Mikä on oikein/paras tapa?

Vickyricky

Kun tekee profiilin, alkaa kirjoittelemaan yhden ihmisen kanssa muille vastaamatta vai kirjoittelemaan useiden kanssa samaan aikaan? Mites sitten kun tapaa jonkun, pitääkö silloin lopettaa muiden kanssa kirjoittelu? Ja jos ei sovikkaan yhteen tämän treffatun kanssa niin jatkaako sitten kirjoittelua niiden vanhojen kanssa vai alkaako etsimään uusista ihmisistä seuraa?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vinkkiäkehiin

      Olen oppinut sen että kannattaa ja saat kyllä vapaasti kirjoittaa muidenkin kanssa, mutta älä vaan mene mainitsemaan tätä asiaa sille jolle juttelet eniten/jonka tapaat tai hän voi suuttua jos on äkkipikainen. Katsele rauhassa, jututa kumppaniksi sopivia ensin netissä ja valikoi sitten se "paras" joka kuulostaa siltä että sopisi sinulle parhaiten ja mene tapaamaan. Mieti rauhassa äläkä ole äkkipikainen. Älä heti katkaise välejä muihin, vaan katsele ja odota että tuleeko edes sitä luvattua ensitapaamista. Jos sitten huomaatkin että pidät juuri siitä ihmisestä jonka tapasit ja jatkoa on luvassa niin sitten voit vähentään muiden kanssa keskustelua. Sitten jos alatte seurustelemaan poistakaa profiilinne. Minulla oli exä joka ns. valehteli pelin säännöistä ja jäi roikkumaan lukuisille eri deittisivuille vaikka tapaili minua ja esitti ettei seurustelimme. Tee asia selväksi heti alussa, jos toinen hakee pelkkää yhden illan juttua tai vain satunnaista seksiä niin silloin saat rauhassa etsiä vakavaan suhteeseen kykenevää vakikumppania jostain toisesta!

    • KukinTavallansa

      Kai sinä itse tiedät mikä on itsellesi parhain tapa? Itse en pystyisi usealle kirjoitelemaan. Ehkä aluksi, mutta jos joku on kiinnostava niin sitten en enää muille :)

    • kjhfk

      Fiiliksellä se menee. Kyllä muille voi ja kannattaa vastailla jos vasta yhdet treffit on takana. Sovitte sitten erikseen lopettamisesta kun olette siinä vaiheessa että haluatte katsoa toimisiko teidän juttu. Vanhojen kanssa voi palata juttelemaan mutta toisaalta heille voi tulla tunne, että roikkuivat varalla jos huomasivat että profiilisikin oli poissa jonkin aikaa.

      Itselleni joku nainen jatkoi palattuani kirjoittelua kun olin ilmoittanut kohteliaasti ja piilottanut profiilini joksikin aikaa tavattua jonkun. Halusi vielä treffeillekin mutta kyllä siitä tuli itselleni tunne, että arvostaakohan tuo nyt itseään vähän liian vähän.

      Summaten, kyllä se melkein on puhdas pöytä aina kun on profiilin piilotettuaan palannut

      • EiKäyMikäänMulleEi

        Hyi wittu mitä pelaamista ihmisillä toi nettideitti on!


      • kjhfk
        EiKäyMikäänMulleEi kirjoitti:

        Hyi wittu mitä pelaamista ihmisillä toi nettideitti on!

        Kaikenlaista tuli nähtyä. Harvaan kirjoittelijaa, ekojen treffien jälkeen arpojaa ja ajanpelaajaa jne. Jos olisi aina yhden kanssa saattanut keskustelut päätökseen ja odottanut viimeistä varmuutta että ne treffit viimeksi myös jäävät viimeiseksi niin eipä tuosta "nautinnosta" olisi koskaan irti päässyt.

        Keskimäärin juttelin kerrallaan 3-5 naisen kanssa ja jos treffit antoivat ymmärtää että toisetkin olisi tulossa niin en mennyt treffeille muiden kanssa. Yleensä profiilit meni piiloon siinä kolmansien treffien kohdalla ja käynnissä oleville keskustelukumppaneille lähti kohtelias viesti jossa kiitin juttuseurasta ja totesin asian.

        Vain yksi palasi asiaan huomattuaan palanneeni enkä omasta aloitteestani jatkanut vanhoja juttuja useankin viikon tai parin kuukauden tauon jälkeen koska se olisi tuntunut kömpelöltä ja epäkunnoittavalta.


    • Todennäköisyys, että kirjoittelu johtaa live-tutustumiseen ja live-tutustuminen tapailemiseen ja tapaileminen parisuhteeseen on niin pieni, ettei ole mitään syytä olla vastaamatta kaikille mielenkiintoisille kirjoittajille/ottamatta yhteyttä kiinnostaviin profiileihin. Ei sitä kannata erikseen kenellekään kertoa mutta ei kiistääkään.

      Profiilin voi poistaa ja muiden kanssa kirjoittelun lopettaa sitten, kun kohdalle osuu sellainen ihminen että muut yksinkertaisesti lakkaavat kiinnostamasta. Kyllä sen sitten tietää.

      • EiMuutaNeuvoa

        Niin tietää ja paras onkin tehdä jokaisen niinkuin parhaakseen näkee ja "sydän" sanoo :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe