Hätälä Oy taas valehtelee kalan alkuperän.

hätälävalehtelee

Kesällä Hätälä Oy ilmoitti että se myy Nuasjärven kuhan Oulujärven kuhana. Se on lainvastainen teko( Eviran sivuilla tietoa asiasta).

Nyt Väisäsen Juhan ja KS:n jutussa kuulema Oulujärven alamittakuhaa myydään Tampereen seudulla. Taas ilmeisesti kyse siitä, että Hätälä edelleen valehtelee kuhan alkuperän ja myy vahvistamattomien tietojen mukaan nyt Ahvenanmaalta pyydettyä kuhaa Oulujärven kuhana. ilmeisesti etelässä menee Oulujärven kuha niin hyvin kaupaksi, että Hätälän kannattaa myydä vaan Oulujärven kuhaa, oli pyydetty mistä tahansa maailman kolkasta. Tästä Hätälän valehtelusta ei näytä kertakaikkiaan tulevan loppua millään.

21

4135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jäitähattuun

      Näin se menee Juha väisänen laittoi Janne Adeniuksen fb jutun jakoon sen koommin asiaa tarkistamatta,ja mikä pahinta Pertti Granqvisti kirjoitti siitä jutun kainariin olettaen että saa kerrankin jymyjutun.Lehtimiehen täytyy olla 100% varma että tieto on tosi.Hän on ennenkin kirjoitellut mitä sattuu kalastajien asioista.Esimiehen pitäisi puuttua hänen sepustuksiinsa tai edes lukea ne,ennen lehden painoon menoa.Kyseisen marketin edustaja on oikaissut tapahtuneen virheen jossa kalataulussa on ollut väärä kuhan alkuperä,pahoitteli virhettä.ja kaikki tämä laitettiin Väisäsen toimesta Oulujärven kalastajien piikkiin.Helppo se kirjoitella kun kalastajatkinosallistuu Väisäsen elättämiseen.Tälle Adeniukselle ei tunnu kelpaavan mikään tässä maailmassa,joka asiasta valittamassa mikä liittyy kalaan,fb.stä sen voi tarkistaa.samalla sivulla on kauppiaan oikaisu asiasta.

    • järvitarkastaja

      ei taida olla kaupassa nuasen purkuputki kuhaa myynnyssä, vaikka kuitenkin on... järven nimi muuttuu oulussa. kunkukaan ei halua purkuputki kuhaa...

    • en.asiakas

      Niinhän tuo eräskin kauppa nykyään myy suomalalaista lohta ja norjalaista. Ota siitä selvä mistä se sitten on pyydetty . Se on aika laajakäsite. Minä ainakin jätän sen ostamatta. Kyllä se pitäisi pystyä kertomaan asiakkaalle mistä se on oikeesti pyydetty.

    • kaokoputki

      oisko ne ollut liisan pyytämiä kuhia. se myy paljon hätälään kalaa.

    • suolat_kohillaan

      Terrafame(tm) menetelmällä suolattua kuhaa :D

    • Saater

      Ketä se alkuperä kiinnostaa, pääasia on halpa hinta.

    • Kakalalalalakjalle

      "myy vahvistamattomien tietojen mukaan!"

      Jos et pysty vahvistamaan, lopetapa sitten koko huutelu ja ota kuikku pois persiestä.

      • siinävahvistusta

        Lue Kainuun sanomat (vanha numero). Siinä Hätälän kalanostaja Manninen itse ilmoitti, että Hätälä myy Nuasjärven kuhaa Oulujärven kuhana.


    • rysätriekaleiksi

      väisänen pyytää isolla merirysällä sitten niitä kutu kuhia. kutupaikolta. jos nappaa 5 kg mätikuhan on oulujärvestä pois miljoona kuhan poikasta. pahin mahdollinen kuhan tappaja...

    • Kyhäpoulu

      Nuo miljoona poikasta saisivat muutaman vuoden päästä miljardeja poikasia jotka taas saisivat ööh.. paljon poikasia. Kyllä on merirosvo kamala peli. Kieltäähän tuo pitäisi. Hyvä että joku viisas on tällaisen epäkohdan huomannut.

    • rysätriekaleiksi

      koko rysäpyynti pitää kieltää kutuaikana. näin säilyy arvokas kuha oulujärvessä jos ei terrafamen myrkyt niitä tapa.

    • Kalastelijaeemeli

      miten niin arvokas... roskakala, joka syö paremmat kalat kuten esimerkiksi muikun järvestä.

      • namsk

        Tosi on, kyllä hauki aina kuhan voittaa niin makunsa kuin hintansa puolesta.
        Ahven on ylivoimaisesti paras ruokakala.


    • Pirkko7722

      Hätälässä töitä tehneenä tiedän minkälaista paska kalaa myydään ja miten yöllä vanhemmasta tulee vastapyydettyä. Hätälä on vitsi !!

      • muuallemyyjä

        Aivan ketku firma se on. Maksaa kuitenkin kalastajille mutta paljon huonommin kuin toiset kalatukut.Monet kalastaajat saaneet huonoista hinnoista tarpeekseen.


    • siispoletenemmän

      kalastaja kertoi että hätälä maksaa esim . hauesta joka on todella hyvä kala. 1e. kilo. kun Helsingin kalatukku maksaa 2e. kilo. aika iso ero...

    • tuppikuha

      Minkähän takia Juha väisänen poisti you tubesta isorysävideon jossa hän listii kuhia ammattilaisen ottein.Surutta kuhalta kurkku auki ja jakoon.Samoin katosi talviverkko video jossa nippanappa mittakuhat sai maistaa miltä moranterä tuntuu kurkussa.Hyvin kuvattuja videoita vaikka puolet ajasta kuvasi omaa naamaansa.Ihmetellä saa miten vapa kalastajat voi sietää tuollaista pelleä puheenjohtajana.

      • Tuppimulk

        Kyllä tuossa kuhan kurkunaukaisussa pitäisi malttaa pieni hartaushetki viettää ja jollain lailla surua osoittaa. Nippanappa mittakuhan verenluovutus on aivan mahdottoman julmaa ja onnistuu vain pelleltä.


    • vaahtopalloja

      On aivan edesvastuutonta jos tämä kalatukku välittää vielä jormasjärven ja nuasjärven kaloja kauppoihin. kun näiden järvien ph.luvut alkaa olla jo 7. pinnassa. ja sulffaattia tulee nuaseen 2. paikasta. putkesta ja jormasjoesta.

    • 021215

      Ihmettelen kirjoituksianne kalastuksesta. Oulujärven kalat on pyydetty verkoilla, rysillä vain ehkä muutaman prosentin verran koko kalasaannosta. Troolitkin vievät poikasista enemmän kuin rysät pyytävät isoja kuhia. Kaiken kaikkiaan: yhdistäkää voimavaranne mieluummin Talvivaaraa ja Terrafamea kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe