Auttakaa epätoivoista poikaa!

epätoivoinenpoika

Moi! Olen 15 vuotias poika. Olen ollut jo pidemmän aikaa rakastunut yhteen tyttöön. Olen kertonut tytölle tunteistani jo vähän aikaa sitten ja btw en kertonut sitä sille chatis vaan vähä eritaval ja rohkeemmi. Aluksi tyttö oli hämmentynyt kuten asiaan kuuluukin mutta sitten hän jatkoi normaalisti mulle juttelua wapis ja snäpis kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kuvittelin että hän tarvitsi aikaa ajatella asioita. Tapasimme siis ensimmäisen kerran rippikoulun aloitus jaksossa tammikuussa ja meidän rippileiri oli hiihto lomalla Rukalla. Olen jutellut ja snäppäillyt hänelle paljon ja olen saanut sellaisen käsityksen että tyttöllä saattaisi olla tunteita mua kohtaan vaikkei sitä olekkaan suoraan mulle sanonut. Lähettelee mulle sydämmiä chatis yms. Ja kerran kun olin kaupungilla ostoksilla snäppäilin tietenkin hänelle samalla. Multa loppui akku ja kun vasta puolen tunnin jälkeen kotona pääsin lataamaan kännykän akkua hän oli lähettänyt miulle 100 sekunnin edestä snappeja. Ja kerran kysy multa onko mullu hänen ystävä snäppi kavereis ja jos ei oo niin pyysi kuulemma lisäämä. kuvittelin kai että hän haluaa että tutustuisin hänen ystäviin tai jtn. Mutta kuvittelin kai taas jotain omiani. Olin kuitenkin kerran tavannut tämän hänen kaverin. Tämä tyttö johon olen ihastunut on siis luonteeltaan sosiaalinen ystävällinen rohkea ja todella mukava. Eikä ollenkaan ujo tai hiljainen. Ei hän tietenkään joka päivä kerkeä miun kanssa paljoakaan jutella eli välillä on niitä sellaisia päiviä että emme paljoakaan juttele. Kun juttelen hänen kanssa meille ei tule KOSKAAN sellasta akward hetkeä. Hän kyselee multa että onko hän kauniina tänään tai näyttääkö hänen meikit hyvältä tai jtn. Joskus saattoi käydä niin että yhtä mun lähettämää viestiä kohden hän lähetti 2 viestiä. Olikohan se hänen mielestään liian yksin puhelua? No kuitenkin nyt viime päivinä on ollut sitä hiljaisempaa aikaa. Hän ei siis enää niin paljon juttele mulle tai vastaa mun kaikkiin viesteihin. Mitä tää vois tarkoittaa? Tarkoittaa tää että hän ei pidä minusta vai että hän pitää minusta? Pitäisikö minun alkaa juttelemaan yhtä paljon sille kuin se jutteli mulle? Vai pitäisikö miun vaan kysyä suoraan ja radikaalisti että onko hänellä tunteita miuta kohtaan? Auttakaa oikeesti ja kertokaa mitä miun pitäisi tehä ja onks miulla enää mitää mahdollisuuksia tähän tyttöön. Vai voiko olla että hän on oikeasti vaan ollut nii kiireinen? Btw hänellä on kyllä 2 harrastusta mutta kyllä sitä aikaa on joskus mulle ainaki riittäny. Ja iso KIITOS niille jotka jakso lukee ja vielä isompi niille jotka vastaa. Oikeasti tarviin apuu oon tosi hämmentyny.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fhjrjjnngjg

      Niin tapaatteko te tuon tytön kanssa vai käydäänkö kommunikaatio pelkästään somessa? Minusta voisit ehdottaa hänelle tapaamista ja sitten kertoa että pidät hänestä ja haluaisit viettää aikaa hänen kanssaan. Somessa paljon jää aina arvailun varaan, kun ei näe toisen eleitä jne eikä se muutenkaan vedä vertoja sille, että ollaan naamatusten ja jutellaan ja tehdään kaikkea kivaa yhdessä.

      Tsemppiä!

      • epätoivoinenpoika

        Kyllä olemme tavanneet pari kertaa mutta kuitenkin kaveri porukassa niin en ole jutellut hänelle kahdestaan kasvokkain tästä.


      • Margareeta

        Tavattu pari kertaa kasvokkain, mutta ei koskaan kahden kesken. Ainoa kommunikointi sometettuna, todellakin, suhde jää kauaksi aidosta ihmissuhteesta. Voit tietenkin nyt yrittää laittaa hänelle enemmän viestejä ja kysäistä jossain viestissä tapaamista jossain sopivassa paikassa. Voihan sitä tulla takkiin siitä, että tyttö ei haluakaan, mutta niin se menee, että mitään ei saa, jos ei uskalla yrittää. Voin sanoa, että älä lannistu tai pelästy, vaikka tyttö ei olisi kiinnostunut enää, jokaiselle käy niin ja aika monesti ennen kuin se todella sopiva kumppani löytyy.


    • 40vmies-

      15 vuotias ei voi olla rakastunut kun ei tiedä rakkaudesta mitään eikä sitoutumisesta. Ei kaikki aikuisetkaan tiedä mitä rakkaus on. Jospa kasvaisit vielä 15 vuotta jotta oppisit että naisiin ei ole luottamista.

      • epätoivoinenpoika

        Joo oon nuori ja joo oon vähä sokee viel näis asios ja tuun viel tulevaisuudeski olemaan mut SO WHAT!? Oon kuullu ton saman nii monelt muultki aikuiselt okei se saattaa kyl ehkä pitää paikkansa tai ainakin se on totta että mul ei todellakaan oo yhtä paljoo kokemusta. Ei mul kuulukkaa olla niin paljoo sitä viel oon hei 15 vuotta! Mä tiedän sen verran ku mun ikäsen kuuluki tietää ja kuka yli 30 vuotias ei joskus nuoruudessa olis edes kerran särkeny sydäntään?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe