Zoomatkaa Soinia

EprsAnj

Niin ehkä edes hitusen ymmärrätte miksi olen yrittänyt teitä valistaa.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aq4325t

      Soini on Suuri Petkuttaja. Suurisuu takinkääntäjä.

    • Jombenbestisjohtaja

      Johtajana Soini on täysi typerys kuvitellessaan, että kaikkien puolueessa tulisi suorittaa "mielipiteen vaihto", Soinin mielipiteeseen.
      Ei ole ihme jos eripuraa syntyy.

      • Vähänjyvällä

        Soini ei yksinkertaisesti ymmärrä, ettei hän alkuunkaan kykene keskustelemaan eri mieltä olevien puoluetovereidensa kanssa.
        Typeryyttään hän tarjoaa monoa ahteriin.


    • takinkääntäjä_oireyhtymä

      Valehtelijan silmät räpyttävät voimakkaasti heti valehtelun jälkeen. Jostain syytä Soinin silmät räpyttävät voimakkaasti aina kun suunsa aukaisee.

    • Hallaahon-äänestäjä46

      KUTSUKAAMME SOINI MIELENOSOITUKEEN LAUANTAINA KELLO 15 PUHUMAAN

      Tätä Hesari ei mainosta, JOSTA NÄKEE, ETTÄ ASIA KOSKEE SUOMALAISIA https://www.facebook.com/events/758346184271191/
      http://www.monikulttuuri.fi/
      Vaatimuksemme päättäjille
      •Vaadimme väliaikaista rajan sulkemista turvallisista maista (esim. Ruotsi) tuleville turvapaikanhakijoille kunnes nykyiset on käsitelty.
      •Vaadimme hallitukselta tehokkaita toimia turvapaikkaturismin kitkemiseksi.
      •Vaadimme, että vähäiset auttamisresurssimme kohdistetaan kustannustehokkaasti ja tulosvastuullisesti


      Lauantaina 10.10.2015 Kello 15 järjestämme ensimmäisen mielenosoituksemme Helsingin Narinkkatorilla

      Jotain rajaa – mielenosoitus, kunniavieraana eurokansanedustaja Jussi Halla-aho





      ////// HALLA-AHON JA MINISTERI MÄNTYLÄN UUSIN ESITELMÄ KUUNTELE //////

      https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/2nddz1l2

      – Eurooppaan tulee paljon syyrialaisia, mutta he eivät tule taistelukentiltä vaan pakolaisleireiltä Turkista, Jordaniasta ja Libanonista. Leireillä on miljoonia ihmisiä, mutta Eurooppa ei voi ottaa vastaan kaikkia halukkaita. Lisäksi Eurooppa haaskaa Halla-ahosta tulijoiden ylläpitämiseen ne resurssit, jotka voitaisiin sijoittaa leirien olosuhteiden kohentamiseen.

      – Monet pakolaisleirit ovat todellisuudessa kaupunkeja, joissa olisi mahdollista elää verrattain normaalia elämää, jos infrastruktuuri saataisiin järjestykseen. Tämä voisi olla pakolaiskriisin ratkaisu ainakin keskipitkällä aikavälillä.

      Pakolaiset palautettava leireihin. Halla-aho viittaa Oxfordin yliopiston kehityspolitiikan asiantuntija, professori Paul Collierin näkemykseen. Sen mukaan pakolaiset pitäisi palauttaa leireihin ja leirit saada elättämään itsensä. – Länsimaiset yritykset voisivat perustaa leireille esimerkiksi kevyttä teollisuutta ja tuotteita voisi viedä EU:n tullitta. Jos ihmisillä olisi töitä ja lapset pääsivät kouluun, niin heillä ei olisi tarvetta yrittää Eurooppaan, Halla-aho toteaa. Lisäksi kynnys palata takaisin Syyriaan olisi Halla-ahosta paljon matalampi kun konflikti jonain päivänä loppuu. – Tämä ratkaisu ei ole täydellinen, mutta parempi kuin nyt toteutettava politiikka. Suurin osa pakolaisista jää kurjiin oloihin leireille ja pieni osa päätyy syrjäytymään Euroopan kaupunkien lähiöihin. Olemme nähneet mitä siitä seuraa.

      ”Suomella ei ole varaa tällaiseen siirtolaisuuteen” Suomen osalta Halla-aho ei edes puhuisi pakolaiskriisistä. – Irakilaiset ja somalialaiset tulevat tänne paremman elämän toivossa. Tässä motiivissa ei ole sinänsä mitään väärää, mutta Suomella ei ole varaa tämmöiseen siirtolaisuuteen. Julkisuudessa on nähty optimistisia arvioita siitä, että miten tulijoilla on edullinen vaikutus kansantaloudelle, kulttuurille ja jopa suomalaisten geenipohjalle. – On sanottu, että on lottovoitto kun saadaan synnyttäjiä ja raavaita miehiä. Kaiken unelmoinnin keskellä olisi syytä ottaa silmä käteen ja katsella tosiasioita, Halla-aho herättelee.

      Suurin osa ei työllisty. Suomella on 25 vuoden kokemus irakilaisista ja somalialaisista. Nämä ovat Halla-ahon mukaan kaksi heikoiten integroitunutta maahanmuuttajaryhmää. – Jos Suomi ei ole nousukausina pystynyt integroimaan työmarkkinoille paljon pienempää joukkoa, niin uskooko joku, että se onnistuu laman keskellä, pienemmillä resursseilla ja paljon suuremman joukon kanssa. Työluvan saamisen nopeuttamisella ei ole vaikutusta, jos töitä ei ole tarjolla ja suurin osa tulijoista ei työllisty vuosienkaan kuluessa.

      Halla-ahon mielestä kansalaisten on yhä vaikeampaa hyväksyä saavutettujen etujen leikkauksia, palvelujen alasajoa, kohoavia maksuja, jos kaikki julkisen talouden saneerauksesta saatavat hyödyt uppoavat maahanmuuttajien elättämiseen. – Tulijoita odotetaan tälle vuodelle 50 000 ja ensi vuonna tulee lisää, jos mitään ei tehdä. Kustannukset juoksevat myös sen jälkeen kun hakemus on käsitelty, koska myönteisen päätöksen jälkeen suurin osa tulijoista pitää elättää loppuelämänsä ajan.

      Tulijoilla vääristynyt kuva. Halla-aho pitää tulijoiden mielikuvaa Suomesta vääristyneenä, jolla saattaa olla vakavia seurauksia. – Meille tulee kymmeniä tuhansia nuoria miehiä. He ovat lukeneet, että täällä saa ilmaisen asunnon pääministeriltä ja hyvin palkatun leppoisan työn. Tänne päästyään he löytävät itsensä täyteen ahdetusta vastaanottokeskuksesta. Meillä on pian kaduilla paljon pettynyttä ja turhautunutta porukkaa, Halla-aho varoittaa.

    • TURHAAJOUTOSAKKIA

      Omakohtainen kokemus somaleista; tuolla kauppakäytävien penkeillä istuvat ja
      anelevat seksiä. Vanhempikin kelpaa. On tullut jo useampia pyyntöjä.
      Heillä ei ole muuta tekemistä. Kasvoilta ovat tulleet jo tutuiksi, ovat olleet
      täällä jo ainakin 20 vuotta, eivätkä osaa mutta puhua suomeksi kuin HUVA. TÄSSÄ MEILLÄ ON OIKEIN "TYÖLÄISIÄ" TS. LAISKOTTELIJOITA JA SUURET KASAT JÄLKELÄISIÄ YMPÄRILLÄ, LASTEN LASTEN LASTEN LAPSIA.

    • naurettavanarri

      ANJALANKOSKEN EXÄN VALISTUKSET ????? HE HE HE HEEE

      • EprsAnj

        Minä tunnen ihmiset. Soini on ollut vallankahvassa niin kauan, että se on noussut hattuun, eikä se sieltä enää pois lähde.

        Puoluetta tervehdyttävä toimenpide olisi antaa Soinille luja potku perseelle, kuten myös hänen nuolijoilleen, Lindström lle esimerkiksi.


      • ihmiselle.nannaa.NYT

        Soinia puolustavat enää vain hänen kaikkein kiimaisimmat perseennuolijansa, jotka saavat tuosta poliittisesta pervoilusta ja henkisestä huoraamisesta taloudellista hyötyä.


      • EntSMP
        ihmiselle.nannaa.NYT kirjoitti:

        Soinia puolustavat enää vain hänen kaikkein kiimaisimmat perseennuolijansa, jotka saavat tuosta poliittisesta pervoilusta ja henkisestä huoraamisesta taloudellista hyötyä.

        Taloudellisesta hyödystä noilla lipojilla lienee lähes yksinomaan kyse. Kyllä heidänkin on täytynyt Soinin itsekeskeinen ja typerä touhu nähdä.

        Soinilla saattaa olla ajolähtö edessä.


    • kjijölikjh

      Juopon kuttaperkkaiho. Karmea plösö.

    • seuraaja914

      Tämä ketju on tyyppillistä vihapuhetta ulkoministeriä kohtaan. Pitäkää sitten varanne omalla vastuullanne kun Timo Soini kyllästyy tällaisiin herjauksiin. Hänellä on paljon apujoukkoja Suomessa, jotka eivät välttämättä ole parlamentaarisesti valittuja mihinkään.

      • Jombenbestisjohtaja

        Käytkös katsomassa mitä Sipilästä kirjoitellaan Keskustan sivuilla?


      • einFuhrer

        Tarkoitatko salaisia kuolemanpartioita? Ehkä syvältä nuivien pimeimmästä ytimestä koottuja? Poliisin olisi syytä tutkia väitteesi ja uhkailusi.


    • seuraaja914

      Suosittelen, että antaa Timo Soinin tehdä ulkoministerinä työnsä rauhassa ilman Suomi24-terrorisointia.

      Suomen ulkoministeriksi ei pääse kuka vaan ja se ehkä ärsyttää teitä vihervasemmisto- ruikuttajia.

      Pakolaisuus Suomeen ei ole ainoa turvallisuusuhka. Venäjä kiristää otetta ja miltä tuntuisi tulla kotona herätetyksi, kun päätä kolistellaa AK-47 piipulla?

      Miksi ette anna Timo Soinille rauhaa toimia diplomaattisin tavoin Suomen hyväksi. Kaikki asiast eivät ole hetkessä ratkaistavissa.

      Tuollainen asennoituminen ulkoministeriin on juuri sitä populismia pahimmillaan.

      • 865ufff

        Luuletko Soinin näitä lukevan? Vaikka lukisikin, luuletko noin paatuneeseen tekevän minkäänlaista vaikutusta?


    • seuraaja914
    • näppärää

      Soini on ollut jo kauan hyvin tietoinen, että älykkäimmät tulevat jättämään puolueen tai vaatimaan hänen syrjäyttämistään. Jos hän lähtee tai hänet pakotetaan lähtemään, hän vie puolueen rahat ja omaisuuden mennessään. Jos kansanedustaja eroaa ryhmästä, Soini saa sittenkin pitää itsellään eronneen edustajan puoluetuet. (Tästä jälkimmäisestä en ole varma, joko se on nuijittu voimaan.)

      Näin näppärästi Soini kiristää puolueväkeä myös taloudellisesti olemaan kanssaan "samaa mieltä" kaikessa!

      • Njetnakkimuki

        Soinista voi sanoa kuten Tujunen Niinistöstä: Läpättää paskaa!


    • Soinisuomalaiset

      Persut ovat jo pitkään palvelleet vain puheenjohtajansa vaurastumista: puoluetuet ja jäsenmaksut säilötään puheenjohtajan päätösvallan alle säätiöön, johon ei ilman Soinin lupaa ole kenelläkään ulkopuolisella mitään asiaa. Tällaista mafiamaista järjestelmää ei ole yhdelläkään muulla puolueella. Persujen kannattajatkin on valjastettu Soinin talousrekeä vetämään: kaikki vaalilupauksetkin myytiin häpeämättömästi, jotta Soini pääsisi ministeriaudin kyytiin.

      • Kuntoindeksi

        Saa nähdä miten Soinin fysiikka kestää. On vaikea uskoa 10-tuntisiin työpäiviin rapakon takana, tuolla kunnolla.


      • loppuromahdusedessä

        Kuntonsa puolesta Soini näyttäisi olevan todellakin finaalissa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe