Oletteko panneet merkille

kyssäri

että jostain syystä nämä "henkensä edestä pakenevat" turvapaikanhakijalaumat välttelevät kuin ruttoa sellaisia maita, jotka eivät ole tunnettuja anteliaasta sosiaaliturvastaan?

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • knklnno

      20 maan läpi no nyt löyty tarpeeksi rahaa.

      • kkdkdldkfxkddkx

        ilman rahaa matkustaminen itseasiassa on hyvin helppoa. ei varmaan pakolaiselle, mutta tavallinen eurooppalainen saa helposti kyytejä kun huoltoasemilla rekkakuskeilta kysyy. itse matkustin pitkin eurooppaa nuorempana monet kesät teltan kanssa ja aina kyselin vaan rekkakuskeilta että pääsiskö kyytiin. eikä monelta tarttenut kysyä että sai.
        ei ne varmaan paperittomia ei-eurooppalaisen näköisiä kyllä noin vaan ota?


    • Pannaan.ne.kyykkyyn

      Onhan se PANTU merkille kun he itsekin sanovat niin tv haastatteluissa, "se ja se maa" ovat niin köyhiä, ettei niihin voi jäädä. Jokaisella mulliturvalla jo kotimaissaan on tieto, mihin kannattaa lähteä, mitkä maat ovat mustien mustalla listalla et cetera.

      • Totuuskomissio

        Todellakin, ovat jopa haastatteluissa avoimesti kertoneet missä maassa on riittävän hyvä elintaso, sinne siis.

        Miksi tätä pitää sietää? miksi poliitikkomme eivät halua nähdä mitään ristiriitaa rynnistyksessä?


      • Saatana vielä tuo Sipiläkin hurskastelee ei ole elintasopakolaisia. Että silleen.


      • Saatanan_KesKUSTA
        höpöhöpö kirjoitti:

        Saatana vielä tuo Sipiläkin hurskastelee ei ole elintasopakolaisia. Että silleen.

        aina sen helvetin paskapuolueen kanssa sama juttu että täyttävät omia taskujaan verovaroilla. Kepu pettää AINA!


    • niinpäniinkyllä

      Elintasopakolaisia...laivastit merelle käännyttämään veneitä ja jos itse puhkovat veneensä, antaa hukkua...

    • kurisuomuluinen

      Eikö suomen sosiaaliturva ole rakennettu aikanaan SUOMALAISIA varten?

      • PeeA

        Kyllähän sillä suomalaisten on pakko pärjätä, mutta eihän sillä pakolaiset pärjää. Ovat tottuneet paljon parempaan.
        Sitä paitsi Suomen sosiaaliturva on EUn alhaisempia, Romanian ja Venäjän tasolla.


      • Meneehän_se

        suomalaisille kun Sipilän kaltaiset järjestävät itselleen ja sukulaisilleen verovaroista hieman tulonlisäystä. Sipilä jeesustelee että ei ota mitään vuokraa mutta katsotaanhan niin veronmaksajat sen mörskään joutuvat maksamaan täyden kunnostuksen lähiaikoina.


    • tgbgthnh

      Kai sitä itsekkin samassa tilanteessa katsoisi ettei mihin tahansa sontatunkiomaahan tukkeutuisi väkisin. Täytyyhän maalla olla edellytyksiä ottaa vastaan ja kielen opittua tarjota myös työtä. Englanti ja Saksa ovat tähän kykeneviä maita. Suomi on pelkkä sontatunkio jossa asuu ennestään jo loisia ihan liikaa. Suomella on lisäksi huono mainen maailmalla. Ihmiset on umpimielisiä rasisteja. Toiset taas eivät ole kuulleetkaan piskuisen Suomen olemassaolosta. Monet luulevat että olemme Venäjän osavaltio.

      • 19plus3

        Voi kuule, jos oikea pakolainen lähtee hengenhädässä karkuun kotimaastaan, hän ei tasan tarkaan valita siitä, jos päätyy "sontatunkiomaahan". Sen sijaan hän on kiitollinen, että joku maa ylipäätään on hänet pelastanut. Nämä nyt liikkeellä olevat massathan eivät mitään todellisia pakolaisia suurimmaksi osaksi ole, vaan ns. turvapaikkashoppaajia ja elintasopakoloisia, jotka haluavat päästä elämään rikkaaseen länsimaahan kanta-asukkien kustannuksella. Heillä ole pienintäkään halua sopeutua tai mennä töihin. Miksi olisikaan? Täällä valepakolainen voi loikoilla joutilaana vaikka koko elämänsä, jos niin haluaa. Kukaan ei heiltä koskaan tule vaatimaan mitään; ei eteenkään integroitumista. Hyysärit matelevat heidän edessään ja noudattavat heidän tahtoaan sanantarkasti.


    • jegser

      Jos suomalaisilla on tuomoinen maine ulkomailla niinluulis että ei tänne tule.
      Mutta nythän on Sipilä tuon maineen korjannut.
      Nyt tulee ja tulee Suomi maksaa vaikka meillä menee muuten suoraan helvettiin kiitos Sipilälle

      • Maailmanmatkaaja5

        Ne jotka tulevat tänne, tulevat siksi koska meille mahtuu vielä pakolaisia. Emme ole niin ylikansoitetut kuin monet ensisijaiset halutut valtiot. Riippuu paljon siitäkin onko maassa jo ennestään sukulaisia tai ystäviä. Omat hakeutuu omiensa pariin on ihan järkeenkäypä asia.


    • kojootitkiittää

      IltaSanomien haastattelussa yksi kertoi tehneensä Turkissa töitä ja niistä säästäneen ihmissalakuljettajien pyytämän hinnan.

      On saanut turistikohteesta töitä ja silti niin hätä että sieltä pitää lähteä rikollisjengien avustuksella ja ylihinnalla pois kylmään pohjoiseen???

      Sitten on vielä tuollainen juttu:
      http://um.fi/Public/default.aspx?nodeid=16097&contentlan=1&culture=fi-FI

      Asyluumia haluavan luulisi hakeutuneen ennemmin johonkin noista toimipisteistä, kuin jonkun rikollisliigan juttusille??

      Kun koko junalastilta on hävinnyt paperit yhtä aikaa, niin normijärjellä toimivan valtion viranomaiset käännyttäisivät kaikki välittömästi tunnistetietojen ylöskirjaamisen jälkeen.

      Mutta ihmisoikeuksia kunnioittavassa demokratiassa heitä majoitetaan ja ruokitaan ainakin puoli vuotta. Järjestelmän ylikuormittumisen vuoksi he joutuvat odottamaan huomattavasti kauemmin, minä aikana he kerkiävät "luomaan merkittävät siteet" Suomeen, tai nussimaan jotain suvaitsevaista tollopillua. Sitten alkaa laulamaan perheenyhdistämiset.

      Mutta milloin suomipojut lopettavat sen telkun töllöttämisen?

      • ähvätti

        Se on sijoitus se matkalippu Suomeen. Perheenyhdistäminen on juurikin se vitsaus, jolla Suomi kaadetaan, niitä tulee miljoonia, ellei asiaan puututa. Siinä menee sosiaaliturvat ja kämpät aika monelta. Viihdettä tulee aivan viimeiseen asti, sillä näin ihmiset saadaan johdateltua tärkeiden asioiden ääreltä. Kun telsusta ei enää tule ohjelmaa, on peli jo menetetty ja pihalla viskellään polttopulloja, koska rahnaa ei tulekaan enää itsestään.


    • Johan tuon pitäisi olla ihan selvä asia, että kyseessä on turvapaikka surffaillu mikä maa antaa turvapaikan ja parhaat tuet. Selvästi arvotaan mikä maa voitta parhaan maan tilan listalla ja siitä heti soitetaan älypuhelimilla peräss seuraajille ohjeet.
      Että silleen.

    • jotainrajaa

      Joo, ja eivät ole ihan köyhiä. Matka Eurooppaan maksaa hänelle 11 tuhatta euroa. Tosin äkkiähän ne saa Suomen sossusta tuon rahan takaisin.

      Ihan sietämätöntä peliä, miehet tulevat tänne ja todellakin kohta alkaa perheen yhdistäminen ja siihenhän kuuluu koko klaani ja Suomi uskoo ja maksaa.

      Pitäin media jo mölyt mahassaan, en halua kuulla sanaakaan moisista matkailijoista.

      • ähvätti

        Eräässä tapauksessa "perheeseen" kuului 9v seksiorja, joka Suomen kustannuksella lennätettiin tänne raiskattavaksi. Tuskin oli ainoa.


      • Velmies

        En ole avannut televisiota kolmeen vuoteen enkä oo lukenu hesaria enkä muota probaganda julkasuja siinä ohessa. Täytyy sanoa että voin paremmin.


    • jasuomityttöpussaa

      Miksi ne eivät jää hoitamaan OMAN maansa asioita kuntoon? = Ovat veteliä vellihousuja, mukavaa ja halpaa elämää etsimässä!!! MOT

    • 224455
      • IslamischBundesrepublik

        Kun ne kerran haluaa Saksaan niin Saksan ne on otettava, ei kai sotaa,
        vainoa, nälkää ja kurjuutta pakenevia voi pakottaa sellaisiin maihin joi-
        hin ne eivät halua. Vastuu on yksin Saksalla, pakolaisten sana on laki,
        turha höpistä mistään taakanjaosta.


      • oiuyttyuu

        "Muszafir kertoo miksi ja heittelee ulkomuistista lukuja, joista on kuullut maanmiestensä puhuvan.

        - Saksassa pakolainen saa kuukaudessa 320 euroa käteen ja asunnon vielä päälle. Unkarissa pakolainen ei saa mitään. Kuka tänne haluaisi jäädä?

        Hän uskoo, että tulevaisuudessa Saksaan syntyy pakolaisista kokonaan uusi sukupolvi. "

        Miten nämä Tollot suomalaiset, jotka avaavat asuntojensa ovet karvakäsille eivät edes ymmärrä lukemaansa. Tässä kopioituna yhden lausunto.


      • Velmies

        Paljonkohan niillä on jemmarahaa, kun matka eurooppaan pakolaisena maksaa se kymppitonnin, niin luulis etteivät he kaikkia rahoja siihen tuhlaa ja jättäävät varalta jemmaanki muutaman kymppitonnin. Ei ne köyhiä ole.


    • qqaq1q

      Eli helppo on lopettaa vaellukset ei anna tukea rahallisesti eikä asuntoa.

    • Velmies

      Ken uskoo siihen että näilöä sadoillatuhansilla pakolaisilla löytyy yli kymppitonni maksaa että pääseevät eurooppaan. Sehän riittäs jo hyvään lomaan. Mistä niillä on rahat? Ei ainakaan iteltään. Jos tollaset rahat on Somaliassa tai esim. Syyriassa, niin on hyvin varakas ja hyvinvoiva, niin elintaso siellä on melko hyvä, parempi kuin suomessa. Ja epäilemättä jos tollaset rahat löytyy, niin sitähän tulee koko ajan lisää. Miksi pitää tulla suomeen sosiaaliapuun, kun pärjää omassa maassaan paremmin ku me täällä?

      • mznlzndmmzlzödödmd

    • 11q11

      Niillä on varmaan korkeet palkat kotimaassa ja töitä on ollu ihan sikana ja kukaan ei ihmettele miksi täältä lähetetään rahaa kotimaahan(salakuljettajalle).

      • cbbbvvbb

        Nyt osuit asian ytimeen. Ne tulevat tänne eurooppalaisten itse kustantamana. Nyt on täältä lähetetystä sosiaaliturvarahoista vihdoin saatu niin paljon kasaan, että loputkin voivat saapua tänne.

        Siellä on jonossa kymmeniä miljoonia ihmisiä valmiina ryntäämään Eurooppaan. Näin Eurooppa vallattu in ilman yhtäkään laukausta.


      • Maksakaaa

        Kymmeniä miljoonia kertaa yksitoistatuhatta on .elvetisti rahaa ja kuka maksaa heidän matkat tänne? Suomessa leikataan vanhuksilta. Yhdeltä vanhukselta leikataan ykstoistatihatta että saadaan maksettua yhden lippu suomeen. Tämä suomalainen vanhus puolusti suomea sodassa ja palkaksi saa, niin miettikää ite.


    • Pitäis_ajatella_ensteks

      Maailmalle levinnyt Sipilän rehvastelu pääministerin tarjoamasta turvapaikasta saanee aikaan 'pakolais'tsunamin Suomeen. Pitäisi ensin ajatella, mitkä ovat tuossa asemassa olevan lausuntojen lopputulokset.

      • ppoioppppoo

        Mutta kun on niin kova tarve yrittää esittää, ettei me olla itäeurooppaa. Senkun siirtää sitten koko Suomen vaikka ruotsin kohdalle.


      • Sipilä kaatoi bensaa tuleen. Nyt se vasta tulo Suomeen kiihtyy. Että silleen.


    • xcnvo

      Jos EU muiluttaa 120 000 pakolaista jäsenmaihinsa, niin MIKSI IHMEESSÄ Suomi on tarjoitunut ottamaan niistä 1/4 ?????
      Aivan älytöntä, meillä on jo EU:n talouskommissio ja luottolukittajat niskassa. Oman maan kansalaisilta liekataan, leikataan , leikataan. Hävetkää Sipilä ja hallituskumppanit!

    • näin

      Selvää kusetusta se on .Tottakai SPR suosii sitä, sehän tietää lisää tuloja sille ja työpaikkoja!!Kyllä ne ei ole köyhiä jotka sieltä tulee, vaan tulevat sinne mistä saa eniten AVUSTUSTA? Hyi oikein inhoittaa ne muslimi ukot, alistavat naisia. Sellaistako TÄNNE HALUTAAN, kuka hyötyy tästä Sipilä , kyllä se on joku taho?Sitten ne LUSMUT laitetaan töihin, ei loisia elätetä!! Älkää lellikö niitä ,vaan heti maan tavoille, menköön takaisin JOS EI TÄÄLLÄ OLLA MAAN TAVALLA?

    • nirsoja_ovaten

      Unkarissa asuva suomalainen kertoi näiden siirtolaisten ("pakolaisten") heittelevän SPR:n avustuspaketteja roskiin, kun niissä on se RISTI

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe