Suommessa on jo tasa-arvoinen avioliittolaki

rightthing

Jokaisessa avioliitossa on 50 % miessukupuolta ja 50 % naissukupuolta. Se riittää.

14

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VonNeumannMorgenstern

      Valitse jompi kumpi:

      1) Homomies (tai lesbonainen) menee "aitoon" avioliittoon pitääkseen kulissia yllä. Jostakin syystä avioliitto ei tule toimineeksi, ja aviopari eroaa.

      2) Homomies (tai lesbonainen) menee avioon rakastamansa ihmisen kanssa. Jostakin syystä avioliitto tulee toimineeksi, ja pari elää yhdessä loppuun asti.

      Ja turha yrittää mankua, että nämä ovat vain yksittäistapauksia tai että on olemassa muitakin skenaarioita. Kun perustetaan preferenssirelaatiota eri lopputulosten välille, kaikki vaihtoehdot tulee käydä läpi pareittain.

      • KoiraRakkautta

        Niin... mihin tässä avioliitto tarvitaan, elän minäkin koiran kanssa ja välitämme toisistamme. Vai sanotko että minun pitäisi naida koira?


      • VonNeumannMorgenstern

        Joko järjettömän jyrkkä slippery slope tai piittaamattomuus vastata kysymykseen. Oliko liian hankalaa valita? Heitä sitten vaikka kolikkoa.


      • KoiraRakkautta

        Jos haluaa nähdä maailman noin yksinkertaisena niin heittellään sitten kolikkoja. Edelleen voisitko kertoa, mitä tekemistä tällä koko touhulla on avioliiton kanssa?

        Toistan kysymykseni; jos välitän eläimistä, koirasta, kanista jne, pitääkö minun mennä naimisiin niiden kanssa? Elänkö siis valekulissiavioliitossa pupuni & koirani kanssa?


      • Arion

        Suomessa avioliiton voi tehdä täysi-ikäinen juridinen henkilö. Ovatko eläimet juridisia henkilöitä? Näillä älöttömyyksillä teette vain hallaa omalle asiallenne. Yrittäisitte edes pitäytyä faktoissa.


      • Koirastelija

        Miksi haluat loukata meitä eläinrakkaita? Kai meilläkin on jotkut oikeudet? Onko sinun tasa-arvosi ainoa oikea?


    • Rexona

      Yli puolet avioliitoista päätyy eroon.
      Rakkaus voi riehua alussa, mutta pitkään avioliittoon vaaditaan muutakin, sitoutumista, toisen kunnioittamista. Yhteiset lapset saattavat auttaa pari pysymään yhdessä.

      Ei ole itsestään selvää että homoliitot olisivat jotenkin erityisen uskollisia, oikeastaan päinvastoin. Monet homomiehet käyvät nuorempana vaiheen läpi, jolloin juodaan kuin siat ja nussitaan kuin kanit. Sitten kyllästytään siihen kaikkeen humputtamiseen ja äkkiä halutaankin vain löytää se ainoa oikea tosi rakkaus. Tosi ällöä!

      • VonNeumannMorgenstern

        Ihanaa, että sinulla on antaa tilastoja homojen sukupuolikäyttäytymisestä iän funktiona!

        Ihanaa, että homomiehissä ällöinä pitämäsi piirteet (nussi nuorena, rakasta ja katkeroidu vanhana) ovat jotakin muuta kuin ällöjä heteromiesten käytöksessä!


      • Arion
        VonNeumannMorgenstern kirjoitti:

        Ihanaa, että sinulla on antaa tilastoja homojen sukupuolikäyttäytymisestä iän funktiona!

        Ihanaa, että homomiehissä ällöinä pitämäsi piirteet (nussi nuorena, rakasta ja katkeroidu vanhana) ovat jotakin muuta kuin ällöjä heteromiesten käytöksessä!

        Mielenkiintoista, että piirteet, jotka ovat yleisiä nuorilla, esim. irtosuhteita ja biletystä, on hyväksyttävää heteroilla, mutta sitten yks'kaks tuomittavaa käytöstä homoilla.


    • tasaarvot

      Tasa-arvo liitossa on hyvä niin kun yhteen mennään.
      Eron hetkissä tasa-arvo muuttuu aina naisten eduksi.
      Voisiko se olla myös eron yhteydessä saman arvoinen.
      Miksi mies lain voimalla jää aina heikompaan asemaan.

    • LauraHakonen

      Mikä siinä on niin pirun vaikeata tajuta: jos on hetero, rakastaa vastakkaista sukupuolta ja jos on homo, rakastaa samaa sukupuolta ja haluaa mennä naimisiin???

      • TasaArvoaKiitos

        ...Jos on eläinrakas ja haluaa mennä naimisiin ponin kanssa, jos on luontorakas ja haluaa mennä naimisiin lillukanvarren kanssa... Nämä myös huomioitava!!!!!


    • tyrel

      Kyllä, kaksi erisukupuolta on tasaveroisessa asemassa avioliitossa. Homolla ja lesbolla on myös sukupuoli. Erikoista että juuri sukupuolet poistettiin, se merkitsee sitä että kielletään lailla Biologia. Ihmisen biologinen määritelmä, minkä "luonnontiede" todistaa, onkin hubbabubbaa näille Homoille ja Lesboille. Ilmeisesti heidän kulmillaan synnytyslaitoksella kätilö sanoo äidille synnytyksessä: "Ei tullut Tyttö, eikä liioin Poikaa, mutta Homo tuli." Ehkä tässä heillä on vileä yksi sarka lisää puuttua eriarvoisuuteen, jos vaikka Kätilö vetoaa Biologiaan, niin se on eriarvoistamista.

      Toinen merkittävä uudistus on: 2 henkilöä voi keskenään avioitua. Seruaava kysymys onkin: Mitä henkilöitä?. Koko pumaskasta puuttuu "biologinen määritelmä" kun poistetaan Mies ja Nainen.

      Homoilla ei ole tulevaisuutta, todennäköiseti he kuolevat yksin, mutta lapsiperheillä on tulevaisuus, lapset ja lastenlapset. Lapset uudistavat yhteiskuntaa ja Homot katkaisee tämän linjan lapsellisilla "Nimi" vaateillaan ja oikeuteen toisen omaisuuteen ja "avioliitto ei tarkoita lapsien tekemistä" retoriikallaan.

      Tasa-arvoisen avioliiton alulle panemat henkilöt tulevaisuuden ihmiset kyllä tulevat muistamaan: Mitä vittua noiden päässä silloin liikkui?. Näitä yrityksiä on maailman historia täynnä ja tämäkin on yksi lisäys ihmisen mustiin hetkiin. Ehkä nämä romantikot nyt nauravat partaansa ja ovat tyytyväisiä työhönsä, mutta sanonta kuuluu: Sen minkä taaksesi jätät, loydät sen edestäsi.

      Paras mahdollinen ja ideaali suhdemuoto olisi homoille tuo parisuhde, siinä pysyisi omaisuus eronhetkellä itsellä, eikä tarvitse tehdä avioliiton ulkopuolista juridista paperia"avioehto" ja huoltajuus kiistat. Kun katselee Heteroiden aivoliittosotkuja ja huoltajuuskiistoja, niin ei kauhean houkuttavalle näytä. Mutta he näköjään väen väkisin haluavat kokea tuon helvetin tasa-arvon nimessä ja se on ihmisoikeus kokea tuo helvetti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4306
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2199
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1714
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1390
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1194
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      994
    Aihe