Toisen autoon nojaaminen

kerros2222

Kertokaa mielipiteenne että jos näette jonkun nojaavan autoonne niin miten resgoitte asiaan?

24

943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljonAutoileva

      Voin ymmärtää että joku autonsa kanssa seurustelevat saattaisi vetää herneen nenään. Ja onhan se totta että jos harrastus on auton kiillottaminen, niin housunpersaukset kyllä jättävät jälkeä. Erityisesti niittifarkkujen kanssa saa varoa. Myös likaisen auton hieromista persauksilla on syytä välttää.

      Koska itselleni auto on käyttöpeli eikä pikku peilaus merkitse vielä ruostevauriota, en nosta meteliä kenenkään nojaamisesta. Entisessä vokkelossa oli kerran tennarin jälki konepellillä, mutta silti se kuoli sähkövikoihin. Nykyisessä Citikassa on pari ostarilommoa ovessa, joten senkään pelleistä ei uni mene.

      • Lewis55

        Oikea asenne ja jää mukavasti rahaa järkevämpiin sijoituskohteisiin.

        Ei turhaa stressailua ja rahanmenoa auton pesuista, vahauksista puhumattakaan.
        Ei kateellisiä katseita, mahdollisista säälin katseista ei miehinen itsetuntoni ole koskaan ottanut nokkiinsa.
        Renkaiksi, jos nyt pakko on uusia, aina pienimmät ja kapeimmat mahdolliset, tietysti kiinalaiset.
        Viis pienistä naarmuista tai klommoista, joskus oikein huonona päivänä saatan itsekin antaa hieman monoa kylkipeltiin.
        Töyssyistä ja montuista raaskii ajaa reippaasti yli, ei tarvitse hissutella.
        Jos jotain radikaalin isoa/kallista sattuu hajoamaan, niin ei kun koko auto paalaamoon vaan ja uutta tilalle.

        Kaiken kaikkiaan siis hyvin taloudellinen, käytännöllinen ja täysin tunteeton suhde on itselläni peltilehmääni ja autoiluun ylipäänsä.


      • sdklsfdklfksld

        Luulisi hidastetöyssyjen ajaminen vauhdilla yli olevan vähintäänkin epämukavaa vaikkei mistään muusta piittaisikaan. Onko mieleesi muuten tullut että ehkä ne hidastetöyssyt olisi laitettu jostain syystä siihen tiehen että autoilijat hidastaisivat vauhtia?
        Välitätkö ollenkaan mistään muustakaan asiasta elämässäsi? Esimerkiksi asunnostasi, mitä sitä suotta siivoamaan, potkii enimpiä paskoja pois tieltä jos meinaa kompastua. Mitä sitä vessaakaan vetämään joka kerta, antaa paskan haista...


    • sljfklsjkfsjd

      Otan kuvan todisteeksi ja jos jälkiä löytyy, nojailija saa maksaa auton maalipinnan korjauksen. Todennäköisesti en tunne nojailijaa, kukaan tuttu ei ole niin ääliö mutta henkilö kyllä saadaan selville tavalla tai toisella...

      • AHAHAHAHHAAA

        Niinhän sinä poitsu luulet. Täällä vain räksytetään ja esitetään kovista, tositilanteessa minunkokoisen miehenroikaleen nojailleissa autoosi paskot housuusi, HEH!


      • täältäpesee

        etsin nojailijan auton ja käyn vetämässä avaimella vastineet johonkin einiinnäkvään paikkaan


      • vitun_mölli
        AHAHAHAHHAAA kirjoitti:

        Niinhän sinä poitsu luulet. Täällä vain räksytetään ja esitetään kovista, tositilanteessa minunkokoisen miehenroikaleen nojailleissa autoosi paskot housuusi, HEH!

        Olet ilmeisesti niin kookas ettei aivoihin riitä verta...


    • Jaksaaseistä

      Juu en pidä omaan enkä toisten autoon nojailusta. Jos joku kuitenkin sattuu nojaamaan autoosi, niin kysy onko nojauskorttia. Jos vastaus on ei, niin sano että lopettaa nojaamisen. Jos vastaus on kyllä, niin pyydä nojaamaan siihen korttiin.

      Tätä autoon nojaamista harrastavat juuri sellaiset jotka pitävät itseään automiehenä. Eivät ehkä huomaa että vaikka omaan DX.korollaan nojaaminen on sallittua, niin kaikki eivät siitä pidä. Ei kuulu hyviin käytöstapoihin. Se että tuleeko vaurioita vai ei on sivuseikka. Jos on pakko nojata autoon, niin jokainen nojatkoon omaansa.

      • Jaksaaseistä

        Sori pitikin vastata miten reagoin. Varmasti kyseinen henkilö huomaa että autoni ei ole sen persettä varten. Onneksi ei noita nojaajia pahemmin ole ilmaantunut. Kerran yksi ei meinannut ymmärtää että en pidä nojailusta, varsinkin kun auto oli hieman aikaisemmin maalattu, mutta tästä on aikaa jo monta autoa.

        Ei tuota tarvitse sietää, jos itseä ärsyttää.


    • AutokoKoriste

      Eipä noihin autoihin kannata mennä nojailemaan.
      Uuden auton omistaja on maksanut peltilehmästään kova hinnan ja varjelee peltilehmäänsä kaikelta ulkopuoliselta, mikä voisi vahingoittaa peltilehmää ja sen ulkonäköä.
      Jos nojailet jonkun uuteen autoon, niin aika pian paikalle ryntää auton kiukkuinen omistaja pää punaisena kovasanaisesti uhkaillen ja alkaa tutkimaan peltilehmänsä maalipintaa löytääkseen vaurioita, joita nojailusta mahdollisesti on aiheutunut.
      Nojailija on kuin suurin rikollinen maan päällä uuden auton omistajan silmissä.

      Kannattaa ennemmin hankkia joku halpa vanha auto, niin ei tarvitse olla niin tarkka auton maalipinnan suhteen, vaikka siihen tulisikin naarmuja tai muita vaurioita.
      Se on vain auto, maallinen auto, ei sen arvokkaampi.
      Eikö auto osteta käyttöä varten, tuntuu vaan, että se uusi auto ostetaan vaan katselemista ja pätemistä varten, että voi naapurille kehua, että ostettiin uusi auto.
      Naapurina sitten ihmettelen, kun napauri pitää uutta autoa aina tallissa, eikö auto tarkene olla kesälläkään ulkona.
      Eihän uuden auton omistaja uskalla uutta autoaan viedä mihinkään marjaretkille, koska metsäteillä on yleensä risuja ja oksia, jotka naarmuttavat auton maalipinnan.

      Kun on vanhempi auto, niin ei tarvi pelätä tuollaisia ja auton sisällekin voi heittää romuja, ei tarvi pelätä, että auton sisusta kärsii, kun on vanha auto, niin ei väliä, ei arvo siitä enää putoa vaikka autoa kuinka pitäisi hyvänä.

      • Jaksaaseistä

        Ei se nojailija nyt sentään suurin rikollinen ole. Pikkuisen vaan tyhmä, eikä hallitse peruskäytöstapoja. Auto todellakin ostetaan käyttöä varten, nimittäin omaa käyttöä. Eikä sen auton tarvitse uusi olla ja silti siihen ei ole mitään asiaa nojailla.

        Meneppäs nojaamaan jonkun moottoripyörään, mopoon tai polkupyörään tai emäntään ;). Mitä luulet haittaako yhtään kun omistaja tulee paikalle?

        Jos sinä tykkäät heitellä autosi sisään romuja, niin joku toinen tykkää ajella siistillä autolla. Sehän ei ole sinulta pois, päinvastoin, saat sitten ostaa käytetyn auton jota ei ole valmiiksi raiskattu.


    • jjkks

      Nojailija on ammattiauttajan tarpeessa, eli suomeksi hakeudu hoitoon.

    • höh111

      Jos nojailija sattuu olemaan virolainen ja täydessä kaasussa niin eikö silloin ole aihetta puuttua asiaan?

    • MurheetMonet

      Nonnii, ensin pitää miettiä, lähteekö henki huomautuksesta, vai potkitaanko lähtiesssä jotain.
      -Toisilla tahtoo välillä keittää.
      -En oman peltejä sure, housut voi kuraantua, ja penkit seuraavaksi.
      -Asuntovaunun muovi-ikkunoita varjelen sormenjäljiltä, kun en niitä pese.

    • hemmettivieköön

      kaupan pihassa joku sossurotta nojaili autooni vaikka se oma ruostekikkare oli siinä vieressä.
      otin rensseleistä kiinni ja viskasin ruostekikkareen konepellille, jotain vikinää sieltä kuului

    • maksatannojailijalla

      Pariin autoon on syntynyt raapijoiden tahallaan aiheuttamia jälkiä. Pelkkä nojailu ei vielä kovin haitallista ole, mutta miksi asettaa itsensä epäilylle alttiiksi ? Voi joutua maksumieheksi aikaisemmin tulleille peltivaurioillekin.
      Autoissahan on niin korkeat verot , että auton omistajat kustantaa samalla koko verovarojen jako- järjestelmää. Ei lypsäviä lehmiä kannata vihata, jos haluaa maitoa saada.

    • en.ymmärrä.kolhimista

      Nojailussa voi maalivaurioiden lisäksi myös pellit lommoontua ja sen korjaaminen on sitten kallista huvia. En pidä autoon nojailusta enkä siitä että toiset aukoo huolettomasti ovia niin että osuu naapurin autoon. Jos minä osaan avata autoni ovet siten ettei ne kolhi viereisiä autoja, sinä osaat sen myös. Ovilla kolhiminen on vain silkkaa välinpitämättömyyttä, ajattelemattomuutta ja huolimattomuutta, kenties jopa tahallista ilkivaltaa.
      Toisen omaisuuden kunnioittaminen näyttää rapautuneen nykysuomessa huolestuttavasti.
      Itse en halua kolhia kenenkään autoa vaikka se olisi millainen rotisko tahansa jollaisia pystyisin ostamaan vaikka kymmenen, mutta kun se ei ole minun omaisuutta niin kunnioitan sen koskemattomuutta arvosta ja kunnosta riippumatta koska se on jonkun toisen omaisuutta ja voi olla omistajalleen kallis hankinta ja tärkeä kulkuneuvo. Saahan vanhakin auto olla mielellään varmasti mahdollisimman siisti.

    • ihmetouhua

      Auto on vain kasa peltiä ja muovia, mikä liikuttaa ihmistä paikasta toiseen. Ihmettelen miten joiltakin mieli murenee jo pieneen lommoon tai naarmuun maalipinnassa? Sellaiset ei vaikuta auton toimintaan mitenkään. Jos vahingossa teen pienen naarmun tai muun vähäpätöisen vaurion jonkun autoon, niin liukenen nopeasti paikalta koska ihmisillä on ihan mielikuvitukselliset korvausvaatimukset. Moni pitää autostaan tarkemmin huolta kuin omasta kehostaan??

      • oletkusipää

        Taidat elää mielikuvitusmaailmassa, ne lommojen ja naarmujen korjaukset eivät tule kovin halvaksi.


      • ihmetouhua
        oletkusipää kirjoitti:

        Taidat elää mielikuvitusmaailmassa, ne lommojen ja naarmujen korjaukset eivät tule kovin halvaksi.

        Miksi niitä pitäisi korjailla? Ei ne ajettavuuteen vaikuta. Ei kai auto sentään mikään elämänkumppani ole?


      • oletkusipää
        ihmetouhua kirjoitti:

        Miksi niitä pitäisi korjailla? Ei ne ajettavuuteen vaikuta. Ei kai auto sentään mikään elämänkumppani ole?

        Se haittaa minua sillä autoni on minun omaisuuttani eikä muilla ole oikeutta sitä vaurioittaa.

        Eikö sinua vituttaisi jos joku tulisi pilaamaan vaikkapa talosi maalipinnan? Talohan on vain puuta/ kiveä.


      • ajattelepa.itse
        ihmetouhua kirjoitti:

        Miksi niitä pitäisi korjailla? Ei ne ajettavuuteen vaikuta. Ei kai auto sentään mikään elämänkumppani ole?

        Ihmisestä kyllä pikku naarmut ja mustelmat korjautuvat itsestään automaattisesti mutta auton maalipinnasta naarmut ja lommot eivät häviä ilman korjaustoimenpiteitä mikä maksaa rahaa.
        Naarmut ja lommot alentavat auton rahallista arvoa. Omistatko itse mitään arvokasta? Mitä pitäisit siitä jos joku muu tulisi vahingoittamaan sinun omaisuuttasi? Tuskin itsekään hyvällä katsoisit sellaista touhua.
        Jossain vaiheessa ajoneuvon resuinen kunto vie myös liikennekelpoisuuden, auton pitää olla tietyntasoisessa kunnossa yleisen liikenteen seassa käytettävänä ajoneuvona.


    • morasta_on_moneen

      Mjaa, jos joku alkaisi nojata minuun, niin tyrkkäisin/potkaisisin tyypin sivuun. Jos tyyppi olisi kovin isokokoinen ja aggressiivinen, niin ottaisin repusta Moran avuksi.

      • TeryleenitJalassa

        Hai sie heimovelii!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe