kauppapaikka

pikanajuhannuspaita

Kenkiä ,yleensä vaatetta mitä ihmiset tarvitsee,kunnan perustaa sellainen myymälä. Paakarin pysäkin lähelle ei yhtään kauppaa. Kuolleena syntyny ajatus.Meillä on suunnittelijoita,alakaa hommiin ,ja myymälää suunnittelemaan.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikanajuhannuspaita

      Tarkoittaa paloasemaa myymälän perustaminen.Saadaan omasta pitäjästä asusteita.

    • miksikun

      onhan kämääessä kirppis, konkurssikuntalaisille sopivaa vaatetta

    • paloasemanmyymälä

      Kunnan päättäjien on ehdottoman tärkeä hankkia kunnan omistukseen vanha paloasema tasearvo vain 250 000 euroa ja sinne kauppapaikka.

      • luulenkyyylä

        sitäkunsaaooottaa, kateus iskee joku hyötyy, tseeo kämäen trendi


    • 335323523

      Menkää yrittäjäkurssille tekemään laskelmia ensin. Sitten miettikää kannattaako erikoiskaupat Kärsämäellä.Sorry, voluumit ei riitä.

      • pohdiskelia

        Joo, asiakaskuntaa ei ole tarpeeksi varsinkin jos kuntalaiset suosivat lähipitäjien liikkeitä. Ajatellaan, että muualta saa halvemmalla, mutta maksaahan se polttoainekin. Ja yrittäjän pakko nostaa hintoja, jos asiakkaat vähenee, että saa itse edes elannon. Itse olen toivonut, että tänne tulisi kultasepänliike, vois vaikka ottaa lisäksi myyntiin vaatteita, kuten Haapajärvellä Kärkkäinen (kerta pelkän erikoisliikkeen pitäminen ei täällä kannata). Tai perustaisi lisäksi nettikaupan, niin johan tulisi asiakaskuntaa lisää. Ja käyhän täällä varmaan kaupassa ihmisiä esim. Pyhännältä ja naapuripitäjien syrjäkyliltä... Sisustusliike sateenkaari oli muuten hyvä, mutta sieltä ei saanut "arjessa" tarvittavia tuotteita, enemmänkin lahjatavaraa ja design-tuotteita( ohikulkijoille suunnattu enemmänkin?). Niin ehkä siitä syystä ei kannattanut?? Ja R-kioskin kannattavuuden söi nettipelaaminen? Uudet yritykset toisivat työpaikkoja ja sitäkautta ehkä lisääkin asukkaita kuntaan, mikä lisää taas asiakkaita. .. Kaikki vaikuttaa kaikkeen..


      • hulluatää

        Ihan sama mitä tänne perustaa, ei siellä ainakaan paikalliset käy. Ei kärsämäellä tueta paikkakunnan omia yrityksiä. Ja vaikka jonku kultaliikkeen tai muun romukaupan joku hölmö perustaiskin, ei noin pieni yritys työllistä muuta ku omistajan ittensä.... ja tämän saa aikaan vain oman kylän asukit. Olis peiliin katsomisen paikka jokaisella!!!!


      • tosionn
        hulluatää kirjoitti:

        Ihan sama mitä tänne perustaa, ei siellä ainakaan paikalliset käy. Ei kärsämäellä tueta paikkakunnan omia yrityksiä. Ja vaikka jonku kultaliikkeen tai muun romukaupan joku hölmö perustaiskin, ei noin pieni yritys työllistä muuta ku omistajan ittensä.... ja tämän saa aikaan vain oman kylän asukit. Olis peiliin katsomisen paikka jokaisella!!!!

        seon kyylä erikoisen sisäsiittoisen kateellisten vittumainen kylä se kärsämäki


    • paikkapaikanpäällä

      Kierrätys-kirppis kunnalle oma,Haapaveelläki toimii hyvin ,taitaa olla 4-H mukana .

    • yrittäjäksi

      Eihän se kauppojen perustaminen ole kunnan hommia, yksityiset ihmisethän niitä voi perustaa eli ryhtyä yrittäjäksi, joko ketjun kautta tai ihan omillaan... (ei olla missään kommunistivaltiossa) Kauppakoulun käyminen ei pahitteeksi. Täällähän niitä jo valmiiksi tyhjillään olevia liiketiloja jo on eli on mistä valita. Eikun hyvää liikeideaa vain keksimään, ja rahoitusta hommaamaan. :)

      • Ei_perustaminen

        mutta taloudellinen tukeminen tapauskohtaisesti on näköjään kunnan hommia. Kuntalaisten etujen ajamista kuulemma päättäjien kertomana..Pesonen olisi lyönyt jo laudat ikkunoihin ja lopettanut kunnan varojen syytämisen konkurssipesään.

        Kyllä me yhdensortin kommunistivaltiossa ollaan. Hallintotapaa kuvaa diktatuuri demokratian nimissä. Turpa kiinni kuntalaiset tyylillä jatketaan. Onneksi uusi kuntalaki astui voimaan eikä kuntalaisten ylikävely ole jatkossa yhtä helppoa.


      • eienää

        adresseilla perseitä pyyhkitä ja vittuilla perään tai anneta synninpäästöjä päättäjiä arvostelemaan uskaltautuneille.


    • kierrätystämukaantoimii

      Sekatavarakauppa ja kirppis Paloasemalle.Kunta peris pientä vuokraa yrittäjälta.Onhan kunnassa hyviä suunnittelijoita. Kulttuuriin panostetaan,pankaapa päättäjät mietintään ja pian.

      • hyvätulee

        Kulttuuritonttu nyt asialle oikein meedian välityksellä, ties miten suuriasummia EU rahoitusta. Kirjanpito Kattilakoski osuuskunta.


    • kierrätystäkaivataan

      Asiakkaita tulee muiltakin paikkakunnilta.Ostajia käy kautta Suomen.Heitä on sankoin joukoin niillä töin , jotka kiertävät pieniä sekatavarakauppoja ja,kierrätyksiä ,kirpputoreja.Tutustukaa joku Haapaveen kierrätykseen,mainio paikka.Kukaan ei osta paloasemaa.Kunta joutuu pakosta pitämään sen omanaan.Ei muuta kuin paikat kuntoon,siinä on päättäjille mietintää.Saihan ne Atenki tänne vääntämällä,miksei tämäki ajatus herätä haluja.Tämä on varmaan mahottoman korkiassa kuuuusessa. Saahan niitä ehotuksia laittaa ,ehottaa ne pöhölömpääki ja totteuttaaki.

      • edelläkävijät

        Voisiko rakentaa samoihintiloihin varahenkilö vuokrauksen, varsinkin hoiva- ja siivouspalveluille. Ei taho vakituiset muistaa tulla töihin, niin täältä apu.
        Kaikki kierrätys toimisi samalta kuukulta.


      • kyyyllä
        edelläkävijät kirjoitti:

        Voisiko rakentaa samoihintiloihin varahenkilö vuokrauksen, varsinkin hoiva- ja siivouspalveluille. Ei taho vakituiset muistaa tulla töihin, niin täältä apu.
        Kaikki kierrätys toimisi samalta kuukulta.

        ja sexipalvelu kanssss


    • yrittämisenkunta

      Konsultti tekee srategian kärsämäen yritysten nykytilanteesta ja miten tähän on tultu. Konsultti arvioi tulevaisuuden yritysmahdollisuudet, sen heikkoudet sekä työvoiman saatavuuden ja koulutuksen.
      Vanha paloasema on hyvälläpaikalla ja halpa tasearvo 250 000 euroa, lähinnä kirpputori muotoisten yrittäjien keskuspaikaksi, varmaan konsultti on jo tämän huomioinut srtegiassaan. Paanulinna tukee tätä kokonaisuutta. Lisätilaa löytyy TIMON SÄHKÖKÖPALVELUN tyhjistä tiloista.

      • nainainain

        Suomeksi; palopaikka, Paanulinna, ja Yrittäjä Timon liikehouse siis on konkassa, tai ainakin tyhjää tuottavana, suosittelen kokomus-sipilä trendiä venepakolaiset tiloihin asumaan


    • yrityskunniaan

      Pellonpäässä on tilaa niille tulijoille ,jos kunta niitä ottaa.Yrittäjille ja etenki Timolle hatunnosto ja kiitos hyvistä palveluista ,joita tarvitaan.

    • muualle

      tälle attevaaralle kannata mitään perustaa,entisetki lopettaa ku ei kukaan osta mitään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe