Yksinäisyys vie elämänilon

maliciousheart

Olen 20-vuotias nainen, joka kokee elämänsä sisällöttömäksi ja yksinäiseksi. En ole aivan varma, olisiko tämä kannattanut laittaa jollekin toiselle aihealueelle, mutta yritetään nyt täällä. Etsin ystäviä, sellaisia jotka ovat valmiita tukemaan eivätkä jätä toista pulaan heti kun vaikeuksia ilmaantuu.

Kerron vähän itsestäni.

Oma identiteetti on vielä hieman hakusessa, joten omien luonteenpiirteiden ja ominaisuuksien kuvailu on aika vaikeaa. Etsin kuitenkin sellaisia ihmisiä, jotka ovat luotettavia, avoimia ja kykenevät katsomaan pintaa syvemmälle. Omat kiinnostukseni poikkeavat jonkin verran useiden samanikäisten kiinnostuksista (ainakin paikkakunnallani) - pidän peleistä, lukemisesta, kirjoittamisesta, eläimistä, mystiikasta, kulttuureista, historiasta, lääketieteestä yms. En juhli, en käytä alkoholia tai tupakkaa saati kuluta rahaani turhuuksiin. En ole myöskään terveysintoilija tai liiku kauheasti. Minulla on omat ongelmani, enkä tällä hetkellä opiskele tai ole töissä.

Onko missään ihmisiä, joita kiinnostaisi olla kaltaiseni ihmisen ystävä? Niitä kavereita kun ei ole yhtään, ja uskon viettäväni loppuelämäni ilman parisuhdettakin tätä menoa.

Kysymyksiä saa esittää, muistakaa kuitenkin että arvostan yksityisyyttäni.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opex

      Sinussa tuskin on ihmisenä mitään sen kummempaa vikaa. Mutta asenteesi selittää sen, miksi olet yksin. Ainoa toivotun ystävän ominaisuus, jonka mainitset, on se, että hän tukee sinua ja kaivelee sinusta pintaa syvemmältä jotakin, mitä et edes itse ilmeisesti tiedä siellä olevan. Totuus kuitenkin on, että ystävien kanssa halutaan ensi sijassa pitää hauskaa. Hauskinta on sellaisessa seurassa, joka ei pohdi itseään koko ajan vaan saa muiden olon tuntumaan kivalta.

      Hakeudu harrastustesi tiimoilta ihmisten ilmoille. Mene vaikka ihan harrastuksen vuoksi opiskelemaan työväenopistoon tai avoimeen yliopistoon sinua kiinnostavia asioita. Ja kun tapaat ihmisiä, ole kiinnostunut heistä. Mieti välillä, miten voisit vaikkapa tukea tai auttaa muita äläkä vain sitä, miten muut voisivat ymmärtää sinua. Ala harrastaa vaikkapa jotakin hyväntekeväisyyttä, niin saat muuta ajateltavaa kuin itsesi.

      • Tietenkään tässä ei ole kyse itseni ajattelemisesta, ja mielestäni on hieman turhaa olettaa niin noin lyhyen tekstin perusteella.

        Suurin osa ihmisistä haluaa nimenomaan pitää kavereidensa kanssa hauskaa, mutta niitä syvempiäkin ystävyyssiteitä löytyy. Siihen kuuluu molemminpuolinen ymmärrys, välittäminen yms.

        Tilanteeni on sellainen, ettei näihin harrastuksiin niin helposti vain päästäkään.

        Arvostan kuitenkin vastaustasi, kiitoksia mielipiteestä.


    • oscillation

      Hei, minä voisin kyllä mielellä tutustua sinuun, jos sattuisit asumaan samassa kaupungissa. Vaikutat aika samanlaiselta kuin minä. Missä asut? Minä asun Turussa.

      • Asun n. tunnin matkan päässä Turusta Loimaan seudulla, jos haluat niin voisit vaikka laittaa sähköpostia mulle, [email protected] ja sitä kautta voi jutella helpommin.


      • oscillation

        Lähetin sulle sähköpostin!


    • varmastilöydätjonku

      Hei! Ymmärrän tunteesi hyvin. Omalla kohdalla vastaan on tullut tosi kaksnaamasia ihmisiä, jotka ajattelee vaan sitä omaa etuaan. Ei oikeestaan oo helppoo löytää ihmistä, jonka kans tuntis sellasta yhteenkuuluvuutta, joka on omasta mielestä oikein. Elämän tuntuminen sisällöttömältä.... Niin mitäpä tässä sanois. Osa päivittäistä elämääni.
      Tuohon kiinnostuslistaasi voisin omalta kohdaltani lisätä politiikan, matematiikan ja tekniikan. Pois en mitään ottaisi.
      Tosiaan itseltäni noita ongelmia löytyy vähän enemmänkin ja näiden ongelmien luonteenkuvaan kuuluu eristyneisyys. Ei siinä sinänsä mitään. Olihan mulla kavereita, mutta ei ne jaksanu roikkua mun mukana niitä ylä- ja alamäkiä. Siitä sitte alko se isompi romahdus. Eli ymmärrän kyllä tuon yksinäisyyden ja sisällöttömyyden. Myös mitättömyyden, tiellä olemisen ja turhuuden tunteet ovat todella tuttuja. Toivottavasti löydät ihmisen, joka pitää samoista asioista ja, jonka kanssa voit tavata kasvotusten aina kun siltä tuntuu. ♥

      • No mikäli susta tuntuu siltä niin säkin voisit mulle laittaa sähköpostia, laitoin sen tuohon yhteen toiseen vastausviestiini. Olisi kivaa jutella sunkin kanssa ja jaata kokemuksia vaikka asuisit kaukana eikä voitaisi kasvotusten tavatakaan!

        Kiitos asiallisesta ja ymmärtävästä viestistä, niitä on aina piristävä lukea.


    • pawe1234

      Ymmärrän. Hyvät ystävät kuuntelevat jos elämässä on murheita. On hienoa että sinunkin kaltasia ihmisiä on olemassa. Jos haluat niin voin jutella mielelläni.

      • Tietysti, haluatko laittaa sähköpostia? Mainitsin sen tuolla ylempänä. :)


    • Nostan

      • Facegrindar

        Lähetin sinulle sähköpostia


    • moi111ereregeg

      Nii oliks sul jotain urheilu harrastuksia?

    • yksmiesvaan1

      mitä 20 vuotias lehmä nuorten palstalla tekee? eikö nuoruus ala olla mennyt menojaan jo?

      • nuoruus
        lapsuuden ja aikuisuuden (t. lapsuuden ja keski-iän) välinen ikäkausi. esim. Nuoruuden aika, unel (Matematiikka) Nuoruuden [= nuorena tehty] erehdys. Minun nuoruudessani. Nuoruudesta alkaen. Nuoruus ja hulluus, vanhuus ja viisaus [= nuorena ihminen toimii us. järjettömästi, vanhana viisaasti] SL .
        se että on nuori, nuori ikä. esim. Avioliiton esteenä oli morsiamen nuoruus. Nuoruudestaan huolimatta etevä pianisti. Kansallisen sivistyksemme nuoruus.

        Eipä taida 20v keski-ikäinenkään olla, katsopas faktasi uusiksi.


    • mikäspervosielä

      "Asun n. tunnin matkan päässä Turusta Loimaan seudulla, jos haluat niin voisit vaikka laittaa sähköpostia mulle, [email protected] ja sitä kautta voi jutella helpommin."

      Kai olet sentään samaa sukupuolta sitten?

    • afgd

      Kannattaa lukea/opiskella psykologiaa. Siitä on apua mielenterveydelle, ihmisten kanssa olemiseen ja itsesi löytämiseen.

    • janne666kvl

      "Olen 20-vuotias nainen, joka kokee elämänsä sisällöttömäksi ja yksinäiseksi."


      20v amistyttö siis?

      "Kannattaa lukea/opiskella psykologiaa. Siitä on apua mielenterveydelle, ihmisten kanssa olemiseen ja itsesi löytämiseen."


      kannattaako yhteiskunnan keskinäistä houru-oppia tosiaan lukea?
      kannattaisi käyttää omaa järkeä.

    • janne666kvl

      "Kansallisen sivistyksemme nuoruus."

      buhahhah, yksi pieni pala maapalloa ja turhin maa kaikista.

      "Eipä taida 20v keski-ikäinenkään olla, katsopas faktasi uusiksi."

      onhan se kun ei se tiedä mihin asti elää vai tiedätkö sinä itsestäsi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe