KAIKKI PERUSSUOMALAISET VAALIUURNILLE!

Peruskkk

Jos kaikki perussuomalaisten kannattajat saataisiin liikkeelle, olisi meillä historiallinen yli 40%:n superjytky käsissämme.

Tehkäämme velvollisuutemme!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PERUSLINJALLA

      Eduskunta on päätynyt kannattamaan tasa-arvoista avioliittolakia äänin 105–92.

      Vasemmistoliitosta kaikki äänestivät lain muutoksen puolesta.

      Sdp:ssä tasa-arvoista avioliittolakia vastusti vain kaksi kansanedustajaa: Kari Rajamäki ja Harry Wallin. Lisäksi Raimo Piirainen ja Merja Mäkisalo-Ropponen jäivät pois äänestyksestä.

      Perussuomalaiset taas vastustivat lakimuutosta. Vain yksi, Arja Juvonen, äänesti muutoksen puolesta.

      Keskusta oli myös liki yhtenä rintamana sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan. Keskustasta lakia kannatti vain kuusi kansanedustajaa: Paula Lehtomäki, Mikko Alatalo, Kimmo Tiilikainen, Antti Kaikkonen, Tuomo Puumala ja Annika Saarikko.

      Kaikki kristillisdemokraatit vastustivat avioliittolain muuttamista.

      Kokoomuksessa oli enemmän muutoksen kannattajia kuin vastustajia. Kokoomuksessa kantaansa pantanneet Ilkka Kanerva, Pertti Salolainen, Marjo Matikainen-Kallström ja Sanna Lauslahti olivat kaikki tasa-arvoisen avioliittolain kannalla.

      Rkp oli vahvasti tasa-arvoisen avioliittolain puolesta, vain Lars-Erik Gästgivars oli lakimuutoksen vastustaja.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288785773626.html

    • Selvä_pläkki

      Uurnalle mennään, se on selvä. Ja demaria äänestämään.

    • perussontaa

      Jos sitä ja jos tätä. En luota perussuomalaisiin sen enempää kuin muihinkaan "isoihin" puolueisiin; ehkä vieläkin vähemmän. Samaa wanhaa sontaa nyt neljän puolueen johdolla. Ääni lähti, muttei yhdellekään suurimmista puolueista.

    • äänestettyOn

      Piraattipuolueelle meni ääni jo. Jos kaikki tajuaisivat saman kuin islantilaiset (suurin puoluekannatus siellä), olisi Piraattipuolue jo Suomen suurin ja asioihin saataisiin jotain järkeäkin :D

      Mutta jos ja jos.. jokaisella muulla puolueella on jokin kohta, joka on ärsyttävä. Keskusta liikaa idänsuuntaan kääntynyt (Väyryset ja Venäjän Ystävyysseuran puheenjohtajat ynnä muut Sipilän taustalla), kokkareet liikaa rikkaimpien ja suuryritysten puolella ja köyhempiä vastaan, demarit liian kangistuneita, persut liian epäluotettavia ja ylimielisiä ja muistuttavat SOMEssakin jotain lahkoa.

      No jatketaan.. IPU on täysin Putinin kelkassa, RKP karahtaa ruotsin kielen idioottipuolustukseen, Vihreät persujen tapaan ylimielisiä we-know-it-all -porukkaa todisteiden siitä puuttuessa, vasemmistoliitto on vain liian naiivia sakkia, kristilliset taas Raamattu-hihhuleita...


      Mielipiteensä toki kullakin.

    • Ja_takki_kääntyy_näin

      Tavallaan olisi kiva nähdä persut hallituksessa. Voisivat sitten näyttää, mitä osaavat. Näkisivät nämä persufanaatikotkin, että ovat uskoneet halpaan populismiin ja tyhjiin lupauksiin.
      Huomaisivat ehkä olleensa tyhmiä lampaita, jotka eivät ymmärrä poliittisesta päätöksenteosta tuon taivaallista.

      • Hypothal

        Nythän kysymys on siitä, että kokoomuksen johtamalle rosvopolitiikalle pitää sanoa ei! Perussuomalaiset on oikea kanava tuolle ilmaisulle. Emmehän halua eriarvoistumisen ja työttömyyden jatkavan kasvuaan, emmehän?


      • Ja_takki_kääntyy_näin

        Puolueita on muitakin kuin kokoomus ja persut. Sitäpaitsi, persujen "lääkkeillä" ei taloutta pelasteta eikä tehdä paljon muutakaan. Vaikka pääsisivät hallitukseen, eivät he siellä mitään yksin pysty päättämään. Joutuvat tekemään yhteistyötä muiden (todennäköisesti myös kokoomuksen) kanssa.
        Ikävä vaan, että persujen vaaliteemoista monet ovat jo lähtökohtaisesti joko mahdottomia toteuttaa tai jopa perustuslain vastaisia. Eli toisinsanoen tyhjää löpinää. Toiset asiat taas selvästi kurjistavat juuri työläisten ja köyhimpien asemaa. Että siinä sinulle mahtava "vaihtoehto".


      • Otaselvääasioista
        Ja_takki_kääntyy_näin kirjoitti:

        Puolueita on muitakin kuin kokoomus ja persut. Sitäpaitsi, persujen "lääkkeillä" ei taloutta pelasteta eikä tehdä paljon muutakaan. Vaikka pääsisivät hallitukseen, eivät he siellä mitään yksin pysty päättämään. Joutuvat tekemään yhteistyötä muiden (todennäköisesti myös kokoomuksen) kanssa.
        Ikävä vaan, että persujen vaaliteemoista monet ovat jo lähtökohtaisesti joko mahdottomia toteuttaa tai jopa perustuslain vastaisia. Eli toisinsanoen tyhjää löpinää. Toiset asiat taas selvästi kurjistavat juuri työläisten ja köyhimpien asemaa. Että siinä sinulle mahtava "vaihtoehto".

        Kokoomuksen, demareiden, kristillisten, ruotsalaisten, vihreiden ja kommareiden opeillako Suomi nousuun? Hei! haloo, persut ovat ainoa puolue, joka on nähnyt EU-sekoilun lopputuloksen jo vuosia sitten. Persut on ainoa puolue, joka on aukaissut maahanmuuttopolitiikan mädännäisyyden, tuulivoiman järjettömyydet, ihmetellyt miksi lääkäripulaa ei saada kuntoon, kantanut huolta työttömyyden kasvusta ja teollisuustuotannon alasajosta jne.

        Perussuomalaiset on vaihtoehto suomalaisen kokoomusjohtoisen hyvinvointipolitiikan alasajolle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe