Hyvinkään caravankauppa, taas vääriä mielikuvia

silmäänsahaajiaovat

On se kumma kun eräs iso ja jatkuvasti laajentunut caravankauppa Hyvinkäällä jaksaa kusta asiakkaita silmään kun se kertoilee puolivaillaisia juttuja myyntoimateriaalissaan ja muutenkin koko ajan. Tätä on jatkunut jo vuosia ja taas saatiin tuore esimerkki.
Tänään tuli postissa niiden mainosjulkaisu Best-jotakin. (Miksi, en ole pyytänyt enkä moisen totuutta venyttävän ja asiakkaiden tyhmyyden varassa toimivan puljun asiakkaaksi halua) .

Tässä mainoslehdessä oli iso puolen sivun tarina Sunlight-merkistä. Ja todetaan, että se on aloittanut oimintansa vuonna 2006 Isnyssä Dethleffsin suojissa. Täyttä silmäänsahaamista.
Halurtaan luoda muka kuva länsisaksan laatumerkistä. Jos kunnon Isnyn alueen väki näkisi tuon lehden propagandan niin tulisivat varmaan pieksemään koko Hyvinkään väen.

Kun todellisuudessa ne tehdään Puolan rajan kupeella Neustadtissa, kuten sisarmerkkinsä Carado. Halpatuotantoa kehitysalueella EU tukien avulla.

Carado on Hymerin siipien suojassa myytävä halpamerkki ja Sunlight on Dethleffsin (jonka omistaa Hymer) suojassa myytävä halpamerkki. Ja molemmat tehdään siellä Puolan rajan pinnassa. Eikä missään Isnyssä.

13

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käteiskauppaa

      Liikkeelle onneksi caravaanareita on helppo kusettaa, oikeastaan on oma syynsä. Osamaksulla ei ole väliä paljonko maksaa kapinem minkä ostaa.

    • vaanari47

      Eihän kukaan pakota ketään ostamaan yhtään mitään. Kyllä se lopullinen ostopäätös on aina asiakkaan valinta. Myyjän tehtävä on kilpailla tarjonnastaan uiden kanssa. Ja on niitä muitakin liikkeitä tässä maassa ja kun tästä maasta loppuu, Saksanmaalla on hitosti lisää. Sieltä on meidänkin auto alun perin tuotu Suomeen ja päätynyt lopulta meille. Runsaista haukkumisista huolimatta tämäkin "tuontiauto" on palvellut meitä jo neljä vuotta hyvin. Ennen tuon hankkimista käytiin useassa liikkeessä, tuolla Bestikselläkin ja lopulta Salolaisesta liikkeestä tämä auto tuli sitten meille. Jos jokin yritys laajentaa tämän päivän Suomessa, pitää meidän olla siitä iloisia, koska myös silloin työllistetään ja eurot liikkuu ja vaihtoehtoja löytyy wanhoista retroista miljonäärikaappeihin. On hienoa kun on valinnanvaraa. Jokaisen pitää elää jollain ja Best caravan elättää työntekijänsä omalla tavallaan ja tyylillään. Eikä tuossa imagollisesti varmaan hävettävää ole. Kun vain sais joskus kauppojakin aikaan. Uudempaa kun haluais,niin tuppaa aina tulemaan jokin klikki johon se sitten jää. Mutta kuten sanoin valinta on aina ostajan.

    • oikein.lukutaito

      "Tässä mainoslehdessä oli iso puolen sivun tarina Sunlight-merkistä. Ja todetaan, että se on aloittanut oimintansa vuonna 2006 Isnyssä Dethleffsin suojissa. Täyttä silmäänsahaamista."

      Kun lukee oikein niin lehdessä lukee Sunlight GmbH perustettiin 2006, jolloin ajoneuvojen tuotanto siirtyi Isnystä Dresdenin lähelle Neustadiin.

      • Reinojariittää

        Voisi kuvitella että aloitusviesti olisi "reinon" kirjoittama, sillä jutussa on hyvin paljon samaa mitä "reinonkin" jutuissa!
        Mutta aloittajan kirjoitustaito paljastaa ettei nyt ole kyseessä meidän tuntemamme "reino", vaan joku vastaavalla ajatusmaailmalla varustettu paljon "reinoa" kirjallisesti taitavampi reino!


      • Joksufani

        Olisiko sitten ollut Reinohöpöttäjä Joksu Kuopiosta asialla ? Epäilen, ei Joksulla ole rahaa ostaa edes Sunlightiä.. Ei sairaspäivärahoilla osteta , vanhakin on vielä maksamatta Sandarderiin


      • Joksuttaa

        Minun nuoruudessa Sunglit oli saippuamerkki,joko mainitsin tänään puolisoni REINON?


    • kestääkestääainavaan
      • PalstavahtiJoksu

        Pysykö portapotta ehjänä ? entä rumatikki?


      • varatonmohikaani

        Onhan se Sivan jälkeen paras, paskaa saa molemmista ylihintaan.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe