Maahanmuuttajien avustaminen

Suomi-on-onnela

Lukekaapa yhden maahanmuuttajan suorat sanat. Hän ihmettelee sitä, miksi suomen päättäjät vihaavat omaa kansaansa ja jakavat vaikka minkalaista apua maahanmuuttajille. Mamuille sallitaan kaikki. Järjetöntä!

"Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuuttoyhteisössä tapahtuu. - Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset saavat tukia 1500-2500 euroa kuussa. Ulkomaalaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo."

24

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MENGELE

      Suomen valtion/kuntien päättäjät ovat TÅYSIÄ PASKALAMPAITA, jo ensiksikin pitää MUSTALAISTEN avustukset lopettaa ns, kulttuurivaatetuksen rahoitus EI se ole mikään itsestään selvyys jotta PASKA MANNET SAAVAT VAATEAVUSTUSTA, ?ym muut avustukset päälle....töihin SAATANAN LOIS MANNET

      • Kuluttaja

        Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne.

        Kun äänestää ihmisiä kuka laittaisi lopun tälle asialle niin he kääntävätkin takin. Ei ole ketään kuka leikkaisi noita tukia pakolaisilta


    • Uudet-vaalit

      Perussuomalaisten puolueohjelmassa lukee, että he haluavat vähentää maahanmuuttoa. Heille pitää antaa seuraavissa vaaleissa niin paljon ääniä että pääsevät suurimmaksi puolueeksi. Silloin heillä on suurin valta hallituksessa ja saavat tehdä päätökset mamujen palauttamiseksi sekä rajojen sulkemiseksi. Nyt näistä päättä Keskusta suurimpana puolueena ja se sallii tämän hulluuden jatkuvan.

      • Kiitos2015_2019

        Perseiden ansiosta kreikkaan paloi paljon rahaa ja suomeen tulee ennätysmäärä mamuja. Kiitos Soini ja perseet!


      • vääränmaanpuolueet

        kreikka-perseinä toimivat sdp-kokoomus-kepu-vihreät-rkp.
        --- eli suomen kansaa halveksivat ja vihaavat puolueet.


    • missälähde

      Huono trolli....

      • Mänköö

        Heti kun Imatran seurakunta alkaa järjestää niille asuntoja voi pyyhkiä ainakin kuusi vanhaa kirkollisveron maksajaa pois kirjoista.


      • Erotkaa-kirkosta

        eroakirkosta.fi -sivulla voi käydä kätevästi eroamasta kirkosta. Itse erosin jo monta vuotta sitten. En hyväksy sitä, että ev.lut- kirkko avustaa nykyään ensisijassa ulkomaalaisia ja ulkomaita. Kerran kävin itse pyytämässä apua, niin avunsaanti oli todella nihkeää. Parinkympin vuoksi minua kyykytettiin tulemaan diakonissan luokse monta kertaa. Hän sanoi, että ei hän itse voi päättää tällaisesta avustuksesta vaan he pitävät kokouksen, missä porukalla päätetään avustuksista. En ole sen jälkeen käynyt pyytämässä apua ja erosin myös kirkosta kohta tuon episodin jälkeen.


    • SSSuohon

      Mutta kun PS ei saa päättää, se on EU joka sanelee ehdot, varsinkin nyt kun Suomi on heikommassa asemassa kuin Kreikka.

    • mamutusontuhoksi

      Kohta rytisee taloudessa ja kaduilla. Sitä saa mitä tilaa.

    • evakkotaival

      Koettakaa hyvät ihmiset asettua pakolaisen asemaan joka on henkensä kaupalla lähtenyt pakoon kotimaassaan tapahtuvia julmuuksia. Ei sielläkään kansalainen itse pysty takaamaan turvallisuuttaan vaan jää sotaa käyvien osapuolten raakuuksien uhriksi.
      Itse olen lapsena joutunut äitini ja kahden sisarukseni kanssa pakenemaan sodan jaloista evakkoon ja muistan hyvin sen epätoivon ja kauhun mitä jouduimme kokemaan pommituksia pakoon juostessamme. Meidät lopulta majoitettiin erääseen maalaistaloon jossa vietimme koko evakkoaikamme.
      Televisiosta vieläkin näytetään erinäisten ohjelmien yhteydessä suomalaisten evakkotaivalta ja itselläni aina palautuu omat kokemukseni ahdistavina mieleen vaikka tapahtumista on jo yli 70 vuotta.

      • jr12

        jaa mutta sinä et ymmärrä mikä ahdinko on nykyisillä suomalaisilla, se on todella isoa!!! ja sit tää meidän hallitus on täysin lammas....täyttä paskaa ei tästä muuta tule kun sota......!!! kohta tippuu päättäjien päitä ihan oikeesti .....valta kuuluu kansalle eikä MILLE VAAN PULA AJAN HALLITUKSELLE ...


    • trollipaskaoot

      Pääsit sentään lapsena suomesta suomeen mut nää urheet soturit jättää naiset ja lapset ja itse pakenee

    • NimimerkkiErkki___

      Kyllä tässä vaan kohta on edessä muutto muualle.
      Kiva maahan tää oli asua joskus...
      Verotus, mamut ym paska... alkaa piisaamaan.

      • Yrittäkäänytsopeutua

        Mistä olet jäänyt paitsi? Ihan samalla tavalla näitä maahanmuuttajia on joka puolella Suomea. Vai pitäisikö sinun muuttaa vaikka ulkomaille verotus, mamut ym paskan vuoksi? Mutta silloinhan itse olisit mamu ;)


    • jr12

      sen verran voin avustaa et luovutan ison hiekkakuoppani telotuksia varten!!! ja näille muuttajille tiedoksi nyt tulitte väärään maahan SAATANAN MUSLIMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Huonolta-näyttää

      Yhteiskuntarauha on nyt koetuksella, kun suomalaisilta leikataan toimeentulosta mutta maahanmuuttoon laitetaan rahaa entistä enemmän. En ymmärrä sitä, miksi suomi ei puolusta rajojaan laittomilta maahantunkeutujilta. Eikö meillä ole minkäänlaista puolustusta rajoilla kun tänne pääsee vapaasti kuka vaan tulemaan. Tällainen vapaamielisyys vie tuhoon koko maan ja pian. Afrikkalaiset ja lähi-idästä tulijat täyttävät maan ja me olemme vähemmistönä omassa maassamme. Kyllä huonolta näyttää suomen tulevaisuus.

    • hyvältänäyttää

      Huono se on suomalaisten päättäjien pullikoida kun EU:n isot maat sanelee pakolaispolitiikan meillekkin. Euroopan keskuspankki lainaa meille mielellään rahaa pakolaisten elättämiseen ja nettoaa hyvät korot. Joko alkaa valkenemaan kupletinjuoni?

    • Kultaakaulassa

      Ja mikä parasta saadaan halpaa työvoimaa...

    • Karvakäsi

      Syyrialaista pizza keba paikkaa ei taida vielä Imatralta vielä löytyä...ei hätää kohta löytyy.

    • silkkimunat

      Eihän ne nyt tänne töihin tule vaan maailman parhaan sosiaaliturvan takia. Juttu on levinny et täällä on paras sosiaaliturva ja munattomimmat päättäjät.

    • järkikäteen

      Onhan sinä se hyvä puoli, että pakolaiskeskuksissa riittää poliisilla töitä koko ajan. Todellisuudessa tilanne on huolestuttava, muslimimiehiä tulee tänne pakoon koko ajan. Missä ne kärsivät naiset ja lapset ovat? Kyllä pian olemme todella suurissa ongelmissa muslimien ja niiden "käsitysten" kanssa, joka poikkeaa täysin pohjoismaisesta ajatusmaailmasta.

    • uskokaataiei

      romanit saa enemmän. menisitvät töihin , mutta eivät kykene. kulttuuri estää. vittu.

      • sensyytä

        hallitus on paska


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe