Mistä voisi olla kysymys?

noranonparelli

Vähän ihmetyttää:

Aika mielenkiintoisen miehen profiilin löysin ja nyt on viime viikolta alkaen vaihdettu useampiakin viestejä, mutta jotain hälytyskelloja soi päässä :-(

Mies vaikuttaa profiilin perusteella just hyvältä. Ei polta, ei juo, on sinkku (eikä eronnut) mutta en saa hänestä "otetta". Kun yritän kysyä mitä hän harrastaa niin "ei mitään erityistä". Profiilissa lukee että "liikuntaa, lukemista ja elokuvia" mutta liikunta on ainoa mistä hän kertoo että käy lenkillä. Kun kysyin mitä tykkää lukea niin ei löytynyt mitään mainittavaa, kun kysyin elokuvista niin kertoo vain jotain mitä on tullut telkkarista. Kun kysyin että mitä teki esimerkiksi eilisiltana (ja kerron mitä itse tein) niin vastaa vain että "en mitään erityistä".

Mistään ei saa puheen aihetta. Ihan kuin hän ei tekisi koskaan ruokaa, ei lukisi mitään, ei kävisi elokuvissa, ei olisi kiinnostunut mistään. Alkaa mietityttää että mihin hän sitten aikansa käyttää, kun mikään ei kiinnosta eikä koskaan tee mitään mistä haluaisi kirjoittaa. Mitä ihmettä mies tekee iltaisin jos siitä ei ole mitään kerrottavaa ?

Kiinnostaisi just tuollainen mies, joka ei juo eikä polta ja on sinkku ja kirjoittaa asiallisesti, mutta ei ilmeisesti ole kiinnostunut minusta tai mistä nyt on kysymys kun ei ole mitään kirjoitettavaa ? .-(

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei mikään höpöttäjä

    • näinmäymmärtäisin

      Mun mielestä ei ole kiinnostunut susta. Kohteliaisuuttaan yrittää sulle jotain vastata. Ei väkisin eikä väsyttämällä saa minkäänlaista suhdetta aikaan.

    • Näin

      Panomiehiä.

    • etelan.aslak

      Ehkä hän ei halua tilittää elämäänsä tuntemattomille. Pyydä treffeille, jos mies kerran kiinnostaa.

    • munaliisa

      Se o varmaan joku "vanhapoika" mitä ahistaa oma "vanhapoika" historia (En halua tarkentaa mitä se sillä puolella aitaa elämä on mut en mitenkään silti pilkkaa näitä vanhoja poikia). Tarjoa reilusti piristeeksi vaikka pimpsaa tälle oletetulle "vanhallepojalle" jos on mielestäsi hyödyllinen sinulle ja olet mielestäsi riittävän iskevä "vanhoihin piileskeleviin poitsujen" mieleen. Huomaat miten tulee "vanhapoika" kolosta ulos :)

      • Sivusta

        ...tai tulee koloon :D


    • noranonparelli

      Kyllä hän sanoo olevansa kiinnostunut ja haluaisi tavata mutta haluaisin itse ensin tietää hänestä enemmän. Enkä usko että on pelimies kun on ainakin kertonut olevansa melko hiljainen eikä esim viihdy baareissa.

      • etelan.aslak

        Miksi pitää olla pihtari, vaikka sillä ei saavuta mitään? Miksi miehen pitäisi pulista kanssasi pitkään osoittaakseen olevansa tapaamisen arvoinen? Tuo ajattelutapasi on verrattain yleinen naisilla ja osoittaa, että itserakkauden ja pöyhkeyden määrällä ei nähtävästi ole ylärajaa. Itse en nimenomaan haluaisi kertoa naiselle YHTÄÄN MITÄÄN jos tiedän, että nainen on lähinnä kiinnostunut saamaan lisää materiaalia sen päättämiseen haluaako hän tavata minut vai ei. Livenä tapaamallahan se ratkaisevat asiat kuitenkin selviävät jos ovat selvitäkseen, joten et voita mitään pihtailemalla itseäsi tapaamisesta.


    • Piupaupolkka

      Se on tyhymä! Noukkinut harrastukset ja kiinnostuksen kohteet vaan siitä tarjolla olevasta listasta, joka ainakin Suomi24 Treffeissä on. Hää on sohvapottu ja vanhan äitinsä helmoissa peräkammarissa.

    • seksisekS

      PILLUN keräilijä.. se on fakta !!

    • walking.alone

      En polta tai juo ja harrastan salia ja olen sinkku ja kukaan ei kysele mitään kun naiset ei vissiin ole kiinnostunut. Teen ruokaa aika usein ja en lue kirjoja, katson elokuviakin. Tänään korjailin venettä koska joku ääliö oli tehnyt reijän siihen veneen penkkiin. tällästä täällä..

      • 18181818

        Mitenhän tuon pitäisi auttaa aloittajaa? Kirjoitatko ikinä muusta kuin itsestäsi?


    • Kunnollinen-mies

      Ai nytkö kunnolliset miehet kiinnostaisi. Kohta pidät sitä liian tylsänä ja etsit jonkun jännemmän miehen joka poltaa, ryyppää, tekee rikoksia. Niin mun exä teki.

      • YksHurutäti

        Kannattaa jo jättää menneet ja katsella tulevaa, hyvä mies! ;)

        Meitä on moneen junaan. Sun exä vaihtoi joo "jännempään" mutta älä nyt kaikkia naisia arvostele yhden mädän vuoksi. - en minäkään niputa kaikkia miehiä pettäjiksi vaikka eräs exä petti ja jätti. (eikä ollut puutteessa varmasti kotona, heh). En vain kiinnostanut lopulta toista tarpeeksi ja olin ehkä itsekin vähän turhan kotihiiri.
        Sun exä on ilmeisesti ollut menevämpi tapaus ja löysi itselleen sopivamman. Ette sopineet toisillenne. Se siitä. Katso joku enemmän kaltaisesi nainen! :) Äläkä itke niiden ns.jännänaisten perään..


    • YksHurutäti

      Ehkä se mies ei käy joka viikko esim.elokuvissa? Tai luulee, jos on käynyt vaikka uuden Terminaattorin katsomassa, ettei hänen leffamaku kiinnosta sua naisena.

      Ehkä hän on niitä vähän "möllejä", joidenka mielestä ruuanlaitosta kertominen tms ei ole mitään erityistä. Kaikilla kun ei ole sitä kykyä jaaritella, eivät vain osaa.

      Itsehän naisena osaisin kirjoittaa pari sivua jo pelkistä pirun itkettävistä sipuleista joita silppusin uudella veitsellä (jonka löysin Stokkan hyllystä samaisena päivänä) ja pohdiskelisin niiden omituisen makuisten sipulien alkuperääkin jos olisi vähän myöhäisempi kesä. Millähän ne on lannoitettu ja minkälainen maaperä jossa kasvaneet ymym ;)
      Ei kaikki miehet viitsi mokomia pohtia (eikä naisetkaan muuten!). -luultavasti se on syönyt valmisruokaa, käynyt lenkillä, istunut telkkarin äärellä ja vähän nettipornoa googlannut jne illalla. Eikä koe siitä olevan aihetta kertoa mitään. :D

      Joskos tapaisitte niin näkisit millainen on livenä. Ei kuulosta kovin ekstreme-tyypiltä tai aina menossa olevalta. Eikä se vika ole. Ehkä hän ei tykkää yksin käydä esim.niissä elokuvissa.

    • noranonparelli

      Kiitos kommenteista. Ilmoitin hänelle, ettei meidän juttu tunnu sujuvan. Jos tuo viimeisin kuvaus pitää paikkansa niin olemme liian erilaisia. Vaikka itsekkin olen ujonpuoleinen niin tykkään kuitenkin harrastaa ja käydä elokuvissa vaikka yksinkin. Viimeisten parin vuorokauden viestit ovat hänen puoleltaan olleet yhtä mitään sanomattomia kuin aikaisemmat. Ja jos kyse on siitä että hän ei oikeasti ollut kiinnostunut minusta niin ompahan nyt hänellekkin helpompaa kun ei tarvitse enää teeskennellä.

      • sdfdsfsd

        Ehkä mies on sellainen (kuten minä) että ei saa yksin tehtyä hirveästi asioita mutta sinun kanssasi olisi jaksanut harrastaa vaikka mitä. Ei pidä tuomita ihmistä niin herkästi.
        Yksin on tylsää ja epämotivoivaa lähteä ulos, yleensä pääasia on se seuran kanssa ajanvietto ei se paikka tai harrastus.


    • c5hdi

      Miettii treffejä kanssasi jo etukäteen. Jos selittää kaiken viesteissä niin mitä ihmettä jää puhuttavaksi kun kohdataan silmästä silmään. Tälläinen paniikki on tuttua meille hiljaisemmille miehille.

      • gergerge

        Ajattelen itsekin vähän samoin, parempi ettei käy läpi kaikkia asioita netissä, muutenkin tarpeeksi vaikea löytää puhuttavaa..


    • punnuslahkeessa

      Katsoo ronskeja aikuisviihde elokuvia ja lukee bilteman katalogia, alibia ja Jallua, syö makkaraa oluen kera jos ei katso telkkarista leffoja. Ei kehtaa kertoa ;-)

    • ikämöikrep

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe