Ahlaisten kylä kuulumisia

HermanVonKööpel

Tulipas haettua kolme maitoa kaupalta ja kuuntelin siinä kassajonossa, kun kaksi hienoa frouvaa keskusteli pian aukeavasta uudesta grillistä tai baarista siihen kaupan viereen..
Kovin olivat tuohkeissaan asiasta, ko baarin kaljaporukka ottaa vastaan terassilla kaupassa kävijöitä.. Siis sama peli jatkuu, ku lokin aikana.

Tämmöst kuulin

52

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paljonnähnyt

      Jos sama peli jatkuu kuin lokin aikana, en tule kaupassa käymään. Ihmettelen muutenkin, että miten tuleva pitseria voi yleensä kannattaa? Ehkä mökkiläisten rahoilla elää sitten talvenkin?Lokissa oli pitsat aivan kaameita ja kerran erehdyin ostamaan.
      Paikalliset haisevat deekut ja tatuoidut kriminaalit, jotka lokin terassilla olivat aivan liian usein saivat meidän perheen käymään kaupassa porin keskustassa 60 km ajomatkan pari kertaa viikossa tekemään. Mielestäni terassillanotkujat eivät lisää paikallisen kaupan asiakkaita, mutta sanotaanhan k-kauppiaista, että ne hoitaa homman. Tarkoittaako se sitten asiakkailta ryöstöhintoja kiskoen eurojen viemistä lompakosta vai hyvää asiakaspalvelua, se jääköön jokaisen itse ratkaistavaksi.

    • Tupputillu

      Taitaa olla paras, että sieltä teidän tuppukylästä poistetaan kaikki palvelut, niin ei tule häiriötä. ja hienointahan olis tietty, että saisitte marketteihin ihan omat vuorot, jolloin voisitte kaupoissa asioida, niin ei tule häiriötä muista ihmisistä.

      • DeekutKalmistoon

        Ei ole kivaa asioida kaupassa, ku pääoven vieressä odottaa deekuryhmä kaljapulloineen.
        Siinä sitten tämä deekuryhmä arvostelee ja huutelee kaupassa asioivia.

        Hei halloo...tehkää asialle jotain.


      • Yg77o

        Jotkut kaljaheput tekee niin, että hakevat liemensä (siis halvalla) kaupasta ja sitten menevät vastaanottoterasille niitä juomaan.
        Ei kantsi ostaa niitä sieltä vieressä olevasta baarista.

        Kuika paljon tämä paikallinen kauppias menettää oikein asiakkaita, ku kaikki ei viitsi poiketa kauppaan, ku vastassa on kaljahuuruinen vastaanottokomitea.


      • huolehdiomistaasioistas

        "Kuika paljon tämä paikallinen kauppias menettää oikein asiakkaita, ku kaikki ei viitsi poiketa kauppaan, ku vastassa on kaljahuuruinen vastaanottokomitea."

        Varmaankin vain sinut.Muut ihmiset eivät ole kiinnostuneet toisten asioista vaan ostoksistaan :)
        Minä asioin varmasti kaupassa.

        Jos huolehtisit toisten asioista vähemmän ja keskittyisit omiisi enemmän, ehkä et olisi noin yksinäinen, ja yksinkertainen torvi.


      • VaroVaan

        Asioi vaan ja muista, että et mene kaljoinesi kanssa istumaan terassille. Jos näen tämän asian, ilmoitan heti alkotarkastajalle.


      • PianNähdään

        Mahtaakohan kylässä riittää tarpeeksi juoppoja kahden baarin ylläpitämiseen ??????


      • hahahahaaaaa
        VaroVaan kirjoitti:

        Asioi vaan ja muista, että et mene kaljoinesi kanssa istumaan terassille. Jos näen tämän asian, ilmoitan heti alkotarkastajalle.

        Onneksi sinä et minua määräile, joten voit kiehua ihan keskenäsi vain.Alkoholitarkastajaa tuskin kiinnostaa jonkun vanhan katkeran hiivavitun ulina.


      • 9999977777
        hahahahaaaaa kirjoitti:

        Onneksi sinä et minua määräile, joten voit kiehua ihan keskenäsi vain.Alkoholitarkastajaa tuskin kiinnostaa jonkun vanhan katkeran hiivavitun ulina.

        Ahlaisten Narina on avattu ..!! Hurraa. Toivottavasti deekut ei narise liikaa Norren kulmilla.


      • 7777777777

        Näissä uusissa baareissa on se vika, että ekaks yritetään houkutella asiakkaita syömään hyvää ruokaa, mutta ajan saatossa vain deekut alkavat käymään siellä. Ja sit koko ruokala täyttyy äijistä, jotka istuvat kaljapullot kourissa.
        Samoin kävi kyläkrouvin tai mikä lie silloin. Piti tulla Satakunnan huippugurmee ravintola ja mainoksiakin oli sähkötolpat täynnä, mut kalja se lopulta voiton vei..

        No..on taas kiva poiketa kauppaan, ku vastassa on kaljaporukka seuraen kuka kaupassa asio.


      • naisostaja

        voi voi ettei maailmassa tapahdu pahempia asioita...ehkä nämä miehet kaljoineen ovat yksinäisiä ja saavat edes .katsella niitä ,joilla menee paremmin..minua he eivät häiritse vain säälittävät


      • Rääkipaatti

        Kyllä sen olut pullon myyminen huomattavasti helpompaa on kuin ruuan, naps korkki auki, ei tarvitse kädet kipeänä alkaa pitsaa vääntämään, samoissa hinnoissa kuitenkin ovat. Kaikki tää täällä palstoilla huutelu on kateellisia. Ei kauppias kaadu jos muutama ihminen lakkaa kaupassa käymästä. Ompa on asianne missä kaupassa käytte.


    • Paaripari

      Kumma paikka tuo Ahlainen, kun ravintolan terassilla saa juoda omia juomia. Muualla se on kiellettyä.

      • HaukiTiski

        Jep.. Ne hakee oluet kaupasta ja litkittää sitten niitä terassilla.
        Kukaan ei valvo.. ja sitten lähretään ajamaan autolla kaataen muutama sähkötolppa..


    • Arinat

      Baarin nimi on kuulemma Ahlaisten Arina..heh..
      eiks uunissa ole arina ? Täh..

      Hauki vapise. Pian ei oo yhtään asiakasta Hauessa ja talohan on myynnissä hulbbeaan hintaan.

    • 78112433

      Joko Ahlosten arvokiinteistö on myyty ??? Ainaskin kylpyamme on siirtynyt sisätiloihin.

    • OletteAaseja

      Eikö ole hyvä kun palvelut lisääntyvät, eikä vain niin että koko kylä kuihtuu..

      • 555333

        Ai mikkä palvelut ???


      • oioi
        555333 kirjoitti:

        Ai mikkä palvelut ???

        Ai mikä mä olen?
        Ai mitä kello on
        Ai?


      • 8789234567

        Täh ?? Ooks joi kaljoissa ?? Et kai oo hakenut kaupasta kaljat ja mennyt terassille juomaan ?? Ei kait ??


    • 123456133

      Tervetulokomitea on jo löytänyt oman paikkansa terassilta.
      Kiva käydä kaupassa, ku on olutryhmä vastassa.

    • Huonolaatu

      Arinan pitsat on aina palaneita, eivät taida osata paistaa niitä?

    • 1324354

      Missä porilaisessa marketissa on kaljaterassi pääoven vieressä ????

      • Rääkipaatti

        En tiedä mutta jokaisessa täytyis olla.


      • kooisolinnas

        Rajamäen Rykmentti päivystää ovenpieles.


    • Ahhhlainen

      oli joskus ennen itsenäinen kunta. Olisi kait se pärjännyt iisenäisenä kuntana paremminkuin kuin Porin osana. Onhan siinä lähellä oleva Siinainenkin pärjännyt.

      Kun viime vaalikaudella puhuttiin kuntauudistuksesta niin joku viisas sanoi julkisuudessa, että ovathan peruskunnat paitsi palveluiden tuottajia myös paikallisen demokratian ilmentymiä.

      Jos Ahlainen olisi koko ajan ollut itsenäinen kunta niin tietenkin se olisi joutunut järjestämään jotkut terveys-, soslaali- ja koulutuspalvelut yhteistyössä naaapurikuntien kanssa, kutta kuitenkin siellä olisisi kunnanvaltuusto ja kunnanhallitus, ja tavallisia ahlaislaisia päättämässä oman lähiympäristön asioista.

      En nyt osaa ottaa kantaa tämän ketjus keskusteluun siitä, millaisia kaljaterasseja Ahlaisissa on kyläkaupan oven vieressä, mutta kait sitä joka kunnassa ukkokööri jossakin kokoontuu parantelemaan maailmaa.

    • 334234875

      Ahloisissa kuolee kaikki.. yksi kauppa ovenpieliterasseineen pärjää, koska mökkiläiset pitää sen pystyssä. Mut kun niiin syksy tullee, on hiljaista joka paikassa kylällä.
      Ei käy Hauessa, Arinassa ja Norrella porukkaa..

      Ikävä totuus

    • terveisetAhlasist

      Voihan siinä kaupassa käydessä samalla päivittää päivän juorut päivystäjien kanssa, tai sitten vaan olla päivittämättä. Kaikki tyylillään. Siinä Arinassa muuten loistavat valikoimat ruokaa ja kaffepullaa. Voi vaikka rouvan, tai jonkun muun kanssa käydä vaikka päiväkaffeil....

    • YksKylältä

      On se kumma kun muualla asuvat käy täällä narisemassa kylän asioista. Onko omat ongelmat loppunut kesken kun pitää hakemalla hakea lisää naapurikylästä?

      Jostain syystä minua ole koskaan häirinnyt kaljaveikot terassilla. Eihän ne nyt kovin nättejä ole, mutta onko sitä itsekään kun kesken puutarhahommien päättää lähteä kaupasta maitoa hakemaan. Pitäisi varmaan ymmärtää hävetä. Kauppa itsessään nyt on kuitenkin paljon viihtyisämpi kuin jotkut Prisman megahallit kilometrin pituisine maitokaappeinen tai LIDLin varastolavakäytävät.

      Ja Arinan ruoka on ihan kelpoista, joskin kannattavuus huolettaa minuakin. Tuen kuitenkin parhaani mukaan, vaikka ihan jatkuvasti ei voikkaan käydä herkuttelemassa.

      Varmaan joku haluaa tähänkin jotain vastata, todennäköisesti mennään suoraan henkilökohtaisuuksiin kun ei muutakaan osata.

    • 45345789

      Kyllä minä käyn sännöllisesti Ahlaisten kylän kaupassa ja ei tosiaan kiinnosta toi deekuporukka ovella ottamassa vastaan kaupan asiakkaita.
      Tietysti jos itte tykkää deekuilla, niin ei kait se haittaa, minä en mihinkään kaljanlitkuihin rahaa laita.
      Jos mahdollista, niin haen ostokseni muualta, kuin kyläkaupasta. Ei tartte katsella deekuja.

    • 234345676678

      Ja vielä..google mapsissa on kuva kaupan kohdalta. Katsokaa sitä ja erityisesti terassia.

    • kannattaja

      Kiitos!uudet yrittäjät...tervetuloo ahlasiin.Kävimme porukalla syömässä ja hyvää ruokaa ja upee henkilökunta

      • HuonoHYGIENIA

        Pitsat on aina palaneita ja kebabannoksissa on raa-at ranskanperunat ja salaatissa 0,5- 1 dl vettä kyytipoikana pilaamassa annosta. Jos tuo on näkemyksesi herkuista, niin anna mennä vaan.


    • 1212456

      Kun syksy saapuu, niin kylässä hiljenee. Kauppakin on ku autio talo. Lokissa ja Arinassa on muutama kaljaheppu.. ja tiukalle mennee, et koko lysti kannattaa.
      Niin ja onhan Ahlaisten arvikiinteistö, siis vanha kauppa, myynnissä.
      Muuten..kuinkahan paljon lahoa lautaa on koko rakennuksessa ???

    • aasin232323

      Pitsoissa mitään vikaa ole, sulla on päässä.. käyttäkää palveluita !!!!!

    • kaljaakaljaaviinaa

      Ha ha Ilpohan se täälläkin kirjoittaa ja yrittää vierittää kaiken kaljan syyksi, sinä hiivak××li jää jonkun juopon alle :)

    • konkkurssi

      Millainen tua meininki on.. tää on näiden toinen piste jo ja takana useita konkursseja, siks nää firmat kakaroiden nimissä onkin?

      • Rääkipaatti

        Otappa nyt vielä tarkemmin asioita selvää ennenkuin huutelet täällä.


      • NollaTolerenssi

        Tua tua - meiningeistä en tiiä mutta kaikilla oli niin hilkautan kivaa !


    • Rääkipaatti

      Älkää kateelliset vaivautuko kauppaan tai Arinaan ei oo kukaan pakottanut. Kaljaveikot kuuluu maalaismaisemaan mutta narisevat ja kaikista asioista vaivaa näkevät pysykää kotonanne älkääkä levittäkö omaa huonovointisuuttanne kylillä.

    • Tiedetään

      Ahlaisten nuoret kollit taas käyneet panemassa porukalla jonkun Noormarkkulaisen muijaa ja nyt tämä lerppakulli solvaa siitä kaikkia Ahlaslaisia.

      • Rääkipaatti

        On ne Noormarkkulaiset äijät tyhmiä. En kehtais naamaani näyttää jos mun muijaa olis pantu.


      • Sillaiviisii

        Helpommin saa uuden muijan ku hyvän kaverin.


    • Ellimari76

      Miksi siitäkin piti tulla kaljabaari? Hienosti laitettu paikka ja mukavan tuntuista hlökuntaa mutta kaikki eivät vain tykkää kaljakuppiloista,eikö siellä kirkon vierellä olevasta saa jo kaljaa, kahvila olis kiva ilman niitä kaljaveikkoja.

    • 15000

      Siksi, kun kaljassa on pirun hyvä kate. Money talks.

    • 32345678

      Nyt on yhden kaljabaarin eteen pystytetty joku juhannuskropelo tai mikä lie.
      Voi herranen duudeli..eiks toi ole rantarutotalaisten touhua.

      Todella ruma kapistus..kaikkea ne keksii.

      • KylVaan

        Ei perkules. Meinasin ajaa ojaan, kun näin ton variksenpelättimen tien poskessa.


    • mä.....2

      ei kyl häävi paikka tämä uus...

    • 12343456

      Mahtaako toi crapules pysyä pystys..ku kaljahuuruiset pojanklopit ottavat mittaa voimistaan ???

    • Sps

      Hei valittajat, menkää katsomaan peiliin niin näätte siellä sitten sen täydellisen ihmisen ja asiakkaan. On hienoa että kylille tuli kunnon ruoka/olutpaikka. Mahtavat hampurilaiset ja todella mukava henkilökunta. Ja mitä kyseisiin miehiin tulee jotka istuvat ulkona oluella. He eivät todellakaan ole mitään deekuja. Kaikki eivät vain välitä istua Adidaksen kledjuissa ja yritä olla jotain muuta kuin ovat. Ja aina olen saanut ystävällisen moikkauksen kun olen heitä itse iloisesti tervehtinyt.
      Ja siksi toiseksi kyseiset guppet kuuluu kyläkuvaan.
      Terv: pitkäaikainen mökkiläinen

    • 234543456

      Ei ole kiva mennä kauppaan.. ku kaljagubbet seuraa kieli pitkällä..ja arvostelee.
      Menis sinne haukeen tyydyttämään kaljahimoaan.

    • Anonyymi

      Vieläkö gubbet seuraa kaupan liikennettä ??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe