V.A.R.O.I.T.U.S

Pirre.Rehellinen

Älkää menkö kirkon ansaan, menemällä rippikouluun. Kaikki mitä siellä opetetaan on huuhaata. Kirkko on oikeasti kiinnostunut vain teidän rahoista sitten kun menette aikanaan töihin. Kyse on kirkollisverosta ja sitä maksaa kaikki kirkon jäsenet.

Ette tarvitse kirkkoa mihinkään.

24

6361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei Pirre.Rehellinen

      Rippikoulu on seurakunnan kasteopetusta, ei mikään ansa. Ansa on sellainen, joka viritetään näkymättömäksi, jotta sinne saataisiin saalis salaa :) Rippikoulusta ja sen sisällöstä sekä merkityksestä kerrotaan ihan julkisesti ja avoimesti :) Rippikoulu on nuorelle erityinen mahdollisuus pohtia yhdessä muiden kanssa asioita, tärkeitä kysymyksiä, jotka liittyvät jokaisen ihmisen elämään, joita ei välttämättä omassa arjessa tule pohdittua. Sanot, ettei kirkkoa tarvita. No, aika moni meistä kokee tarvitsevansa Jumalaa, haluavansa elää Jumalan yhteydessä. Siitä on kysymys.

      Iloa syksyysi,
      Pirkko-pappi

      • Aikuinen.58

        Riparin tarkoitus on saada nuoret uskomaan jumalaan. Nämä uskoon tulleet nuoret eivät todennäköisesti eroa kirkosta, niin kuin ei uskoon tulleet. Kirkko elää jäsenten kirkollisveroilla.
        - Voitko Pirkko-pappi todistaa, ettei kirkko hyödy rahallisesti mitään rippikoulusta?
        *
        - Ei ole olemassa yhtään sellaista tosiasiaa mikä antaisi aihetta edes epäillä jumalaa todeksi. Tämä todistaa jumala opetuksenne huijaukseksi. Satuja ei pidä opettaa totena, varsinkaa herkkäuskoisille lapsille.
        *
        Lasten ja nuorten rippikoulu on kirkolle todella hyvää bisnestä, johon kirkko myös panostaa.

        Todista väitteeni kumoon faktoilla, jos pystyt.


      • Voe.helkutti

        > No, aika moni meistä kokee tarvitsevansa Jumalaa, haluavansa elää Jumalan yhteydessä. <
        On naurettavaa pitää yllä tälläisiä illuusia yllä. Mitään jumalaa ei edes ole olemassa.


      • jhgfew

        Pirkko-pappi:
        #Rippikoulu on seurakunnan kasteopetusta, ei mikään ansa. Ansa on sellainen, joka viritetään näkymättömäksi, jotta sinne saataisiin saalis salaa :) #
        KUINKA MONELLE NUORELLE OLET KERTONUT, USKONTUNNUSTUKSEN TODELLISEN AIVOPESU SEURAUKSET?

        # Rippikoulusta ja sen sisällöstä sekä merkityksestä kerrotaan ihan julkisesti ja avoimesti :)#
        KUINKA MONELLE NUORELLE OLET KERTONUT ETTÄ ET SAA JEESUKSEN EVANKELIUMIA SAARNATA TAI OPETTAA JA ETTÄ OLET JO JEESUKSEN TUOMITSEMA?
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."
        Tuon tunnustuksen mukaan pappi ei saa Jeesuksen evankeliumia saarnata vaan paavalialais-luterilaisuuden sopaskaa!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"
        JEESUKSEN evankeliumia Markuksen mukaan:
        12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
        12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
        12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

        #Rippikoulu on nuorelle erityinen mahdollisuus pohtia yhdessä muiden kanssa asioita, tärkeitä kysymyksiä, jotka liittyvät jokaisen ihmisen elämään, joita ei välttämättä omassa arjessa tule pohdittua. Sanot, ettei kirkkoa tarvita. No, aika moni meistä kokee tarvitsevansa Jumalaa, haluavansa elää Jumalan yhteydessä. Siitä on kysymys.#
        TÄMÄ, JOLLE USKONTUNNUSTUKSES JA PAPPISLUPAUKSEN ANNOIT JA JONKA RIKOLLISIA OPPEJA SINUN TULEE TYÖSSÄSI NOUDATTAA EI OLE JUMALA VAAN RIKOLLISUUDEN herraa palveleva herra jumala:
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        Jos sinussa olisi Jumalallisuus ja ihmisyyttä jäljellä, niin lopettaisit valehtelemasta lapsialle ja nuorille! Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttöohjeet.

        Tällainen pappina olet ja tällaisiksi aivopeset lapsia ja nuoria:
        FAKTAT VOIT TARKISTAA...
        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        "hänestä"- herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        totta! Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä eikä rikollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
        'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'
        TUO ON PAHA KOHTA, siinä ei JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISEN ihmisen tule lutheriakaan oppeineen palvoa jumalana! Järjettömille ilmeisesti ihan ok oppi! Lutherista ei ihmisille tule jumalaa edes uskomalla mutta eksytetyille se kelpaa!


      • Aikuinen.58 kirjoitti:

        Riparin tarkoitus on saada nuoret uskomaan jumalaan. Nämä uskoon tulleet nuoret eivät todennäköisesti eroa kirkosta, niin kuin ei uskoon tulleet. Kirkko elää jäsenten kirkollisveroilla.
        - Voitko Pirkko-pappi todistaa, ettei kirkko hyödy rahallisesti mitään rippikoulusta?
        *
        - Ei ole olemassa yhtään sellaista tosiasiaa mikä antaisi aihetta edes epäillä jumalaa todeksi. Tämä todistaa jumala opetuksenne huijaukseksi. Satuja ei pidä opettaa totena, varsinkaa herkkäuskoisille lapsille.
        *
        Lasten ja nuorten rippikoulu on kirkolle todella hyvää bisnestä, johon kirkko myös panostaa.

        Todista väitteeni kumoon faktoilla, jos pystyt.

        Hei, Aikuinen.58

        Olet kovin ehdoton ja varma ajatuksissasi. Mikäs siinä, mutta keskustelun se sulkee jo alkuunsa. Kiinnostaa tietää, oletko itse käynyt rippikoulun, oletko keskustellut viime vuosina rippikoulun käyneiden kanssa, oletko tutustunut rippikoulun tapoihin tai rippikoulusuunnitelmaan? Jos johonkin näistä vastaat kyllä, ihmettelen ehdottomuuttasi.

        Sanot, että rippikoulun tarkoitus on saada nuoret uskomaan Jumalaan. Ei ole. Rippikoulu on kasteopetusta, johon jokainen kastettu on oikeutettu. Rippikoulu on paikka, jossa pohditaan elämän suuria asioita ja vahvistetaan nuorta siinä uskossa, johon hänet on kastettu. Totta on, että jotkut nuoret uskovat Jumalaan jo tullessaan rippikouluun; Suomessa on koteja, joissa arkea eletään kristillisen uskomme mukaan, rukoillaankin. Jotkut nuoret kiinnostuvat rippikoulun aikana kirkon sanomasta - se on (tietysti) mielestämme positiivista. Rippikoulussa on nuoria, jotka eivät sen jälkeenkään ole kiinnostuneita. On paljon ihmisiä (myös minä), jotka kiinnostuvat uskosta, Jumalasta jne vasta aikuisena, silloin aiemmin käydystä rippikoulusta on iloa :)

        Sanot, että kirkko hyötyy rahallisesti rippikoulusta. Ei pidä paikkansa. Rippikoulussa on useita työntekijöitä ja leirinkin aikana siellä on aikuista väkeä; me saamme palkan rippikoulun ajalta, leirin pitäminen kuljetuksineen, leirikeskusmaksuineen, aterioineen jne maksaa, paljon. Miten sinä ajattelet kirkon hyötyvän rahallisesti rippikoulusta??

        Sanot, ettei ole tosiasioita, joiden mukaan Jumala on olemassa. Siksi opetus on huijausta, eikä sitä pitäisi antaa herkkäuskoisille lapsille. Tunnetko 15 vuotiaita nuoria? He eivät ole lapsia eivätkä varsinkaan herkkäuskoisia. Kirkkomme viestissä on kysymys uskosta ei tiedosta tai todisteista. Näin on ollut Jeesuksen ajasta lähtien. Jo Jeesuksen aikaan osa ihmisistä uskoi, toiset eivät. Tätä kristillisen kirkon hyvää sanomaa on viety eteenpäin 2000v ja viedään vastakin, niin kauan kuin Jumala hyväksi näkee. Jos minä en voi todistaa sinulle Jumalan olemassaoloa, et sinäkään voi todistaa minulle, ettei häntä ole :)

        Sanot, että rippikoulu on kirkolle hyvä bisnes. Ei ole, se ei ole minkäänlainen bisnes. Minulla ei ole tässä lukuja, enkä aio niitä etsiä, mutta sen tiedän, ettei rippikoulu tosiaan ole bisnes. Mutta se on tärkeätä ja hienoa työtä, jota me saamme iloiten tehdä.

        Kaikkea hyvää syksyysi,
        Pirkko-pappi


      • Voe.helkutti kirjoitti:

        > No, aika moni meistä kokee tarvitsevansa Jumalaa, haluavansa elää Jumalan yhteydessä. <
        On naurettavaa pitää yllä tälläisiä illuusia yllä. Mitään jumalaa ei edes ole olemassa.

        Hei, Voe.helkutti
        Sanot, ettei mitään Jumalaa ole olemassa. No, ajattele sinä noin, minä ajattelen toisin. Onneksi me elämme maassa, jossa on uskonnonvapaus eikä meidän kummankaan tarvitse pelätä mielipiteemme tai uskomme tai epäuskomme kertomista.
        Voi hyvin,
        Pirkko-pappi


      • loiuyt
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei, Voe.helkutti
        Sanot, ettei mitään Jumalaa ole olemassa. No, ajattele sinä noin, minä ajattelen toisin. Onneksi me elämme maassa, jossa on uskonnonvapaus eikä meidän kummankaan tarvitse pelätä mielipiteemme tai uskomme tai epäuskomme kertomista.
        Voi hyvin,
        Pirkko-pappi

        Pirkko-pappi, miksi olet epärehellinen nuorille?

        Kulttilaisuus on hirvittävää...
        herra on herra epäjumala jonka ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa.
        herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
        HUOM!
        Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan
        23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan;
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

        Tässä hiukan esimakua edustamastasi rikollisuudesta, nuorikin kohtaan:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        Ei ihmisen tarvitse olla ruutin keksijä ymmärtääkseen, että tuollaisiin rikoksiin ei Jumalaa ja Jeesusta palvelevat syyllisty mutta ilmeisesti todistatte, että
        uskontunnustuksensa kaltaisille tuo sitä mitä aivopesty uskovainen todellisuudessa edustaa;
        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        #
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina. Nk. rikollisuuden miekka sivistystä.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä IHMISIÄ; seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        #

        Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
        'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'

        IHMISTEN YMMÄRRYSTÄ historiaanne ja järjellä ajateltuna:
        "synti" = rikos
        "syntinen" = rikollinen
        "perisyntinen" = saatanaa palvelevien oppi jossa syyttömistä, lapsista ja nuorista tehdään väärää todistusta antamalla rikollisia:

        Kuten jo kirjoitin niin Jeesuksen seuraajat ovat kristillisiä eikä syntisiä/rikollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        TUOLLAISISTA KOULUTETAAN PAPPEJA JOTKA EIVÄT SAA JEESUKSEN EVANKELIUMIA SAARNATA JA OPETTAA VAAN NIISTÄ VÄRENNETTYJÄ paavalailais-luterilaisuuden EKSYTYT TULKINTOJA TULEE HEIDÄN PAASATA.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        Jumalan palvelemisen tahdo. on kieltäjien lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon kirkon tunnustuksessa"


      • kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei, Voe.helkutti
        Sanot, ettei mitään Jumalaa ole olemassa. No, ajattele sinä noin, minä ajattelen toisin. Onneksi me elämme maassa, jossa on uskonnonvapaus eikä meidän kummankaan tarvitse pelätä mielipiteemme tai uskomme tai epäuskomme kertomista.
        Voi hyvin,
        Pirkko-pappi

        Usko vailla todisteen häivää on mielestäni epärehellisyyttä. Lisätään siihen vielä papin työssä pakollinen valheen levittäminen, niin ollaan jo rikollisella polulla.

        Kertooko pappi seurakunnalleen kuluttajasuojan nimissä miten raamattu kasattiin, kuka sen kirjoitti ja millaisella aikajanalla väitetyn jeesushepun kuleman jälkeen? Ei kerro, vaikka hyvin tietää, pappi höpöttää jumalan sanasta eli valehtelee.

        Kertooko pappi seurakunnalleen, että jeesushahmon olemassaolosta ei ole yhtään historiallista todistetta, mikä on väitettyihin ihmetekoihin nähden suorastaa vielä ihmeellisempää, kuin nuo väitetyt ihmeteot. Ei kerro pappi tätäkään, koska nopeaälyinen seurakuntalainen huomaisi koko jeesusmyytin petokseksi.


      • eivoiolla
        Voe.helkutti kirjoitti:

        > No, aika moni meistä kokee tarvitsevansa Jumalaa, haluavansa elää Jumalan yhteydessä. <
        On naurettavaa pitää yllä tälläisiä illuusia yllä. Mitään jumalaa ei edes ole olemassa.

        Mikä helvetin pirkko pappi. Naispappeus kielletään raamatussa joten naispappeutta ei ole.


      • kjhgytr
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei, Aikuinen.58

        Olet kovin ehdoton ja varma ajatuksissasi. Mikäs siinä, mutta keskustelun se sulkee jo alkuunsa. Kiinnostaa tietää, oletko itse käynyt rippikoulun, oletko keskustellut viime vuosina rippikoulun käyneiden kanssa, oletko tutustunut rippikoulun tapoihin tai rippikoulusuunnitelmaan? Jos johonkin näistä vastaat kyllä, ihmettelen ehdottomuuttasi.

        Sanot, että rippikoulun tarkoitus on saada nuoret uskomaan Jumalaan. Ei ole. Rippikoulu on kasteopetusta, johon jokainen kastettu on oikeutettu. Rippikoulu on paikka, jossa pohditaan elämän suuria asioita ja vahvistetaan nuorta siinä uskossa, johon hänet on kastettu. Totta on, että jotkut nuoret uskovat Jumalaan jo tullessaan rippikouluun; Suomessa on koteja, joissa arkea eletään kristillisen uskomme mukaan, rukoillaankin. Jotkut nuoret kiinnostuvat rippikoulun aikana kirkon sanomasta - se on (tietysti) mielestämme positiivista. Rippikoulussa on nuoria, jotka eivät sen jälkeenkään ole kiinnostuneita. On paljon ihmisiä (myös minä), jotka kiinnostuvat uskosta, Jumalasta jne vasta aikuisena, silloin aiemmin käydystä rippikoulusta on iloa :)

        Sanot, että kirkko hyötyy rahallisesti rippikoulusta. Ei pidä paikkansa. Rippikoulussa on useita työntekijöitä ja leirinkin aikana siellä on aikuista väkeä; me saamme palkan rippikoulun ajalta, leirin pitäminen kuljetuksineen, leirikeskusmaksuineen, aterioineen jne maksaa, paljon. Miten sinä ajattelet kirkon hyötyvän rahallisesti rippikoulusta??

        Sanot, ettei ole tosiasioita, joiden mukaan Jumala on olemassa. Siksi opetus on huijausta, eikä sitä pitäisi antaa herkkäuskoisille lapsille. Tunnetko 15 vuotiaita nuoria? He eivät ole lapsia eivätkä varsinkaan herkkäuskoisia. Kirkkomme viestissä on kysymys uskosta ei tiedosta tai todisteista. Näin on ollut Jeesuksen ajasta lähtien. Jo Jeesuksen aikaan osa ihmisistä uskoi, toiset eivät. Tätä kristillisen kirkon hyvää sanomaa on viety eteenpäin 2000v ja viedään vastakin, niin kauan kuin Jumala hyväksi näkee. Jos minä en voi todistaa sinulle Jumalan olemassaoloa, et sinäkään voi todistaa minulle, ettei häntä ole :)

        Sanot, että rippikoulu on kirkolle hyvä bisnes. Ei ole, se ei ole minkäänlainen bisnes. Minulla ei ole tässä lukuja, enkä aio niitä etsiä, mutta sen tiedän, ettei rippikoulu tosiaan ole bisnes. Mutta se on tärkeätä ja hienoa työtä, jota me saamme iloiten tehdä.

        Kaikkea hyvää syksyysi,
        Pirkko-pappi

        Pirkko-papille...:
        "Totta on, että jotkut nuoret uskovat Jumalaan jo tullessaan rippikouluun; Suomessa on koteja, joissa arkea eletään kristillisen uskomme mukaan, rukoillaankin. Jotkut nuoret kiinnostuvat rippikoulun aikana kirkon sanomasta - se on (tietysti) mielestämme positiivista."

        Miksi edelleen olet epärehellinen?
        kristitty ei ole kristillinen!
        Kyllä pappina pitäs olla sen verran sivistynyt vaikka on uskontunnustuksensa kaltainen, että tietää kristillisen ja kristityn erot.

        Siis kristityt ja kristilliset ovat eri ryhmiä, Jeesuksen seuraajat olivat/ovat kristillisiä ja paavalilais-luterilaisuuden uskovaiset kristittyjä:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskontunnustuksensa kaltaisia uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.

        KUN ON USKONTUNNUSTUKSEN luder/lutherille JA SEN RIKOLLISUUDEN OPEILLE ANTANUT PAPPISLUPAUKSINEEN, NIIN LUULIS SEN VERRAN OLEVAN JÄRKEÄ ETTÄ MUISTAS EDES USKONTUNNUSTUKSESSAAN LUOPUNEEEN JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄÄN SEKÄ SEN, ETTÄ:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        TUOLLAISIA PERKELEEN PERISYNTISIÄ EI OLE KRISTISTILLISTEN JOUKOISSA!
        EIKÄ LIIOIN KALTAISIANNE LAPSIA JA NUORIA EKSYTTÄVIÄ JÄRJETTÖMIÄ JA YMMÄRTÄMÄTTÖMIÄ VALEHTELIJOITA:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopuminen:
        www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero Jumalasta - herraa jumalana palvelevaksi uskovaiseksi:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        tämä on totta, historia vahvistaa sen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        TÄSSÄ herra saatanaa palvelevien yhteinen herra jumalanne oppeineen.
        paavalilais-luterilaisuuden herrasta ja herra jumalasta/jumalista:
        herra on herra epäjumala jonka ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa.
        herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        "2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta."

        Huom! Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta joten se on herranne.

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        Siis paavalilais-luterilaisuuden opin mukaan heidän uskovaiset eivät saa edes Jumalaa ja Jeesusta palvella!
        Tosin HE kelpaavat Nimineen PYHÄN HENGEN kanssa eksytyksen helpottamiseen!

        PERISYNTISYYDENNE HISTORIA ON MAAILMAA KATTAVAA SAATANALLISUUTTA SATOJEN MILJOONIEN TAPPAMISINA, TAPATTAMISINA, RAISKAAMISINA, RYÖSTÄMISINÄ JNE JA SELLAISELLE RIKOLLISUUDELLE ANNETAAN SUOMESSAKIN OIKEIN LAIN SUOJA!!!
        HÄVETKÄÄ!!!!

        TÄSSÄ KRISTITTYJEN HISTORIAA LYHYESTI SUOMALAISITTAIN JOTA Pirkko-pappikin EDUSTAA EPÄREHELLISENÄ PAPPISLUPAUKSENSA JA USKONTUNNUSTUKSENSA KALTAISENA VALEHTELIJANA.
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

        Esiintymällä KRISTILLISENÄ, Pirkko pappikin, tekee kaikkensa osoittaakseen JUMALAN JA JEESUKSEN yllämainittujen rikoksia herroiksi ja samalla osoittaa tarkalleen saatanan herrakseen!
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        SE, ETTÄ KRISTITTY ON LUOPUNUT JUMALASTA EI TEE KRISTITYSTÄ KRISTILLISTÄ VAAN VALEHTELIJAN!


      • Aikuinen.58
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei, Aikuinen.58

        Olet kovin ehdoton ja varma ajatuksissasi. Mikäs siinä, mutta keskustelun se sulkee jo alkuunsa. Kiinnostaa tietää, oletko itse käynyt rippikoulun, oletko keskustellut viime vuosina rippikoulun käyneiden kanssa, oletko tutustunut rippikoulun tapoihin tai rippikoulusuunnitelmaan? Jos johonkin näistä vastaat kyllä, ihmettelen ehdottomuuttasi.

        Sanot, että rippikoulun tarkoitus on saada nuoret uskomaan Jumalaan. Ei ole. Rippikoulu on kasteopetusta, johon jokainen kastettu on oikeutettu. Rippikoulu on paikka, jossa pohditaan elämän suuria asioita ja vahvistetaan nuorta siinä uskossa, johon hänet on kastettu. Totta on, että jotkut nuoret uskovat Jumalaan jo tullessaan rippikouluun; Suomessa on koteja, joissa arkea eletään kristillisen uskomme mukaan, rukoillaankin. Jotkut nuoret kiinnostuvat rippikoulun aikana kirkon sanomasta - se on (tietysti) mielestämme positiivista. Rippikoulussa on nuoria, jotka eivät sen jälkeenkään ole kiinnostuneita. On paljon ihmisiä (myös minä), jotka kiinnostuvat uskosta, Jumalasta jne vasta aikuisena, silloin aiemmin käydystä rippikoulusta on iloa :)

        Sanot, että kirkko hyötyy rahallisesti rippikoulusta. Ei pidä paikkansa. Rippikoulussa on useita työntekijöitä ja leirinkin aikana siellä on aikuista väkeä; me saamme palkan rippikoulun ajalta, leirin pitäminen kuljetuksineen, leirikeskusmaksuineen, aterioineen jne maksaa, paljon. Miten sinä ajattelet kirkon hyötyvän rahallisesti rippikoulusta??

        Sanot, ettei ole tosiasioita, joiden mukaan Jumala on olemassa. Siksi opetus on huijausta, eikä sitä pitäisi antaa herkkäuskoisille lapsille. Tunnetko 15 vuotiaita nuoria? He eivät ole lapsia eivätkä varsinkaan herkkäuskoisia. Kirkkomme viestissä on kysymys uskosta ei tiedosta tai todisteista. Näin on ollut Jeesuksen ajasta lähtien. Jo Jeesuksen aikaan osa ihmisistä uskoi, toiset eivät. Tätä kristillisen kirkon hyvää sanomaa on viety eteenpäin 2000v ja viedään vastakin, niin kauan kuin Jumala hyväksi näkee. Jos minä en voi todistaa sinulle Jumalan olemassaoloa, et sinäkään voi todistaa minulle, ettei häntä ole :)

        Sanot, että rippikoulu on kirkolle hyvä bisnes. Ei ole, se ei ole minkäänlainen bisnes. Minulla ei ole tässä lukuja, enkä aio niitä etsiä, mutta sen tiedän, ettei rippikoulu tosiaan ole bisnes. Mutta se on tärkeätä ja hienoa työtä, jota me saamme iloiten tehdä.

        Kaikkea hyvää syksyysi,
        Pirkko-pappi

        En tajua pappien ajatusmaailmaa. Tutkimusten mukaan ripari lisää nuorten uskonnollisuutta lähes 50%, tämä on tutkittua faktaa. Moni tulee vasta riparilla uskoon. Mitä pidempään ihmiset pysyy kirkon jäseninä, niin sen enemmän kirkko saa näiltä ihmisiltä rahaa, kirkollisverojen muodossa. Mitä enemmän meillä on ev.lut uskovaisia, sitä enemmän kirkko saa verorahoja ja valtaa. Tämä on kirkolle hyvää bisnestä, myydään olematonta huuhaata ja sitten myöhemmin rahastetaan.
        Miksi te papit kiellätte tämän?
        .
        Minun mielestä te olet todella kieroja ja epärehellisiä ihmisiä. Koko kirkko pitäisi lakkauttaa.
        Ette te mua hämää.


      • Aikuinen.58
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei, Voe.helkutti
        Sanot, ettei mitään Jumalaa ole olemassa. No, ajattele sinä noin, minä ajattelen toisin. Onneksi me elämme maassa, jossa on uskonnonvapaus eikä meidän kummankaan tarvitse pelätä mielipiteemme tai uskomme tai epäuskomme kertomista.
        Voi hyvin,
        Pirkko-pappi

        "" Sanot, ettei mitään Jumalaa ole olemassa. No, ajattele sinä noin, minä ajattelen toisin. Onneksi me elämme maassa, jossa on uskonnonvapaus eikä meidän kummankaan tarvitse pelätä mielipiteemme tai uskomme tai epäuskomme kertomista"" Näin Pirkko-pappi kommentoi
        .
        - Mikä saa Pirkko-papin ajattelemaan toisin? Voisitko perustella, miksi uskot jumalaan, mistä ei ole yhtään todistetta olemassa?
        - Kirjoitat uskonvapaudesta. Miksi et hyväksy uskonvapautta, vaan haluat kaikki lapset ja nuoret harhaiseen jumalauskoosi? Onko se uskonvapautta kun sylivauva liitetään ev.lut lahkon jäseneksi josta hän ei voi erota vasta kuin 18v? Onko tämä uskonvapautta? Nyt syytät esim minua siitä etten hyväksy uskonvapautta. Minä juuri kannatan sitä ja yritän tehdä kaikkeni tämän eteen, että jokainen lapsi voisi kokea uskonvapautensa. Jokaisella ihmisellä pitää olla oikeus uskonvapauteen, myös alle 18v. Kirkon jäsenyydelle pitäisikin olla 18v ikäraja.
        Se ei voi olla niin, että lahkot juoksee kilpaa lasten perässä tuputtamassa heille typeriä uskomuksiansa.
        .
        Jättäkää lapset rauhaan.
        .
        Jeesus on fiktio. Todisteita raamatun jeesuksesta ei ole.


      • Epa.Traktori
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei, Voe.helkutti
        Sanot, ettei mitään Jumalaa ole olemassa. No, ajattele sinä noin, minä ajattelen toisin. Onneksi me elämme maassa, jossa on uskonnonvapaus eikä meidän kummankaan tarvitse pelätä mielipiteemme tai uskomme tai epäuskomme kertomista.
        Voi hyvin,
        Pirkko-pappi

        Täysin todistamattomia uskomuksia ei saa, eikä pidä opettaa lapsille totena. Papit ovat epärehellisiä kun eivät tee näin. Aivan vastuutonta toimintaa.


      • MITÄHOMO
        eivoiolla kirjoitti:

        Mikä helvetin pirkko pappi. Naispappeus kielletään raamatussa joten naispappeutta ei ole.

        KIELLETÄÄNHÄN HOMOUSKIN VAIKKA SELVÄSTI NÄKEE ETTÄ SINÄKIN OLET HOMO


    • F.A.K.T.A.A
    • dgghjfgh

      rippikoulu on rippijuhlia varten josta sä saat vitusti rahaa tyypeilt ketä et ees tunne

    • uskovavieläkin

      rippikoulu oli yksi elämäni kohokohdista

      • PUUAAAAAHHHHHHHHHHH

        Miksi? Valaistuitko?


    • lopettakaajo

      Sano mitä sanot, mut jokaisella on oikeus ite päätää meneekö riparille vai ei! Ripari ei oo aivopesua ja vaikka jonkun mielestä oliski sittehän se tarkottaa ettei se aivopesu toiminu koska tyyppi sen tajus! Joka tapauksessa kasvaisitte aikuisiksi ja antaisitte kaikkien olla semmosia kun on ja tehä ite omat päätöksensä! Jokainen saa uskoo mihin uskoo ja olla kuka on! Te täällä tyyliin kerrotte nuorille MIHIN EI SAA USKO! Ootteko yhtään parempia ku kirkko jos noin sanotte? Ei, ette musta todellakaan ole. Olkaa siis kilttejä ja järkeviä ja lopettakaa tää typerä selittely. Antakaa kaikkien olla mitä ne on ja päättää ite mihin ne uskoo. Se ei teidän elämää pilaa jos joku uskoo johonki mihin te ette. Usko on jokaisen oma asia, eikä ketään voi siihen aivopestä. Kiitos.

      • mnjbhgf

        # Ripari ei oo aivopesua ja vaikka jonkun mielestä oliski sittehän se tarkottaa ettei se aivopesu toiminu koska tyyppi sen tajus!#

        Kukaan ei synnyt kristittyjen uskontunnustuksen kaltaiseksi joten kyseessä on selvyydellä aivopesu.
        Tai olitko sinä JO syntyissäsi uskontunnustuksen kaltainen mm Jumalasta ja ihmisyydestäsi luopunut järjetön ja ymmärtämätön syntinen/rikollinen?

        #Ootteko yhtään parempia ku kirkko jos noin sanotte?#

        Olen ja monia toisiakin täällä oleveista ovat parempaa jotka eivät ole tappaneet tapattaneet raiskanneet seurakunnan lapsiakaan puhumattakaan että "minä ole herra sinun jumalasi, sinulla ei saa olla muita jumalia" katekismuksen opeilla opettaisivat tällaista rikollisuudenne oppeja:

        Tämä ei ole IHMISTEN OPPIA VAAN ihmisyydestään luopuneiden sontaa:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
        "Jeesus on tie
        1.7.2011 20:09
        Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
        Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
        Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
        Jumalalta!"

        IHMISTEN raamatuissa ei näin opetetan:
        Jeesuksen Nimeen valehdellen;
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
        "teuta
        21.6.2011 18:31
        KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
        KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
        AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
        SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
        HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
        JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

        Teillä on "herra jumalanne" joten MIKSI ETTE PALVELE SITÄ SEBN OMASSA NIMESSÄ???
        MIHIN KRIKKO USKOVAISINEEN TARTTEE JUMALAA JA JEESUSTA, PILKKAAMISEENKSI???
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
        "teuta
        8.8.2012 00:24
        Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

        Olet viisas keskustelija,
        järki vaan puuttuu....

        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero JUMALASTA; herra saatanasta herra jumalineen uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä eikä rikollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


        FAKTAA:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina. Nk. rikollisuuden miekka sivistystä.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä IHMISIÄ; seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.

        SIIS todistit omaa aivopestyn uskontunnustuksesi kaltaisuuttasi
        hyvin suurella menestyksellä
        ellet pysty todistamaan, että
        synnyit sellaiseksi kuin mitä olet
        ja ettet
        olisi voinut tulla vielä pahemmaksi kuin millaiseksi olet aivopesty.


      • kijuhygt

        lopettakaajo:lle:
        kirjoitit;
        ## Antakaa kaikkien olla mitä ne on ja päättää ite mihin ne uskoo. ##

        Kuinka moni PAKKO KASTETTU LAPSI, on saanut valita haluaako tulla lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi tai raiskatuksi tai edes noitarovioilla poltettaviksi???

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[14] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[15] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008. [16] Nigeriassa noin 5000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[17] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia." Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[18]

        http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/20091018/af-nigeria-child-witches/

        Näistä, kristittyjen miekka sivistyksen teoistako olet niin kova ylpeilemään ja vaatimaan UHRAAMAAN ihmisiä ja heidän lapsia????

        Toivon, että JÄRKIINTYISIT sen verran, että ymmärtätisit olevasi aivopesty pikku piru joka ei osaa kunnikoittaa Jumalaa, ihmisyyttä eikä Lakia, ikuisena perkeleen periryntiseksi aivopestynä uskovaisena.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        JEESUS OLI KRISTILLINEN eikä rikollinen paavalilais-luterilainen kristitty!
        Joten palvele herraa ja sen herra epäjumalia niiden omilla nimillä!


      • SEOLISKIVAA
        kijuhygt kirjoitti:

        lopettakaajo:lle:
        kirjoitit;
        ## Antakaa kaikkien olla mitä ne on ja päättää ite mihin ne uskoo. ##

        Kuinka moni PAKKO KASTETTU LAPSI, on saanut valita haluaako tulla lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi tai raiskatuksi tai edes noitarovioilla poltettaviksi???

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[14] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[15] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008. [16] Nigeriassa noin 5000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[17] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia." Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[18]

        http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/20091018/af-nigeria-child-witches/

        Näistä, kristittyjen miekka sivistyksen teoistako olet niin kova ylpeilemään ja vaatimaan UHRAAMAAN ihmisiä ja heidän lapsia????

        Toivon, että JÄRKIINTYISIT sen verran, että ymmärtätisit olevasi aivopesty pikku piru joka ei osaa kunnikoittaa Jumalaa, ihmisyyttä eikä Lakia, ikuisena perkeleen periryntiseksi aivopestynä uskovaisena.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        JEESUS OLI KRISTILLINEN eikä rikollinen paavalilais-luterilainen kristitty!
        Joten palvele herraa ja sen herra epäjumalia niiden omilla nimillä!

        JOKELAN KOULUAMPUJA EI USKONU RAAMATTUUN EIKÄ KUKAAN JOKA TAPPAA NÄÄ SUN KASTEESTA PUHUMAS PASKAT KYL KUMOTAA EVANKELJUMEISSA
        SUN AIVOTOIMINTAS EI NÄKÖJÄÄ EROTA ETES KASTEESTA JALKOJEN PESEMISTÄ JA SUN TOISTUVA PASKANJAUHAMINEN PITKÄNÄ TYHJÄNPÄIVÄSENÄ LIIRUMLAARUMINA KUVASTAA VAAN AIVOTOIMINTAS JÄLKEENJÄÄNEISYYDESTÄ
        TAIDAT ELÄÄ LUTTERIN KANS SAMAA AIKAA
        NO IHANNOIMAS HITLERIKÄÄN EI USKONU RAAMATTUUN TÄMÄ ATEISTI YHDESSÄ BREIVIIKIN KANS ON VARMAAN SUN SUURIA IHANTEITAS JOKA ELÄÄ TASAPAINOISTA ELÄMÄÄ
        KÄSKYJÄ EI SIIS OLE ON VAAN ELÄM'Ä JOSSA ON LUPA TAPPAA
        HYVÄ HOMMA ET SUA SAA KOHDELLA ILMAN KÄSKYJÄ VERIKAUHA
        KUMPA ME TAVATTAS ILMAN KÄSKYJÄ JOSSAIN


    • becausem8

      ilmeisesti täällä haluu helvettiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe