Bar Hurmos

Kurapaskat-kadulla

Entisen ravintola kallion tiloihin aukeaa ensi perjantaina (1.5.2015) uusi baari jonka nimi on Bar Hurmos. Täytyy mennä heti katsomaan että onko hieno paikka. Hyvä että on K-20 niin ei teinit pääse sisälle läikyttelemään siidereitään.

40

3430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VallilanHenkka

      Mikä ravintola kallio? Misä päin suomee?

      • Kurapaskat-lattialla

        Keskustelu24 > Paikkakunnat > Keski-Suomi > ÄÄNEKOSKI


    • hyvähyvä

      Juu,toivottavasti on nyt aikuisempaan makuun,täältä onkin puuttunut paikka jossa voi viihtyä ilman "teini"porukkaa ja örveltäjiä.

    • JanneKosone

      Insestikylä jossa työttömät käyttävät KELAn ja sossun tuet viinaan,

      • tipimies

        huh huh, on sulla melkoinen elämä. Ootko hoitoon aatellu mennä ?


      • Hesalaene

        Taisi osua insestikoskelaista arkaan paikkaan. XDDD


      • tipimies

        Ei ole osunu mikään mihkään. On vaan nii mukavaa lukea kun katkeroituneet alkoholistit kirjottelee tänne ja koittavat morkata jatkuvasti äänekoskelaisia. Mut onneks kaikki sinun tyyliset hivi perseen jakat asuttekin muualla. Onko kiva antaa turkkilaisille persettä piri viivasta mikä on vaan leivinjauhetta.


      • MikkoSKoo

        Äänekoskella ja koko keskisessä suomessa on sukurutsaa joka suvussa. Asiasta on uutisoitu laajasti. Puhuttiin tappaja-geenistä joka oli lähtöisin samasta esi-isästä jonka äiti oli veljensä vaimo.


      • Syntynyt63alue014Nainen

        Heh, meinasin tukehtua nauruun MikkoSKoolla on asenne kohdallaan. Ite oon mummeli, joka kotona vaan yksin vetää käteen ja sillai...Mikä lie sitten oon? Kait joku A-seksuaali, joka kaipaa vain itseään.


      • Ni2009
        MikkoSKoo kirjoitti:

        Äänekoskella ja koko keskisessä suomessa on sukurutsaa joka suvussa. Asiasta on uutisoitu laajasti. Puhuttiin tappaja-geenistä joka oli lähtöisin samasta esi-isästä jonka äiti oli veljensä vaimo.

        Se oli kylläkin Viitasaari mistä tappajageeni lähti..


    • JaanaR85

      Uus yökerho olis ollu parempi ajatus kuin tällänen lattea muiden kaupunkien joka kulmalta löytyvä peruskuppila. Musiikki, ikäraja, asiakkaat ja kuppilan ulkonäkö sotii kaikki toisiaan vastaan.. Jos on k-20 vanhemmille ihmisille tarkoitettu siisti paikka (vain pöytäliinat ja kynttilät puuttui pöydistä), niin miks se on täynnä alle 20-vuotiaita ja soitetaan jotain konemusiikkirämpytystä mitä kuulee riittävästi voodoon tekno-osastoltaki?

    • Foxtrot-Pena

      mukava kuulla

    • etgyety

      paska paikka jos olet yhtään kännissä lennät heti ulos ja saat 3 viikon porttikieelon

      • Vituttaak0

        Olin siellä kännissä, ja join lisää, ei mua heitetty pihalle. Mut luulen että oot ollu kuolaposkella, vonkaamassa akkoja ja ukkoja puol persettä näkyvissä, niiku pultsareilla yleensä, niin en yhtään ihmettele että oot pihalle lentänytkin


      • FGHGJH

        KUN NUOLEE OMISTAJIEN PERSETIÄ NIIN SAAT VAIKKA NUKKUA SIELLÄ


      • Vituttaak0
        FGHGJH kirjoitti:

        KUN NUOLEE OMISTAJIEN PERSETIÄ NIIN SAAT VAIKKA NUKKUA SIELLÄ

        Ei kuulu perseen nuoleminen tapoihin, enkä tunne omistajia. Mee killinkii juomaa, nii sulle tarjoillaan vaikka oisit oksentanu pöydälle.


    • luupäät56456

      hurmos o homojen paikka ja markus narkkareiden & pedofiilimetsästäjien

      • Vituttaak0

        Varo ettet jää kiinni homoudesta ja pedofiliasta, pääset vielä mv-lehden etusivulle


    • Vesku1212

      Mukava paikka, mutta ei siellä viihdy kun sen tunnin max.. Ja bilispöytä on huono.

    • hgjhgjhg

      jos kuset lattialle hormonihiiret tulee ja pieksee

    • Ihmettelevä56743

      Ihmeellistä että bar hurmos pitää 5€ sisäänpääsyjä keskellä viikkoa vaikkei baarissa ole edes mitään ohjelmaa. Ei ihmekään että sisällä istuu vain 4-5 henkilöä juomassa yhtä olutta. Sisäänpääsymaksut pois niin tulisi enemmän asiakkaita!

      • Jännäetonaukivielä

        Kuka siellä viittii enää käydä? Siel on niin omituiset jopa vaaralliset ovimiehet, en menis vaik ilmasiks pääsis.


      • eiherranjumala

        Eikö tuo yksin kirjoittelu ole aika turhaa?! Kun kaikki huomaa ja tajuaa että alotit tän puol vuotta vanhan tekstin tänne esille ja et ole edes mistään perillä kun ei tuo ole sisäänpääsyhinta,eli kuhan haluat jauhaa paskaa täällä. Eikö sun kannata hommata jo elämä,pilaat tän koko keskustelupalstan kun aamusta yöhön jauhat vaa paskaa täällä joka tekstiin :D


      • huvittunut

        Olen huomannut saman että yksi ja sama tyyppi kommentoi aina moneen juttuun ja aina sitä samaa valitusta kaikista asioista,ja tiedänkin kuka tämä "positiivinen" ihminen on jolla on monta eri persoonaa täällä! Samanlainen valittaja on ihan normi elämässäkin!


    • OLENKAIKKIENKAVERI

      TULKAA HONKOLAAN KAHVILLE ASUN TÄÄLLÄ ONNELLISESTI EROSSA ÄÄNEKOSKEN HULTTIO PORUKOISTA

      • loppuutämäleikki

        Voin kertoa kuka tämä oikeasti on sillä kaverin kanssa tajuttiin yksi päivä sitten kun juteltiin tuosta tyylistä mitenkä haukkua ja mollata kaikkia ja kun tämä henkilö on joskus kaverilleni kertonut pyörivän täällä. Eli jos tätä jatkuu vielä niin ilmiannan kaikille tämän nimen!


    • järkyttynyt742

      Miesten vessassa ei ole lainkaan käsienpesusaippuaa ikinä. Varmaan mukavaa kun asiakaskunta siellä koskettelee vehkeitään ja sitten koskee baarissa kaikkialle munanhajuisilla sormillaan.

    • Nykypäivään-kiitos

      Miksi hurmoksessa soi aina vain 90-luvun techno ja dance? Nyt on 2016 eikä mikään 1995. Toisin sanoen, soittajaa joskus jotain uutta musiikkia.

      • Dr..albaani

        Sää voit kuunnella lauri tähkää ja cheekkia kotonas. Ysäri musa on taas muotia


    • nuorijavallaton

      Itse olen 22 vuotias Äänekoskelainen ja minua harmittaa ettei tänne ole saatu vieläkään sellaista kivaa istuskelupaikkaa. Hurmoksestakin tullut juuri sellainen perinteinen perseenhetkutus paikka jossa Antti Tuisku kiljuu kajareista ja välillä vaihtelun vuoksi laitetaan vähän JVG:tä tulemaan. Henkilökunnalla ei pääasiassa ollenkaan asiakaspalveluhenkeä, joskus jouduin klo 19 odottelemaan tiskillä 15min. Kun henkilökunnan tyttöset hengailivat toisessa päässä tiskiä naureskelemassa keskenään, välillä jopa vilkaisivat minua mutta jatkoivat juttujaan.

      Ja ne portsarit vasta outoja ovatkin. Pärstäkertoimella mennään jos satut olemaan mies, niin sisälle et meinaa päästä edes vesiselvänä. Kerran ystävän (mies, roteva, pitkä ja kalju) kanssa käytiin yhdet juomassa, lähdettiin muuta seuruetta vastaan. Ja takaisin Hurmokseen sitten mentiin porukalla 20min päästä, niin tämä ystäväni ei päässyt enää sisälle kun oli kuulemma liian kännissä (niin, sen yhden oluen jälkeen). Ja näin käynyt useammankin kerran. Seurueesta kyllä sisälle pääsevät kaikki naiset vaikka konttaisivat, mutta miehiä ei meinata päästää vaikka vesiselviä olisivat.

    • pöyristyttäväpaikka

      Aivan ala-arvoinen paikka. Itse käyn jyväskylän yössä mieluummin, kuin jäisin johonkin vitsin hurmokseen. Poket ovat ylimielisiä ja suorastaan
      väkivaltaisia hurmoksessa. En voi suositella, alle arvosteluasteikon.

    • baarimaisteri

      Tullaiset räkälät putoaa aika nopeasti pois pelistä missä ei ole palvelua. Rahakkaat ei mene tuollaisiin paikkoihin ja persaukiset opiskelijat ei paljoa rahaa tuo!

    • Keltanenneste

      Tämä kyllä. Ite käyny jotai kolmessakymmennessä maassa baarissa, plus eri baareissa ympäri Suomea. Tämä kyllä kaikkein paskin.
      Miten voi olla noin ylimielistä henkilökuntaa? En oo kyllä koskaan missään törmänny vastaavaan.
      Eiks näillä ollu kaks muutakin baaria aikasemmin? No mihinköhän vittu kosahti, kysyn vaan.

    • Ollaanksmyöcooleja

      Vieläki naurattaa se äksän sivulle päätynyt aineissa kirjoitettu postaus, just ku voodoo kosahti. Meniks se jotenki näin:"Warriors, that`s who we are!"
      Eeijjumalauta!
      Dillejä, sitä työ ootta!

    • simpukankuorisilmä

      Miten tämä mesta on enää edes pystyssä? Ei siellä käy viikolla ketään. Vain perjantaisin ja lauantaisin on tupa täynnä. Olisi järkevämpää pitää koko mesta auki vain viikonloppuisin. Turhaa niiden työntekijöiden on siellä keskellä viikkoa yksin norkoilla.

    • 567567567fhg

      Vetikö The 69 Eyes porukkaa miten paljon hurmokseen? En päässyt valitettavasti keikalle.

    • Viesti-hurmoksen-väelle

      Voisitte joskus hommata sitä käsisaippuaa sinne miesten vessaan. Tosi kivaa kun kukaan ei voi pestä käsiään asianmukaisella tavalla ja miehet koskettelevat joka paikkaa kullin hajuisilla näpeillään.

    • Anonyymi

      Hurmos on menny ihan alas. Voi vittu noita mainoskuvia jossa on nii siisti kukkaterassi ja laitetaan hampurilaiskuvia ja viinistä ja juustoannoksista kuvia ja muutenkin teksteistä ja kuvista luulis että on joku hienoki paikka mutta kun menee sisälle, jos pääsee kun seisottavat ihmisiä huvikseen jonossa ulkona (sisällä tyhjää) niin kengät liimaantui lattiaan, on lasisirpaleita ja vessat ihan kauheet. Kaukana on noista kuvista.
      Oltiin isommalla seurueella nyt juhannuksena ja pari kertaa pyydettiin saisko vessaan paperia niin kamalan kauan kesti että joku vei. Pitää ottaa omat paperit mukaan jos enää viittii ees mennä. Lasejaki vois joku joskus hakee pöydistä ja pyyhkiä ne pöydät. 3 tyyppiä seisoo tiskillä palvelemassa 3 asiakasta niin joku varmaan kerkeis tekemään muutaki.

      • Anonyymi

        Purkaa pitäs koko rakennus, läpimätä homeessa.


    • Anonyymi

      Samaa olen kuullu, ei viitti enää mennä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe