Saako ulkomailla helposti pillua (ei-maksullista)

Pillumielessä

Helsingistä ei irtoa millään pillua kun kaikki naiset vaan nakkelee niskojaan. Ilmeisesti pitää olla joku Hunks että kelpais. Saako ulkomailla esim. Espanjassa, kuinka helposti pillua?

64

3391

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kakkossmiess

      Suomessa on naisilla tutkitusti eniten maailmassa. Siihen nähden ei saa. Toisaalta tavallinen suomi-mies voi olla eksoottinen ilmestys muualla, kuten italialainen suomessa.

      Itselläni on ollut kuitenkin maras menestys skandinaavien keskuudessa. Monissa maissa naiset ovat kuitenkin sosiaalisempia ja juttelevat helpommin kuin suomessa

      • kakkossmiess

        Siis eniten irtosuhteita maailmassa.


      • etkö-saanut
        kakkossmiess kirjoitti:

        Siis eniten irtosuhteita maailmassa.

        Ihanko itse tutkit?


    • No_jaa_____

      Jos et saa pimppaa helposti Helsingissä niin et sitä helposti saa muuallakaan. Toki sen saaminen esim. lomalla ollessa voi olla helpompaa kuin kotimaassa, sillä usein lomalla ihmiset tutustuvat rennommin uusiin ihmisiin ja harrastavat yhden kerran juttuja matalammalla kynnyksellä kuin kotonaan. Mutta töitä joudut silti sen eteen tekemään että pimppaa ulkomailla ollessa saat. Se kuinka paljon, riippuu vähän siitä millainen olet ja missä maassa olet ja mitä siellä teet.

      Väittäisin että on melko helppoa saada pimppaa esim. jos lähdet töihin vaikkapa Afrikkaan tai Aasiaan ja alat deittailla paikallisia naisia jotka etsivät sitä länsimaista aviomiestä. Kun taas esim. viikon kännilomalla kanarialla et todennäköisesti kovinkaan helpolla pimppaa saa, ellet siten satu tuurilla sellaiseen naiseen törmäämään joka on yhtä kännissä kuin sinäkin ja asuu samassa hotellissa/baarissa kuin sinäkin ja satut juuri sillä hetkellä olemaan se paikan ainoa kaksilahkeinen jolla seisoo.

    • NäinSeOnJuu

      Jos et saa Suomessa naista, niin et saa kyllä sitä helpolla muuallakaan Euroopassa. Jossain Aasiassa tms voit saada naista koska olet siellä eksoottisen näköinen, mutta sielläkin saavat helpommin ne, jotka ovat myös Suomessa suosittuja komistuksia.

      • aasialaisen_mies

        "mutta sielläkin saavat helpommin ne, jotka ovat myös Suomessa suosittuja komistuksia"

        Asia EI ole noin yksinkertainen!

        esim. itse en Suomessa saa, 170cm/60kg kokoni takia suominainen ei huoli seuraani.

        Mutta aasialaisnaisille kyllä kelpaan, ei siellä kukaan nainen hauku mnua liian lyhyeksi tai laihaksi kuten Suomessa.

        Eli jos naama on ruma, et saa Aasiassakaan, kun taas lyhyys tai laihuus ei aasialaisnaisia häiritse millään tavalla.


    • Tavantaneli

      Jos (eli kun) olet saunatontun näköinen hikinen törkymöykky ilman minkäänlaisia käyttäytymistapoja, niin et saa kuin turpaan torilla. Hyväkäytöksinen, siisti ja selvä mies saa panna niin että kassit kilisee. Kokemusta on nääs!

      • Rahallasaa

        Rahalla saa kaikkialla. Aasiassa rahaa ei tarvitse käyttää niin paljon kuin Euroopassa


      • Kunnon__mies
        Rahallasaa kirjoitti:

        Rahalla saa kaikkialla. Aasiassa rahaa ei tarvitse käyttää niin paljon kuin Euroopassa

        Saastaiset huorat ei kiinnosta


      • Olettyhmä
        Kunnon__mies kirjoitti:

        Saastaiset huorat ei kiinnosta

        Maksulliset huorat ovat yleensä fiksuja ammattilaisia, jotka huolehtivat että kumia käytetään. Toisin on ilmaishuorien laita. Heidän pilluihinsa erilaiset paskat kirnuavat ällöttävät ta tautiset mällinsä estoitta.


      • Hienoammatti

        Samaa mieltä. Itse arvostan huoria suuresti


    • ulkkiskiima

      Ulkkiskiima on universaali ilmiö naisten keskuudessa, eli suomimieskin saa helpommin ulkomailla kuin kotona ja ulkkismiehet saa helpommin Suomessa kuin suomalaiset miehet.

    • olensaanut

      Saa ulkomailla jos ei ole kännissä ja osaa käyttäytyä. Tsekeissä sain montakin kertaa. praha on oikea bile mesta ja sieltä saa

      • Sinnemenenuudelleen

        Vahvistetaan tämä. Itsekin panin Prahassa parikymppisiä jumalaisen kaunita neitoja. On varmasti Euroopan bilepääkaupunki tällä hetkellä ja paikalliset naiset kauniita ja antavaisia,


      • Perustavis
        Sinnemenenuudelleen kirjoitti:

        Vahvistetaan tämä. Itsekin panin Prahassa parikymppisiä jumalaisen kaunita neitoja. On varmasti Euroopan bilepääkaupunki tällä hetkellä ja paikalliset naiset kauniita ja antavaisia,

        Saako tavallisen oloinen mies siellä vai pitääkö olla YTM?


      • Ikävätotuus
        Perustavis kirjoitti:

        Saako tavallisen oloinen mies siellä vai pitääkö olla YTM?

        Ytm saa aina ja kaikkialla


      • senkin.ääliö
        Ikävätotuus kirjoitti:

        Ytm saa aina ja kaikkialla

        Sitä ei kysytty.


    • kookoomustaon

      -- suomen naisissa on mlkn lutkuttaneen homon geenit ,aivan toivottomia --hesassa olin 3kk ihan ilman ,piti muuttaa landelle ,se kaupunki miljöö pilaa ne sellasiksi peltikatti,betoniseinä ja asfaltti yhdistelmäksi

      • Riiiiiiiiiii

        Jos yritit naista tavalla, joka edellyttää kirjallista ilmaisukykyä niin en ihmettele ettei lohjennut.


    • Nyt_kiirusti_Lappiin

      Jakkupukutädit laivalla ja Lapissa muutaman juoman nautittuaan unohtavat helposti perheen ja uskollisuuden.

      Vaikka normaalisit nyrpistävät tavalliselle farkuissa liikkuvalle duunarille nenäänsä niin laivoilla ja Lapin kiimaviikoilla kun ollaan "tyttöjen kesken hiihtämässä" kelpaa kaikki.

    • Simple_as_that

      Kyllä ulkomailta saa helpommin, mutta jos et Suomesta saa siksi koska olet ääliö/kännissä tai muuten liian sekopää niin ei se silloin helppoa ole ulkomaillakaan.

      Itse siistinä ja asiallisena ok-miehenä saan niin Suomesta kuin ulkomailtakin seksiä ihan ilmaiseksi ja mitään tarjoamatta tai valehtelematta. Pidän itsestäni huolta, pukeudun siististi, olen normaalivartaloinen, sosiaalinen ja kohtelen naisia hyvin ja kunnioittavasti niin kyllä se aina välillä kannattaa, varsinkin jos paikalla olevat muut miehet eivät noita asioita hallitse.

      Viimeisimmällä 2 viikon rantalomalla harrastin oikeastaan koko loman ajan seksiä 19-vuotiaan kanadalaisen naisen kanssa vaikka olen jo yli 30-vuotias. Satuin vain olemaan hotellin ainoa englantia puhuva siisti ja selvinpäin oleva alle 40-vuotias mies joka meni hänelle juttelemaan ja kai se sitten riitti tuolle nuorelle neidile.

      • helppoa_se_on_juu

        Kaikki oleelliset tuleekin tuossa yllä sanottua.

        Juu, ei ole vaikeaa olla "ytm". Suomessa naiset on helppoja, kun suurin osa miehistä on niin naurettavia känniääliiötä, että aitoa kilpailua on vähän. Tai todella estyneitä ja ujoja, jotka tarvitsisivat sen 40 -puuman viemään neitsyyden itseltään, mutta eivät uskaltaisi sen mukaan lähteä.


      • ylivoimainen-ongelma

        "joka meni hänelle juttelemaan"

        Siinä se pulma. Mistä ihmeestä keksiä jotain sanottavaa? Itselläni ongelma ei ole edes siinä, että jäätyisin tilanteessa, vaan olen jopa kotona yksin rauhassa miettinyt noita juttuja, enkä vain keksi minkäänlaisia mahdollisia keskusteluita.


    • öölölölölöööö

      Kyllä suomen pikkukunnista aina löytyy joku nainen, joka pitää ulkopaikkakuntalaista eksoottisena, ja antaa pilluva.

      • Juunähtyon

        Näin on. Varsinkin helsinkiläiset saa. Vosu toivoo, että mies veisi hänet Helsinkiin.


      • äläläläläläläläläläläl

        Tuskin saa missään.


      • Turhatoivo
        Juunähtyon kirjoitti:

        Näin on. Varsinkin helsinkiläiset saa. Vosu toivoo, että mies veisi hänet Helsinkiin.

        Ei maaseudun baareissa ole kuin äijiä ja joitain puhkipantuja parhaat päivänsä pari-kolmekymmentä vuotta sitten nähneitä pubiruusuja. Nuoret nätit naiset on muuttanut Helsinkiin.


    • sinkkumies33

      Sain portugalissa algarvessa kun oltiin lomalla kaveri porukan kanssa. Sieltä vaan rannalta löysin kauniin paikallisen neitosen, se neiti halusi välttämättä esitellä baareja ja ravintoloita ja sitten menin sen neidin luokse seksiä harrastamaan. Aika lailla kaverit unohtui, hotellilla kävin vain kääntymässä ja olin sen naisen kanssa koko loman.

      • ytrewqqq

        Toivottavasti loppui kaveruus koska "bros before hoes".


      • ilimanjäänyt
        ytrewqqq kirjoitti:

        Toivottavasti loppui kaveruus koska "bros before hoes".

        Kaverille kans


    • Nosta_tasoasi

      Tasokas mies saa missä vaan

    • ytm-panomies

      Miksi mennä ulkomaille kun suomesta saa pillua. Teillä ei ole munaa mennä juttelee naisille joten ette saa mitään.

      • SpermaKyrpä

        Vittu en halua mitään jutella, vaan työntää kyrvän pilluun ja päästää spermat. Missä maassa on naiset jotka antaa ilman että tarvii lässyttää mitään joutavaa paskaa? Kuubasta saa kuulemma helposti, pitääkö paikkansa? Pitää mennä Kuubaan tyhjentämään, kun on kyrpä täynnä spermaa!


      • hyväsulle
        SpermaKyrpä kirjoitti:

        Vittu en halua mitään jutella, vaan työntää kyrvän pilluun ja päästää spermat. Missä maassa on naiset jotka antaa ilman että tarvii lässyttää mitään joutavaa paskaa? Kuubasta saa kuulemma helposti, pitääkö paikkansa? Pitää mennä Kuubaan tyhjentämään, kun on kyrpä täynnä spermaa!

        Rahalla saa aika monessa maassa jos ei ole alkeellisimpiakaan puhetaitoja.


      • gke

        Ei ole munasta kiinni, vaan siitä, että keksisi jotain sanottavaa.


    • kakkossmiess

      Tässä jenkkien käsitys asiasta. Suomi oli ykkönen:

      "Ei ole yllätys, että suurin osa listan klubeista on Skandinaviasta. Kiitos Jumalalle sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja lutka-käsitteen romuttumisesta, koska sen ansiosta pohjoismaisille naisille ei tuota vaikeuksia hypätä ulkomaalaisen miehen kanssa sänkyyn tuosta noin vaan. Monien muiden maiden (Viro, Puola, Kroatia) yökerhoista löydät helposti kauniimpia naisia, mutta jos tavoitteesi on saada helppoa seksiä, ei sitä kannata etsiä Pohjoismaita kauempaa. Muista vain välttää snobimaisimpia pintaliitopaikkoja ja etsiä niitä, joissa on pientä rock-särmää, niin et voi epäonnistua."

      • AtmAisurilleJämät

        Lutka käsite on romuttunut, koska AT-miehen viimeisetkin mahdollisuudet naisen saantiin menevät jos hän uskaltaa julkisesti asiasta kritisoida.

        Parempi vaan nuolla ne ex-panojen spermat ja tyytyä mihin annetaan.


      • ikinä-ei-onnistu

        Ei tainnut olla ätmejä mukana tutkimuksessa, jos väitetään, ettei voi muka epäonnistua.


      • Raakatotuus
        ikinä-ei-onnistu kirjoitti:

        Ei tainnut olla ätmejä mukana tutkimuksessa, jos väitetään, ettei voi muka epäonnistua.

        Se selittyy sillä että ulkkis ei ole suominaisen silmissä koskaan ätmi.


    • merkkierkki

      Olen joskus lukenut sellaista, että Suomimiehet olisivat ulkomailla naisten keskuudessa yhtä kovaa valuuttaa kuin ulkomaalaiset miehet ovat Suomen naisille.

      • YTmiehetReissaa

        Ja minä olen joskus lukenut, että kuu on juustoa.


    • Mika29ooo

      Lähden kaverin kanssa prahaan. Sieltä saa takuuvarmaan pillua. Olen ollut siellä kaks kertaa ennen ja ei ole kaduttanut.

      • ätmi_1

        Prahassa saavat pillua varmasti ne samat miehet jotka saavat Suomessakin, Me, jotka emme saa Suomessa, tuskin saisimme Prahassakaan. Sillä jolla paljon on, sille annetaan.... kuten sanassakin sanotaan


    • Mika29ooo

      Ja ne naiset prahassa ei ole mitään lihavia siideri mahoja vaan tosi kauniita ja ihania.

      • KäytäKumia

        Siellä on paljon HIV:tä


    • seksimatkaaja

      Suomi on Euroopan Thaimaa.

      Eli jos haluat vastaavaa kiimaa aiheuttaa naisissa kuten ulkomaalaiset miehet Suomessa, sinun on mentävät Thaimaahan. Tosin eivät sielläkään naiset jaa pilluaan ja myy kunniaansa ilmaiseksi kuten Suomessa. Joten sinällään ovat kunniallisempia naisia kuin suomilutkat.

      • jvbyiuhvujvb

        Jos tykkää päästä läskin länkkärin liukkaille.


    • vinkki.vaari

      Ei ne naiset ulkomaillakaan hae teitä hotellista. Sielläkin pitää liikkua ihmisten ilmoilla ja ihmisen näköisenä.
      Suomalaiset hikiset ja punakat känniääliöt jää ulkomaillakin ilman.

    • 1______________2

      saat toki helpommin, mutta et helpolla ilman rahaa mistään maailmasta seksiä saa, ellet sitten ole oikeasti komea jolloin se onnistuu helposti suomessakin

    • ikävätotuus

      Ei saa jos on urpo

    • totuustämä_

      YTM saa, ATM ei

    • PelataanPeliä

      Riippuu täysin maasta.

      Ruotsi, Norja, suomalaisuus ei auta. Islanti, Tanska, en ole käynyt mutta tuskin juuri auttaa sielläkään.

      Suomalaisen edut Aasian suunnalla: pituus, varakkuus, eksotiikka. Perusjämerälle mutta siistille/asialliselle Suomimiehelle voisi suositella osastoa Thaimaa jne, sillä varauksella että kiinnostunut nainen osoittautuu aika useasti maksulliseksi ;)

      Itänaapurissa suositaan miehekkäitä machoilijoita, joilta löytyy kykyjä hoitaa pahat tilanteet. Myös kookas nallekarhu on suosiossa, ja monelta tällaiselta löytyy nuori ja nätti neitokainen kainalosta. Saat olla vähän karhea, kunhan et ole pieni tai heikko.

      Espanja, Portugali...jos olet komea ja pitkä niin eksotiikka toimii. Ranska, Italia, sama juttu paitsi enemmän haastetta. Cool ja rento asene toimii, se on erilaista verrattuna päällekäyviin paikallisiin miehiin.

      Helsinki ja Suomi ylipäätään on melko polarisoitunut, eikä kyse ole pelkästään eksotiikasta vaan Pelistä. _Pelimiehelle_ suominaiset ovat helppoja, _perusmiehelle_ vaikeita. Kysynnän ja tarjonnan laki, on valtavasti perusmiehiä ja vähän pelimiehiä. Siksi moni huomaa että alkuun on ihan mahdotonta mutta kun Peli alkaa olemaan hallussa, ketsuppipurkki aukeaa ja naisia sataa laariin kaatamalla. Ettekö usko? Katsokaa siellä baarissa kuinka moni nuori kaunotar bilettää kaverien kanssa tai yksikään, ilman että kukaan lähestyy. Sitten kun paikalle tuleekin _erilainen mies_ joka, käyttääkseni naisten termejä, "osoittaa kiinnostusta" (uskaltaa tulla lähelle ja koskettaa, olematta lääppivä känniääliö)...se on aivan uutta.

      • PoetAndPendulum

        Aaamen! PUA is my Name and my Game is PUA!


    • KallisAika

      Fiksu suomalainen mies löytää maksullisia paikkoja ympäri maailmaa. Ja jos olet vielä sosiaalinen, niin ulkomailla monet maksullisia naisia käyttävät fiksut miehet suosittelevat parhaita paikkoja, ettei naisten metsästykseen kulu turhaan kallista aikaa. Aikaa jää silloin myös moneen muuhun harrastukseen.

    • BylSByls

      Ne saa jotka saa Suomessakin. Ne , jotka eivät saa pillua Suomessa, eivät saa sitä ulkomaillakaan

    • Edwardo_elintila

      Ulkomaalaisuus ja eksoottisuus lähtökohtaisesti lisää kiinnostavuutta, mutta ei nyt kannata aivan heti pornofilmien tasoisia naikkosia rueta kaukomaillakaan vikittelemään, jos on lähtömaassa kokenut häikkää tasojen kanssa. Tulos on oletusarvoisesti aivan yhtä huikea kuin meidän kotoperäisten, niittilöityjen mustekasojen kanssa. Tavallinen suomimies on on kuitenkin ulkomaan taviksien silmissä kiinnostavampi kuin Suomen naistavisten. Yksi mukava ja sosiaalinen kaveriheppukin löysi Euroopasta melkoisen kaunottaren, vaikkei ole ainakaan mikään klassinen alfa ja "saman tasoiset", eikä kait muutenkaan, naiset eivät paljoa täällä viimassa ja tuiskeessa vilkuile. Tämä naikkonen tulee puolikehittyyneltä seudulta alkujaan ja on vauraan perheen lapsi, joten taloustekijän ei ainakaan luulisi olevan selittävin tekijä. Ehkä liiankin jänniin miehiin tottuneet naiset sitten arvostavat aidosti kilttejä ja kunnollisia miehiä. Tai sitten alitajunta sittenkin hoitaa kaiken naisten puolesta ja Suomi-brändi saa kuitenkin heikohkon ryhdinkin näyttämään rahan kantoa seuranneelta olkaseutujen kulumalta ja niin edelleen.

      Vanhojen kaavojen rikkominen siis kannattanee. Ulkomailla pystyy ainakin kokeilemaan helpommin uusia lähestymiskulmia asiaan, kun ei ole valvovia silmiä ja maisemanvaihdos tunnetusti piristää ajatusmaailmaakin. Ja onhan naaraat toki naisellisempia keskimäärin, lähti sitten vaikka napa-alueille mätihyljeksien syrämiä lämmittelemään. Itse pidän kaikkinensa eniten Itä-Euroopan kaikin puolin rempseästä ja aidosta meningistä sekä naisväen olemuksesta ja tavasta kantaa sitä. Kaikki muu on vieläpä halpaa paitsi rakkaus.

    • aikuinenmies-

      Saa jos on herrasmies eikä ole kännissä. Espanjasta en tiedä kun en ole käynyt.

    • toosaasaa

      Tuu Raaheen niin varmasti irtoaa

    • mmmmmmmmmmmmmmmmmm

      mee kallioon nosta 50e pöydälle kyllä sieltä pian joku juoppo vasenmistolaishuora tulee ja saanoo ok

      • Raakatotuus

        Tuolla ei ollut enää mitään tekemistä aloituksen kanssa. Aloittaja haluaa ilmaista pillua ulkomailta, ja sinä tarjoat vaihtoehtona maksullista Suomesta.


    • kylläsaatpillua

      Pillua saa. Ulkomailta. Paljon!

    • tyhjät_pussit

      KTM (kielitieteiden maisteri) saa aina ja kaikkialla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kroatiassa en suosittele maksullisia

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe