Iltalehden arvostelussa 5 tähden Mad Max

viidentähdenleffa

40

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      Mad Max Fury Road on todellakin "naurettavan täydellinen" katsomiskokemus.
      Oikeastaan voidaan puhua vuoden tärkeimmästä elokuva ensi-illasta.
      Kolmeen kertaan jo nähtynä Mad Max elokuva on jo mielestäni klassikko.

      Jotkut vanhoista Mad Max faneista harmittelevat Mel Gibsonin puuttumista pääroolista,ja sanotaan ettei ole Mad Maxiä ilman Melia,mutta minä sanon ettei ole Mad Maxia ilman ohjaaja George Milleriä,joka 30.vuotta kestänyt uurastus tuotti vihdoin hedelmää suurena visuaalisena roadmoviena.

      George Miller ohjaana ei ole vanhentunut pätkääkään tuona 30.vuoden aikana.
      Ehkäpä aika on hieonnut ohjaajan näkemystä tehden mestariteoksen???
      Fury Road jyrisee ja jylisee siihen malliin että kaikki muut toimintapätkät tuntuvat jotenkin heppoisilta tusinatuotteilta.

      Vaikka toimintaa riittää takaa-ajoineen alusta loppuunasti,niin tärkein teema elokuvassa on kuitenkin selvästi esillä,nimittäin ihmiskunta on kriisissä maailmanlaajuisesti,ja se pitää tilanne pitää korjata selviytymisvaiston turvin,kuten elokuvan loppurepliikkissä kirjoitetaan.

      Tom Hardy Mad Maxinä selviää mukiin menevästi vähäisestä repliikeistä huolimatta.Fyysinen olemus on Hardyn tärkein rooli elokuvassa.
      Charlize Theron Furiosana on vakuuttava ilmestys vahvana naissoturina.
      Elokuvasta ei löydy mitään moitetta,mistä pitäisi kritisoida elokuvaa.
      Leffa paranee vanhetessaan,ja se on Klassikon merkki!!!

      TÄHTIÄ ¤¤¤¤¤

    • HuonoOli

      Leffa oli pettymys, mad max on sivuosassa ja muutenkin leffa oli lähinnä vain pelkkiä räjähdyksiä ei muuta Hardy mad max oli todella laimea ja ns nynny ja muutenkin itse mad max on oikeastaan vain leffan nimessä.. eli iso pettymys oli koska odotin näkeväni mad max leffan enkä pelkkiä räjähdyksiä tyyliin Keanu Reevesin Speed ryyditettynä räjähdyksillä, eikä tämä versio vedä vertoja lähellekkään gibsonin mad mad leffoja eikä vrsinkaan itse mad max hahmoa.. edes yksittäisenä toimintaleffana tietämättä vanhemmista mad maxeistä, ei oikein toiminut vaan oli lähinnä pitkästyttävä sekamelska ja sekasotku ilman pointtia.

      • totuusontäälläulkona

        Samaa mieltä. Selvästi sarjan huonoin elokuva, jopa Thunderdomea huonompi mitä en kyllä odottanut. Ja yllättäen Charlize Theronissa oli enemmän Mad Maxia kuin Tom Hardyssa. Mutta pakkohan tämä oli nyt sitten käydä katsomassa, kun kommentit ovat olleet niin ristiriitaisia eivätkä ne alkuperäiset olleet hullumpia.


      • Veteranfan

        Mad Max fanit eivät pidä Beyond Thunderdomea huonona Mad Max elokuvana,en ainakaan minä.Elokuvassa Mad Max:Ukkosmyrsky mentiin vain eri suuntaan,myyttisempään suuntaan,eikä se ollut mikään huono ratkaisu nyt 30.vuotta myöhemmin nähtynä.

        Fury Road ei ole huono leffa.Varsinkin teorioita uudesta elokuvasta on kirjoitettu eräs mielenkiintoinen teoria päähahmoon liittyvä,jossa Fury Road elokuvan Max olisikin Mad Max2:n Federal Kid pikkupoika bumerangeineen.Asfalttisoturi leffan pikkupoika olisi omaksunut Max Rockatanskyn persoonan vanhurskaana ihmisten pelastajana.

        Fury Roadissa nähdään myös samanlainen soittopeli kuin MM2:ssa,jonka Max antoi Kidille lahjaksi Road Warriorissa.

        Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös Furiosan tiedustelu päähahmolta nimeä,johon Max ei suostu vastaamaan kuin vasta lopussa,jaksossa jossa Furiosa on pahoin ruhjoutunut,kohtauksessa Max paljastaa nimensä kuin muistoihin vajonneena haamuna jonka pitää jatkaa vaellustaan autiomaan halki äärettömyyteen.Mad Max on siis myyttinen hahmo uudessa elokuvassa aivan kuin oli vanhoissa MM elokuvissakin,tämän asian ymmärtävät todelliset MM fanit.


      • JFK222

        Surkea leffa verrattuina Mel Gibsonin tähdittämiin Mad Maxeihin. Pelkkää takaa-ajoa ja räjähdyksiä ilman mitään syvempää juonta tai näyttelijäsuorituksia. Tekijät täytyneet olla jossakin pöllyssä tätä tehdessään.


      • Veteranfan

        Et ilmeisesti muista vanhoja Mad Max leffoja,niissä oli isompia paukkuja kuin tässä uudessa leffassa.
        Takaa-ajoja yhtä paljon kuin uudessa Fury Road leffassa.

        Kovin pintaliitoista kritiikkiä,jos otetaan huomioon kyseessä olevan sama tekijä George Miller joka ohjasi aiemmat MM leffat.
        George Miller jos kuka tietää miten MM leffa tehdään


      • JFK22

        Muistan.

        Ei ole.

        George Milleriä ei siis voi kritisoida MM elokuvan epäonnistumisesta.

        Ei yksi mies koko leffaa tee.

        En suosittele Fury Roadia kenellekään jolla on positiivinen mielikuva vanhoista Mad Maxeista.


      • Veteranfan

        Minä taas suosittelen Fury Road elokuvaa kaikille MM faneille,sillä elokuva on vuoden paras toimintaelokuva,joka väittää toisin,ei ole käynyt leffoissa.

        Aivan kuin George Miller olisi keksinyt toimintaelokuvan uudestaan.
        Nyt tehdään tälläistä toimintaelokuvaa,muut tekeleet ovat toistensa kopioita.

        George Miller on tehnyt klassikon,jota on vaikea kiistää ajan kuluessa moneen kertaan elokuvan nähtyään.Olen nähnyt leffan jo 6. kertaan,ja aina parempi leffa tuntuu olevan.3.kertaa 3D:nä ja 3.kertaa 2:nä.

        Odotin leffaa 30.vuotta ja se kannatti,ne jotka eivät odottaneet eivät tietenkään asenne vammaisina löydä elokuvasta muuta kuin pintaliitoista kriitiikkiä,kritiikki kolahtaa omaan nilkkaan.

        Fury Road on myös loppuratkaisultaan yllättävän feministinen elokuva.
        Kriitikot eivät näe elokuvan todellista ulottuvuutta,jonka Miller on mestarillisesti luonut vuosien saatossa.Fury Road on enemmän kuin elokuva.
        Elokuva kertoo ihmisen olotilasta sovinistisessa maailmassa,jossa vahvimmat selviytyvät ja heikommat kuolevat.


      • Veteranfan
        JFK22 kirjoitti:

        Muistan.

        Ei ole.

        George Milleriä ei siis voi kritisoida MM elokuvan epäonnistumisesta.

        Ei yksi mies koko leffaa tee.

        En suosittele Fury Roadia kenellekään jolla on positiivinen mielikuva vanhoista Mad Maxeista.

        George Millerin kritisoiminen Mad Max elokuvan epäonnistumisesta,tuntuu jotenkin haudan häpäisyltä.

        Road Warriorissa nähdään elokuvahistorian suurimpia paukkuja,jos muistat???


      • lgman

        Tismalleen olen samaa mieltä surkea tuuppaus ja Max on nynnyn roolissa


    • madmatt

      Vähän jännittää spoilereiden pelossa tulla tänne... Mutta kysyn nyt kuitenkin elokuvan nähneiltä. Kannattaako katsoa 2D vai 3D versio? Jostain jo pikaisesti luin, että 3D:llä ei tämän elokuvan kohdalla ole juurikaan lisäarvoa. Eli ei ole kai erityisen hyvin toteutettu. Mutta onko 3D:stä jotain haittaa? Aiemmin olen aina katsonut 3D-version, kun mahdollista, mutta pitäisiköhän nyt valita sittenkin 2D. Hintaerolla ei ole mitään väliä. Olen katsonut useita 3D-elokuvia, eikä mitään ongelmia lasien tai minkään muunkaan kanssa ole ollut, mutta Avatarin nähtyäni 3D-efektit ei ole enää sen ihmeellisemmiltä tuntuneet.

      • Veteranfan

        Suosittelen 2D formaattia enemmän kuin 3D formaattia.
        3D leffassa pitää istua mahdollisimman lähellä valkokangasta,jotta saa 3D formaatista jotain irti.

        Klassikko elokuvaa ei tarvitse nähdä 3d:nä.


    • KatoinTrailerin

      No empä taida jaksaa edes vilasta...

      • Veteranfan

        Mad Max Fury Road ei sovi heikkohermoisille,kuten eivät sovi vanhatkaan MM leffat.

        Vaihtoehtona voisi katsoa vaikka George Millerin ohjaamia perheleffoja mm. Babe-Urhea Possu,tai Happy Feet pingviinianimaatio,josta Miller voitti Oscar-pystin.


      • TraileriVille

        Trailerin katsomalla näkee ihan tarpeeksi. Mitään muuta elokuvassa ei ole.


    • Xizor

      Hyvä elokuva. Parempi kuin Ukkosmyrsky ja Asfalttisoturin veroinen. Melkein kokonaan takaa-ajokohtausta koko leffa, mutta se toimii. Maxin osuus, jota jotkut arvostelevat liian vähäiseksi, on mielestäni sopiva. Hänen antisankarimainen ja erakoituva asenteensa on sangen loogista evoluutiota aikaisemmista leffoista. Siitä huolimatta hän on avaintekijä. Furiosa ja muut eivät olisi pärjänneet ilman hänen vastentahtoista apuaan.

      Roistot jäävät vähän heikommalle ehkä siksi koska heihin ei uhrata tarpeeksi aikaa ruudulla. Immortan Joe ei ole mikään Humungus. Toecutterille tai Master Blasterille voi ehkä vetää vertoja. Vähäisemmät pahiksista, kuten muiden kaupunkien johtajista, olisi mielellään saanut tietää vähän enemmänkin. Toisaalta Immortan Joeen tutustutaan hyvin sen maailman kautta, minkä hän on luonut. Siihen ja millaisen mytologian hän on luonut saadakseen syöpää sairastavat teinipojat taistelemaan fanaattisesti puolestaan.

      Ai niin ja propsit klassiselle piikkivolkkarille toisesta australialaisesta leffasta:
      http://finnish.imdb.com/title/tt0071282/

    • Veteranfan

      Mad Max Fury Roadin loppukuva,jossa naiset nostetaan "johtoportaaseen"voidaan tulkita sovinismin kuolin iskuksi.
      Vahva feministinen loppuratkaisu on kyseessä,jaksossa naiset valuttavat vesimassaa kansalle,jota voidaan vertauskuvata äidinmaidoksi.
      Äidinmaitoahan elokuvassa lypsetään rehevistä naisista.

      Kriittiset kirjoitukset elokuvasta,jossa puhutaan "pelkkää takaa-ajoa ja räjähdyksiä" eivät hoksaa näitä Fury Roadin selkeitä teemoja,joita elokuvassa on runsaasti esillä.
      Onko sitä nähty liikaa pauketta ja rytinää???

      • Xizor

        Ei, elokuva ei ole mitenkään erityisen feministinen. Ei sen enempää "sininen pilleri" kuin muutkaan nykypäivän leffat. Max on oikeastaan aika MGTOW-hahmo. Mies joka kulkee omia polkujaan eikä naisia tarvitse. Furiosa toki nostettiin johtajaksi lopussa, mutta hän ei olisi päässyt sinne ilman Maxin apua tai edes tajunnut yrittää. Samaa tapahtuu koko leffassa. Furiosa on kyllä ihan pätevä, mutta ilman Maxia hän ei olisi päässyt pitkälle.

        "Miesasiamiehet boikotoivat Mad Maxia"-kohu on myös myrsky vesilasissa. Tapahtumien todellinen kulku on se, että joku has been-feministi joka kirjoitti jonkun näytelmän 90-luvulla konsultoi elokuvan naisnäyttelijöitä, kun sattui olemaan paikalla. Sitten hän julisti elokuvan feministiseksi. Joku pelimiesteoriasivustolle kirjoitteleva blogisti, joka ei omasta mielestään edes ole mikään MRA, tarttui tähän ja sanoi että, jos Mad Max on feministinen sitä pitäisi boikotoida. Laajemmin manosfääri, tai juuri kukaan muu kuin tuo blogaaja, ei välitä suuntaan eikä toiseen.


      • gfhsd55454
        Xizor kirjoitti:

        Ei, elokuva ei ole mitenkään erityisen feministinen. Ei sen enempää "sininen pilleri" kuin muutkaan nykypäivän leffat. Max on oikeastaan aika MGTOW-hahmo. Mies joka kulkee omia polkujaan eikä naisia tarvitse. Furiosa toki nostettiin johtajaksi lopussa, mutta hän ei olisi päässyt sinne ilman Maxin apua tai edes tajunnut yrittää. Samaa tapahtuu koko leffassa. Furiosa on kyllä ihan pätevä, mutta ilman Maxia hän ei olisi päässyt pitkälle.

        "Miesasiamiehet boikotoivat Mad Maxia"-kohu on myös myrsky vesilasissa. Tapahtumien todellinen kulku on se, että joku has been-feministi joka kirjoitti jonkun näytelmän 90-luvulla konsultoi elokuvan naisnäyttelijöitä, kun sattui olemaan paikalla. Sitten hän julisti elokuvan feministiseksi. Joku pelimiesteoriasivustolle kirjoitteleva blogisti, joka ei omasta mielestään edes ole mikään MRA, tarttui tähän ja sanoi että, jos Mad Max on feministinen sitä pitäisi boikotoida. Laajemmin manosfääri, tai juuri kukaan muu kuin tuo blogaaja, ei välitä suuntaan eikä toiseen.

        Totta on, että naiset olivat pääroolissa ja Maxi lähinnä mulkoili vieressä silloinkin kun ei ollut avuttomaksi köytettynä. Eikös tämä tekele mukamas sijoittunut alkuperäisen ykkös- ja kakkososan väliin: jonkun kuningasideana kai sitten oli, että Maxi oppi hommansa naisilta.

        Ja tuo hömppä yhdestä pitkästä takaa-ajosta oli vain markkinointia; jäin nimittäin odottelemaan, että tässä olisi vaihteeksi todellakin ollut vain yksi pitkä takaa-ajo ilman stoppeja Mad Max 2:n lopun tyyliin, mutta ei: joten lopputulos oli se tavanomainen aivot narikkaan -leffa.


    • Xizor

      "Eikös tämä tekele mukamas sijoittunut alkuperäisen ykkös- ja kakkososan väliin: jonkun kuningasideana kai sitten oli, että Maxi oppi hommansa naisilta."
      Jos se tuota yritti viestiä niin eipä onnistunut kovinkaan hyvin. Kun Max pääsi vauhtiin, hän oli ihan toisella levelillä kuin Furiosa, muista naisista puhumattakaan. Ehkä voisi korkeintaan sanoa, että naiset auttoivat häntä löytämään motivaationsa, mutta sehän on naisten perinteinen rooli.

      Jos tämä sijoittuu ykkösen ja kakkosen väliin, se oikeastaan tekee Maxin mielentilan kehityksestä oikeastaan positiivisemman. Kakkosessa hän on edelleen itsekäs ja kyyninen, mutta ei yhtä ihmisraunio kuin tässä. Kolmosessa sitten löytyy vielä vähän lisää ihmisyyttä.

    • madmatt

      Päädyin katsomaan lopulta 3D-version osittain siitäkin syystä, että se oli paremmassa teatterisalissa kuin 2D. Onneksi katsoin sen, Oli edes 3D-viihdettä itse elokuvan ollessa iso pettymys. Aivan uskomatonta, että tää päätön rymistelyleffa on saanut IMDB:ssä 8,6 pistettä, metascore 89, rottentomatoes lehtikriitikot peräti 98 ja yleisö 90 %.

      Aivan elokuvan alussa fantasiamaailma ja Alien 3 -elokuvan mieleen tuonut synkkyys ja takaa-ajot antoivat odottaa jotain suorastaan ennennäkemätöntä. Ensimmäinen rekkatakaa-ajo aavikolla kuitenkin vesitti tunnelman täysin. Mielen valtasi ajatus, että "eikö tämä vitun järjetön rymistely ikinä lopu!!" Lähimmäksi osuvina elokuvina mieleen tulee Avengers, Pacific Rim, Man of Steel yms.

      Kaikesta kalkkunamaisuudestaankin huolimatta elokuva ansaitsee 7/10 pistettä upeasti toteutetun tulevaisuusvision, kuvauksen, visuaalisten efektien ja ääniefektien ansiosta. Mun makuun tosin volyymi oli aivan liian kovalla, ärsyttävää kun ei ole sitä kaukosäädintä käden ulottuvilla. Käsikirjoituksesta, editoinnista ja ehkä jopa ohjauksestakin pisteet menee miinuksen puolelle. Elokuvista lähtiessä päällimmäinen ajatus oli, että katsoin taas kerran pari tuntia jotain tyhjänpäiväistä ryskettä, ryminää ja hiekkamyrskyä...

      • Veteranfan

        Mad Max Fury Roadia ei oikeen voi verrata mihinkään Marvelin leffoihin.
        Mad Max painii omassa raskaassa sarjassaan jättäen digidinot ja supermömmöt omaan arvoonsa.

        Fury Road on vuoden paras toimintaelokuva vähintään.


      • FemakonPropagandaa

        MMFR on ennen kaikkea feminististä propagandaa. Jos tykkää feministisestä propagandasta niin silloin varmaan tykkää leffasta.

        Kannattaa kuitenkin huomata, että feminististä propagandaa on luvassa jos katsot leffan.


    • SurkeaRäpellys

      Onneksi tää uus "mad max" räpellys ei ollu mikään menestys ja putos box office listoilla heti ^^ Pitch Perfect 2 tiputti sen.. onneksi koki vähän saman kohtalon kuin se uusi judge drett räpellys.. toivottavasti ei tule mitään jatko osia.

      • EDUSTAVAA

        Jatko-osia on jo luvattu ainakin yhden verran, Millerin puolesta. Minusta elokuva oli toimintaelokuvaksi parhaimpia mitä olen nähnyt aikoihin. Elokuvasta ei ollut tarkoitusta edes tehdä liian syvää draamaa, jota esim. ensimmäinen osa, enemmän draama/toiminta kategoriaa. Tämä nyt oli rytinää, Fury Road on. Tosin Dredd oli hyvä elokuva, realistisempi kuvaus Dreddin maailmasta, toisin kuin Stallonen hirveä räpellys. Nämä elokuvat kyllä oikeuttavat ja edustavat omia sarjojaan/saagojaan. Mutta kukin tavallaan, itse pidän inceptionia tylsänä ja huonona, kellopeliappelsiinia mitäänsanomattomana, jotkut hyvänä. Sama pätee kaikissa elokuvissa


      • Oletväärässä

        Kyllä tulee, ja niitä tulee paljon. Leffa pärjäsi hyvin R-rated leffaksi. Warner Bros on tyytyväinen ja vihreää valoa on jo annettu jatko-osille :)


    • Woeowo

      Rakastuin tähän pätkään, Hardyäkin katselee aina mielellään.

      • Veteranfan

        Minä itse Veteranfan olen nähnyt Fury Roadin jo 8.kertaa valkokankaalla,
        eikä siihen kyllästynyt vieläkään.
        Elokuvan soundtrack on ehdoton hankinta.

        Videolle Fury Road saapuu vasta lokakuun 5.päivä,Suomessa hieman myöhemmin,mutta leffa kannattaa katsoa leffateatterissa isolla kankaalla.


      • madmatt
        Veteranfan kirjoitti:

        Minä itse Veteranfan olen nähnyt Fury Roadin jo 8.kertaa valkokankaalla,
        eikä siihen kyllästynyt vieläkään.
        Elokuvan soundtrack on ehdoton hankinta.

        Videolle Fury Road saapuu vasta lokakuun 5.päivä,Suomessa hieman myöhemmin,mutta leffa kannattaa katsoa leffateatterissa isolla kankaalla.

        8 kertaa??? Yhtäkkiä omat mielenterveysongelmat eivät tunnukaan niin vaikeilta... Kiitos tästä.


      • Veteranfan

        Mad Max elokuva on sielunruokaa,jolla parannetaan sairauksia.


      • Rakkaudestaelokuviin

        Jep! Veteranfan puhut asiaa. Fury Road on loistavaa toimintaa loistavalta ohjaajalta. Rakastan kaikkia Mad Max leffoja yli kaiken.
        Asfalttisoturi on oma suosikkini, mutta niin kaikki muutkin ovat huippua ja klassikoita kaukaa jo varhaiselta lapsuuden ajalta.
        Arvostan myös Alien trilogiaa ja Tähtien Sodan vanhoja originaaleja osia ylitse muiden! Hienoa nähdä, mitä herra Lucas on saanut uusien osien kohdalla aikaan, joissa Han Solot ja Skywalkerit pitkästä aikaa kuvioissa!
        Mahtavaa elokuva-aikaa eletään nyt!


    • HuonoJaPitkästyttävä

      Katoin nyt sitten tän uuden mad max elokuvan ja todella iso pettymys oli, odotin tietysti niinkuin monet muutkin mad max elokuvaa. Leffa oli aika pitkästyttävä ja puuduttavaa katsoa loppuun asti, eli huomattavasti parempi kattoa sit dvd:ltä et voi kelata suurimman osan. Leffassa ei varsinaisesti tapahdu juuri yhtään mitään vaan junnaa puuduttavasti vain samaa alusta loppuun asti. Mad max loisti poissaolollaan ja myös se paljon kehuttu toiminta loisti poissaolollaan ??? leffassa vain ajetaan ja rymistellään ei muuta. Charlize Theron myös pilasi leffaa rankasti, mielestäni hän ei osaa edelleenkään näytellä.

      • Veteranfan

        Ehkäpä digileffat transformereineen tuntuu enemmän elokuvalta???
        Nykypolven elokuvissa ei ole sanomaa,jota löytyy Fury Roadista roppakaupalla.

        Katsojat haluavat "aivot narikkaan viihdettä",ei siis mikään ihme jos hyvistä leffoista kuten Fury Road saa mitään irti.
        Ihmisistä tehdään Zombeja tylsistämällä ideaköyhillä elokuvilla,joista ei löydy ajatusta.
        Fury Road on ajatuksia herättävä katsomiskokemus,tämän tietävät tuhansia elokuvia elämänsä aikana nähneet.

        Fury Road on synkkä komedia maailman tilanteesta.


    • Velcoro

      Jaksoin katsoa noin 20 minuuttia Charlize Theronin vuoksi, mutta hänetkin oli meikattu ruman näköiseksi. Tosin CT:tä ei kovin helposti meikata rumaksi.... Sen jälkeen oli pakko laittaa televiso kiinni. Näkemäni perusteella sanon, että kyseessä on kasa höyryävää paskaa.

      • Veteranfan

        Joo,eihän kyseessä ole mikään romanttinen komediaelokuva.
        Mad Maxit ovat kaikki surrealistisia painajaisia.
        Ihmetyttää etteivät elokuvan katsojat ymmärrä elokuvien genrejä???


    • tyeeeg

      "Hardy mad max oli todella laimea ja ns nynny ja muutenkin itse mad max on oikeastaan vain leffan nimessä"

      Juu, nynny joka oli paljon vahvempi ja eläimellisempi kuin Gibson Maxina. Hardyn oli tarkoituskin esittää rooli näin, syytä Milleriä jos ei lopputulos miellyttänyt.

    • ViinaTurneri

      No heitämpä omat mielipiteet sekaan, koska absoluuttista totuutta ei ole. Minulle henkilökohtaisesti oli leffa surkea toimintarämistely, pintaa ja räjähdyksiä vailla sisältöä. Eli mieletön pettymys, stereotyypit henkilöinä, rockia ja räiskähdyksiä, pomomiehet rulaa ja kaikki pakattuna typeriin kliseisiin. Vaikeaa uskoa leffan saamia pisteitä imdb sivulla, ja mestystä elokuvateattereissa.

      • Tiedossaon

        Nämä leffat ei olekaan tarkoitettu kaikille, kaikki vaan ei ymmärrä leffan hienoutta. Sääli, suurin osa katsojista on kuitenkin ymmärtänyt.


    • Lgman

      Se kuka odottaa uuden Mad max leffan tarjoavan Max tyyppisen koviksen joka kaahaa aavikolla omalla autollaan joutuu pettymään raakasti leffassa Max on lähinnä nynny joka vangitaan hetu alussa autoa on turha odottaa sr näkyy joskus leffan lopussa lähinnä elokuvassa rymistellään rekalla kyydissä hirmu määrä naisia osa niistä on paksuna pitäähän Mad Max leffassa toki olla paksuna olevia naisia kuten aina?? Pensa rekalla edestaas aavikkoa ja perässä lauma jahtaajia mitään Mad max sooloilua ei ole Max on lähinnä tuntuu ainakin siltä nimittäin sivuroolissa ja leffa on ilman juonta lähinnä mieleen tulee romu ralli se voittaa kuka viimeksi liikkuu jos liikkuu leffa on huonoin mad max mitä olen nähnyt pilattu nynny Max ja feministinen naislauma valkoisen puhtaiset alkkarit jalassa meikit naamassa...kuka muuten huomasi nykyaikaisen vipuhanan vesiletkussa mallia hong kong puutarha osasto ja kalliolla hyppivät trial moottoripyörät?? Tosi uskottavaa menoa kun vielä max pääsi eroon hannibal lektor kuono kopastaan...miksi ei leikkurit katkaisseet lukkoa...se piti nylkyttää viilalla nynny tyyliin?

    • Niinnähtyä111

      Leffa oli lähinnä aivotonta räjähtelyä ja tusina toimintaa...ei vaan kanna eikä jaksa kiinnostaa...juonesta ei voi edes puhua.

      En suosittele kellekkään,mielestäni täyttä paskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe