Nänniorgasmi

nänniorkku

Saavatko muut naiset orgasmeja rintojen hyväilystä, nännien nuolemisesta ja imemisestä?
Kun mies sipaisee mun nännejä ne alkavat seisomaan, Mulla lähtee nänneistä mielettömät hyvänolon aallot koko kehoon ja voin tulla useita kertoja. Saan myös klitta ja emätinorkkuja.

48

4919

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajomieseikiirehdi

      hei en ole tavannut kuin muutaman erikoisemman tapauksen, nänni orkkuja tulee tietyille naisille, muistan hyvin erään tytön joka sai orkkuja tissejä hieromalla ja nyplämällä, eräs toinen nainen sai aina orgasmin kun työnsin jäykistyneen siittimeni sisään. siis aina sisään työnnöllä jos siis pumppasin kullia vartin sisään hän sai 15 minuutin yhtäjaksoisen orkun. sitten hän oli jo aika loppu.
      erän kolmas nainen aina saadessaan orkun alkoi nauraa ja hihittää aivan valtoimenaan ja sitä kesti jonkun minuutin, samalla siis erogeeniset alueet eivät sietäneet koskettelua, vaginakin oli yhtä puuta eli kouristuksen vallassa ja munaa ei voinut mitenkään saada ilman kipua kullissa sisään, oli se niin tiukka
      eli pitäisin ihan normaalina joskin harvinaisempana. ole onnellinen, jotkut eivät saa orkkua kuin hirveän kovalla hankaamisella ja klitoriksen pyörityksellä.

    • real_sex

      Vaimoni ainakin saa orgasmin nännien käsittelyllä. Upea ominaisuus ja kiihottavaa.

    • nautmme_siitä

      Nänniorgasmi on seksin kunnolla taitavien juttu. Vaatii taitoa mieheltä ja kunnon kiimaa naiselta. Peruspellet ei siihen kykene.

    • Saan orgasmin kun nännejäni hyväillään ;)

      • 61v

        PoslariXL...haluaisin imeskellä sinun rintojasi ja poslariasi....Namia....


      • JiiEtWee

        Tiedättehän, että mieskin voi saada paljon normaalia voimakkaamman orgasmin nännien stimuloinnilla. Olen kuullut, että joku mies voi saada märän orkun myös ilman käsiä pelkästään nännejä kiihottamalla. Itse saan nännien stimuloinnilla erittäin kokonaisvaltaisia ja pitkiä, koko vartalossa tuntuvia, kuivia "naisorkkuja".

        Ensin herkistän nännit (siis molemmat). Hierova suihku pienellä paineella ja korkealta on hyvä, samoin nännipumppu, steariini, kuuma-kylmä, nännin sitominen. Olen huomannut, että nänniraudat eivät oikein toimi, niillä lähtee tunto. Sama kuulema tapahtuu niillä, jotka ovat reittäneet nänninsä. Yksi erittäin hyvä keino on vanha kunnon bondage - köydellä molemmin puolin rintoja ylhäältä ja alhaalta sitomalla rinnoille (niin, miehelläkin on) saa mukavasti lisäpainetta, joka lisää nännien herkkyyttä. Puuvillalangalla myös nännit voi sitoa ja lisätä herkkyyttä entisestään. Langat voi jättää nänneihin pidemmäksikin aikaa, jos ei sido liian tiukkaan. Myös nännipihan herkistäminen tai rintojen sidonta kinestesiateipillä on mukavaa. Teippi kannattaa hommata apteekista, niissä on laatueroja.

        Herkistäminen ottaa aikansa. Tämän homman kanssa ei saa olla kiirettä. Kun nännit ovat riittävän herkät, on aika ottaa parin tunnin herkemmän vaiheen sessio, jossa orkun saa. Siihen käy sulka, normaali suihku, sively, puhaltaminen, kiinalainen tipparangaistus. Pääasia, että ottaa rennosti, eikä yritä liikaa. "Naisorkku" on mahtava! Se kestää minuutteja ja on "Cosmic Mind Fucker".

        Ja mikä parasta, herkistetyt nännit ovat valmiit lyhyen tauon jälkeen uudelleen käsittelyyn. Tämä sessio voi jatkua vaikka päiviä, jos vaan annat aikaa itsellesi.

        Mies! Seksuaalista mielihyvää saa muustakin kuin heppiä räpläämällä.


    • oikea_tyyli

      Niin minäkin, ihanaa. Vaatii vain taitoa mieheltä.

      • marjoliisa

        Rakastan sitä, kun rintojani imetään. Ei siis pelkästään nännejä, vaan kunnon imu niin, että rintaa on enemmänkin suussa. Olen kokenut sen, että samalla kun kaksi miestä imee rintojani, kolmas nuolee klittaani ja sitten työntyy sisääni. Sain rajun orgasmin ja haluaisin uusintaa....


    • Neitsymari

      Ensimmäisen nänniorgasmin sain toisen naisen hyväillessä nännejäni, itse ajattelin että se johtui siitä kun siinä oli pientä kielletyn hedelmän makua. Myöskin se että nainen tiesi miten se tuntuu hyvälle ja opetti sen mulle. Nykyisin itsekkin pystyn saamaan orgsmin omin käsin. Mieheni tietää ja osaa tehdä myös tosin siinä loppuvaiheessa alkaa haluun peniksen sisään ja siksi se kun on sidottu niin tuntuu entistä kiihottavammalta.

    • 9u3

      Entinen tyttökaverini piti uskomattoman paljon rintojen hyväilystä kunnes paljasti että saa nännien imeskelystä ja rintojen hyväilystä orgasmeja. Hänellä oli ongelmia rintaliivien kanssa kun useissa oli saumat jotka osuivat juuri nännien kohdalle. Ja kun nännin kovettuivat jo katseesta niin kuulemma päivä liivien kanssa oli joskus yhtä tuskaa. Ja se näkyi paisuneiden rintojen painaumista. ...tai ehkä hän osittain käytti juuri sellaisia liivejä...

      Yhtä kaikki. Sen jälkeen en ole tavannut tyttöä/naista joka olisi pitänyt rintojen hyväilystä yhtä paljoa. Eivätkä muut ole saaneet orgasmeja.

    • a8d

      Itse tykkään kun rintojani puristellaan ja hierotaan myös nännien nuoleminen/imeminen tuntuu ihanalta.

    • kyrbägalle

      Itse tykkään imeä ja hieroa rintoja. Heti on kyrpäkin kovana.

    • HerkätNännit

      Kyllä se on totta. Olen löytänyt sellaisen ystävän aikoinani. En ollut aiaisemmin tällaisesta tietoinen mutta nyt olen. Voitte vaan arvailla montako nänniorkkua hän sai tapaamiskerralla? Hän nautti myös suunnattomasti suuseksistä kuten minä sen antamisesta. Tapaamisemme olivat yhtä ilotulitusta!!!

    • Oho, täällähän on muitakin! Nännejä oikealla lailla hyväilemällä tulee kyl ihania orkkuja. Mut ite sain ekat nänniorkut vasta yli parikymppisenä. Nykyään kuuluu ihan vakiomeininkeihin :) Mut riippuu fiiliksestäkin; joskus nännit on tajuttoman herkät ja saan helposti, joskus kosketus ei tunnu niissä niin hyvältä. Parasta on, kun koko kroppaa huomioidaan.

      • HerkätNännit

        Hymy... Sittenhän meitä on kaksi :-). Tiedämme kai mitä haluamme ja mistä nautimme!!! Mitä nyt eteen?


    • Nipistimet

      Tyttöystäväni saa aina orgasmin kun hänelle laittaa nänninipistimet. Aika usein puetutan hänelle lateksiset rintaliivit jossa on reiät nännien kohdilla. Jo niitä pukiessa nännit alkavat "nöpöttämään" ja näyttää että ne kohta räjähtävät. Vähän kun niitä kielellä nuoleskelee ja laittaa niihin nänninipistimet niin orgasmi tulee sekunneissa. Hänet on kyllä sidottu x asentoon ennen nipistimien laittoa, joten saattaa sekin myötävaikuttaa asiaan.

    • megaorgasmit

      Rakastan nuolla vaimoni nännejä, samalla kun hän sormettaa itseään. Oikeasti kiihottavaa.

    • haaveissa_vain_oot

      Olisi ihana kokea

      • Pe69

        Tuota olisi kiva antaa ja SFkukkasen suosittelemalka tavalla. Hyvällä fiiliksellä ja rennosti.


    • vain_taidokkaimmille

      Seksin eliittiä

    • Ei miehen taidot pelkästään ratkaise mitään (muissakaan asioissa), kyllä se fiilis ja vapautuminen on ainakin itselläni tärkeintä. Ilman vapautumista ei tuu orkkujakaan, ainakaan paljoa/kunnolla/helposti. Vapautuminen kiihottuminen onkin parasta ja vielä kun osaava mies, ihana tunnelma, luottaa toiseen = aaah.

    • Joensuummies

      Olen mies 51 v ja minä saan parhaat ja kokovartalolla tuntuvat orgut kun nännejäni hierotaan,nipistellään ja näykitään ja nuollaan, vaihdellen kevyestä kosketuksesta rajumpaan nipistykseen, kullin saa jättää ihan rauhaan jos on taitava nainen nännien kimpussa niin siemensyöksy on voimakas ilman hipaisuakaan kulliin.

    • JiiTheWee

      Rock'n roll

      Onhan täällä muitakin nännimiehiä :-)

      Miehelle seksuaalielämän haaskausta on keskittyä pelkästään hepistä saatavaan lyhyeen nykäisyyn. Sääliksi käy.

      Ehkäpä erilaisen seksuaalisen herkkyyden löytäminen on vain harvojen juttu tai sitten meidän kokeilunhaluisten.

      Yritäpä löytää netistä videota, jossa nainen kiusaa ja imee miehen nänniorgasmiin. Ei muuten löydy.

    • Wau, oispa ihana kohdata mies, jolla olis ylipäätään edes kiinnostusta ottaa pitkään ja kunnolla miellytystä muihin kehonosiin kuin ihanaa Penikseen. Itelläni ollut kiinnostusta, mut aina lopulta miehet halunneet kosketusta penikseen eikä näytä et orkku ois tulossa muualta stimuloimalla. Oispa ihana kokea joskus herkän ja avomielisen miehen miellyttämistä, siis sellainen erilainen kuin valtaosa :) Tiedän kyl joitain miehiä jotka saavat jopa ajatuksen voimalla, mut lienee sekin miehelle vaikeampaa kuin naiselle. Itelle oli lopulta melko helppoa oppia saamaan ajatuksen voimalla. Mut jos on kurja mieli tai ei pysty keskittymään, ei se silloin onnistu.

      • Tosi monet miehet on niin peniskeskeisiä, minäkin, mutta kovasti olisi kiinnostusta alkaa opiskelemaan muitakin kehonosia. Silloin puhutaan ehkä hieman tantramaisesta meiningistä, jossa varataan riittävästi rauhallista aikaa, jotta voidaan keskittyä molemman osapuolen kaikkiin erogeenisiin alueisiin hitaasti ja rauhallisesti. Uskon, että herkkä ja pehmeä kosketus ennen kaikkea on se, jolla saa ihmeitä aikaan.


    • pieni_vinkki

      Vain nainen voi saada nänniorgasmin.

      • Jaa miksipä näin? Kyl jotkut miehet pystyvät saamaan jopa ilman fyysistä stimulointia, ajatuksen voimalla. Varmasti on niitäkin miehiä, jotka saavat nännien hyväilystä, todella harvassa vaan enkä oo ite törmännyt. Orgasmin voi saada vaikka mistä, aivot on suurin seksuaalielin ja mikä kutakin sit kiihottaa kylliksi :) esim. jalkafetisisti voi saada orgasmin joskus jopa jalkoja katselemalla/hyväilemällä. Tapoja on monia, nautitaan kukin itselle mieluisimmista ! Ite sain tänään kutitusvideota katsoessa, ensin ilman että koskin itseeni, hetken päästä hieroin klitorista samalla ja sain lisää :)


    • nuolkaa_persettänne

      Painukaa homppelit helvettiin tämän ketjun parista.

    • Joensuummies

      Kyllä mies voi saada nänniorgasmeja olen itse siitä esimerkki, kestää vaan kauvemmin ennen kuin laukean,mutta se on voimakkaampi kokovartalolla tuntuvaa sähköisesti kihelmöivän sykkivää orgasmia ja tuntuu että spermaa tulee huomattavasti enemmän kuin kullista vatkaamalla saatu orgasmi.

      • Joensuunmies, onko vinkkejä miten miehelle saa annettua nänniorgasmin? Vai onko edes naisen käytöksestä & taidoista kiinni, ehkeivät kaikki pysty vapautumaan tarpeeksi tai eivät koe sitä kyllin stimuloivana? Mua kiihottais miehelle antaa orgasmi jollain erikoisemmalla tavalla, mut hän alkaa turhautua jos liian kauan muualta kiihottaa ja ohjaa ottamaan suihin :P Ei oo ilmeisesti malttia tarpeeksi?


    • toimii_aina

      Minusta on kiihottavaa, kun vaimoni saa aina orgasmin aluksi, kun nuolen, näykin ja hieron hänen rintojaan. Sen jälkeen hän on todella kiimainen ja kostea. Valmis kaikkeen.

      • Minä saan myös orgasmin kun rintojani nuollaan ja näykitään ja olen aivan märkä sen jälkeen, se on kyl tosi kiihottavaa.


    • VahvatKädet

      Tänne ehdottomasti yhteydenottoja jos haluut et sun rintoi pidetään tosi hyvänä!Kerro rohkeesti mitä oot vailla ja mist tykkäät ja paljo...
      amatoorihieroja(at)suomi24.fi

    • osaan_taidon

      Taitavalla nännien hieronnalla ja kielen käytöllä saa aikaiseksi mahtavan orgasmin.

    • iso_nänni_paras

      Monilla naisilla niin mitättömät nännit, että niillä ei orkkua saa aikaiseksi

      Jollain jopa sisäänpäin menneet, YÖÖÖÖKKK

    • omavinkki

      Mieheni käsittelee käsillä ja suullaan rintojani aina aluksi noin 15 minuttia. Saan useamman orgasmin jo siinä. Sen jälkeen olen litimärkä ja valmis kaikkeen. Olen nainen 53-vee. Olisi kauheaa, jos ei kostuiti ilman vagisaneja ym.

    • Naimaani

      Nänniorkut on ihania. Hyväilen omia nännejä samalla kun sormetan ja ah mitä orkkui kun kiimasta turpeissa rinnoissa nännit sojottaa kivikovina. Toisen naisen nännejä on tosi kiihottava imutella ja näykkiä mut aika usein myös miehillä on herkät nännit. Haluisin joskus kokee sellast, että nainen työntää tissinsä mun pilluun ja sit saisin maistella sitä oman kiimaliman makusta tissiä.
      Nyt panettais ihan hulluna

      • wille22

        jos panettaa niin eikun tänne päin ;)


    • aikaa_kiimasta

      Naisilla taitaa olla kiinnostusta joko pillun nesteisiin yleensä tai sitten omaasa. Kun annan vaimolleni suuseksiä, hän haluaa usein suudella sen jälkeen pitkään, myös yhdynnän lopuksi vaimoni ottaa penikseni suoraan suuhunsa käsittelyyn ja nuolee omat nesteensä ennen spermasatsiani.

    • atshuujs

      Mun akka saa vain nenäorgasmeja. Atshuujs!!

    • sirpamaija

      Mulla on erittäin töpöttävät ja herkät nännit. Kosketutte ja varsinkin imeminen aiheuttaa supistuksia vaginassa ja tekee tosi kiimaiseksi. Nyt olen oppinut saamaan myös nänniorgasmeja, kun käytän käytän nännipumppuja.

    • nuolisin_niin

      Isoja nännejä on harvoilla, ne on ihania.

    • osattava_sormipeli

      Nänniorgasmilla on hyvä aloittaa seksi. Sen jälkeen nainen on jo niin kiimainen, että seksi on upeaa.

    • eitaukojaseksiin

      Menkkojen aikaan mieheni hoitaa minulle orgasmeja taitavalla rintojen ja nännien hyväilyllä.

      • Hgffb

        Tämä oli hyvä vinkki. Kiitos. Ei vain tiedä, haluaako päästä kokeilemaan...


    • yksi_heistä

      Vain taitavat seksin harrastajat osaavat tämän jalon taidon.

    • E75typy

      En ole saanut orgasmia tissien hyväilyllä mutta nautin siitä kyllä suunnattomasti. Kunpa vain mies jaksaisi kunnolla siihen panostaa.

    • Rakastan imeä tissiä... Puristella, näykkiä... voisin imeä vaikka koko illan. ja Bonushan olisi jos saisin maitotisua. *nami*

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe