Ystäväni tasapaino järkkyy!

YstäväniNimiOnMuutettu

Ystäväni, josta nyt kerron, on myös työkaverini. Hän on hyvin viisas ja lukenut, toisin kuin minä. Ihailen häntä suuresti ja tunnen olevani etuoikeutettu kun voin sanoa häntä ystäväkseni. Sanottakoon häntä tässä vaikka Teuvoksi.
Mutta, mutta.. ystäväni käytös on muuttunut. Hän on alkanut solvata minua, hyvin ilkeästi ja halveksivasti(minä en tekisi koskaan niin). Hän kai solvaa minua kaikille(en ikinä puhuisi ystävästäni pahaa muille), koska tiedän että hänen vaimonsakin(minä en ole naimisissa) on hankkinut makuuhuoneensa(me nukumme avovaimoni kanssa samassa huoneessa) oveen lukon. Ei siis väkivallan uhan takia, vaan siksi ettei jaksa kuunnella jatkuvaa minun solvaamista. Hänen vaimonsa on siis lähes hermoraunio tuon solvausryöpyn takia. Käymme monesti Teuvon(nimi keksitty) kanssa eripuolilla kaupunkia (työ)asioilla ja aina sama kaava toistuu. Hän manipuloi minut ylistämään hänen viisauttaan. Aika ajoin hän muistaa solvata minua hyvin ilkeästi, kunnes alkaa taas nauttimaan kehuista ja itsetunnon kohotuksesta. Toisinaan hän vie minut erääseen hämäräperäiseen paikkaan ja toimittaa siellä mitä epäilyttävimpiä asioita. Tänäänkin hän aiheutti murtohälytyksen! Lisäksi hän on alkanut lähettää minulle öisin tekstiviestejä. Perjantaiyönä(klo.0.26) hän lähetti viestin että eräs hyvin kuuluisa henkilö on kuollut. klo.2.34 hän ilmoitti epäilevänsä koko asian todenmukaisuutta koska tämä henkilö oli juuri pyöräillyt Teuvon(nimi muutettu) asunnon ohi. Minun lähettämiin viesteihin(päiväsaikaan lähetetty) hän ei koskaan vastaa. Kesämökkiäni hän on alkanut haukkua röttelöksi, eikä suostu lähtemään sinne. Hän kertoo olevansa täysin kyllästynyt työhömme ja syyttää siitä myös minua, sanoo että olemme täysiä nollia(minä en tunne olevani nolla vaan vähintäänkin kolmonen). Ja nyt tulee se kaikkein huolestuttavin. Teuvo(ystäväni jonka nimi muutettu) on hankkinut purjeveneen ja kertoo aikovansa purjehtia pois, johonkin tuntemattomaan paikkaan. Rannasta jossa purjevene sijaitsee, pääsee korkeintaan kilometrin päähän!
Onko ystäväni avun tarpeessa? Vai olenko minä aiheuttanut tämän kaiken niin kuin hän itsepintaisesti väittää?

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunnentuonlaisen

      Vaikuttaa että Teuvo-ystäväsi on menettänyt järkensä. Keskustele hänen vaimon kanssa asiasta. Vaimo voisi käydä juttelemassa lääkärille.

    • absurdiad

      Kuulostaa sille että ystäväsi on hyvin itserakas ihminen ja ei osaa elää ilman toisten kehuja saati ilman toisten alistamista. Sellainen ihminen ei voi saada onnellista avioliittoa, eikä tasapainoisia ystävyysssuhteita ilman ainakaan että menee juttelemaan henkisistä ongelmistaan ammattilaiselle. Se tarkoittaa sinulle sitä että lakkaat kehumasta ja myötäilemästä. Ole oma itsesi ja ilmaise omat mielipiteesi, etkä ota haukkuja vastaan, vaan puolustat itseäsi. Se on parasta lääkettä hänellekkin kun todellisuus tulee vihdoin esille, ja ymmärtää ettei hän ole parempi kuin sinä.

      Se kun hänen lähellään on heikko ihminen joka antaa solvata itseään on pahinta mitä tuollaiselle ihmiselle voi tapahtua, koska se tuhoaa hänen todellisuuden kuvaansa. Älä kumminkaan koskaan syytä itseäsi siitä että hänellä on henkisiä ongelmia käsitellä omia tunteitaan. Hän tarvitsisi oikeasti apua mutta sitä hänen pitää ihan itse mennä hakemaan, kun on aikuinen.

    • kaikkiaikanaan1

      Anna hänen purjehtia pois ja elä sinä omaa elämääsi.

    • Päätellen kirjoituksestasi olet hyvin älykäs, muttet kuitenkaan viisas, ehkä vähän yksinkertainen. Et ole ehkä onnistunut huomaamaan sitä seikkaa että ystäväsi on kuitenkin sisimmältään hyvä ihminen. Jos hän ei ole syyllistynyt rikokseen hän tuskin on paha ihminen. Tuo murtohälytyskin saattaa olla asia jonka kaikkia taustoja emme tiedä.

      Kerronpa tarinan omasta työpaikastani. Työpartnerini, kutsutaapa häntä vaikka Jan Olof Kolmanneksi (3) (nimi ilmeisestikkin muutettu). Kun tutustuin Jan:iin hän oli erittäin supliikki kaveri. Aina naurattamassa kaikkia ja naisten kanssa erityisen lipevä, lähes kuin sosiaalinen ankerias. Jan tutustui minuun ja halusi tietenkin tietää minusta enemmän, ylisti ja piti minua viisaampana kuin hän. Tiedonjano oli valtava. Tutustuimme noin vuoden ajan kun hän ilmoittikin että olen hänen mielestään ihan tavallinen nolla. Jan Henrik III (nimeä taas muutettu) selvästi kaipasi lähelleen suurta ihailun kohdetta ja tarjosinkin hänelle sitä niin kauan kuin en kertonut itsestäni mitään. Kerrottuani että olen selvinnut monenlaisesta kurasta elämäni aikana hän päättikin että olen hänelle vain rätti johon pyyhkiä henkinen kura, tai kiillottaa omaa kilpi naljailemalla jatkuvasti minulle. Nykyisin hän aloittaa kaikki keskustelut kutsumalla minua hölmöksi. Jan Henrik III (postinumero muutettu) on syvältä lämmin ihminen, mutta painii jatkuvan epätoivon kanssa mitä itsetuntoon tulee. Yritin usein pönkittää hänen itsetuntoa, kunnes aloin käsittämään että Jan (mielipidettä muutettu) tarvitsekkaan pönkitystä vaan itsetutkiskelevaa keskustelua osakseen. Yhteiset keskustelut ovat nykyisin sitä että saan jatkuvaa halveksuntaa kun huomautan epäkohdista hänen käytöksessään. Heti kun keskustelussa pääsemme lähelle itsetunnon syvyyksiä noin neljän sekunnin sisään kääntää hän keskustelun minun vikoihini. Jatkuva verbaalinen väkivalta jatkuu niin pitkään että hän menee omalle työpisteelleen. Tänäänkin yritin auttaa häntä työasioissa mutta sain myöhemmin vain puhelun jossa hän kutsui minua hölmöksi. Hieman tuon jälkeen hän päätti tulla työpisteelleni lyttäämään minut.

      Kaikesta kokemastani päätellen epäilenkin että olet saattanut lähestyä Teuvoa itse negatiivissävytteisellä kommunikoinnilla, sillä kaikki merkit viittaavat siihen että ehkä oma käytöksesi ei ole aivan kuranttia. Piilotat jotain itsestäsi, sillä tekstisi perusteella olet enkeli joka kutsutaan ylösnousemukseen hetkenä minä hyvänsä. Kaltaisiasi pyhimyksiä löytää vain vatikaanista ja tiibetistä, joten sallinet epäillä että peiliinkatsomisen aika olisi käsillä, sillä oletan että molemmat asumme suomessa ja että olet harhainen minäkuvasi kanssa. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja toivon että kerrot myös omista heikkouksistasi.

    • KerhoPietarinen

      Hei taas
      Olen yllättynyt kuinka mielenkiintoisia vastauksia olen saanut pulmaani. Viimeisin kirjoittaja Pietari Halko(oletkohan Tuupovaaran Halkoja?) kirjoitti myös pulmallisesta tilanteestaan. Hän myös kysyi, enko ole huomannut että ystäväni on hyvä ihminen? Olen huomannut. Ystäväni Teuvo(ei hänen oikea nimi) on hyvä ihminen ja todellinen ystävä. Enkä voi/aio hylätä häntä vaikka hän olisi väliaikaisesti sekaisin päästään.
      Pietari Halko kertoi työpartnerinsa ihailleen häntä. Kenties nostaen Pietari Halkoa jonkinlaiselle jalustalle. Ehkä jopa olleen ylpeä työpartnerinsa(Pietari Halon, mahdollisesti Tuupovaarasta) menestyksestä ja viisaudesta. Luulempa että työpartneri halusi Pietari Halosta(kotoisin Tuupovaarasta) itselleen ystävän, jonka veroista hänellä ei ollut koskaan ollut. Työpartnerille tuo itärajan tuntumasta kotoisin oleva Pietari Halko oli yksinkertaisesti syy nousta aamulla sängystä tai käydä töissä. Pietari Halko oli parempi kuin joulupukki! Kuinka kävi. Totuus selvisi. Pietari Halko(kuuluisia Tuupovaaran Halkoja, suvussa paljon urheilijoita) oli antanut itsestään väärää informaatiota. Hän oli valehdellut. Hän ei ollutkaan antiikin jumala Zeuksen veljenpoika. Hän ei edes tiennyt antiikista mitään, muuta kuin oli kerran oksentanut(ensimmäinen humala, 3pulloa Lapin Kultaa ja siemaus kotiviiniä) Tuupovaaralaisen osto-ja myyntiliikkeen ikkunalasiin(tiettävästi liikkeessä oli myynnissä antiikkisen veistoksen pienoismalli). Työpartneri ei halunnut uskoa että Pietari Halko oli valehdellut hänelle. Oliko Pietari Halko(suvussa Suomenmestareita) samanlainen elämän pahoinpitelemä raukka kuin työpartneri itse? Eikö hän ollutkaan paras? Edes parempi? Ei. Ajatelkaa miltä se tuntuu... aivan kuin teillä olisi Ferrari jonka vie ulosottomies. Syvä huokaus...
      Voiko Pietari Halko(vaikka suvussa on maailmanmestari) odottaa että hän, valehdeltuaan ja johdatettuaan ikuista ystäväänsä harhaan, voi odottaa jumaloivaa suhtautumista työpartneriltaan? Ei voi. Pietari Halko(entinen maailmanmestari) ei voi enää paistatella ihailussa ja uskollisuudessa. Pietari Halko(kesätöissä Tuupovaaran seurakunnalla -97), tarkkanäköisyydellenne on eduksi jos hyväksytte teoriani. Pietari Halko(työkokeilussa 9€/pvä), suhtautukaa työpartneriinne tästä lähin vertaisenanne. Toivon että saatte ystävyytenne pelastettua, olettehan nähneet työpartnerinne parhaat puolet ja hänen ystävyytensä syvyyden, eikä teidän kannata menettää sitä. Kenties saatte anteeksi petoksenne.
      Toivon vilkkaan keskustelun ja syvien pohdintojen jatkuvan. Jatkan edelleen ystäväni Teuvon(nimi muutettu) uskollisena ystävänä.

      Kerho Pietarinen
      (nimi muutettu)

    • Hei, sinä (jonka nimi on ilmeisesti nyttemmin myös muuttunut), en enää tunnista päähenkilöitä, sillä nyt on juonikin (muuttunut (paikoin jopa puuttunut)) käsittämättömäksi.

      Haluan (minun nimeni ei ole muuttunut (nimimerkki kylläkin on muuttunut)) ensiksi kiittää uskollisesta paneutumisesta tähän myös minun ongelmaani (ongelma hieman muuttunut).

      Pelkään että työpartnerini Don Jörgensen (vain joitain kirjaimia vaihdettu) on aikaisempien elämän tapahtumien johdosta saanut siipeensä niin paljon että hänen suhtautuminen ihmisiin on hyvin varauksellista. Hänen kaikki käytös perustuu vastavuoroisuuteen sekä oman selustan turvaamiseen. Päämääriinsä hän pääsee poikkeuksetta uhkailun ja kiristyksen avulla. Hänen luottamuksestaan tuskin nauttii kukaan, ties vielä jos vaikka valehtelee puolisolleen minustakin vaikka mitä asioita. Näin kerran hänen puolisonsa (nimeä ei vaihdettu koska ei mainittu) kaupassa ja silmistä pursuava raivo (katseita tai kuulumisia ei vaihdettu) antoi ymmärtää että oletettuja tekojani ei voi sovittaa täysimääräisenä muualla kuin teurastamolla. Näihin faktoihin nojaten perustan uskoni työpartnerini huonoon itsetuntoon, sillä vahvaitsetuntoinen ihminen kyllä uskaltaisi tulla kuorestaan myös kolhujen jälkeen. Työpartnerilleni Ben Olof Richardsenille (vaihdoin taas varuilta tunnistamisen vaikeuttamiseksi) en ole koskaan valehdellut mistään. Hänen oletuksensa minun paremmuudesta mahtaa kummuta siitä seikasta että olen häntä nuorempi ja olen vielä ohjastanut itse itseni läpi elämän vaikeuksien antamatta sen nujertaa. Teoriasi saattaa olla osiltaan oikeassa, mutta ystävyyttä tulisi mitata muissakin seikoissa kuin mitä teoriasi antaa olettaa. Pidän ystävääni Sara O'Dooleyta (nimi ja sukupuoli vaihdettu) todellisena miehenä (sukupuoliroolit ja kalsarit vaihdettu) ja esimerkkinä hienosta ystävästä, mutta pelkään että hän ei koe samoin.

      Huomauttaisin että et silti kertonut itsestäsi oikeastaan mitään vaikka pyysin. Haluaisin että kertoisit rehellisesti oletko koskaan solvannut ystävääsi, verbaalisesti, tai ironisesti ivaillen. Tämän myöntäminen voi olla vaikeaa, mutta se varmasti kannattaa tilanteesi ratkaisemiseksi. Voisit esimerkiksi viedä hänet kahville ja pyytää anteeksi kaikkia häpeällisiä solvauksia joita olet vuosien aikana suoltanut.

    • TärkeäIlmoitus

      HUOMIO
      Pietari Halko ja Kerho Pietarinen. Ilmoittautukaa teitä hoitavaan yksikköön.

    • VarokaaNäitäKahta

      Älkää hyvät ihmiset lukeko näiden kahden kirjoituksia. Älkää varsinkaan kommentoiko niitä.
      Pietari Halko ja Kerho Pietarinen ovat samat vesselit jotka onnistuivat kesällä -14 lähettämään Itä-Suomalaisesta hoitolaitoksesta mielenvikaisia lähetyksiään valtakunnan verkkoon, joita sadattuhannet mt-potilaat seurasivat tv-vastaanottimistaan Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Heidän käsittelyssään yökin muuttuu päiväksi, tai toisin päin. Ihmismieli on heille kuin pleikkaripeli.
      Ompahan nyt varoitettu.

    • KristofferLardinken

      Joo, tiedän noi tyypit. Eikös näistä ollut samassa lähetyksessä juttua kun onnistuivat hiillostamaan sen työntekijänkin pois samasta laitoksesta. Jollain konstilla saivat sen naisraukan laulamaan kaiken työyhteisöstään jonka jälkeen nää tollot lauloi kaiken johtajalleen ja akka otti oma-alotteisesti kenkää. Viimeiset tarinat kuulin jäähyväislahjasta johon rahankeräystä tehtäessä toinen oli vain kiroillut päälle ennen kieltäytymistään. Työyhteisössä on sellaista olan yli katselua ja nenän naputtelua edelleen. Ei oo helppoja tyyppejä.

    • YstäväniNimiOnMuutettu

      Hei kaikki palstan seuraajat.
      Minun on pakko kirjoittaa tänne koska huoli ystäväni Teuvon(nimi muutettu) terveydentilasta vaivaa mieltäni. Viime yönä hän lähetti tekstiviestitse(klo.23.25) viestin joka sisälsi jonkin numerokoodin(oli siinä yksi kirjainkin). En ymmärtänyt mitä koodi tarkoitti ja pohdimme sitä avovaimoni kanssa aamukuuteen, jolloin avovaimoni(emme ole naimisissa) poistui työpaikalleen(polkupyörällä). Asia vaivasi minua ja tahdoin tavata ystäväni(Teuvon, nimi muutettu) pikimiten. Noin klo.10.30 tapasin hänet sekavana mutta itserakkaan oloisena. Hänen lapsenkasvoinen olemus olikin tällä kertaa säteilevä ja lämmin. Hän ei edes solvannut minua. Huolestuimme kilpaa osastopäällikkömme(seurasi sivusta) kanssa ystäväni tilasta, joka selitti vuolaasti asiasta jota emme kumpikaan ymmärtänyt. Jouduin pian poistumaan paikalta(vastentahtoisesti) omalle osastolleni, mutten saanut huolta ystävästäni(Teuvosta, nimi keksitty) pois mielestäni. Klo.13.00 saavuin taas samalle osastolle ystäväni kanssa palaveriin. Hämmästyin kun Teuvo(ystäväni jonka nimi on muutettu) saapui palaveriimme(klo.13.10) vaikkei hänen kuulunut sinne saapua(ei kuulu tiimiimme). Oikaisen nyt hieman tapahtumissa, ja jätän kertomatta muutamaa mysteeriksi jäänyttä asiaa kyseisestä palaverista(johon Teuvo(nimi muutettu)osallistui). Klo.13.42(tarkastin kellosta) ystäväni Teuvo(hänen oikeaa nimeä en voi julkaista) sai puheenvuoron ja hän julkisti, sanottakoon vaikka asian jonka hän oli päättänyt/luvannut pitää salassa vielä pitkänaikaa. Hänellä oli niin sanotusti ässä hihassa, jonka hän nyt antoi pois, ilman että siitä on hänelle mitään hyötyä. Seurasin tyrmistyneenä vierestä kun tuo enkelisilmäinen ystäväni lauloi kaiken tiedon pahimmalle mahdolliselle taholle.
      Kertokaa hyvät ihmiset, vihellänkö jo pelin poikki ja pakoitan ystäväni Teuvon(nimi muutettu) työterveyslääkärille. Myös vaimoni on vakuuttunut että ystäväni on vähintäänkin tärähtänyt, ellei jopa ylirasittunut.
      Katkeraksi lopuksi vielä kerron että ystäväni haukkui minua tyhmäksi(viimein) klo. 15.55(tarkastin kellosta).

    • Huoli pois. Voin vakuuttaa että ystäväsi on kunnossa. Olen viimeisen viestisi tiimoilta vakuuttunut että ongelma on sinussa.

      Tekstiviesti selittyy sillä että viestissä on ollut aakkosia ja kirjaimia, joista muodostetaan sanoja ja ehkäpä jopa lauseita. Väärinymmärrykset ovat tyypillisiä aivovaurion omaaville ihmisille.

      Lapsenkasvoisuus ja tarinan epäselvyys edelleen kielii samasta fyysisestä vammasta aivokotelossa josta psyykeen eri häiriöt juontavat juurensa.

      Mitä taas palavereihin tulee, niin on normaalia että niihin tulee ihmisiä, joskus jopa kutsutaan.

      Jatkuva ajan ottaminen ja kellottaminen kielii taasen neuroosimaisesta käytöksestä.

      Ehkä ystävällesi on asiasta hyötyä. Ehkä koko projektista eroon pääseminen on palkinto sinänsä. Ehkä ystäväsi on kyllästynyt koko keksintöön. Ehkä tuo keksintö on vain niin hölmö ettei sillä ole markkina-arvoa sen enempää ja koko projekti kannatti ottaa talon käyttöön ennen kuin joku muu sen keksii tehdä. Ehkä seuraava projekti on jo ässä hihassa jota ei pysty kopioimaan niin helposti. Ehkäpä seuraavan projektin rahallinen arvo on vähän mittavampi ja parempi katteinen.

      Ei hätää, uskon että ongelmasi selviää. Tässä vaiheessa diagnoosia olen aika varma että mitä viimeiseen lauseeseen tulee, on ystäväsi ollut oikeassa.

    • KerhoPietarinen

      Hei Pietari Halko(kuuluisan Tuupovaaralaisen suvun jäsen). Kiusaannuin tavattomasti(antihistamiini on saatavilla) äskeisestä viestistä.
      Yöllisen Teuvo-nimisen(nimi muutettu) henkilön lähettämässä viestissä oli numerokoodi ja yksi kirjain(1), asia kerrotaan selvästi kyseisessä viestissä. Kuinka muodostat yhdestä(1) kirjaimesta sanoja, jopa lauseen? Otetaan esimerkki. Annan sinulle(Pietari Halko, Tuupovaaralaisen kirjallisuusseuran jäsen) kirjaimen, muodosta siitä lause tai vähintäänkin sanoja. Q. Annan vielä numerosarjan(koodin, aivan kuin Teuvo(nimi muutettu) nimisen henkilön yöllisessä viestissä), (numerokoodi ja kirjain tietenkin eri kuin yöllisessä viestissä). 78221. Muodosta näistä minulle(Kerho Pietarinen, tämän viestin kirjoittaja) ja meille kaikille(Suomi24 Ystävyys-palstan huolestuneet lukijat) lause. Kerro vielä mitä tuo lause merkitsee?
      Kuinka Teuvo-nimisen(nimi keksitty) henkilön lapsenkasvoisuus voi liittyä aivovammaan?
      Onko ajan ottaminen neuroottisuuden oire? Ovatko esim. urheilukilpailujen toimitsijat neurootikkoja(hehän ottavat aikoja kokoajan) ja onko neuroottisuus kenties jopa pääsyvaatimus kyseisiin tehtäviin?
      Mistä olette saanut päähänne(onko siinä vikaa?) että Teuvo-nimisen henkilön(nimi eri kuin ristimänimi) julki lausumassa asiassa oli kyse projektista tai keksinnöstä(kuvitteletteko asioita)? Keksinnöllä(nyt uskotte jo itsekkin) ei ole mukaanne markkina-arvoa ja projekti kannattaa ottaa talon käyttöön ennen kuin joku muu keksii sen!!! ??? Tehän(Tuupovaaralaisesta mahtisuvusta erotettu jäsen) kuvittelette ties miten uskomattomia tarinoita! Mistä nämä tiedot muka tulevat? Oletteko selvännäkijä? Miten voitte tietää mitä ihmiset(joita ette tunne(vai tunnetteko?))puhuvat palaverissa, ties missä? Vai tiedättekö missä? Olitteko kenties paikalla(ehkä kosmisena säteilynä)? Sitten tulee vielä että ehkä seuraava projekti on jo ässä hihassa ja parempi katteinen... olette pähkähullu!!! Ammuitteko todella John F. Kennedyn?
      Minun ei tarvinne enempää puuttua Pietari Halon(löytynyt lapsena Tuupovaaralaisesta metsästä) kirjoituksiin, kuvitelmiin ja mielentilaan. Jokainen voi lukea sen näistä viesteistä.

      Kerho Pietarinen
      Viisas

    • Hei!

      Huomaan (tilanne on todella paha, sillä huomio on tehty foorumin kautta) että olette (voitaneen lopettaa teitittely tässä tuttavuuden vaiheessa) vauhkoontunut (ehkäpä jopa hysteerinen). Pahoin pelkään että olen osunut arkaan kohtaan, olen siis todennäköisesti oikeassa, oikeammassa kuin freud ikään. Älkää silti peljähtikö, ohjastan teidät kasvun tielle.

      Edellisen viestin sekavuus alkaa olemaan sitä luokkaa että psykoosi lienee lähellä. Kun luet tätä viestiä neuvon ottamaan antihistamiinia lievän yliannoksen (ei kuitenkaan tappavaa annosta), yhden buranan (saa olla tappava annos), laita televisio kiinni ja astu kauemmaksi tietokoneesta. Älä mene lähelle pistorasioita ja sano vaimollesi (joka asuu ilmeisesti jossain lukitussa huoneessa) että asettaa sinulle suukapulan (kumiomenan). Asiat saadaan vielä yhteistyöllä kuntoon. Anna Teuvolle (oletettavasti nimeä ei edes muutettu) yhteystietoni niin hän voi toimia tukihenkilönäsi. Teuvo on kyllä hieno mies, kun jaksaa teidän epäjohdonmukaista käyttäytymistä. Kultaiset lehvät ansaitsisi tuo mies.

      Teuvo vaikuttaa tällä palstalla olevan ainoa selväjärkinen mies. Siksi epäilenkin että hänen seuraava keksintönsä on teknisempi ja vaatii komponentteja jopa kiinasta asti. Hän ei ehkä halua luovuttaa tuota keksintöä eteenpäin ennen kuin käytännön asioista on sovittu ja mahdolliset provisiot ohjautuisi edelleen hänen taskuun. Myös tullaaminen tuottanee ongelmia.

      Pakko kertoa Börje Öhman Gallelasta (nimi muutettu (kokonaan uusiksi keksitty (ja lyhennetty (myöhemmin B.Ö.G.)))) yksi tarina, joka tapahtui tänään (myöskin palaverissa). Palaverissa minulla oli vain yksi vähäpätöinen asia kerrottavana, mutta työkaverini BÖG halusi tehdä itsestään huomion keskipisteen monta kertaa palaverin aikana. Monet yritykset hakea huomiota vitsikkäillä letkautuksilla tuottivat vesiperän yksi toisensa jälkeen kun vähäpätöinen asiani oli kuitenkin tärkeämpi ja sattui ikävästi kiinnostamaan paikallaolleita. Naivi, lähes groteski huomionhakuisuus sai loppukäänteen jossa naamaa koristi pettymys kun minä, hänen ystävänsä sain huomiota, joka olisi hänen mielestään kuulunut BÖGille. Tällaisiakin ihmisraunioita on olemassa ja minäkin joudun painimaan päivät pääksytysten tällaisien asioiden kanssa. Niin kuin ei uuvuttava työtaakka riittäisi, vaan vielä tämmöistä.

    • Täysinsivullinen

      Tämä on nyt niin sekavaa että putosin kärryiltä. Selittäkää nyt kuka on kuka ja missäkin eli selvennystä juoneen kaverit. Onko täällä siis jotain päällekkäisiä persoonia? Muuten hyvä story. Jatkakaa mut sillei et muutkin ymmärtää!

    • Teuvo (kuka ties onko nimeä muutettu) on KehoPietarisen (nimimerkkiä muuteltu täysin hallitsemattomasti) oletettu ystävä ja työkaveri. KerhoPietarinen taas on pakkohoitolähetteen saava pikaisesti lähimmästä terveyskeskuksesta (missä lie asunee) Minä taasen olen PietariHalko, KerhoPietarisen esimerkki ja idoli. Sven Beriman (nimi muutettu kuudennen tai seitsemännen kerran) on taasen työkaverini (oletettu ystävä) jolla on yhtymäkohtia monessa kohtaa Teuvoon (jonka nimeä ei ehkä sittenkään muutettu), kenties vaikka olisi sama mies. Toivottavasti tämä selventi.

    • Tapsa55v

      Ahaa, no nyt määkii ymmärrän!!

    • YstäväniNimiOnMuutettu

      Hei kaikki lukijat
      Alkuun varoitus. Tässä kertomani asia on niin hirvittävää ja inhoittavaa luettavaa, ettei herkimpien lukijoiden kannata sitä lukea. Eli jos et ole voinut katsoa Täällä pohjantähden alla-elokuvaa(Edwin Laineen ohjaus) alkutekstejä pitemmälle, kannattaa sinun sulkea tietokone.
      Tämä päivä oli kamala. Ystäväni Teuvo(jonka nimen olen turvallisuussyistä muuttanut) soitti minulle ja pyysi kanssaan ostoksille(hän tarvitsi kuljetusapua). Suostuin tietysti ja niin lähdimme noin tuntia myöhemmin. Alkuun kaikki meni hyvin, kunnes tunnelma alkoi muuttua painostavammaksi. Pian hän kertoi että minun pitää auttaa häntä etenemään urallaan(hän on jo nyt merkittävässä asemassa). Hän kertoi että asia on jo laitettu vireille erään työntekijämme päänmenoksi(hän ei käsittääkseni ole syyllistynyt mihinkään) ja minun on käytettävä luottamusasemaani(toimin myös luottamustehtävissä) hyväksi asian loppuunsaattamisessa. Olin tyrmistynyt! Voiko ystäväni(Teuvo jota tuskin enää tunnen) pyytää jotain näin alhaista ja petollista??!! Ystäväni(onko hän ystävä?) kertoi todennäköisesti saavansa kyseisen työntekijän(viaton petoksen uhri) paikan itselleen jos vain tuo ihminen(mitä ystävällisin olento) raivataan pois tieltä. Minua kuvotti ja oksetti. Katsoin Teuvoa(ehkä entinen ystäväni) ja en enää nähnyt hänen onnellisen tuikkivia silmiään vaan silmät olivat mustat ja pelottavat kuin tappajahailla(valkohai). Syyksi tähän juoneen(mahdollinen salaliitto) hän kertoi että hänen työmatkansa lyhenisi kaksi(2) kilometriä. Minun pitäisi siis luottamustehtävässäni pitää valheellisin syin huolta että viaton ja suorastaan rakastettava työyhteisömme jäsen erotetaan JOTTA YSTÄVÄNI SAA LYHYEMMÄN TYÖMATKAN!!!!!!!! Päätin koota itseni ja siihen menikin tovi tällaisen järkytyksen jälkeen. Sitten kerroin Teuvolle(entinen ystäväni joka nyt kai vihaa minua) että en suostu moiseen ja varoitin samalla että häntä(Teuvoa jonka ääni oli noussut falsettiin) voidaan syyttää työpaikkakiusaamisesta sekä salaliitosta(katso ylempää). Teuvo(jonka otsassa oli alkanut sykkiä verisuoni) otti kovat konstit käyttöön eli lahjonnan. Hän(Teuvo) lupasi minulle kahvia enemmän kuin jaksan juoda, sekä leivoksia ja suklaata enemmän kuin jaksan syödä jos vain suostun hänen vaatimuksiinsa(lahjonta on vakava rikos). Hetken aikaa silmissäni näkyi läheisen konditorian notkuvat leivoshyllyt(wienereitä, korvapuusteja, juustosarvia, mansikkaleivoksia..)... sain kuitenkin karistettua kyseiset herkut mielestäni(vastentahtoisesti). Kieltäydyin jälleen(päättäväisesti, kenties hieman epäröiden mutta kuuluvalla äänellä). Hetket päästä hän kertoi minun olevan iljettävä otus(ääni inhosta väristen)... tästä eteenpäin en muista mitään(vakava muistinmenetys(henkinen kestokyky ylittyi)). Kuulin vain hälinää ja rumpujen kuminaa. Noin tunti sitten löysin itseni asuntoni eteisen lattialta(sikiöasennossa) nyyhkyttämästä. Oloni on kamala(vatsatauti ei ole kyseessä). Mitä teen?

    • huohhuoh

      voi voi teitä kaikkia reppanoita!

    • Mittaontäysi

      Tämä on hirveä ketju. Kirjoittajat ovat selvästi mielisairaita tai se on oikeasti mielenterveysongelmaisia kohtaan rumasti sanottu. Mutta nämä ovat. Montako näitä kirjoittajia on? Sairaita kuitenkin jokainen. Pietari Halko ja Kerho Pietarinen ja onko nimimerkki YstäväniNimiOnVaihdettu kolmas henkilö? Läpimätiä jokainen. Sairaita. En ole ikinä lukenut mitään näin sairasta. Menkää itseenne jos osaatte. Älkääkä kirjoittako enää tänne. Kuuluisitte hoitoon.

    • Tapsa55v

      Miks sää sit luet näitä viästejä? Musta nää kirjoittajat on hianoja miähiä. Mää tykkään lukeen just tälläsii juttui.

    • prgrdr

      Onhan tuolla neljäskin juoneen osaa ottanut persoona, VarokaaNäitäKahta. Jätkät vetää hyvin yhteen, vai onko kyseessä vain yksi jätkä.

    • Hei kaikki lukijat (liekkö vain yksi), ja ihanaa iltaa teille. Kiitos että olette jaksaneet lukea palstaamme ja toivottavasti muistatte jatkossakin niin tehdä (vaikkei täällä ole mitään nähtävää).

      Tähän väliin kerron tarinan torstain ja perjantain pe työpäivistä Jan Peter Juniorin kanssa.

      Tostai:
      Jan soitti minulle (Jan soittaa aina kun on hätä, tai tarvitsee minulta jotain) aamulla pyytäen konsultointia johonkin jonka alan pioneerina alun perin minulle esittäytyi. Ihmettelin miten liityn projektiin, kun asia ei kuulu minulle millään tavoin. Puhelun aikana Jan kutsui itsensä minun toimipisteelleen ja kutsunsa täytäntöön pantuaan vaivihkaa esitteli projektinsa. Tunnistin esineen ja arvasin pehmonallen katseesta että minuakohtaan tullaan esittämään kysymyksiä, ei suoraan, mutta siten että suoranaisen hädän aiheuttama pakokauhu ei paljastuisi. Jan on nimittäin mies joka ei neuvoja kaipaa. Ala kuin ala niin homma käy. Aerodynamiikka, leptiini, fissuura – kaikki sanoja joista tavan kuolevainen ei ymmärrä mitään mutta Jan nauraa päin naamaa jollekkin noin helpolle ja yksinkertaiselle. Erehdyppä kysymään häneltä lääketieteestä, niin ennen kuin asetyylisalisyylihapon ynnä muiden hienolla nimellä varustettujen lääkeaineiden toiminta on käyty läpi humisee kuulijan pää tyhjyyttä ja kaikki 20 metrin säteellä on vakuuttunut että tältä mieheltä ei puutu kuin lääketieteen nobel. Itseasiassa kaikkien kuulijoiden päät on tässä vaiheessa niin mössöä että kukaan ei älyä edes kyseenalaistaa mustamakkara-reseptiä jonka hän on vaivihkaa määrännyt jokatoiselle kuulijalle, ennen vasta kuin kahden päivän päästä kun aivotoiminta on palautunut ennalleen.
      Toinen puolisko kuulijoista saa osakseen puolukkasurvosreseptin, mutta he ovatkin pihalla juuri diagnosoidun anemian tai jopa keripukin takia.
      Jan ei tosiaankaan itse ymmärtänyt tuosta projektista mitään jonka oli kunnianhimoissaan haalinut. Hieman eteen päin kumartunut asian ilmoittamisasento puhui minulle omaa kieltään siitä että asia jolla ollaan on tärkeä ja tilaaja on vaikutusvaltainen henkilö, joten projekti on syytä saattaa loppuun asti kunnialla. Hieman madaltunut puheääni antoi myöskin viitteitä tärkeästä asiakaskontaktista, joten olin vakuuttunut ja tarjouduin auttamaan. Ryhdyimme projektin kimppuun ja Jan alkoi työhön aina välillä luoden katseita joissa hätä oli verhottu älykkääseen epäsymmetriseen kulmakarvojen asentoon. Tässä vaiheessa, eli työn puolivälissä oltiin pisteessä jossa en ollut puuttunut työhön vielä mitenkään, mutta paine konsultoinnin tarpeeseen oli alkanut käydä sietämättömäksi. Itseasiassa niin hirvittäväksi että huomasin Jan:in psyykeen rakoilevan ja alkavan ilkikurisesti nälvimään minua lauseilla, ”no tiedätkö sinä näistä mitään”. Tottahan tiesin ja niin tiesi ystävänikin. Tässä vaiheessa koin tilaisuuteni tulleen ja tahattomasti tulin agitoineeksi ystäväni leikkimieliseen kilpailuun älynlahjoista. Verbaaliselle taistelutantereelle oli revittu kappaleiksi molempien työhistoria, harrastukset sekä vastaavat projektit sekä työkalut. Voitettuani väittelun faktisin perustein kruunasi voittoni ystäväni halventavat kommentit työkaluista. Tässä vaiheessa minulla oli niin hyvä mieli että tarjouduin pelastamaan ystäväni pulasta ja tein projektin loppuun. Tälläisiä ystäviä sitä onnekkailla on.

      Perjantai:
      Ei tavattu.

      Kysyt viestissäsi että mitäkö teet. Tietenkin tuet ystävääsi. Hänellä on selkeästi agenda työurasta, sinullakin tulisi olla. Ehkäpä ystäväsi on tänään saanut työtarjouksen, joka ensi keväästä lähtien käsittäisi hyvän työtehtävän neljäksi vuodeksi eteenpäin. Samoin tuo keksintö josta ystäväsi puhui on varmaankin herättänyt mielenkiintoa keskustelussa jonka ystäväsi on käynyt heti työajan jälkeen. Korostaisin että ystäväsi on selkeästi hieno mies, ja kaikki mitä hän lupaa pitää. Jos ystäväsi lupaa sinulle kahvia, pullaa, varauksen ravintolan parhaaseen pöytään pelkällä soitolla hän varmasti tarkoittaa sitä. Kuten aikaisemmissakin viesteissä yritin sinulle kertoa, tulisi sinun avautua ystävällesi ihan ystävän tasolla eikä suhtautua häneen kuin vaihtotalouteen tai kauppamieheen.

    • KerhoPietarinen

      Hyvät huolestuneet(mutta innokkaasti palstaa seuraavat(Suomi24 Ystävyys)) lukijat. Kuten terävimmät ovat jo huomanneet(ei hätää,muutkin huomaavat jossain vaiheessa) on Pietari Halko(Tuupovaaralaisen rodunjalostuksen malliesimerkki) kirjoittanut taas tänne(kuvitelmia) satuja ja tarinoita. Nykyään hänenlaisiaan ei enää synny(kennel-liiton Pevisa-ohjelma ei hyväksy niin pitkälle vietyä sisäsiitosta) edes laboratorio-olosuhteissa. Paljastin taannoin (2.9-15 klo.19.59) hänen tarinansa pelkäksi huuhaaksi(viittaa myös Martti Huuhaa Innasen tarinoihin(Joe Smith, tuhansien vaarojen mies)). Hän (Pietari Halko, itäsuomalainen tietäjä) kuvitteli tietävänsä tarkkaan ns. "sisäpiirin tietoa" (nimimerkin YstäväniNimiOnMuutettu) palaverista ja siinä käsitellyistä asioista(Teuvo niminen henkilö esitteli muka jotain keksintöjä joilla ei ollut riittävää markkina-arvoa(Pietari Halon mielestä)) joista nimimerkki YstäväniNimiOnMuutettu, ei ollut kertonut mitään yksityiskohtia(ei edes viittauksia. Pietari Halko(Tuupovaaralaisen lääketehtaan koekaniini) on selvästikin ollut paikalla kyseisessä palaverissa(varmasti), samoin kuin hän oli myös tuona elokuisena aamuna(6.8-1945) Enola Gay nimisen lentokoneen ohjaamossa, unohtamatta ikimuistoista yötä Pamela Andersonin(Suomensukuinen povipommi(monia yhtäläisyyksiä Little Boy-nimisen pommin kanssa), lähtöisin Tuupovaarasta) kanssa Fukushimalaisessa ydinvoimalassa(heinäkuun ensimmäinen viikonloppu tänä kesänä(Pietari Halko oli juuri päässyt lomalle Itä-Suomalaisesta hoitolaitoksesta)). Pietari Halko(Tuupovaaran mestari kusiaispesässä istumisessa) oli myös sitä mieltä että lapsenkasvoisuus kertoo aivovammasta. Lisäksi hänen mukaansa kellon katsominen(ajan tarkastaminen) tai kellolla ajan ottaminen(viittaa etäisesti erilaisiin urheilulajeihin) on ilmiselvä neuroottisuuden oire. Pyysin häntä myös muodostamaan lauseen antamastani koodista(hän kertoi Teuvo-nimisen henkilön yöllisistä viesteistä(numeroita ja yksi(1)kirjain) pystyvän muodostamaan lauseen ) Näihin seikkoihin hän ei ole sen koommin ottanut mitään kantaa, vaikka vaadin niistä selitystä.
      Nyt hän(Pietari Halko, Tuupovaaralaisen oikeuslaitoksen syyttäjä) on ottanut uhrikseen viattoman työyhteisönsä jäsenen, Jan Williamsin. Hänen tapansa kertoa työkaveristaan(Jan W. Tell) nostaa ensin huomion(huudetaan kun esimies saapuu huoneeseen) lämpimästä, läheisestä, luottavasta, arvostavasta, kunnioittavasta ja ihailevasta suhteesta(harvinaista nyky-työelämässä) mutta hetkeä myöhemmin pintaan nouseekin kateus ja viha. Vaikka Pietari Halko(Puna-Hilkan paha äitipuoli) ihaileekin työkaverinsa(Jan Hood) urotöitä ja viisautta, samalla hänen syvä kateus pakoittaa hänet vihaamaan ystäväänsä.
      Minun ei tarvinne kertoa enempää.

      Kerho Pietarinen

      ps. radiossa annettiin myrskyvaroitus, joten kehoitan tällä palstalla mainitun laivanvarustajan(Teuvo Onassis) jäävän huvipursineen laituriin.

    • Simo-PekkaPielavesi

      Piirsin kaavion seinälleni näistä henkilöistä ja suluissa olevista kuvauksista heistä. En vielä keksinyt järkevää keinoa juonen kuljetukseen. Nuolilla siitä tuli liian sekava kun tämä on jo muutenkin tarpeeksi sekavaa. Olisko jollain vinkkiä? Kerho Pietarinen tuntuis olevan nyt eri kuin YstäväniNimiOnMuutettu vaikka alussa tuntui olevan sama henkilökyseessä. Miten kirjoittajat pysyvät itse ajantasalla henkilöistä, tapahtumista jne? Molemmilla, poisluettu Kerho Pietarisella(kai?) on toi työkaveri, niissä on yhtäläisyyksiä(ovatko sama henkilö?)? Tuntevatko nämä kirjoittajat toisensa ja montako heitä on, muuten kuin täältä foorumilta? En usko että tuntevat. Koska vittuilevat toisilleen niin rankasti että tappaisivat varmaan toisensa jos olisivat livenä tekemisissä. Toisaalta tuntuu että tuntisivat tosi hyvin ja olisivat frendejä. Tää on tosi kiehtovaa. Odotan innolla että pääsen taas täydentämään kaaviotani! Montakohan seinää se lopulta täyttää?

      • Tapsa55v

        Nää on tuttuja miähiä täält palstoilt. Vuas sitte kirjottivat kuukauden verran. Oli sen verran rankkaa tarinaa et mut piti laittaa kylkiasentoon kerran vartissa. Tää Piatari Halko on käyttänny äskettäin nimimerkkejä BassoRummunViritysPorakoneel, PerävaununSähkökytkennäsEiTarvitaMiinusjohtoo, RakastajatarAlkoholistienAsuntolassa, OlenViakasKuinKettu ja KipeääSelkääPitääVääntääTaakkepäin, sekä JumalaLoiLinja-auton. Varsin tuattelias miäs.
        Yks juttu mua täs kismittää. Miks tolle pirullisen kiarolle tyäkaverille on laitettu nimeks noinkii hyväntahtone nimi kuin Teuvo? Se pitäis muuttaa mun miälest.
        Kerho Piatarinen on taas kirjotellu enemmän vanhoist keskuslämmityslaitteistoist ja petroolilampuist.
        Toi kaavion piirtämine oli hyvä idea. Määkii rupeen ettiin värikynii ja alan hommiin.


    • Hei KerhoPietarinen. Viitaten edelliseen viestiisi, olen syntynyt 80 luvun alussa, joten nuo japanin tapahtumat eivät kosketa minua. Samoin Anderssonin kanssa en ole viettänyt yötäkään. Olen alkanut huomioimaan että käytät myös sanoja kuten ”Fukushima” ja ”ydinvoimala”, joten alankin epäillä että olet koulutukseltasi vähintään yhtä pätevä kuin ystäväni Jan Bruno Zachs (koulutukseltaan lähes lääkäri, vain yksi paperi puuttuu (päättätodistus)) (alter-egon nimeä vaihdettu (hän(kin) on älykäs)). Ehkä hän on alter-egosi, tai sinä olet hänen alter-ego. Tämä täytyy kyllä tutkia. Yhdytkö kanssani sana-assosiaatio peliin, jotta voin varmistua älynlahjoistasi? Esitän sinulle muutamia sanoja ja toivon että reagoit niihin sponttaanisti ja kirjoitat tuloksesi foorumille:
      A Pelastusarmeija
      B Muikku
      Ceepra
      D Insinööri
      E Tosiystävä
      F Viisas
      G Irvin Goodman

      Pyysit selitystä johonkin koodin selvittämiseen. On totta että en pysty antamistasi kirjaimesta muodostamaan lausetta, sillä kirjain on huono.

      Joku tuossa sanoi että olemme sairaita (oletan että tarkoitti myös minua). Voin lohdutukseksi sanoa että hoitojakso jatkuu taas maanantaina. Sieltä saa mielikuvitus uutta virtaa (täytyy vain tavata oikeita henkilöitä).

      Tuli mieleen että ystäväsi saattaa neuvotella lähiaikoina työtehtävien ohella myös palkasta mitä uuteen työpaikkaan tulee, joten nyt olisi kiire alkaa selvittämään ystäväsi hyvinvointia. Samoin jos mahdollista tulisi sinun keksiä syitä jotka estäisivät ystävääsi ottamasta tuota uutta työtä vastaan, jossa ystäväsi pääsisi ehkä vihdoinkin arvoisensa tehtävien pariin.

    • drNobody

      Hyvää iltaa
      Olen dr Nobody ja syy miksi otan osaa tähän keskusteluun, on minulle tullut ilmoitus täällä kommunikoivasta henkilöstä.
      Luettuani ketjun läpi huomioni kiinnittyi Pietari Halko nimiseen henkilöön. Hän kärsii selvästikin vakavista aistiharhoista. Hän todella uskoo tietävänsä mitä yllämainituissa kokouksissa on puhuttu, hän on kuullut ne ääninä päässään jotka ovat siirtyneet sinne kyseisistä palavereista. Hänen kirjoituksensa on hajanaista ja väliin tulee asiaan liittyviä tai siihen liittymättömiä ajatuksia, neologismeja. Hänellä on myös useita sivupersoonia, esim. Kerho Pietarisen ja ties kenen "ystävä". Hänellä on selviä ajatusten häiriöitä. Harhaluuloja. Olen vakuuttunut että hän kärsii myös aika ajoin mutismista(puhumattomuudesta) ja täydellisestä pysähtyneisyydestä. Hänestä tulee ilmi myös apaattisuutta ja tunteiden latistumista. Vaikka hänellä on myös amnesiaa, muistamattomuutta, on diagnoosi selvä. Kyseessä ei siis ole Dissosiatiivinen identiteettihäiriö.
      Kuka hänet tunteekaan, kannattaisi tarkastella Pietari Halon kaulaa. Jos hänessä havaitseen selvän torticolliksen, kieron kaulan, se kertoo hänen käyttävän Klotsapiini-lääkitystä. Lääkepitoisuus ja sen riittävyys pitää silloin varmistaa. Jos torticollista ei ole havaittavissa, hänet pitää toimittaa lähimpään psykiatriseen päivystykseen viranomaisia apuna käyttäen. Pitää muistaa että hän ei välttämättä tunne itseään sairaaksi joten vastahakoisuus hoitoonohjaukselle on todennäköistä.

      dr Nobody

    • YstäväniNimiOnMuutettu

      Hei taas
      Muistatteko kun kerroin ystävästäni Teuvosta(nimi muutettu)? Tapsa-niminen uskollinen palstan seuraaja tuossa osuvasti ehdotti että Teuvo-nimi(ehkä liian hyväntahtoinen) vaihdettaisiin johonkin toiseen nimeen. Pohdin ja puntaroin asiaa, mutta en keksinyt kuin kaksi sopivaa nimeä, toinen oli omani ja toinen ystäväni nimi. Päätin että on parempi jatkaa Teuvo-nimellä(nimi edelleen siis keksitty).
      Huoleni on nyt suurempi kuin aiemmin(silloin kun edellisen kerran kirjoitin tänne( tarkkaa päivämäärää en muista mutta kello taisi olla 17.03)) ja epäilen että jotain pitää tehdä. Seuraavaksi kerron tästä päivästä.
      Aamupäivällä ajoin työkaverin(nimi alkaa U-kirjaimella, ei siis Teuvo) kanssa autolla(saksalaisvalmisteinen). Eräästä risteyksestä käännyttyämme(valoristeys, valo oli vihreä vaikka se tietystä kulmasta ja valaistuksesta johtuen saattoi näyttää hieman sinertävältä, tunnistin sen kuitenkin vihreäksi joten saatoin jatkaa matkaa) mainitsin keskustelussamme ystäväni Teuvon(nimi joka on pysynyt samana vaikka muutospaineita on ollut). Hetkeä myöhemmin puhelimeni soi ja soittaja oli ystäväni Teuvo. Miten hän osasi soittaa heti kun mainitsin hänet keskustelussa? Onko hän kenties piillottanut salakuuntelulaitteita autooni (mainitsin tästä avovaimolleni(noin 4 tuntia sitten) ja hän ilmoitti muuttavansa äitinsä luokse(muutti tunti sitten))? Teuvo kertoi lapselliseen ja sinisilmäiseen tapaansa(hän ei tunne pahaa maailmaa ja sen armottomuutta) aikeistaan edetä urallaan(toisella työnantajalla) ja saavuttaa kunniaa. Kun yritin puhua järkeä, hän alkoi kirkua korvaani ja sätti minua hyvin syyttävästi. Hetken kuluttua puhelu päättyi.
      Iltapäivällä tapasin hänet ja sain osakseni pilkkaryöpyn(koska olen pelkkä nolla), sain myös kuulla muitakin minua kuvaavia sanoja(hölmö, iljetys,impotentti, vammainen...). Seuraavaksi olin mustasukkainen ja omistushaluinen(itsekäs), sekä kateellinen hänen menestykselleen. Hän myös ystävällisesti kertoi ettei minusta ikinä tule mitään, mutta hänestä tulee rikas ja mahtava. Poistuin paikalta noiden häväistyshuutojen saattelemana(Teuvo juoksi autoni vierellä ja huusi solvauksia).
      Heti työpäivän päätyttyä hän(ystäväni Teuvo) soitti minulle. Hän karjui ja kirkui(luulin että huutajia oli ainakin 3 tai 4(sekä miehiä että naisia ja ehkä yksi lapsi mutta siellä oli vain ystäväniTeuvo)) korvaani käsittämättömiä asioita. Hän(sekava ystäväni Teuvo) kertoi näyttävänsä minulle miten viisaita ja menestyviä he ovat vaimonsa(vaaleat hiukset) kanssa. He aikoivat muuttaa vakinaiset työsuhteensa määräaikaisiksi vain siksi että todella menestyvät uraohjukset eivät sitoutuisi samaan työnantajaan moniksi vuosiksi. Sain taas pilkkaa osakseni siksi että halusin olla turvallisessa työpaikassa vakituisessa työsuhteessa. He eivät moiseen nyhveröintiin enää suostuisi, ehei he nauravat vaaralle ja haluavat haasteita! Tätä huutoa ja karjumista jatkui kunnes puhelimestani(Nokia, ei Lumia) loppui virta. En uskalla enää ladata puhelintani.
      Nyt pelkään mitä huominen tuo tullessaan. Pitäisiköhän minun jäädä sairauslomalle vaiko hakea viranomaisten suojelua(olen nähnyt televisiosta sellaista, taisi olla NCIS-ohjelma)?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      296
      3339
    2. 203
      2918
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2514
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      226
      1973
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1408
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      164
      1256
    Aihe