Timo Soini on kuin isä. Hän on viisas ja jyrkkä.

Vihdoin.suomalisetkin

Suomi tarvitsee juuri isän pitämään huolta perheestään,
sillä perheen talous on ollut itsekkäiden toiskielisten rikkaiden romutettavana.

Viimein ja vihdoin huomataan suomalsistenkin hätä.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hsile

      Timo Soini on kuin alkoholisoitunut isä. Kerta toisensa jälkeen antaa perheelle lupauksia muutoksesta, vain pettääkseen lupaukset.

      • AnnetaanHallitusrauha

        Mitä Soini on pettänyt sinulta? Vienytkö tikkarin? Ehei. Olet väärässä.
        Miten Soini on voinut pettää mitään vielä, kun vasta nyt on tarjolla päätösvaltaa mahdollisen hallitus yhteistyön tiimoilta.
        Katsotaan keväällä 2019 yhteenveto kuka petti ja keitä.


      • muistatko_kun
        AnnetaanHallitusrauha kirjoitti:

        Mitä Soini on pettänyt sinulta? Vienytkö tikkarin? Ehei. Olet väärässä.
        Miten Soini on voinut pettää mitään vielä, kun vasta nyt on tarjolla päätösvaltaa mahdollisen hallitus yhteistyön tiimoilta.
        Katsotaan keväällä 2019 yhteenveto kuka petti ja keitä.

        Persuille oli hallituspaikka tarjolla edellisten vaalien jälkeen, mutta ei kestänyt kantti.


      • muistelen
        muistatko_kun kirjoitti:

        Persuille oli hallituspaikka tarjolla edellisten vaalien jälkeen, mutta ei kestänyt kantti.

        eikö kysymys ollut siitä ettei Soini halunnut pettää äänestäjiään kääntämällä takkiaan, muut puolueethan myivät vaikka äitinsä hallituspaikasta ja tulos on nyt nähtävillä


      • Katsotaan4vuotta

        Tapahtui priikulleen noin.
        Soini ei halunnut myydä isänmaataan halvalla kuten Jyrki ja Jutta sen toteutti. Kera Paavon ja muiden. Kuinkas kävi vasemmiston-kin? Audin takapenkki tuli kalliiksi ja muut hölmöilyt päälle. Entä paskakokkareet Stubbin saattohoidossa? Pakkia tuli.

        Mutta hei veljet ja siskot. Hallitusta ei ole muodostettu vieläkään. Huomenna saanemme tietää hallituspohjan. Mutta se on vielä kaukana siitä hallituksesta, jonka Sipilä tulee muodostamaan. Siihen saattaa tulla kokoonpano muutoksia. Jotkut voi heittää pyyhkeen kehään vielä kesken kaiken.


    • ennenuuttahallitusta

      Tulee kääntämään takkiansa vielä monta kertaa.

      • muistelen

        se jää nähtäväksi... tuskin kuitenkaan useammin kuin muidenkaan puolueiden edustajat


    • Lakkauttakaa.monarkia

      YLE-UUTISET
      (, nehän meidän yhteisillä verorahoillamme maksetaan.)
      BLOGI
      Blogi 5.5.2015 klo 6:36 | päivitetty 5.5.2015 klo 9:48
      Sanna Ukkola: Lakkauttakaa monarkia!
      Monarkia tulisi jo viimein lakkauttaa, sillä kenestäkään ei saisi tehdä eläintarhan häkkilintua pelkästään meidän ahnaan tunne-elämämme takia, kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan.


      Sanna Ukkola.
      Sanna Ukkola. Kuva: Seppo Sarkkinen / Yle
      Puolialaston nainen seisoo jalat harallaan ja tuijottaa julkeasti kameraan. Huulet ovat provosoivasti raollaan ja silmät kutsuvat makuukamariin. Bikininaisen taustalla lukee kissankorkuisin kirjaimin: Are you beach body ready? Onko vartalosi valmis rannalle?

      Palasin juuri viikon lomalta Lontoosta. Kuusi vuotta Briteissä asuneena tiesin jo entuudestaan, että saarivaltion asujaimistolla on kerrassaan hurmaava tapa kuohahdella milloin mistäkin.

      Tällä kertaa maa kuohui kyseisestä bikininaisen mainosjulisteesta, jolla Protein World -yhtiö markkinoi laihdutustuotteita. Feministit olivat nousseet barrikadeille, beach bodya vastaan suunnattu nettiadressi oli kerännyt kymmeniätuhansia nimiä ja olipa yhtiö saanut myös pommiuhkauksia.

      En äkkiseltään ymmärtänyt, mikä kyseisessä kuvassa herätti niin vahvoja emootioita ja miten kuva poikkesi tuhansista muista uima-asuisten ihmisten mainoskuvista, mutta kollektiivisissa tunnekuohuissa on harvoin kyse järjestä – vain subjektiivisista fiiliksistä. On helppo heittäytyä mukaan ihanaan, yhteiseen tunneorgiaan, kun koko kaveripiiri paheksuu samaa mainoskuvaa ja levittää sitä Facebookissa. Pakkohan siinä on olla jotain todella syntistä!

      Britannia on suurten tunteiden, kuohujen ja mediaskandaalien luvattu maa.

      Esimerkiksi terveyspaniikkeja Briteissä on milloin mistäkin. Muistan ikuisesti, kuinka eräs tabloid-lehti kirjoitti lintuinfluenssasta kannessaan: We are all going to die! Kuolemme kaikki!

      Eräs kummallisimmista ja epärationaalisimmista ilmiöistä saarivaltiossa on kuningasperhe.

      Britanniassa kohkattiin matkani aikana tietysti myös tulevasta siniverisestä. Prinssi Williamin puoliso Kate oli viimeisillään raskaana – Buckinghamin palatsin edessä päivysti uutiskanavien autoja yötä päivää, tv-kanavat haastattelivat naisia, jotka olivat samassa raskausvaiheessa Katen kanssa, rojalistit huusivat ja itkivät, media puhui Great Kate Waitista.

      On täysin käsittämätöntä, että tasa-arvon ideaalia hehkuttavassa sivistysvaltiossa on edelleen räikeän epätasa-arvoisia ja epädemokraattisia instituutioita, jotka nielevät rahaa ja joissa ihmisiä nostetaan absurdeihin elinympäristöihin kuin häkkieläimiä – ja pelkästään sen perusteella, mihin perheeseen he ovat sattuneet syntymään.

      Mutta kuningasperheen avulla ihmiset saavat päivittäisen tunnepiikkinsä. Paparazzit vainoavat perheen jäseniä kellon ympäri ja aiheuttivat jopa prinsessa Dianan kuoleman. Tabloidit tahkoavat kruunupäillään rahaa, ja ihmiset saavat jännitystä ja pakollisia tunnekuohuja elämäänsä.

      Käytäntö ei mitenkään poikkea esimerkiksi Nepalin tavasta valita vastasyntyneiden tyttölasten joukosta kumari, neitsytjumalatar, jota rahvas voi palvoa.

      Nepalilaista tottumusta länsimainen ihminen pitää kuitenkin hieman primitiivisenä. Samaan aikaan me kyseenalaistamatta hurraamme ja iloitsemme, kun meille täysin tuntemattomalle pariskunnalle syntyy tytär.

      Suomessakin media lähtee mukaan järjettömyyteen ja otsikot huutavat, kuinka pikkuprinsessa on saanut nimen: Charlotte! Ajatella! Niin ihanaa!

      Aivan sama. Minua ei ihan oikeasti kiinnosta, saiko pikkuprinsessa nimen ja mikä se nimi oli. Eikä pitäisi kiinnostaa ketään muutakaan.

      Tällä viikolla Britanniassa on muuten myös parlamenttivaalit, joissa ratkaistaan pitkälti maan tulevaisuus EU:ssa ja mahdollisesti myös koko EU:n suunta, mutta ne eivät kiinnosta kuin pientä osaa kansasta. Tärkeää on sen sijaan fiilistellä siitä, minkä värisessä mekossa Kate poistuu synnytyssairaalasta.

      Monarkia on jäänne, joka olisi pitänyt lakkauttaa jo ajat sitten. Ihmisistä ei saisi tehdä eläintarhan häkkieläimiä pelkästään meidän ahnaan tunne-elämämme takia. Charlotte-vauva on varmasti suloinen ja ihana kuten kaikki muutkin vauvat, mutta yhtä lasta ei saisi nostaa puolijumalan asemaan tyydyttämään meidän kyltymätöntä tirkistelyviettiämme. Järkeäkin voisi käyttää, ei vain tunnetta.

      Sanna Ukkola
      Kirjoittaja on Ylen aamu-tv:n juontaja

      • dtruhjt

        Hehe,meillä kohta kuningaskunta Soiniflandia buhahhaa.....ha


      • ruåtsi-somali-landia

        Somalit vaativat varmaan "kansalliskieleksi" kohta, nyt he jo bussissa asettuvat sinne etuosaan huutamaan omalla kielellään koko pitkän bussimatkan ajaksi,
        kuten ruåtsinkielisillä on ollut tapana mm. 4 ratikassa,
        ja välillä somali nauroi hahahahaha-puhellessaan luultavasti ilman kuulijaa, vai onko rahaa keskipäivällä puhua yli puolituntia, jäi vielä papattamaan sinne poistuessani bussista.


      • menetakasmetsään
        ruåtsi-somali-landia kirjoitti:

        Somalit vaativat varmaan "kansalliskieleksi" kohta, nyt he jo bussissa asettuvat sinne etuosaan huutamaan omalla kielellään koko pitkän bussimatkan ajaksi,
        kuten ruåtsinkielisillä on ollut tapana mm. 4 ratikassa,
        ja välillä somali nauroi hahahahaha-puhellessaan luultavasti ilman kuulijaa, vai onko rahaa keskipäivällä puhua yli puolituntia, jäi vielä papattamaan sinne poistuessani bussista.

        Niinpä, somalit ja svenskit puhuu kuuluvasti:)) Härmäläiset mutisee jotain ...nommunniinnnvttu.....

        "...vai onko rahaa keskipäivällä puhua yli puolituntia,..."
        Kenellä on puhelinliittymä minuuttiveloituksella ??
        On näköjään suomalaisellakin päivällä aikaa ookailla onnikalla:)))))


      • Matkustanvapaana

        ""Kenellä on puhelinliittymä minuuttiveloituksella ??""

        Minulla. Ja pysyy.
        Samalla veloituksella käytän nettiäkin jos on tarve ja olen Wlan yhteyden ulkopuolella.
        Puhelinlaskuni ovat vaihdelleet 7 eurosta pahimmillaan 400 euroon kuukaudessa. Mutta se maksaa joka vastaa ja se olen minä. Paketteihin ja määräaikaisuuksiin en ole koskaan orjautunut.
        Joskus, keskellä päivääkin, saatan puhua jopa 2 tuntia jos on asiaa.


    • ihme-ja-kummitus

      Mikä se tämä hoopo on, joka työntää palstan täyteen omaa (perse, ei kun perse, ei kun persu) agitaatiotaan.

      • KUULEHAN

        Siivoa oma suusi.


    • asdfsdfsdfsdfsdf

      Kunnon isä pitäisi huolta omasta kunnostaan. Reilu ylipaino on tuon ikäiselle miehelle vaarallista.

      • TimoonLuottaen

        Isukki ei ole ehtinyt kuntoilemaan. Koska kansan hyvinvointi on mennyt hänen omien kilojensa edelle ja se jos mikä on miehekäs teko.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe