Musiikin huudattaja vankilaan

Kyllästynythuudatukseen

Mitä tehdä musiikkia huudattavalle naapurille? Olen tehnyt valituksia ja käynyt sanomassa tuloksetta. Videomateriaalia huudattamisesta on myös ja olen pitänyt kirjaa milloin soi ja läheiseni ovat myös todistaneet huudattamisen, joten kohta teen varmaan rikosilmoituksen kotirauhan rikkomisesta, jos asialle ei muuten saada stoppia. En voi käsittää miksi asialle ei voi tehdä mitään ilman että pitää harkita yhteydenottoa poliisiin. Väitetään että tällainen kuuluu kerrostalon elämänääniin. Kysyn vaan että kuuluuko jokaisen ihmisen normaaliin arkeen bileet 24/7? Kyllä sitä nyt tottakai vessan vetämistä ja muuta sietää, mikä oikeasti kuuluu elämään ja niille äänille ei paljoa mitään voi, mutta musiikin huudattaminen on oma valinta ja volyymia pystyy säätämään, jotta se ei todellakaan kuulu elämänääniin. Tottakai ihminen saa kuunnella musiikkia, mutta eikö sitä voi kuunnella normaalisti että musiikki pysyy omassa asunnossa? Mikä siinä on että sitä pitää huudattaa niin että seinät tärisee? Eikö silloin voisi laittaa kuulokkeita vaikka? Mutta tosiaan, mitä tälle asialle voi tehdä? Teen kohta oikeasti sen rikosilmoituksen ja jos hyvin menee, musan huudattaja painelee 6kk vankilaan.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeile_tällaisia

      Jep, voit netissä laittaa vaikka sen videon (videot) liitteeksi ja tehdä poliisin sivuilla ilmoituksen. Jos saisit todistettua puhumiset ja muut yhteydenotot sekä kirjalliset varoituksen luovuttamiset niin luulisin että sinulla on 'case'. Yleensä tarvitsisi myös todistusaineistoa siitä että ne joille asia kuuluisi eli hallitus ja isännöijä eivät ole hoitaneet asiaansa ja voit yrittää saada heille sen korvauksen 'näpäytyksenä' koska heidän olisi pitänyt hoitaa asia. Onko siis seinänaapuri? Sellaista olen kokenut että pitäisi olla 2-3 allekirjoitusta naapureilta lapussa missä on nimet,osoitteet, puhelimet, ,emailit, allekirjoitukset todistajilta ja itseltä. Ja tämä 2-3 kertaa. Niin näin hallitus saa syyn ja tarvitsemansa dokumentit jotta voivat laittaa varoitukset ja irtisanoa vuokralaisen tai ottaa huoneiston hallintaansa jos omistusasuja. Siis menee niin että yksi häiriköinti, niin menet naapureilta kysymään allekirjoitukset saman tien. Tästä paperista kopio, pidä itsellä alkuperäinen kunnes se tarvitsee luovuttaa. Paperista kopio hallitykselle ja isännöijällä irtisanomis ehdotuksineen. Jos tulee toinen häiriköinti esim seuraavana päivänä niin taas uuden paperin kanssa kierrokselle. Joka tapauksessa hallituksen jäsenen tai vuokranantaja pitäisi saada menemään sen varoituskirjeen kanssa häirikön oven taakse ja saada häiriköltä allekirjoitus että on vastaanottanut. Ja ota kännyvideolle jos ei allekirjoita jne.

      Vaikeaksi menee kun täällä kaikkia häiriköitä suojellaan kaikilla tasoilla eikä kukaan tee mitään, eikä edes saa tehdä, mutta kyllä se ajan kanssa eteenpäin menee.

    • laalaa_mielikuvitusmaa

      Joo, yksi naapuri joutui vankilaan kun kanssa kuunteli musiikkia kovalla, 12 vuotta sillä vielä kakkua jäljellä. Muut vangit käy sitä aina pahoinpitelemässä kun saivat tietää miten hirveän rikoksen oli tehnyt.

    • NaapuriLinnaan

      Tiedän tapauksen jossa musiikin huudattajan naapuri joutui vankilaan 8 vuodeksi. Sillä paloi käpy ja se tappoi sen musiikin huudattajan. Oli yhtiössä hiljaista sen jälkeen, varsinkin kun sen tappajan sukulainen muutti asuntoon ja huhuttiin että sillä on vielä lyhyempi pinna.

    • TottaOnEttä

      Hulluuskin on periytyvää sorttia.

    • Tuskinmeneevankilaan

      Saa kuulemma kirkua ja rääkyä kakaralaumakin kunhan yöksi antaa rauhan. Joo täytyhän niiden nukkua jossain välissä jotta jaksaa taas keuhkot täysillä huutaa. Kuuntelisin musiikkia ennemmin niin kamalaa on kakaroiden äänet.

      Tramboliini on jonkun pirun keksimä ja jos joka ilmansuunnassa on naapurit joilla se kamala ongelmajäte hökötys on niin voit kuvitella mikä on volyymi. Mihinkä ne vievät ne jätteensä niiden tehtyä tehtävänsä häiriköiden sian kirkunnalla aikansa, ampuuko ne sen avaruuteen?

      Ei ihme että nuoriso on niin masentunutta kun aikuisena ei voi riemusta kiljua enää kun todellisuus lyö vasten niin ettei tajuakkaan. Ensin kiljutaan ja sitten ollaan ihan hiljaa lääkityksessä tai ihan uusavuton joka ei osaa mitään muuta kuin leipäläpi leväällään ...

      Nykyajan vapaan kasvatuksen tuloksille et mahda mitään varsinkaan jos olet nössön näköinen niin ettei ulkonäkö edes pelota. Pitää olla auktoriteettia ja tiettyä otetta asioihin jotta saa viestinsä perille. Hanki jostain vanhoja kuulokkeita ja laita ne oikein vetoavan kirjeen kanssa, siis ystävälliseen tapaan kirjoitat kuinka häiritsevää se oikein on. Keksi erilaisia keinoja äläkä käytä sitä samaa aina. Turhaa veronmaksajien varojen tuhlausta on viedä juttua oikeuteen kun sen tietää että tyyppi on varmasti luottotiedoton. Jo sinulla itsellä ei ole vaikutusta siihen henkilöön niin kokeile jotain läheistäsi sillä se kuka sanoo, voi olla vaikutusta. Keinoja on jumalattomasti mutta et ole kaikkia oivaltanut kun et ole tarpeeksi älykäs. Tietäisit vain mitä keinoja minä olen joutunut käyttämään niin etten minä enkä muutkaan joudu turhiin hankaluuksiin eikä tule veronmaksajille turhia laskuja, eikä kuormiteta jotain oikeutta niin mitättömillä asioilla kun ei päästä yhteisymmärrykseen.

      • Kahdentulenvälissäaina

        Unohdin sanoa että olen saanut lievällä painostuksella aina sanomani perille. Hankalia tapauksia on tullut tasan tarkkaan yksi mutta sain senkin nujerrettua.

        Töissä en viitsi enää käydä kun kyllästyin niihin ihmissuhde kiemuroihin. Nyt vain katselen ja puutun vasta jos puutun. Se kuluttaa tärkeitä voimavaroja jostain muusta pois kun joutuu ihan koko ajan olemaan TYHMIEN ihmisten RISTIRIIDOISSA,


    • Oletvituntyhmä

      Lempeitä keinoja jos voisin tähän listata niin ala koko aja olla "huivissa kiinni" kyselen joko on tullut kuulokkeet hommattua vai tuonko jotkut vanhat?

      Laita ämyrit täysille jotta saa maistaa omaa lääkettään ja kuullostella miltä se kuuluu.

      Sen näkee että olet tyhmä ja idiootti kun et ole saanut viestiäsi perille. Sinussa se vika on eikä siinä häirikössä. Laitat veronmaksajat maksamaan oman kykenemättömyytesi johdosta.

      Tiedätkö kuinka kalliita ne oikeusjutut ovat? Siis ihan turhia juttuja ne pyörittävät jotain mitättömiä naapuri riitoja kun se teki sitä ja se tätä. Ketä vittua kiinnostaa sun kykenemättömyys hoitaa naapurus suhteita? MUUTA MUUALLE JOS NOIN AHDISTAA etkä saa ongelmiasi ratkaistua. Kannattaako yhteiskunnan varoja tuhlata jonkun melu herkän ääliön takia joka ei onnistu edes samalla mitalla antamaan niin tuottaisi melua niin että vastapuoli sen huomaisi.

    • 3g3g3

      Millähän tapaa musiikin kuuntelu asunossa ei hijaisuus aikana on laitonta? Tottakai jos on joku hiljaiuusaika jollin musiikkia ei saa kuunnella. Pitää tehdä valitus, mutta jos kuuntelu tapahtuu normalilla ajalla et voi tehdä mitään.

      • yhteisöllisyyttä

        Järjestyssäännöistä selviää se aika, jolloin taloyhtiössä on hiljaisuus. Sen hiljaisen ajan aikana suihkussakäynti ym."normaalit" askareet ovat sallittuja. Musiikkiakin saa kuunnella, mutta ei niin kovalla volyymilla, että sen kuuluu naapureihin ja häiritsee.
        Pianoakin saa soittaa päivällä, kun ei soita kahdeksaa tuntia peräkkäin ja vielä illalla. Eipä moiseen soittourakkaan pysty, kuin ammatti muusikko. Kerrostalopedaali ja äänieristelevyt vaimentavat amatöörimuusikon harjoittelusta aiheutuvaa musisointia.

        Ikuisuus keskustelunaiheita ovat musiikki, sen kuuntelu ja tupakansavu. On ihmisiä, jotka pitävät musiikin kuuntelusta ja kenties jonkun instrumentin soittamisesta ja he eivät voi sietää tupansavua.
        Sitten on heitä, jotka eivät voi sietää musiikkia, mutta ovat ketjutupakoitsijoita.

        Hiljaisuus ja tupakansavu tai musiikki ja raitis ilma - riitoja tiedossa, jos asutaan samassa talossa.


    • asdf324sadf243

      Meno on niin lapsellista että uhri on se syyllinen nykyään.

    • Bdkdbdkkdbdkdl

      Itselleni sama juttu ja tiedän vastauksen. Musiikki soi päivin ja öin kovalla mölinällä. Muutkin naapurit valittaneet kyseisestä nuoresta monta kertaa mutta koskaan KUKAAN ei edes talonmies tai isännöitsijä uskalla käydä sanomassa asiasta koska sen mölyttäjän isä on rikollinen ja moottoripyöräkerhon jäsen. Vankilassa ihan istunut. Lopputuloksen tiedämme kaiken jos joku menisi sanomaan musiikista. Nuoren isä tulee vetämään turpaan sitä joka "uhkaa" hänen poikaansa. Se on helppoa selvittää kuka tekisi ilmoituksen jos poliisit olivat pojan oven takana joten ymmärrän sen miksi kukaan ei uskalla käydä sanomassa tai soittaa poliisia paikalle. Me kaikki täällä siedämme sitä koska ei kukaan halua uhkailuja pojalta tai hänen isältään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe