Ryssä uhittelee Suomelle, kun ei USA:lle pärjää

Suomi-Venäjä-matsi

Hämäräperäinen itäinen ydinasenaapurimme meinaa käyttää seuraavat 10..20 vrk sen pohtimiseen, että kuinka saisi nyt oikein mahdollisimman hyvin vit-tuiltua ja uhkailtua Suomea.
http://yle.fi/uutiset/venajan_duuma_suomi_valehtelee/8127274

Venäjän eväät ei riitä että pottuilisi Angela Merkelin natsivaltiolle tai meren takaiselle toiselle ydinasevaltiolle USA:lle. Siksi pikkuruinen Venäjä tarvii nyt itsensä kokoisen vastustajan, ja sellaisen itsensä kokoisen vastustajan se on löytänyt Suomesta.

Antaa nyt niiden kouhojen kouhota. Kyllä se syyskuuhun mennessä alkaa niiltäkin keuhkoamisvimma loppua. Nyt Venäjä tarvii Suomea että saa näyttää maailmanmahtinsa ja voimansa. Mutta antaa tulla vaan, kyllä täällä otetaan haaste vastaan.
Ratkaistaan asia vaikka jäääkiekkomatsissa. Siinä voi tulla Venäjälle turpaan niinkuin tuli Sotshissakin kotikisoissa turpaan. Tähän haasteeseen Venäjä ei uskalla lähteä. Tavanomaisin asein jos tänne hyökkää, niin saa rautaa sen verran vastaansa että kyllä ryssä pysähtyy.
Ydinaseita Putinin on vedettävä kehiin, ennen kuin tätä maata pystyy Vanjat miehittämään.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piditsiitätaiet

      Lapsellista uhoa, Venäjä on suurvalta ja me ollaan hyttynen karhun perskarvoissa.
      jos EU asettaa pakotteita niin kai Venäjällä on sama oikeus.
      Jos nato miehittää Venäjän vastaisia rajoja niin sillä on oikeus jopa velvollisuus valmistautua puolustamaan maatansa ja sen kansaa.

    • Evakko

      On vaikea ymmärtää, mikä ihmisiin on mennyt. Joku on vienyt ihmisten tietoisuuden, ihmisiä viedään nyt. Ensin Nato vie paljon aseita Venäjän länsirajalle ja sitten alkaa mouruta, että Venäjä uhittelee! Valkoista lippuako Venäjän pitäisi heiluttaa ja sanoa: Tulkaa ja viekää luonnonvaramme, niin kuin veitte arabeiltakin.
      Jos Euroopalla olisi kyvykkäät johtajat, se ei olisi niin pahassa taloudellisessa jamassa kuin se nyt on. Samat johtajat kohkaavat nyt Venäjää vastaan ymmärtämättä Euroopan etua.
      Nykynuorisokin ymmärtää tuon: "Jos rajojen yli eivät kulje tavarat, niin sitten armeijat." Euroopan johtajat eivät sitä ymmärrä. Osaako kukaan selvittää miksi?
      Hyvä esimerkki päättömästä lyhytnäköisyydestä on tuo mahdollisten Etyj-osanottajien boikotti. Halutaan estää kaikkinainen keskinäinen lähestyminen. Voi Eurooppaa, kuin pässi Naton narussa.

    • Karhu-ja-kärpäne

      >>jos EU asettaa pakotteita niin kai Venäjällä on sama oikeus.>>

      Totta kai on oikeus ja totta kai se on niin tehnyt. Valio Oy voi kertoa noista juustonviennin pakotteista jotakin. Mutta nyt tuo tyhmän oloinen idän mustakarhu pähkäilee, että mitäs hallaa vielä voitas kaupallisesti tehdä tolle meidän hyttysen kokoiselle pohjoiselle naapurille.

      Sellaisen asian kanssa idän suurvallan Duuma nyt päätänsä raapii. Ei tosiaan ole parempaa ja tähdellisempää poliittista tekemistä mitään, niin koetetaan keksiä että miten saatas kisaa Suomen kokoisen maailman pikkuvaltion kanssa.
      Mutta ei se mitään, kyllä tänne mahtuu. Laittaa vaan uusia rajatulleja pystyyn, että ei enää saada sinkkiämpäreitä Venäjältä.

      • shTSH

        Aika maltillisia nuo pakotteet on Venäjän puolelta ollut.
        Muistetaan, että uhkakuvana oli Finnairin ylilentomaksut ja kaasun hinnoittelu/toimitukset jne.


      • Hanat-kiinni-vaan

        Venäjä ei ole *koskaan*, eikä minkään kriisin aikana, ei milloinkaan sulkenut kaasuhanoja miltään laskunsa maksavalta asiakkaalta. Ei yhtään koskaan.
        Ehkä nyt tuli niin iso ETYK-kupru Venäjän ottaan, että sen vuoksi väännetään Suomeen tulevat kaasuhanat kiinni Venäjän puolella.
        Siperian ylitys on hyvä oikotie Kauko-Itään, mutta ei mitenkään korvaamaton. Muualtakin pääsee, joskin löpöä palaa silloin enemmän. Mutta matkustajathan sen löpön maksaa, eikä Finnair omasta lompakostaan.


      • Talous_kuralla
        Hanat-kiinni-vaan kirjoitti:

        Venäjä ei ole *koskaan*, eikä minkään kriisin aikana, ei milloinkaan sulkenut kaasuhanoja miltään laskunsa maksavalta asiakkaalta. Ei yhtään koskaan.
        Ehkä nyt tuli niin iso ETYK-kupru Venäjän ottaan, että sen vuoksi väännetään Suomeen tulevat kaasuhanat kiinni Venäjän puolella.
        Siperian ylitys on hyvä oikotie Kauko-Itään, mutta ei mitenkään korvaamaton. Muualtakin pääsee, joskin löpöä palaa silloin enemmän. Mutta matkustajathan sen löpön maksaa, eikä Finnair omasta lompakostaan.

        "Siperian ylitys on hyvä oikotie Kauko-Itään, mutta ei mitenkään korvaamaton."
        On se korvaamaton. Jos Venäjä pistää reitit kiinni, Finnair saa melkein pistää lapun luukulle, koska sen syömähammas on kaukoidän bisnes- ja turistiliikenne, joka lakkaa kannattamasta, jos joudutaan kiertämään Venäjä. Silloin asiakkaat menee muille yhtiöille.
        Niin että hanat kiinni vaan, kyllä meillä perse kestää. Vai kestääkö, kun jo ennestään ollaan suunnilleen kuralla.


    • waler-

      Aloittaja on Veijo 12 vuotta vantaalta

    • Rautaarajalle

      Lopettaja on Pirkko 98 vuotta Viipurista

    • Hiekkalapio

      YK päämaja on New Yorkissa, ja kyllä sinne pääsee vaikka kuinka bannatut edustajat kun ovat virkaa hoitamassa, koska sopimukset niin määrää. Voiko sanoa että USA ei uskalla uhitella Venäjää?

      • waler-

        Usa käyttää uhitteluun EU,ta


      • Uhittelut_sikseen

        YK-asiat on nimenomaan ja erikseen määritelty sellaisiksi, joita maahantulokiellot eivät koske. Ei tarvitse USA:n uhitella. Tässä asiassa. Eipä se kyllä uskaltaisikaan.


    • YdinsotaVääjäämätön

      Kun Putin lopulta kyllästyy tähän pelleilyyn alkaa ytimet haljeta kiivaaseen tahtiin, sen jälkeen voidaan julistaa grillauskausi avatuksi - ydintulen tahdissa.

    • Tapellaan.jos.tarvii

      >>Niin että hanat kiinni vaan, kyllä meillä perse kestää. Vai kestääkö, kun jo ennestään ollaan suunnilleen kuralla.>>

      Jos Veli Venäläinen vääntää kaasuhanansa kiinni, ja vielä laittaa Finskille ylilentokiellot Siperian ylitse, niin kyllä meillä molemmat nuo paskat kestetään.
      Ei helpolla ja ihan oireitta, mutta varmana kestetään. Myös keinot haittojen minimointiin löydetään ja uutta kehitellään.
      Paljon, paljon suuremman hallan tekee Venäjä itselleen. Menettää suurvallan maineensa maailman silmissä, kun viitsii alkaa painimaan ja ugittelemaan kirpun kokoisen Suomen kanssa.
      Venäjän uhittelu Suomelle on suunnilleen yhtä hedelmällistä kuin Talvisota 1939. Takkiin otettiin meillä, mutta takkiin ja maineen menetyksen koki myös Stalinin Neuvostoliitto.

      Vain kevyillä käsiaseilla varustettu Suomen Kirppu piti pintansa koko mahtavaa Puna-armeijaa vastaan. Noin 100.000 Vanjaa kylmeni Karjalan kannakselle jo silloin. Jatkosodassa kylmeni 400.000 Vanjaa lisää.
      ---
      Ollaan mieluummin kavereita vaan, Ryssät, eikös niin?? Suomi on ollut todella hyvä naapuri Venäjän kanssa 70 vuotta putkeen. Homma on pelannut molemmin puolin mainiosti.

      Suomen puolelta sovittelutahtoa löytyy, se tahto ei ole loppunut. Mutta ihan kaikkeen skeidaan me emme yksinkertaisesti suostuneet aikaisemmin, eikä suostuta nytkään.

    • Lapsellinen_aloitus

      Sanotaan, että jokainen sukupolvi ansaitsee oman sodan. Nyt niin ei ole käynyt. 2. maailmansota oli niin kova kokemus, että aloituksen kaltaisia tyhjiä uhopuheita ei ollut. Veteraanien kovan kokemuksen ansiosta 2-3 sukupolvea on säästynyt sodalta. Nyt he eivät ole enää keskuudessamme vaikuttamassa ja kertomassa realiteetteja lapsellisille kukkopojille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe