Monikulttuurisuus???

Herätkää

Stubbin mukaan monikulttuurisuus on rikkaus. Voi olla niinkin, mutta valitettavasti monikulttuurisuus koetaan Suomen kansan enemmistön mielestä uhkana. Se tarkoittaa läntisen naapurimme Ruosin monikulttuurista "rikkautta", pommi siellä - pommi täällä. Ovatko ns. päättäjämme hyväksymässä samanlaisen kehityksen kuin Ruotsissa on tapahtunut ja tapahtumassa?

Ei tarvitse olla ennustaja kertoakseen, että Suomi on menossa samaan suuntaan tätä "rikkautta" ylistäessään.

Suomalaisuutta ei kukaan puolusta, ikään kuin se olisi häpeäksi maallemme. Olen oikeasti huolissani asioiden saamasta tilasta.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YlpeäSuomalainen

      Suomalaisuudesta saa olla ylpeä.

      Fakta on kuitenkin että Suomessa asuu pysyvästi yli 220 000 ulkomaalaista, joista pakolaisia noin 3500, enimmäkseen somaleita, ja loput n 216 500 ovat tulleet yleensä töihin tai muuttaneet puolison perässä. Suurin osa ulkomaalaisista tulee naapurimaista.

      Helsingin seutu ei pärjäisi ilman virolaisia ja venäläisiä lääkäreitä ja bussikuskeja. Pääkaupunkiseudulla somaleistakin yli 1/3käy töissä, ja koulutustaso ja työssäkäyntimäärä nousee koko ajan. Ruotsissa on täysin eri tilanne.

      Älkää menkö noiden populistikirjoittelijoitten lankaan, he tavoittelevat vain julkisuutta ja itselleen poliittista valtaa. Faktat voi jokainen tarkistaa maahanmuuttoviraston tilastoista.

      • Justjajoo

        Miksi meillä on sitten työttömiä bussikuskeja jne? Nuo mmv:n tilastot voi jättää omaan arvoonsa. Se on selvä mistä ne kertovat, meillä tarvitaan lisää näitä työteliäitä maahanmuuttajia.

        Ruotsin tilanne on hälyyttävä, tänään kranaatti jälleen Malmössä, missä huomisen uutinen kertoo pommin tai vastaavan räjähtäneen?


      • RuotsiMuuMaa

        Miksikö on suomalaiset työttöminä ja tekijät tulee naapurimaista? Hyvä kysymys! Vastauksia ja syitä on tarjolla useita, uusimpana köyhyystaskut.

        Mutta asiaan: nämä työn perässä muuttaneet ei kuitenkaan mitään kranaatinheittäjiä ole. Helsingin terveyskeskuslääkäreistäkin on yli puolet ulkomaalaisia.

        Ruotsin pomminheittolähiöissä ei juuri kukaan käy töissä.


      • seuraaja

        Kannatan, esim huomattavasti enempi ulkomaalaisia lääkäreitä suomeen, jotta saadaan käyntimaksut kohtuulliseksi, ihan noin markkina talouden nimissä ja lääkäriliitto hiljaiseksi.


      • Tilasto

        "Faktat voi jokainen tarkistaa maahanmuuttoviraston tilastoista."
        Valhe -> emävalhe -> tilasto.


    • mustahevonen

      Helsingin työttömyysaste on yli 13 % ja työttömien määrä yli 40 000, ja poliitikot haluavat vetää pesusienen tavoin lisää monikulttuurisia pakolaisia tänne elätettäväksi , jotta saisivat täällä vaurastua ja tai eivät joka tapauksessa tulevaisuudessa hekin lisäävät väkivaltaisia tekoja tässä jo monikulttuurisessa yhteiskunnassa ja yksi kulttuurin muoto on syrjäytetyt jotka eivät ole löytäneet koskaan yhteiskunnassamme ensimmäistäkään asiaa joka yhdistää heidät tähän
      yhteiskuntaan .
      Ihonväristä ja kansallisuudesta riippumatta , paapottiin noita syrjäytettyjä vaikka kuinka ja kukaan ei saisi sanoa tuota ääneen koska ollaan ruutitynnyrin vieressä ja pelätään että tuon tynnyrin huomaa joku joka haluaa ottaa pelolla valtaa ismeilleen.

      Unkari pystyttää parhaillaan aitaa Serbian rajalle pakolaistulvan rajoittamiseksi ja sen valvonnan tiukentamiseksi.
      Meilläkään ei ole varaa ottaa tänne lisää elätettäviä , koskako tuon 5,5 miljoonaisen kansan velka on jo nyt henkeä kohden yli 30 000 euroa ja kaikki tietenkin ulkomaille ja ei edes yksikään korkoeuro näytä jäävän tänne.
      Stubbilla on antoisa virka palkintona , kui Kataisella jo on kuhan kansaamme vielä lisää köyhdyttää ja ajaa NATOON ja EU liittovaltioon ja se on EUn yhteinen budjetti.
      Ja siinä sitä sitten ollaan sen jälkeen ei Suomalaisuudella taas ole mitään sijaa eikä eliitin Suomalaisuutta sitten kannata edes hävetä.

      Politiikka on aina populismia ja suurta teatteria , jossa parhaat valehtelijat palkitaan aina.

    • Oikealla.asialla

      Immonen on oikeassa

    • kranulentää

      Jos Stubbbi kaipaa näitä käsiranunheitäjiä, joita on Ruotsilla?

    • mustahevonen

      Monikulttuurin edustajista luterilaisuuteen ,- on ensimmäisenä mielessä Saamelaiset jotka ovat hyvin sopeutettu ja ajettu pohjoiselle alueelle sitäkö se on tämä Stubbin kannattama , vai huonommin monikulttuurillisuuteen sopiva Mustalaiskulttuuri , heistäkään ei hengissä selvinneistä monistakaan ole tullut kunnon työmiehiä kansan hyvinvointia kohottamaan yksinkertaisen ja tympeän yksitoikkoisen työn ja vielä huonosti palkattuina eivät halua työllään verovaroin yhteiskuntaamme rakentaa.
      Mutta jos vipraatto Argentiinalaisen tangon sävelessä kantaväestö miellytti niin heti pullopostinkauppiailla oli tilaa Suomalaisen kulttuurinkohottajana mustassa pullossa.
      Ja kun Lutherusta tuotiin Suomeen jo Jaakko ja Ilkka sai jalkapuunsa ja Maija ja Liisa noitatuomion kun vastusti tuon monikulttuurisen luterilaisuuden tuloa.
      Nyt tuo Luterilainen oppi on pahin este ollut monikulttuurillisuudelle kun on homoliittoja ,susipareja ja uudelleenkastetta tuotu on vastustanut myös sosialismia ja kommunismia, vaikkakin niissäkin on ollut kyse momikulttuurillisuudesta.
      Rokkenrolli ja naisten pitkät housut sekä tukankiharrus ovat syntiä monikultturellissa olleet.

      Mutta nyt ei euroa , EI EU ta .
      Eimyöskään Islamin uskoa uskoa saisi vastustaa kun Askola on siunaillut sen jo hyväksi tyhmyydessään.

      Lolan säären tatuointi on monikultturellisuutta jonka Stubbilaisetkin hyväksyy !

      Mutta ei hyväksy Immoslaisuuden esittämää estoa ettei noita pommimpaukuttajia otettaisi samoille alueille joukkioittain Muhamettilaisuuttaan harjoittamaan.
      Riesaksi tulee tuollaisen korkeankultuurin uskonharhan harjoittajat olemaan kokemattomien joukossa köyhässä kulttuuriympäristössä.
      On yhtä dorkaa kuin kristinuskon vienti alkuasukasten pariin ja sitten ryöstää heidän rikkaudet luonnonvarat ja kaikki lopulla olivat siirtomaa orjia kaikki.

      Eikö riitä jotta ollaa EU orjia me ? , - ja vielä taakkaa lisäävät suurvalta politiikassa tehtyjen suurien virheitten ansiosta.

    • turvatonolo

      Huolissaan tässä tosiaan pitää olla. Terrorismi-maista otetaan tänne avokäsin maahanmuuttajia. Ei varmasti kauaa mene kuin iso pommi täälläkin räjähtää. Siitä vastuu ehdottomasti tänne maahanmuuttoa avustaville ja puoltaville.

    • VesaKaitera

      Mielestäni monikulttuurisuus on voimavara eikä uhkakuva. Pidän Olli Immosen kannanottoa monikulttuurisuutta vastaan tyhmänä Impivaaralaisuutena, joka kusee pitkässä juoksussa kintuille. Katson kuitenkin, että hänellä oli oikeus kirjoittaa niin kuin kirjoitti. Hän tuskin syyllistyi mihinkään rikokseen, vaikka taistelusanastoa olikin tuossa hänen facebookpäivityksessään runsain mitoin. Monikulttuurisuus ei ole niin pyhä asia, etteikö sitä saisi kritisoidakin.

      En usko, että Immosen esikuvana olisi ollut Breivik, vaikka Immosen kirjoitus osuikin miltei Utöyan ampumistapausten vuosipäiväksi. Luulen, että PS:n hiljattainen tuki Kreikan kolmannelle tukipaketille, joka poiki runsaasti kielteisiä kannanottoja PS:n kenttäväeltä, on ollut tässä taustalla. Immonen halusi siirtää keskustelun Kreikka III:sta johonkin muuhun, vaikka monikulttuurisuuteen.

      Se, mitä Immoselle seuraavaksi tapahtuu, on PS:n eduskuntaryhmän käsissä. En oikein usko, että häntä oltaisiin eduskuntaryhmästä erottamassa, vaikka kiistatta hänen kirjoituksensa vahngoitti Perussuomalaisia. Timo Soini todennäköisest ikäy Immosen kanssa kahdenkeskisen palaverin ja PS:n eduskuntaryhmä antaa hänelle huomautuksen tai varoituksen. PS:n intressinä on se, että Halla-ahon ja Immosen kannttajat pysyisivät puolueen tukijoina, mutta niin, etteivät he täysin dominoisi PS:sta saatua kuvaa.

      Immonen itse on sanonut, että hän on poliittisne ajojahdin uhri, ja tässä voi olla jonkinverran perääkin. On kesälomakausi ja paremman puutteessa on voitu käynnistää "megafoni-ilmiö" Immosta vastaan. Mielestäni Kokoomuksen osalta riittää, että me kokoomuslaiset toteamme olevamme monikulttuurisuuden suhteen aivan eri linjoilla kuin Olli Immonen. On turha demonisoida tuota miestä.

      • Miettikääpä.asiaa

        Niin, Suomessahan on mielipidevapaus. Tosin sitä ei ole perussuomalaisilla eikä niillä jotka eivät ihannoi monikulttuurisuutta kaikkine lieveilmiöineen ja samalla kannusta Ruotsin kaltaiseen monikulttuurisuuteen. Suomalaisuus sen sijaan on nykyään punavihervasemmistolaiskokoomuslaisten tuomitsemana hävettävää. Ei ollut ennen. En tule koskaan edes harkitsemaan Virkkusen lausuntojen jälkeen kokoomuslaisen ehdokkaan äänestämistä missään vaaleissa, en koskaan. Sen verran olette muroihimme kusseet.

        Se nyt vain on niin, että enemmistö kansasta ajattelee kuten Immonen, sille te "virallisen totuuden" ajajat ette vaan voi mitään.


      • tobias.tiukk

        Syytä on miettikää.asiaa:n pitää varansa ettei punavihervasemmistolaiskokoomuslaiset tule ja rankaise väärästä mielipiteestä. Ei käy kateeksi, kun päivittäin uhkana on suomalaiset jotka äänestävät muuta kuin persuja, kaikki ulkomaalaiset poliittisesta suuntautumisesta riippumatta, ne jotka uskovat muihin uskontoihin, seksuaaliset vähemmistöt ja ketkä muut vielä? Kyllä on perussuomalainen ihmispolo ahtaalle laitettu, itse en varmaan uskaltaisi ilman asetta kotoani poistua. Onneksi ei ehkä tarvitsekaan poistua, ainakaan töihin, kun joku muu on sen vienyt: punavihervasemmistolaiskokoomuslaiset työantajat kun palkkaavat mielummin vaikka suomenkielentaidottomia syyrian sotainvalideja kuin perussuomalaisia. En tiedä, joku kansanliike pitäisi tämän syrjityn kansanosan pelastamiseksi luoda. Voisiko jokainen punavihervasemmistolaiskokoomuslainen nyt luvata että lopettaa perussuomalaisten syrjimisen, ottaa vaikka yhden persun luokseen asumaan että tutustuu tähän kärsivään ja sorrettuun kansanosaan?


      • holvihanti

        Älä kommentoi kun et ymmärrä asasta hölkäsen pöläystä.
        Näillä vallan pitäjillä on tavoitteena vai suomalaisten identiteetin muuttaminen ruotsin mukaiseksi, eli maailman tyhmimmäksi kansaksi jonka "BISA" tutkimuksetkin osoittaa.
        Ruotsissa kolutetaan jo kouluissa suomi vihaa, jonka pohjoimaidenneuvoton ja kokoomuksen jäsen paljast, yle ei ole reakoinut asiaan millään tavoin.


      • Krataa

        Joo, kannattaa googlettaa esim Return of Kings Sweden, niin saa hiuksia nostattavia kuvauksia Ruotsin feministis-mamuistisesta nykymenosta.

        Ja jos demarit voivat vapaasti päättää, kokoomuslaisten sylikoiriensa kanssa, niin Suomessa on lähimmän vuosikymmenen aikana ihan yhtä surkeat oltavat kuin Ruotsissakin.


      • Krataa

        Pidät monikulttuurisuutta voimavarana. Okei, ehkä voisit selittää miten se, että Suomeenkin tuotaisiin Ruotsin malliin sosiaalitoimen elätettäväksi ihmisiä, on "voimavara" maalle. Käytännössä monikulttuurisuus tarkoittaa erillisiä ryhmiä huonosti yhteiskuntaan sopivia ihmisiä, jotka kaikki eivät vaivaudu kovin tarkoin noudattamaan maan lakeja.

        "Maassa maan tavalla." vaikuttaa joltain kirosanalta monikulttuurisuuden kannattajille.

        Tietenkin nuo puheet Immosen ja Breivikin samankaltaisuudesta ovat pääosin pötyä, vaikka Breivikin perusajatuksena olikin monikulttuurin vastustus.


      • VesaKaitera

        "Maassa maan tavalla." vaikuttaa joltain kirosanalta monikulttuurisuuden kannattajille."


        Ei välttämättä. Minusta tuo sanonta "maassa maan tavalla tai maasta pois" on aivan pätevä. Meidän tulee olle suvaitsevaisia ja positiivisia tänne muualta tulleita kohtaan, muttei se sitä tarkoita, että maahanmuuttajat voisivat sanella kantaväestölle, millainen lainsäädäntö Suomessa tulisi olla. Kaikkien siis myös maahanmuuttajien tulee noudattaa Suomen kulloinkin voimassa olevia lakeja.


      • Krataa

        Ainakin olemme samaa mieltä itse perusperiaatteesta. Mutta toteutuuko se käytännössä onkin eri juttu.

        Taannoin telkusta tuli ohjelma, jossa haastateltiin Hesassa työskentelevää sosiaalitoimen päällikköä. Tämä päällikkö vastasi kysymykseen siitä, miten määritellään että onko ulkomaalainen Suomessa oikeutettu toimeentulotukeen, että on vain luotettava ulkomaalaisen sanaan siitä, että tarvetta on.

        Sossu muuten ei luota suomalaisen sanaan, syystä tai toisesta. Vaikka huijaustapauksia suomalaisten taholta on ollut aika vähän. Suomalaiselta edellytetään tiliotetta, mikä siis tarkoittaa, että hänen on murrettava pankkisalaisuutensa, jotta saa toimeentulotukea.


    • Krataa

      Stubb on selkeä, elävä osoitus siitä alennustilasta, jossa Kokoomus on ollut pellepuolueena, kuten Jussi Halla-aho selittää Halosta käsittelevässä blogikirjoituksessaan 2006 vuodelta, siitä lähtien kun Piia-Noora Kauppi ja kumppanit pääsivät puikkoihin.

      Puolue tarvitsisi uuden puheenjohtajan ja aidon oikeistolaisen politiikan. Sellaisen politiikan joka ottaa huomioon suomalaiset ja auttaa sulkemaan rajat.

      • VesaKaitera

        Tunnen sen verran hyvin Kokoomuksen, että pidän selvänä, ettei se koskaan tule ajamaan sellaista politiikkaa, joka sulkisi rajat. Tämä ei tarkoita sitä, että tänne jatkossa pääsisi aivan kuka hyvänsä, vaan sitä, että Suomen paras skenaario on olla suvaitsevainen ja avoin muille kulttuureille. Immosen linja ei ole Kokoomuksen linja.

        Mielestäni Alexander Stubb on hyvä puheenjohtaja. Yksi hänen suurimmista vahvuuksistaan on monien kulttuurien tunteminen.


      • Krataa

        Eivät ne kulttuurit niin iso ongelma sinänsä ole, kun vain niiden harjoittajat pysyisivät rajan takana. Turistit tietenkin olisivat tervetulleita, sillä he toisivat rahaa, mutta mitä ihmeen kulttuuriarvoa on työttömillä sossuasiakkailla, kulttuurista riippumatta. Mutta joo, Kokoomus ei ainakaan nykyisellään sulkisi rajoja.

        Mitenköhän paljon pahempi tilanteen pitäisi olla, jotta rajat sulkeutuisivat?


      • Krataa
        VesaKaitera kirjoitti:

        Tunnen sen verran hyvin Kokoomuksen, että pidän selvänä, ettei se koskaan tule ajamaan sellaista politiikkaa, joka sulkisi rajat. Tämä ei tarkoita sitä, että tänne jatkossa pääsisi aivan kuka hyvänsä, vaan sitä, että Suomen paras skenaario on olla suvaitsevainen ja avoin muille kulttuureille. Immosen linja ei ole Kokoomuksen linja.

        Mielestäni Alexander Stubb on hyvä puheenjohtaja. Yksi hänen suurimmista vahvuuksistaan on monien kulttuurien tunteminen.

        Stubb hyvä puheenjohtaja? Oukei. Ehkä haluaisit kommentoida sitä, miksi tällainen "hyvä puheenjohtaja" matkustaa ei-avoimeen Bilderberg-kokoukseen, ottamalla matkakustannukset ylimääräisenä rahana oman (huipputason) palkkansa päälle suoraan veronmaksajien kukkarosta.

        Bilderberg-kokoukset eivät ole avoimia yleisölle, mutta poliitikon, erityisesti ministerin, toimet pitäisi olla avoimia. Kuitenkaan suomalaiset eivät saa mitään raporttia tms selvitystä noiden kokousten sisällöstä. Vaikka Stubb (kuten hänen edeltäjänsä Jutta Urpilainenkin) matkusti sinne veronmaksajien rahalla eikä omalla palkallaan.

        Kunnes kuulen Stubbin suusta raportin kokouksen sisällöstä, pysyttäydyn mielipiteessäni hänestä.


      • tästäselähtee
        VesaKaitera kirjoitti:

        Tunnen sen verran hyvin Kokoomuksen, että pidän selvänä, ettei se koskaan tule ajamaan sellaista politiikkaa, joka sulkisi rajat. Tämä ei tarkoita sitä, että tänne jatkossa pääsisi aivan kuka hyvänsä, vaan sitä, että Suomen paras skenaario on olla suvaitsevainen ja avoin muille kulttuureille. Immosen linja ei ole Kokoomuksen linja.

        Mielestäni Alexander Stubb on hyvä puheenjohtaja. Yksi hänen suurimmista vahvuuksistaan on monien kulttuurien tunteminen.

        Stubb on niin tyhmä, että hän ei tunne oikeasti mitään. Lontoon pedofiilinen homokoulu ei eväitä ole antanut. Täysin laskutaidoton eli matemaattiseti skea idiootti on nyt olevinaan kokoomuksen puikoissa. Stubb on ollut myymässä maita ja saaria ilman Venäläisille, tukemassa ääliömäisesti Kreikkaa, tuhoamassa firmat ja työt Suomesata ja siirtänyt ne ulkomalille ja apedofiilisena homona tulkee aivovammaisesti Suomen tuhoa mamuillaan. Stubb on itse paahhuus ja tehnyt vain pahaa Suomelle. Ikinä ei ole tehnyt ensimmästäkään hyvää tekoa isänmaatamme kohtaan. Siinä mielessä Stubb on täydelinen suomenruotsalainen eli Suomen halveksija, ryöstäjä ja tuhoaja. Stubin olis paras alkaa etsiä turvapaikaa ulkomailta, koska hänen sairas ja rikollinen luontonsa on paljastumassa. Suomi ei tule sietämään Stubbia pitkään, vaan kosto tulee olemaan julma.


    • vääräkauppanimi

      Monikulttuurisuushan pelkistyy loppujen lopuksi yhdeksi kulttuuriksi, vahvimmin monikulttuurisuus säilyy, jos kulttuurit elävät erillään.

    • haistakavittu

      Tajusin tässä juuri, että monikulttuurisuus tietyllä tavalla ymmärrettynä on täysin naurettava ajatus, eihän sillä ole mitään todellista perää. Tuli valtava ajatusryöppy, mutta en jaksa alkaa kirjoittaa. Pitäisi puhua kulttuurien ja tapojen sekoittumisesta.

    • 920

      Joidenkin mielestä suomalaista kulttuuria ei tarvitse suojella sensijaan
      ruotsalaista kulttuuria pitää suojella jopa siinä määrin,että jokaisen
      suomalaisen pitää opiskella ruotsia.
      Sitä pitää suojella myös siinä,että heitä ei voi laittaa samaan kouluraken-
      nukseen,ettei suomalaisuus valtaa alaa.
      Vähintäänkin aita pitää olla välissä ja välitunnit eri aikaan.

    • Hallaahon-äänestäjä7

      Hyvä Ylen toimitusjohtaja

      YLEN ANARKISTIPORUKAN ON NYT TOIMITTAVA
      SALAILUA ON JATKETTAVA

      EI PIDÄ VAATIA KATAISTA JA STUBBIA VASTUUTEEN

      PUNAVIHREÄN MAMUTUSPROPAGANDAN ON ELETTÄVÄ

      YLEN KOMMUNISTIEN ON VAIETTAVA SEURAAVASTA JA PUHUTTAVA NUORESTA MIEHESTÄ JOKA TAPPOI JONKUN

      EI KOKOOMUSLAISESTA PUOLUEJOHTAJASTA JOKA TAPPOI MAMUN


      ETEENPÄIN YLEN ANARKISTIKOMMUNISTIEN VIITOITTAMAA TIETÄ

      Helsinkiläläinen nuorisopomo Jukka Romppanen (kok) harjoitti hiljattain outoa maahanmuuttaja- ja monikultturisuusystävyyttä pahoinpitelemällä kotirapussaan venäläisen Irina Kirillovan, hirttämällä hänet meren rannassa lopulta köydellä ja laahaamalla mereen. Lähde: Helsingin poliisin tutkintapöytäkirjat. Henna Virkkunen (kok) paheksui hiljattain väkivaltaa, mutta Romppasta en ole hänen koskaan nähnyt paheksuvan. Olisikohan pitänyt?

    • ValehteleLisää

      Stupido on taustaltaan hur-ri. Nämä asiat toimivat hänen päässään käänteisesti :
      Kun suomalaiset veronmaksajat maksavat itsensä kipeiksi pakkoruotsista ja maahanmuutosta , molemmat asiat ovat rikkautta.
      Ja ne ovat rikkautta vain hur-reille ja ma-muille. Suomalaisia nämä vitsaukset rajusti köyhdyttävät.

    • aputuleeidästä

      Se on tosiasia että islamilaisuus valtaa Suomen ja siitä kulttuurista tulee valtakulttuuri.
      Mutta ei hätää, sitten kun Suomi on islamilaistunut totaalisesti, niin veli venäläinen aloittaa sodan ja pommittaa maan tasalle valtion, josta on muodostunut uhka Venäjän suurvallalle. Ja kas olemme jälleen Venäjän vasallivaltio. Niin se historia toistaa itseään, ympäri käydään ja yhteen tullaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe