Uutisten kuvitus ihmetyttää

yleTarkkailuun

Eilen oli juttu älykkäiden lasten oppimisesta ja kuvituksena pitkään vain tummia ei vaaleita. Tarkoituksellista toimintaa vääristellä jo todettuja asioita ja yrittää muokata mielipiteitä. Sama linjaa muissakin ohjelmissa,haastateltavat ja aiheet.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ideologian_tuputusta

      .

      Kyse on suomalaisille vieraan monikulttuurisuusideologian pakkotuputtamisesta

      "Yleisradiolain 7 §:ssä mainitaan Ylen ohjelmatoiminnan tehtäväksi monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden tukeminen samoin kuin huolehtiminen vähemmistö- ja erityisryhmien ohjelmatarjonnasta. Niin ikään Ylen tehtäväksi säädetään kulttuurien vuorovaikutuksen edistäminen.

      Monien mielestä esimerkiksi monikulttuurisuuden edistäminen saattaa käsitteen sisällöstä riippuen asettaa vaakalaudalle kaikkia täysi-ikäisiä Suomen kansalaisia koskevan Yle-veron uskottavuuden ja yleisen hyväksyttävyyden.

      Monikulttuurisuus voidaan ymmärtää esimerkiksi siten, että jos sen tavoitteena on lisätä erilaisten kulttuurien hyväksyttävyyttä, voidaan kansalaisille ajatella kerrottavan eri kulttuureista vain hyviä asioita, mikä ikään kuin näennäisesti lisäisi myös Ylen ohjelmatoiminnan toisen periaatteen eli kulttuurien vuorovaikutuksen edistämistä.

      Välttämättä kaikki monikulttuurisuuteen liittyvät seikat, kuten esimerkiksi se, etteivät muslimitaustaiset naiset kulttuurisista syistä johtuen juurikaan solmi avioliittoja kristittyjen miesten kanssa, eivät ole yhteiskunnallisen eheyden ja tasapainon kannalta sellaisia, joista pitäisi vaieta monikulttuurisuuden nimissä. Monelle suomalaiselle yhteiskunnallinen eheys ja yksilöiden välinen tasa-arvo ovat monikulttuurisuutta tärkeämpiä arvoja.

      Jos jonkin kulttuurin piirissä on sen kaltaisia piirteitä, ettei siinä tosiasiassa suvaita toisenlaista kulttuuria, vaikka kyseessä olisi tarve suvaita valtakulttuuria, tulee tämä piirre selkeästi tuoda ilmi kansalaisille, jotka sanomaa rahoittavat."

      http://www.saarakkala.fi/blogi/2012/05/03/246

      .

    • eivaanjaksaroskaa

      Viherpunakupla tunkee Ylen ohjelmista ulos katsojan silmille joka päivä. Yle puhekin pilalla.

    • PestaTittare

      Ylen toimittajat ja vaikuttajat ovat lähes järjestään rkp:n etäpesäkkeitä ja toteuttavat rkp:n politiikkaa, johon oleellisimpana kuuluvat juuri monikulturismi, jolla nakerretaan suomalaisen yhteiskunnan perustuksia ja lisätään rkp:n äänestäjiä, sekä suomalaisten pakkoruotsitus, jolla pyritään pitämään pystyssä kaksikielisyyttä, jonka puitteissa ruotsalaisille riittää runsaasti helppoja ja hyväpalkkaisia suojatyöpaikkoja.

    • LuottamusMennytYleen

      Ylestä on tullut vihervasemmiston äänitorvi ja syntyperäisten suomalaisten oikeuksia halveksiva. Oman kansan halveksunta törkeää. Joka päivä on vierasta kulttuuria tyrkyttää ohjelmaa,uutista ja suuri agenda hyökätä PS puolueen kimppuun. Kauanko maksamme veroja jotta Media eliitti saa pilkata ja haukkua omaa kansaa ja sen kansanedustajia? Toimittajilla ei ole kunnioitusta ja tapoja kansanedustajia kohtaan. Jossain oikeissa oman kulttuurin maissa kuten Usa,Ranska,Saksa toimittajan retaleet eivät kauan huutelee päättäjiä. Suomessa on vain typeriä Moukka toimittajia ja tutkijoita,joilta tilataan lausuntoja sopivasti!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe