MM analyysiä

Semmottos

Eka matsi takana, mielipiteitä?

55

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huono_hannu

      Ottakaa se Hannu pois sieltä listalta...

    • eihyvä

      Kun leireillä on hippaa ja yritetään paeta, ettei joudu kiinni, niin matsissa tulee hansoku? Onneksi koutsi vaihtuu.

      • jaahs

        Millä koutsilla se Smetov olis sitte voitettu ? (ja viety mm)


    • Vääntäävaan

      Suomessa ei ole missään painoluokassa maailmanmestarin voittajaa. Näissä kisoissa, jos se tulee ennen poolin finaalia vastaan, se on kisa ohi. Sitä ei vaan tajua tänne kirjoittavat hontaishiaistit, jotka on tottunut toisenlaisiin skaboihin.

      • tsemiivaiei

        Miten voi olla strategiassa tavoitteena Olympiakulta jos asenne on ettei voi voittaa maailmanmestaria??? Tolla asenteella ajattelevan kannattaisi soittaa etukäteen arvonnoista niin säästyisi se matkan hinta.


      • hyväJuho
        tsemiivaiei kirjoitti:

        Miten voi olla strategiassa tavoitteena Olympiakulta jos asenne on ettei voi voittaa maailmanmestaria??? Tolla asenteella ajattelevan kannattaisi soittaa etukäteen arvonnoista niin säästyisi se matkan hinta.

        Yleensä huipulle kiivetään askel kerrallaan. Kilpailija meneekin varmasti voittamaan kaikki. Me muut voidaan puhua realistisesti. Muutama askel on vielä kivuttava, että Smetovin tasoiset kaverit voitetaan. Mut ei olla kaukana enää. :)


    • mitenvaanniin

      on se parempi ottaa turpaan edes yhdellä kovalla yrityksellä kuin hypätä 4 kertaa polvilleen.

      • katselinnetistä

        Sitä se englanninkielinen kommentaatorikin sanoi. Ihmetteli että yritetään vaan välttää sitä ettei vastustaja saa taulua täyteen


    • Kovaon

      Kyl Juho on kova, mut niin on muutkin.

    • Kärpäslätkä

      Onneksi kaikki saa mitallin :)))))

    • eiikinäpärjätä

      Kyllä on surkeaa esitystä,vaikka onhan maailmassa judon harrastajia ja kilpailijoitakin aika paljon,joten jos olet maailman 33 paras,on se kyllä todellisuudessa hyvä.Mutta on myös todellisuudessa niin,että ranking tila ei kerro mitään judokan tasosta,koskapa siina voi olla kysymys myös hyvästä arpaonnesta alkusarjoissa,jolloin jossain grandslamissa saatu sijoitus ja siitä tulleet pisteet ei kuitenkaan kerro todellisesta tasostasi.Jos ensimmäinen vastustaja on jo huipulla oleva,niin se vaan on voitettava,jos mitaleille meinaa.Olisi mukava tietää,mitä ne vastustajan leirissä miettivät,kun saavat tietää arvontojen tuloksen ja sen että näkevät että vastustaja on Suomesta?? En tiedä,mutta noloa on nyt touhu.Palaverin paikka,ote kauluksesta ja hyppy polvilleen tai syliinveto ja siitä selälleen ei enää riitä.

      • No....No

        Tulos ja sijoitus ovat ainoa oikea mittari, joka kertoo jostain. Tilastot ja kisat ovat kaikille ottelijoille samat.


    • asdasdasd1212

      Täällä kun kirjoittelee kannattaa ottaa huomioon että noi kaverit jotka sinne on lähetetty on meidän tän hetken parhaita judokoita, ja ne treenaa niin tosissaan kuin pystyy jollain työkkärirahoilla jne. Mun mielestä täällä kirjoittelussa vähän ala-arvoinen tyyli. Mistähän hitosta tää meidän judoa mollaava asenne kumpuaa. Se kun selätetään ehkä alkaa porukka kaatua muuallakin. Nyt omat kusee jaloille.

    • ihmemiesoletsinä

      Mitä arvelet,että media ym kirjoittaa kun Ruuskanen ei pääse viimeiselle 3 kierrokselle ja Pitkämäki on kokonaiskisassa kuudes?? Onko niitä hehkutettu,kysyn vaan,ja koko kansa hehkuttaa,ja jos tulos olisi tuon kaltainen,koko kansa ajautuisi masennukseen ja alkoholismiin. Nyt kun judossa hehkutetaan pitkin vuotta,kuinka joku on jonkin slamin toka tai eka ja menee riioon heittämällä,oliko niin,Kysyn? Niin nyt kun sitten tulos on tuollainen,niin sinä sanot että ei saa heitä moittia ja mollata.Tottahitossa saa,ja pitää,hehän se on esikuva ja kusee nyt fanien jaloille,Vai?

      • ihmemiesolenminä

        Toivottavasti olet vain aivokääpiö provo
        ja oikeesti kukaan ei ole noin tyhmä


      • ihmepaavonurmioletsinä

        Pitkämäestä olen kuullut mutta kuka on Ruuskanen? Ilmeisesti seipäänheittäjä? Onko siinäkin jotain kierroksia? Kyselen kohteliaisuuttani, arvaa kiinnostaako oikeasti?


    • sdfghjgfds

      Zantaraia hävisi myös ekan matsin, mutta ei tulisi mieleen alkaa mollaamaan, pikemminkin voi onnitella yhtä 66 kiloista jolla on todella kova päänahka voitettuna. Suomalaisille kaikki menestys tuolla tasolla vaatii toistaiseksi kovan työn lisäksi tuuria ja nyt oli kaavio arpa kahdelle ottelijalle huonoin mahdollinen.

      • maallakinosataan

        Kritiikkiä pitää kestää fanien sekä asianomaisten, jos ollaan tyytyväisiä että kesti minuutin niin se ei vie eteenpäin. Saksassa haukutaan jalispelaajat mediassa ihan paskaksi. En tarkoita että se on hyvä asia mutta jos aina vaan kehutaan vaikka tulee kuuppaan niin miten voi kehittyä? Edelliseen kommenttiin sanoisin ettei nämä ole arpajaiset vaan kisat


      • trikootjudoki

        Eräs painija sanoi kerran arvokisan jälkeen niin rehellisesti medialle että mä olin ihan lammas. Peukut sille.


    • asdasd1f3f

      On eri asia jos media lyttää keihäänheittäjän kuin se että omat lyttää kotikentällä. Toisaalta eipä taida näitä lyttääjiä löytyä kuin yks tai kaks samaa kaveria vuodesta toiseen.

    • aregthhggf

      Penkkiurheilijat lyttää, mutta onko tyhmempää eläintä kuin penkkiurheilija? Jos tituleeraa itseään judokaksi osaa olla rakentavampi.

    • hupijudo

      ai että jutut lämpenee mukavasti,moittia ei saa,mutta kehuakkaan ei voi,kun ei ole kehuttavaa,ollaan siis hiljaa?

      • arghjfghgfdzs

        Jos katsot kuuluvasi meidän muiden kanssa samaan judoyhteisöön voisi kuvitella että toivot suomalaisille parasta menestystä kisoissa ja kommentoit sen mukaan. Jos sinulla on jotain sellaista sanottavaa, jonka arvelet auttavan suomalaisia kisaajia, sano ihmeessä!

        Muuten voit ihan hyvin olla hiljaa.

        ps. se perinteinen perustelu että "ovat siellä sinun rahoillasi" on köyhä syy kommentointiin joka ei rakenna mitään. Montako euroa olet sijoittanut jäsenmaksuinasi liittoon ja sitä kautta monellako lantilla per urheilija kritisoit?


      • voikunpyllähdin

        sportti ID maksettu jälleen tällevuodelle,niinkuin kaikilla aikaisemmillakin vuosilla,jona aikana ID on voimassa ollut.Ja ei ole kysymys siitä,enkö olisi toivonut menestystä,mutta kun realiteetit ovat mitä ovat,on kisaajien matka aivan turha,lisää punttia ja otetaistelua,siitä se lähtee


      • 4678
        voikunpyllähdin kirjoitti:

        sportti ID maksettu jälleen tällevuodelle,niinkuin kaikilla aikaisemmillakin vuosilla,jona aikana ID on voimassa ollut.Ja ei ole kysymys siitä,enkö olisi toivonut menestystä,mutta kun realiteetit ovat mitä ovat,on kisaajien matka aivan turha,lisää punttia ja otetaistelua,siitä se lähtee

        Sportti ID menee melkein kaikki omaksi eduksesi vakuutuksen muodossa. Et montaa kolikkoa ole joutunut Astanan reissusta per kisaaja maksamaan. Varsinkin kun sinunkin kolikoilla matkasi myös liiton johtoa sinne edustamaan. Kisaajien matka oli turha joo. Joka sarjassa 50-60 kisaajan matka oli turha, kun mitalit on vaan peruste. Tyhmää judojohtoa melkein kaikissa maissa kun lähettävät turhia kisaajia sinne. Joka matsissa toinen häviää ja häviäjän matka on turha. Joopa joo.
        Älä päästä omasta seurastasi yhtään turhaa kisaajaa kotimaan kisoihin tatamia kuluttamaan. Laita matkaan vain voittajat. Omassa seurassa on vielä helpompi vaikuttaa. Pidätä tatamin reunalla vaikka henkeäsi niin kauan, että saat tahtosi läpi:)


      • eituumittäänei

        Meidän seurassamme ei ole yhtään turhaa kilpailijaa,vain voittajia,siitä olen huolta pitänyt,hengityksen pidättämisestä en tiedä mitään,tai kuuluisiko se sukellus-urheiluun? Mutta kyllä on ala-arvoista tuo "menestyminen". On meillä judon maajoukkue joo,kohti Riioa,ohoi,joo. PS Läitoin seuramme tililtä liiton tilille ison summan euroja,jotta pääsevät kisaamaan ulkomaille,treenatahan voi omallakin salilla,hengitystä pidätellen.Onnea.


      • ohuillamenee
        eituumittäänei kirjoitti:

        Meidän seurassamme ei ole yhtään turhaa kilpailijaa,vain voittajia,siitä olen huolta pitänyt,hengityksen pidättämisestä en tiedä mitään,tai kuuluisiko se sukellus-urheiluun? Mutta kyllä on ala-arvoista tuo "menestyminen". On meillä judon maajoukkue joo,kohti Riioa,ohoi,joo. PS Läitoin seuramme tililtä liiton tilille ison summan euroja,jotta pääsevät kisaamaan ulkomaille,treenatahan voi omallakin salilla,hengitystä pidätellen.Onnea.

        Joo, ei ole kuin voittajia sulla mutta kun kumpikaan niistä ei enää edusta Suomea niin ei se MM joukkuetta lämmitä. Hieman on kapea pohja.


    • Hansu-ja-Pirre

      Judoliiton tiedotus aika epätarkkaa. Laamasen ekan matsin "ippon", okei. Ja toisen matsin tappio jatkoajalla. No okei, samapa tuo. Lopputulos oli mikä oli.

    • vjhkjh

      Henkeä pidättelen kun luen tätä sontaa

    • Armotontasoopaa2

      Judoasiantuntijat täällä taas vauhdissa. Jos mmkisoihin ei olisi lähetetty ketään siitäpä olisi haloo tullut. Nyt lähetetään porukkaa ja ompa asiat pielessä. Joku vuosi sitten meltottiin ku ajunnujen mmkisoihin ei lähetetä... sit tulee turpiin vaikka emkisoissakin. Se kai vähän riippuu täällä joillain ihan mielialasta, mutta kunhan pääsee palstalla möyhäämään omiaan. Perustelutkin on järjettömät, kisoihin ei kannata lähettää jos ei etukäteen tiedä että on mitaleilla. Hei, tajuatteko minkä tason kisat on kyseessä. Siellä tsaganbaatareitakin putoili ekalla kierroksella kuin kärpäsiä. Ja sun sportti-id rahoillako ne muka matsaa. Hoh hoh. Varmaan teidän seurassa kerrotte junnuillekin että on se tyhmää kun seuran rahat menee johonkin "mm-shiai juttuun" köh köh kun oikeasti ei sellaiseen kannata judossa rahaa pistää. Veikkaan että katailijat täällä kirjoittelee.

      • hutilyönti

        Voi Voi,kun olette muka tietojenne, kanssa hukassa? Tuhnu joukkue jo lähtiessä,olisi ehkä,siis ehkä,kannattanut lähettää vain se yksi,joka vetää aina vastustajan syliksi ja menee sitten itse mattoon selälleen,muut olisivat voineet jäädä treenaamaan kotimaahan ja valmistautua vaikka Tampereen kisoihin.Niin turhaa,niin turhaa kaikki,ja ID rahatkin kuulemma hukkaan menevät,vaikka olen kuvitellut,että aika moni niitä maksaa ja siitä jonkinmoinen raha liiton tilille kertyy,mutta ei sitten.Onneksi ovat kisat pian ohi ja pääsemme jännittämään seuraavia slameja ja olympiapisteitä ja sitä kultaa jota kaikki toivoo.


    • pahatahto

      Etkö osaa hävetä tuota pahantahtoisuutta? Ja sitä että vihreän vyön tietämyksellä koetat alentaa valovuosia parempia.

      • korotettujo

        Hei Pahatahto, et ole ajan tasalla. Tuolla kirjoittajallahan on jo pomon myöntämä sininen nykyään: "Sen Katan olisin halunnut nähdä".


      • robertperovuo
        korotettujo kirjoitti:

        Hei Pahatahto, et ole ajan tasalla. Tuolla kirjoittajallahan on jo pomon myöntämä sininen nykyään: "Sen Katan olisin halunnut nähdä".

        En kirjoittele näillä sivuilla mitään ,että jos on asiaa tule kysymään henkilökohtaisesti.


      • Salainenagentti

        Auts. Tais osua.


    • taasmelennetään

      vika matsi takana, mielipiteitä?

      mitä jäi käteen,,, olympiakulta,, mmkulta

      • matkallarioon

        Montako suorituspistettä koko joukkue sai yhteensä?


    • teipitjäikäteen

      Mielestäni Suomen judon menestys näissä kisoissa oli aivan huippu.Kaikki selvisivät ensin vaakasta ja sitten vaan ennakkoluulottomasti matsaamaan.Ja hyvinhän he pärjäsivät.Jokainen ottelu kesti aina siihen asti,kun kello tai tuomari sen pysäytti.Hyvä Suomi ja Hyvä Suomen judo,tästä on hyvä jatkaa,ja tähtäin se kaikkein suurin ja kaunein,Olympia Gold. Näinkö se meni,onko nyt hyvä??

      • teippikäsi

        On, nyt on hyvä. Oliko muita kysymyksiä ?


      • 1212121
        teippikäsi kirjoitti:

        On, nyt on hyvä. Oliko muita kysymyksiä ?

        Kiristääkö teippi? Muahhahhah


      • teippikäsi

        Ei kiristä. Oliko muita kysymyksiä ?


      • 121212

        Kumpi on huonompi Viitanen vai alli? Hyvä ettei kiristä!


      • teippikäsi

        En osaa sanoa. Oliko muita kysymyksiä ?


    • PuuUkko_

      No kun nuo suomalaismatsit katselin, niin ei siinä ihan arpaonneakaan enää voi syyttää. Noista MM-kaavioista ei taida löytyä suomen tasoisia. Kaikki on liian kovia jos halutaan voittaa. Pitäiskö alkaa kiertää vähän eritasoisia kisoja, niin saatais otteluvoittoja ja sitäkautta katetta reissuille. Realiteetit on kuiteskin ne mitkä on. Tavoitteeksi ei kannata suorilla ottaa olympiakultaa vaan otetaan vaikka EM-mitali. Jos aikuisista puhutaan. En halua latistaa ketään, mutta puuhun kannattaa kiivetä tyvestä latvaan.

    • Teippijalka

      Meidän isi on parempi ku teidän isi

      • 121212

        Meidän äiti tekee teidän ruuat
        Alkaako maksalaatikko maistuu maksalaatikolta?


      • 69696969

        ...ja meidän isi hoitelee teidän äidin.


      • 121212
        69696969 kirjoitti:

        ...ja meidän isi hoitelee teidän äidin.

        ja meidän äiti hoitelee teidän isin


    • Mmanalyysi2019

      Oliko ne Nässyn turhat, Nässyn kurjat vai Nässyn hurjat?

      • gfopkws

        Nässyn Lässyt


    • missäjalli

      Mites se kävi Allin,liiton sivulla ei mitään kommenttia?

      • ipponorg

        Hävisi ipponilla ajassa 1.25


      • saahansitäihmetellä

        Taisi Liitolta loppua happi,haukkoessa henkeä Suomen menestymättömyydestä MM karkeloissa,kun Allin,vaikkakin tappio,ottelu jäi niin Liiton omalta etusivulta kuin FB sivulta mainitsematta,no onko sillä sitten muuta,kuin tasapuolisuuden merkitys,tiedä häntä.Olisi muuten mukavaa lukea valmennuksen omaa analyysiä miksi näin kisoissa kävi. Mutta onneksi tuolla painin puolella onnisti,niin on ainaskin yhdessä lajissa jännitettävää sitten aikoinaan Rion kisoissa. Hyvä Petra Olli,olit ensimmäinen nainen Suomen painiurheilussa joka toi MM mitalin.


      • hehheheheheeee

        Oli kyllä outo veto liitolta lopettaa uutisointi, niin että Viitanen & Allista ei mitään tietoa. Vaikkakin hävisivät. Ei muistakaan MM-kisoista lopeteta uutisointia keskenkaiken, vaikkei suomalaismenestystä tulisikaan..


    • xcxc23

      Et tainnut katsoa matseja viikonloppuna... tai katsonut tuloksia ippon.org:ista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe