Minua painostetaan

äipylinen

Laskettu aikani on lokakuussa ja kysellään tyttö vai poika? Haluan lapseni olevan ihminen, en halua tyttöä tai poikaa. Haluan omillaan ajattelevan ihmisen joka rakastaa kaikkia.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppoajamukavaa

      Demareilla on sukupuolineutraalia kasvatusta jolla jälkeläisestäsi kasvaa sukupuoleton metroseksuelli.

    • ehdottomastinäin

      Täysin samaa mieltä aloittajan kanssa.

      • OdotinTyttöä

        Miksi sitä lapsen sukupuolta pitäisi salata? Minä ainakin kerroin kaikille heti ultran jälkeen kumpi on tulossa ja kaikki olivat tietoon tyytyväisiä. Ei sen jälkeen enää kukaan kysellyt kun tieto levisi. Halusin tytön tai pojat, en jotakin sukupuoletonta "ihmistä" tai "henkilöä". Tyttö tai poika voi myös olla "omillaan ajatteleva ihminen, joka rakastaa kaikkia".


      • sukupuolettomiamukuloita

        Aloittaja taitaa olla niitä vouhottajia, jotka eivät osta lapsilleen koskaan autoja tai nukkeja tai punaisia/sinisiä vaatteita, ettei vaan kukaan arvaisi lapsen sukupuolta eikä lapsi leimautuisi missään kasvun vaiheessa tytöksi tai pojaksi. Häiriintynyttä!!!


    • Mummeli70

      Voi hyvänen aika! Kaikkea sitä kuulee! Ole kertomatta mutta miksi toivoa sukupuoletonta lasta?!

      • Yksineuvoinen

        Nykyään kun juomavetemme sisältää muovista jauhautuneita hormonihäiritsijöitä, ehkäisypillerijäämiä ja psyykelääkkeitä on oikeastaan jo syntynyt uusi sukupuoli. Aivan kuin saastelauttojen lähellä ja Itämeren kaloilla kohta ei ihmisestään enää pysty kunnolla erottamaan kumpaa sukupuolta se oikeastaan on. Asia on päätettävä myöhemmin ja ehkä tehtävä jokin korjausleikkaus sitten kun pystyy itse arpomaan kumpi haluaa olla/on. Näin ollen jos tämänkin ketjun aloittaja on esim koko ikänsä juonut eka äidinmaitoa muovipullosta sittenhapotettuja juomia muovipulloista, lämmittänyt mikroaterioita suoraan niiden omalla muovilla, käyttänyt deodorantteja, värejä ja meikkejä ja paljon uusia pesemättömiä vaatteita niin ongelma lienee nyt jo ratkaistu.


    • IttepähänKerjäsit

      Aloittaja saa varmaan transun ja on oikein onnellinen sitten kun saa "ajattelevan ihmisen, joka rakastaa kaikkia".

    • Nuttujuttua

      Eikös se ole helppoa, kun sanoo ultrassa, ettei halua tietää kumpi on tulossa ja kyselijöille voi vastata että ei tiedä. Ainahan voi vastata muutenkin ettet tiedä, pidä kuitenkin vaaleanpunaiset tai siniset nutut piilossa...
      Ja tuskin ne painostavat, ovat vain yliuteliaita.

    • äipylinen

      Minä vaan en halua lastani sukupuolirooliin. Hänestä tulee ihminen, ei tyttö eikä poika. Hän saa itse päättää tulevaisuudessa elämäntapanasa ihmisenä.

      • äipyliselleTiedoksi

        "Rooli" määräytyy sen mukaan mitä siellä jalkovälissä on. Et vaan voi määrätä, että lapses on pelkkä ihminen, kun se on joko tyttö tai poika. Homot ja lesbotkin on poikia ja tyttöjä, ei sukupuolettomia ihmisiä. Elämäntapa on ihan eri asia kuin sukupuoli, ettäs tiedät!


      • poppo
        äipyliselleTiedoksi kirjoitti:

        "Rooli" määräytyy sen mukaan mitä siellä jalkovälissä on. Et vaan voi määrätä, että lapses on pelkkä ihminen, kun se on joko tyttö tai poika. Homot ja lesbotkin on poikia ja tyttöjä, ei sukupuolettomia ihmisiä. Elämäntapa on ihan eri asia kuin sukupuoli, ettäs tiedät!

        Katsoin joskus dokumentin äidistä jolla oli aloittajan kanssa samanlainen ajatusmaailma. Kukaan ei tiennyt lapsen sukupuolta ku se salattiin. Edes omat isovanhemmat. Jokainen tyylillään, mutta itse ammattikasvattajana näen asian vain niin, että lapselle kehittyy identiteettikriisi ja vääristynyt minäkuva.. Kyllä jokainen transu/homo/lesbo tietää oman suuntautumisensa jo melko varhain, älä huoli. Vaikka laittaisit pojalle housut, hän kertoo kyllä itse jos haluaakin mekon. Lapselle on hyvä antaa vaihtoehtoja, mutta kyllä pippelin kanssa ollaan poikia ja pimpsan kanssa tyttöjä, siitä ei vaan pääse mihinkään. Ellei synny sukupuoliton lapsi, mikä ei ole kovin yleistä. Silloinkin sukupuoli pitää päättää.

        Ihmeellinen tää nykymaailma..


    • äipylinen

      Olet suvaitsematon. Et varmaan suvaitse maahanmuuttajiakaan.

      • OletJärkyttävänToope

        äipylinen, haluatko että lapsesi merkitsee sitten tulevaisuudessa lomakkeisiin kolmesta vaihtoehdosta nainen/mies/muu, tuon muun, jos et halua hänen olevan kumpaakaan sukupuolta. Vaihtoehdot voisivat olla myös nainen/mies/androgyyni, ja nähtävästi haluat siis lapsesi edustavan tuota kolmatta lajia.


      • äipyliselleTiedoksi

        Hyväksyn täysin homot ja lesbot ja heidän liittonsa ja elämäntapansa, mutta silti homot ovat miehiä ja lesbot naisia. Se homous ja lesbous ei poista sitä tosiasiaa, että he ovat jompaa kumpaa sukupuolta eivät mitään sukupuolettomia avaruusolentoja.


      • öfeaijb

        Päivää Sari.


    • fijgh

      Mihin tämä maailma menee....

    • jomminkummin

      Onko se painostamista, jos joku/jotkut ystävällisesti kysyvät lapsen sukupuolta? Tottakai se kiinnostaa. Mitä pahaa siinä voi olla? Ainahan voi vastata, ettei tiedä vielä. Typerästi sanottu "haluan lapseni olevan ihminen". Tietysti se on ihminen, eihän me nyt eläimiä synnytetä (vielä), mutta se ihminenkin on jompaakumpaa sukupuolta.

      • karvatonApina

        Niin no, ihminenhän on eläin. Kädellinen.


    • Luonnonlaki

      Ja apinan kommenttia täydentääkseni ja samalla aloittajan biologian tietämystä lisätäkseni voin kertoa että myös eläimet ovat uroksia tai naaraita. Luonnonlaki nääs vaikka jotkut viherpiiperöt muuta kamapäissään kuvittelevatkin.

      • biologi

        Kyllä maapallon elämä loppuisi, jos kaikki olisivat vaan ilman sukupuolta olevia "ihmisiä" tai eläimiä. Aloittaja on typerä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe