Miksi miehet teette näin?

Toivotonta

Tapasin nykyisen mieheni kolme vuotta sitten netin deittipalstalla. Aloimme tapailemaan ja tykästyin aika nopeasti häneen. Aloimme siis seurustelemaan ja muutimme aika pian yhteen. Mieheni 51 ja minä 45. Tässä ajan mittaan mieheni tausta on alkanut selvitä minulle ja se tausta ei ole mitenkään imarteleva. Mieheni oli eronnut kuusi vuotta sitten ja sen jälkeen hankkinut itselleen jatkuvasti sänkyseuraa netistä. Kun olimme jo alkaneet seurustelemaan meni hän vielä sänkyyn yhden näistä kanssa. Lisäksi on selvinnyt että kaikki naiset jotka ovat hänen facebook kavereitaan ovat myös hänen petikumppaneitaan. Miksi mieheni haluaa pitää yhteyttä entisiin hoitoihinsa vaikka sanoo olevansa onnellinen minun kanssani. Joskus näistä asioista tulee minulle niin ahdistunut olo että haluaisin jättää tämän miehen välittömästi pois elämästäni. En tiedä mitä mieltä muut olette, mutta miten elää suhteessa jossa koko ajan on epäilys yllä.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jätänkö

      Jätä se ukkeli, etsi parempi tilalle

    • "Kun olimme jo alkaneet seurustelemaan meni hän vielä sänkyyn yhden näistä kanssa. Lisäksi on selvinnyt että kaikki naiset jotka ovat hänen facebook kavereitaan ovat myös hänen petikumppaneitaan. Miksi mieheni haluaa pitää yhteyttä entisiin hoitoihinsa vaikka sanoo olevansa onnellinen minun kanssani"

      Et tätä ehkä halua kuulla, mutta hän saattaa edelleen käydä noita hoitoja hoitamassa. Toinen mahdollisuus on, että hän vaan ei osaa sanoa ei.

      Ymmärrän, että olet hankalassa tilanteessa, kun et voi luottaa mieheen ja luottamus on parisuhteen perusta. Sinun pitää joko jättää mies tai luottaa häneen kunnes toisin todistetaan.

    • uktjm

      Miehen sanat ja teot eivät ole selvästikään samassa linjassa ; jos on tosissaan rakastunut ja sitoutunut sinuun, et hyysää vanhoja hoitojaan fb-kavereina. Mistään todellisista ystävistähän ei ole kyse, joten miten hän perustelee roikkumisensa kiinni näissä naisissa? Kyllä miehen kunnioituksesta parisuhdettanne kohtaan pitäisi itse ymmärtää heivata vanhat panot pois matkasta. Ymmärrän hyvin, että asia sinua närästää - niin närästäisi itseänikin! Mitäs miehesi muuten sanoisi, jos sinulla olisi vaikka puolen kymmentä vanhaa hoitoa fb-kavereina ja pitäisit heihin yhteyttä..?

    • Tosimies___

      Ei ole facebookissa.

    • tuoeikuuluparisuhteeseen

      Jos muna vie miestä noin paljon eikä mies munaa, niin ymmärräthän itse tilanteen. En olisi hyväksynyt sitä alkuunkaan. Mainittakoon tässä vaiheessa, että olen mies ja vertaan tuota ajattelua ja asiaa vaimooni, jolla oli samanlaisia menoja, tästä syystä hän sai lopputilin. ELi viranomaiskirjeen ja sanoin, että kerää tavarasi ja etsi katto pääsi päälle. Jossakin se raja menee. Tietysti on ihmisiä, jotka eivät pysty todellisuudessa sitoutumaan ikinä, vaan haluavat vaihtelua ja elävät hetken huumassa. Eli tavallinen arki ei kelpaa eikä normaali suhde riitä.

    • epokpoikr

      Tjaa... Se että mies on ollut sängyssä vaikka olette seurustelleet, on ollut pettämistä. Hyvin väärin. Vai menikö sänkyyn vasta deittailuaikana? Se välivaihe on sellainen veteen piirretty viiva... Eikä siitä pidä kysellä. Miten sinä tiedät, että mies on mennyt sänkyyn toisen kanssa?

      Kyllähän minunkin miehellä oli sinkkuvuosinaan hyvin paljon naisia petikavereina. Mitäs sitten? Saahan niitä sinkulla ollakin. Osan kanssa tovin deittaili, osan kanssa tapasi vain satunnaisesti. Ja kyllä, naamalassa miehelläni on lukuisia naisia kavereina, joiden kanssa mies on ollut joskus sängyssä. Mitäs sitten? Pitäisikö ne sitten poistaa, kun alkaa seurustelemaan? Jos on uskollista sorttia, niin ei ole vaaraa pettämisestä, vaikka entisiä hoitoja kaverilistalla onkin.

      Me olemme olleet jokusen vuoden nyt yhdessä. Minulla ei ole mitään syytä epäillä, että mieheni olisi uskoton. Olihan minullakin sinkkuna "elämää", ja nyt olen hyvin uskollinen nainen.

      Eli, jos pystyt antamaan anteeksi alkuajan pettämisen, jos se edes varsinaisesti pettämistä oli, niin miehesi ei tietojeni mukaan ole tehnyt mitään väärää. Opettele luottamaan, tai epäluottamus työntää miehen pois luotasi. Jos et voi luottaa, lopeta suhde. Mutta älä syytä siitä vain miestä, koska kyse on myös omasta kyvyttömyydestäsi.

    • sonja_O_

      Miehesi kuulostaa seksiaddiktilta. Vaikea tapaus. Kaikki miehet eivät tosin ole seksiriippuvaisia. Mutta usein silloin naisen ongelmaksi muodostuu, kun mies ei halua seksiä tai hänellä ei seiso. Niin se vaan on siskot, aina pitää valita.

    • sinkku40-

      Miehesi on pettäjä ja pelmies ja naiset haluaa sellaisia miehiä, ei siinä sen kummempaa ole tapahtunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe