Tuulilasi parjaa karavaanareita

Kumijalkakulkuri

http://www.tuulilasi.fi/tieraivo/tieraivo-karavaanarit-taas-liikkeella-siella-ne-saa-pyoria

Lehtiyhtiö voi kiittää Larmelaa sisällöllisesti heidän mielestään laadukkaasta kommentistaan ja siitä, että ei yhtään tuon yhtiön lehteä enää meille tilata.
Jossain kulkee meilläkin sietokyvyn raja. Ja se raja menee just tässä.
Yhtään kanssa-autoilijaa en tule koskaan enää auttamaan, satakoot vaikka ämmiä ruumisarkut seljässään.Jokaisen vähänkin känniseltä vaikuttavan liikennehortoilijan, tai kaahailevan poltan poliisille.
Sen verran on tätä karavaanarivittuilua tullut että saldo on nyt täys.

On kyllä vajonnut lehti alas. Työntäkää se sinne mihin aurinko ei paista. Karavaanarille se paistaa aina.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ompi

      Niin justiinsa.

      • turha_lehti

        Seuraavaksi siirrynkin A-lehtien sivulle lopettamaan tilauksen. Otankin vaunuun mukaan vain Moottorilehden ja Autobildin. Ne riittävät minulle mainiosti.


      • turha_lehti kirjoitti:

        Seuraavaksi siirrynkin A-lehtien sivulle lopettamaan tilauksen. Otankin vaunuun mukaan vain Moottorilehden ja Autobildin. Ne riittävät minulle mainiosti.

        Caravaanari lehti IS riittää meille caravaanareille!

        Late Lapista. SSSS Ry!


    • etteitulenokkakipeeksi

      Tuon larmelan lienee syytä välttää liikkumista julkisuudessa.

      • EiLarmela

        Larmelalla on kiire maksamaan leasingmaksuja Audistaan.


      • Huvittavaa

        Olen tehnyt reikeilyautolla huomion, että se pitää aina ohittaa vaikka ajaisin 110kmt...ihmiset ajaa tunteella eikä järjellä.


      • kiihtyy

        Kun ottaa peltikuorisen retkeilyauton sillä 3.0 TDI koneella, niin saattaa rinnalle pyrkivä henkilöautoilija yllättyä pakun voimavaroista. Välillä ne ihmettelee kun liikennevaloista lähtee vaunu perässä yhtä vilkkaasti kun vierellä oleva kinneri.


    • TurhaaININÄÄ

      Mies täysin perseestä,mitä vittua ei ohita ja paina sitä läpyskää pohjaan jos ei pintakaasulla mene.Päästäänhän me kanssaautoilijat rekoistakin ohi vaikka vanhalla Ladalla jos halutaan,mutta pikku kravattinilkki ei osaa,eikä tajua saatana.

    • aaponiin

      Ei varmasti aiheetta parjaa, sen verran on löylynlyömää väkeä karavaanarit.

    • aaponiin

      Eikä aiheetta.

    • Ootteväärälläpalstalla

      Ei karavaanarit on täällä aina parjaamassa veroja maksavia harrastajia.

    • justiinsajoo

      Valittaisi eduskuntaan, siellä ne vaativat karavaanareita körröttelemään.

    • tarkkanäköinen

      Asiaa puhui Larmela . Olen ollut karavaari vuodesta -85 .Vilkun ja pientareen avulla pystyy parin kolmen auton letkan selvittämään . Mutta on niitä ihmisiä mopoautoilijoissakin ,jotka vetävät tietoisesti perässään vaikka kilometrien letkaa .Asenteella että mulla on oikeus tähän tiehen ,moottoripyöläilijät niistäkin löytyy näitä keskiviivan päällä ajajista onhan heilläkin tinkimätön oikeus omaan kaistaansa .Mitä enemmän kuutioita sitä keskemmällä ajetaan.Mitä siinä kiukuttelette ,se koira älähtää mihin kalikka kolahtaa pitää paikkansa tässäkin asiassa.Tuulilasi on kuitenkin kahdesta "suomalaisesta" autolehdestä se paljon parempi vaihtoehto .Toinenhan lopetti autovertailut jossa oli japsit ja eurooppalaiset vastakkain , näin lehti sai japsinkin testivoittajaksi ja maksun "voittajalta". Olen myös entinen tuulilasin tilaaja.

    • RekkaKallu

      Saatanan tunarit.Pysykää kotona jossette osaa ajaa muun liikenteen rytmissä ja pitäen mustalaiskaravaanienne välissä riittävää turvaväilä eli ohituksia helpottavaa hajurakoa pöljät.

      • vänkäri

        Se on jännä kun aina löytyy näitä rekkakiluja. Samat nopeusrajoitukset teitäkin koskee ja on rajottimet ym. Teille vain ei vittuile kukaan vaikka vedätte kilsojen jonoja. Karavaanareissakin on rahtareita lomalla mutta ovat suu soukalla. Kyllä ne vaanarit tietä antaa, mutta jokaisen on noudatettava sitä ajoneuvokohtaista rajoitusta.. Eli Traktorit,pienmoottoriautot, perävaunua vetävät autot, matkailuautot,bussit, kuorma-autot, rekat, puimuurit, työkoneet,liikennetraktorit jne. Paljon on niitä joiden pitää lain mukaan noudattaa muutakin kuin tiekohtaista nopeusrajoitusta. Laki on Laki ja jos peilissä näkyy rekka, ei ole pakko antaa tietä. 10 km/h lisävauhti ei jouduta perillepääsyä, se lisää vai rahti-isännän polttoainekuluja.


      • Bussikuski1961

        Teimpä juuri eilen valituksen eräälle rekkafirmalle,kun rekka ajoi useamman kilometrin 5 mtr päässä asuntoautoni perseessä,nopeusrajoituksen ollessa 80km tunnissa,samoin oli autoni nopeus 80,kun en saa LAIN mukaan ajaa sillä lujempaa (4000kg)...minulle tuo 80 nopeus on aivan riittävä,taloudellinen ja turvallinen nopeus...
        Mutta tuollainen jästipää rekkakuski vain ajoi perseessä kiinni,huusin lälläriin,että ajappas hieman kauempana ja kun hän lähti ohittamaan,teki mieleni kiilata se rekka ojaan....tai soittaa poliseille ja sanoa,että kuski humalassa...silloin olisi ainakin virkavalta lähtenyt hänen peräänsä...vaikkei olisi ollut rattijuoppo,mutta jos olisin sanonut poliisille,että ajo 5mtr päässä perseestä 80 nopeudessa,ei heitä olisi kiinnostanut se....olisi ainakin se rekkakuskin kiire loppunut kerrasta kun poliisi pysäyttää ja taidankin seuraavan tapauksen tapahduttua soittaa poliiseille ja "väittää" rekkakuskin olevan humalassa... ko. rekan ovessa luki jotain trans kouvola


      • Rekkakallun pitää toimia karavaanarirytmissä ja stressikin helpottaa. Minulla on sama 80 km/h rajoitus m-auton massan vuoksi ja pyrin sitä noudattamaan ainakun mahdollista. Siinä on hyvä ottaa parin-kolmen kilometrin varaus eli ajaa reilua 75 km/h nopeutta. Se on jopa taloudellisempi eli suotavampi nopeus ja sopii rekoillekin mainiosti.

        Rekkakuskin paskiaiset eivät noudata ja ovat pienellä nopeuserolla pyrkimässä ohi. Ohitettavahan ei saisi muuttaa nopeuttaan joten ohitukset ovat turhaa riskiä. Rekkoihin pitäisikin siihen rajoittimeen laittaa vähän älyä joka laskisi rekan nopeuden viideksi minuutiksi 60 km/h jos rekan kuski ajaa minuutin yli 80 nopeutta ja varmasti oppi menisi perille.

        Kyllä rekkojen käytöksessä on enemmän moittimista kuin karavaanareiden, oppikaa ensin itse ja vasta sen jälkeen alkakaa muita neuvomaan!


    • huilailoo

      Ehkäpä pitäisi mennä traktorilla tai peräti puimurilla seutukunnille missä on karavaanitapahtumia, näilekin on omat lailliset nopeusrajoitukset, olisi helpompi ymmärtää takana tulevaa liikennettä.

    • Työtänsätekevätiellä

      Kyllä rahtari osaa lukea ennakoivasti liikennettä ja ajaa paremmin,kun se kausipaikalle talviteloita vaunuansa kiskova alitehoisella autolla kuten normaalia on vetävä sunnuntaikaravaanari. Pysykää siis kotonanne tai kopissanne,älkääkä tulko sinne valtateille hortoilemaan .TULIKO JO SELVÄKSI.

      • Ei ole enään rahtaritkaan kuin ennen ! rekkojen ratteihin on istutettu nuorisoa ja heitä ei vielä kovin paljon ammattitaito paina !

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • karavaanari_83.alkaen

        Pitkän karavaanarikokemuksen perustella voin todeta että raskasliikenne on jarruna tienpäällä, niitten törkeät ja tarpeettomat ohittelut ovat mieleenpainuvia sydämentykytyksineen. Kaistalta toiselle heijaavat maantiejunat, kuormista tippuu silmille mitä milloinkin.
        Moottoriteillä näkee usein melkoisia temppuja kun siirtyvät ohituskaistalle antaakseen liittymästä tulevalle toiselle rekalle tilaa, mikä ei ole sallittua.


      • rekfirmamomistaja

        Kuules jysäpää joka kirjoitti,että älkää tulko catavaanarit pääteille,tiedoksi palkkaraenki kuski ,että caravaanarit maksaa enemmän käyttämaksuja ja veroja kuin sinä luonnevikainen mämmipää.Itse olet ammattisi valinnut lopeta hommat jos niin ressaa puupää!"


    • farangkhiinok

      Surullisen kuuluisaa perisuomalaista suvaitsemattomuutta. Kyllä sinne tien päälle kaikki mahtuu kun vain kaikki tuijottaisivat jotain muuta kuin sitä omaa napaa. Suomessa on vielä vähän autoja ja tientukkoja verrattuna moneen muuhun paikkaan. Meillä ainakin on hitaammat otettava huomioon jo matkan alkaessa. Ei voi laskea että matka joutuu maksiminopeudella koko ajan. Aina on perille päästy ja kahvillakin on ehditty käydä kaikesta huolimatta. Nyt puolin ja toisin katse muualle kun omaan napaan niin naamakaan ei näytä enää niin kireältä. Ottakaa aikaa siihen reissuun niin ehtii kyllä pelillä ku pelillä ja kelillä ku kelillä. Meillä kaikilla on oikeus olla tien päällä ja sen kanssa on elettävä.

    • Sysämn_sahti

      Eikö sinne Padasjoki-Lammi tienoille voisi perustaa jotakin karavaanareitten levähdyspaikkaa, jotta saataisiin sinne riittävästi vaunukansaa liikkeelle. Niin ja Asikkalasta kannattaa mennä Pulkkilanharjun kautta Sysmään, niin näkee komiat harjumaisemat.

    • xyzoäö

      Kuka lukee tuulilasia, on varmaan maailman surkein autolehti. Päätoimittaja trollaa kun ei muuten enää kukaan niiden paskaaviisia lue.

      • missä_testit

        Toimitus taitaa entisten moottoritoimittajien sijaan olla joukko merkonomikloppeja, jotka ei ymmässä autoista mitään.
        Jos on auto täynnä tarpeettomia sähköisiä hilavitkuttimia, niin poikien suut on messingillä, mutta tavallinen, luotettava perusauto ärsyttää taatusti.


    • as.autoilija

      Larmelaka, kuten ei moni muukaan ei tajua yhtä tärkeää seikkaa:
      Jos rupeat siirtymään pintareen puolelle antaaksesi tilaa takaa tulijoille, aiheutat sellaisen kivisuihkun ja takanatulijalla on kiveniskeämiä tuulilasissa, joten kalliiksi sekin tulee. On siis parempi opetella ohittamaan yhdistelmiä eikä jäädä vaunun perään roikkumaan, jolloin haittaa seuraavaa ohitushaluista. Valitettavasti Suomen tiet ovat kapeita ja ohitus ei onnistu Ruotsin malliin. Jokaisella on oikeus käyttää teitä ja yhteispeli ja pelisilmä ovat ne tärkeimmät välineet.

    • SFC-96xx

      Tuo vaalepunainen paita " äijä " AKKA on parempi pysyä kotona jos on NIIN vaikeata ajaa ohi !!!!!!!!!!

    • ässäpakittaja

      "Sen verran on tätä karavaanarivittuilua tullut että saldo on nyt täys."
      Lopeta se koppipelleily, niin "karavaanarivittuilu", loppuu kun seinään.

    • Todella kaahoja nuo kaverit se vasemmanpuoleinen varsinkin.

      Minullakin on matkailuauto jonka massa on 4,2 t joten minulle on aina 80 km/h maximi Suomessa, saavat siis tulla perässä kunnes saavat liikenneministeriön muuttamaan tuota sääntöä.

      Se on siinä ratin takana vikaa jos alkaa 80 alueella kiihtymään jonon mennessä vaikka 75 km/h, mittarit kun näyttävät mitä näyttävät ja suurempi rikos olisi ajaa ylinopeutta.

      Lisää vaan karavaanareita sinne Lahden tienoille niin oppivat tollotkin ajamaan ihmisiksi.

      • rauha_maassa

        Kun kaikki ajavat rauhallisesti samaa 80 km/h nopeutta, niin riskit minimoituvat.
        Suurta vaaraa aiheuttavat ne jotka pitkässä jonossa jatkuvasti ohittelevat toisia auto kerrallaan. hermot on kireällä ja bansaa kuluu kovasti.
        Mitä ne kiirehtijät voittavat ? Muutaman rupisen minuutin korkeintaan.


      • rauha_maassa kirjoitti:

        Kun kaikki ajavat rauhallisesti samaa 80 km/h nopeutta, niin riskit minimoituvat.
        Suurta vaaraa aiheuttavat ne jotka pitkässä jonossa jatkuvasti ohittelevat toisia auto kerrallaan. hermot on kireällä ja bansaa kuluu kovasti.
        Mitä ne kiirehtijät voittavat ? Muutaman rupisen minuutin korkeintaan.

        Saattavat voittaa ennenaikaisen hautapaikan ja kiveen kunniamerkin "Tämän hautuumaan nopein kuski" (jos ei tyhminkin)!


      • JoksuKuopiosta

        Onko tämä Larmala täältä meiltä päin kotoisin


    • paterikko

      Ei minun autoni tuulilasi ole virkkanut halaistua sanaa tuosta pöljäkelaumasta.

      pate

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe