riittävä todistus

Horst.Hoseträger

Mikä olisi riittävä todistus kummituksesta ja miten se saadaan?

Olen nyt asunut 3 vikkoa "uudessa" talossa Etelä-Saksassa, joka on oikeastaan 100 vuotta vanha. Aikoinaan kuulemma talossa asui uskovaisia natseja, jotka kävi ahkerasti kirkossa sunnuntaisin ja heillä oli sotavankeja orjina toisen maailmansodan aikana. Orjat kuulemma sitten teloitettiin. Kolme selittämätöntä asiaa on tapahtunut. Yhtenä yönä kullui askelten ääniä ullakota vaikka olin yksin talossa. Toisena päivänä olin yksin keittiössä, niin taas kuului askeleen ääniä ja narahdus niin kuin joku painava ihminen olisi istunut tuoliin, jota kumminkaan ei ollut olemassa. Kolmannella kerralla istuimme olohuoneessa vieraiden kanssa ja kaikki talossa olevat olivat olohuoneessa. Kuului taas askeleiden ääniä ja olohuoneen ovenkahva painui alas ja ovi aukesi. Kaikki olivat vähän ihmeissään, ketään ei näkynyt ja suljimme oven ja totesimme, että tervetuloa.

Katsotaan mitä kotikummituksemme seuraavaksi keksii. Ainakin toivotimme sen tervetulleeksi illanvietoomme.

12

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entiset.asukit

      Onko aikaisemmilta asukkailta kyselty kummittelusta?

      • Horst.Hoseträger

        Itse asiassa edelliset asukkaat kertoivat tuon talon tarinan mutta eivät maininneet mitään alivuokralaisista. Kyllä kai isoon taloon pari kummistusta mahtuu. Täytyy mainita asia ohimennen huomaamatta.


    • nauravatnakit

      Kummittelu on psykologinen tapahtuma. Erittäin todentuntuinen.

      • Horst.Hoseträger

        Juu kaksi ensimmäistä voisi olla mutta kolmas ei kun kaikki näkivät saman ja ovi aukesi fyysisesti. Lisäksi olimme ehtineet juomaan vain teetä lauantain iltamessun jälkeen. Eli alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Kun tosiaan keskustelimme, että miksi sunnuntain evankeljumi ei ollutkaan sen perinteinen naisenkivitys vaan joku muu, niin meille kerrottiin että nyt on sadonkorjuujuhla ja se on isompi juhla kuin sunnuntai. Ja silloin tuo kummitus päätti avata sen oven. Tietty voihan sitä katsoa haluaako kummitus tulla lounaalle huomenna. Ehkä se tosiaan voisi otta myös tilkan viiniä sunnuntain kunniaksi.

        Voidaanhan kysyä vielä onko sillä salaisia kultakätköjä lähimaastossa. Natsisthan rahtasivat ison osan kultavarannostaan kohti Alppeja ja piilottivat sitä moneen paikkaan myös matkalle.


    • lutisti

      Mitä enemmän viinaa sitä enemmän kummituksia. Siitä se lähtee.

      "Kummitus ilman viinaa on teeskentelyä", toisaalta
      "ilman kummitustakin voi olla viinaa".

    • iauuauaa

      Mielenkiintoinen tarina. Itselläni samoja kokemuksia vuosien takaa entisestä asunnosta..harmi kuin silloin ei ollut nykyisiä kännyköitä..

    • SteffenSauerkraut

      Kun tarinassa on mukana satavuotias talo, uskovaisia natseja, teloituksia ja askelten ääniä ym. ei kertojalta ainakaan mielikuvitusta puutu.

      • Horst.Hoseträger

        Harmi, kummitus ei tullut lounaalle. Ei kas se kummitus käskien kummittele. Raportoin sitten myöhemmin jos ja kun kummituksemme päättää taas ilmaantua.

        Kiitos kehuista, mutta tämä tarina on tosi. Saksan isompien kaupunkien ympäristössä on varmaan tuhansittain tällaisia suuria taloja tai kartanoita, joissa on ollut sotavankeja orjina, jotka on sitten teloitettu.

        Etelä-Saksassa uskonto on aina ollut hyvin isossa roolissa. Lisäksi Etelä-Saksa oli juuri sitä pahinta natsialuetta. Lisäksi tosiaan sodan lopulla kaikki vähänkään arvokkaampi siirrettiin nimenomaan Etelä-Saksaan alken V2 rakettien mottoreiden valmistuksesta aina väärennetyihin punnan seteleihin.

        Toisaalta jos sotavangit kummittelisi niin sitten joka paikassa Saksassa olisi mörköjä. Itse luulen, että kummitus on talon entinen isäntä. Ehkä hänellä on omantunonvaivoja tai sitten vahtii sitä natsien kulta-aaretta.


      • MrFoxyyy

        totta koska sata vuotias puu talo ei edes pysyisi siinä enää sehän romahtaisi


      • Horst.Hoseträger

        Uh jeah mr. foxy.

        Kummituksemme palasi toissayönä ja viimeyönä kävelemään ullakolle. Lisäksi viimeyönä ullakolta kuului kuin koira olisi raapinut ullakolle vievää ovea. Menimme katsomaan ja siellä ei ollut mitään. Eikä jälkiä ovessa.

        Menimme katsomaan ullakon oven vieressä olevaa komeroa johon sytytimme valot. Ja yhtä äkkiä valot sammui. Pleästyimme, kun ei ollut taskulamppua mukana. Aamulla menimme sinne udelleen ja valot olivat komerossa päällä.

        Lisäksi edelliset asukaat vahvistavat, että ullakolta on kuulunut outoja ääniä. Eli kyllä meillä taitaa asua oikeita kummituksia talossa. Arvelivatkin, että juuri tänään ja huomenna kummituksemme ovat aktiivisia, kun juuri 21-22.10. määrättiin täällä kaikki juutalaiset lähetettäväksi keskitysleirille ja juuri tämä yö oli se jolloin kaikki paha tapahtui.


    • eikandeeveivata

      Aika lailla tullut jo selväksi, että aloituksen tarina on kotoisin hilseestä.

      • Horst.Hoseträger

        Niin, no sinäänsä olet oikeassa, että ei ne meidän talon kummitukset muille kuulu, mutta tarina on tosi. Voit vaikka tarkistaa kertomani faktat. Ajattelin, että kummitkset saattavat kiinnostaa kummituspalstalla. Olin itsekin skeptinen aiemmin, mutta näiden kokemusten perusteella voin sanoa, että kummituksia on olemassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe