Kesälomat lusittu mökillä….

Tylsä2.95

Ja paluu arkeen toimistolle……

Noh, tulihan tämäkin "kesä" koettua, viileetä oli, ja sateista, vesi vain 19C. Sauna lämpisi joka ilta, ja paljussakin kelluttiin parisen kertaa viikossa…. niiden lämmittämänä tarkesi mennä järveenkin.

Pikkasen puusavottaa ja remppahommia, sillee rennosti…..kuten palkallisella vuosilomalla jaksaa / viitsii…..

Samalla tuli taas lyhennettyä asuntolainaa parin erän verran, alkaa olla aikaslailla tilanne fifty-fifty kiinteistön vakuuden ja jäljellä olevan lainamäärän suhteen, siis puolimatkan krouvissa….2000-2500€ / kk lyhenee laina, noh loppuuhan se sitten joskus…..

Kiinteistöjeni ja asuntojeni arvonkehityksestä ei kyllä ole hajuakaan, mutta eiköhän tämä 1000m2 omalla tontilla Helsingissä sijaitseva 200m2 OK-talo hintansa pidä, samoin alle tunnin päässä järven rannalla sijaitseva vapaa-ajan asunto eli kesämökki…..asunto-osakkeetkin sijaitsevat Helsingissä….kaipa niidenkin arvo pysynee….

t: "coolimpi" kesä takana, nyt taas toimistorottana

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja_heti_nettiin

      Luulisi nyt loman jälkeen olevan töissä jotain tärkeämpääkin tekemistä.

      • ainoastaan.yksi

        Täytyy aloittaa rennosti. On sentään edes mistä aloittaa. Sulla ei ollut parempaa tekemistä kuin skriivata tuollainen vastaus.


    • whoknowswins

      Sen mitä olen Suomesta lukenut, niin onpa ollut hirveä kesä jälleen.

      Reissussa olen ihmetellyt että miten kukaan nettomaksaja viitsii olla Suomessa kärsimässä ja kynittävänä.

      Takavuosina oli erittäin helppoa tehdä ihan vaikka yhdellä asunnolla 150 000 euron veroton tili tietenkin se velanmaksulla säästöön tullut alkuperäinen 70 000 euron potti. Ajoissa myymällä siis ihan suht herkästi 220 000 rahaa tilille. Säästöjä jokseenkin jokaisella vajaat viiskymppisellä lienee sellaiset 60 -80 000, miksei enemmänkin. Tuolla kokonaissummalla, noin 300 000 lapsensa kasvattanut pariskunta elelee mukavasti ulkomailla ne vuodet kun odottelee eläkkeen alkua.

      Mutta kun ei. Tehdään sitä samaa suottastyötä Suomessa mitä aina ennenkin, kirotaan kesäkylmät ja talven vesisateet, verotus, hinnat jne. Sitten luullaan että eläkkeellä lähdetään etelään, mutta harva silloin enää uskaltaa ja moni ei pystykään. Lisäksi menossa oleva rommaus syö monen kuvitteellisia pääomia rajusti kun tiedetään 70% omaisuudesta olevan kiinni asunnossa ja kesämökissä.

      Heivaa ajoissa Tylsis ja lähde huit hittoon sieltä värjöttelemästä. Täällä on nyt 34, merivesi ankkurilahdessa 27 ja Sylvian joululaulun maisemat.

      • Diipa daapa.. Varsinaisia hellepäiviä oli heinäkuun loppuun mennessä vain neljä! Saa mennä vuoteen 1962, jolloin oli vain kolme hellepäivää. Lounais-Suomessa satoi paikoittain tuplasti normaaliin verrattuna. Sademäärät ei minusta olleet suuria, mutta niitä oli usein ja hellepäiviä oli vähän.
        .
        En minä ainakaan haluaisi viettää pitkiä aikoja 34-asteessa. Muutama hellepäivä olisi saanut olla enemmän, mutta otetaan sitten vaikka takaisin lähtemällä syksyllä viikoksi jonnekin lämpimään.
        .
        Muutama lämpimässä asuva kansainvälinen kollegani muuttaisi mielellään Suomeen pois jatkuvasta helteestä. Eivät kuulemma jäisi sitä kaipaamaan. Ja olisi niitä tulijoita muualtakin. Jokin Suomessa ja Suomeen vetää. Sinäkin olet selvästi vailla jotain, kun tällaisella palstalla ikävöit.
        .
        http://www.hs.fi/ihmiset/a1438480961002?jako=541d84b502c714736a56a857da0e1dc0&ref=tf_iHSisboksi-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage


      • iuytyuiuyuiuyui

        whoknow ihannoi elämää mamuna, 2lk ihmisenä, ei kansalaisena jossakin mutskujen maassa. En vastaavaa kohtaloa haluaisi mistään hinnasta.

        Ei kai kukaan niin hullu ole, että kotinsa myy ja alkaa syömään pääomaa, sijoitusasunnot on sitä varten.

        Mikään ei voita Suomen kesää, eikä talvikaan paha ole, viihtyisässä kodissa poltellaan silloin takassa tulia ja saunotaan.


    • saunaa_ja_paljua

      No jos ei lomaltaan paljon vaadi.

      • Tylsä2.95

        Noh,
        Pari aikuisiän kynnyksellä olevaa poitsua ja yks just toisella kymmenellä....
        Eipä sitä keski-ikäinen heterofaija paljoo muuta voi ku hoitaa rootelinsa .......ainakin meikän mielestä....
        Muksut hoidetaan aikuisiksi ja sitten ehkä voi ajatella hieman itseäänkin....
        On lomia ja "lomia"......tänkesän kesis oli nyt tällänen....kelit on härmäs mitä on.....eipä siinä muuta...

        T:lomaltaan ei niin paljoo vaativa wanha faija,vielä kymmenisen vuotta sosiaalituomiota(lapset) ja duunia lusittavana


    • Vapaa.kuin.lintu

      Ei pidä tehdä sosiaalisia rikoksia (työ, asuntovelka, kesämökki, avioliitto), että joutuu ne myös lusimaan. Se on pitkä kakku.
      Ei liene vaikea ymmärtää, mitä tarkoitan.
      4 viikkoa vielä, niin karistan suomen "usvan" harteiltani ja poistun paremman elämän maille. Kesät vietän suomessa, koto-maassani, perinteeni, satoi tai paistoi ja kiroa en.

      • Ok--Loordi

        No noistahan pääsee kaikista eroon halutessaan kyllä (työ, asuntolaina, mökki, avioliitto) ja lisäksi saa vielä rahaakin (työstä voi irtisanoutua ilmaiseksi, asuntolainan voi maksaa pois, siihen toki menee rahaa jos lainaa on, noin puolella omistusasujista on lainaa asunnosta, noin puolet omistusasujista on velattomia kuten Loordikin, mökin myynnistä saa rahaa samaten ja avioliiton tapauksessa riippuu puolison varallisuudesta ja mahdollisesta avioehdosta miten käy, osituksessa voi joko saada rahaa tai joutua maksamaan tai voi jäädä /- 0)

        Eli vapaaksi kuin taivaan lintu voi ryhtyä omalla ilmoituksella ja lisäksi voi saada lähtiessään mukaansa esim. 200.000 - 400.000 euroa, riippuen toki vähän tilanteesta.

        Jos lapsia on niin voi toki joutua elatusmaksuja maksamaan jonkin aikaa jonkin verran.


    • Samantyyppistä kuului myös minun kesääni. Moni asia osuu muutenkin lähelle (töihinpaluu, lasten määrä, omakotitalo, kesämökki ja näiden sijainnit). Olisi kyllä saanut olla muutama hellepäivä enemmän, mutta en kyllä pidä 40-asteen helteistäkään. Paljua ei ole vielä tullut hankittua mökille.

    • ok-kihlakunnankuvernööri

      Tuo palju on sellainen muoti, että 5 vuoden päästä sitä muistellaan vinosti naureskellen samalla tavalla kuin nyt muistellaan vesisänkyjä. Molemmat aikamoisia riesoja ja hankalia ylläpitää. Itse en viitsisi kylpeä ammeessa sisällä sen kummemmin kuin ulkonakaan, suihku on peseytymistä varten.

      Täälläkin paluu arkeen pikkuhiljaa alkamassa lomien jälkeen. Aurinkoa käytiin hakemassa tänä kesänä aina Jenkeissä asti, mikäpä siellä oli uidessa ja surffaillessa, hyvin ovat asiansa järjestäneet ainakin varakkaille asiakkaille.

      Mutta nyt siis ensimmäinen työpäivä takana, komiasti kurvasin etätyöpaikan pihaan Audillani, reibanit ohimolla ja luu leveästi akkunasta ulkona. Mukavahan se on vaihteeksi olla kotona, grillattiin tänään kunnon T-luupihvit, kaunis PPV pyöräytti uuniperunat ala Weber, nam nam kun olikin hyvää. Halkopinon takana tietysti parasta X.O:ta eli Bastardia jemmassa isäntää varten, lapset kävivät hakemassa naapuruston fiksuja ja koulussa hyvin pärjääviä kavereitaan, ei ole onneksi kasarmeja tässä lähimailla joten ei tarvitse niin tarkasti vahtia kenen kaverin luo sitä mennään. Taloa taas vahtii rotukoira (Suomen pystykoira).

      Kyllä kelpaa ja talon arvo sen kuin nousee, vaikka ei sillä niin väliä ole, kun ei ole myymässä. Osakkeissa ja valuuttatileinä suurin osa muusta omaisuudesta, sijoitusasuntoja emme ole myyneet, kun luotettavat tuhnut tuovat mukavat lisätulot ilman että tarvitsee itse sormeaan oikaista. Täytyykin lähettää ensi jouluna kukkia sille yhdelle, joka on jo maksanut koko asunnon meille vuokrina.

    • ok-saunamajuri

      Terve, tylsis, vaikka et sitä viimeksi tunnustanut, niin älä häpeile, olet Bi-mies ja osoitit olevasi miesten mies viime saunaillassamme, ketterästi kiipesit lukihärönkin selkään ja oli laupaisessakin pitelemistä.
      Aika moni palstan ok-kuninkaista on bi-miehiä tai gay-miehiä, Loordikin aloitti ensin heterona, mutta kaapin ovi kutsui ja nyt palstan parhaimmistoa.
      Tylsän turha väistellä, me tiedämme kykysi ja intohimosi, siellä tervatun mökkisaunan lauteilla oteltiin ja otettiin, oli pihkaa muuallakin kuin kourissa.
      Raavan työmiehen kannikka ja känsäiset kourat sen todisti lukihärö, voimaa on kuin pienessä kylässä.
      Lo derium, rasvalla ja ilman.
      Tavataan taas ja älä syyllistä itseäsi.

      • Tylsä2.95

        *huokaus*.......

        Kun mielenhäiriö on tuolla tasolla niin ei kai siihen auta mikään, disorientattio on niin paha että kuvitellaan kaikki muutkin olevan yhtä sekaisin kun itse .......

        Elä sinä harhaisessa homomaailmassasi, mutta jätä minut rauhaan!

        Tumppaa hanuriis!

        t: tylsis, ihan vaan tylsä keski-ikäinen heterofaija


    • OK-Kessu

      OK-(ali)upseerit kuten OK-Kessu, eivät ole tietenkään bi eikä gay, vaan aitoja heteroita. OK-Kessun 200 m2 OK-talossa asuu PPV sekä lauma lapsia. Homostelut ei OK-Kessua kiinnosta, koska Kessu on kiinnostunut vai naisista.

      OK-Kessu suunnitteleekin ulkoporealtaan hankkimista taloonsa. Siellä olisi kiva kylpeä PPV:n kanssa pimeinä Elokuun iltoina, aijaijaijai.

      • Ok--Loordi

        Myös jotkut aliupseerit ovat jos nyt eivät aivan hombreja niin ainakin vähän bi-henkisiä. Toki eivät kaikki, mutta jotkut. Nykyisin erilainen seksuaalinen suuntautuneisuus ei ole enää sairausluokiteltu eikä vaikuta sotilaan kelpoisuuteen.


      • nyt_en_ymmärrä
        Ok--Loordi kirjoitti:

        Myös jotkut aliupseerit ovat jos nyt eivät aivan hombreja niin ainakin vähän bi-henkisiä. Toki eivät kaikki, mutta jotkut. Nykyisin erilainen seksuaalinen suuntautuneisuus ei ole enää sairausluokiteltu eikä vaikuta sotilaan kelpoisuuteen.

        Siis onko pystykoiraan sekaantuminenkin nyt upseerille soveliasta toimintaa? Vai veikö sen koiran viranomaisten sijaan ex vaimo?


    • vangitlusii

      Otan osaa, jos lomasi pitää "lusia" itse taas nautin lomista.

      • 20-1

        kuplavelkavangit "lusii", velattomilla on varaa nauttia :)


      • Selvis-viimein-nauran
        20-1 kirjoitti:

        kuplavelkavangit "lusii", velattomilla on varaa nauttia :)

        Sulla ei pellettelijä oo killinkiäkään ja tää on ihan tarkistettu tieto :)


      • 5-17
        Selvis-viimein-nauran kirjoitti:

        Sulla ei pellettelijä oo killinkiäkään ja tää on ihan tarkistettu tieto :)

        sulla sentään on ikikuplavelka :D mulla ei :D kevyt olo eikä huolet paina :)


    • hesereeper-pani

      työttömillä on aikaa tehdä tuollaisia aloituksia.

      aloittaja niitä vaikeasti työllistyviä?

      • Tylsä2.95

        Moi,

        Töissä parhaillaankin, tänään työviikon viimeinen päivä, niistä viidestä neljäs päivä toimistolla, koska energiaa niin tulin jo töihin klo 6.35.

        Aamulla saa projektien ajatustöitä sekä kirjallisia raportteja vauhdilla eteenpäin kun ei puhelimet soi eivätkä kollegat katkaise ajatusten kulkua.

        Ja voi näin oman työaikansa "herrana" lähteä hyvin omatunnoin kesämökkiä kohti jo klo 14. Näin saakin jo saunan padan alle tulet tuossa klo 15 jälkeen, ja saunaan sen jälkeen.... nyt onkin kivaa mennä mökille rentoutumaan viikonlopuksi kun nuo kelit on mukavampia kun "lomaa lusiessa" oli.....

        Mukavat viikonloput kaikille, niin OK-taloihin, "kennostoihin" kun mökeillekkin ja omistussuhteesta riippumatta......

        t: palkkapäivä, viikonloppu mökillä edessä ja kelit kohdallaan, järven vesi 22C....

        P.S asuntovelkoja vielä 200 000€, mutta lyhenee kuukausittain sellaiset 2500€.....


      • menetöihinpummi
        Tylsä2.95 kirjoitti:

        Moi,

        Töissä parhaillaankin, tänään työviikon viimeinen päivä, niistä viidestä neljäs päivä toimistolla, koska energiaa niin tulin jo töihin klo 6.35.

        Aamulla saa projektien ajatustöitä sekä kirjallisia raportteja vauhdilla eteenpäin kun ei puhelimet soi eivätkä kollegat katkaise ajatusten kulkua.

        Ja voi näin oman työaikansa "herrana" lähteä hyvin omatunnoin kesämökkiä kohti jo klo 14. Näin saakin jo saunan padan alle tulet tuossa klo 15 jälkeen, ja saunaan sen jälkeen.... nyt onkin kivaa mennä mökille rentoutumaan viikonlopuksi kun nuo kelit on mukavampia kun "lomaa lusiessa" oli.....

        Mukavat viikonloput kaikille, niin OK-taloihin, "kennostoihin" kun mökeillekkin ja omistussuhteesta riippumatta......

        t: palkkapäivä, viikonloppu mökillä edessä ja kelit kohdallaan, järven vesi 22C....

        P.S asuntovelkoja vielä 200 000€, mutta lyhenee kuukausittain sellaiset 2500€.....

        oikeasti olert vain kaupungin asunnossa keskikaljaa lipittävä ikityötön kelapummi


      • Tylsä2.95

        Moi,
        Kyllä taas huomenna menen "Pummina-töihin",nyt hieman erilainen duunipäivä edessä,ammatilliselle pätevöitymis/koulutuskurssille mennään,palkallinen koulutuspäivä siis edessä,ja ti taas takaisin toimistolle takomaan tuloskäyrät koilliseen.....
        Mutta näin mökiltä palanneena, väärin(omalla 1000m2 tontilla Helsingissä sijaitseva 200m2 OK-talo eikä kaupungin asunto),väärin(keskikaljaa en lipitä),väärin(työhistoriaa katkeamattomana jo yli 20-vuotta), ja väärin(tuo Kelapummi vois olla kivaa vaihtelua).....

        T:ennakonpidätys% yli 40...... Ja siihen ne työttömyys/sairaskulu/kirkollishässäkät päälle niin mennään yli 50-pinnaa......olkaa sossupummit hyvä niissä fattan kennostoissa....omien muksujen lisäksi elätän teidätkin.....Ja muhammedin&abdullahin kans...


    • ok-saunamajuri

      Terve, Tylsis, oletkin näppärä poika, pidä vain kulissisi kunnossa, meidän miesten kesken saunoessa olet antavainen ja liukas kaveri, kaksineuvoinen voisi sanoa, koska otat ja annat ja Loordikin sinua kehui, että kykenet niihin hommiin ja kova poika olet nousemaan pukille ja ajelemaan ja ei katso sukupuolta.
      Ylemmässä ketjussa kiistit taas kaiken mitä mökillä tapahtui, joten etköhän taas ei meidän tarvitse hävetä se on nykypäivää ja perheesi on verhona ei siinä mitään.
      Otetaan taas uusiksi ja saunotaan muidenkin ok-miesten kesken, päivänjatkoja, vaikka omakin riittää.....

      • Tylsä2.95

        Ime sinä kulissejas.....

        Minä kun en ole mukana Teidän fiktio-gay-paradeissanne....

        T: mua ei vituta kun ennakonpidätys%, yli puolet liksasta menee kaikenmaailman sateenkaari-spedeille ja mamuille....


      • Port_la-naranjas
        Tylsä2.95 kirjoitti:

        Ime sinä kulissejas.....

        Minä kun en ole mukana Teidän fiktio-gay-paradeissanne....

        T: mua ei vituta kun ennakonpidätys%, yli puolet liksasta menee kaikenmaailman sateenkaari-spedeille ja mamuille....

        Ivenga ya hombre gay, romo, sois ja importa gue pandilla!


      • Michael89
        Port_la-naranjas kirjoitti:

        Ivenga ya hombre gay, romo, sois ja importa gue pandilla!

        Ya io creo, obtuso es loca pluma.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe