Pihan ym. siivouksesta.

Omassa

Kyllä täytyy ihmetellä miestä joka vielä ilkeää omalla nimellään Petri Kopsa, kirjoittaa lehdessä että hänhän ei siivoa mitään kun asuu vuokralla.
Olen aikoinani itsekin asunut vuokralla eikä koskaan tarvinnut vuokranantajan käydä haravoimassa eikä siivoamassa. Johan tuo pitäisi tehdä oman viihtyvyyden takia.
Muta kun on kaupungin asunnon saanut niin maksakoon kaupunki(laiset) Kopsan huushollin pidon. Voihan räkä, pyyhkiikö tuo takapuolensakaan itse?

17

1956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exvuokralainen

      Oikeassaha on. Hyvä vaan että joku ne YH:n ylimieliset mulkut lujille ja tekemään välillä töitänsäkin.

    • Vastuuttomatidiootit

      Tyypillistä vuokralla olevan loisen puhetta. Meilläkin taloyhtiössä vuokralla ollut talous ei vaivautunut vaikkapa omalta autopaikaltaan lumia siivoamaan, vei taloyhtiö halkovarastosta saunaan tarkoitettuja puita työmaalleen (kuulemma kuivat halot paloivat nuotiossa paremmin kuin tuoreet kaadetut puut ja "nehän kai kuuluvat vuokraan?!"), kun talossa oli kiinteä vesimaksu, niin moninkertaistivat vedenkulutuksen eivätkä vaivautuneet vaikka kotoa lähtiessään laittamaan tuuletusikkunoita -20 asteen pakkasellakaan, "lämpö kun kuuluu vuokraan" -ajatuksella. No sitten nousi kaikkien yhtiövastikkeet, vesimaksu ja vuokrakin ko. loiseläjille. Sitten kauhea mankuminen ja vinkuminen, että ei olisi vuokraa kuulemma saanut nostaa. Vaikka syynä kyseisen talouden toiminta, jota kaikki muutkin joutuivat maksamaan sekä sietämään epämukavuutena.

      Minusta osa vuokra-asujista on joko totaalisia idiootteja tai sellaisia paskiaisia, että heidät olisi pitänyt ajoissa kaapia äitinsä kohdusta laskiämpäriin!

    • 64646464

      No eikö se sano järkikin, jos huoltoyhtiölle maksetaan pihan siistimisestä , niin se myös sen hoitaa, ei huonokuntoisten vanhusten sitä tarttee tehdä!
      Siinä maksetaan vain tyhjästä tekemättömästä työstä sama on muittenkin siivousten laita.

    • sossuunhelppooo

      Asun vuokralla VVO:lla ja sulatan AINA pakasteetkin kuuman juoksevan veden alla,koska VESI kuului vuokraan tuuletusikkunatkin pidän ympäri vuoden auki oli sitten vaikka kuinka kylmä talvellakin -30 kivaa oli,,,,heheheheheheheheh ja yhteiskunta maksaa kaikki ja maksaa edelleenkin.....

      • trollipeikkoko

        taidat olla trolli? noin tyhmiä jos oikeasti on, ei tarvitse yhtään ihmetellä miksi kukaan järkevä ainakaan kaupungin vuokrataloihin halua!


      • 534535345
        trollipeikkoko kirjoitti:

        taidat olla trolli? noin tyhmiä jos oikeasti on, ei tarvitse yhtään ihmetellä miksi kukaan järkevä ainakaan kaupungin vuokrataloihin halua!

        trolit elää huomiosta joten eipä kommentoida niitä.........TROLLI= pieni mulkkuinen yökastelija !


    • ktv1

      tuohan vain todistaa asukkaiden typeryyden/tietämättömyyden/laiskuuden,pitäisi vuokratalossa perustaa asukastoimikunta joka järjestäisi kevät talkoot juomineen,ajatelkaapa ilmaista kaljaa jopa puolentunnin haravoinnista.näin ainakin suuremmissa kaupungeissa homma toimii,voihan olla että olen väärässä tällaisen käpykylän kohdalla ja muuten harava maksaa 4€ eikä tarvitse ajokorttia ja tahti on vapaa.

      • ongelma

        imatra on liki ryssäläinen takapajujunttila, kaupunkikuva on kuin neukkulan entisten lähiöiden. neuvostoliitto kaatui jo aikoja sitten, mutta meininki on imatralla edelleen kyseisen paikan luokkaa.
        porukat heittää autoistaan kaikki roskat tienposkeen, monet omakotitalojen pihat on kuin romuvarastoja tai sekajätteen kaatopaikkoja; risukkoa, pusikkoa ja hoitamatonta ryteikköä ainakin julkiset alueet mutta monet pihatkin.
        kai se on joku demaripaikkakuntameininki? ihmisten päästähän se lähtee.


    • pakkotalo

      Toinen syy on se että täällä mörkö-suomessa omakotalo on statussymboli ja kullinjatke nro 1. Sellanen pitää saada vaikka vuokralle ja ihan sama minkälainen hökötys se on. Pihojen kunnosta voi päätellä että puutarhanhoito tai ylipäänsä ulkona oleminen ei kiinnosta pätkääkään.

    • suulasvuonenska

      nimimerkit "vastuuttomatidiootit "- ja " ongelma " kirjoittaa tosi asiaa . Valitettavasti Imatrallakin yhä isoneva joukko näyttää muodostuvan niistä , joille elämäntapa ja elämän arvot on alle " karsintarajan "

      • kallistaon

        Omakotitalossa asuminen on vielä kallistakin. Lämmitys yms.


    • Anonyymi

      Tää kopsa trollaa koko ajan uutisvuoksen nettisivulla. Sai varmaan häädön sieltä asunnostaan, kun ei siivonnut pihaa, vaikka sai huomautuksia kaupungilta

      • Anonyymi

        haapanankujalla ja puroniityntiellä kaupungilla kaksi purku kuntosta taloa. joista asukkaat häädettiin noin kymmenen vuotta sitten sillä perusteela et evälahti kuulma rakentaa 🙂 ei ole vielä rakentanu. ja nämä asukkaatkin jo kuolleet. eikös keväällä kierros tulee huomautuksia jos pihat talot huonos kunnos. mut kaupungilla omat säännöt kun oma porukka kiertää. vinkki lassille lassi kyllä purkaa


    • Anonyymi

      Mikä mies tää oikeen on? Joka paikassa päätään aukomassa.

      • Anonyymi

        Pena?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pena?

        Piha Ja Polku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piha Ja Polku

        Tekee pihojen siivouksia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe