Voiko tätä enää sulattaa?

Uskomatonta

Miehelläni oli eilen syntymäpäivä. 51. v. Onnitteluja tuli paljon facebookiin ja tottakai vaimona myös niitä katselin. Sitten pisti silmääni paikkakunnalla asuvan naisen onnentoivotus miehelleni oikein sydämen kera. Itse en tunne tätä naista. Herää vaan vähän epäilys koska mieheni petti minua jo kerran seurustelumme alkuvaiheessa. Pitäisikö tämän nyt ottaa puheeksi? Ja onko tämä oikeanlaista käytöstä naiselta joka tietää että mieheni on naimisissa kanssani?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nytkunniinepäilet

      en yhden sydänmerkin perusteella mitään hätiköisi, jotkut on sen luonteisia että niitä jakelevat kelle vaan. Tutkisin naisen profiilia miten hän muiden kanssa käyttäytyy... ja miten miehesi viestii hänelle.

      • Muttatoisaalta

        Jotkut on myös sen luonteisia että jakelevat alapäätänsä muille yhtä anteliaasti kuin sydämiä netissä.


    • sydänsydänsydän

      Mitenpä miehesi voi vaikuttaa siihen miten joku ihminen hänen seinälleen kirjoittaa? Olen huomannut että ihan tuntemattomatkin laittavat sydämiä toisten fbseen. Oletkohan liian mustasukkainen?

    • hehheh_ehheh

      Heh, voihan sitä tietysti tuollaisestakin tehdä ongelman, jos on tylsää tai kaipaa muuten vaan tuuletusta avioliittoonsa.

    • dokpkooke

      Kysyt väärästä paikasta... Miksi et kysy mieheltäsi, että kuka se nainen on, ja miksi käyttää sydäntä onnentoivotuksessa.

      En itsekään käyttäisi sydäntä, jos toivottelen jollekin miehelle onnea synttäripäivän johdosta. Mutta osa ihmisistä käyttää sydäntä huolettomammin, ajattelematta sen enempää sen merkitystä, tai miltä se muista tuntuu.

      Sydäntä moni käyttää tarkoittamaan ihan vain hyvää mieltä, eikä sen suurempaa. Tai joillekin se sydän voi tarkoittaa kiitollisuutta. Voihan tuo nainen olla vaikka joku, jota miehesi on joskus työn merkeissä kovasti auttanut. Tai joku joka jakelee sydänmerkkejä muuten vain helposti.

      Sitten on toki myös se vaihtoehto, että miehesi pettää. Mutta ensimmäisenä ei sellaisesta kannata syyttää, kun sellaiseen päätelmään ei näin huterin perustein aihetta ole. Voihan myös olla, että tuo nainen on kovin kiinnostunut miehestäsi, mutta miehesi ei ole pätkääkään kiinnostunut tuosta naisesta.

      Te ette koskaan opi miehesi kanssa luottavaan liittoon, jos ette opi keskustelemaan.

    • Marga-Reeta

      Nykypäivänä ei sydämen käyttö merkitse, varsinkaan facebookissa, oikeastaan mitään.
      Voit siis sulattaa sydämen aivan hyvillä mielin. Sydämestä on tullut yleismerkki, jota käyttävät myös naiset toisilleen ihan ystävyyspohjalla, oli kyse onnitteluista, voimien toivotuksista, lemmikkieläimista kuin lapsista.
      Myös puhelinten tekstiviesteihin liitetään herttaisia sydämiä tarkoittamatta sen enempää.
      Lämmin sydän voi olla toivotellessa 51.vuotiaalle ihmiselle, eikä siinä ole eroottista pohjaa eikä flirttiä. Ja onhan jokaiselle tiettävä, että sellainen toivotus on julkinen, jonka myös muut näkevät.

    • uskollinen-mies

      Petti sinua jo kerran? Miksi olet miehen kanssa johon ei voi luottaa. Pettäjä pettää aina uudestaan.

      • efgnkiuygf

        Pettäjän kanssa en kyllä seurustelisi, kerran tehnyt taatusti tekee udelleen


    • aikuinennainenxxx

      Sinuna siirtyisin tutkiskelemaan omia fb sivuja ja jättäisin tuon asian sikseen.Ne onnittelut on miehellesi ei sinulle.Ihan turhaa tuollaista miettiä

    • Marga-Riina

      Kamoon hei! Yksi punainen sydän Facebookissa synttäripäivänä, voiko sulattaa... et ole tosissasi? Tottakai voi. Vähän huolestuttaa miten sinulla menee, kun tuollaisia kyselet.

    • faceonpers

      Kun sä kysyt tota niin mä kysyn tätä, mitä mun pitäis ajatella tästä: Mun miehellä oli tässä vasta synttärit, enkä sen kummemin asiaa ollut tutkiskellut, mut tän avautumisen takia menin katsomaan millaisia toivotteluja mieheni on saanut. Muutama ulkomaalainen oli laittanut sydämen mut yks tässä lähellä asuva miehen ystävätär oli kirjoittanut: Onnea tännekin vielä!

      Pitäisikö mun nyt repii pöksyni, juu en jaksa. Jos äijä on mennäkseen jonkun toisen perään niin sitten on. Mä löydän kyllä uuden jos haluan

    • minavaanj

      Olen varattu nainen ja saatan laittaa sydänmerkin hyvälle ystävälle, siis naispuoliselle tai ihmiselle joka on rakas. Mielestäni itse en laittaisi sydän merkkiä kelle tahansa ja vetäisin kilarit jos mieheni laittaisi jollekin ex naiselle tai ystävälleen. Tämä vaan mun mielipide ja pettämisestä ei ole kyse välttämättä, mutta loukkaisi minua kyllä. Koko face on niin lapsellista touhua että oikein hävettää olla aikuinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe