Naisten Tinder-profiilit samanlaisia kaikki

ddde3

Miesten Tinder-käyttäytymisestä on varmasti jo keskusteltu täällä, mutta laitanpa miehenä tänne pari huomiota 25-35-vuotiaista naisista puolestaan, kun on kuitenkin tullut selattua läpi varmaan jo pari tuhatta profiilia:

Tyypillisessä profiilissa on nainen, joka on kaunis (mutta tämä ei tietenkään vielä aiheuta mitään sen ihmeellisempää reaktiota, koska suurin osa Tinderin naisista ovat kasvoiltaan kauniit), hän tykkää matkustelusta (no se on toki plussaa), hänellä on koira (plussaa ainoastaan niille miehille jotka itse tykkäävät koirista. Jotenkin tuntuu siltä, että koirat ovat suositumpia naisten keskuudessa kuin miesten), hän käy salilla ahkerasti, tai ainakin hänellä on kuva itsestään salilla, ja hänellä on myös kuva itsestään joko bikineissä tai hyvin lyhkäsessä kesähameessa/shortseissa (tämä on selvä miinus, kuka mies muka tykkäisi siitä että kun kävellään ulkona niin hänen naisystävällään on todella paljastava ja muiden miesten huomioita keräävä asu), ja sitten vielä se, että naisten profiilit yleensä suorastaan huutavat lausetta "im sexy and i know it".

Se on huono asia sen takia, että niillä naisilla, jotka kuvittelevat/tietävät olevansa todella seksikkäitä, on tietenkin myös korkeimmat vaatimukset miesten suhteen, ja heille ei kuka tahansa kelpaa. Vaikka olenkin mielestäni ihan suht hyvännäköinen mies ja suht OK kroppa jne, niin en todellakaan viitsi edes yrittää mitään "im sexy and i know it"-naisia, vaan etsin Tinderistä naisia jotka olisivat ihan tavallisen näköisiä, mukavan oloisia ja mahdollisimman paljon samoja kiinnostuksen kohteita.

Moni naisista ei kirjoita profiiliinsa mitään esittelytekstiäkään, vaan luulee ilmeisesti, että se riittää kun näyttää kuvillaan, että on kaunis/seksikäs. Kai sellaisella profiililla saa yhteydenottoja niiltä, jotka hakevat seksiseuraa, mutta tositarkoituksella Tinderissä olevat miehet eivät sellaisia profiileja noteeraa, koska ne ovat vain sitä laajaa harmaata massaa.

Ja joillakin naisilla saattaa olla tekstiä profiilissaan, mutta siinä hän ei kerro oikeasti mitään itsestään, vaan hän kertoo ainoastaan minkälaiset miehet saavat ottaa yhteyttä ja minkälaisten ei pidä vaivautua. Tällaiset naiset ilmeisesti ovat sitä mieltä, että heidän kuvansa riittävät jo näyttämään että he ovat loistava saalis, eli enempää ei tarvitse kertoa, vaan ainoa olennainen on se, että onko mies tarpeeksi hyvä, jotta hän vaivautuu kirjoittelemaan miehen kanssa.



Eli tämän kirjoitukseni pointti oli lähinnä se, että jos tunnistat itsesi edellämainituista profiileista, eikä ole löytynyt sitä herra oikeaa, niin ehkä kannattaa silloin miettiä pientä profiilin muokkausta.

Ei mulla muuta. Hyvää päivänjatkoa ja peukkua alas vaan tälle kirjoitukselle, jos siltä tuntuu.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        38
        1600
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1341
      3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1285
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        9
        1279
      5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1267
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        4
        1253
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        0
        1234
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1210
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1170
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        1
        1146
      Aihe