metodeista ja yökerho pokaamisesta

DREAM--

Vetoakseni teorian metodeista siitä millä keinolla saat naisen tai miten sinun kannattaisi lähestyä häntä.

Ihminen voi sisäistää itseensä teoriaa niin paljon, kuin sielu sietää. Lukemalla ja laajentamalla ajatusmaailmaa sata paksua kirjaa, erilaisia videoita jotka käsittelee naisen pokaamista niin ei toimi jokaisen ihmisen kohdalla.

En väitä että ne ei toimisi, mutta mielestäni tässä tulee yksi mutka matkaan ja se on ihmisen luonne. Ihminen joka on siäsistänyt itseensä valtavan määrän teoriaa jolla saattaa olla melkoinen tietopaketti päässä. Ne on vain mielikuvia asioista jolla ei välttämättä ole todellisuutta millään tavalla oman elämän kanssa. Teoriat kuulostaa jännittävän ihanilta josta ujokin mies haaveilee pilvilinna maailmassaan, kun hänellä on silinterihattu päässään syventyän pokaamisen ihmeelliseen evoluutioon.

Teorian sijasta henkilö joka on sisäistänyt tätä teoriaa ja lähtee kokeilemaan näitä käytännössä voi poiketa TÄYSIN eri tavalla hänen luonteen vuoksi. On tietysti hyvä harjoitella erilaisia asioita, mutta me olemme yksilöitä ja siksi en haluaisi, että ihmisiä opetetaan johonkin tiettyyn muotiin. Seminaarit ja teoriat on eräänlaisia suuntaviivoja ihmisille.

Kirjoista ja seminaareista ei ole haittaa, koska on hyvä laajentaa ajatus maailmaa, mikä nostaa henkistä selkärankaa jotta ei näkisi asioita vain yksisuuntaisesti.
Tärkeintä on kumminkin se että jokainen löytää oman tyylin ja vaahvuudet elämäänsä jota kutsutaan markkina-arvoa. koski se sitten erilaisissa ihmis-suhde asioissa, kuten pokaamisessa, kaveri piireissä ja työpaikoilla.

Jos joku tarjoisi 1000e 2- 7päivän luennollaan palveluita tehokkaista pokaus työkaluista jossa luvataan, että saat naisia tämän luennon jälkeen ( olettaen, että noudatat näitä metodeja joita hän on tarjonnut ) niin suosittelen miettimään vielä kerran uudestaan.

Taidot opitaan pitkällä juoksulla ja USKALLAN väittää, että siihen menee useampi vuosi, kunnen alkaa löytämään sen todellisen punaisenlangan elämäänsä.

Kirjat ja teoriat voi olla todella kannustavavia ja joissain foorumeissa saattaa olla hyvä yhteishenki jolla tuetaan toinen toistaan. Se on hienoa, mutta muistakaa:

ELÄKÄÄ TODELLISTA ELÄMÄÄ, älkää vain mielikuvien fantasimaailman varassa.

Sitten vielä se mitä tulee todelliseen pokaamisen elämään on seuraava asia mitä ihmettelen suuresti. Se on alkoholi ja pokaaminen. Aina kun luen jostain pokaamiseen liittyvistä asioista niin kyseessä on yökerho-baari pokaaminen.

Yökerhoissa ja baareissa alkoholissa on aina vahvasti läsnä hetkessä joka ei mielestäni vastaa todellisuutta. Ilta on kuin illuusio jossa ventovieraat ihmiset viettävät aikaa saman katon alla. Vaikka itse ostaisin limun tai vissyn johon tulee muutama sitruuna palalta muistutaakseen GT juomalta todellisuutta ei silti ole, koska suurin osa muista ihmisistä siitä huolimatta nauttii alkoholia.

Sanotaan, että olet silloin kuulemman vahvempi ja itsevarmempi henkisesti, kun menee selvinpäin yökerhoon. Minulla tosin ei tulisi mieleen lähteä pokaa kännisiä naisia. Se voi lisäksi olla rasittavaa ja raskasta kuunnella jonkun kännisen naisen elämän tarinaa siitä miten hänellä tuli juuri ero miehensä kanssa
( kaivaten lohtu seksiä myöhemmin illalla ? ).

Humalaiselta naiselta voi saada yhteystiedot melko helposti, mutta kun häneen ottaa yhteyttä 1-2 päivän sisällä niin nainen ei edes muista välttämättä olisit jutellut hänen kanssaan. Lisäksi hän on saattanut jutella usean eri miehen kanssa antaen numeronsa joka varmasti myöhemmässä ajankohdassa vaikeuttaa hänen tilannetta. Kukapa nainen haluaa, että viisi eri miestä on ottamassa yhteyttä samaan aikaa krapula aamuna. En väitä, että yhden illan panoja ei ykerhosta saisi. Niitä on varmasti monella kokemusta. alkoholi on kumminkin semmoinen aine, kun päästään asunnolle ja aamulla herää siihen karuun todellisuuteen ihmetellen " Mitä ihmettä mä täällä oikein teen ja missä ylipäätään oikein olen".

Ehkä kirjoitan myöhemmin lisää tänne, mutta kiitoksia jos jaksoitte lukea loppuun :)

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DREAM----

      Ainahan voi lähteä naisia viettelee, mutta niitä ei mielestäni pitäsi jättää vain baari-yökerhon seikkailujen varaan.

      Se mitä seminaareihin tulee jos itse kiinnostuisin jostain ns gurusta niin hänellä pitäsi olla näyttöä vahvoista todellisista kokemuksista. Pelkkään teoria lässytykseen jotka hän
      NIIN JA VIELÄ:

      on voinut poimia ja muokaa omaan tyyliin voi olla mitä ihmeellisempää paskaa mitä sylki suuhun tuo. Sitten ihmiset vielä etsii näitä tehokkaita metodeja, aivan kuin jossain ostos-tv:n mainoksessa jossa luvataan uskomattomat lihakset kun käytät jotain laitetta kaksi viikkoa ja VAIN 5 minuuttia päivässä riittää. Ihmisillä on tapana yrittää löytää onni elämäänsä lyhyemmän kaavan eli oikotien mukaan. Näin se vain ei ole. Tuskin kehonrakentajtkaan lihaksia treenannu tai omakotitaloa viikossa rakennettu !

      Jos pitäisin itse järjestäsin jotain niin se olisi mielummin joku kurrin tapainen missä olisi pari ja ryhmätyöskentelyä johon voisi niin naiset kuin miehet osallistua. Se kasvattaa yhteishenkeä ja sosiaalidynamiikan henkistä selkärankaa ujoille jotka jo valmiiksi coisi kursilla harjoitella vastakkaista sukupuolen kanssa ujoutta vastaan..

    • gjhgjjk

      kirjoitusvirheet sen, kuin vain lisääntyy, kännissäkö kirjoitit tämän ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1217
    Aihe