Mikä on "rehellinen suomalainen mies"?

mies_46_

Keski-ikäiset naiset etsivät erittäin usein "rehellistä suomalaista miestä". Ainakin puolessa profiileissa sanotaan näin. Tulee sellainen tunne, että näillä naisilla on historiassaan rasitukseksi asti kokemusta sekä epärehellisistä miehistä (etniseen alkuperään katsomatta) että muista kuin suomalaisista miehistä. Nämä miehet ovat valloittaneet naisen sydämen silloin kun hormonit sanelivat ihastuksen kohteen. Kun valloitusvoima ja hormonitasapaino tasoittuvat iän myötä, ollaan valmiit arvostamaan rehellisyyttä. Jostain oudosta (mielestäni piilorasistisesta) syystä mainitaan erityisesti myös suomalainen alkuperä. Mielestäni tämä tällainen karakterisointi "etsin rehellistä suomalaista miestä" on suoraan sanottuna kamala! En koskaan ota yhteyttä näihin naisiin.

36

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanha_kaakki

      Se on vähän sama kuin kiistelty bigfoot. En tunne ainuttakaan joka ei sopivan tilaisuuden tullen olis jonkin verran enemmin itteensä päin kuin vaimon etujen mukaan :P

    • vjkölökjnbjkl

      Ei välttämättä kokemuksesta tule.
      Rehellisyys nyt aina on valttia mutta kukapa siellä nyt itseänsä valehtelijaksi kutsuisi eli kaikenkaikkiaan tyhjänpäiväinen asia laittaa se sinne.
      Suomalainen, se voisi minullakin olla vaikkei mitään kokemusta muusta ole. Mielestäni yhteinen kieli on kuitenkin tarpeellinen suhteessa.

      • Ominaisuudet

        Rehellisyys ja huumorintaju ! Nuo ominaisuudet selviävät vasta ajanmyötä .


    • rehtimies-------

      Rehellinen että ei ole muita naisia, ei petä. No sellainen mies ei naisille kelpaa. Naisille kelpaa komea pelimies.

      • Liian.rehellinen.mies

      • Vanha_kaakki

        No joo onhan se rehellisyyttä jos on uskollinen yhelle naiselle. Naiset useinkaan ei arvosta sitä. Tämäpä näkyy niiden kumppanin valinnoissa tämän jälkeen merkintä erotilastoissa.

        Tämäkin "uskollisuuden arvostus" parisuhteessa kaverisuhteissa on tälläinen kiistelty BIGFOOT jälleen.


      • sinkkumies39

      • eikelpaaei
        sinkkumies39 kirjoitti:

        No niimpa. Rikolliset kyllä kelpaa mutta ei kunnollinen mies joka ei petä eikä ole väkivaltainen.

        kuten ei katkerat, lihavat ja nirsot narisijatkaan.


      • nähty.on

        ...kuten ei tällaiset solakat tilanteeseen jo tyytyneetkään.


    • Vanha_kaakki

      Niin siitä ei pidä mielestäni hernettä nenään vetää jos joku haluaa Suomalaisen miehen. Sehän on sama jos 70 vuotias nainen suuttuu tästä kun 20 mies rajoittanut haun -30v. Eli naisen arvion mukaan tavallaan ihmisarvoja alentavaa ikärasismia harjoittaa avoimesti nuorimies deiteillä. Jäi epäselväksi esiintyvätkö nämä naiset sitten päin vastoin, hei täällä "rehellinen suomalainen nainen"? Mikä kummalista en hetki sitten katsoessa löytänyt yhtään mainittuja. Taitaa olla sattumalta kohdalle osunutta parin otoksen pulinaa mikä kuvaa aloittajan jostain tietämättömästä syystä sietämätöntä pikkutarkkuutta "leivän murupöydällä vituttaa".

    • YksHurutäti

      Asiat voi lukea ja käsittää monella eri tavalla.

      Monesti miehet valittaa naisten olevan lääpällään tummiin etelän hetelmiin.. ei hyvä. Mutta sitten ei ole hyvä jos ilmaisee haluavansa suomalaisen miehen? WTF?

      Rehellisyyden voi myös ajatella monella eri tavalla. Joillekin sen on perusrehtiä itsensä tuntemusta ettei ala väärien ihmisten kanssa pelailemaan eikä valehtele omista ominaisuuksistaan. On siis rehellinen sekä itselleen että muille. Jos esim.suhteessa jokin mättää, siitä sanotaan suoraan eikä mennä etsimään lohtua muualta vaan jätetään se vanha akka ensin ja sitten haetaan uusi. Fiksuimmat osaa keskustella ongelmista ja ehkäpä ne yhdessä yritetään ensin ratkaista, sitten erotaan jos ei vaan onnistu ;) Sekin on rehtiä toimintaa mielestäni.

      Rehtejä suomalaisia on vielä maanpäällä, uskokaa pois. Sellaisen tavoittelu ei lie suuri vika?

      Minä pidän myös rehellisistä, itsensä tuntevista, kypsistä suomalaisista miehistä. :) En ole ikinä muihin koskenut. Jos se tekee minusta vaikka rasistin niin ok. Tykkään vaaleasta lihasta ja mielenlaadusta. ;) Jätän ne hidalgot tyhmemmille naisille..

    • Iirokko

      Aaarrk! Rehellinen suomalainen mies ei puhu eikä pussaa.
      Hirveää on sekin kun jatkuvasti halutaan että miehellä on pilkettä silmäkulmassa. Tarkoittaako se sitä, ettei mies saa käyttää suojalaseja sirkkelihommissa tai klapitalkoissa? Häh? Se olis kyllä aika miehekästä mutta tosi sairasta naisen semmoista vaatia. :-x

      • Ryhdikäs

        Rehellinen suomalainen mies puhuu ja pussaa.On aivan ihana pakkaus.


      • 35412482056i

        "Ryhikäs" kuuleha, siul ei oo pilkettä silmäkulmassa!


    • rehellinneee

      rehti ei nussikaksi naista !! HA HA !!

    • VaiSemmostaEtsitään

      Onhan se lapsellista, että kuvitellaan, että ne jotka ovat epärehellisiä, eivät vastaisi. Epärehellinen mies usein pitää itseään rehellisenä, viimeiseen asti, vaikka olisi kuinka vastakkaisia todistuksia. Eiköhän se mene niin, että on tutustuttava toiseen ja luotettava siihen, mitä näkee. Kulkevatko puheet ja teot käsi kädessä? Vai tuleeko outoja fiiliksiä oudoista ristiriitaisuuksista? Ongelmahan on se, että naiset vain luulevat ymmärtäneensä väärin. Vika on heissä itsessään, kun mies valehtelee. Eivätköhän opi, kun ovat riittävän monen "rehellisen miehen" linkouksessa pyörineet.

    • miehenpuoli_42

      On täysin totta, että mainitsemalla rehellisyyden kriteeriksi nainen ei ainakaan vähennä sitä todennäköisyyttä että saa epärehellisen miehen treffikaverikseen. Epärehelliset ihmiset eivät koskaan koe itseään sellaisiksi.

      Toisinpäin sanottuna: jos nainen sanoisi etsivänsä "epärehellistä" miestä, hän saisi vastauksia vain kaikkein rehellisimmiltä miehiltä!

      Monet kunnolliset miehet pelästyvät rehellisyyden vaatimusta erikseen mainittuina koska itsestäänselvyydessään se kertoo sen, että naisella on ollut aikaisemmin vaikeuksia löytää rehellistä kumppania ts. nainen on "renttuihin rakastuvaa"-tyyppiä.

      • gyuio0poijhjio

        Ei toki kerro mainitsemistasi asioista, ihme päätelmää.
        Aiemmat kaverini ovat olleet rehellisiä, olen pitänyt sitä lähinnä itsestäänselvyytenä enkä ole tajunnut kuinka tärkeä ja arvostettava asia se ihmisessä on. Viime kumppani, joka ei kauan kuvioissa ollut, paljastui valehtelijaksi, se vei pohjan koko tapailulta pois. Vasta silloin ymmärsin rehellisyyden tärkeyden !!! Minusta siis, oman kokemuksen pohjalta, olisi hyvä jos ihmisellä olisi kokemus valehtelijasta. Silloin rehellisyyttä osaa arvostaa.


    • 1643

      Moi

    • Noh ehkä se on sinun ongelma juuri se pariutumisessa. Itse en huolisi Afrikasta kotosin olevaa ja se ei johdu rasismista ja lisäksi ulkomailta kotosin olevat ovat vilkkaampia olemaan reidessä kiinni kun erehdyt hymyilee. Se on kuin ilmoitus että tykkään sinusta. Pitäisi ilkeillä ja se ei ole enää mukavaa.

      Rehellinen minulle tarkoittaa sitä että on rehellinen ja osaa hyvällä tavalla ilmaista itseään. Liika totuuden puhuminenkin satuttaa.

      Noh minuahan tämä palsta ei koske koska minulla on mies ja päädyin tänne keskustelu sivuilta.

    • Gammaromeo

      No jos nettideiteissä haetaan rehellistä suomalaista miestä, mikä mielestäni toki olen, niin saatan vastatakin, jos nainen ilmoituksensa perusteella vaikuttaa minusta muuten kiinnostavalle.

    • tuntematon.sotilas

      Olisko sellainen Rokan Antin tyylinen. Rento ja samalla jämäkkä, seisoo sanojensa takana.

    • enymm

      rehellinen nainen ?
      on se, joka ei anna toisille !?

      rehellinen mies ?
      on se, joka on.. on... onko pettäjä ?

    • halonhakkaaja

      Tällä luonnehdinnalla ilmaistaan, että hakusessa on halkoja hakkaava, huonosti tanssiva, juro ja vähäpuheinen äijä eikä mikään runoja sepittävä punaviinifilosofi.

      • haloo.hei

        Nämä ominaisuudet voi olla yhdessä ja samassa ihmisessä ;) Mainitsemasi asiat eivät millään liity rehellisyyteen.


      • vuorottelija

        Täsmälleen näin. Tätähän naiset miehestä aina haluavat. On oltava "kaikki samaasa paketissa": (1) sivistynyt punaviinifilosofi (2) alkuvoimainen gorilla (3) juro halonhakkaaja, (4) keskusteleva parisuhde-expertti (5) täydellinen herrasmies. Jokainen rooli on miehen osattava otaa aina oikealla vuorollaan naisen alati vaihtelevien hormonitasapainojen mukaisesti.


      • vieläkö.sinkku
        vuorottelija kirjoitti:

        Täsmälleen näin. Tätähän naiset miehestä aina haluavat. On oltava "kaikki samaasa paketissa": (1) sivistynyt punaviinifilosofi (2) alkuvoimainen gorilla (3) juro halonhakkaaja, (4) keskusteleva parisuhde-expertti (5) täydellinen herrasmies. Jokainen rooli on miehen osattava otaa aina oikealla vuorollaan naisen alati vaihtelevien hormonitasapainojen mukaisesti.

        No jos nuo kaikki hallitset ei luulisi naisseuraa puuttuvan.


      • luojanluoma
        vuorottelija kirjoitti:

        Täsmälleen näin. Tätähän naiset miehestä aina haluavat. On oltava "kaikki samaasa paketissa": (1) sivistynyt punaviinifilosofi (2) alkuvoimainen gorilla (3) juro halonhakkaaja, (4) keskusteleva parisuhde-expertti (5) täydellinen herrasmies. Jokainen rooli on miehen osattava otaa aina oikealla vuorollaan naisen alati vaihtelevien hormonitasapainojen mukaisesti.

        Sinä olet jo paljon oppinut naisesta kun tiedostat naisen elävän jatkuvien vaihtelevien hormonitasapainojen alaisuudessa. Tämä asia kannattaa jokaisen miehen oppia ja ymmärtää niin voi jopa tulla naisen kanssa toimeen ja ymmärtää häntä.
        Luonto on naisesta tehnyt naisen.


    • helppoa.ku.mikä

      Helppo nakki naiselle; suomalainen tarkoittaa suomalaista ja rehellinen tarkoittaa miestä joka seisoo sanojensa takana eikä valehtele.

    • mliinukka

      Ei kannata tehdä asioista mutkikkaampia kuin ne on, vastaus aloittajan ihmettelyyn on hyvin yksinkertainen:

      Hyvä parisuhde voi perustua vain rehellisyyteen. Ja hyvää parisuhdetta suurin osa naisista kuitenkin hakee, luulisin.

      Se että haen suomalaista, toivottavasti karsii ne "mina ahmed, rakastan sinua" -vastaukset.

    • Tarmoi

      Eräs deitti nainen koki kertovansa mukaan ahdistusta olessaan treffeillä poliisn kanssa joka alkoi vaatimaan sitä sun tätä..ett rinnat pitäs suurentaa ja seksi asuihin pukeutua ja kaikenlaista suorastaan pervoo..no tuo nainen sitten purki mieltään ja kertoi jatkuvasti tuosta deitti kokemuksestaan ja kuinka se deitti kokemuksen antaja jatkuvsti soitteli hänelle esittäen noita sairaita vaatimuksiaan jopa uhakilemalla aiheuttaa ikävyyksiä jos nainen ei suosyuisi ja tai nainen aloittais seukaamisen jokun muun kaa..no täs vaihees meikäläisen ..jättäytyi taka alalle..sillä kukapa haluis vaikeuksia poliisn kanssa..jokainen ymmärtää mitä siitä voi seurata...no kokemus tääkin..

    • srthtjyiltrh

      On meitä rehellisiä suomalaisia miehiä vielä, mutta ongelma on monesti naisten lähes vainoharhaisuutta lähentelevästä luottamuspulasta. Itse olen kokenut aikoinaan naisen puolelta uskomatonta luottamuksen ja rehellisyyden hokemista ja epäilyä, joka taisikin johtua lopulta siitä, että hän itse jäi kiinni monista valheista. Lopulta oli vaikea tietää enää mikä on totta ja mikä ei. Itse olin rehellinen, mutta kun ei toinen usko niin ei sitten usko.
      Eli se naisten rehellisen miehen etsintä saattaa johtua siitä, että häntä on aiemmin petetty, ja siinä on kenenkään miehen aikalailla turha yrittää luontevasti ja rennosti olla.

    • kuutamollaonko

      Rehellinen mies tarkoittaa, että kelpaa paremman puutteessa.
      Pilkettä silmäkulmassa tietenkin seksiin vietävissä.
      Komea, ettei aivoilla niin väliä voi olla etukin.
      Ei seksiä tarkoittaa että seksiä mutta tyylillä antaen.
      Haen parisuhdetta, just joo ilmoja on pidelly.
      Kuva oltava ennen vastausta, katkera ja materialisti.
      Normaali, ei ole psyykkisiä ongelmia mitään vastaan ja pystyy hoitamaan useitakin ongelmia yhtä aikaa.

      Rehellistä peliä netissä? Älkää hei unta nähkö ja jos näätte niin nipistäkää itseänne

    • LÄHETÄ

      Rehellinen tarkoittaa sitä että puhuu totta itsestään. Jos on naimisissa, niin ei väitä olevansa poikamies. Jos on työtön, niin ei väitä olevansa jotakin muuta. Jos 60-vuotias, niin ei laita vanhaa valokuvaa, ja väitä olevansa nuorempi. Joko tuli selväksi?

    • Edwardo_havaintoja7

      Eikös tämä ole lähinnä näitä kliseeautomaatin tuotoksia, mitä profiilit tuntuu olevan täynnä ainakin naisilla, miesten ilmoituksia en ole lukenut. Itellä jää vastaamatta, jos on yli yksi saatu lyhyeen tekstiin mahtumaan.

      Rehellinen suomalainen mies lienee sellainen miehekäs jöröjullikka, joka hoitaa kodin raskaammat miehekkäät työt. Tämmöset miehet ei ole mitään penaalin terävimpiä kyniä ja täten helposti naisen kontrolloitavissa seksin ja oikuin. Parinmuodostusta siis alkukantaisimmillaan: nainen saa turvaa ja kohtuukelpo siementäjän, mies seksiä muutaman kerran vuodessa. Ei mikään unelmaliitto, mutta kai se pitkän yksinäisyyden voittaa.

      • ghjiojhjpkj

        Minulle ei tarkoita tuota, rehellisen miehen sannan voi luottaa eli hieman sama kuin luotettava. Suomalainen mies on ei ulkomaalainen mies. Mitään piilomerkityksiä minulle ei ainakaan noihin sanoihin liity.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe