouluikäisiä, koska omat ovat muuttamassa jo pois kotoa. Lapsettomat tai aikuiset/lähes aikuiset lapset omaava nainen on ehdottomasti etusijalla tässä elämänvaiheessa.

        Tuota en sen sijaan allekirjoittaisi, ettei kuvissa saisi näkyä alkoholia tai lemmikkieläimiä, koska sehän kertoo ihmisestä jotain. Minäkin painan rastia heidän kohdallaan, mutta varmasti se auttaa löytämään sitä samanhenkistä seuraa. Joillekin on ihan normaalia istua kesäisin viikottain töiden jälkeen jollain terassilla ja kyllähän se olisi hyvä tuoda jotenkin esiin, jotta tuon ajan mieluummin lenkkipolulla tai veneilemässä viettävät tietävät jättää turhat tutustumiset välistä. Samoin jos koira tai joku hamsteri on niin tärkeä, että se pitää treffipalvelussa kuvan kanssa esiin tuoda, niin tuskinpa henkilön arvomaailma esim. ulkomaanavun tärkeydestä on samoilla linjoilla.. lemmikin ruokakustannuksilla elättäisi monta ihmistä ja näyttelyeläinten pito osoittaa todellista turhamaisuutta.

        Esittelytekstiin mahtuu kirjoittamaan itsestä todella pitkästi ja yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Parissa kuukaudessa matchejä on tullut satakunta, joten itselläkin on vielä parantamisen varaa, koska vain kymmenkunta vaikutti treffikelpoiselta, eikä heistäkään vienyt kukaan jalkoja alta.

        Tinderin suurin plussa on kuitenkin se, ettei palvelun kautta tule ainoatakaan viestiä ei kiinnostavalta ihmiseltä tai ihmiseltä joka ei ole kiinnostunut sinusta. Kiinnostuksen syihin voi kuitenkin jokainen itse vaikuttaa ja siksi olen sitä mieltä, että jokainen laittaisi juuri itselleen tärkeät ja itsestä kertovat kuvat palveluun ja kirjoittaisi juuri itseään kuvaavan tekstin. Jos itsensä voi kuvata yhdellä kuvalla ja paikkakunnan nimellä, niin sekin kertoo jotain (rastia pukkaa) ja naisia palvelussa kyllä riittää, joten miesten kestää kyllä ranttuilla.

        Oi, sinullapa ollut paljon kysyntää. Onnittelut! Omalla kohdalla matcheja tullut kymmenkunta. Ilmeisesti monet vain selailevat naamoja ilman tarkoitustakaan tavata, sillä olen aina ollut keskustelun aloittaja. En ole kauhean vakuuttunut Tinderistä sillä todellisessa elämässä (onhan Tinderkin totta mutta...) saan treffiehdotuksia aika paljon, mutta Tinderissä kukaan ei ole vielä innostunut treffeille. Höh! Ihan päinvastoin kuin luulisi. Olen varmaan vähän vääränlainen (ja vanha, 40 ) Tinderiin tai sitten ne matchit olisi niiden kuvattomien profiilien takana :)


      • Tindernoviisi

        Tuolla 24-treffeissä olevana mietin onko mitään käsitystä kuinka paljon 40 ikäisiä Tinderissä jo on? Pääkaupunkiseudulla varmaan jo aika hyvin, mutta esim. muu Etelä-Suomi.

        Ja toi kuvattomuus oli uusi juttu, olen luullut että siellä kaikilla on kuva. Mulle se ei ole ongelma, kuva on nytkin. Pystyykö siis tekstit ja kaikki kuvat näkemään ennenkuin tekee päätöksen?

        Kirjoitteletteko muuten siellä tinderissä vai siirryttekö muualle? En ole sitä siis vielä nähnyt mutta S24:ssä kännykällä kirjoittelu on ainakin tuskaa.


      • EiAivanNoviisiEnää
        Tindernoviisi kirjoitti:

        Tuolla 24-treffeissä olevana mietin onko mitään käsitystä kuinka paljon 40 ikäisiä Tinderissä jo on? Pääkaupunkiseudulla varmaan jo aika hyvin, mutta esim. muu Etelä-Suomi.

        Ja toi kuvattomuus oli uusi juttu, olen luullut että siellä kaikilla on kuva. Mulle se ei ole ongelma, kuva on nytkin. Pystyykö siis tekstit ja kaikki kuvat näkemään ennenkuin tekee päätöksen?

        Kirjoitteletteko muuten siellä tinderissä vai siirryttekö muualle? En ole sitä siis vielä nähnyt mutta S24:ssä kännykällä kirjoittelu on ainakin tuskaa.

        Itsellä on haku 30-49v ja oisko kolmannes 40 ikäistä. Joskus olen varsin laittanut maksimihaunkin, eli 55 ja noita yli 50 vuotiaitakin näyttää olevan. Eikä tämä nyt ihan maan suurimpia kaupunkeja ole, etäisyysvalintana on toki maksimi 159km.

        Kuvaa napauttamalla avautuu esittelyteksti ja lisäkuvat, jonka jälkeen voi tehdä päätöksen. Toki voi klikata sen ensimmäisenkin kuvan perusteella, mutta siinähän ei ole mitään järkeä, koska yksi kuva kertoo tuhat sanaa ja toinen toisetkin tuhat ;) Jos klikkaat sydäntä ja machin jälkeen muutat mieltä, niin mach listalta voi käydä poistamassa, eikä toinen tule enää takaisin. Jos meni vahingossa hylkyyn, niin maksullisen version oston lisäksi on mahdollista poistaa tili ja tehdä samantien uusi, jolloin selaaminen alkaa alusta. Tosin esittelytekstin joudut sitten kirjoittamaan (kaupunki ja pituus on hyvä minimissään olla). Windows puhelimiin taisi olla myös ilmainen sovellus, jossa voi selata ja muuttaa jälkikäteen kaikkia klikkauksia.

        Tinderissä viestittely on yhtä tuskaa kuin kännykällä tekstaaminen muutenkin, joten aika pian sitä sopii treffit tai siirtyy fb viestittelyyn. Luulen naisten suosivan tuota fb viestittelyä kyllä senkin vuoksi, että näkevät miehestä vähän enemmän ennen tapaamista.


    • Eipystymillään

      Tinderin ongelma on se, että kuvat tulee facebookista. Mulla on siellä hirveän vähän kuvia itsestäni. Jotain tilannekuvia ajanvietosta, harrastuksista jne.

      Mä en rupee julkasee jotain posetettua naamakuvaa itsestäni facebookiin, jota kaikki sukulaisnaiset voi sitten kehua että kun on niin komee... Ei stana. Olen aikuinen mies. Selfiet ja oman kauniim naaman jatkuva esiintuominen on heikon itsetunnon omaavien tyttöjen ja valitettavasti myös naisten ongelma. Sellaista huomiohuoraamista, sorry... no sillehän toi Tinder on omanlaisensa jatke.

      Mun ystävät tietää miltä mä näytän. Pitääkö mun muistuttaa niitä joka välissä uudella huippuotoksella. No ei.

      Jos näyttää potentiaalisesti hyvältä, niin katsele silmiin sitten treffeillä.

      • trollibensa

        Sinne naamakirjaan voi latailla profiilikuvia siten että ne eivät näyt sukulaisnaisille - tai ylipäänsä kenellekään muulle kuin julkaisijalle itselleen.

        Tuollaisen kuvan voi näyttää Tinder profiilissa.

        Näin saadaan aikaan tilanne jossa naamakirjassa tutuille näkyy eri kuvat kuin Tinderissä vieraille.

        Yksinkertaista.


      • EiAivanNoviisiEnää

        Julkaiset seinälle kuvat ja laitat näkyvyyden vain itselle, lisäilet sieltä Tinderiin ja poistat sen profiilikuvasta automaattisesti siirtyneen kuvan, helppoa kuin heinänteko :D Ja seinältä ne kuvat saa poistaa operaation jälkeen, pysyvät Tinderissä.


    • ExPUA

      Ja siitä tulikin mieleen.

      Tässä koe että mikä kaikki menee läpi, kun mies on tarpeeksi hyvännäköinen.

      http://fundamentti.blogspot.fi/2015/02/sukupuolten-sota-leviaa-tinder-koe-joka.html

    • Kukka956

      Mulla täällä Helsingissä on ikähaarukka 37-49 ja sanoisin että noin puolet on alle 40 ja puolet yli. Mielestäni säädön aa vain tuohon 49 ja sen jälkeen on vain taivas rajana. Jonkin aikaa pidinkin tuota korkeinta rajaa mutta iäkkäämpiä 60 ihmisiä tuli aika paljon.

      Aika pitkään olen viestitellyt ihan Tinderissä. En halua antaa numeroani tai koko nimeäni ennen kuin olen tavannut. WhatsApp tai FB olisi varmaan paras sen jälkeen.

      Oli muuten hyvä huomio tuo pituus. Se syytä laittaa, kiitos vihjeestä.

      Ei selfien ottaminen ole huonoa itsetuntoa, vaan kuvallinen näppärä tapa kertoa missä on ja miten menee.

    • Tindernoviisi

      Olipa pettymys :(

      Todella paljon epäselviä kuvia, puolikkaita naamoja, irvistelyä tai muka hauskoja naamanilmeitä, kaljanjuontia, lapsia ja kavereita, moottoripyöriä, kypäräpäitä, kaloja, maisemakuvia...

      Lisäksi hyvin suppeat esittelyt, puolella ei sanaakaan ja lopuilla pari-kolme lausetta. Niissäkään ei välttämättä kerrota itsestä ihan perustietojakaan, vaan voi olla kotikaupunki, jotain sanontoja yms. Ei herranjestas, miten voi kiinnostua kun ihan kaikki pitäisi erikseen kysyä?

      En saanut ladattua itsestäni kuin yhden kuvan, kun yritin toista lisätä, meni aina edellisen päälle. No eipä haittaa, en usko olevani montaakaan päivää tuolla, S24 tuntuu verrattain hyvältä tämän kokeilun jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe