Sankarpoikia

kollaakestää

Näin pääsiäisen kunniaksi vien aina Lexuksellani suuren seppeleen sankarihaudoille. Kauniin mallivaimoni kanssa hiljennymme hetken ja saattapi siinä jokunen tippa tirahtaa taistelutovereita miettiessä. Ennen oli miehet miehiä. Nyt on kaikki pleikkarit, xboxit citikat ym ym.

396

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuorgamin.Eikka

      Jahas ! Kollaa on sitten aloittanut ihka uuden ketjun kirjoittamisen näin Pitkäperjantain kunniaksi.

      Sinulla kun on sitä lääniä siellä "kartanosi" ympärillä niin oletko koskaan ajatellut piristää yksinäistä elämääsi ja ilmottautua Maajussille morsian ohjelmaan niin eihän sitä tiedä vaikka joku tulevista ehdoikkaista olisikin tuleva "kaunis mallivaimosi" niin ei tarvitsisi katsella pelkästään vanhoista Jalluista minkälainen on alaston nainen.

      Kuinka paljon niitä hehtaareja ja lypsäviä olikaan? Saattaa olla että joutuisi haalimaan useammankin "karjakon kartanoon"

      • Ulvilan_murhamysteeri

    • Mitenkäs

      tämä kuuluu Citroen sivustolle? Eikö toyohomot noteeranneet mitenkään?

    • Poropuriperseeseen

      "Lexus-Kollaa" ei ole vielä lukutaitoinen !

    • Simppelit
    • kollaakestää

      Meinasin kerran, vielä kun olin poikamies imottautua Maajulle morsian kisaan. Mutta ehdokkaiden kuvia katsellessa tulin siihen tulokseen, että kukaan ei ollut sopiva Lexukseni etupenkkiä täyttämään. Suoraa sanoen liian vanhoja ja rumia. Johan siinä lehmätkin pelästyisi navetassa. Joku ihmetteli miten tämä kuuluu citikka palstalle. No, soteteraanina minulla on autoista pitkä kokemus, joten haluan opastaa nuorempia keltanokkia autoasioissa, mutta myös sota ja naisasioissa.

    • Deerhunter

      Ainahan yli 90 vuotiaalle sotainvaliidille riittää ottajia niin että ,todellakin rumimpia joutuu kivittämään ettei tule liikaa tungosta !

    • kollaakestää

      Ei se ikä, eikä se ulkonäkö nuoria naisia kiinnosta, vaan raha ja uusi lexus. Sellaisia kun omistaa niin siinä alkaa avohakkuualueet virtaamaan kuin keväinen koski.

      • Aprillipäivämenijo

        Repesin.Päivän paras !


    • Nuorgamin.Eikka

      Ei kai kollaa ole tukehtunut mämmiin kun ei ole kehunut " Corolla Lexusta " moneen tuntiin ? No pääsiäinen meni kuitenkin piloille kun se "Kolmipyörä-Lexuskin" lähti maahanmuuttajan matkassa toiseen osoitteeseen !

    • Nuorgamin.Eikka
    • kollaakestää

      Uutta T-14 Armata panssarivaunua olisi kiva päästä tyypittämään. Katselimme kauniin mallivaimoni kanssa tätä Venäjällä tehtyä superpanssarivaunua you tubesta, ja tuli vaan mieleen että käytetäänkö niissä citikan moottoreita kun näytti savuttavan niin pahasti. Toisaalta jos moottori savuttaa noin, niin sitten ei tarvitse käyttää erillistä savulaitteistoa. Viisaita nuo insinöörit. Laguksen kanssa usein ajelimme savuverhossa jopa vihollisten Sotkien taakse, ja yllätimme vanjat täysin. NL laatu oli heikkoa. Väänsimme jopa kerran yhdestä Sotkasta piipun käsin solmuun. Japanilainen sotakalusto oli kyllä kestävää jopa suomen talvessa.

      • kohansinnepäin

        Ranskalaiset ja Venäläiset tulee hyvin keskenään toimeen. Ovat vähän niinkuin sukulais sieluja. Hälläväliä tyyli on imetty jo äidinmaidosta.


      • Nuorgamin.Eikka

        "Väänsimme jopa kerran yhdestä Sotkasta piipun käsin solmuun"

        Savupiipun vai? Oliko niissä oikein uunilämmitys vai tarkoitatko pikakiväärin piippua?

        "Reservin eversti" ei näköjään tiedä sitä että tykissä ei ole piippua vaan putki !

        Mitkään lähdeteokset eivät tunne puilla lämmitettävää T-34 Sotkaa sen paremmin kuin millään muullakaan tunnetulla polttoaineella.
        (öljy,kaasu,sähkö,kivihiili,maalämpö ....jne !


      • PetroskoinAsukas

        T-14 Armata ei pysyisi "everstin" lapasessa 10 sekuntia kauempaa !

        Ja tämä on taivahan tosi !


      • t-lexus

        Oliko sun tankkisikin lexus merkkinen? Vai pettääkö nyt taatan muisti:)


      • RintamanCorolla

        Niin, joku syy siinä täytyy olla ettei sotilaskalustossa juuri Tojotan tekniikkaa näy. Mikähän se olisi?


    • unvasrcrrr

      Olet oikeassa. Molemmat kansakunnat tykkäävät olla kännissä töissä ja laatu on sen mukaista.

    • kollaakestää

      Eikka Eikka. Koska olen etelästäpäin kotoisin niin en osaa kirjoitta ymmärrettävästi lapinmongerrustasi. Täälläpäin piippu ja putki on toistensa synonyymeja. Vinks vinks, synonyymi ei ole sitten mikään sp. tauti. Vieläkö lapissa on lunta, että saa viinapullot jäähtymään pororeitin varrelle. Kannattaa merkata jemmat hyvin ettei pääse delirium paheneen matkalla viinakauppaan.
      Ja tuolle toiselle Tuomaalle sanoisin, että nykyaikaista panssarivaunua on 10-kertaa helponpi ajaa kuin vanhaa Sotkaa tai Sturmia. On automaattilaatikot ja kaikki herkut. Ennen piti olla tosissaan rautaa habaneerossa jos meinasi tankkia ajaa. (Tankki ja panssarivaunu on tässä yhteydessä toistensa synonyymeja, aivan kuin koltta ja rantojen mies.)

      • Nuorgamin.Eikka

        Tottakai kaikki on helppoa kaltaisellesi "multitalentille" . Ei edes lähes 100-ikävuotta voisi hidastaa "everstimme" vauhtia !

        Mitä kuuluu muuten "Kolmipyörä-Lexus" osastolle? Tilanne edelleen niinkuin maa olisi niellyt? Tällä voi olla joku yhteys "Lexukseesi" kun naapurin nuorehko rouva kertoi hymyssäsuin että hän oli nähnyt eräällä isolla kirpputorilla kolmipyöräisen lasten siistin polkupyörän johon oli liimattu Lexus tarroja ainakin 200 kpl ja hän sanoikin sttä "joku voi tuosta ottaa idean itselleen" ja liimata halpaan riisikuppi Tojoon tarroja samalla tavalla saadakseen kiesinsä näyttämään kalliimmalta.

        Kerroin hänelle että idea on jo otettu käyttöön ainakin yhdessä ruosteisessa Corollassa ja hän oli vähällä kuolla nauruun kun kerroin taustat tarkemmin.

        Valitettavasti se pyörä oli saatu myytyä 10 eurolla kun kyselin kirppiksenpitäjältä asiaa .Hän sanoi että pyörästä olisi saanut luultavasti paremman hinnan jos niitä tarroja olisi ollut edes jonkinverran vähemmän.

        Koska pyörä oli myyty niin en saanut otettua siitä kuvaa joka olisi varmistanut pyörän oikean omistajan mutta siitä nyt tuskin on silti mitään epäilystä.

        Ja nyt Kollaa mämmille äläkä masennu sillä voihan se "Lexus" vielä putkahtaa jostain vastaan !


    • kollaakestää

      Toyotalla on ikävä kyllä tehtaita Euroopassa, joka on johtanut merkin laadun laskuun. En nyt ala nimeämään erikseen mitään laiskinta ja tyhmintä kansakuntaa, mutta sammakoista ja patongista he pitävät. Lexukset, nuo laadun synonyymit sensijaan tehdään Japanissa, missä vuosituhantinen käsityöperinne, Geishat, ja kirsikankukat loistaa.
      Olenkin joskus leikilläni sanonut, että jos me akselivallat olisi voitettu sota, kaikilla suomalaisilla olisi allaan Maybach tai Lexus. Nyt ainut tie ulos tästä taantumuksesta on äänestää ensi vaaleissa Perussuomalaisia.

    • Nuorgamin.Eikka

      Kollaa on kekseliäs kun jatkuvasti keksii uusia synonyymejä joita ei ole aiemmin todettu olevan edes olemassa kuten jo "piippu ja putki" väittämä osoitti.

      Eikös Lexus ole nykyään verrattavissa Made in Taiwan tuotteeseen? Ainakin nykylaatu alkaa olemaan samalla tasolla !

    • kollaakestää

      Voi Eikka sua... Eikai pääsiäismunassa ollut yllätyksenä pientä alkoholipulloa. Ja taas on lapikkaat ristissä...Voi voi. Lausuppa peilin ääressä esim. kiväärin piippu ja sitten putki. Kumpi kuulostaa tutummalta? Tykin piippu/putki. Ja vaikka sinulle nuo putket ovatkin tuttuja, niin pitkiän ryyppyputken jälkeen pitää ottaa varovasti!! Delirium ei ole leikinasia. Kaverini sairastui sodassa skitsofreniaan mutta nyt niillä menee kuulemma hyvin;))

      • Nuorgamin.Eikka

        Lueppa Kollaa (jos osaat) tuosta alapuolelta vähän opettavaista tekstiä !

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Piippu_(asetekniikka)
        Halkaisijaltaan yli 20mm piippuja kutsutaan putkiksi. Tuo kannattaa muistaa seuraavalla kerralla kun taivuttelet Sotkan "piippuja" solmuun !

        Muutenkin sinun kannattaa perehtyä armeijaan liittyviin asioihin jo ennen asepalvelukseen menoa.Siinähän on hyvää aikaa opiskella kutsuntojen jälkeen ennen palvelukseen astumista ellei ole jonkun syyn takia vapautettu kokonaan palveluksesta !


    • Ylivääpeli.evp

      Onneksi tällaiset "everstit" eivät tositilanteessa pääse pelleilemään rintamalle .Tai voihan olla että muutama komppania tällaisia "sotaurhoja" olisi se Suomen armeijan salainen ase ja vihollisen joukot nauraisivat itsensä kuoliaaksi nähdessään tällaiset pellet "pystyorva" kädessä Suomea puolustamassa !

    • kollaakestää

      Ja Wikipedia on sitten Eikan mielestä se lopullinen totuus! ? Olet varmaan itse kirjottanut em. artikkelin kännipäissäsi, muttet muista. Et varmasti muista myöskään minkä takia suosikkiporosi aristelee sinua, samoin naapurin muija. Toiset ei nyt vain osaa hillitä tunteitaan maistissa.
      Sinulle ylivääpeli olen Herra Eversti. En ole turhaan käynyt vuosia kouluttautuakseni arvostetuksi Mannerheimin ristin ritariksi. Ja kyllä hymy hyytyi vanjalta Kollaan taisteluissa. Niitä on mukava muistella Lekxukseni takapenkillä skumppaa juoden. Mallivaimoni kanssa.

      • Nuorgamin.Eikka

        Minkä mallinen vaimosi on.Onko Tojo Corollan näköinen ja lisävarusteena Lexus tarrat liimattu molempiin poskiin !


    • Mies88v

      Imetkö? Nieletkö?

    • kollaakestää

      Mallivaimoni on ns. muotovalio taikka valiomuoto, mitenvain. Sopii Lexuksen atmosfääriin.
      Mies88v. Kyllä imen tietoa varsinkin Suomen sodista ja Vietnamin sissitaisteluista. En niele vihervasemmisto p#skaa enkä hippien utopioita. Lexuksen myynti räjähtää pian suomessa kun Persut nousee hallitukseen ja autovero poistetaan. Silloin vasta maa on oikeasti itsennäinen. Mottoni onkin nykyään. Koti uskonto ja Lexus.

    • NuorgaminEikka

      Oletko menossa lähiaikoina Saigoniin? :D

      Voi sua Kollaa.Mien sinut saisi elämään nykyaikaa.Ilmeisesti on jo liian myöhäistä !

    • kollaakestää

      Muuttamalla kotaan, tekemällä ruokaa avotulella, juopottelemalla ja joighaamalla. Siinänäpä on edistystä kertalaakista. Saigoniin menen sitten kun saa suomi-konepistoolia kuljettaa matkustamossa. Ensimmäisessä luokassa. Voisin myös opastaa kompassisuunnistusta koneen kapteenille ja perämiehelle. Ei meinaan katois koneet jos olisi miehet puikoissa.

    • KolmasPerämies

      100-vuotias jumbon puikkoihin niin olisi tosi turvallista lentää :D

    • kollaakestää

      Saigonissa meillä oli tapana pumpata vangeista tieto soittamalla niille 24/7 Metallican musaa. No vitsi vitsi. Eihän Metallicaa edes silloin ollut. heh heh. Soitimme vangeille Joukon ja Kostin hittejä. Joskus vanhoja muistellessa Lexukseni takapenkillä pistän vanhat levyt soimaa. Se rentouttaa vanhan sotaratsun. Ennen oli kaikki paremmin.

    • Nuorgamin.Eikka

      Kai soittelit myös kesällä 1944 Kannaksen suurhyökkäyksen aikoihin Jori Malmstenin Äänisen aaltoja CD-levyltä? Kuuluit ilmeisesti jo silloin käpykaartiin vai?

    • kollaakestää

      Senverran olen käpyjen kanssa ollut tekemisessä että ostin ensimmäisen (putki)- kiväärini niitä keräilemällä. Nyt sitten onkin Lexukset ja kartanot. Työ vapauttaa..Valkokaartissa olikin sitten pyssyllä enemmänkin käyttöä. Sitä voi käydä Tampereella ja ihastella vieläkin luodinreikiä senaikaisissa rakennuksissa. Muunmuassa Kalevankankaalla yritti pistää punikit vastaan. Yritykseksi jäi kjäh kjäh.

    • Nuorgamin.Eikka

      Minkähän ikäinen olit silloin vuonna 1918 ? Et ilmeisesti törmännyt koskaan tähän Hra Kaljuseen,vastapuolen todella mukavaan kaveriin.Teistä olisi varmasti tullut oikein hyviä sydänystäviä keskenänne.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Heikki_Kaljunen

    • kollaakestää

      En törmännyt Kaljuseen, mutta vaikuttaa sympaattiselta kaverilta joka sai kunniallisen punikin lopun Isä Aurinkoisen toimesta. Isä Aurinkoinen, siinäpä nimessä on ironiaa kerrakseen. Loppuvapaussodan aikana olin Suomen Legioonalaisten perässä kun ne pakeni Muurmanskiin engelsmannien hoivaan. Ei sitten viitsitty alkaa sotimaan Kuningattaren joukkoja vastaan. Vaikka mieli olisi tehnyt. Lapsisotilashan minä olin siihenaikaan. Mutta Kollaa kesti. Niinkuin Lexuksenikin.

    • Nuorgamin.Eikka
    • kollaakestää

      Pääsiäisenä meillä on tapana vaihtaa lahjoja mallivaimoni kanssa. Annoin hänelle Fabergin valmistaman munan jossa oli sisällä timangisormus ja minä sain lahjaksi singon. On todella rentouttavaa päästä ammuskelemaan liikkuvaan maaliin. Golfkenttiä olen alkanut vierastaan koska niiden parkkipaikoilla on nykyään liikaa citikoita. Menee joskus koko ilta pilalle kun joutuu Lexuksesta antamaan apuvirtaa ja hinausapua näille ranskalaisten kulkineiden omistajille.

    • Nuorgamin.Eikka

      Onko tämä Fabergi joku "feikki-kultaseppä? Tsaarin kultaseppä oli Peter Carl Fabergé mutta ainahan niitä kaiken mailman huijareita ilmaantuu ansaitsemisarkoituksessa esille !

    • kollaakestää

      Eikka, olet pilkunn#ssijoiden kruunaamaton kuningas. Aika outolintu poronmunanpurijaksi. Onko sinut eristetty heimostasi? Eikö jänghäjoonaat huoli ryyppyporkkaan?? Löysää kravattia ja osta Lexus niin vaimosikin saattaa palata kotiin kun, David Hassellhoff on poistunut suomesta.

    • Nuorgamin.Eikka

      Ei kollaata voi ainakaan moittia mielikuvituksen puutteesta. Onko tämä erittäin vilkas mielikuvituksesi tullut ihan verenperintönä vai pidettiinkö sinua silloin ihan pienenä liian kireissä vaatteissa?

    • kollaakestää

      Eikka! Jos ostat Lexukseni, saat kaupanpäälle elokuvan Maa on Syntinen Laulu. Siinä voit sitten töllöttää dvd.tä lapin yötöntä yötä vaikka maailman tappiin. Auto kestää ja koti-ikävä ja karkoituksen aiheuttama mielipaha katoaa kun näkee heimoveljiä ruudulta.

    • Nuorgamin.Eikka

      Kiitos vaan mutta minä olen jo päässyt yli "Kolmipyörä-Lexus" ajoista eikä oikein hirveästi kiinnosta edes se sinun ruostunut "Tojo Corolla-Lexuskaan" kun itsellä jo on paljon uudempi ja täysin ruosteeton laatuauto !

    • kollaakestää

      Tarkoitit kai laatuporoa? Lexusta purressa ei jää niin pahaa makua suuhun,=0

    • Nuorgamin.Eikka

      Erittäin huonot kokemukset Tojoista.Ei ole tosin omakohtaisia kokemuksia mutta voiko kolme Avensiksen omistajaa olla väärässä että ei ikinä enää Tojoa eikä mitään muutakaan japsin riisikuppia tähän huushollin ja jokaisella heillä on nyt erimerkkinen auto ja ovat eittäin tyytyväisiä hankitoihinsa !

      Lexus = Tojo eikä siitä mihinkään pääse.Tojohan on oikeasti Tohjo !

    • kollaakestää

      Täytyy myöntää että joskus rasittaa tämä "riisikupin" omistaminen. Joka paikassa nuoret naiset ja vanhemmat puumat jotka valomerkin jälkeen muuttuvat laamoiksi, piirittävät taukoamatta. Kaikilla meillä on ristinsä. Tai suosikkiporonsa. Eikka, ei se kerta poron kanssa pervoksi tee.

    • Nuorgamin.Eikka

      Täytyy vähän ihmetellä ettei monesta muusta sotasankarista kirjan tehnyt Robert Brantberg ole vielä tajunnut kuinka loistavan bestseller-teoksen hän saisi aikaiseksi tekemällä kollaasta elämäkertateoksen jossa siis olisi kaikki nämä kollaan uroteot kuten esim. Sotka T-34 panssarivaunun "tykinpiipun" vääntäminen solmuun pelkin paljain käsin !

      Onhan Robert Brantberg julkaissut elämäkertateoksen monesta vähemmän tunnetustakin sotasankarista kuten Mannerheim,Adolf Ehrnrooth, Panssarikenraali Ruben Lagus mm.

      Eikös vaan kollaa kalskahtaisi aika komealta kun teoksen nimeksi tulisi vaikkaa "Kollaa Kestää: Panssarieverstin sankariteot talvi- ja jatkosodassa.

      Kannattaisi ehkä jättää kirjasta pois ne Saigonin aikaiset sotavankien kiduttamiset !

      Kustantaja ottaa varmasti yhteyttä lähiaikoina !

    • kollaakestää

      Ihmetyttää tämä nykypäivä kuukahattuilu. Sodassa saa tappaa muttei saisi kiduttaa. Voi aikoja voi tapoja. Iivana julma aloitti tappamisen harjoittelun jo lapsena heittämällä linnan tornista kissoja, koiria. Vähän harjaannuttuaan ja kasvettuaan lensi ikkunasta palvelijat ym. Nykyään kissoille valmistetaan gourmee ruokia ja katastrofialueilla ihmiset kuolee nälkään!
      Ja mikä pahinta!.Citikoita myydään enemmän suomessa kuin Lexuksia.
      Kaikki mitä kerron sotakokemuksistani on totta. Mutta joudun esiintymään valtioden kanssa tekemieni sopimusten vuoksi ingongito. Ehkä lapsenlapsenlaspeni äpärät kirjoittaa sitten Best Seller muistelmani. " Totuus on joskus tarua ihmeellisempää".

    • Nuorgamin.Eikka

      "Kaikki mitä kerron sotakokemuksistani on totta"

      Sitähän ei kukaan ole edes kyseenalaistanut :D Onhan se tietenkin harmillista että tällaiset "sopimustekniset" asiat estävät niiden lukemattomien sankaritekojen esille tuomisen .

      Kyllä kaltaisesi "suomalaisen ikonin" uroteot olisivat pitäneet ehdottomasti tulla julkisuuteen ja ehkä jonain päivänä nuo sopimukset eivät ole enää esteenä ja saamme ehkä elämäkertateoksen lukemisen lisäksi nähdä jonkun kuuluisan Hollywood-ohjaajan tekemän loistavan elokuvan joka kahmisi ainakin 10 Oscaria !

      Jääkäämme jännittyneinä odottamaan mitä tuleman pitää !

    • kollaakestää

      Olen kerrankin kanssasi samaa mieltä. Samaan filmiin voisi laittaa Simo häyhän, Marokon kauhun, Rokan antin ja minut. Leffan nimeksi voisi tulla, Lexuksella Leningradiin.

      • Jataas

        pii paa autolla sinne nuivaniemen suljetulle, on muuten tuttu paikka malli everstille he he hee!


    • Nuorgamin.Eikka

      Mitenkäs ne Corolla-Lexuksen ruostevauriot? Katsastusaika lähenee !

      ps.Eikö vielä tullut kustantajalta kyselyä? Kannattaa ottaa ronttisumma kirjasta....Eiku oli ne sopimukset valtioiden kanssa voimassa jotka estää kertomasta Sotkan "piipun" taivutusoperaatiosta...Mutta tiedetäänhän mekin se juttu?

      • jukra

        Ei jouda eversti Paskakorven corolla katsastukseen, äiti majoitti siihen kanat jo viime syksyllä, ettei tämä nuori herra Paskakorpi kävisi corollassa tumputtamassa. Moinen harrastus järkyttää nuorta ja herkkää Anttia pahasti, että Antin parasta äiti siinä ajatteli.


    • kollaakestää

      Kiitos hyvistä vinkeistä. Minähän sopisin hyvin pääosan esittäjäksi koska minulla on George Glounin ulkonäkö, Marlon Brandon karisma ja Al Paconen lahjat. Vastanäyttelijättärenä voisi olla joku vanhempi puuma vaikka Krista Kosonen. Tai Iina Kuustonen.
      Sotkan piipun vääntämiskohtauksessa voisi olla paidaton Arnold Swatzenegger joka ikänsä puolesta sopii rooliin. Pitääpi tänpäivän puhereissulla Lexuksen takapenkillä viimeistellä roolijaot. Haluaisi joku citikan omistaja mukaan! He sopisivat hyvin sivunäytelijöiksi koska ovat autonsa ratissa harjaantuneen sellaisiksi.

    • opettaja-

      Opettele pelle edes kirjoittamaan ihmisten nimet oikein vai kaipaako ala-asteen opiskelija tukiopetusta?

    • ReservinKorpraaliEvp

      Heh heh.Mistä tällainen pelle on oikeasti tänne ilmestynyt ?

    • kollaakestää

      Kuvitteleeko peruskoulun ala-asteen opettaja että Suomifilmeihin saisi alkuperäisiä Hollywood tähtiä? Ime hei karttakeppiä! Onko citikka taas hajonnut kiireessä matkalla poikien voikkatunnille? Ei päässyt tsiigaileen? Nimet ovat kirjoitettu täysin oikein ja ne ovat vain samankaitaisia alkuperäisten tähtien kanssa. Siis aivan sattumalta. Minä suosin suomalaista myös näyttelijävalinnoissa!!
      Suomalaisen Lexuksenkin ostaisin jos niitä tehtäisiin täällä. Pasejahan ei pysty ostaan siviilit tai evp.upseerit.

    • kollaakestää

      Viime yönä pakkanen oli tehnyt Lexukseni konepeltiin Larry. A. Thornen profiilin. Onko tämä joku merkki?? Pitäikö hälyttää taas johtamani Joint task force full liikkeelle??? Vai olenko myöhässä????

    • Nuorgamin.Eikka

      Lauri Törni voi oikein hyvin.Kävin viime talvena hänen luonaan "Saigonissa" ja hän lupasi piipahtaa kesällä Suomessa.

      Tiedot hänen kuolemastaan helikopterionnettomuudessa eivät pidä siis paikkaansa !

      No niin Kollaa,tämä uutinenhan on yhtä tosi kuten oli myös se Sotkan "tykinpiipun" solmuun vääntäminen käsivoimin.Oliko ihan STT:n vahvistama uutinen?

      ps.Terveisiä Ruben Lagukselta.Kävin hänenkin luona kahvilla Lohjalla ja sanoi muistavansa "kollaakestää" nimisen nostomiehen joka oli töpinässä hevosmiehenä mutta oli sitten ampunut tahallaan omaan lalkaansa ja pääsi tällä tavalla pois rintamalta
      mutta joutui sotasairaalasta päästyään istumaan linnassa 2 vuotta tahallisesta itsensä vahingoittamisesta !

    • kollaakestää

      Olen kuullut myös että Törnin kuolema Kham Ducissa on vahvasti liioteltua. Oletko Eikka käynyt sielläpäin? Minulla on siellä ammuttujen tiikereiden taljoja Lexukseni penkinpäällisinä. Suomikonepistoolin kotelo on taas mammutinnahkainen. Kyllä se tyyli pitää säilyttää, vaikka kalliiksi joskus se käy. Se on paha jos luullaan perää laahavan citikan omistajaksi. Aliupseeriksi.

    • Nuorgamin.Eikka

      "Viime yönä pakkanen oli tehnyt Lexukseni konepeltiin Larry. A. Thornen profiilin"

      Taitaa se "kartanosi" olla aika pieni jos Tojo-Lexukselle ei löydy edes lämmintä tallia.

      Webastokin on ihan kelpo hankinta mutta sekin vaan maksaa pari donaa asennettuna joten onhan sekin kustannuskysymys.

      Itse pidän oman ajokkini ja emännän Jaguarin aina lämpimässä tallissa ainakin toukokuun alkuun asti.

      Voisin kyllä vuokrata lämpimän tallin sinunkin Tojo-Lexukselle niin lähteehän se aamuisin ainakin käyntiin ilman apukaapeleita !

      • jukra

        Älä ihmeessä tarjoa autotalliasi tuolle Paskakorven kanalacorollalle se haju ei lähde polttamallakaan ja tulee huonoa siivoa muutenkin. Se webasto on hieno keksintö, mutta ei sitä saa kiinni näkkileipään "Paskakorven Antin corollaan" ja mistäs Antti moiset pari donaa tekisi. Antaa sen Lex--- corollan toimia siellä navetan takana tärkeässä tehtävässä. On siinä eversti Paskakorvelle kivat harrastelu tilat.


    • kollaakestää

      Niin siellä lapissa on vielä kovia pakkasia. Tiesitkö että lämpimässä tallissa autosi ruostuu nopeammin. Vaimosi on selvästi fiksu ihminen. Viisaalla naisella on Gebardi yllään, Jaguaari alla ja Aasi joka maksaa kaiken.

    • Nuogamin.Eikka

      Meillä ei ehdi autot ruostua sllä ne vaihtuvat sen verran tiuhaan.Sitäpaitsi täällä päin ei autot joudu uimaan jatkuvassa suolakylvyssä kuten sinun Corolla.Tokihan riisikupit ruostuisivat ilmankin että niillä ajetaan maanteillä joten eihän se ole mikään ihme että omasikin 1995 vuoden mallia oleva "Lexus-Corolla" on niin mätä kuin auto vaan voi mätä olla !

    • kollaakestää

      Joskus 90-luvun alussa Mersu lupasi autoilleen 30 vuoden ruostumattomuus takuun. Ihan oikeesti! hahahahahahahahaaaaaa kyllä me mallivaimoni kanssa naurettiin...

    • Nuorgamin.Eikka

      On sulla helvetin vanha malli vaimona ! Itse "eversti" on 100v ja "mallivaimo" 85v !

      Ei siinä mitään,kaikkihan me vanhenemme.

      Riisikupeille ei voi antaa edes 3 vuoden ruostumattomuustakuuta koska tehdas olisi hyvin äkkiä konkurssissa.

      Koskahan se vuoden 1995 Tojo-Lexus-Corollasi oli läpimätä. 1998 vai oliko jo 1997 vuoden puolella?

      Jaa mutta ethän sinä voi sitä tietää kun ostit sen vasta 2012 jolloin sillä oli ikää jo 17 vuotta ja olisi kuulunut paalata jo ennen vuosituhannen vaihtumista !

    • kollaakestää

      Meneppäs Eikka katsomaan noita vanhoja "takuumersuja". Kyseessä oli kaikkien aikojen huijaus. Ennen mersun laatuun saattoi luottaa, varsinkin sotaaikana, mutta nykyään se on saksan citikka. Yh-äiten, valkokaulusköyhien, dementikkojen ja muuten syrjäytyneiden auto. Pussihousukansakaan ei enää suosi mesejä. Eikä syyttä! Kehitys kehittyy, Eikka se elää menneisyydessä reservissään. Tuliliemi on sekoittanut ajan ja paikan tajun. Se on vaan kylmä fakta että jaappanialaiset autot on tänäpäivävä valovuoden edellä muita. Ja Lexus on siinä ihan terävimmässä kärjessä. Moderni auto, meille meneville miehille.

    • Nuorgamin.Eikka

      Itseasiassa minua ei juurikaan kiinnosta vanhat autot sillä olen menossa tutkailemaan vähän lähempää Mersun mallistoa ihan lähipäivinä ja senverran tuli jo kuvia katseltua että seuraava ajokkini on luultavasti GLA 220 CDI 4Matic ja diesel malli vaihteeksi.

      Edellinenkin autoni on senverran uusi että ei ole vielä tarvinnut katsastaa kertaakaan.

      Toista se taitaa olla sen kollaan "Lexus-Corollan" kanssa kun joutuu jokavuosi tekemään ne mittavat hitsaus ja korjaus toimet leiman saamiseksi.

      Kannattaako se ihan oikeasti investoida joka vuosi mätään autoon noinkin paljon?

    • kollaakestää

      Tiedätkö Eikka miten saat vaimosi naaman näyttämään nuoremmalta, vanhan mersusi etupenkillä? Pyydä jättämään sitä rintaliivit pois.
      Mersulla makeilu on niin laast season, että jopa hipit näyttävät trendikkäiltä mersukuskien rinnalla. Osta minulta Lexus saat nimikirjoitukseni kaupanpäälle (arvo n. 5000€).

    • Nuorgamin.Eikka

      "Osta minulta "Lexus.Corolla" saat nimikirjoitukseni kaupanpäälle"

      Korjasin hiukan tuota juttuasi kun oli päässyt pujahtamaan tosi iso virhe lähettämääsi viestiin.

      En tiedä onko sinun likviditeetti niin hyvässä kunnossa että saisit oikean laatuauton koeajettavaksi vaikka korttelin ympäri niin ei tarvitsisi aina ajella sillä rämisevällä ja savuttavalla ruosteläjä Corollalla.Voithan kysellä eri autoliikkeistä antaisivatko ne sellaisen auton ( ei japsia) kilometrin tai parin mittaiseen koeajoon.

      ps.Jätä se "Lexus-Corolla" ainakin kilometrin päähän autoliikkeestä koska muuten mahdollisuutesi ovat menneet lopullisesti koeajon suhteen !

    • kollaakestää

      Eikka hyvä. Meilläpäin ei kysellä likviditeettiä auton koeajossa. Ehkä siellä susirajan tuolla puolen asiat on toisin. Joutuu maksaa auton ja jopa vaimon koeajosta. Etelän rento meininki ei ole sitä että, heilutaan jatkuvassa pöhnässä porotokan perässä. Täällä on oikeesti kauniita naisiakin ja small talk ei ole sitä että oksennetaan tyttöystävän käsilaukkuun. Sorry että en osaa kirjoittaa tätä Saamen kielellä että ymmärtäisit kaiken. Mutta ehkä parin whiski pullon jälkeen minäkin puhun sujuvasti shaamea. eiksh niiin s ehikka.
      PS. Koeajettava Lexus tuodaan aina kartanoni pihaan pyytämättä.

    • Nuorgamin.Eikka

      Huomio kollaa ! Tuttavani soitteli ja kyseli tunnenko ketään vähävaraista joka tarvitsisi tosi edullista mutta ammattitaitoista apua autonkorjaukseen.No hetihän minulla välähti että onhan ainakin yksi "Lexus-Corolla" kiireellisen korjauksen tarpeessa.

      Nyt kannattaa kollaa toimia nopeasti ettet missaa tätä loistotarjousta ja eikä tässä vielä kaikki vaan voit maksaa laskun vaikka useammassa erässä niin ei mene koko kuukauden puurorahasto kerralla muuhun tarkoitukseen !

      Ilmoittele tässä ketjussa miten edetään sen "Tojo-Lexuksen" kanssa !

    • kollaakestää

      Taidan lahjoittaa Perussuomalisille Lexukseni. Nyt on hyvä aika tehdä vaalityössä loppukiri, ja mikäs sen mukavampaa kuin loistoautolla. Isänmaan puolustajat ovat aina olleet prioriteettini nro.1. Tsemppiä Timo ja muut veljet.
      Itse ostan helikopterin koska sillä on turvallisempi ja nopempi kulkea hoitamaan sotaveteraanien asioita, ja mikä parasta, ei tule kuin tuttuja vastaan! Mikä helikopterimerkki olisi paras sotainvalidille. Huges?

      • Nuorgamin.Eikka

        "Mikä helikopterimerkki olisi paras sotainvalidille"

        Unohda kopterit mutta miten olisi jos hankkisit vanhan ja rauhallisen hevosen ?

        Eikö se haavoittumisesi tapahtunut jatkosodassa heinäkuussa 1942 kun palvelit korpraalina huoltojoukoissa hevosmiehenä ja olit juuri lähtenyt töpinästä sydän pamppaillen viemään etulinjan pelottomille sotureille hernevelliä.

        Silloin ilmestyi yllättäen jostakin vanjan Sturmovik maataistelukone jonka lentäjä tikkasi konepyssyllään muutaman paukun jalkaasi ja käteesi mutta henki kuitenkin säilyi kun muu töpinän porukka oli huomannut mitä oli tapahtunut.

        Ihan oikeasti sinun kannattaa hankkia kiltti suomenhevonen mutta anna sille nimeksi vaikka "Lexus-Polle"

        Saakohan jostakin vielä ostaa käytettyjä soppatykkejä?


      • Nuorgamin.Eikka

        Tässä olisi kollaalle hieno kokemus ! Pääsisi näkemään läheltä oikean panssarivaununkin !

        http://www.mil-safarit.com/safarit.html Ilmainenhan se ei ole ja kannattaa myös olla sitten vääntämättä "tykinpiippua"solmuun !


    • Nuorgamin.Eikka

      Missäs olet aikonut säilyttää sitä "helikopteria"kun "Lexuskin"joutuu olemaan ulkona pakkasen armoilla?

      Leikki leikkinä ja asiaan.Oletko harkinnut sitä loistavaa tarjousta "Corolla-Lexuksen" ruostevaurioiden suhteen?

      Älä mieti liian pitkään !

    • kollaakestää

      Lexus on kuin poro. Kovalla pakkasella vain vauhti paranee. Ajattelin rakentaa latoon aukeavan katon mistä on helppo lähteä sotimaan. Onkohan helikopterikortti vaikea suorittaa, vai pitääkö palkata vakituinen kuski? Malliivaimoni on sitten helppo singahtaa Pariisiin ostamaan muotikledjuja. Minulle riittää asepuku. Ja Colt ja panosvyö. Pysyy hipit kaukana.

    • kollaakestää

      Nyt keväällä on Kalkun varikolla, Nokialla on PV.n perinteinen huutokauppa missä joskus on myynnissä soppatykkejä. Mutta hinnat siellä nousee pilviin, eli kannattaa myydä useampi poro ennenkuin lähtee mersulla savuttaan etelän teitä.
      Noista savafareista. Voi hellanjestas, että ihan värikuula-aseilla pääsee paukuttaan. T-55 on on niin vanha tankki että vain rättipäät käyttää niitä uskonsodissaan. Sitäpaitsi 100mm tykki on meikäläiselle ihan hernepyssy. Olen ajanut Abram, Sturm, Sotka, t-91,Panther vaunuja sekä Merhaba vaunua joka oli näistä ylivoimasesti paras.
      Sitten kun tulee joukkojen mobilisointi, ja on kovat piipussa, lähden mielelläni johtamaan "safarijoukkoja". Oli sijoituspaikka sitten Saigon tai Seinäjoki. Kollaa kestää!

      • Nuorgamin.Eikka

        Soppatykkiä olin kyllä ajatellut sinulle kollaa koska sinulla on aiempaa kokemusta sieltä töpinän ajoilta.Kyllähän huoltojoukot on erittäin tärkeä yksikkö armeijassa ja muonituspuolen on toimittava.

        Mikäs sen mukavampaa olisikaan kun ajella omalla hevosella soppatykki perässä kun ei tarvitse pelätä edes vanjan Sturmoviikkejä !


    • kollaakestää

      Niin kyllähän suomenhevonen sodassa aina itänaapurin tekeleet voittaa. Poro taas jaksaa vetää vaivoin pulhassa juopunutta 35kg heinäkenkää, joka laulaa nunnuka nunnuka lailai lai. Tai jänghäjoonaan paino vaihtelee siinä, kuinka paljon on täysiä viinapulloja taskuissa. Olen kerran nähnyt selvinpäin olevan lappalaisen, vai oliko se unta? Taidan sittenkin pitää Lexuksen käyttöautonani. Perussuomalaiset saa vaalivoiton muutenkin!

    • Nuorgamin.Eikka

      Aiot siis pitää "Lexus-Corollan" itselläsi mutta muista se lähestyvä katsastus sillä nyt alkaa olla jo kiire koska sehän on aivan läpimätä ja vaatii työtunteja rutosti.Tosin ne työtunnit saat edulliseen "asevelihintaan"

      Vähän on sääli että joudut ajamaan vanhalla ruostuneella japsin tekeleellä mutta jokainenhan on oman onnensa seppä.

      Itse olen luonut miljoonaomaisuuteni poronsarvijäauheella ja sinullekin kollaa voisin lähettää näytepakkauksen (huom.ilmaisen)niin voisitte vaikka yhdessä "mallivaimosi" kanssa arvuutella että mihinköhän tarkoitukseen sekin jauhe lienee tarkoitettu !

    • kollaakestää

      Joko Eikka on saanut lapun sodanaikaisesta tehtävästään? Ehdotin sinua sotilaspastoriksi joka voisi vihkiä sateenkaariasevelvoolisia. Toinesena vaihtoehtona oli miinanpolkija. Kolmantena vaihtoehtona lotta. Näen sinut sieuluni silmillä minihameessa tarjoilemassa b-rappu upseereille mm.kahvia. Ei kestä kiittää.
      20.04.2015 on tärkeä syntymäpäivä. Minä pistän Lexukseni etuliput silloin tankoon!

    • Nuorgamin.Eikka

      Älä kollaa masennu vaikka kaikki ei menekään aina suunnitelmien mukaan.

      Muista ottaa kuva kun kurvailet sillä "Lexus-Corollalla" liput hulmuten silloin 20.4 ? sillä voi voittaa jopa "Vuoden kuva" palkinnon.En oikein malta edes odottaa että näkisin umpiruosteisen japsin riisikupin lipuvan liput lepattaen puolitusinaa apulaista työntämässä sitä etiäpäin kun se ei kuitenkaan omin voimin pysty etenemään.Oletko muuten erehtynyt tuosta päivämäärästä? Tarkista se varmuuden vuoksi.

      Muuten pari tuntia sitten ajettu Kiinan F1-osakilpailu päättyi Mersun kolmoisvoittoon kun maalintulojärjestys oli 1.Turva-auto 2.Hamilton 3.Rosberg !

      Samaan ei riisikupit pysty !

    • kollaakestää

      Vedän aina kantapäät yhteen Fuhrerin syntymäpäivänä. Lisäksi mallivaimoni pukeutuu mustaan hänen kuolinpäivänään. Jopa stringit ovat mustat. Muutenhan hän ei sellaisia käytä. Lähetä kyllä mielelläni kuvia sinulle Lexuksuksestani jos et ole vain köyhä renkaanpotkija. Riittääkö postiosoitteeksi lappiin Nuorgamin Eikka poliisilaitoksen putka/myllyhoitolaitos?

      • opettaja-

        @kollaakestää

        Minkälainen koulutus sinulla on? Kiertokoulua viikko ja sekin vääräänsuuntaan vai?


    • Mies88v

      Tää kollaakestää Corollassansa on se, joka imettää piliänsä yläasteen koulupojilla 50€ kertahinnalla. Sillä moni pipopää ostaa dullansa viikonlopuksi.

    • kollaakestää

      Koulutukseni tulee oikeista töistä, ei mistään upsålan åpistoista missä isäpapan rahoilla saadaan todistus ja työpaikka perhefirmaan. Kuulun siihen sukupolveen joka on käytönnön kovan koulun kautta oppinut. Olen ollut paikoissa joissa jos ei opi, saa luodin rintaansa. Koulutuspaikkana on ollut mm. Karjalan kannas, Viipuri Saigon ja Vietnamin viidakot. Erikoistumisala ampuminen, tiedustelu ja vihollisten vangeilta tietojen keruu. Koulutukseni päätteeksi en ole saanut todistusta, vaan oikeuden itsenäisen suomen jälleenrakentamiseen. Ja hyvin tämä maa rakennettiin! Nyt Jutta Urpilaisen (joka myös on ala-asteen opettaja) pehmeissä käsissä on suomi saatu myytyä ulkomaalaisille helppoheikeille ja silmänkääntäjille. Opettaja on varmaan ylpeä tälläisestä suomesta! Onhan sitä saatu koulutusta meidän työtätekevien rahoilla, ja sitten voidaan kiitokseksi halveksia meitä veteraaneja ym. maan ylös nostaneita. Sitä on niin helppo punkkulasi kädessä viisastella kun tie on raivattu tissiposkille. Etsippä nyt kirjoitusvirheet ja muista soittaa huomiseksi kouluun että et pääse töihin kun on krapula ja vatta pipi.

      • Nuorgamin.Eikka

        Kyllähän kollaa juttu on niin että Vietnamin viidakoita olet nähnyt korkeintaan televisiosta kun olet äidiltä salaa katsellut John J. Rambon touhuja ja samaistat itsesi samanlaiseksi sankariksi !

        Milloin otat uuden nimesi käyttöön ? John J. Rambo Kollaakestää kuullostaa komealta vai kuinka? Sitäpaitsi eihän niitä Vietnamin tapahtumia oikeasti kuvattu Vietnamissa joten ethän sinä kollaa ole oikeaa Vietnamin viidakkoa nähnyt edes televisiossa !


    • Mies88v

      Löysin 19 kielioppi- tai kirjoitusvirhettä purkauksestasi. Jospa mallivaimosi osaisi paremmin suomenkieltä kuin sinä. Piparinjakamisensa lomassa.

    • kollaakestää

      Hienoa ope että on sentään yksi asia missä voit päteä. Autopalstan oikeinkirjoituksen tarkastaja. Varmaan lisäät sen ylpeänä CV.hen. Jatka valitsemallasi linjalla niin voit saada jopa erektion. Mallivaimoakaan ei pysty jörnimään ilman sitä.
      Eikka varmaan osaa poronkarvoista katsoa ja ennustaa missäpäin Rambot on sitten tehty?
      Itse olen ollut kuvauspaikoilla Saigonissa.

    • Mies88v

      Kahdeksan kielioppi- tai kirjoitusvirhettä. Oletko käynyt peruskoulun loppuun asti?

      Saigon ei ole syntymäpaikkasi Sotkamo, vaikka kirjoitusasu voi olla sinulle sama. Luepa uudestaan, kirjain kirjaimelta, sormella tekstiä seuraten, vaikka ääneen lukien. Niinhän ne alikehittyneet illeteraalit kansat tekevät. Jos osaavat edes tavata.

      Lexuksesi on ilmeisestikin vanha 70-luvun Corollan raato jossain navetan takana, jossa hiplasit jo lapsihomona luokkatoverisi tuppikullia toivoen kasvavasi siihen ikään, että pääsisit hinttiravintoloihin isoja teroja imemään.

      Ota nyt Lexuksen kuvat pois vessan seinältäsi, ja jatka runkkaamista homopornoa netistä katsellen. Ja lapanen laulaa.

    • kollaakestää

      Siinä vaiheessa kun ainut asia jolla saa viisarin värähtämään, on kielioppivirheet, kannattaa tehdä pitkä lenkki ja siihen solmu... Maanantaisin taitaa koulussa Jani-Petterit saada helposti jälki-istuntoja kun opettajan tapulissa ei vaan lepakot ole tallessa. Perjantaisin taas päässee lapset aikaisin kotiin kun pitää kiirehtiä ostoksille handeliin.
      Minä taas rentoudun kunnolla sotadokumentteja katsellen mallivaimoni hieroessa nystyröitäni. Ja tietty Lexus pihassa nostaa omanarvontuntoa. Päinvastoin kuin opettajan ammatti.
      Jotka osaa ne tekee mitä vaan, jotka ei, rupee opettamaan.

      • opettaja-

        Vanha totuus on että meitä on joka junaan ja osa jää vielä asemallekin !

        Kollaan juna on valitettavasti myös mennyt jo kauan sitten


    • kollaakestää

      Olisi ollut mukavaa jos minulla lapsena olisi ollut kaltaisesi opettaja. Tahdoton, saamaton, alkoholisoitunut, ikuinen sijaisuuksien täyttäjä, hätävara. Mutta jouduin aikoinani tosissani opiskelemaan josta on ollut hyötyä myöhemmin upseerin uralla. Ja muutenkin.. Kuten myös pihassa uudenkarhea Lexus todistaa ahkeruuden tärkeyden merkitystä elämässä. Nyt ja aina.

      • Nuorgamin.Eikka

        Älä surkuttele sillä onhan sinulla "Tojo Lexus Corolla" vm.1995 !

        Eikö siitä mamun viemästä "Kolmipyörä-Lexuksesta" ole edelleenkään kuulunut mitään !


    • opettaja-

      >Olisi ollut mukavaa jos minulla lapsena olisi ollut kaltaisesi opettaja<

      Oletko nyt muka aikuinen ?

    • Hehheheheh

      Ei se omena kauas puusta putoa. Turussa lexus uski yritti kännissä poliiseja karkuun. Ei päässyt, kun lähimpään puuhun, kun kääräsi lexuksen puun ympärille. Tojoterot on tunnettuja rattijuoppoja. Mutta nykyään ne terot kuvittelee lexus juoppoja jotenkin huippujuopoiksi. Kysynkin, juoko ne jotain laadukkaampaa, kun terot juovat lasolia, kun ei varat riitä muuhun. Sen jälkeen lähtevät promillerallia ajamaan.

    • lexus_on_rihkamaa

      Kollaa kestää LEXUS EI-------------------------------------

      https://www.youtube.com/watch?v=MLHWgAmx3Iw

      miten nää tuommosella tärinä heilurilla ajat lumella ja jäällä tai ylipäätään edes tiellä?

      Kyllä citroen kulkee mukavasti ja vakaasti!

    • Mies88v

      Kollaakestää, joko sait mopokortin? Sinun "mallivaimosi" oli viime viikolla lehdessä esittelemässä kehitysvammaisten seksileluja mongoloidinaamansa puutteesta soikeana. Onhan kehareillakin oikeus seksiin ja suhteisiin.
      Paljonko saat omaishoitajana rahaa KELAsta? Riittääkö mopon bensoihin ja salatupakkiaskiin? Eikö harmita, kun et pääse edes kutsuntoihin parin vuoden kuluttua? Sinusta olisi tullut hyvä miinanpolkija; keharivaimosi kanssa yhtä jalkaa päin vihollista, ekaan miinaan asti.

    • kollaakestää

      Se on opella sitten monday bloody monday, eikä se siitä parane. Kannattaa ottaa piilopullo mukaan ja sisu pastilleja niin sujuu taululle kirjoitus edes jotenkin. Maanantaisin on Jani-Petterit yleensä pelokkaita ja itkuisia kotiin päästyään johtuen opettajan hirrrrrvitävästä darrasta.
      Tänään lähden Lexuksellani mallivaimon kanssa onnittelemaan uutta Miss Suomea.

    • Nuorgamin.Eikka

      Hoida nyt äkkiä se "Lexus-Corolla" sinne ruostevaurioiden korjaukseen kun aika käy tosi vähiin !

      Kollaa kesti silloin joskus aikanaan mutta "eversti" paineli "summa mutikassa" karkuun vai kuinka se olikaan ? Miltä se tuntui olla kaartilainen..siis käpykaartilainen ?

      Oletko muuten huomannut että et ole muistanut enää nostaa esille pitkään aikaan niitä "sankaritekojasi"

    • kollaakestää

      Sankaritekoja. Mm. 28 tuhottua panssarivaunua, mutta jos kertoisin enemmän joutuisin sotaoikeuteen. Ei viitsi kuluttaa rahoja turhiin oikeustaisteluihun.

      • Nuorgamin.Eikka

        Ai paljain käsin "tykinpiiput" solmuun vääntämälläkö ne tuhosit ?

        En ole kuullut että kukaan olisi ikinä joutunut "lumisotaoikeuteen" !

        Kyllä kai sinun "mallivaimosi" sentään vähän auttoi "piipunväännöissä" ?


      • opettaja-

        Suomen kieli ei tunne sanaa "oikeustaisteluihun"

        Haluatko saada edullista tukiopetusta?


    • Mies88v

      Ehkäpä "mallivaimosi" onkin hampputukkainen homonarkkariarabi Slussenilta? Horoksi poljettu anus visvasyylillä, HIV , ja muutkin taudit.
      Corollasi muovipenkki sulaa sen tautikombinaation iskiessä. Mutta ko. "mallivaimosi" varmasti vääntää paljain käsin "tykinpiippusi" solmuun.
      Corollastasi saat romutuspalkkion, laita "mallivaimosi" samaan paaliin. Maailma pelastuu. Ehkä, tai sitten ei.

    • kollaakestää

      Slussenin sissit ovat kuolleet jo aikoja sitten. Sinunlaiset paluumuuttajalapset puörivät täällä nurkissa kodittomina, kun ei sopeuduta kumpaakaan kulttuuriin. Ruotsi ei huoli seksualirikollista, ja suomi ei hyväksy. Ainut uskollinen seksikumppanisi ja ihailijasi on oma äitisi. Sp. taudit on sinulle kovasti tuttuja. Kyllä ne siellä rintamallakin levisi, mutta kunnon penisiliinikuurilla ne lähtee. Että hoitomuotojakin on jos niitä tajuaa pyytää...Mutta jos herkkumutteri on pudonnut viemäriin niin sitten ei mikään auta.
      Tänään kävin Lexuksella tarkastamassa itärajaa. Kaikki tuntui olevan kunnossa. Toistaiseksi.
      Ollos huoleton, poikas valveil on.

      • Nuorgamin.Eikka

        "Sp. taudit on sinulle kovasti tuttuja. Kyllä ne siellä rintamallakin levisi, mutta kunnon penisiliinikuurilla ne lähtee"

        Liittoutuneilla oli sodan loppuvaiheessa penisilliiniä sotavoimiensa käyttöön riittävästi mutta SA-Intillä ei ollut ainakaan tippurin hoitoon !


    • Mies99v

      Kollaa puhuu harvinaisen paljon paskaa !

    • Mies88v

      Nämä naistenvessavemputtajat kuten kollaakestääkin on, ovat niitä pervoja, jotka nuuhkivat naisten ja pikkutyttöjen polkupyörien satuloita paikallisen supermarketin edessä. Sitten hiihtelevät toinen käsi taskussa nykivää liikettä tehden hikikarpalot otsalla takaisin Corolla-raatoon. Kunnes tulee poliisi ja vie putkaan sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta. Mallivaimo tulee katkaisusta Järvenpään sosiaalisairaalasta, ja toimittaa urhokin kotiin hanskahommiin. Onnellista perhe-elämää.
      Vieläkö Corollassa on kilvet, vai veikö poliisi nekin?

    • kollaakestää

      Huomaa kyllä hyvin citikan omistajien sivistyksen tason. On valeopettajia ja tosir#nkkari. Mahtuupa joukkoon yksi poronmunan purija joka on erotettu heimostaan koska imeskeli vain poron palleja puremisen sijaan. Sodan syttessä sijoittaisin teidänlaiset ö-kansalaiset tiiviisti eturiviin ja lahjoittaisin vastapuolelle tarkkuuskiväärit. Joskus sitä oikein toivoo että syntyisi sota...Tänään rentoudun ja ajan vielä Lexuksellani ampumaradalle ja latasen tauluun kranaatinheittimellä muutaman kovan. Sitten kutittelemaan mallivaimon kainaloita.

    • Nuorgamin.Eikka

      Voi kollaa kollaa.Nyt alkaa kyllä jo huolestuttamaan tuollainen rietas käytöksesi.Kannattaisiko sinun pysyä vaan ikäistesi seurassa ettet saa liian pahoja vaikutteita näiltä neljäsluokkalaisilta isoilta pojilta !

      Äitisi ei ilmiselvästi tiedä että liikut kyllä nyt liian varttuneiden poikien seurassa ja mietikin jatkossa hyvin tarkkaan kenen seuraan lyöttäydyt !

    • Mies88v

      Onko tämä mallivaimosi se pumpattava muovinukke, jota sitten puutteessasi jyystät, kun tulet kotiin nuuskintaretkiltäsi? Kokeile joskus nuuhkia miesten, etenkin hinttareiden polkupyörien satuloita. Saat uusia elämyksiä.

    • kollaakestää

      Mitä eroa on mies88 nimimerkillä ja AIDS.silla. AIDS kehittyy..Ymmärrän kyllä kiinnostuksesi satuloihin ja barbariin, mutta sodassa sinä kelpaisit ainoastaan vaihtovangiksi. Sinulla on todennäköisesti nenärenkaita ja lävistyksiä joka paikassa ja hurjia pääkallotatuointeja joita alle 5v pihan lapset ihailee.Sotavankina kertoisit todennäköisesti kaikki tietosi ennenkuin kukaan olisi kerinnyt mitään kysymäänkään!
      Tänään vien Lexukseni ja mallivaimoni huoltoon. Lexuksen huolto tulee halvenmaksi.

      • ReservinMarsalkka

        Huolestuttaa tuo Leksuksesi jatkuva huollossa kiikuttaminen. Huoltoväli tuntuu olevan sama kuin Uazilla eli luokkaa 500 km. Veli venäläinen oli omaksunut hyvin ajatuksen siitä, että ennen sitä km-määrää ajoneuvo ajaa kuitenkin miinaan tai ammutaan muuten vaan seulaksi. Samaa logiikkaa noudattaa näköjään myös Lexus-tehtaan harakiriasentajat. On varmaan kiusallista kuskata mallivaimoa mielenterveystoimistolla vähän väliä. Eipä sinänsä, ei kukaan kestäisikään kaltaistasi hourailijaa kovin pitkään sekoamatta. Ainoa hyvä puoli "sotilasurallasi" on, että vangiksi joutumisesi ei olisi suuri vahinko, eikä oikeastaan vaarakaan. Et nimittäin tunnu tietävän yhtään mistään mitään.


      • Nuorgamin.Eikka

        Älä unohda niitä Lexus-Corollan ruostevaurioiden "huoltotoimia". Onko sinulla yhtään ruosteetonta ajokkia vai ovatko kaikki yhtä ruosteisia?

        Sitä vähän ihmettelin että kuinka se kolmipyörä "Lexus" kelpasi jonkun mamun matkaan tai sitten kyseinen henkilö oli todella huononäköinen jos ei huomannut että hänen valitsema kohde olikin aivan umpiruosteessa !


    • kollaakestää

      Sotaveteraanien asioita hoidetaan suomessa todella huonosti. Jopa eläinten suojelu on paremmissa käsissä. Enkä nyt tarkoita sitikkakuskeja. Sen vuoksi joudun ajelemaan ympäri suomea auttaakseni tätä unohdettua kansanosaa joka teki työnsä että tänä päivänä voisi vihervasemmistohipit aukoa turpaansa. Ennen oikea suora lopetti radikalisoitumisen.
      Lexus on erittäin suosittu jenkkilässä. Siellä autojen huoltoon ei paljon kiinnitetä huomiota. Lexus kestää, vähemmälläkin huollolla. MOT. Sotaveteraanit ei.

    • kollaakestää

      Mies88v. Oletko kenties sukua herra nro 47lle? Seksuaaliset fantasiat naismalleja kohtaan ja autofetismi on ikäisellesi täysin normaali. Taannut taas lapsen tasolle. Syöt rupia polvistasi ja suttaat kakalla naamaasi. Ole huoleti. Pääset kohta dementia osastolle eikä se ole paha asia koska et muista mitään lähimenneisyydestäsi. Kova pohjakuntoni ja taisteluissa saatu hermojen hallinta on estänyt minua laskeutumaan tasollesi.
      Pilin koolla ei ole merkitystä kun omistaa Lexuksen, eikä ole mentaaliongelmaa. Maliivaimoni saa saa nousemaan vaikka suomen lamasta tahtoessaan.
      On hienoa että joku pystyy tulemaan ulos kaapista. Vaikka sitten vain astiakaapista.

    • opettaja-

      Nyt alkaa kollaakin lämpenemään pikkuhiljaa!

      Oletko harkinnut sitä tukiopetusta kun aina vaan löytyy järkyttävän paljon kirjoitusvirheitä postauksistasi?

    • kollaakestää

      Joko opella rupeaa krapula hellittämään? Jos eväsmaitopulloon sekoittaa hieman vodkaa, niin pystyy loppupäivän ihan skarpisti seisomaa luokan edessä. Missäpäin asut? Voin joskus ohikulkiessani tarjota Lexukseni baarikaapista Napoleon konjakkia ja jäkiruuaksi mynthon pastilleja. Perjantaina voi sitten nollata kunnolla. Miten muuten pitkän kesäloman jälkeen paluu töihin onnistuu? Meneekö ensimmäinen viikko vain synkästi oppilaita tuijottaen. Ja suomen opetuslaitos on maailman huippputasoa. Heh heh.

      • opettaja-

        Olet kollaa kyllä totaalisen perusteellisesti kelkasta pudonnut tyyppi!


    • kollaakestää

      juu kelkasta on joskus pudottu, mutta aina noustu. Mites alakoulun opella. Meneekö Lapinlahden Lintujen sävelin, kun tuoli kaatuu alta, löytyy ihminen lattialta.))
      Pienet sille! OAJ.

      • opettaja-

        Etkö olekaan 100% absolutisti?


      • Nytriittää

        kollaan tämän Paskakorven Antin kiusaaminen, menee lapsi parka aivan sekaisin eikä osaa enää muuta, kuin hokea samaa mantraa. Kyllä meidän terveiden pitää ymmärtää jos kaikille ei ole annettu täysiä eväitä elämään. Älä itke Antti kulta kyllä sinusta tulee vielä oikea ja tasapainoinen tojo Tero, tule tähän sedän sylkkyyn.


    • Mies88v

      Ei tämä kollaakestää tyhmä ole, verbaliikka hallussa. Vielä kun oppisi kirjoittamaan sen oikein, ei vaikuttaisi ihan amispelleltä, vaikka kai onkin. Mallivaimonsa lienee lihava viisikymppinen pienimunainen veistonopettajapelle.

      • pilkunnuszija

        Tämä nimimerkki Opettaja saisi suksia hevon vit... kyttäämään niitä pilkkujaan. Täys idiootti.


      • opettaja-

        Maa tarvitsee opettajia.Älä pilkunnuszija jännitä turhaan sillä uskoisin että todistuksessasi lukee puolentoistakuukauden kuluttua: Siirretään viidennelle luokalle !

        Tosin ei lukisi mikäli olisit minun oppilaani mutta onneksi et ole nyt etkä koskaan tule olemaankaan sillä minun oppilaani ovat sen verran fiksumpaa joukkoa ja siihen ei sinun ÄO tule ikinä riittämään !


    • kollaakestää

      Niin, tosiasia on ettei sijaisopettajan palkalla Lexuksia osteta. Hyvä että rahat riittää päivittäiseen piilopulloon. Viikonloppuisin ei kokeiden korjaamisesta tule yhtään mitään. Lasten kouluarvosanat on arpapeliä... Hyvä kun tällä palstalla jaksaa roikkua ja etsiä virheitä. Varsinkin kun kaiken näkee kahtena. Kertakaikkiaan, pistän käteni ristiin että omat lapseni kävi koulunsa vanhaan hyvään aikaan. Nykyajan hiphop hyypiöille kun ei saa antaa edes jälki-istuntoa. Sen vuoksi opettajakin tarvii aina rohkaisuryypyt ennen tunnin alkua...

      • opettaja-

        "Kertakaikkiaan, pistän käteni ristiin että omat lapseni kävi koulunsa vanhaan hyvään aikaan"

        "Evp everstin" omat lapset? Kuinka lapsella voi olla omia lapsia?

        Nyt olet kollaa kyllä selityksen velkaa . Alkaa nämä juttusi olla samaa luokkaa kuin silloin marraskuussa 1939 itänaapurimme syytti Suomen ampuneen Mainilan laukauksetkin!

        Uskotko kollaa itse noihin älyttömyyksiin?


    • kollaakestää

      Opettajien taso on kyllä selvästi laskenut. Ei osata lukea, eikä tunneta alaa jota opetetaan. Ja teitä kutsutaan kansankynttilöiksi. Sääli että se kynttilä löytyy niin usein hanurista.. Lapsia kehoittaisin epäilemään kaikkea mitä heille opetetaan. Ei se käy niin, että sokeat opastaa rampaa.
      Sen sijaan en ole koskaan epäillyt Lexukseni laatua. Joskus 90-luvulla ajoin silloisella autolla pitkälti toista miljoonaa kilometriä. Samoilla öljyillä.

      • sivustaseurannut

        Äskettäin oli työmaa koulun vieressä ja pääsin näkemään välitunti touhua pihalla. Mies opettaja, lienee ollut kun oli saman näköinen , ellei viellä kummallisemman näköinen kuin oppilaansa, seurusteli oppilaittensa kanssa ja minkäänlaista auktoriteettia sillä ei ollut oppilaisiinsa. Päin vastoin yritti mielistellä ja kekkuloi oppilaittensa kanssa kuin olisi ollut itsekin oppilas. Ei tarvii ihmetellä minkälaisia vanhusten päähän potkijoita nyky kakarat on. Olihan ne kansakoulun opettajat ennenkin enimäkseen semmoista pelle porukkaa. Vissiin kaikki lahjattomat hakeutuivat alalle, kun muuhun eivät kyenneet, opettajaksi.
        Kuten arvata saattaa, tuollakin narri opettajalla oli vanha Citikan rämä autona. Eihän köyhälistön palkoilla muuta osteta.


      • opettaja-
        sivustaseurannut kirjoitti:

        Äskettäin oli työmaa koulun vieressä ja pääsin näkemään välitunti touhua pihalla. Mies opettaja, lienee ollut kun oli saman näköinen , ellei viellä kummallisemman näköinen kuin oppilaansa, seurusteli oppilaittensa kanssa ja minkäänlaista auktoriteettia sillä ei ollut oppilaisiinsa. Päin vastoin yritti mielistellä ja kekkuloi oppilaittensa kanssa kuin olisi ollut itsekin oppilas. Ei tarvii ihmetellä minkälaisia vanhusten päähän potkijoita nyky kakarat on. Olihan ne kansakoulun opettajat ennenkin enimäkseen semmoista pelle porukkaa. Vissiin kaikki lahjattomat hakeutuivat alalle, kun muuhun eivät kyenneet, opettajaksi.
        Kuten arvata saattaa, tuollakin narri opettajalla oli vanha Citikan rämä autona. Eihän köyhälistön palkoilla muuta osteta.

        Mikähän työmaa sullakin on muka ollut ?

        Pysy siellä Hurstin soppajonossa vaan edelleen ja anna ammattinsa osaavien ihmisten pitää tätä maata pystyssä.

        Kaltaisesi sosiaalipummit ei siihen kuitenkaan pysty ja mitäs sitten jos Hursti kyllästyy sinun kaltaisiin turhakkeisiin ja pistää pillit pussiin


    • kollaakestää

      Olet oikeassa. Todennäköisesti citikkan korjauskulut ovat katkaisseet kamelin (ala-asteen opettajan) selän. Kun ei tunnilla uskalleta enää lapsille sanoa mitään, pitää tulla tänne keskustelupalstoille pätemään ja korjaamaan maahan painettua itsetuntoaan. Pieni palkka, työn huono arvostus ajaa juomaan ja kierre on valmis...
      Voin myydä opelle yhden Lexukseni autotallista jos saataisiin putki katkaistua..Citikkaa en ota edes ilmaiseksi vaihdossa.

      • opettaja-

        Ei sinun aivoilla varustettu ihminen ole nähnyt Lexuksia kuin mainoslehtisessä ehkä !


    • kollaakestää

      Kyllä sitä Janipettereillä on maanantai aamuisin riittää ihmettelemistä, kun krapulainen opettaja tulee luokan eteen kertomaan suuresta älykkyydestää ja oikeinkirjoitustaidoistaan.
      Vanha viina tuoksuu vielä niin, että etupulpeteissaan heikoimmat pyörtyvät. Toivattavasti jätät citikan silloin kotiin. Mistä johtunee että kaikissa seuruiessa johon olen törmännyt on kovaäänisin ryhmässä aina joku opettaja. Onko se älykkäin joka huutaa kovimmin?
      Lexuksessani olen tottunut hiljaisuuteen. Sodassa sain kuulla ihan tarpeeksi ryskettä ja pauketta.

      • opettaja-

        Koita nyt vitun pelle ymmärtää jo pikkuhiljaa ettei näihin sinun juttuihisi usko kukaan muu itsesi lisäksi. Tosin luulen ettet usko enää itsekään koska vaikea kuvitella että niin tyhmää ihmistä olisi edes olemassakaan.

        Toisaalta ymmärrän suuren vitutuksesi kun joudut ajelemaan sillä 90-luvun umpimädällä Corollalla.

        Olet kyllä aikamoinen "sotasankari" luuseri !!!


    • kollaakestää

      Toivottavasti et käytä samanlaista kieltä luokan edessä. Jos 7-vuotiasta Janipetteriä kutsuu tyhmäksi luuseriksi ja kirjoittaa samalla tyylillä kotivihkoon, voi olla että sijaisopettajan pesti jää lähtötelineisiin. Suomen armeijakaan ei sinua huolisi. Olet liian lyhytjännitteinen. Ehkä ainut paikka jota suosittelin sinulle on Muukalaislegioona. Siellä sinustakin saataisiin ehkä esiin kunnon veronmaksaja. Voin maksaa sinulle menolipun Ranskaan. Jos lupaat lopettaa juomisen.

      • opettaja-

        Itsehän olet myös 7-vuotiaan tasolla ja taidat siihen myös jäädä !

        Heh heh "Mannerheim-ristin ritari"

        Mistä näitä aina vaan sikiää ?


    • uskomatontabasaaa

      hah, tämä kollaa mieshän on kuin Kännyman android sivuilla!

    • kollaakestää

      Kyllä opettajankoulutus on nykyään huonolla tolalla. Opettaja on tainnut sekoittaa Pisa-tutkimuksen ja pisara-liikaa-viinaa tutkimuksen. Kouluihin otetaan varmaan opettajiksi kaikki jotka pysyy omin jaloin pystyssä. Ja jos ei pysy, hommataan kouluavustaja työntämään pyörätuolilla kuolaavaa suomenkielen maisteria. Oppivat siinä piltit sitten suomen ja norjan alkeet samalla kertaa kun opettaja luokan edessä mongertaa.
      Onko totta että hybridilexus ei kuluta ollenkaan bensaa kaupunkiajossa?

      • TämäTietoOnOikeaa

        "Onko totta että hybridilexus ei kuluta ollenkaan bensaa kaupunkiajossa?"

        Eihän se kuluta maantieajossakaan kun se on hinurin lavalla !

        Eli voi sanoa että on "tosi hybrid" kun ei kuluta kaupungissa eikä maantiellä mutta hinurikyytikään ei ole ihan ilmaista.Tuskin on enää vakuutusyhtiötä jolla olisi Lexukseen ilmainen hinauspalvelu !


    • Mies88v

      Kaikki opet ajavat Citroenilla. Ovat liian fiksuja tuhlatakseen rahansa jaappanin peltiin.
      Citroen, tyyliä ja laatua kohtuuhinnalla. Miksi olla yksi miljoonista tusinapelleistä, ja ostaa japonialainen ryöstökalastettu sardiinipurkki. Lexus tai ei.

    • kollaakestää

      "Kaikki opet ajavat citikalla". Otan osaa...Onneksi minun nuoruudessani ei citikoita tuotu suomeen.

      • Nuorgamin.Eikka

        "Onneksi minun nuoruudessani ei citikoita tuotu suomeen"

        Eipä niitä tuotu silloin 1920 vuosikymmenellä muitakaan merkkejä kovinkaan paljon.Paitsi tietenkin kollaan "Lexuksia" vaikka sitäkin riisikuppia alettiin valmistaa 70 vuotta myöhemmin !


    • Mies88v

      Sinun nuoruudessasi ei autoa ollut edes keksitty. Junan näit kai ekan kerran, kun tulit Pöljänkulmalta isolle kirkolle lantasaappaat ja toukohousut jalassa, ja olkihattu päässä.
      Ei ole häpeä, jos syntyy tyhmänä; mutta jos jää tyhmäksi, se on synti. Katsopa siis peiliin.
      Mallivaimosikin häpeää sinua ja Corollaasi.

    • kollaakestää

      Citikka on yrittänyt tehdä autoa sata vuotta. Toyota ja myöhemmin Lexus valloitti markkinat muutamassa vuodessa. Mistä tämä johtuu? Ruokavaliosta. Japanissa syödään maailman terveellisintä ruokaa. Ei litkitä punaviiniä, eikä syödä nilviäisiä. Katsokaas ihminen on mitä syö! Jos vedät napaasi joka päivä sammakon reisiä, niin pian itsekin kurnutat lähiojassa. Niinkuin eräälle opettajaksi itseään kutsuvalle on käynyt. Sota-aikana söimme paljon hevosta. Ja aikamoisia oria olimmekin,)

      • ExHevosmies

        Sota-aikaisen ruokavaliosi vaikutus on kestänyt pitkään, kollaa. Juttusi ovat suoraan hevosmiesten tietotoimistosta. Tojon ja siitä derivoidun "luxus" Lexuksen menestys on perustunut jenkkien apuun II maailmansodan jälkeen ja japanilaisten hyvin osaavaan kopiointiin. Tähän kun lisätään vanhan feodaaliyhteiskunnan perintö, niin siinä se on. Määrällä ei kannata retostella, yhtä hyvin voi kysyä onko pöytäviina ja kossu parasta viinaa kun sitä myydään Suomessa enemmän kuin muita viinoja. Ei muuten ole, mutta halpoja ne ovat ja eivätkä herätä huomiota ja kateutta muissa. Aivan kuten Toyota ja vähän vähemmässä määrin Lexus.


      • ranskansudet

        Elämä on ihan siedettävää useimmiten, kunhan ei sekannu ranskalaisiin tuotteisiin. Ei edes ranskan perunoihin. Niistä menee verisuonet tukkoon ja henki lähtee. Citikan ostaminen on typeryyden huippu. Suorastaan kuin kaivoon hyppäisi pää edellä. Eipä niitä juuri ostetta Suomessa. Täällä kun enimäkseen järkeviä kansalaisia.


      • tojoPellet

        Tuntuu verisuonivaivat koskevan myös tojopetteriä. Sen verran alkeellista on tuo ulosanti.


    • Nuorgamin.Eikka

      Kollaa on näköjään nukkunut pommiin tänään mutta annetaan hänelle anteeksi kun siellä äiskän kainalossa on niin kiva köllötellä.

      Mikä on kollaa sinun lempipuurosi aamuisin? Jos saan arvata niin veikkaan kyllä kaurapuuroa. Etkös sinä sitä syönyt jo silloin talvisodan aikaan 1939 ja sitähän oli usein käpykaartilaisten ruokalistalla vielä jatkosodankin aikana!

    • kollaakestää

      En syö puuroa aamuisin. Aamiaaiseni koostuu ruokakolmiosta.Juon lasin maitoa, se vahvistaa luustoa, lasin tuoremehua, siitä saan vitamiinit ja lasin konjakkia joka suojaa verisuonet. Muuten olen liharuokien ystävä, voisin syödä mallivaimoni kaulaa Lexuksen takapenkillä vaikka joka päivä.
      Mitä vanhempi tammi, sen kovempi oksa.

      • Nuorgamin.Eikka

        Olikos "mallivaimon" ikä jotakin 85-90 tai ainakin sinne päin? No oli miten oli niin onpahan ainakin hyvin "riippunutta lihaa" jota on tosi kiva syödä "Lexuksen" takapenkillä !

        Tuo "tammi & oksa" kombinaatio ei taida toimia sinun tapauksessasi !


    • Mies88v

      Käytkö hakemassa juoksubensaa huoltoasemilta, vai miten Keravan lippispellet tankkaavat Corollansa? Mallivaimo hakee juoksukaljat, ja kollaakestää hakee pakoautoon juoksubensat.

      Kollaakestää voisi myydä mallivaimoansa lihaville maataloustukien rasvoittamille isännille maakunnissa, siis ykköskehän takana. Laitat mallivaimon nippusiteellä nilkasta kiinni Osuuskaupan pyörätelineeseen hame päällä ja ilman pikkuhousuja, viereen purkki Tummelia, ja pieni lypsyämpäri kolikoille. Setelirahaa kukaan ei maksa mallivaimosi bylsimisestä. Muista, että 1 ja 2 sentin kolikoilla on arvoa pankissa.

      Näin saisit lähes rehellisellä parin päivän duunilla ehkä viisi litraa bensaa Corollaasi, ja pääsisit jatkamaan pilin vilauttelua lastentarhan kulmilla.

    • kollaakestää

      Mallivaimoni saa kyllä rahansa ihan minulta. Uskon perinteisiin arvoihin jossa mies elättää perheensä ja vaimo hoitaa kodin ja tyydyttää miehensä. Tähän evoluution hyväksi todistamaan käytäntöä en ole katsonut tarpeeliseksi muuttaa. Lattap#llujen lapsista tulee kaltaisia miess88v. kaltaisia ADHD lapsia, joiden miehenmalli on saatu Pikkukakkosen Ransulta,siis koiralta jolla on miehen käsi rectumissa...

      • opettaja-

        Hyvä kollaa.Muista jatkossakin katsoa kaikki Pikkukakkosen ohjelmat ne kun ovat juuri sinunlaisille "eversteille" tarkoitettuja!


    • kollaakestää

      Jaa-ha. Opettajalla on alkanut aikainen viikonloppu. Muista soittaa koululle että olet "sairaana" etkä tiedä koska palaat. Lasten puolesta toivoisin että jättäisit hommat jollekin raittiinmalle kollegalle.
      Tänään pitää hurauttaa Lexus laivaan ja mennä opettamaan Viron puolustusministeriä liikekannallepanon suorittamisesta hätätilanteen sattuessa. Kuuluuhan viro toki Natoon, mutta ammattimiehelle on aina kysyntää. Samalla reissulla voi täyttää Lexuksen takakontin ministerikonjakilla. Me upseerit emme tosiaankaan koskaan esiinny juovuksissa. Armeija ei ole Peruskoulu.

    • Mies88v

      Tuo tarkoittanee, että työnnät Corollanraatosi käyntiin; jos lähtee, niin ajat Lidliin ostamaan muutaman purkin keskikuraa. Jos fattarahat on tilillä. Sitten pöllimään tankillinen bensaa ABC:ltä lippulakki päässä, ettei kamera tunnista. Mallivaimo irti polkupyörätelineestä, saalinlaskenta, jos jotain on, niin pari purkkia tarjoushernekeittoa Osuuskaupasta. Kaljapurkit helttaan, mallivaimoa pataan liian pienestä tilistä, sitten sohvalle odottamaan poliiseja ihan rauhassa. Ettei tarvitse taas sähkölamautinta tai koiraa.

      Hieno perheidylli, ihan kuin Kontulasta tai Vuosaaresta.

    • kollaakestää

      Upseeri ja herrasmies ei lyö naista, paitsi tietysti sodassa kuulusteluissa. Silloinkin käytetään valkoisia hanskoja ettei jää mustelmia. Afrikan maissa on vähän eri käytäntö...
      Viron puolustusministeri olisi väkisin halunnut ostaa Lexukseni. Hän kehui ettei koskaan ole ollut yhtä laadukkaan kulkupelin kyydissä. Lupasin harkita asiaa. Jos saan Viroon oman patsaan.

    • Nuorgamin.Eikka

      Luulisin että oli kollaa asialla kun näin ruosteisen täysin mädäntyneen Corollan tienposkessa ja ryysyihin pukeutuneen parrakkaan ukkelin tulevan neljän täysinäisen muovikassin kanssa pienen lammen suunnasta joka on nuorison suosima kaljoittelupaikka ja erittäin hyvä pullojen ja tölkkien keräilypaikka.

      Paljonkohan neljän täyden muovikassillisen sisältämä tölkki ja pulloaarre mahtanee olla euroissa? Olisiko 10,15 vai jopa 20€ tai enemmänkin?

      Kollaa voisi vähän valistaa tietämättömiä siitä että kuinka arvokas lasti neljä muovikassillista tyhjiä tölkkejä ja pulloja on !

      Kerro vaan ihan reilusti äläkä pelkää että ryhdyn kilpailijaksi ja tulisin apajallesi tienestejäsi pienentämään !

    • opettaja-

      Mitä? Onko evp.everstin eläke niin pieni että joutuu rypemään pusikoissa pulloja keräilemässä? Syy pieneen eläkkeeseen on mielestäni se silmitön pakeneminen käpykaartiin ja jättää töpinän hevonen heitteille metsään juoksentelemaan. Olitko peräti ihan sotaoikeudessa vai luettiinko tuomiot kenttäoikeudessa?

      Oletko laskenut kollaa kuinka monta muovikassillista tölkkejä tarvitaan että saa uuden "Lexuksen" alle kun sinulla on ollut tapana vaihtaa uuteen autoon parin vuoden välein?

    • kollaakestää

      Voin toki teitä heikkolahjaisia auttaa laskutoimituksessa. 0,15€x1000000= On varustetasosta ja Jenin kurssista riippuen auton hinta. Haluaako opettaja jotain muuta tietää. Esim. alkoholin tislausmenetelmistä. Luulen että tuollaiset asiat on lähempänä kansankynttilän sydäntä kuin tyhjät hylsyt! Sota aikana kehittelin tykistölle erittäin tarkan laskujärjestelmän tykinpiippujen oikeaan suuntaamiseen. Joku toinen upseeri vaan otti asiasta kunnian itselleen. Ryökäle!

    • opettaja-

      Voisiko palstan "upseeri ja herrasmies" lukea kysymyksen uudelleen.

      Kysymys kuului siis että kuinka monta muovikassillista tyhjiä tölkkejä ja pulloja tarvitaan vuoden 2000 mallia olevan ja ehkä vähän terveemmän (onko niitä) "Corolla Lexuksen" hankintaan?

      Olisihan sinun kollaa pitänyt tajuta mistä oikeasti on kysymys. Kuinka monet ehdot suoritit kansakouluaikanasi vai oliko kiertokoulu ainoa opinahjosi kun vaikuttaa että sivistystasosi ei ole ainakaan päätähuimaavaa !

      Nenonen oli puhunut isoisälleni jostakin häiriköstä joskus kauan sitten joka yritti kaupitella joitakin ballistisia kaavoja mutta kaveri ei osannut kuulemma laskea edes yhteen 1 1 joten hän oli heittänyt kyseisen veijarin ulos !

    • kollaakestää

      Voi opettaja parkaa. Muovikasseja on niin monen kokoisia. Älä kuitenkaan vedä päähäsi sellaista. Tai miten vaan...

      • opettaja-

        Jotain tuollaista saattoi apukoulaiselta odottaakin !

        Tietenkin se on arka paikka kun on jäänyt rysän päältä kiinni kantamassa niska punaisena tölkkikuormaa ruostuneeseen "Lexus-Corollaan"

        Tee ne laskelmat vaikka ihan normaalikokoisen Prisman muovikassin koon mukaan.Jaa niin eihän teilläpäin varmaan mitään ostoskeskuksia ole mutta S-Marketin kassi on aivan samanlainen jos sellainen puoti löytyy vaikka sadankilometrin säteeltä.

        Mistä olit muuten saanut ne neljä muovikassia joita viimeksi käytit kantoapuna?


    • kollaakestää

      Jos kuitenkin jätät sinne ala.asteen oppilaille nämä kiperät tehtävät. Siis kun selviät työkuntoon.
      Mikä Lexuksessani on vikana kun se kulki moottoritiellä vain 240km/h? Pitäisikö vaihtaa kuljettaja. Onkohan Mika Salo tai Häkkinen vapaalla??

      • opettaja-

        En usko että niin nopeita hinausautoja on olemassakaan.Tuskin se sinun ruosteläjä "Lexus Corolla" kulkee edes omin voimin yli 80 km/h ja hinausaton lavakyydissä ei varmasti paljon yli 100 km/h.

        Älä käytä mitään kolmos-kerrointa kun ilmoittelet näitä nopeuksia !


    • Mies88v

      Kollaakestää, Jopo on sinulle ja mallivaimollesi sopiva peli. Tandeminakin ehkä, tai ei.

    • kollaakestää

      En tiedä onko tulossa yhdeksänkympin villitys, kun tekee mieli ostaa Lexus urheilumalli. Vai ostaisiko vastaavan citikan katuraaserin? Ei nyt sentään. Upseerikerholla saisi kuulla jatkuvaa vinoilua ja veteraanien kokouksiin ei olisi enää asiaa. Tietysti voisi sijoittaa seuraavan kuun eläkkeen uuteen Suomalaiseen sähköurheiluautoon. 1KW vai mikä se oli. Johonkin rahat pitäisi pystyä tuhlaan...

    • Mies88v

      Kollaakestää, Helsingin Vaasankadulla on paikkoja, joissa vanhat seniilit äijänkäppänät tärväävät koko omaisuutensa kirjaimellisesti "huorien persiisiin". Koska mallivaimosi on nyt letkuissa Meilahdessa, otapa Corollasi ja nauti vielä viimeisistä elonpäivistäsi Vaasankadulla. Juhannusta nimittäin tuskin näet, joten kulli suorana uusiin seikkailuihin. Pidä kiirettä, kello käy.

      • anticitsontiainen

        Onko tällä nimimerkki mies88 kaikki tallella? Vaikuttaa tyypilliseltä Citikka sekoilijalta. Yötkin valvoo murheittensa kanssa.


      • Nies88v

        Vuorotyö, kaikki intiaanit muuten kanootissa, kiitos kysymästä.


    • kollaakestää

      Nyt muistankin sinut mies88v. Olin kävelyllä mallivaimoni kanssa joskus Vaasankadulla ja näin sinut yhdessä porttarissa.Sinulla oli minihame, rikkinäiset sukkahousut, punainen peruukki. Yritit korjata jonkun miehen housujen vetskaria koska olit polvillasi hänen edessään. Mallivaimoni ei viihtynyt kauaa siellä, joten hurautimme Lexukseni himmeissä tunnelmavaloissa hotelli Aurooraan.

    • Mies88v

      Jos tarkoitat "Aurooralla" hotelli Auroraa Helsinginkadulla Linnanmäkeä vastapäätä, niin menit siis euromannejen pesäpaikkaan. Saitko myytyä niille Corollasi, vai otitko vaihdossa 10 Iso numero -lehteä?
      Joko laskit mallivaimosi tienestit Osuuskaupan pyörätelineessä?

    • kollaakestää

      Sama hotelli. Tasokas ja viihtyisä. Saitko muuten Vaasankadulla aikoinaan vetskarin korjattua. Tunti olevan aika kireessä kun joutui nykimään sitä niin?
      Tänään pitäisi vaihtaa Lexukseen uudet slicksit. Onko 20/265 renkaat liian pitävät??

    • opettaja-

      Eiköhän sinun "Lexus Corollan" oikea rengaskoko liene 155-13 ja vähintään 20 kankaisena koska siinä täryttimessä ei tavallinen rengas kestä viikkoa kauempaa !

      Oletko katsellut viikonlopun sääennusteita? Tulossa ihan siedettävät tölkinkeräyskelit ja muutenkin ollaan menossa parempaan suuntaan koko ajan.

      Vieläkö "mallivaimosi" käsissä pysyy edes puolillaan oleva tölkkikassi vai onko aika ajanut jo ohi hänestäkin eli sieltä taholta ei taida kantoapuja juurikaan olla tulossa !

    • kollaakestää

      Minulle on säätilat ihan yhdentekeviä, koska voin lentää USA.n vereraani järjestön piikkiin minne vaan. Lexus pitää jättää kotiin. Ranskaan en mieleläni mene, koska siellä paikalliset vuokrasitikat ja renut on kauheita ajaa.

      • opettaja-

        Oletko muka ollut joskus lentokoneessakin? Oliko "mallivaimokin" mukana?


    • kollaakestää

      Juu olen joskus ohjannut Suhoi hävittäjää idänreissulla. Pänvastoin kun Elisabeth Rehn en tehnyt kaikkia temppuja koneessa, mutta mukavaa oli. Mutta ei vedä vertoja lexuksen kyydille. F-16 on aika mopo Suhoin rinnalla. Vähän niinkuin citikka lexuksen rinnalla.

    • Mies88v

      Oletko, kollaakestää, kymppitonnin klubissa? Siis ihan oikeasti silleen kymppitonnissa, ei vain hakannut lapaseen naistenvessassa? Stuertin kanssa ei lasketa, ja muuutenkin sen suorituksen on oltava vastakkaisen sukupuolen kanssa, mikä taitaa olla sinulle ihan vieras asia.
      Corollan takapenkillä Håkanin imuttelua ei muuta kymppitonniksi unikuvasi Suhoista, eikä mallivaimoasi naiseksi. Mallivaimosi on edelleen kehari-Ilpo Sotkamosta, ja sinä olet omaishoitajansa. Ota nyt se anustappi pois rullatuolistansa, loppuu kiljunta.
      Onko Corollasi fattan maksama?

    • opettaja-

      Oliko niin kollaa että MIG-15 koneen suunnitelleet Mikojan-Gurevitš olivat unohtaneet lähettää "panssari-everstille" kutsukortin silloin vuonna 1947 kun MIG-15 suoritti ensilennon mutta olivat sitten YYA-sopimuksen kahdeksannen artiklan perusteella lahjoittaneet hienon punaisen leijan?

      Luulisin että et pääsisi edes 10 kilometriä lähemmäksi ihailemaan Suhoi hävittäjää missään maassa!

    • kollaakestää

      Suhoin puikkoihin pääsee kuka tahansa kun on tarpeeksi lovvoo taskussa. Ala-asteen opettaja, jos saisi kaiken palkkansa säästöön, niin tämä lento toteutuisi v.2098-2110. Itse taas olen jonossa avaruuslennolle mallivaimoni kanssa. Mutta kovat jonot on sinnekin.
      Siihen asti nautin pidennetyn Lexukseni avaruudesta, ja sen voimakkaan V-8 moottorin kehräyksestä, sekä panssaroinnin tuomasta turvasta. Loppusilauksen tähän antaa keskikonsolissa ladattuna oleva Suomi-konepistooli. Aamuöisillä kesäreissuilla on mukava sivuteillä ammuskella auton ikkunasta ja saada tuoretta lihaa.

    • opettaja-

      Kyllä aika on ajanut pahasti ohi kollaasta !

      Valitettavasti.....tai eihän siinä mitään valittamista ole !

    • Mies88v

      Miten tämä kollaakestää hoitaa pippelinsä tulehduksen tai jonkun oudon sp-taudin? Lähtikö se voiteella, vai pitikö käydä sp-klinikalla piikillä? Nimittäin niillä lihavilla junteilla oli Thaimaan tuliaisia mallivaimollesi (kehari-Ilpo Sotkamosta), kun oli nippusiteellä pyörätelineessä kolehtiämpärin vieressä. Hoida se pois, paitsi jos se tauti on jo syöpynyt Corollasi resuiseen kangaspenkkiin. Se syö pippelisi, ja sitten loputkin ruosteenraiskaamasta fatta-Corollastasi.

    • kollaakestää

      Sota-aikana sp-taudit hoidettiin ppp tekniikalla. Eli penisiliini, pervitiini ja puhalluslamppu. Tarkemmin kerron hoitomuodosta sitten tulevassa kirjassani, Mein Kampft. Mies88v.llä kyllä tauti on edennyt latenttiin vaiheeseen. Tulet kokemaan Al-Caponen kohtalon. Ensin tippuu mutteri, sitten tauti leviää aivoihin. Oireena on esimerkiksi jatkuva perverssifantasioiden kirjoittelu asiallisille keskustelupalstoille. Mutta asiaan. Tiesittekö että Lexus tekee halvenpia malleja myös köyhemmälle väelle nykyään?

      • opettaja-

        Johan sinulla on se halvempi mutta tosi mätä "Lexus-Corolla" joka ei enää mene läpi katsastuksesta ja ei ole mitään järkeä hankkia 500 kg peltiä jotta sieltä löytyisi muutama kovempi paikka !

        Kyllä tämä nykyinen ruosteläjäsi on pelkästään kurjalistolle tarkoitettu !


    • dfghjklöfffllll

      Opettajalla on housuissa pelkästään 500kg ruskeaa peltiä.

      • opettaja-

        Ai on sullakin dfghjklöfffllll japsin riisikuppi. Osanottoni !


    • Mies88v

      Kollaakestää, tauti ei "etene" latenttiin (piilevään) vaiheeseen, vaan siitä se alkaa. Jos haluaa käyttää si-vis-tys-sa-no-ja, niin kandee silloin tietää ne. Samoin adjektiivien vertailumuodot ja niiden kirjoitusasu. Muuten tekee itsensä akuankaksi. Tosin sinä olet jo tehnyt sen aiemminkin.

      Itselläni on kyllä latentti anoreksia, mutta yhtään oiretta siitä ei vielä ole. 186cm ja 110kg pelkkää lihasta, josta kulli on n. 4kg täydessä kusilastissa.
      Romu-Corollasi menisi vasemman käden hauiskäännöllä romikseen helposti, samoin Sotkamon kehari-Ilpo (mallivaimosi sukupuolitauteineen ja anustappeineen).
      Koitapa markkinoida kehari"vaimoasi" jossain hinttipervosivuilla, tauteineen kaikkineen. Siitä voit tehdä tilin, ja saisit kerrankin Raato-Corollasi tankin täyteen pöllimättä bensaa. Kokeile, vapauttava tunne, kun ei tarvitse pälyillä koko ajan.

    • kollaakestää

      Menikö mies88v.tä näin kauan sivistys-sanan googlaamiseen. Vielä kun ymmärtäisit asiayhteydet. No 4kg pilissä ei ole huolestuttavaa. Enemmän huolissani olen päässä vellovasta kusilastista. Hölskyykö kun heilutat päätä? Joko perjantai pullot on juotu?? Meinaan vaan että rupeaa nyrkit suureneen kun känni kasvaa. Tosiasiassa olet 35kg näkymätön, mauton, hajuton valkokaulusköyhä joka riippuu vielä äitinsä häpykarvoissa ja etsii satiaisia. Naisjutuista et ole perillä, koska et ylety vielä haistelemaan aikuisten pyörien satuloita. Muistutat varmasti lähinnä Neardhalin ihmistä, jolla on vahingossa saatu ylimääräinen kromosomi. Meneekö rystyset verille kun huojut lähikauppaan kaljanhakureissulle?

    • Mies88v

      Kollaakestää kirjoittaa yhtä lapsekkaasti kuin mallivaimonsa kehari-Ilpo, se just Sotkamosta. Kielenosaaminen on alle alakoulutason. Nimet, substantiivit ja verbit kaikki iloisesti ihan päin persettä. Lienee käynyt apukoulua muutaman vuoden ns. erilaisten oppijoiden kanssa. Liekö sieltä löytänyt mallivaimonsa kehari-Ilpon, ja yhteinen elontaival alkoi yhteisten lukihäiriöiden ja vajaaälyisyyden siivittämänä.
      Kuinka kaltaisesi kehitysvammainen pystyy ajamaan edes Corollaa? Ajokorttia sinulla tuskin on, mutta voihan ajamista opetella peltotiellä tms.
      Jatkan viinanjuontia heti punttisalin jälkeen. Jumalainen vartaloni kaipaa treeniä, jotta jaksaa juopotella.

    • Nuorgamin.Eikka

      Kollaa on ilmeisesti muuttanut tai oli uskaltanut lähteä vähän kauemmaksi kotinurkiltaan kun Keskisuomalaisessa oli juttua ryysyihin pukeutuneesta epäsiististä tosi vanhasta mieshenkilöstä jonka ruosteisen Corollan poliisi oli pysäyttänyt Jyväskylän lähellä.Corollaan oli liimattu kymmenittäin "Lexus" tarroja jotka ehkä auttoivat pitämään Corollan vähän paremmassa ryhdissä.

      Auto oli niin huonokuntoisen näköinen että toinen konstaapeli oli tutkinut Corollaa vähän lähemmin sisäpuoleltakin ja huomasi että kuljettajan jalkatilassa näkyi asfaltti auton alta ja oli reagoinut siihen toteamalla: Jassoo.Mitäs täältä näkyy? Kuljettaja oli vilkaissut autoon ja todennut. Et sie tiiä? Se on nelostie !

      Ei kannata kollaa lähteä huonokuntoisella "Lexuksella" ihmistenilmoille sillä poliisisetä voi kirjoittaa sakkolapun !

    • kollaakestää

      Luulen mies88v, että ainut mikä sinussa on kovaa on kakka. Äitisi häpykarvoihin on kehittynyt uusi eläinlaji, jonka jäsenenä jopa sukur#tsaus on ihan harrastelijoiden hommaa. Äitisi puska on niin suuri ja eläinrikas että sinne perustetaan jopa eläinsuojelualue jonka vetonaulaksi sinut on valittu, nimikkeellä mölisevä mongoloidi.
      Tänään pitää pesettää Lexus ja täyttä sen baarikaappi kun tulee diplomaatteja kylään. Mikähän ei Ranskalainen konjakki olisi parasta?

    • opettaja-

      Kollaa alkaa pikkuhiljaa lämpenemään! Nyt ei luultavasti mene enää kovin kauan kun hänen "kasetti hajoaa lopullisesti"

    • kollaakestää

      Pitäisikö opettajaopiskelijaksi pyrkiville tehdä valintakokeessa maksatestit pätevyystestien sijaan? Tai saihan siitä hyvän ohjemaformaatin. Julkkikset oli 100 päivää raittiina. Ala-asteen opettajat kärvistelisivät 100 tuntia ilman huikan huikkaa. Palkintona tästä olisi vakituinen viransijaisuus jossain itä-suomessa tai susirajan takana.

    • Mies88v

      Buahhaahaa. Tyhmä juttu. Lappalaisten Cooperin testi on 12 minuuttia selvin päin. Telkkariohjelman innoittamana päätin pyrkiä parempaan, 100 minuuttia selvinpäin. Pääsin ns. puolimatkan krouviin, mutta klo 09.00 Alko aukeaa. Loppumatka suoraa huutoa.

      Corollassasi on sukupuolitauti, ulkoisesta syystä. Tarttunut ehkä mallivaimosi kehari-Ilpon aanuksesta, rullatuolin anustapista ja ryppynarustansa.

      Laita myynti-ilmo Corollastasi, mutta muista mainita perinnölliset sairaudet. Ehkä Lääkiksen opiskelijat ostavat sen eläinkokeisiin.

    • kollaakestää

      Voisin ottaa mies88v. sotaivalidien kokouksiin, esimerkkinä siitä että fyysiset sotavammat voidaan hoitaa, mutta kun mieli järkkyy on on tulos tämä: (Tässävaiheessa alaston kuolaava herra88 lasketaan häkissä alas.) Sodassa sentään oli ihmiskontakteja, mutta perunakellarissa päivänvaloa pelkäävä hippiäidin abortoidun keskosen kohtalon on tässä.. Näinkin voi käydä. Esityksen lopuksi voisin heittää häkkiin 88.lle hänen rakkainman lelunsa jo vuosien takaa. Ruotsalaisen penispumpun.
      Ostin muuten Lexukseeni virityslastun. Nyt pitäisi kulkea 270km/h.

      • Mies88v

        Kollaa kestää, huomenna tai jonain päivänä
        lisää. Nyt keskityn punakarvaiseen naiseeni, maistuis varmaan sullekin.


    • Nuorgamin.Eikka

      Olitko se sinä kollaa ihan oikeasti sen ruostuneen "Lexus-Corollan" kanssa siellä nelostien ratsiassa? Satuin itsekin olemaan liikkeellä niillä kulmilla ja satuin näkemään sen "Lexus-teipatun Corollan" tienposkessa.

      Harmi kun oli niin kiire että en ehtinyt ottaa kuvaa sinusta ja "loistoautostasi"

      Ehkä sitten ensi kerralla !

    • kollaakestää

      Minulla on Lexusmerkit autossani 24 karaatin kultaa. Siitä minut tunnistaa.
      Herra 88 keskittyy punakarvaiseen tyttöystävään. Onko jostain eläintarhasta karannut oranki?? Ei muuten maistuis mulle, pidättäydyn homo-sapienssissa.

    • opettaja-

      Muistatko kollaa minkälaista se oli silloin vuonna 1965 kun pääsit viimeksi nasauttamaan? Taisi olla muuten kaksi nasautusta kerralla:ensimmäinen ja viimeinen !

    • kollaakestää

      Muistatko ope kun viimeksi olit selvinpäin. No et muista.

    • opettaja-

      Lähditkös kollaa suunnittelemaan väitöskirjasi aihetta? Sinullahan olisi vaikka minkälaisia aiheita kun on sitä kokemusta karttunut mm.käpykaartin komentajana!

    • kollaakestää

      Kaikki oleellinen löytyy kirjastani. Voi tilata presidentin kansliasta, salasanalla: Lexus on huippuauto ja tehty menestyjille.

    • opettaja-

      Kollaa muisti salasanan jälleen väärin. Oikea salasana on : "Ruosteinen Lexus-Corolla on huippuauto ja tehty menestyjille"

      Oletko ehtinyt käymään Vaasankadulla lähiaikoina? Mieti tarkkaan ettet ainakaan liian usein liiku niillä kulmilla sillä kun ukkelilla on melkein 100 lasissa niin pumppu ei välttämättä ole enää parhaimmillaan !

    • Mies88v

      Mulla seisoo. Kerrankin ja vihdoinkin.

    • kollaakestää

      Tietääkö mies88v että aids tarttui alunperin orangista? Yrittääkö herra88 panna sitä siihen takaisin?? Onnea yritykselle.
      Vaasankadulla minulla on mukana aina kolme sydämmentahdistinta. Vanhemmat naiset tuppaavat pyörtymään ja saamaan flimmereitä nähdessään minut asepuvussa Lexuksessani.

      • KollaanMuumio

        Tuota en epäile yhtään. Näky täytyy muistuttaa taannoisen Muumio-leffan mallia terästettynä huonolla autolla. Vähemmästäkin sitä saisi verensyöksyn.


    • opettaja-

      @Kollaaa.Sinulla kun ei ole enää äänioikeutta kun on vuosirenkaita karttunut vähän liikaa mutta jos olisit saanut vielä äänestää niin olisiko äänesi saanut Adolf Hitler,Mannerheim vai panssarikenraali Lagus ?

    • kollaakestää

      Ääneni saa Suomen Marsalkka Mannerheim. Hänelle ole aikoinani valani vannonut. Muita varteenotettavia ehdokkaita on minulle Adolf Hitler, Benito Mussoliini, Pol pot, Harry manson, Jim Jones ja Herman Göring. Luulen kuitenkin että nämä päihittää helposti Aku Ankka. Elävistä oikeista ehdokkaista saisi ääneni PS puolueen Pauli Vahtera. Siinä on mies joka ei kuvia kumartele. Suosittelen lämpimästi. Äänestäisin häntä itsekin mutta kuulun eri vaalipiiriin.,(((

    • Mies88v

      Kollaakestää oli tänään mallivaimonsa (kehari-Ilpo Sotkamosta) kanssa Vaasankadulla. Kulki siellä sepalus auki ja säälittävän pieni nakki lerppuna sepaluksessa. Mallivaimonsa rullatuolista oli rengas puhki, ja Lexus (lue:ruosteinen Corolla) oli hinattu romikselle. Siltikin kyttäsi vielä pikkupoikia, ja tarjoili Ärräpussin karkkeja niille. Mallivaimoansakin hävetti se pelleily.

    • kollaakestää

      Juu ajoin kyllä Vaasankadun kautta upseeriliiton kokoukseen. Vaihtaisit miess88v joskus hametta. Sinut on kyllä helppo tunnistaa koska tekohampaasi roikkuvat narulla kaulasta ja rikkinäiset sukkahousut on k#sen polttamat. Pitäisit niiden alla edes pikkuhousuja. Se litistynyt "pyykkärin sormi" karvaisten pallien kanssa on rivo näky.
      Mallivaimoni meinasi saada pahoinvointikohtauksen. Toisaalta on mukava että olet pystynyt lunastamaan pantatut tekarisi. Ei muuta kuin myynti nousuun! Tsemppiä!!
      Ps. Pyydän muuten autonkuljettajaa tästälähtien ajamaan toista reittiä. Vaikka olen sodissa nähnyt monenlaista raatoa, niin herra88 vetää kyllä pohjat.

    • Nuorgamin.Eikka

      Pitääkö paikkansa että kollaan "Lexus" eli siis Tojo Corolla on viety romikselle?

      Sitä kyllä vähän ihmettelen että miksi romikselle kun ainoa oikea paikka olisi Kuusakosken paali ! Eihän autossa ole enää mitään sellaista mikä voitaisiin romiksella hyödyntää!

      Vähän säälittää jos vanhus on joutunut jalkamieheksi vai olisiko asuinkunnan sossulla tarjota taxiseteleitä vanhalle ja sairaalle "entiselle upseerille"

    • kollaakestää

      Lexusta ei saa ajamalla hajalle. Se on kuin Sturm panssavaunu, luotettava ja tehokas. Sillä minä aikoinani mallivaimoni hurmasin. Kun tuo hameväki on niin kiiltävän perään..

    • Nuorgamin.Eikka

      Nythän onkin kysymys Tojo Corollasta joka on verhoiltu "Lexus" tarroilla !

      Kollaan olisi pitänyt viedä Tojo paaliin jo vähintään 10-15 vuotta sitten !

    • opettaja-

      Oliko sinulla kollaa minkäänlaista osuutta sen venäläisen ydinsukellusvene Kurskin tuhoon?

      "Kuka vittu laukaisi sen torpedon jo putkessa?"

      Kurskin kapteeni Gennadiy P. Liachin, 2000

    • kollaakestää

      Mitäpä sitä paalaamaan uutta autoa. Ja panssaroitua autoa ei niinvain paalata.
      Kurski on nyt niitä venakon tekeleitä. Kurski on kuin venäläinen hanurin suristin. Ei mahdu hanuriin eikä surise. Ainostaan akselivallat tekee toimivaa tekniikkaa, joista kaikista paras tulee Japanista. Siellä tehdyt Geishapatukat ja samuraimiekat on yhtä laadukkaita kun Pispalan p#llut.

    • kollaakestää

      Kiitos kaikille Perussuomalaisia äänestäneille. Vedin Lexuksessani liput salkoon ja lähdin kaupungille torvet töötäten juhlimaan. Kävin uimassa myös keskustorin suihkulähteessä. Tämä on hienompi voitto kuin jääkiekon MM kulta.
      Voiton kunniaksi tarjoan ilmaisen kyydin kaikille vasureille Vaalimaan raja-asemalle.

    • Mies88v

      Jospa se aivoton NATO-koohotus ja Venäjän mollaaminen nyt loppuisi, ja järki voittaisi, vihdoinkin. Kollaakestää voi saada juhlan kunniaksi uudet kesärenkaat raato-Corollaansa, ettei tarvitse ajaa vanhoilla nastarenkailla ympäri vuoden jo viidettä vuotta. Keharivaimosi äänesti Virheitä, joten voit pyyhkäistä pataan sitä.
      Pili handuun, ja vilauttelemaan, kun äänestämäsi mamuehdokas ei päässytkään hoitamaan maamme asioita. Ähäpiti, saatana.

    • kollaakestää

      Sotillaana voin kertoa sinulle että suomi on jo käytännössä NATO -jäsen. PV.n kalusto on tehty pikkuhiljaa Nato-sopivaksi ja neukkulandian härpäkkeet hävitetään. Asiasta puuttuu vain poliittinen siunaus ja minun nostaminen NATO-kenraaliksi. Näin maa makaa. Voisin henkilökohtaisesti letittää putinin tukan.
      Vaimoni ei äänestysuurnille viitsinyt lähteä, koska lahjusrahat jaettu jo aikoja sitten.
      Hyvähän se on että eduskuntaan saatiin pari kiintiömamua. Eihän ne siellä mitään tee, mutta voihan ne äänestysnappia painaa. Tänään menen Lexuksellani Soinille kertomaan seuraavan hallituksen kokoonpanon.

    • opettaja-

      Kollaa se kun vaan tylsistyy päivä päivältä.Jalkamiehenä ei paljon kyyditellä ketään mihinkää asemille.Onneksi se Corollan raato poistui liikenteestä koska sen päästöt saastutti enemmän kuin sata venäläistä 60-luvun diesel-kuormuria !

      Mites ne kollaan opinnot menee.Eikä olisi mukavaa kun vihdoinkin saisi sen kansakoulun päästötodistuksen kouraan?

    • Mies88v

      Taidanpa ostaa pullon Jaloviinaa ja kuuntelen Jääkärimarssia koko loppupäivän Persujen hyvän vaalituloksen vuoksi.
      Kollaakestää voi palauttaa tyhjät kaljapurkit Lidliin raato-Corollansa kanssa. Osta halpa tarjousmaksalaatikko ja vedä huuberia ruokajuomaksi. Kehari-Ilpo voi imuttaa piliäsi, jos tärinöiltään pystyy. Jos keharivaimosi jytää kuin epileptikko, siitä voi saada hyviä kiksejä.

      Sijoituspaikkaasi koskeva kirje (jos olet jo käynyt armeijan) tulee postissa. Voin antaa sinulle varman vinkin sinun ja raato-Corollasi sijoituspaikasta. Se on kaatopaikka. Kaadu kuin mies peltiromusi viereen, kehari-Ilpo -vaimosi voi saada leskeneläkkeen.

    • Poju11v

      Ei olisi uskonut kollaasta !

    • Mies88v

      Sieltä ne totuudet pikkuhiljaa paljastuu netissä. Mallivaimo, Lexus, sotaveteraani, jne. Apukoulustakin poispotkittu amis-dropout, mopo paskana, lerppupili, uimataidoton. Käy Korson tai Keravan kirjastossa lukemassa autolehdet ja Kansa taisteli -lehden, kuullut isoilta pojilta ABC:n baarissa naisjuttuja, joita yrittää keharikaverinsa kanssa soveltaa.

      Näin se totuus voittaa.

    • kollaakestää

      No nyt on sitten seuraava hallitus tehty. Veihän se aikaa ja voitelurahoja mutta isänmaan puolesta olen valmis maksamaan. Olen kuin Lexusasentaja laboratoriossa, pienikin virhe ja hylätty osa lähetetään Ranskaan ydinvoimalan raaka-aineeksi. Mutta niin sodassa kuin politiikassa vain parhaimmat ja tarkimmat menestyy. Olen suomen politiikan SImo Häyhä.

    • opettaja-

      Onneksi se "Lexus Corolla" poistui sitten liikenteestä.Saatko sieltä kunnaan sossuluukulta taksiseteleitä vai onko asunkuntasi yhtä köyhä kuin sinäkin ?

      No,kesä on tulossa ja mustikoita saa metsästä ilmaiseksi niin paljon kuin jaksaa syödä !

    • kollaakestää

      Köyhät kyykkyyn! Joudun mallivaimoni vaatimuksesta lähtemään Lexuksellani Tallinnaan p#niksen lyhennys leikkaukseen. Muuten tulee ero!! Taisteluissa Summassa saatu sirpale on venyttänyt vehkeeni norsun mittaiseksi. Kuitenkin tikkaan aina kun kani. Voin lahjoittaa poisleikatun 10 tuuman pätkän jollekin vähäväkiselle.

    • opettaja-

      Kollaan sairaus pahenee vaan päivä päivältä! Kohta viranomaiset määräävät "evp.everstin" pakkohoitoon !

      Heti huomaa tuosta "Tallinnan reissusta" että kyseessä on todella pers'aukinen henkilö !

    • Mies88v

      Kollaan mentaalilääkitys ilmeisesti keulii aika pahasti. No, pääasia että on onnellinen ja muulle ympäristölle vaaraton. Tai sitten se syö salaa keharivaimonsa pääppöpillereitä, ja kuvittelee keharivaimonsa vinkuvan nautinnosta sen ainoan kerran kun pili vähän värähtää. Suosittelen ammattiauttajaa kollaalle, mutta eivät nekään ihmeisiin pysty. Tai sitten Aatun kehittämä "lopullinen ratkaisu" peliin.
      Raato-Corolla paaliin.

      • opettaja7

        Kuka herra88 ?


    • kollaakestää

      Nyt viimeinkin herra88 on puheidensa väärtti, kun lahjoitin hänelle 10" ylijäämäpätkäni. Toivottavasti nyt loppui yökastelu, siskon kanssa seurustelu ja isälle flirttailu. Vielä kun kävellessä ei rystyset hankaa maata voit päästä oikeisiin töihin vaikka sikalan lantaluukun avaajan sijaiseksi. Ei muuta kuin kumisaappaita kiillottamaan.
      Itse etsin vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista Lexuksen pesijää/kiillottaja. Vaatimuksena 15-vuoden kokemus Lexuksen pesemisestä, kielitaito (mm. Vietnam, Saksa,Viro, Saame.) Hakemukset voi lähettä ps.n vaalitoimistoon.

    • opettaja-

      Sovitaanko kollaa että pysyt vastaisuudessa kaukana sankarihaudoilta sillä jo kilometriäkin lähemmäksi meneminen on törkeää hautarauhan rikkomista kaltaiseltasi käpykaartilaiselta.

      Voiko olla jotakin irvokkaampaa kuin rintamakarkurin ja sotiemme suurimman pelkurin meneminen todellisten sotasankareiden haudan ääreen !

    • kollaakestää

      Lopetan sankarihaudoilla käymisen sinä päivänä kun suomen tulevaisuus, eli lapset saavat pätevät opettajat kaltaistesi nenäkaivajien sijaan. Tämä on helppo luvata koska näillä näkymillä kukaan ihan terve ei hakeudu ammattiisi. Valitettavasti opettajaksi kelpaa kuka vaan, kuten kirjoituksistasi tulee selvästi ilmi. Työhakemuksessa on selvästi sekoitettu luuseri ja maisteri.)

    • tuskallista-ajoa

      Töhölootalla ajaminenhan on yhtä kuoppaista poteroista sotatannerta vaikka oikeasti se tie olisikin hyvässä kunnossa tojota se vaan huojuu ja keikkuu minkä kerkeää

    • kollaakestää

      Ihan vain selvennykseksi haluan kertoa että Toyota, mikä on maailman eniten myyty ja siten paras auto alikersanttia alemmille henkilöille, on tietysti laatutietoisen, armeijan käyneen valinta.Lexus on taas auto upseerismiehille, etenkin sodankäyneille veteraaneille, joita maan puolustaminen on kolhinut. Itselläni esimerkiksi on kehossani 87 sirpaletta, 7 luotia ja pistimen kärki nivusissa. Lisäksi olen joutunut napalmi, hermokaasu ja ydinasehyökkäykseen. Onneksi suomalnen sadeviitta/kaasunaamari järjestelmä on osoittanut toimivuutensa. Lexuksessa on radonkaasumittari, beckerellimittari ja verenpainemittari kaiken varalta!

      • opettaja-

        "7 luotia " Miksei noista seitsemästä edes yksi voinut osua kunnolla !

        Melkein voin kyllä kertoa syyn. Jos kollaa olisi ollut etulinjassa niinkuin kunnon sotilaan kuuluu ollakin ei noin hyvää tuuria voisi olla kellään mutta kun kollaa "taisteli" takalinjoilla töpinän hevosmiehenä ja käpykaartissa niin saattaa olla että hän todella oli erityisenkin onnekas !

        Sitäpaitsi suurimmalla osalla sotilaista sodissa meni viisi vuotta aikaa mutta kollaa selvisi viidellä kuukaudella kun "älysi paeta käpykaartiin" jo jatkosodan alussa !


    • Mies88v

      Kollaa, olet erehtynyt. Se 10 sentin tai tuuman (et kai tiedä niiden eroa, ainakaan kirjoitettuna tai sitten elämässä) pätkä oli leikattu peräsuolestasi (rectum musculus hinttibar latinaksi). Se on ongelmajätelaitoskamaa, radioaktiivisuustaso korkealla ukrainalaisten sotapoikarakastajiesi ansiosta. Eikö kehari-Ilpo ole mustis, kun aanustasi hoonaa puoli Itä-Eurooppaa?
      Entäs muut taudit suolessa tai yleensä? Et kai ole joku kokovartalosyfilis tjsp?

      Oletko lukenut hoitolaitoksessasi taas Korkeajännitys-lehteä? Hoitajasi pitäisi lopettaa sen tilaus, kiihotut siitä aivan liikaa, ja käyt väkivaltaiseksi muita hoopolasi asukkeja kohtaan. Jäät vielä ilman iltapuuroa, kun olet lepositeissä rauhoitettuna.

      Kielitaitovaatimuksesi raato-Corollasi pesijälle on ihan hyvä. Lisäisin vielä urdun, sanskriitin, ja serbokroatian listaan. Lisäksi ko. romukasan omistajan (haltija?) olisi hyvä osata isänmaallista suomea. Edes alakoulutason verran.

      Ongelma on siinä, ettei raato-Corollasi, anteeksi, Lexus, kestä painepesuria. Noloa, kun minuutin pesun jälkeen ainoat ehjät osat ovat sylinterinlohko ja kampiakseli.

    • kollaakestää

      Hyvä herra88. Ymmärrän että anustappisi on jumittunut rectummiisi. Vaimosi pettää sinua alakerran koiran kanssa. Sekin on ihan ok. Mutta se että käyt sotaveteraanien kokouksissa ja heilutat sateenkaarilippua dildon pätkä hanurissa, ja laulat vapaata venäjää. Se on meille sotaveteraaniliiton miehille liikaa... Kaalimato olisi parempi ja sopivampi juhlatilaisuuksiin...ja hei..suomen lipussa ei ole ruskeeta!
      Paranna tapasi, käy kertausharjoituksissa, niin voin koulia sinusta miehen, sisältäsi. Kenttäsairaalassa on tarpeeksi pervitiiniä ja oikeat lääkärit, mutta ennenkaikkea. Tulen hakemaan henkilökohtaisesti sinulta pois ps3 i.bad, ja kaikenlaiset muut härpäkkeet. Vien sinut leirinuotiolle jossa paistamme itse tehtyä riistaa. On eri miehet jotka ruumiita tekee, ja miehiä jotka niitä pesee.

    • Mies88v

      Outoa. Heti, kun kerrotaan homoista jotain, niin mode poistaa. Osuiko liian lähelle? Eikö homous olekaan kunnianarvoisaa.
      Säälittävää toimintaa modeilta.

    • kollaakestää

      Mies88v. Kakkuliritarit eivät ymmärrä huumoriasi. Siksi mode poistaa loistavat aivo-oksennuksesi. Ei se että pitää hanurissaan puhelinta värinähälytys päällä vielä tee ruskean reiän ritariksi. Vaan se jos soittaa toisesta puhelimesta aina itselleen...
      Lexuksessani on aina VIRVE yhteys.

    • opettaja-

      Kollaa.Kerro nyt vähän tarkemmin toimistasi kun palvelit armeijassa sodanaikana töpinän hevosmiehenä.

      Et ole voinut mitenkään unohtaa kokonaan niitä töpinän aikaisia tapahtumia niin olisi hauskaa kuulla oma näkemyksesi mitä oikeasti tapahtui koska nykynuori ei edes tiedä mitä sellainen sana kuin "töpinä" oikeasti tarkoittaa .

    • kollaakestää

      No, ylempänä upseerina en todellakaan tiedä mitä "töpinä" tarkoittaa. Jos meinaat töpinällä homoseksualeja, niin voin kertoa että siihen aikaan ei sellaista ollut. Tom of Finland tosin oli joukoissani, mutta ei silloinkaan käyttänyt nahkahousuja. Homoseksuaalit tuli myöhemmin hippien ja pitkätukkien mukana. Jos homo tappaa kymmenen heterovihollista enemmän, se on ok. Jos homo imuttaa vain vihollisia, se on sotaoikeuden paikka!

    • Mies88v

      Tässä kohdassa kollaakestää on pieni 17v sekarotuinen keharivammakko, joka on nähnyt joskus Toijotan. Otan osaa. Voimia omaisille.

      Pusi pusi

    • opettaja-

      "No, ylempänä upseerina en todellakaan tiedä mitä "töpinä" tarkoittaa"

      Ei kannata hävetä kollaa.Kaikkihan eivät voineet saada ruusukkeita kaulukseen.Töpinä on erittäin tuttu nimi sinulle kuten on hevosmieskin !

    • opettaja-

      Harmillista että "ylempi upseeri" ei omista sellaista autoa josta olisi hyötyä Puolustusvoimille tarvittaessa.Se "Ruostekasa-Corolla" ei olisi tullut missään tapauksessa kyseeseen eli hyvin jouti paalattavaksi!

      Nyt kollaa äkkiä tölkkejä poimimaan että saat hankittua sellaisen auton joka kelpaa myös armeijalle.Jos olet oikein ahkera niin ehkä 15 vuotta tölkkienkeräilyä riittäisi jonkun riisikupin käsirahaksi !

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/onko-autollasi-sota-ajan-tehtava-tallaisia-autoja-puolustusvoimat-haluaa/UJpjhYJk

    • Nuorgamin.Eikka

      Terveiset Stuttgartista.Kyllä sinunkin kollaa pitäisi joskus päästä sieltä mökistäsi ihmisten ilmoille tai muuten sinusta tulee 100 % mökkihöperö kun tällähetkellä höperyysaste on vasta 95 %.

      Tuli käytyä Mersun suomalaisen maahantuojan kustantamalla neljän päivän matkalla vähän katselemassa kunnon laatuauton valmistumista ja samalla reissulla tutustuttiin vähän vanhempiin laatupeleihin myöskin.

      Tiedätkös kollaa mikä oli Adolf Hitlerin Mersun rekisterinumero?

    • kollaakestää

      Meitä veronmaksajia syytetään aina. Lakupetterit, nakkikkihuulet, munananvemputtajajat luulevat, että kollaa ei enää kestä! Väärin. vielä kerran torjutaan invaasio!! Sigh Heillllll!

      • Mies88v

        Kävin tänään Vehossa katsomassa uutta Citroen C5:ttä. Hieno peli, täytyy käydä ostamassa heti pois.


    • Opettaja10

      Minäkin voin antaa kollaalle tukiopetusta koskapa kokemusta on jo 74 vuotta !

      Terveiset opettajalle !

    • opettaja-

      Eikö kollaan "kasetti kestänyt" "Corolla.Lexuksen" Paalaamista?

    • kollaakestää

      fucf yoy

    • KukaOnRehtori

      Kaameita kirjoitusvirheitä kollaalta ! Varaa äkkiä tehokurssi ennenkuin on liian myöhäistä !

    • kollaakestää

      Mammanpojat; vemputtajat;,Lexusessani mallivaimoni lutkuttaessa meisseliniäni ajaessani suurtilallani. ajattelen miten surkeaa vois ollla luuseri. Upseerina suomikonepistooli kädessä tunnen olevani miehien mies.

      • opettaja3

        Kollaan lempilaulu varmaankin ?

        Davy, Davy Crockett
        Siinä vasta miesten mies !


      • ReservinSuurmarsalkka

        Kollaan kuvaus kertoo, että liika "Lexuksessa" istuminen on aiheuttanut pahan suolitulehduksen. Nyt kun sitten unelmissaan kollaa vemputtaa elintä, niin hanurista tuleva suolikaasujen papatus yhdistettynä reippaasti rykivään ruskean tavaran tuloon, niin sehän voi nuoren klopin mielessä tuntua rekyyliltä ja kp:n papatukselta.
        Tuollaisen alapään omaavan miehen mallivaimo taatusti lutuuttaa vaikka K-raudan muovivartista ristipääruuvaria aidon tavaran sijasta.

        Lepo, jatkakaa.


    • opettaja-

      "tunnen olevani miehien mies"

      Kyllähän me se ollaan tiedetty. Hyvä että viimeinkin tunnustat sen itsekin !

    • NuorgaminEikka

      Kollaa on tullut katumapäälle ja paljastaa nyt sitten koko "pimeän puolensa"

      Tunnusta vielä ainakin sekin että Lexuksen olet nähnyt ainoastaan kuvissa ja oikeasti olet ollut ruosteisen Corollan omistaja joka sekin joutui viimeinkin paaliin !

    • kollaakestää

      Aprilliä ! Ei minulla mitään Lexusta ole eikä ole ikinä ollutkaan.Valitettavasti joudun ajamaan vuoden 1992 Corollalla kun sain sen tosi edullisesti , maksoin siitä ainoastaan kolme kassillista tyhjiä kaljatölkkejä.

      • Mies88v

        Kyllähän tuo on jo tiedetty. Kehari-Ilpo Sotkamosta "mallivaimo", Corolla on "Lexus", pedotuomioita, armeijaan kelpaamaton työtön luuseri. Yritä vaikka rasvari- tjsp kurssille, siihen evääsi voivat riittää.

        Hauskaa vappua kaikille.


    • opettaja9

      Kollaa taitaa sittenkin olla suoraselkäinen suomalainen mies kun uskalsi reilusti kertoa oikean autotilanteensa !

    • opettaja6

      Eräs tuttavani on myymässä vuoden 1998 Corollaa ja ajattelin jos kollaa olisi kiinnostunut hänen nykyistä ajokkiaan 6 vuotta nuoremmasta autosta.Autolla on ajettu ainoastaan 235000 km ja seuraava katsastus on lokakuussa.

      Mikäli kollaa olet kiinnostunut niin ilmoita tässä ketjussa halukkuutesi niin sorvataan Corollalle edullinen "asevelihinta"

    • kollaakestää

      Ostan sen heti. Saatte porukalla panna minua ja mallivaimoani taipumustenne mukaan, kunhan vain saan sen Toijotan. Laittakee kaupantekijäisiksi pari mäyräkoiraa keskaria, naakipaketteja, ja Lexus-tarroja kylkiin ja ikkunoihin, etteivät huomaa minua fattapummiksi Keravan snägärillä tai Sandiksen kertispäivillä, kun soppatykin komendanttina olen siellä.
      Jos en saa sitä Toijotaa, ammun itseni.

    • opettaja7

      Älä kollaa ainakaan ammu itseäsi koska palsta kaipaa juuri sinun kaltaisiasi sotasankareita sillä luonnollinen karsinta pienentää muutenkin kokoajan veteraanien lukumäärää.

      Tiedätkös kollaa mikä päivä tänään muuten onkaan?

    • kollaakestää

      Tottakai tiedän, tänään on Lexus-päivä, liputuspäivä Toyota-sotaveteraaneille. Kiillotan Lexukseni (Corolla), lainaan mallivaimoani (kehari-Ilpo Sotkamosta) snägärin hinteille, ja vedän lärvit isänmaallisesti Jääkärimarssia kuunnellen.
      Suomi nousuun.

    • Nuorgamin.Eikka

      Hienoa kollaa.Alan arvostaa sinua päivä päivältä aina vaan enemmän ja enemmän!

    • opettaja12

      Onko kollaa jo painanut liipasinta?

      • jukra

        Kollaalla "Paskakorven Antilla ritsaa kummempaa asetta ole, ei sillä ikävä kyllä itsestä henkeä saa.


    • Nuorgamin.Eikka

      Paljonkohan "perikunta" pitää hintaa "Lexuksella" ?

    • kollaakestää

      No, sitten kiipeän Helsingin korkeimpaan torniin, josta heittäydyn kaiteen yli isänmaan puolesta, ettei kukaan enää jouru kärsiin mun hölmöistä Lexus-unista. Kehari-Ilpo Sotkamosta saa sitten Toyotan raadon omakseen, koska perikuntani ei sitä huoli. Leskeneläkkeellään voi hankkia sähkörullatuolin ja laittaa täyteen Lexus-tarroja, ihan kuin Corollassakin oli.

      Hyvästi ystävät. Tuokaa haudalleni kunniamerkkini (uimakandidaatti partiomerkki), Erotiikan Maailman vuosikerta, ja Corollan korjausopas.

      Nyt se on menoa.

    • Nuorgamin.Eikka

      RIP

    • opettaja4

      Kollaa.Jos olet vielä elävien kirjoissa niin tiedätkö mikä merkkipäivä on 30.4 eli huomenna?

    • opettaja-
    • opettaja7

      Onkohan kollaalla "ähky" kun on juonut simaa kuulemma 2 barrelia!

    • opettaja8

      Miten meni kollaan Vappu?

    • Mies88v

      Kollaakestää on kuallu ny. Näin sen raadon Corollan konepellil, kuappaan vaan, siällä on Corollan vanhojen talvirenkaide kaa.
      Otetaan sille.

    • opettaja7

      En usko että olisi kuallu kun ei ikääkään ollu vielä kun vajaa 100 vuotta ellei sitten pumppu olisi pettänyt "mallivaimon kanssa piehtaroidessa"

    • Mies88v

      Se on kuallu. Omin korvin näin raadon. Viimesillä voimillaan nyppi vielä nastoja pois Corollan talvirenkaista et sais niistä suvikumit. Rauha sielullensa, jos sitä on. Peijaiset Keravan snägärillä, makkaraporilainen puoleen hintaan perjantaina 03.00-03.15, 7€ corolla-piloteille. Mallivaimo (kehari-Ilpo Sotkamosta) imee eurolla happy endingiin, jos rullatuolinsa kestää.

      Tää on ny tässä. Se on kuallu.

    • Nuorgamin.Eikka

      Posti ilmeisesti julkaisee mustareunaisen surumerkin mikäli tämä kollaan yllättävä poismeno on totta.Saihan Mannerheimikin surumerkin kuollessaan vuonna 1951.

      Vieläköhän Panssarikilta pystyy jatkamaan toimintaansa ilman kollaata?

    • Mies88v

      Kollaakestää oli tunnettu niissä piireissä. Musta vyö suihinotossa, lapanen lauloi. Korson hinttariporukat surevat kulli tanassa corolla-pilottia, Keravan snägärillä itkijämummot tukeutuvat kriisiryhmiin, kun kylän pienimunaisin corolla-pilotti potkaisi tyhjää.
      Ehkä joku menetti jotain, mutta maailma tuskin.

      Mihinkä se muuten laittoi ne renkaista nyppimänsä nastat? Vai aanukseensa kitkaa lisäämään?

      • kollaakestää

        Tietosi oli vähän ennenaikainen.


    • opettaja9

      Kollaa on niin kova jätkä että kyllä me vielä kuulemme hänestä!

    • Mies88v

      Nyt kollaakestää on nähty Tornin naistenvessan akkunan edessä vetämässä käteen uimakandin ja lääketieteen vahtimestarin kunniamerkit kilisten. Eikö se kuollut saatana kun litsahti sieltä asfalttiin?
      Ongelmajätelaitokseen Sernopyyliin, loppuu se vitun venkoilu.

    • opettaja5

      Olikohan kollaa joka tuli Jaguarilla vastaan nelostiellä? Ajattelin vaan kun näytti olevan armeijan maastopuku kuljettajalla päällä ja peräkärryssä keikkui 45mm pst-tykki !

    • Mies88v

      Ei voinu olla. Armeijan maastopuvun pienin koko on CH (carlhaglund sintti neiti nokkosihottuma), mutta kollaa on keravalaisen mopopojan kokoinen, siis vieläkin sintimpi. Se ei ollu pst tykki, vaan kehari-Ilponsa seisova mela rullatuolissa ja kestostondis täristen vastatuulessa.

    • Mies88v

      Kollaakestää, jos olet kaikkien odotusten vastaisesti vielä hengissä, käy taas vilauttamassa katkarapuasi Keravan ala-asteen pikkutytöille. Luemme sitten poliisiraporteista asian. Corollasi on melko tunnettu pedoauto niillä kulmilla. ole tarkkana.

    • kollaakestää

      Jos joku on ihmetellyt informaatiokatkosta. Niin jouduin sotasankareiden kuntoutuskeskukseen Saigoniin. Nyt raajani on saatu kuntoon, ja kaunis mallivaimoni sai uudet rinnat! Tosin suomessa. Nyt kaasujalkaa kolottaa ja taidan lähteä lexuksellani hieman kruisailemaan. Jos näette minut uudessa autossani, niin ei tarvitse vetää kättä lippaan. Mutta ei se haittaakaan!

      • opettaja5

        Saitko siis kaksi uutta puujalkaa jotka on tehty Karjalan männystä?


      • Mies88v

        Mites mallivaimosi kehari-Ilpo? Onko ryppynarunsa jo löysä kuin isännänviirin naru? Löydätkö Keravan snägäriltä uuden "mallivaimon"? Vai satsaatko näihin euroviisuedustajiimme, jos joku vammakko vielä tulisi Corollasi kyytiin?


    • kollaakestää

      Sotaveteraanien kokouksessa sain kultaisen lexusmerkin. Se myönnetään vain 30 lexuksen vakiasikkaalle. pistänpä palkintokaappiini.

    • kollaakestää

      Kävin ajamassa upouuden sähkö lexukseni. Mahtava auto. Mallivaivaimoni jopa kostui koeajolla. Vain suomenlipputangot puuttuvat lisävarusteista. Suosittelelen kaikille tosimiehille. Ja panssariupseereille.

    • Nuorgamin.Jouni

      Velipoika Eikka lähti käymään rapakon takana ja kertoi lentokentällä kun hänet sinne kuskasin että täällä foorumilla vaikuttaa iso sotasankari ja Marskin-ritari ja onhan se mukavaa päästä samalle palstalle tällaisen megaheron kanssa.

      No hetihän minä huomasin kenestä oli kyse sillä ainahan ne akanat erottuu jyvistä !

    • Mies88v

      Mitähän nappeja kollaakestää vetää, kun on tuollaisia halluja? Vai valelääkärin hoitovirhe?
      Laitoskamaa se on, mopokortti pois, ja holhoukseen.

    • kollaakestää

      Suuren Marsamme kunniaksi laitoin lexukseeni sinivalkoiset penkit. Mahtavaa rakastella suomen lippujen väreissä.

      • opettaja444444

        Kuka/mikä on Marsa?


    • Mies88v

      Kollaakestää, "rakastella" ja "vetää käteen" eivät ole synonyymeja normaali-ihmiselle, mutta sinulle ehkä. Jos hakkaat lapaseen Corollassa ala-asteen edessä, se ei tarkoita, että olisit rakastellut toisten kuin itsesi kanssa.

    • kollaakestää

      Kokemuksia rintamalta. Nimittäin autorintamalta. Pohjois-Korean johtaja tarjosi minulle mahtavat kyydit Zill loistoautossaan. Tosin matkalla oli paljon viinaakin. Menen hänen sotilaalliseksi neuvonantajaksi. Vähäksi aikaa. Kaunista mallivaimoani en ole rakastellut moneen päivään, kun hän mököttää reissusta.

    • Mies88v

      Olet siis ollut jossain hinttibaarissa Keravalla lukemassa autolehtiä, vaseliinipurkin kanssa.
      Onko mallivaimosi kehari-Ilpo Euroviisuissa fanittamassa lajitovereitaan? Ties vaikka kehariorkesteri painaisi kannikkaan mallivaimoasi, kun eivät, hirviöt, muualta saa mitään kehonaukkoa. Eikä mtään muutakaan, laitoskamaa kun ovat.

    • kollaakestää

      Kaunis mallivaimoni sai hysteerisen kohtauksen kun kuuli joutuvansa omaan kaksi erossa minusta. Lohdutin häntä Lexukseni takapenkillä ja kerroin hänelle lohdutukseksi tarinoita Kannakselta. Kuinka siellä joutui miehet kärsimään. Lisäksi lupasin tuoda tuliaiseksi Korealaista suklaata. Tämä rauhoitti vaimoani ainakin hetken. Tai niinkuin jatkosodassa välirauhan aikana. Mutta mutta ei ole vanhankaan sotaveteraanin sydän ihan terästä!

      • opettaja-

        Oli se kovaa aikaa silloin välirauhan aikana jatkosodassa !


    • Mies88v

      Kollaakestää, välirauha oli talvi- ja jatkosodan välissä, ei kummankaan aikana. Mitä lääkkeitä kehari-Ilpo syö? Joudutko käyttämään sitä vessassa, ja sieltä kuuluu PKN:mäinen korina "kollaa, tuu pyyhkimään".

    • kollaakestää

      Olen kuullut huhuja vakoilijoita että joku hullu ei uskoisi sotatarinoitani?? Kuulkaas nyt aliupseerit! HuomiO!! Voin näyttää teille Lexukseni takapenkiltä taisteluista Syväriltä,Petroiskosta. Poventsasta ja Lapin sodasta. Tulkaa petturit kyytiin mustan auton...

      • opettaja42

        Tottakai me uskomme.Olithan yksin katkaisemassa Muurmannin rataakin yli 50 kertaa vaikka Marski oli sen kieltänyt.

        Varsinainen urotyösi oli kuitenkin sen suuren huoltokeskuksen tuhoaminen helmikuussa 1942 Petrovski Jamissa Karhumäen pohjoispuolella. Johdit tätä Laguksen jääkäreistä koottua sadan sotilaan joukkoa vaikka virallisiin papereihin joukon johtajaksi olikin merkitty Ilmari Honkanen.

        Toki ymmärrämme ettet halunnut paljastaa oikeaa henkilöllisyyttäsi ja halusit "esiintyä valepuvussa"


    • Päämajanmies

      Tervehdys kollaa. Oletko unohtanut että täällä Päämajassa on vielä röykkiöittäin sinulle myönnettyjä 1 luokan Vapaudenristejä sekä saksalaisten myöntämiä Rautaristejä yli tusinan verran.

      Piipahdappa meillä kun satut liikkumaan täällä päin ja muistellaan jälleen niitä satoja sankaritekojasi varsinkin silloin "välirauhan aikana"

    • kollaakestää

      Terve aseveli. Olin juuri lapioimassa entisiä mitaleita romukuormalavalle. Olen ryhtynyt sivariksi. Päätökseni on vakaa. Enää en aseisiin tartu! Myin Lexukseni ja muutan maatilani hippikommuuniin ja alan viljellä kannabista. Lopetan avioliittoni ja vaihdan sen vapaaseen seksiin. Mallivaimoni jäi ruikuttamaan rannalle. Nyt elämäni on todella vapaata ja rentoa.

    • Mies88v

      Tervetuloa sivariklaaniimme. Muutetaan Venäjälle Vienan Karjalaan jollekin pienelle maatilalle, ostetaan Corollan myyntirahoillasi (n. 800€) votkaa ja porkkanansiemeniä, siis hampunsiemenien lisäksi, vikitellään kauniita venäläistyttöjä, vilautellaan niille piliä ja Lexuksen kuvia, nautitaan elämästä. Voit kertoa Venäjällä rämäkkää tarinaa rintamalta: Kansa luisteli, sivarit kertovat. Esiinny kuitenkin salanimellä, etteivät tunnista sodanajan kolttosistasi.
      Pistä se kehari-Ilpo kiertoon, tai palauta ongelmajätelaitokseen Sotkamoon, sieltähän sen löysitkin. Ensisijoituspaikaksi vaikka Eduskunnan lehtiroskis, jos Sotkamon juna meni just.
      Nyt alkoi kollaan uusi elämä. Corolla on vain painajainen enää, tosin sukupuolitautikirjosi saattaa vaivata jonkun aikaa. Penisilliiniä vaan, sillä lähtee, paitsi se yksi iso A. Ei siis oluttuoppi.

      Kesä tulee, kollaa lähtee Venäjälle.

    • kollaakestää

      En minä Venäjälle lähde vaan perustan kommuunin tänne kotosuomeen mistä koko Ugrilainen kansa on saanut alkunsa. Vuovet vettä voiteli, hauet yössä vihelteli, silloin iso kivi kertoi Ugrin tarinaa. Ettekö te tollot lue kalevalaa? Lähden Suomalaisille alkujuurilleni!

    • Mies88v

      Etkö sinä alunperin ole vironpelle? Eihän kukaan suomilainen kehtaa ajaa Corollalla. Sa räägi Kalevi poeg hommikus.

    • kollaakestää

      No, mies88.ta on paras osa lentänyt äitnsä reisille. Isäsi taisi olla niin herkkä että tuli kun näki talitinttien saavan sen. Ei se mitään, meillä on kommuunissa tilaa kaikille, Nahka Laurille, höyhen Virtaselle, lateksi Lauriselle ja citikka Nuivaselle noin esimerkiksi.

      • opettaja13

        Oletko kollaa ihan oikeasti kotoisin Keravalta? Mikäli olet niin emme ole tainneet kohdata vaikka itsekin vietän aikaani Keravalla hyvinkin paljon.

        Ehkä näemme joku ilta Keravan snägärin jonossa?


      • Mies88v

        Sieltä Keravan snägäriltä kollaan varmimmin löytää. Illalla Corollassa lippulakki puoliksi silmillä, huoltoasema-Polaroidit otsalla puolimakaavassa formula-asennossa kuunnellen Jari Sillanpäätä halpisstereoista, bassokohdissa Corollan ruosteet rapisee tatamille. Pikkupojat ihailee, samalla kollaan etukäpälä tekee verkkarin taskussa nykivää liikettä hikihelmien kihotessa otsalle ja valuen silmiin. Lihavat hikoilee ihan sikana, etenkin runkatessaan.
        Ei se mitään, kollaa on kovempi kuin kaikki Tuntemattoman sotilaat yhteensä


    • kollaakestää

      Olen ottanut huomaani jo satoja citikoihin pettyneitä. Minun kommuunissa on sijaa kaikille eksyneille lampaille. Viikon vierihoidon jälkeen päästän jo entiset citikan omistajat ihaileen aluksi vain Lexuksen kuvia. Mutta jo kahden viikon jälkeen, kun olen kertonut tarpeeksi sotakokemuksiani, he pääsevät Lexuksen kyytiin, joka toimii tilan pomminvarmana huoltoautona.

    • Keravan.Teppo

      Minä tunnen kollaan,,,siis tarkoitan ulkonäöltä.On muuten äijällä body kunnossa.

      Arnold Schwarzenegger on kollaan rinnalla kuin joku Auschwitzistä pakoon päässyt juutalainen.

      Joku päivä rohkaisen mieleni ja menen kollaan juttusille.Ei kai hänkään purematta nielaise!

      • Mies88v

        Teppo de Kerava, olet erehtynyt miehestä. Kollaakestää on lihava, finninaamainen ja -perseinen (pikkupojat puristelleet mätäpäitä perseestä 20c / purskahdus), kampurajalkainen kääpiö, jonka Corollassa oli invahallintalaitteet. Siten siis vaimonvalintansa Sotkamon ongelmajätelaitoksen kehari-Ilposta oli oikea.

        Se luoti tiesi paikkansa.


    • kollaakestää

      Keravan Teppo on aivan oikeassa. Aikoinani Muukalaislegioonassa treenasin itseni kuntoon, että lihakseni aivan naukuivat. Myöhemmin olen joutunut varusmiesten esimiehenä pitään itseni kunnossa. Minulla on esimerkiksi Parolan etunojapunnerrusten ennätys. 1000kpl! Siinä on trekkatransuilla ja muilla taukopaikoilla väijyvillä citikan omistajilla ihmettelemistä, kun saapastelen paikoille. Puskat vai rätisee kun he juoksevat karkuun minut nähtyään!

    • Mies88v

      Kollaa, sic transit gloria mundi (suom. sairaalle Gloorialle suihin Transitissa).
      Muistan, kun kaukopartiomiehenä tuhosit Leningradin ja Murmanskin välisen rautatien kerran kuukaudessa, tiputit Lahti-pistoolilla vihulaisen tarkka-ampujat, raiskasit sotavankiupseerit.
      Sotilassairaalassa panit kaikkia, ikään, siviilisäätyyn, sukupuoleen, uskontoon, kansalaisuuteen katsomatta. Otit sitten ne kaikki mitalisi kuoliaaksi nussimiltasi sotilailta, lotilta, tahi vihulaisilta.
      Sitä kutsutaan nykyään keräilytaloudeksi. Spurret Kauppatorilla (Helsinki) kilvan metsästävät lokkien kanssa ruokaa, kai sinäkin siellä keräilytalouden veteraanina olet?

      Mitä niissä mitaleissasi on kirjoitettu? Kyrillisillä tai suomeksi?

    • kollaakestää

      Mitalleissa lukee kollaalle joka pelasti maailman. Joku kyseli Hitlerin auton rekkaritunnusta. Aatulla oli monta autoa, enkä tsekkaa rekkareita. Keräätkö rekisterinumeroita? Se on hieno harrastus. Itse vein Aatua monta kertaa Lexuksellani. Siis Hitler ei kuollut bunkkerissaan, vaan eleli maatilallamme pitkälti -90 luvulle onnellisena Evan kanssa. Mukava mies, ja mainettaan parempi!

    • Mies88v

      Kuulepas nyt, kollaakestää. Joskun minusta tuntuu, että yrität kusettaa ihmisiä, ja valehtelet meille päin naamaa.

      Laitan sinut nyt valheenpaljastustestiin.

      -Jos valehtelet, vastaa kyllä.

      -Jos et valehtele, vastaa kyllä tai jotain muuta

      - Jos et tiedä, vastaa mitä tahansa.

      Näin saamme sinut kyrväytettyä paskanlänkyttämisestä.

      Saatana, rötösherrat kiikkiin.

    • kollaakestää

      Kerron täyttä totta, mutta kommunistivainojen ja citikkapervojen takia en ole voinut paljastaa aiemmin tätä historiallista faktaa. Aatuhan oli lynkattu! Aminin Idi oli myös sutki mies. Kauhea vaijeri!

    • kollaakestää

      Mikähän noilla citikkakuskeilla on kun ne liikennevaloissa ajettuaan Lexukseni rinnalle alkavat täristä? Ettei vaan moottorinkiinnityksissä olisi tehdasvikoja. Samalla kuskit laskeutuvat ikäänkuin alaspäin penkeiltään, että joskus vain lippalakki näkyy. Ovatko havaintoni vääriä?

      • opettaja7

        Syy on hyvin yksinkertainen.Nähdessään kollaan armeijan kypärä päässä upeassa "Lexus Corollassaan" niin ei yksikään toinen tielläliikkuja voi olla purskahtamatta hersyvään nauruun vaikka poikkeaville ei pitäisi naureskella.

        Vielä kun joku saisi kerrottua kollaalle että jatkosotakin päättyi jo 1944 ja nyt eletään vuotta 2015 eikä kypärää tarvitse pitää enää päässä !


    • kollaakestää

      Huomaa hyvin että opettaja ei ole armeijaa käynyt. Taistelutilanteessa pidetään aina kypärää päässä, jopa nukkuessa. Minulla on Lexuksessani kypärät myös matkustajille. Citikassa ei kypärää tarvitse käyttää kun auto on muutenkin turvaton ja heikko.

    • opettaja1939

      "Lexus-Corollassa" ei kaksikaan kypärää päällekkäin ole liikaa !

      Umpimätä kori ei siinä anna minkäänlaista suojaa !

    • Mies88v

      Kollaakestää käyttää kypärää Corollassa, hyvä niin. Kannattaisiko käyttää myös luotiliiviä ja kortonkia Corollassa, ettei jaappanialainen hevossankkeri tartu penkeiltä tai Keravan snägärin tuotteista?
      Mutta minäpä nukun kauniin naisen vieressä kyrpä pystyssä joka yö uneksien Citroenistani ja vieressä lepäävästä pimpsasta. Aamupuuroksi terhakasta pimppaa, josta vetreänä Citroenin ruoriin. Siitä sitten eteenpäin viitoittamallani tiellä. Ei ole KELA eikä fatta.

    • kollaakestää

      Minä en kyllä jaksa kuin vain kolme kertaa yössä, mutta mallivaimoni ei enempää kaipaa. Lexuksessani on panssarointi. Otin opiksi kun viimeksi liikennevaloissa vesikauhuinen citikan omistaja tuli huitoon jerkku kädessä. Jouduin ampumaan Suomi-konepistoolillani monta sarjaa ennenkuin uskoi että Lexuksessa istuu Mannerheimin ritari.

    • Mies88v

      Suomi-konepistoolisi on kai samaa vuosikertaa kuin Corollasi. Pelimies vetäisee venäläisellä Kalashnikovilla päin näköä.
      Kuulin huhun Keravan snägärillä, että enosi oli polkupyörälähettinä Mikkelin päämajassa, kaksinkertainen Mannerheim-ristin ritari (Wind, Juutilainen, Pajari, Aho), mutta oli kuulemma lapsuudessasi pitänyt pikkupoikien rupareiästä aivan liikaa, viety Vaasan vankilaan, ja kuollut sinne. Tööttäskö se sinuakin kannikkaan, samalla kertoen "täältä tulee enon Corolla, vähän sattuu, mutta siihen tottuu"?
      Tätä taustaa vasten ymmärrän Lexus-fiksaatiosi. Paremmalta Lexus tuntuisi kuin Corolla. Saitko lapsena terapiaa asian tiimoilta?

    • kollaakestää

      Mistä sivarit Kalaskoveja saa. Sitten tarvitsisit vielä ampumakoulutusta että pitäisit asetta kädessä oikein päin, ettet ampuisi päin omaa naamaa. Taikka toisaalta olisi yksi sivari vähemmän muonavahvuudesta. Kehuskelitkin jo tuolla ylipainollasi, sodan ainana on kuule kalioiset vähissä. Lexukseni takakontissa on aina eloonjäämispakkaus, kun ei koskaan tiedä milloin meitä upseereita tarvitaan.

    • Mies88v

      Kollaakestää, Kalashnikov AK-47 taittoperällä on ollut minulla työsuhdeaseena takavuosina. Tiedän siitä kaiken.
      Miten Corollasi jakselee? Oletko katsastanut sitä vuoden 1981 jälkeen, vai veteletkö pokkana ilman leimoja? Entäpä kehari-Ilposi visvasyylä? Miten Keravan snägäri, vieläkö ne karvanoppapellet ja mopopojat pilkkaavat sinua?

      Kun käyt lekurissa uusimassa mopokorttisi, sinut todennäköisesti lähetetään A6-lähetteellä pakkohoitoon, ja kehari-Ilpo samaan syssyyn. Siinäpä teille sadan vuoden romanssi, jonka erottaa vain hautaustoimisto. Tai fattatäti.

    • kollaakestää

      Ettet vaan ole ampunut kalasnhikovilla jalkaasi? Taittoperä ei tarkoita sitä että pystyisi ampumaan kulman takaa. Siihen pystyy vai supersankarit elokuvissa. Ymmärrätkö??
      Lexuksessani on erillinen lukittava aseteline, jossa on Suomi-konepistooli, Clock pistooli ja pari käsikranua. Hätätilanteessa pystyn baarikaapin emmeillä tekaisemaan pikaisesti pari Molotovin coctailia. Siinä saa hipit, luuserit ja citikkakuskit tarpeen tullen kyytiä!

    • Tiitaaautoveilasarettiin

      Joku iäkäs papparainen oli toimitettu lasarettiin Keravan snägärin lähistöltä ja oli ollut todella heikossa hapessa löydettäessä.

      Onko kollaa edeelleen ihan kunnossa ?

    • kollaakestää

      Kävin Vietnamissa viemässä seppeleen Lauri Törnin haudalle ja toi tullessa pois pari sotavankia. Konsultoin myös Vietnamin armeijaa viidakkosodan saloista. Suomalaisella veteraanilla on sellainen maine ulkomailla että oksat pois. Mallivaimoni lievitti koti-ikävääni lähettämällä kuvia itsensä lisäksi Lexuksesta johon on asennettu nyt savuverholaite, terroristien varalta.Kyllä nyt kelpaa ajaa vaikka nopeusvalvontakameraan.

    • kollaakestää

      Autonkuljettajani nöyryytti totaalisesti toissapäivänä yhtä citikkakuskia. Liikennevaloissa tuli Lexuksemme rinnalle Citikanrämä ja hiposterikuski avasi ikkunan ja alkoi länkyttää jotain huonoista Japanilaisista. Vedin Suomi-konepistoolistani liikkuvat taakse, ja otin länkyttäjän tähtäimeen. Autonkuljettajani kävi kiinnittämässä hipsterin huulirenkaan kiinni penisrenkaaseen. Sinne jäi pitkätukka liikennevaloihin miettimään maailman pahuutta. Miten citikoiden rattiin eksyykin aina tuollaisia tissiposkia?

    • Kehari-Ilpo

      Kollaa, mie rakastan sinnuu niimmaan saatanastee. Mut nymmie en ennää anna siun tuuppaa minnuu kuivana kakkoseen. Jos miähistyt nyt vähä, myyt sen Korollan raadon poikkee, ja ostat C5 Sitikan, sen varkkumallin, nii miun rullatuolikii mahtuu völjyyn. Siit saat taas köyrii minnuu vaik iliman vaseliinii.
      Mie halluun Sitikan. Saatanavittuperkele.

    • Nuorgamin.Eikka

      Terveisiä Ameriikasta.Täytyy myöntää et on se iso maa.Mitenkäs kollaa meni se "Lexus-Corollan" katsastus.Saitko leiman vai oletko nykyään jalkamies?

    • opettaja-

      Haloo! Missä kollaa luuraa?

    • Vempula__

      Japanilaiset siis se maa josta lexukset on kotoisin niin nehän oli liittoutuneet natsien kans ja lopulta riisimaa pommitettiin maantasalle ja ne antautui! Miten kollaa ja japani liittyy toisiinsa? Japani ei auttanut Suomea edes riisilautasellisen vertaa!

    • kollaakestääx

      Japani on auttanut Suomea tuomalla laadukkaita autoja jo 60-luvulta asti suomeen. Ennen teitämme tukki vain Volgat Citikat ym. muut valkokaulusköyhien ajokit. Sitten 80-luvulla tipahti pommi! Lexusta sai Suomesta. Sen jälkeen ei mikään ole ollut entisensä. Nauramme usein mallivaimoni kanssa valokuville jossa poseeraan Lexuksen konepellillä Suomi-konepistooli kädessä ja Molotovin cocktaili housuissa. On sääli ettei Uudenkaupungin autotehdas ole koskaan päässyt valmistamaan Lexusta tai muita avaruusajan tuotteita.

      • opettaja6

        "Sitten 80-luvulla tipahti pommi! Lexusta sai Suomesta"

        Olet oikeassa .Se oli todellinen pommi joka harmittavasti putosi myös Suomeen. Onhan sinullakin kollaa se "köyhän miehen Lexus" eli mätä Corolla johon on liimattu useita lexus-tarroja.

        Ottaako mallivaimosi muuten vastahakoisesti poskeen?


    • Mies88v

      Kollaa, onko mallivaimosiKehari-Ilpon rullatuolissa pillimehupurkkiteline? Se ei ole tappajan ensisijainen taisteluväline.
      Mites Korollasi, joko paalissa, vai myynnissä Keravan snägärin mopopojille peltoautoksi? Saako SuperAtomilla (mausteilla) Korollasi, ja joutuuko ottamaan suikkiin?

    • kollaakestääx

      Lexuksella itse ajaessani, silloin kun neekerikuljettajani on pakkolomilla, ihmettelen champanja lasi kädessä tien viereen pysäköityjä citikoita. Eikai joulukuussa enää voi poimia mustikoita?

    • Aisankannattaja67v

      Näin Citroenin. Tuli kestoerektio, vaimoni kiittää Citroenin kuljettajaa. Taas on avioelämä ruodussa. Kaikki sai, paittes Sitikan kuski sai vasta kotonansa.

    • opettaja007

      @Kollaa. Tiedätkö Keravan snägärin juhannuksen aukioloajat ?

    • kollaakestääxx

      Meilläpäin ruotsinkielisellä alueella ei ole snägäreitä. Mutta jos olet saanut sellaisia Keravalla, suosittelisin Pervitiinihoitoa kipuihin ja Penisiliiniruiskeita pakaroihin. Myös jotkut salvat voivat auttaa. Esim 42. Jos olet ollut vaimosi kanssa läheisemmissä tekemisissä suosittelen myös hänelle samaa kuuria. Siis jos aiot pitää vaimosi. Itse suosin nuorempia vaimoehdokkaita joilla on korkeintaan pieni kiitorata bikineissä estämässä isomman faunan kehittymisen karvustoon. Vältä myös viiksekkäitä naisia, ettei tule ylläreitä.

      • Pahlman1X21X21X2

        Oletko kollaa palloilumiehiä? Potkupallohan on kiistatta maailman suosituin urheilulaji. Seurasi on siis IF Sibbo-Vargarna mutta mikä on pelipaikkasi?
        Oletko mukana vakiokokoonpanossa ? Montako maalia olet tehnyt kuluvalla kaudella ?

        Kiinnostaisiko maajoukkueen valmentaminen sinua.Nythän olisi paikka vapaana kun Paatelainen sai kenkää ja tietäen kaikki loistavat multi-talent kykysi niin et paljon huonompaan edes pystyisikään.

        Voin lähettää suositukseni Palloliittoon ja loppu onkin kiinni itsestäsi!


    • kollaakestääxxx

      Niin puujalkaisille on oma sarjansa. Ei sen puoleen etten Veikkausliigassa pärjäisi mutta säännöt kieltää. Pelipaikkani oli usein libero. Maaleja teen kaudessa yleensä aika vähän. Viimekaudella tuli veteraanisarjassa vain vähän yli sata. Muinoin Braziliassa tuli höntsäityä Zicon, Sochratecsin ym. veijareiden kanssa. Opetin niille pari puujalkakikkaakin.
      Joo Mixu soitteli ennen Unkarimatsia että nyt taitaa olla leseet loppu, ei auta enää edes huomion kiinnittäminen muulle, Huuhkajiin tai karvaisiin bikinirajoihin.
      Suosittelin kuitenkin Palloliitolle Rautiaista ja Ari"Zico" Hjelmiä. Timo Jutila voisi olla maalivahtivalmentaja. Managerointi kyllä kiinnostaa. Sitten kun saan nimeäni kantavan Stadikan.

      • MiettikääAsiaaVielä

        Äkkiäkös Helsingin Olympiastadionin nimi muutetaan vaikka sitten remontin jälkeen.Kävisikö vaikka "Areena Kollaa" ? .

        Keravakin olisi muuten hyvä paikka mutta kun sinne ei kukaan jaksaisi lähteä syrjäisen sijainnin takia.Tietenkin jollain luotijunalla matka sujuisi äkkiä mutta minä en ainakaan lähde takaajaksi tämänhetkisen huonon taloustilanteen vuoksi.


    • Mies88v

      Hauskaa juhannusta kaikille, myös Keravan snägärille.

    • kollaakestääxxx

      Joo, hauskaa jussia. Toivottavasti ei mene bratwursti väärään kurkkuun. Siis vaimolla.

    • opettaja7

      Milloin kollaa joudut kiven sisään suorittamaan sitä rangaistustasi joka sinulle määrättiin kun pakenit töpinästä käpykaartiin?

      Aika kauan olet pystynytkin välttelemään rangaistustasi mutta nyt se on väistämättä edessä.

    • kollaakestääxxx

      Olen jo rangaitukseni suorittanut. Kiven ja betonin sisässä olen piippua pitkin katsellut ryssää ym. muita vihtahousuja mm. Kotkanpesässä, Normandiassa, Kongossa ollessani Muukalaislegioonassa ja Vietnamissa kouluttaessani Törnin kanssa vinosilmiä. Käpykaartista ja töpinästä en tiedä muuta kun aika töpinä kuuluu kun naapuri lestadiusperhe yrittää tönätä uudenkarheaa citikkaansa käymään. Olen joskus antanut Lexuksellani hinausapua, mutta kun ei joka päivä viitsisi,(

      • opettaja8

        Älä hyvä veli ala hinaamaan sillä "Corolla Lexuksella" sillä sehän katkeaa ainakin kahteen osaan kun ei siinä kai ole tervettä peltiä enää missään kohdassa.Anna mieluimmin virtaa apukaapeleilla mikäli omassa akussasi on sen verran virtaa että jaksaa pyörittää vielä Shitikkaakin !


    • Mies88v

      Kollaa, sinun mallivaimosi kehari-Ilpon kaverit väittävät, että olet ollut kasvatuslaitoksessa Keravalla 80-luvulla, siellä Nuppulinnassa. Siksi kaveripiirisi on Keravan snägärillä. Kuulemma vankitöinäsi hitsaillut 75 vm keltaista Korollaa, sitä alkuperäistä. Siitä siis Lexus-fiksaatiosi.
      Kirvoita otteesi Toijotan käsikirjasta, se ei ole Lexus. Sitä et ole koskaan nähnytkään. Edes vankilan kuvissa tai Erotiikan Maailman piparisivuilla.
      Saitko usein pataasi sisilisko-osastolla? Pedot ovat yleensä nyrkkeilysäkkeinä siellä. Joku Citroen-fani kuulemma duunas sua kannikkaan kuivana, siks sä oot vähä yrmee Citikka-sankareille.
      Aanus itkee, kun Citroen porhaltaa Korollasi ohi ranskalaisella tyylillä ja eleganssilla.

    • kollaakestääxxx

      Aunuksessa tosiaan oli kovat taistelut aikoinaan. Itkemään ei ruvettu, eihän me oltu mitään citikkapuppeleita vaan pantiin kova kovaa vastaan ja ryssälle luotia niin että hilut vilkkui kun slobot paineli epäjärjestyksessä sinne minne kuuluivat. Eli äiti venäjän syliin jonottamaan kaalinpäitä ja kuivaa limppua. Turha se on Putinin pullistella vieläkään siellä kaalimaassa. Talvisodan revanssihenki elää! Ja Suomi-konepistooli on valmiina ladattuna uuninpankolla.

    • opettaja9

      Jäi vaan se Suur-Suomi silloin tekemättä ja näkemättä.Sitä vähän kyllä ihmettelen että miten olit muka Aunuksessa mukana jatkosodassa kun tiettävästi liukenit jo talvisodassa käpykaartiin?

      Vai tarkoitatko sitä vuoden 1919 "Aunuksen retkeä" kun vapaaehtoisista koottu joukko yritti valloittaa vähän maata Itä-Karjalasta.

      Ei, kyllä se täytyi olla se jatkosodan aikainen Aunus-retki kun eihän sinulla ollut vielä ikääkään edes kymmentä vuotta.

      Minäkin haavoituin lievästi Petroskoissa eli Äänislinnassa silloin valtauspäivänä 1.10.1941 mutta nyt on paikat jälleen kunnossa ja voisi vaikka lähteä taas uudestaan retkelle !

    • kollaakestääxxx

      Minä ajan viikonloppuna Lexuksellani Punaiselle Torille ja heitän sloboille pari laatikollista appelsiineja. Sa kaalimaan kansakin vähän kokea länsimaista hapatusta. Irina, Jetvena ja jelena. Jos luette tätä pankaa zaikapannu kuumaksi, isukki tulee poikkeen kylässä.

    • Mies88v

      Kuules nyt, kollaa.
      Lexus on Moskovassa työttömien auto. Pelihenkilö ajaa Bentleyllä tai Maseratilla. Mercedeksiä myytiin Moskovaan pari vuotta sitten enemmän kuin koko muuhun Eurooppaan yhteensä. Korollasi on siellä Moskva-joen kalanpyydyksenä. Kuten sinäkin siinä ohessa.
      Laitapa ilmoitus paikallisille seksivuille "vuokrataan vammainen pervoseksijuttuihin, vähän ajettu Keravan snägärillä murkkuikäisillä, rullatuolissa kesä- ja talvirenkaat, tottelee nimeä kehari-Ilpo, imee ja ottaa kakkoseen, vaikka porukalla".
      Hyvää matkaa Moskovaan. Tulen kulli suorana perässä.

    • kollaakestääxxx

      Huom! Citikan omistajat. Helsingissä järjestetään taas gay pride marssi. Sota-aikana ei ollut Suomessa paljon sitikoita mutta ei ollut gay pride marssejakaan.
      Tästä voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä.

    • opettaja13

      Tutkimuksen mukaan 95% "Corolla-Lexus" kuskeista on homoja . Tutkimuksen on tehnyt puolueeton taho joten tulos on erittäin luotettava!

      Tosin Keravalla tulos oli 100% mikä ei toki ollut kellekään mikään yllätys !

    • kollaakestääxxx

      Toki citroenin kuski voi olla myös Pan- tahi Genderfluid taipuvainen.
      Noista ranskanmaan ihailijoista on niin moneksi,)

      • opettaja5

        @kollaa.Oletko lähdössä vielä "kertausharjoituksiin" ennen kuin menet suorittamaan sitä käpykaarti tuomiota?


    • Sivaripelle84

      Mulla on sitikka ja purkki vaseliinia. Mihimmun pitää marssii et saa kollaan katkarapuu aanukseen tai suikkii?

      • opettaja7

        Keravalle !


    • kollaakestääxxx

      Korkea-arvoisen upseerin ja arvostetun sotilasneuvonantajan tippejä seuraaviksi citikan mallinimiksi. Citroen TeddyBear. Citroen Monday. Citroen Gaypride, Citroen Looser (DS5), Citroen Trucklesbian, Citroen Bstears. Luulisi näiden mallinimien myötä löytyvän lisää oikeaa kohderyhmää, ja käyttäjäkuntaa. Ja autojen lanseerauspaikkahan olisi itseoikeutetusti Bar DTM.

    • kollaakestääxxx

      Suomessa kerätään nyt nopean toiminnan joukkoja armeijaan. Ilmottauduin vapaaehtoisesti mukaan sillä onhan minulla Lexus. Vielä olisi neljä paikkaa autossa vapaana muille armeijan käyneille. Mielummin ottaisin kyytiin hyvännäköisiä naisupseereita joilla on hyvät "taisteluvarusteet" ja kyky toimia hiljaa puskissa.

      • opettaja5

        Onko Keravalla oma varuskunta nykyään?


    • kollaakestääxxx

      Keravasta en tiedä mutta meiiläpäin ruotsinkielisellä alueella on omat kodinturvajoukot. NS. Kansalliskaarti jota mitä johdan.

    • Mies88v

      Todennäköisesti kollaa on Keravan avovankilassa sisilisko-osastolla, josta pääsee peruskouluopinnoissaan joskus nuuhkimaan vapaata ilmaa, ettei vain aina pamppujen peräilmaa, buustattuna vaseliinilla.

      Tarkemmin mietittynä, lentäessäni just omalla Piper Senecallani Kööpenhaminasta Helsinkiin, Keravan lähestymismajakan yli ILS-lähestymiseen EFHK radalle 22L, vähensin tehoja, 10 astetta laippoja, silmäkulmastani näin keltaisen vm. 73 Korollan avovankilan parkkipaikalla. Siinä se oli.

      Kollaa sutii tumppuun (pili ei näkynyt, on niin pieni katkarapu) antiikki-Korollansa katolla, pamput suihkuttavat kyynelkaasua, Keravan snägärin keharit Ilpo kannustavat, hyvin isänmaallinen tunnelma, rullatuolin gummit iskevät kipinää, psyykelääkkeet rules.

      Näin Suomi uudeksi maailmanvallaksi?

    • kollaakestäxxx

      Mies88v. Lensit kyllä, mutta vain lähiöbaarista, kun portsri ei suostunut tanssimaan kanssasi hitaita. Muista jos ottaa baariin mukaan piilopullon Menneniä , voi olla että baariruusut ei enää lähde yksiöösi jatkoille pelkän partavesidrinkin toivossa. Siivoa kämppäsi, tapa lutikat ja saivareet, kampaa naamasi niin saatat vielä joskus saada piparia muultakin kuin siskoltasi. Ja citikan avaimia on turha heilutella baaritiskillä, varsinkin jos on pyykkipoika lahkeessa.

    • Mies88v

      Kollaa, lopeta Tenavien lukeminen, ja palaa reaalimaailmaan. Jos lääkitykseltäsi siihen pystyt. Saat hoitoa pääppöösi kyllä, ihan yhteiskunnan laskuun kuten muutkin varattomat. Menet vain ihan itsenäsi johonkin hoopolaan, nauravat ne sielläkin sinulle. Eikä aiheetta.
      Lupaudu hoopolan ihmiskoehenkilöksi. Saat ihan oman vm 75 Korollan (naamioitu Lexukseksi), voit sitten purkaa kaikki angstisi siihen. Se on kuitenkin syytön. Todellinen syy on äiskäsi, joka oli jakorasiana Mikkelin raveissa Mannemersun konepellillä, ja enosi, joka duunasi sinua hanuriin esikoulutaipaleellasi.
      Olet kuitenkin syytön tähän. Tavallaan.

      Ammattiauttaja peliin, naapurin Jopo-homolle suikkiin, eläkkeelle, kuten kehari-Ilposikin on. Yhdessä kohti auringonlaskuanne.

      BTW, Senecani nopeus Keravan majakalla oli 130kts.
      Paljonkos Korollasi kulkee?

    • kollaakestääxxx

      Vai on lähiöbupin portsari nimeltään Senecani. Nopeutesi riippu siis ovivaksin habaneeron paksuudesta. Todennäköisesti Somaliasta kotoisin oleva portieeri heittää maallisen luukasasi lähtönopeudella 130kts, mutta kaltaistasi tyhjähousua heittelee varmaan vaimosikin. Ainut lääkitys mitä minä tarvitsen on konjakki nautittuna Lexukseni baarikaapista. VSOP. Ja tietysti mallivaimo joka kyllä osaa minut hoidella. Ammattimaisesti. Ja tyylillä.

    • Mies88v

      Kollaa, oletko koskaan kuullut suomenkielen possessiivisuffikseista? Senecani, mikähän olisi kieliopillisesti oikea perusmuoto?
      Teillä Terskanperällä lapsuudessasi Batman oli enklantii, ja takaisin navettaan. Pysy siis siellä, kun et mitään ole oppinut.

    • kollaakestääxxx

      Taisi Somali secani hieman puristella sinua liikaa palleista. Onneksi sinulla on tuplabumerangi jonka pehmeän löllö jousitus jopa hellii kipeitä tyhjän laukauksen kehittäjiäsi. Siis kyllähän lapsesi tietää ettet ole niiden isä. Valkoinen mies ei saa kiharahiuksisia mustaihoisia lapsia, jotka tykkäävät rummuttaa ja tanssia nuotion ympärillä. Ne ympäristötekijät you know...

    • Mies88v

      Kollaa, jos Honda Monkeysi kulkee74 km/h kolme päällä tutkaan, sinä, kehari-ilpo, ja hoitajanne, suosittelen päänvaihtoa. Monkey ei ole Lexus, kehari-Ilpo ei ole Shwartenegger, eikä Korolla ole Lexus.
      Herää, jurpo. Huomenna taas työkkäriin, pöllit vessapaperit tjsp, sitten kotiin runkulle.

      Vittu joo

    • opettaja8

      Miten on @kollaa.Luuletko että "Corolla Lexuksesi" kelpaisi Uberille jos alkaisitkin taxihommiin tälle kovasti tapetilla olevalle kuljetusliikkeelle.Kun kovasti ahkeroisit niin ehkä jo muutaman vuoden kuluttua pystyisit vaihtamaan nykyisen vuoden 1995 mallia olevan "loistopelisi" esim vuoden 1999 mallia olevaan "Corolla Lexukseen.

      Jos ammatinvaihto kiinnostaa sinua niin lupaan ottaa kyydin sinulta Keravan snägäriltä Keravan rautatieasemalle mutta en tule autoosi sisälle koska pelkään että löydän itseni asfaltilta kun sen ruosteisen ajokkisi pohjapelti ei ole enää ihan vahvimmasta päästä.

      Tietenkin maksan kyydin täyteen hintaan kortilla tai käteisellä ihan miten vaan haluat!

    • Mies88v

      Opettaja8, se Korolla on 80-luvulta, ja alusta sieltäkin. Aurinkolasinsa ja lippis 90-luvulta, ja kusistondiksensa päivän vanha. Jos on.

    • Mies88v

      Mites kollaan kehari-mallivaimo-Ilpo? Oletko jo hänet tyydyttänyt persseksillä? Eiks oo rankkaa painaa vammakkoa kakkoseen? Korollan takapenkillä?

    • kollaajeesuskestää

      On helponpi kamelin mennä neulansilmän läpi kuin citikanomistajan saada terveen papereita.

    • Mies88v

      Kollaa on kuulemma Sörkässä lusimassa 12v palloa pedofiili- ja maanpetturuusasioista. Saipa ansionsa mukaan, paittes että oikea baakelsi olisi ollut 9mm nappi otsaan.
      Säälistä tilasin kollaalle sinne Teknarin, Erotiikan Maailman, ja Vihreiden puoluelehden. Siinä lapanen laulaa näitä opiskellessa. Mitä muutakaan siellä on tekemistä, paitsi ihailla Citroenin loistavaa teknistä ylivoimaa.

    • opettaja13

      @kollaa. Muista pistää "Corolla Lexus" seisontavakuutukseen niin säästät pitkän pennin sillä lusiminen kestää vähintään 10 vuotta mutta voi myös hyvin tuplaantua jos heittäydyt hankalaksi.

      Sen oman henkilökohtaisen "seisontavakuutuksen" voit sanoa irti koska mallivaimosi ei pääse sinua katsomaan ja poronsarvijauhetta on turha yrittää salakuljettaa vankilaan sillä eihän se ole auttanut sinua enää yli 50 vuoteen.

      Ei muuta kuin kesänjatkoja.Soitellaan.

    • kollaakestääxxx

      Sorry vaan mutta baakelssi ei ole meikäläistä varten. Tosin Kakola tuli tutuksi asekätkentä jutun vuoksi mutta oikella asialla olimme. Nyt kaikenmaailman hipit, citikan omistajat ja pilvenpolttajat yrittävät hyppiä silmille. Sanonpahan vaan ettei räkänokista tule koskaan miestä. Kun minä kuolen ruumiini balsamoidaan ja viedään pariisiin holviin miehen malliksi metrin mitan ja kilon painon standardin viereen.

    • Mies88v

      Jos joku lähestyy sinua suihkussa tai saunaosastolla n. 25cm jäykkä mela handussa, kertoo terveisiä Mies88v:ltä, ole nöyrä, pyllistä, ei se satu kovin pitkään. Vain sen 18minsaa, ennenku nalli palaa. Ja sit pari frendiiki viel puskee.
      Mieti sitä.
      Osta Citroen, anus säästyy.

    • kollaakestääxxx

      Kakki upseeritoverini jotka ovat ostaneet citikan ovat alkoholisoituneet, eronneet, saaneet aidsin, C-hepatiitin, tulleet impotenteiksi, saaneet ärrävian ja heidän lapsensa on huostaan otettu. Itse olen elämässäni menestynyt. Kiitos Japanin Keisari ja Toyota Hiroshiman tehdas. Te olette kultaa. Ja spesiaali kiitos Lexus osastolle jotka tietävät millä oikea mies haluaa mallivaimoaan kuljettaa.

    • Mies88v

      Sörkän pamput palauttavat sinut reealimaailmaan. Enää 12 vuotta, sitten näet taas pikkupoikia. Ehkä.

    • kollaakestääxxx

      Merenrantavillassani on vain yksi pamppu. Ja se on housuissani.

    • Mies88v

      Sörkästä on merinäköala. On muitakin pamppuja niillä kulmilla.

    • Mies88v

      Kollaa, siellä on kai rattoisaa vertailla iltaisin sotilaskarkuruuskokemuksia? Kuka missäkin piileskeli sisiliskon lailla? Korollan takapenkillä Keravan snägärillä?

    • Mies88v

      Olet kuulemma tappolistalla Keravan snägärillä. Pennut ala-asteella väittää, ettei ryppynaru pidä enää kuntakinteä suolessa, vaan se valuu byysaan. Noin pienellä ja löysällä pilillä saa mukelon ryppynarun falskaamaan, se on sankariteko.
      Korollasi on balsamoitu Keravan snägärin viereen, ja Poliisi-TeeVeehen taukokuvana. Varokaa Korolla-pelleä, se on pedo.
      Onneksi on Sörkässä, lapset turvassa Keravalla.

    • kollaakestääxxx

      Joku väitti nähneensä Mies88 pilin. Varmaan oli tv sarjassa näkymätön mies.

    • Mies88v

      En näytä piliäni miehille. Filmitähden näköinen naiseni saa nähdä sen koska tahansa, upottaa teroni kitaansa, ja siitä jatkumoa heteropohjalta. Revi siitä, impo.

    • citikkanainen

      No tämä ketju kertoo kaiken tästä suoli24-foorumista! Ei muuta kuin pelkkää trollailua! Jatkakaa urpot, jos teillä ei ole muuta elämässä!

    • Mies88v

      Hei citikkanainen

      Haluatko imeä teroani? Soita heti, 118 ja nimellä, yhdistävät sentraalisantrat siitä.
      Saat sen myös pipariisi, jos olet puutostilassa.

    • Mies88v

      Kollaa, käsi pois sepaluksesta just nyt. Anna sellikaverillesi, Viron Juri, suikkiin. Maksaa ruplilla. Citikkanainen, haluatko 20cm käsivarren vahvuista?

    • opettaja14

      Olikohan kollaan myyntiilmoitus viime viikonlopun lehdessä jossa kaupattiin vuoden 1995 mallia olevaa Corollaa tuunattuna "Lexus" tarroilla.Tarroilla on ruosteet saatu aika hyvin piiloon . Asiallisia tarjouksia jäädään odottamaan.

      Tein tarjouksen että hoidan raadon kierrätyksen 1300 €urolla mutta joku oli polkenut hinnan niinkin alas kuin 1000 €uroon joten homma tyssäsi siihen.

    • KeravanSeppo

      @kollaa. Voisin ostaa sen "Lexus-Corollan" kun sinulla ei ole enää sille käyttöä.

      Tarjoan käteisellä 8 € ja sekin ainoastaan niiden "Lexus" tarrojen vuoksi.

      Ilmoittele tässä ketjussa milloin voimme tehdä paperit.

      • Mies88v

        Viimeisen huhun mukaan kollaasta on tullut Citroen-uskovainen. Anus ei kuulemma kestä muuta kuin CViitosen hydraulijousitusta. Niin se tiili syö miestä, ja anusta.


    • Mies88v

      Kollaa on nähty anus savea valuen (löysä ryppynaru?) Keravan snägärillä. Silmät päässä toljottaen toinen käsi sepaluksessa, hoki mekaanisesti " mie halluun sitroenin" samalla käsi nykivää liikettä tehden etutaskussa, niin se Korolla-maailma avautuu ihmisille.
      Tiili puree.

    • SitroenTyttö

      Mie hankin ny Toijjotan, kun on tälleen asjat.

    • kollaakestää

      Moro te kaikki majavan pamputtajat ja muut tosi miehet. Tuli tässä oltua hieman uutis pimennossa koska lähdin sotilas neuvonantajaksi Syyriaan. Nyt ISIS-taistelijat imevät peukaloaan luolissaan ja maailma on taas vapaa. Jo pelkkä nimeni kuuleminen sai 30-prosenttia muulin rakastajista pakenemaan aavikolle kauhuissaan. Loput antautuivat lähes taisteluitta paitsi yksi venäläis ammattiarmeijan divisioona jolle piti antaa oikein isän kädestä! Dobra hojo. Toin mukanani upo uuden "rauhanturvaaja" Lexuksen kaikilla herkuilla. Mallivaimoni kehräys on ainut ääni joka autosta kuuluu.
      Keräsin myös matkalta tielle jätetyistä citikoista ne ehjät osat. Niitä ei em. merkistä kyllä paljoa löydy. Tiesittekö että citikka on oikea kehitysmaa auto. Kaikiin kolmansiin maihin viedään ranskaisia romuja paljon koska ne eivät täytä turvallisuus eikä päästö vaatimuksiltaan EU-standardeja.
      Ps mikä siinä on kun ei jaksa enää rakastella kuin aamuin illoin? Liikaa jarrua jälkkärissä??

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe