Naapurin tytön ulkomaalainen miesystävä.

fee2f2e

Asuu sen luona, mutta ei ole kirjoilla. Miten tuollaisesta pääsee eroon? Pösilö siis häiritsee kotirauhaani alituiseen kellonaikaa katsomatta. Tekee ilmeisesti pimeästi jotain duunia. Ei ole neekeri, mutta todellakin outo tapaus,.

20

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mamun_huora

      Murha on harkittu ja tahallinen ihmisen tappaminen tai kuoleman aiheuttaminen, joka toteutetaan paheksuttavin keinoin, ilman provokaatiota ja osoittaen rikollista mielenlaatua. Murhan tehneestä henkilöstä käytetään nimitystä murhaaja. Tarkka murhan määrittely riippuu lainsäädännöstä, kuitenkin murha on lähes poikkeuksetta vakavimpia rikoksia kaikissa lakijärjestelmissä. Lainsäädäntö usein myös tuntee lievempiä henkirikoksia, kuten tappo, surma ja kuolemantuottamus.

      Tai sit muutat pois.

      • Töitäkaikillemuuttajille

        Mihin maahan muutan, 800 pakolaista tulee lähiaikoina kiintiöiden lisäksi, oma arvaus 99% ei tule töihin vaan jotain muuta.


    • heko_heko

      Pistä sille räjähdevyö ja näytä suunta seuraavaan kaupunkiin. Paa kuitenkin vain puupaloja siihen vyöhön, ettei loukkaa ketään.

      Pääset naapurin pissiksestä samalla eroon, se kun seuraa valkosipulin tuoksua perässä työvesi vaahdossa.

    • VITUNÄMMÄ

      KESTÄ SE TYPERÄ KAPITALISTI ÄMMÄ

    • LUUSERI22

      KESTÄ SE TYPERÄ KAPITALISMI ÄMMÄ!

    • HEIÄLÄLUULEETTENMÄKUULE

      KESTÄ SE TYPERÄ KAPITALISMI ÄMMÄ

    • Mistä tiedät, ettei ole kirjoilla. Mistä tiedät, että tekee pimeästi duunia. Häiritseekö muitakin. Nämä faktat auttaisi miettimään, mitä tehdä, jos häiriö on totta.

    • serte

      Kai minä tiedän sen kuka taloyhtiössämme on kirjoilla ja kuka ei.
      Tiedän myös, että ei ole Suomessa maksanut mitään veroja ansiotuloistaan ym..ja tiedän mitä tekee. Laitan kyllä tyypin korvia myöten kuseen, se on varmaa ja samoin hänen typerän tyttöystävän. Niin makaa kuin petaa. Vaikka en nyt pääsisi vielä eroon niin taloyhtiö voi antaa porttikiellon huoneiston ulkopuolisiin tiloihin joten hänen pitäisi sitten teleportaation kautta mennä loisimiaan asuntoon.

      • annamennätietoon

        No verottajalle tietoa nyt heti, ja samaten kelaan ja sossuun.

        Minäkin kerran käräytin yhden tyypin, joka kehtasi leuhkia pimeillä töillään (ja samaan aikaan nosti työttömyysrahoja).


      • Fkfkhjs

        Ei hitto mikä kukkahattutäti. Jätä muut ihmiset rauhaan ja hommaa ittelles elämä.


    • HOROHOROTTAA

      Yleensä näissä tapauksissa horo itse häiriköi muita mm. huudattamalla pöljää äpäräänsä läpi vrk. Horo ittekin on niin pöljä ku vaan olla ja voi . Huutaa mm. naapureilleen kun ne parkkeeraa lailliselle/ei sakkopaikalle auton, mutta ku se näkyy horon keittiön ikkunaan, niin SIITÄKÖS HORO VASTA RIEHAANTUUKIN!

    • Harmaa.talous.musta.tul
    • Ihan helpottavaa, kun aloittaja lopetti valituksensa täällä. Taitaa olla turhaa missä vaan, se valittelu, kai. Mutta, jos asia etenee jotenkin, siitä olisi mielenkiintoista kuulla.

    • poiuytr

      Miksi sitten tätä palstaa luet? En kerro miten etenee. Kysyin vaan vinkkejä, mutta ei täältä sellaisia saa.

      • luen, koska haluan vinkkiä, miten se etenee... Jos ei etene, ei kerro, kai.


    • Kateutta

      Oletko kateellinen naapurin tytölle? Kuka nyt kaltaisesi maalaisjuntin kanssa alkaisi olemaan, jos tytöllä on ulkomaalaistakin saatavilla?! Vai oletko nainen ja näytät joltakin suomalaiselta emakolta, ettei sua naiseksi erota kovinkaan kaukaa ja tahtoisit siltä ulkomaalaiselta munaa ja viedä siltä tytöltä miehen, muttei sulla ole mitään saumoja?!

    • pinna.tiukalla

      Miten hän häiritsee sinua, metelöimällä, soitteleeko ovikelloasi ym.? Taloyhtiössä on yleensä järjestyssäännöt ja jokaisen asukkaan toivotaan ottavan naapurit, muut asukkaat huomioon. Isännöitsijään otetaan yhteyttä, jos pelisääntöjä ei noudateta tai ymmärretä.

      "Outo" tai ulkomaalainen eivät ole riittävä syy naapurin mollaamiseen. Meitä on moneen junaan ja aina joku jää vielä asemallekin. Kuka on kenenkäkin mielestä outo?

      Jokainen taloyhtiöön muuttanut asukas pitäisi olla isännöitsijän tiedossa. Naapurit eivät välttämättä tiedä, että kuka asuu "virallisesti" ja kuka on vierailija. Jos vesimaksut laskutetaan henkilöluvun perusteella, niin siinä tapauksessa asialla on merkitystä taloyhtiön kannalta. Toiset maksavat "sala-asukkaan" käyttämän veden, mutta jos joka asunnossa on vesimittari, niin ei asialla ole merkitystä.

      Suomalaisetkin osaavat olla "outoja" naapureita. Auto ajetaan naapurin katospaikalle ja lämmityspiuha tolppaan - kun sattui olemaan katospaikka tyhjänä! Koirat kakkatetaan hiekkalaatikon vieressä, pissatetaan nurmikolle ja nurmikkoon palaa laikkuja, siinä muutama omakohtainen kokemus supi suomalaisista naapureista.

      • hghjjhh

        Mitä vittua pelle selität. Kyse on häiriköinnisä josta olen tehnyt jo rikosilmoitiksia.,äläkä sekoita paskajuttujasi tähän asiaan. Olipas kokemuksia..huhuh DD


      • pii.paa
        hghjjhh kirjoitti:

        Mitä vittua pelle selität. Kyse on häiriköinnisä josta olen tehnyt jo rikosilmoitiksia.,äläkä sekoita paskajuttujasi tähän asiaan. Olipas kokemuksia..huhuh DD

        Miksi valitat täällä keskustelupalstalla, jos olet tehnyt jo rikosilmoituksenkin? Määritelmä, häiriköinti, voi sisältää vaikka mitä. Normaalit asumisen äänet kuuluvat naapurista - se ei ole häiriköintiä! Poliisit tulivat varmaankin pillit soiden katsomaan tätä häiriköintiä, josta ilmoitit?


      • Ihankysyisinettä

        Nussitko ählämiä? Hylkäsikö sinun sukusi ja ystäväsi sinut - vai eristikö narsistinen pizzamies sinut heistä? Miten meni noin omasta mielestäsi?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe