Tmi Konsta Lahdenranta

Koiriakusetetaan

Varoitus Kangasalalla toimivasta yrittäjästä joka on autokauppias ja korjaaja.
Ostin viime kuussa häneltä auton (Mazda 6) jota kehuttiin ruosteettomaksi ja hienoksi. Päältä päin auto olikin nätissä kunnossa. Olihan se aikoinaan ympäri maalattukin. Vielä kauppapaikalla kysyin pohjasta ja helmoja potkein varovasti. Hän kertoi pohjan olevan moitteeton eikä tuo malli kuulemma kärsi edes moisista vioista.
Viikko oston jälkeen käytin auton Karla-huollossa ja katsastuksessa, jolloin totuus auton pohjasta paljastui. Molemmat helmat olivat aivan puhki ja pohjassa kaksi reikää. Osaa ruosteista oli peitelty massalla ja lasikuidulla. On siis hyvin epätodennäköistä että ammatikseen autoja, myös ruostekorjauksia, korjaava kaveri ei ole ollut tietoinen näistä. Varsinkin kun jälkiä oli yritetty peitellä lasikuidullakin! Otin myyjään yhteyttä välittömästi mutta hän ei kiireidensä ohella voinut puhua asiasta heti. Lupasi soitella seuraavana aamuna. Herrasta ei kuulunut seuraavana aamuna eikä hän vastannut soittoihini. Hän vastasi minulle kerran sähköpostitse jossa pääasiassa haukkui vaihdossa jättämääni autoa (lähes 550 000km ajettua vanhaa Passattia). Emme päässeet oikein yhteisymmärrykseen joten otin kuluttaja-asiamieheen yhteyttä.

Tämä Konsta onkin ovela kauppias ja jättää nyt vain vastaamatta yhteydenottopyyntöihin. Erehdyksissään hän vastasi kuluttaja-asiamiehelle mutta tavalleen kuuliaisena kertoi taas ettei oikein ehdi puhua asiasta. Hänelle annettiin taas viisi vuorokautta lisää aikaa vastata ja vastausta odotellaan yhä kaksi viikkoa myöhemmin. Minä, kuluttaja-asiamies ja oikeusaputoimisto olemme yrittäneet monesti yhteydenottoa. Konsta se vain vaikenee.

En osaa edes sanoa onko koko Tmi Konsta Lahdenrantaa enää olemassa. Osoitetiedotkin ovat netissä väärät. Ja jos joku haluaa häneltä tällä hetkellä myynnissä olevaa Passattia käydä katsomassa niin kannattaa vähän pyytää alennusta sillä sitä myydään väärillä tiedoilla (esim. vuosimalli ja kilometrimäärät ja huollot vääriä enkä usko että hän on lohkolämmitintä siihen asentanut).

Tmi Konsta Lahdenranta on antanut tähän kirjoitukseen suostumuksensa pysymällä vaiti.

Varokaa siis tätä huijaria! Oikeutta on mutta siihen menee aikaa ja hermoja!

Konstalle on lähetetty kuvat ja korjausarviot mutta Konsta vaikenee.

58

3579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juspekki

      Voi suo reppanaa, tunnen suurta sympatiaa sinua kohtaan vaikka oletkin todellinen itkuiikka. Ennen oli miehet rautaa ja autot pakkelia, nyt on autot lasikuitua, alustamassaa ja muita hyviä korjausmateriaaleja ja miehet mamman tissiposkia.

      • Anonyymi

        Konstalta parhaat biilit


    • raadinvalinta

      Vaihdoit romun toiseen romuun, ensin varsin hykertelit kun sait pommisi ujutettua valheella vaihdossa, sitten kun puoli-ilmainen ikäloppu mazda ei ollutkaan kuin uusi, tulet nettiin tuhertamaan itkua kuin pikkutyttö. Onneksi olkoon, olet voittanut kuukauden munattomimman "miehen" tittelin.

    • Koiriakusetetaan

      Kirjoittaja on muuten nainen.

      • raadinvalinta

        Mutta asenne munaton, munaton "mies" titteli kuvaa nimenomaan tätä nykypäivän itkuvalitus mentaliteettiä, ei niinkään sukupuolta. Huvittavaa, että ensin ostetaan vanha ruosteinen romu, sen jälkeen alkaa myyjän kiristäminen, yritetään saada myyjä maksamaan vanhan auton uudenveroiseksi kunnostaminen.

        Onneksi olkoon tittelistä.


    • Onkosepassatsiispommi

      Myyjä on ilmeisesti tavoitettu :D :D :D

    • Koiriakusetetaan

      "Huvittavaa, että ensin ostetaan vanha ruosteinen romu, sen jälkeen alkaa myyjän kiristäminen, yritetään saada myyjä maksamaan vanhan auton uudenveroiseksi kunnostaminen."
      Minulle myytiin siisti ja ruosteeton yksilö, ei ruosteista romua. Jos minulle oltaisiin myyty romua, asiahan olisi aivan päivän selvä eikä tästä tarvisi edes keskustella. Missään ei ole vaadittu myyjää myöskään maksamaan auton uudenveroiseksi kunnostamista.

      http://kuvapilvi.fi/k/ytaz.jpg

      • justiinsajuuihanjets

        Jos joku luulee 13v vanhan 350tkm ajetun auton olevan oikeasti täysin ruosteeton, oli myyntipuheet myyjällä mitä hyvänsä niin.....

        Sinä se varmaan uskot myös sipilän ja kumppanien jorinat siitä miten suomi tienaa ja nousee pakolaisten ansiosta....


      • siltiparempikuinopel

        Olis kiva tietää kuka tohon on hyväksytyn katsastusleiman vuosi sitten lyönyt..
        Jos nuo ruostekuvat todella on tuosta autosta.


      • Carina2-90

        On kieltämättä päässyt pahassa kunnossa liikenteeseen.


    • Menkäänyjo

      Tässä keskustelussa ei sisällön perusteella taida olla kuin nämä kaupan kaksi osapuolta. Onko tämä ainoa paikka jossa aikuiset kykenevät kauppojaan saati niiden jälkimaininkeja hoitamaan?

    • 3.osapuoli

      Etsin juuri netistä paskoja autoja, ja Google toi tänne. Olin tosiaan ajatellut ostaa itselleni tekemisen puutteen vuoksi paskan auton. Aluksi olin ajatellut Ford Mondeota, mutta tämä keskustelu toi "monnikalle" kyllä pahoja kilpailijoita? Voisitteko kertoa lisää tästä Passatista? Kuulostaakin paremmalta: Paska Passat! Mazda ei kiinnosta, koska kuulemma vaan helmat ruostuu helposti, muuten ok?

      Oon myös sitä mieltä, että Sipilä ei ikinä tajuis myydä ruosteista autoa otsikolla "Siisti ja ruosteeton yksilö".

      • kulppi

        Oon myös sitä mieltä, että Sipilä ei ikinä tajuis myydä ruosteista autoa otsikolla "Siisti ja ruosteeton yksilö".

        Varmasti totta, hän julkistaisi televisiossa: Annan virheettömän loistoautoni pakolaisten käyttöön. Ja oikeasti valtio maksaisi sipilälle tonnin kuussa autonvuokraa...

        Samaan tapaan kuin kempeleen asunto, joka "annetaan" pakolaisten käyttöön, mutta ajetaan kaikessa hiljaisuudessa läpi laki, joka takaa 6000€ kk vuokran sipilälle(n. 4-5 kertainen normaaliin verraten).


    • Toinenkiinnostunut

      Jos mua kiinnostais paska Passat niin onks tässä semmone riski et se myis mul sit hyvän Passatin? Onks mitään varmuutta millane pommi se o? Myynti ilmotuksen mukaa laadukas VW. Voiks siin olevat pommit vaihtaa ohjuksii?

    • ingenjöör

      Tmi Konsta Lahdenranta toimii siis kangasalalla. Mitä what the fuck sitten kirjoittelet hänestä autoalan sivuille?

      • filtterihattu

        muillekkin vähävaraisille hamekankaan ostajille tiedoksi ilmeisesti, niitähän täällä riittää.


    • Trollaa

      Eikös tää Kangasalan kaveri toimi juuri autoalalla? Hamekankaan ostajien sivuilta tätä kauppiasta en ekana etsis. Hyvä silti että olette sankoin joukoin saaneet tämän keskustelun näinkin hedelmälliseksi! Kun tätä alusta lukee niin varmasti monella käy mielessä että kuka nimimerkkien takana kirjoittaa. Vaikka kunnia menee, niin toisaalta maine kasvaa. Ja kaikki maine on varmasti plussaa.

    • HegHeg

      On se vaa niin kiva, ku joku ostaa vanhan auton ni saadaan aina lukea mikä liike saanut autokaupan ku ostaja itkee itkemistään toivoen saavansa toiselta yhtä idiootilta vertaistukea. Kauppias toimi aivan oikein niinku täällä palstoilla on aikaisemminkin todettu ni on suorastaan rikollista antaa tyhmän pitää rahansa.

    • kopee

      reppana konsta on kirjaillu juttuja

    • HegHeg

      Nimimerkki HegHeg ei pitäisi Konstaan liittyä mitenkään, koska tiettävästi en ole häntä koskaan tavannutkaan. Otan vain kantaa siihen kuinka vähä-älyisiä on osa halvan auton ostajista. Henkilökohtaisesti en osaa kuvitella laittavani 25 000 tai enemmin uuteen autoon, jos kerran parilla tonnilla saa aivan uutta vastaavan. 25 donaa saa 100% uuden auton ja 2.5 donaa, niin saa 10% verrattuna uuteen ja jotkut itkee kuluttajasuojaa, virhevastuuta, ei taida olla kaikki rattaat pyöriä. Itselle on aina riittänyt käytetty vikoineen /lommoineen, kun ei oikeesti uuteen ole varaakaan, niin joutuu ajelee näillä toivotaan toivotaan peleillä.

      • mieseikäitkupilli

        Sulla tuntuu olevan järki päässä. Käytetyn kanssakin pärjää mainiosti, kun ymmärtää, että käytetty on käytetty ja se voi kestää vuoden tai se voi kestää viikon ennen korjaustarvetta. Itse olen ajellut ennen paljonkin "romuilla", kertaakaan ei ole edes käynyt mielessä itkeä käytetystä myyjälle, nykyään ajelen vähän uudemmalla kalustolla, enkä kyllä itke näistäkään myyjälle jos jotain tarttee laittaa, kun en uutta oo tänäkään päivänä ostanu. Nykyisen koslani ostin 25tkm ajettuna 2v vanhana 27t€ hintaan, toistaiseksi toiminut moitteetta, ollu puoltoista vuotta ja nyt lasissa 43tkm, jos särkyy, vien korjaamolle, mut en soittele myyjälle kun mulla on munat housuissa, ei hirveen isot, mutta munat.


      • Baijerinterveiset

        Toi "Toivotaan toivotaan peleillä" on just osuva ja hyvä ilmaus vanhoista käytetyistä autoista. Huonoimmat yksilöt ovat sellaisia, ettei niillä uskalla mihinkään pidemmälle lähtee ajelee. Ne on kalliit maitotölkit, jos auto päättää levitä jo kauppamatkalla. Vituttaa sekin, jos aamulla ajelee pommilla töihin ja sitten se päättää simahtaa siihen välille. Pitää aina toivoo ja toivoo, että se leviiminen tapahtuu vasta sitten ns. syssymmällä. Paras kun pitää semmosta korjausrahastoa, ettei ne poksahtelut käy liikaa talouden päälle. Niitä kun ei niiden vanhojen romujen kanssa tapahdu ainakaan liian harvoin.
        Mulla oli joskus beemeri, missä oli joka viikko jotain vikaa. Ihme paska oli kyllä. Vasta paalaus karkoitti murheet, koska korjailu oli pelkkää tekohengitystä.


    • Sukupuolineutraali

      Nuo prosentitko ovat täysin vedenpitäviä :D :D Jos nuo kuvat pitivät paikkansa niin silloin tuo prosenttimäärä on varmasti totta. Edelliselle kirjoittajalle: Sinullalla on munat kun osaat itse viedä autosi korjattavaksi kun sulla on ollut se puoltoista vuotta? Älä ota itseesi, älkääkä muut munalliset, mutta eikös tämä mazdan ostaja huomauttanut asiasta viikon jälkeen? Eikö se ole kohtuuaika huomata? Jos kirjoittajaa on uskominen niin myyjä oli kertonut ettei pohjan kunnossa ole moittimista. Silti se oli ruostunut ilmeisesti viikossa puhki ja saanut lasikuituakin pintaan? Kuten "Hegheg" sanoi: "on suorastaan rikollista antaa tyhmän pitää rahansa." Oliko se kuitti Mazdan myyjälle vai ostajalle? Joku on siis sitä mieltä että joltain on oikein viedä toisen rahat jos on tarpeeksi tyhmä? Onko se merkki munallisuudesta että vie tyhmän rahat? En usko että edes Lahdenranta tekisi sillä tavalla mutta aiempi kommentti Hegheg:iltä viittaa ikävästi että Konsta olisi ollut fiilungissa mukana. Toisaalta, tuskin kukaan mainettaan haluaisi pilata paskoilla kaupoilla. Miksi muuten niin moni täällä urheita autokauppojaan tehnyt tahtoo ottaa munansa puheeksi? Jos joku täällä jo totesi ettei tällä foorumilla kuulu puhua autokauppiaista, niin eikös nuo keskustelut munistakin kuuluisi ihan eri foorumille?

      • mieseikäitkupilli

        Kerrotko, mitä kohtaa et ymmärtänyt?:"Itse olen ajellut ennen paljonkin "romuilla", kertaakaan ei ole edes käynyt mielessä itkeä käytetystä myyjälle, nykyään ajelen vähän uudemmalla kalustolla, enkä kyllä itke näistäkään myyjälle jos jotain tarttee laittaa"

        Kannattaa kaikkien lukea viestit joihin kommentoi, muutamaan kertaan, yrittää ymmärtää lukemansa ja jos se osoittautuu mahdottomaksi, kysyä viisaammalta. Joskus on tullut "tonninpommiin" tehtyä alta viikon jälkeen kytkinremontti, taivasalla hiekkapihalla ajorampeilla, eikä tarvinnut itkeskellä sen kummemmin myyjälle kuin nettiinkään, mutta jonkusen tunnin joutu tekee ylitöitä et sai homman maksettuu, palveli muuten kesän ja sitte joutu vaihtaa moottorin, eikä vieläkään päässy parku.


    • Liiketoimintaavainen

      Huijaus luetaan nykyään liiketoiminnaksi. Tosin huijarit pärjäävät vain niin kauan kunnes ihmiset osaavat varoa tai joku käy päästämässä huijarista ilmat pihalle.

    • VähänJäitäHattuun

      13-vuotiasta autoa "täysin ruosteettomaksi" väittävä valehtelee varmasti ja yhtälailla "täysin ruosteettomaksi" 13-vuotiasta autoa itselleen luulotteleva ostaja saa katsoa peiliin. 13-vuotias auto voi hyvinkin olla hieno, mutta täysin ruosteetonta sellaista, normaalissa käytössä ollutta, ei ole olemassakaan.

      Osaapa näemmä yksityisetkin:
      http://www.nettiauto.com/mercedes-benz/slk/7552327

      "Täysin ruosteeton!" 13 vuotias... niinpä niin...

    • Ari-Job

      Jos noin isoja reikiä ei näe tai löydä niin eihän siinä voi kuin itseään syyttää jos menee tuollaisen ostamaan. Minä kyllä peitän ennen myymistä ja kehumista tuollaiset kolot lasikuidulla niin huolella ettei siitä mene meisseli lävitse! Hiukan voi myyjää myöskin siis syyttää huolimattomuudesta ja laiskuudesta tässä tapauksessa. Toisaalta ei voi häntä syyttää peittelemisestäkään jos nuo reiät siellä jo oli. Arvaapa ap. onko isoa automäärää pyörittelevällä intoa/halua/aikaa myllätä jokaisen kauppatavaran alla tonkimassa jos siinä kumminkin on leima ja näyttää päälle päin hyvältä? Otappa mieluummin selvää kuka tuohon on lyönyt leiman lappuun!

      • pikkuruinenliike

        Juurikin, meillä n. 40 auton varasto ns "kiertää läpi" kerran kuussa, ja ei todellakaan ryömitä autojen alla tarkistelemassa mikäli leima on kirjassa, ja jos ei käytetään leimalla ja korjaamo jos on tarpeen et saa leiman. Mikäli asiakas tahtoo auton alle ryömiä, on hän vapaa sen tekemään.


    • maato

      Eipä ole konstalla kauppa käyny samat autot kuukaisi tolkulla myynnissä ja kaikkiin on huollot tehty....:)

      • Huolissain

        Etkö saa unta, ku yökaudet täällä luuraat?


    • sygo

      näppärä on tarinoimaan kerran erehtynyt kyseisen "yrittäjän" kaa asioimaan ei tapahdu toiste ;(

    • harmipaikka

      En usko tuota linkin takana olevaa kuvaa. Todennäköisesti tässä yritetään mustamaalata kyseistä liikettä. Varmaan joku paikallinen kilpailija koko jutun takana.
      Hienoa tämä nettiaika.
      Jos kuvat ja tilanne todellisia, niin kyllä on rankasti paska juttu, ja nimenomaan ollut jo paska juttu jo aika kauan, koska tuo auto ei tuolla alustalla ole voinut saada leimaa vuoden sisään.
      Ja jos on leimankin tosiaan saanut, niin sitten sulla on käynyt tosi paska tuuri.
      Auto ei kuitenkaan ole ollut niin kallis, että sun talous siihen nyt romahtaisi, onneksi.
      Ota seuraavalla kerralla joku autoja tunteva ihminen mukaan, niin vältyt moiselta.
      Itse ostin yksityiseltä muutaman tonnin auton vuosi sitten ja mulla oli ihan tyynesti kevyet ajorampit mukana ja nostin auton ylös ja tutkin pohjan.
      Ei hävettänyt yhtään ja ehkä myyjä siinä ihmetteli mun tarkkuutta, mitä väliä.
      Muutaman tonnin autoni on ruosteeton ja hyvin on toiminut. Velkaa nolla euroa autosta.

    • kmhj

      Ei ole ainoa tapaus me ostettiin auto 20.1.2016 tältä tyypiltä kerittiin ajamaan kotia 500km ja seuraavana päivänä ELI TÄNÄÄN auto rupesi savuttamaan.
      Tyyppi ei vastaa edes puhelimeen enää.... Viestejä on parikin pistetty. Remontti tulee maksamaan näillänäkymin lähempänä tonnia jos edes kannattaa korjata :( Käytetty on käytetty. Mutta pitäähän autonkestää pitempää kun päivän. Joku kuluttajasuoja tässä on oltava. Me kyllä ei jätetä tätä tähän jos ei sopua synny. En tiedä oliko hän tietoinen tästä viasta. Mutta vastuu siitä on silti kannettava yrittäjänkin.

      • Äiti_tää_meni_rikki

        Yritä nyt saada myyjään yhteys ennen, kuin alat julkisesti haukkumaan. Menetät sen pienenkin mahdollisuuden tällä asiattomalla purkauksellasi. Ostit käytetyn auton, johon tulee varmasti vikoja ennemmin tai myöhemmin. Ei myyjä voi taata sitä, kuinka pitkälle vanhalla autolla pääsee. Joku tolkku pitää käytetyn auton ostajallakin vaatimuksissaan olla tai sitten pitää vaan olla säästäväisempi ja pyrkiä saamaan edes käsiraha kokoon, että pystyy ostamaan uuden auton.


      • toinenkauppias

        Yllä hyvin kerrottu skenaario, miten voi menettää huonolla asenteella kaiken osanotto halukkuuden... ihan vaan heti ensimmäisenä haukkumalla ja syyttelemällä myyjää. En minä ainakaan minua noin huijariksi haukkuvalle antaisi osanottona kuin korvatillikan... jos siis uskaltautuisi takaisin tonteille parkuaan esittämään, yleensähän riittää kuluttajaneuvontaan ystävällisesti ohjaus www.kkv.fi hoitaa meillä virhevastuuarvioinnit "UUDET TUULET PUHALTAA 2016!" -kampanjan merkeissä....
        AVATAAN kuitenkin (taas) purkaustaan:

        "Käytetty on käytetty. Mutta pitäähän autonkestää pitempää kun päivän."
        => Niin on ja johan se on vuosia (kymmeniäkin?) kestänyt! Se, että sinulla kesti päivän, on todella huonoa tuuria. Ei sinun vika, eikä myyjänkään. Tässä lähtökohta, joka sinunkin olisi tajuttava vihastuksissakin.

        "Joku kuluttajasuoja tässä on oltava. Me kyllä ei jätetä tätä tähän jos ei sopua synny."
        => No nyt meni ihan oikein: siinä todellakin on kuluttajansuojalakiin perustuva virhevastuu. MUTTA: takuu se ei ole, sitä ei käytetyssä autossa ole. Kuluttajaneuvonta (www.kkv.fi) sieltä suositus, jota 99%:sti autoliikkeet noudattavat. Huomaathan, kun kyseessä ei ole takuu vaan kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu, sinunkin lompakkoa kuritetaan kun sinun autoasi kunnostetaan ehommaksi.

        "En tiedä oliko hän tietoinen tästä viasta. Mutta vastuu siitä on silti kannettava yrittäjänkin."
        => Eikä tiedä kukaan muukaan tiesikö vai ei, aavisteliko vai ei... 100% varmuudella hänelläkään ei ole tulevaisuuteen näkevää kristallipalloa, josta olisi päivässä hajoamisen voinut tietää.
        Vastuunsa käytetyn auton kaupoissa kantaa nimenomaan YRITTÄJÄ, yksityiseltä kun olisit ostanut, vastuu olisi YKSIN sinun.


      • toinenkauppias

        Jokainen voi päätellä, miten laaja virhevastuu on tässä autossa, kun vikana on "alkoi savuttaa"...

        http://www.nettiauto.com/bmw/525/7765774

        ...samalla voikin alkaa päättelemään, miten aiheellinen on nimimerkin "kmhj" takuu-itku uhitteluineen "Me kyllä ei jätetä tätä tähän jos ei sopua synny."


      • näitäitkijöitäriittää
        toinenkauppias kirjoitti:

        Jokainen voi päätellä, miten laaja virhevastuu on tässä autossa, kun vikana on "alkoi savuttaa"...

        http://www.nettiauto.com/bmw/525/7765774

        ...samalla voikin alkaa päättelemään, miten aiheellinen on nimimerkin "kmhj" takuu-itku uhitteluineen "Me kyllä ei jätetä tätä tähän jos ei sopua synny."

        16 vuotta vanha auto, 300tkm ajettu..... jotain tämänsuuntaista arvelinkin. On varmasti savuttanut jo useamman kymmenen tuhatta
        esim. venavarren kumit hiukka vuotaa, pientä väljyyttä. Ei vaarallista vaan normaalia ikään/km nähden, toimii vielä pitkään kun muistaa välillä hiukan lisäillä öljyä. Mutta itkuhan siitä tuli, kun rinta rottingilla esiteltiin naapurin penalle 0-käsirahalla "ostettua" halppis "reemiumia" ja pena sano"sehän savuttaa"....


      • näitäitkijöitäriittää

        Ja penahan tietää moottoreista kaiken, se putsas 60-luvulla kerran pappatunturin kaasarin....


    • dirlandaaa

      Kangasalan kauppias on kova kirjottamaan puolustuksia tänne vaikkei näköjään puhelimeen "kerkee" vastaamaan :) :)

      • pgm

        Ja sinä "tiedät", että kyseinen kauppias on tänne kirjoitellut?

        Minä kun olettaisin, että muutamakin muu kauppias on kommentoinut jälleen kerran ostajien harhaisista kuvitelmista käytetyistä autoista ja niitä myyvien liikkeiden aiheettomastakin solvaamisesta.

        Ostellaan yleisestikin tiedostetusti takuuvarmuudella ruosteherkkä 13-vuotias / 350tkm ajettu vanha paska ja hämmästellään oston jälkeen, että se tosiaankin on kulunut ja ruosteessa. (?!?)
        Toinen "sankari" ostikin vielä vanhemman 16-vuotiaan 300tkm ajetun lintan ja hämmästelee kun se savuttaa. (!?!)

        Pakkohan näihin on jotain kommentoida ulkopuolistenkin, sen verran on aivotonta itkua moiset murinat...


      • hupaisaa

        Eipä ole heippo arvata kun yksi "sankari" ei edes mainitse mistä autosta kyse ja linkitetään kuva kyseisestä autosta. kukas muukaan se tietää kuin itse kauppias. :D


      • toinenkauppias
        hupaisaa kirjoitti:

        Eipä ole heippo arvata kun yksi "sankari" ei edes mainitse mistä autosta kyse ja linkitetään kuva kyseisestä autosta. kukas muukaan se tietää kuin itse kauppias. :D

        ...niinkö? Enpäs tullutkaan ajatelleeksi, että voihan se jollekin olla ylivoimaisen vaikeaa annetuilla "vinkeillä" osata kaivaa kyseinen auto näytille.
        "me ostettiin auto 20.1.2016 tältä tyypiltä "
        Tämä riitti minulle vinkiksi, jotta vaivatta sain tuon esimerkin BMW:n ylös nostettua.


      • toinenkauppias
        toinenkauppias kirjoitti:

        ...niinkö? Enpäs tullutkaan ajatelleeksi, että voihan se jollekin olla ylivoimaisen vaikeaa annetuilla "vinkeillä" osata kaivaa kyseinen auto näytille.
        "me ostettiin auto 20.1.2016 tältä tyypiltä "
        Tämä riitti minulle vinkiksi, jotta vaivatta sain tuon esimerkin BMW:n ylös nostettua.

        ...ja tarvittaessa, niin halutessani, kuka tahansa normaaliälyinen saisi helposti kaivettua myös tämän liikkeen solvaaja vinkuaanin nimen, osoitteen ja muut yhteystiedot... ja ihan vaan tuosta itse antamastaan vinkistä "me ostettiin auto 20.1.2016 tältä tyypiltä" johdatellen...


    • kolmaskauppias

      Eiks toisella kauppiaalla ole omia murheita ku täällä toista "kauppiasta" puolustelee :), toinen kauppias tulisitko minnuukin auttamaan ku yks toinen kauppias myi huonon auton ?? Vai autteletko vaan tätä Kangasalan "kauppiasta" ??

      • BYT825onSINUNauto

        Ei tässä ketään ole autettu... kommentoitu vain ja asialliseen sävyynkin vielä, ostaja-apinaa järkiinsä tulemiseen ohjeistamalla.
        Onhan se nyt idioottimaista odottaakaan mitään ehjää saavansa, kun auto on 300tkm ajettu 16-vuotta vanha peltilehmä 3tuhannella koko summa rahoittaen (?) ulos saatu.
        http://www.nettiauto.com/bmw/525/7765774

        "Remontti tulee maksamaan näillänäkymin lähempänä tonnia jos edes kannattaa korjata :( Käytetty on käytetty. Joku kuluttajasuoja tässä on oltava. Me kyllä ei jätetä tätä tähän jos ei sopua synny."

        No tottahan toki se kannattaa korjauttaa, eihän auto ilman moottoria ole minkään arvoinen!? 16-vuotias/300000km ajettu käytetty on tosiaan käytetty, kuluttajasuojalain virhevastuu siinä on, mutta auton speksit huomioiden melkolailla nolla tuon ikäiseen autoon on se turva. Asiaa ei tietenkään kannata tuohon jättää, vatvo toki tälläkin palstalla, essonbaarissa ja saunan lauteilla vaikka pääsi kipeäksi... siinähän sitä on parkumista pitkäksi aikaa kun tuota vatvoo yöt läpeensä!

        Mutta kuten todettua; ei se niin mene, että myyjäliike sitä nyt alkaisi savuttamisen takia sinulle kunnostelemaan eurollakaan. Joku järki se on kuluttajansuojassakin ja myyjäliikkeelläkin oikeusturva.


      • voikuolisvaraa

        Parasta on tuon alustasarjan pölärit. Upea teinivaunu.


      • kirtäisinkaukaa
        BYT825onSINUNauto kirjoitti:

        Ei tässä ketään ole autettu... kommentoitu vain ja asialliseen sävyynkin vielä, ostaja-apinaa järkiinsä tulemiseen ohjeistamalla.
        Onhan se nyt idioottimaista odottaakaan mitään ehjää saavansa, kun auto on 300tkm ajettu 16-vuotta vanha peltilehmä 3tuhannella koko summa rahoittaen (?) ulos saatu.
        http://www.nettiauto.com/bmw/525/7765774

        "Remontti tulee maksamaan näillänäkymin lähempänä tonnia jos edes kannattaa korjata :( Käytetty on käytetty. Joku kuluttajasuoja tässä on oltava. Me kyllä ei jätetä tätä tähän jos ei sopua synny."

        No tottahan toki se kannattaa korjauttaa, eihän auto ilman moottoria ole minkään arvoinen!? 16-vuotias/300000km ajettu käytetty on tosiaan käytetty, kuluttajasuojalain virhevastuu siinä on, mutta auton speksit huomioiden melkolailla nolla tuon ikäiseen autoon on se turva. Asiaa ei tietenkään kannata tuohon jättää, vatvo toki tälläkin palstalla, essonbaarissa ja saunan lauteilla vaikka pääsi kipeäksi... siinähän sitä on parkumista pitkäksi aikaa kun tuota vatvoo yöt läpeensä!

        Mutta kuten todettua; ei se niin mene, että myyjäliike sitä nyt alkaisi savuttamisen takia sinulle kunnostelemaan eurollakaan. Joku järki se on kuluttajansuojassakin ja myyjäliikkeelläkin oikeusturva.

        Vittu noita bemareita. Noista kun älyää pysyä erossa, niin kaikki menee ihan mukavasti.


    • Harmaa_talous_on_pop

      Yrittäjänriistolautakunta on köyhän autoilua tukeva viranomainen. Se suosittelee yrittäjälle sellaisia velvotteita, joilla köyhäkin saa ostamansa loppuunajetun Ooppelin lähes uutta vastaavaan kuntoon. Jos yritys ei noudata suositusta, se joutuu mustalle listalle ja somessa yritys lyödään lyttyyn ja haukutaan huijariksi. Näin toimii järjestelmä, josta puuttuu asiantuntemus ja kohtuus.

      • Anonyymi

        Mutta minulla onkin V70 Volvo,stv automaatti farmari, 2.4 bensa koneella, vm 99,jo yli 20 v vanha ja ei muuten ole ruostetta,ajettu vasta 287 tuhatta,, eikä ole ostettu Konstalta, meinasin ostaa sieltä mutta autoliikkeitähän on muuallakin,,,


    • KauppaCalle

      Älytön itku, näin ammatti-ihmisen silmin Liike myy reippaammin ajettuja ja iäkkäämpiä autoja sopuhintaa, mutta näihin ei enää kyllä kuluttasuojan korjaus/korvaus säädökset sovi. Lautakunnassa Konsta voittaisi varmasti joka valituksen. Tämä on kyllä turha lautakunta käsitellä näitä asioita ja moittia aiheettomasti liikettä joka toimii lakien mukaan. Jos liike mustallalistalla, niin asia luonnollisesti muuttaa luonnettaan.

      • BYT825onILPONauto

        Se on just näin. Tuollaisen autovanhuksen ostajan pitäisi olla järjissään (Ilpolle terveisiä!) ja kyetä suhteuttamaan vaatimuksensa ja toiveensa. Halpa hinta, vanha paljon ajettu auto. Ilpo Sakarin itku-potku-raivarit ei auta kun paska on jo housuissa... eikä auta myyjänkään lompakolle huhuilu, senhän sanoo järkikin (tosin puuttuu Ilpolta?) ja onneksi myös laki. Edes virhevastuulaki ei tuollaisessa tapauksessa tule tätä Ilpoa, auton omistajaa siis, pelastamaan.


      • vastuuONnolla

        Ilpo perheineen toteaakin:
        "Me kyllä ei jätetä tätä tähän jos ei sopua synny. Mutta vastuu siitä on silti kannettava yrittäjänkin."

        Sopu syntyy nopeastikin, kun myyjäliike tai Ilpo itse kysäisee LAINMUKAISEN ohjeistuksen kuluttajaneuvonnasta. Ilpo korjaa ihan itse oman NMW:nsä.


    • Syrnä

      Ei se Konstan vika ole, jos itkijällä on varaa vain vanhaan 300 tkm ajettuun autoon. Mutta BMW piti saada. Samalla rahalla ois saanut viis vuotta uudemman pikku auton jolla puolet vähemmin ajettu ja vakuutuksetkin puolet halvemmat. Mutta sillä ei saa pimppaa tuollainen hönöpetteri.

      • hölmöläisenautokaupat

        Sit ku niit ostetaan vielä viimeisillä rahoilla, niin kun se vika tulee, niin auto jää seisomaan. Säästäähän sinä sitten löpöissä ja vakuutuksissakin, kun se on puolesta vuodesta vuoteen seisonnassa.


    • kökönmyi

      on tää konsta tainnu enempi hävitä juttuja kuin voittaaa lakituvan puolella....

    • thänkkaad

      Kiitos tästä keskustelusta! Olin juuri aikeissa lähteä kyselemään yhdestä autosta joka on tällä myyjällä myynnissä. Koska en ole mikään autoasiantuntija niin todennäköisesti olisin tullut pahanpäiväisesti höynäytetyksi!
      Itsellekin tuli mieleen tätä seuratessa, että myyjä itse kirjoittelee puolustuspuheita täällä monella eri nimimerkillä, koska miksi kukaan vieras ihminen vaivautuisi nousemaan "barrikadeille" myyjän takia jota ei edes tunne :)

      • toinenkauppias

        "...koska miksi kukaan vieras ihminen vaivautuisi nousemaan "barrikadeille" myyjän takia jota ei edes tunne :)"

        Siksi, että teissä käytetyn auton ostajissa on seassa täysiä puupäitä; kuten tästäkin viestittelyketjusta voi huomata. Jos kukaan alan ammattilainen ei teidän itkupillien ja muiden pölvästien puuta-heinää-höpinöihin kommentoisi, ehkä joskus hieman ojentaenkin, velloisi nettipalstat täynnänsä täyttä paskaa jota joku tervepäinenkin saattaisi pitää kohta totuutena.
        Siksi. Ja en tunne kyseistä autokauppiasta.


    • Anonyymi

      Täys huijari koko mies! Suosittelen kiertämään kyseisen puljun kaukaa
      Nimimerkillä yhden "täysin kunnossa olevan" auton liikkeestä ostanut --> kotimatkalla räjähti jakopää ja pikkuvikoja löytyi useiden tuhansien edestä kun alkoi tarkemmin tutkimaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe