Huoneistokeskus Aurinkolahti mokasi täydellisesti

Palvellanko

Yritin tavoittaa Huonestokeskuksen välittäjää jokaoli ottanut asunnon myyntiin. Sitten sain toisen saman firman naismyyjän puhelimen päähän. Hän ehti vihdoin näyttämään asunoa johon tykästyin ja kyselin näytön lopussa onko tarjouksia tullut ja kysyin autopaikkaa yhtiöstä. Välittäjä soitti mulle samana päivänä myöhemmin ja kertoi,Ettei autopaikkaa ole. Sit järjestelin itse suraavana aamuna autopaikan ja soitin mua palvelleelle henkilölle ja sanoin tekeväni tarjouksen ko.asunnosta. Myyjä kertoi mulle että se oli edllisenä päivänä siis samana päivänä myyty kun olin asunnon nähnyt eli toinen myyjä oli sen myynyt.
Ihmettelen todella suuresti,että toinen myyjä ei tiedä mitä toinen tekee.... Olin todella harmissani ja tämä naismyyjä joka mulle esittelinasunoa ei todellakaan tarjonnut mulle tielisuutta tehdä tarjousta saati sitten ei hän maininnut siitä ollenkaan. Eikä hän edes aamulla mulle itse soittanut että se oli jo myyty. Sit hän keroi että siitä tarjottiin melkein pyyntihinta ja muutenkin hän perhtyi muuhun kun asunoon myyntiin kanssani eli töksäyttelinsammakoita suustaan jne eikä ollut edes pahoillaam kun joku toinen se osti nenäni edestä elikkä mulle ei annettu mahdollisuuttanedes tehdä tarjousta eli olisin ilman muutanhalunnutbjättää tarjoukswn jos kulle olisinkerrottunettä joku toinen henkilö oli tehnyt jo tarjouksen. Pyysin tältä välittäjältä hänen pomonsa numeroa ja hän kertoi etten voi autoa ajaessani puhua pomonsa kanssa. Sanoin hänelle että mullamon kyllä autossani handsfree systeemi... ja soitin hänen pimolleen joka vaan yritti puhua päälleni kunnkerroin suuttumukseni kunnheidän myyjänsä eivät tiedä toisensa touhuista. Eli tämä kohteen esitteljäksinnimetty henkilö oli saanut illalla tarjuksen joka oli myyjän toimseta jo heti hyksytty ja toinen myyjä ei edes tiennyt asiastantainei ainakaan lulle asiasta kerrottu ja tämän heidän pomonsa sivuilla lukee että he ovat tiiminä loistavia kun heillä on samalle kohteelle useampi myyjä! Tämä eheidän useamman myyjän toiminta voi kuullostaa hyvältä mutta ei todellakaan toimi käytännössä... Onko kyseessä naismyyjiennkilpailunpalkkioista eli näin myyä ei saanut,parasta mahdollista hintaa asunnosta jonka olimanatanut myyntiin Huonestokeksukselle Aurinkolahteen... Joten myyjät harkitkaa tarkasti kun annatte asunontonne myyntiin... en todellakaan suosittele Huoneistokseksuta tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun asioin heidän kanssaan ja tämä samoinen punatukkainen nainen on aiemminkin ollut vähän töksäyttelevä kommenteissaan. Tämä pomo kertoi juttelevansa tämän punatukkaiswn myyjän kanssa joka mulle asuntoa esitteli ja pomo kertoinsoittavaana minulle. Hän yrittikin soittaa mutta juttelin parin muun kivan ja asiallisen asunnonvälittäjän kanssa tapahtuneesta ja he olivat kanssa ihmeissään kuinka Huoneistokeksus voi näin toimia. Elintoinennkäsi ei tiedä mitä toinen tekee eli toiset myyjät eivät tiedä mitä toiset tekevät vaikka tämän vaaletukkaisen pomon mielestä heidän toimintatapansa on tehokas. Se ei vaan palvle asunnon,yyntiin antanutta maksavaa asiakasta eikä ostavaa asiakasta sillä kun toinen myyjä ottaa tarjouksia vastaan ja toiset eivät tiedä asiasta mitään.
soitinkin myös asunnn myyntiin antneelle henkilölle ja kerroin asiasta ja hän keroi että heille olikin tullut samana päivänä tämän asunnonnimetyn välittäjän kautta kahden eri henkilön tekemää tarjousta joista he olivat sen lähellä pyyntihintaa olleen hyväksyneet, myyjänä oli sis perikunta. Sekä tamä peikunnan eeustaja pahoitteli minulle näitten Huoestokeksuken myyjien sähkäystä ettei mulle annettu mahdollisuutta tehdä edes tarjousta. Eli kävin asuntoa katsomassa vain yhden kerran hetinkun tälle esittelijälle kävi itse olisn päässyt jo pari päivää aiemminkin. Sit samana iltana klo.21 tämä asunnonvälittäjä joka mua huonostinpalveli oli omien sanojensa mukaan nähnyt netistä että se varsinainen asunnon nimetty välittäjä olikin näistä muista asunnonvälittäjistä tietämättä ottanut kahdelta muulata henkilöltä tarjukset vastaan.... Eli jos ette halua halua parasta mahdollista asiakaspalvelua ostajaehdokkaillenne ja parasta mahdollista hintaa myytävästä asunnosta itsellenne niin valitakaa Huoneistokeskus Aurinkolahti. Jos taas haluatte parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen hinnan myytävälle asunnollenne niin kiertäkää kaukkaa ko.Huoneistokeskus. Kuulin vastaavaa myös eräältä tutultani,että nämä rouvat keksittyvät vain johonkin luuhun aamupalaverissään kun palvelemaan potentiaallisia asikkaita.

4

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelen

      Miksi tämä viesti on asumisoikeusasunnot-palstalla?

    • lkvpena

      aloittajalla ei ole hihna kireellä.

    • sijoittaja123

      Vähän samanlaisia kokemuksia, mutta Turusta päin. Olin kiinnostunut eräästä asunnosta, pyytänyt välittäjältä kaikki tarvittavia papereita ja ennen kuin ehdin saada niitä, välittäjä sit kertoi saman päivän iltana, että asunto on myyty.

      Hän kuitenkin tiesi, että olen siitä kiinnostunut ja olisin halunnut sitä katsomaan samana päivänä, mutta sitten myyjä oli jo hyväksynyt ekan tarjouksen.

      Tosi ikävää, koska en todellakaan usko että myyjälle edes kerrotaan, et olisi toisiakin kiinnostuneita. Välittäjä haluaa selvitä vaan mahdollisimman vähällä minimityöllä. Hänelle ei juuri tule palkkiota enemmän, vaikka hinta nousisi vaikka 20 000e, vain lisätyötä.

      Monesti tuntuu, että välittäjät pelaavat jotkut asunnot tietyille tutuille/sijoittajille.

    • omalomaparasloma

      vitunvälittäjätsaatana

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe