Badults?!!!

Night0000000

Onko kellään kokemuksia tästä sivusta? Maksoin kerran 7päivää membua, mutta myöhemmin tililtäni veloitettiin 119,70 euroa. Joten vaihdoin kortin, ja sitten mulle tuli maksukehotus?! kun en ole irtisanonut itteäni! Tää sivua on kusetusta! ei oo ketään aitoa!

15

2184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FuckedInTheHeAd

      On joku ihan vitun huijaussivusto tulee jotain ''automaatti meilejä'' sinulle eri käyttäjiltä jotka näyttävät aidoilta henkilöiltä, mutta tulee samoja vitun viestejä jatkuvasti niinkuin ''Moi, aikainen lintu madon nappaa'' tai jotain semmoista et saa siis oikeasti mitään vastausta keneltäkään se on vain jotain automaatti viestejä näiltä käyttäjiltä ja sinut pistetään sitoutumaan 7 päiväksi tietyllä summalla ja sen jälkeen, jos et poista sitä tunnusta 7 päivän sisällä et saa poistettua sitä ollenkaan ja sinua laskutetaan niin kauan kunnes soitat johonkin numeroon jossa sinulle vastataan englanniksi. Jouduin ite maksamaan kanssa joku päälle 100e ennen kuin sain poistettua tunnuksen tämän paskan sivuston takia..

    • kaikenlaasta

      Reagoitko tähän maksukehoitukseen jotenkin? Mitä sitten tapahtui? Kävin tuolla sivustolla ilmaisen rekisteröitymisen verran, tietävät ip-osoitteeni ja sähköpostini siis. En kuitenkaan laittanut luottokorttini numeroja, ja sain poistettuakin profiilin samantien. Katsotaan, alkavatko uhkailla sähköpostiini jotain.

      • Cenk

        Mistä pystyit poistamaan itse en löydä


    • Huolestunut123

      Meneekö tuo oikeasti ulosottoon jos ei maksa tuota muistutus summaa niiden tilille? Koska minulle tuli uhkaus viesti ja se lasku oli 140€

    • OttakaaOpiksi

      Miksi te ette lue niitä palvelun ehtoja kun liitytte johonkin? Yleensähän niissä on ehto että jos ei jäsenyyttä peru sen jäsenyyden aikana, niin se jatkuu maksullisena.

      Jos ette ole peruneet jäsenyyttä ajoissa, olette edelleen jäsen vaikka ette sivulla kävisi. Silloin teille tulee myös se jäsenmaksu maksettavaksi. Ei muutenkaan kannata liittyä kaikenlaisiin hämäräsivustoihin vain siksi että jossain vilahtaa sana seksi.

      • Huolestunut123

        Eli se menee ulosottoon jos ei maksa sitä? Mutta onko tietoa miten tuon jäsenyyden voi perua?


      • hhups

        kuka tätäkin enää katselee mutta noiden "kusetusten" irtisanominen on mainittu ja opastettu noissa palveluehdoissa. ilmoittaa vaan ylläpidolle sähköpostiosoitteensa ja käyttäjätunnuksensa sekä mainitsee irtisanovansa premium jäsenyytensä, ilmainen profiili jää olemaan ja sen poistaminen täytyy erikseen pyytää. tuolla tavalla noista järjettömistä hairahduksista pitäisi päästä erilleen.


    • Esapppii

      Oon näköjää rekisteröinny tonne vaikka en ole...sähköposti vaa täyttyy viesteistä.

    • kusetettu1

      joo ihan perseestä,koko viikon väitellyt s-postin välityksellä sopimuksen irtisanomisesta....
      ensin heille ei muka ollu posti tullu perille ja kun laitoin dokumenttia niin keksivät tollaisen jutun et olin liittynyt 12.55 ja irtisanominen oli tapahtunut 17.55 niin ei tule vuorokautta täyteen???? et ei muuta ku maksaa 150 ekee nyt kyllä tuli jo ilmoitus et nykyinen sopimus peruttu sitten tammikuussa....
      vittu mitä kusetusta

    • dafaq

      itelle tuli nyt toi et "kiitos rekisteröitymisestä, aktivoi tilisi tästä", tsekkasin alas ja sielt löytyy et "etkö halua viestejä, tästä voit poistaa tilauksesi", josta klikkaamal menee tohon et pakko aktivoida tunnus.

      noh, täähän on laiton sekä siinä että lähettää email mainontaa ilman et henkilö on ite tilannu sen ja siinä että ei pysty poistamaan tilausta ilman et hyväksyy jotain muita ehtoja siin samalla. itteä ei viel niin paljon häiritse et lähtisin ilmottamaan poliisille mut ehkä piakkoin jos noit maileja alkaa tulla enemmän...

    • huijattu

      Ei kannata ostaa coinsseja näistä. Mun tiliä on velotettu vaikka olin mökillä, eikä ollu läppäriä mukana, että oisin edes voinut ostaa "palveluja" Uhkavaatimuksia on tullut, mutta niistä en ole välittänyt, kun nimeäni en ole ilmoittanut. Pankkikortin kuoletus ja vaihto auttaa asiaa.

    • ei_kukaan_maksa

      119,70 euroa ! Deittipalvelusta. Buha ha haaa. Etuivulta näki mitä todellisuus. ... ennemin pelaisin rahat Maltalle, kai niilläkin joku 0,00001 % on voittaa käänteentekevästi mut tuo Badults on varakkaille rakkauden kipeille höpsöille jotka luule et naiset on kilteimpä maan päällä.

    • Anonyymi

      Just melkoista paskaa edes huvikseen flirttailla tyttöjen kanssa, kun kaikki me tiedetään että joku tietokone siellä vastaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näille ulkolaisille paskasaiteille tai yleensä epäilyttäville saiteille olen varovaisena luonut tilin roskasähköpostioitteella ja Aku Ankka tiedoilla, jotta pääsen tarkistamaan onko tuo todella toimiva saitti jossa oikeita ihmisiä eikä botteja.
      Kun kyselevät luottokorttitietoja ihan varmistusmielellä ,mutta eivät aio veloittaa sitä tuona koeaikana, olen käyttänyt luottokorttinumerogeneraattoria luomaan aidon näköinen numerosarjan, joka kelpaa heille. Menee yleensä läpi ja sitten kun lopetan jäsennyyteni, eli kun saitti on todettu huijarisellaiseksi, eikä lopetus onnistu helpolla, jätän sen siihen.
      Kokevat yllätyksen, kun luottokorttiyhtiö ilmoittaa että po. korttia ei ole olemassakaan.

      Enkä usko, että tämä on laitonta, koska tarkoitukseni ei ole yrittääkkään maksaa po. kortilla. Huom. Tämä ei toimi kaikkialla eli jos palveluntarjoalla on suora tarkistuslinja luottokorttifirmaan, mutta kaikilla ei näin ole.
      Jos saitti on (hyvää ei ole vielä löytynyt) hyvä, luon uuden profiilin oikeilla tiedoilla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe