Miten Sinä Soini kehtaat,no kyllä Sinä kehtaat

KylläPSkehtaa

Soini ei tyrmännyt hallintarekisteriä kyselytunnilla
26.11.2015

Ulkoministeri Timo Soinin (ps) mukaan hallintarekisteriuudistuksen käsittely on yhä hallituksessa kesken.

Hän sanoi eduskunnan kyselytunnilla, että on tärkeää katsoa asiaa eri kanteilta.

Aiemmin Soini on sanonut, että hallintarekisteriuudistus ei tuo parannusta nykytilaan. Hän kirjoitti blogissaan, että hallintarekisteriin sisältyy moraalisia ja käytännön ongelmia.

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) puolusti kyselytunnilla kannattamaansa hallintarekisteriä. Paavo Arhinmäen (vas) mukaan Stubb haluaa suojella veroparatiiseja ja omistusten piilottamista.

- On kylmä tosiasia, että jos tänä päivänä suomalainen haluaa kätkeä osakeomistuksiaan ulkomaille, sen pystyy erittäin helposti tekemään, Stubb vastasi.

Viranomaisista muun muassa Finanssivalvonta, poliisi, syyttäjälaitos, oikeusministeriö ja verottaja ovat lausunnoissaan arvostelleet hallintarekisterin sallimista. Stubbin mukaan 90 prosenttia lausunnoista on kuitenkin positiivisia.

Valtiovarainministeriö jätti julkaisematta vero-osastonsa hallintarekisteriuudistukseen liittyvän kriittisen lausunnon, Helsingin Sanomat uutisoi alkuviikosta. Vero-osaston mukaan hallituksen esitys uusista arvo-osuusjärjestelmää koskevista laeista heikentäisi Verohallinnon tiedonsaantimahdollisuuksia.

Lausuntoa ei ollut liitetty ministeriön maanantaina julkaisemaan yhteenvetoon. Sitä ei ollut myöskään otettu mukaan ministeriön viralliseen hankerekisteriin, johon kaikki muut lausunnot ja aiheeseen liittyvät asiakirjat on liitetty.

Stubbin mukaan järjestely oli normaali, sillä pyydettäessä lausunto oli annettu. Hänen mukaansa ministeriö yrittää aina löytää yhteisen kannan ja tulla sen kanssa julkisuuteen.

37

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinKääntyyTakki

      syyskuu 25, 201419:25 SUOMEN UUTISET
      Soini hautaisi hallintarekisterit

      Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini hämmästeli hallituksen sitkeitä suunnitelmia hallintarekisterien sallimisesta. Hallintarekisterit antavat heikentävät osakkeiden omistamisen julkisuutta antaen mahdollisuuden jopa salata osakkeiden omistamisen ja kaupan.

      Rekistereitä ovat kannattaneet pankit ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK, mutta niitä vastustavat mm. verottaja ja rikospoliisi, jonka mukaan hallintorekisterit mahdollistavat rahanpesun ja veronkierron.

      Hallitusohjelman mukaan osakkeiden omistuksen julkisuutta ei pitäisi vähentää.

      – Mikä tässä nykytilassa on sitten näin väärin, että se vaatii tällaista piilottamista? Tavalliset ihmiset joutuvat esittämään kaikki tulonsa, menonsa ja ajonsa – niin miten sitten suuret omistukset nauttisivat tällaisten hämärärekisterien suojaa? Arvoisa hallitus – tehkää yksi hyvä päätös vielä – haudatkaa tämä, Soini vetosi.

      Missä EU, siellä edelleen ongelma

      Tähän vastasi elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.), joka vastasi asiasta viimeistä päivää ennen aihepiirin siirtymistä valtiovarainministeri Antti Rinteelle (sd.), joka vastustaa hallintarekistereitä.

      – Ilmoitan nyt vastauksen, jonka Soini varmaan toivoo saavansa: kysymys liittyy EU:n lainsäädäntöön – EU:ssa säädettyyn arvopaperikeskusasetukseen, joka on suoraan sovellettavaa lainsäädäntöä kaikissa jäsenmaissa, Vapaavuori aloitti.

    • ÄänestäjienPettäjät

      Vaalilupaus taas kiville – perussuomalaiset äänesti synnytyssairaaloiden lakkauttamisen puolesta
      27.11.2015 Iltasanomat
      Perussuomalaiset vastustivat ennen vaaleja voimakkaasti synnytyssairaaloiden lakkautuksia.
      Eduskunta on hylännyt äänin 139–33 kansalaisaloitteen, jonka tarkoituksena oli se, että nykyisiä synnytysyksiköitä ei tarvitse lakkauttaa.

      Kansalaisaloite jätettiin eduskuntaan 16.6.

      Samalla tapahtui poliittinen takinkäännös. Perussuomalaiset vastustivat ennen vaaleja voimakkaasti synnytyssairaaloiden lakkautuksia.

      PS:n vaaliohjelmassa todettiin, että ”perussuomalaiset eivät hyväksy synnytysten keskittämistä vain suuriin yksiköihin. Synnytys on niin ainutlaatuinen tapahtuma, että perussuomalaiset eivät missään tapauksessa hyväksy sen tarkastelua puhtaasti säästönäkökulmasta. Suomessa on erinomaisia pieniä synnytysyksiköitä, joissa on vahvasti ammattitaitoinen, motivoitunut henkilöstö. Tätä me haluamme vaalia.”

      Toisin kuitenkin kävi. Kaikki 31 perussuomalaisten edustajaa, jotka osallistuivat tänään äänestykseen, äänestivät kansalaisaloitetta vastaan.

      Hallituspuolueiden rivit rakoilivat keskustan ja kokoomuksen osalta. Viisi keskustan ja yksi kokoomuksen edustaja äänesti vastoin hallituksen linjaa.

    • JääHistoriaan

      Soini teki poliittisen historian suurimman takinkäännön
      14.8.2015 HS
      Hallituksen EU-ministerivaliokunta linjasi torstaina, että Suomi tukee Kreikan kolmannen tukipaketin myöntämistä. Perussuomalaiset eivät vastustaneet asiaa.

      Suomen myönteinen kanta Kreikan uuteen tukipakettiin siunattiin torstaina eduskunnan suuressa valiokunnassa, jossa perussuomalaiset äänestivät yksimielisesti tukipaketin puolesta.

      Euroryhmä kokoontuu tänään perjantaina päättämään Kreikan uudesta tukipaketista. Näillä näkymin euroalueen valtiovarainministerit hyväksyvät paketin.

      Timo Soini tuskaili asiaa blogissaan. "Kreikan tukeminen on minulle katkera pala", Soini kirjoitti.

      Soini on vastustanut Kreikan tukipaketteja jo vuosia. Viime vaalikaudella Kreikan tukipakettien vastustaminen oli perussuomalaisten oppositiopolitiikan keskeisin teema.

      Soini perusteli Kreikka-linjan kääntymistä blogissaan sillä, että mikäli perussuomalaiset olisivat suuressa valiokunnassa äänestäneet hallituksen linjasta poiketen, Suomessa olisi hallituskriisi.

      Vaalien alla Soinin ainoa kynnyskysymys hallitukseen menolle oli se, että uusia Kreikka-paketteja ei tule.

      PS antoivat periksi keskeisimmässä poliittisessa vaatimuksessaan, mutta vastineeksi he eivät ole saaneet hallituksessa itselleen mitään. Heistä on tullut kovan kokoomuslaisen politiikan seurailijoita
      Työttömiä, eläkeläisiä, opiskelijoita, pieni- ja keskituloisia rangaistaan, mutta isotuloisille, kansanedustajatason palkkaa nauttiville, annetaan verohelpotuksia. Missä näkyy perussuomalaisten kädenjälki?

    • NäinTeitäKusetetaan

      Soini sai aikaiseksi poistaa autovero rikkailta. Senhän tietää jo Erkkikin, ettei vähävaraisella ola varaa ostaa edes käytettyä autoa saati sitten uutta ja vähäpäästöistä. Siis tulon siirto köyhiltä rikkaille. Sitähän se oikeistopopulisti Soinin poilitiikka on. Taas tyhmää duunaria narrataan Soinin taholta. Haloo! Aukaiskaa silmänne persujen äänestäjät!

      Soini maksattaa muutamien rikkaiden autonostajien autoveron kaikilta auton omistajilta, korottamalla ajoneuvoveron maksua 35%. Se on jo todellakin törkeää kusetusta.

    • PalkansaajaKiittääAaaaaa

      aaaaahhhhh ... lomarahan puolitus .... aaaahhhhhKyllä köyhien kyykyttäminen on ihanaa!!!!!

      Eläkeläisten kyykytys se vasta hauskaa onkin.Se ihana vallantunne, kun saa leikata lasten, vanhusten ja vammaisten rahoista ja siirtää säästöt rikkaiden autoveronalennuksiin, aaahhhh...Niinpä. Ja pitkäaikaissairaiden lääkekorvausten leikkaus ja varsinkin poistoSoini valehtelee niin ihanasti...

      Palkkojen alennus paikallisesti, lomarahan puolitus, sairausajan palkattomuus - aaaaaaaaaahhhhhhh...

      Erityiskorvattavien lääkkeiden omavastuu, asumistuen leikkaaminen, työttömyysturvan heikentäminen - aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh...

      Näin persuna on ihanaa kasvattaa tuloeroja .... aaaaaaaaaahhhhh

      Lomarahojen puolitus .... aaaaahhhhhh

      Sairausajan karenssi, lomarahojen puolitus, ylityökorvausten leikkaus, paikallinen sopiminen, ansiopäivärahapäivien vähentäminen... aaaaaaaaaahhhhhhhhhh!

      Leikataan koulutuksesta ....oooohhhh.....aaaaahhhh

      Vuorotteluvapaan ehtojen kiristykset ... aaaahh ...

      Eläkkeiden indeksikorotuksen jäädyttäminen ..... ...aaaaaahhhh

      Palkaton itsenäisyyspäivä ..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

      Lomarahat alas - ooooooohhhhhhhhhhhhhhh

      Sairauspäivärahan karenssi - uuuuuuuuuhhhhhhhhhhh

      Arkipyhien palkallisuus pois - aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

      Palkat alas paikallisilla sopimuksilla - ooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh

      Ansiopäivärahakauden lyhennys - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh

      sote-alueiden määrää ihaillen .......aaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHH

      Duunareille palkaton sairasloma .... aaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHaaaaaahhhh .... lisää mamuja ... ooooohhhHHHHH

      Kyllä rikkaiden autoveron alennuskin tuntuu ihanalta ...aaaaaaaaahhhhhhhhhh

      Vuosilomapäivien leikkuri ...aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

    • PersusPolitikointia

      KOK HALLITUS 2014
      26.3.2014
      Soini sopeutuspaketista: Sisäinen kohdentaminen pielessä
      Soinin mukaan pienituloiset lapsiperheet olisi pitänyt jättää rauhaan.

      Oppositiojohtajat Juha Sipilä (kesk.) ja TImo Soini (ps.) moittivat hallituksen linjaa leikata lapsiperheiltä.– Tällä, että pistetään lapsiperheet maksamaan, ei ole minkäännäköistä taloudellista merkitystä, mutta hirveä symbolinen merkitys.

      PERSU KEPU HALLITUS 2015

      Lapsia, koululaisia ja opiskelijoita kyykytetään

      Sipilän oikeistohallituksen ohjelma rankaisee monin tavoin lapsia ja lapsiperheitä. Lasten päivähoito-oikeutta rajoitetaan, hoitomaksuja korotetaan ja lapsien ryhmäkokoja suurennetaan. Lapsilisien indeksisidonnaisuus lopetetaan ja työtätekevien kovalla taistelulla rakennettu koko lapsilisäjärjestelmä on vaarassa.

      Opetuksen, tieteen ja kulttuurin leikkaukset ovat yhteensä 556 miljoonaa. Peruskoulujen luokkakoot kasvavat, opettajien ja kouluavustajien määrää karsitaan, opetustiloista tingitään ja koululaisia jalkautetaan ulkoliikuntaan.

      Opiskelijoiden tulevaisuuskaan ei näytä hyvältä. Yli sata lukiota on lakkautuslistalla. Opintotukea leikataan 150 miljoonalla ja opiskelijoita painostetaan lainanottajiksi. Ja aikuiskoulutuksen tuestakin niistetään 70 miljoonaa.

      Korkeakoulut menettävät määrärahojen indeksien jäädytyksessä 115 miljoonaa.

    • PopulistinUlostulo

      Ministeri Lindström haluaa turvapaikanhakijat töihin

      Minä haluaisin suomalaisille pitkäaikaistyöttömille ja nuorille töitä, olen toivonut jo pidenpään.

      • Anttila-Fani

        Lindström ei maksaisi palkkaa turvapaikanhakijoille. He joutuisivat ehkä siivoamaan asuntonsa, tekemään lumitöitä ym. Nyt pihatalkkarit ym hoitaa ne hommat, kun sotilaat lepää.


      • MersunMalliin

        Alkaa linströmmilläkin (työttömyysministeri, PS) olla laporantti koulutuksella vitsit vähissä jotain pitää keksiä että on media seksikäs ja julkisuudessa kyllä me persut hoidetaan.
        Vaikka Viron mallia kopioimalla kun ei omat eväät riitä.


    • KolmiLoikkaSSS

      Soini: Ranska esitti avunpyynnön – Suomi valmistautuu lähettämään joukkoja Maliin

    • Kotkan-Siipi

      Tänä syksynä ruotsidemokraatit on muun muassa hyllyttänyt jäsenensä, joka ehdotti, että pakolaisia pitäisi olla vastassa Juutinrauman sillalla konekiväärin kanssa. Puolue erotti hiljattain myös suuren joukon entisen nuorisojärjestönsä jäseniä, koska näillä katsottiin olevan suhteita kiihkokansallisiin liikkeisiin. Lopulta koko nuorisojärjestö potkaistiin pihalle liian nationalistiseksi katsotun puheenjohtajavalinnan takia.

      Tämäkin on ero perussuomalaisiin.

      Niin kansanryhmää vastaan kiihottamisesta tuomittu Jussi Halla-aho, ”neekeriukoista” puhunut Teuvo Hakkarainen kuin kansalliskiihkoisesti Facebookissa kirjoitellut Olli Immonen ovat saaneet pitää jäsenyytensä puolueessa.

      PS. Kuten muutama kotkalainenkin, ovat saaneet pitää jäsenyytensä puolueessa.

    • Diinare_
    • KylläKansaTietää

      Jos edellisen hallituksen valtiovarainministeri Urpilainen (sd.) olisi puhunut potaskaa eduskunnalle, oppositiojohtaja Soini (ps.) olisi nostanut metelin. Nyt tukee Stubbia (kok.). Näin se vallan korruptio toimii ja porvari tukee porvaria. Missä persujen rehellisyys?
      Persut ajaneet kokoomuksen ohi oikealta.

    • KiitosPersutKiitos

      Jopa 99 poliisia poistuu harmaan talouden torjunnasta
      Poliisi on jäämässä vaille lisärahoitusta harmaan talouden torjuntaan tulevina vuosina. Kevään budjettiriihessä lisämäärärahoja lupailtiin syyttäjälaitokselle ja verohallinnolle.

      • ifheökjd

        Käsittääksesi poliisiasia peruttiin Soinin vaatimuksesta.


    • NämäMuistetaanPS

      Soini kirjoittaa historiaa

      A) Kreikan kolmas tukipaketti. Soini vastusti sitä mutta hallitukseen mukavalle palkalle kokoomuksen päällystakkina, niin johan meni heittämällä lävitse. En liene tarvitse esimerkkiä, kaikkihan tämän Vaalipetoksen tietävät.

      B) Pienituloisilta leikkaaminen. Soini sanoi ennen vaaleja näin: " Meillä on suomalaisessa yhteiskunnassa noin miljoona ihmistä suurin piirtein tuhannen euron tuloilla. Siltä porukalta ei voi, ei saa, eikä ole varaa leikata, Soini toteaa tiedotteessaan." Tämä paljastui valheeksi, kun SSS-miehet päättivät leikata mm. lääkekorvauksia ja nostaa terveyskeskusmaksuja.

      C ) Turvapaikkaturismista piti tehdä loppu. Mites kävikään? Muutamassa kuukaudessa kymmenkertaistettiin koko edellisen vuoden saldo ilman mitään toimenpiteitä tai ehdotuksia rajojen sulkemisesta.



      D) autovero piti poistaa. Juu saatiin satasen alennus. Sen suuruisen alennuksen on pystynyt ihan itse tinkimään autokaupassa. Jopa suurempia alennuksia ja varustepaketteja.
      Sen sijaan käyttömaksut nousivat.
      Romutuspalkkiokin oli edellisen hallituksen kädenjälki.



      E) Vanhustenhoito piti laittaa kuntoon. Sanoivat vaaleissa, että veteraanien ja vanhusten paikka ei ole märissä vaipoissa.

      No mitä tekivät. Leikkasivat hoitajamitoitusta entistäkin pienemmäksi. Entistä vähemmän hoitajia per vanhus ja entistä enemmän vanhuksia märissä vaipoissa.
      Hallitus kurittaa jälleen vanhuspalveluja
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100720480861_uu.shtml



      F) Suomen "suurinta" TYÖVÄEN-puoluetta johtaakin REBUBLIKAANI
      Timo Soini julistautui vaalien jälkeen amerikkalaistyyliseksi Rebublikaaniksi. Tällä ja suomalaisittain "työväenpuolueella" ei ole mitään yhteistä.
      Miksei Soini kertonut tätä vakavaa seikkaa vaalikeskusteluissa, ENNEN vaaleja !

      • IsäAurinkoinen44

        Kaj Turusta lainaten:

        Ihmiset näkevät vielä hallituksen vaikeiden leikkausten positiiviset vaikutukset.
        Perussuomalaisia äänestäneet Kotkalaiset, malttakaa vielä 3 vuotta.


    • TimoOnKingi

      Kyllä, Timo Soini uskoo omaan linjaansa – Soini kielsi 4 kertaa neljässä minuutissa pettäneensä lupauksensa äänestäjille

      Eduskuntavaalien alla perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini moitti muita puolueita köyhien unohtamisesta. Vaalien jälkeen hallituksessa perussuomalaiset ovat olleet mukana säästöissä, jotka leikkaavat muun muassa lapsiperheiltä ja työttömiltä.

      Marja Sannikka: Vaalien alla te moititte muita puolueita, että ne ovat kokonaan unohtaneet köyhän asian. Ohjelmassa sanotte muun muassa näin: Mielivaltaisten leikkausten on loputtava ja 90-luvun laman virheitä ei tule enää toistaa. Suomalaisista on ryhdyttävä nyt huolehtimaan. Nyt sitten vaalien jälkeen olette tehnyt seuraavaa: Leikkaatte eläkeläisiltä, lapsiperheiltä ja työttömiltä, heikennätte työllisten asemaa, heidän palkkaa ja etuja - erityisesti pienipalkkaisten naisten. Myönsitte Kreikalle kolmannen lainapaketin ja maahan tulee ennennäkemätön määrä turvapaikanhakijoita, joista osan te otatte tänne vapaaehtoisesti. Tämän valossa, niin onhan tämä ihan mieletöntä lupausten pettämistä.
      Ulkoministeri Timo Soini (ps.): Ei pidä paikkaansa. (1. kerta)

      MS: Onko sun mielestä totuus asiassa oikeesti se, että te olette pystyneet edistämään teidän tavoitteita tarpeeksi?
      TS: Ei tarpeeksi, aina pitää pyrkiä parempaan, mutta on pystytty. (2. kerta)

      MS:Oletko sitä mieltä, että perussuomalaiset ovat pystyneet edistämään juuri köyhän asiaa hyvällä tavalla?
      TS: Ei ole täysin pystytty. En mä ole pettänyt yhtään mitään. (3. kerta)

      MS: Et mitään ole pettänyt?
      TS: En ole pettänyt. (4. kerta)

    • YovartijaJuho

      Politiikan änkyrät

      Perussuomalaiset on klassinen populistipuolue, joka herravihallaan lietsoo kateutta ja kaunaa. Aina kun maan taloudessa menee huonosti, populistit nostavat kannatustaan. 1930-luvulla nousivat Lapuan liike ja Isänmaallinen kansanliike. Lama ja työttömyys loivat niiden kasvupohjan aivan kuten ne tänäänkin ylläpitävät perussuomalaisten menestystä.
      1960-luvulla nousi uusi populistiliike, Suomen maaseudun puolue, joka eli runsaat 20 vuotta. Sen pitempään tuskin elää SMP:n seuraajakaan, Perussuomalaiset. Sen lopun alku häämöttää jo.

      Persujen ongelma ei ole sen harjoittama politiikka, vaan puolueen sisäiset ongelmat. Populistipuolueeseen kerääntyy aina luonnevikaisia änkyröitä, jotka riitelevät ja käräjöivät. Esimerkiksi Kymenlaaksossa, entisessä demarilinnakkeessa, on nykyisin persujen valta, jota he murentavat loputtomalla keskinäisellä rettelöinnillä.

      Kymenlaakson pahin rasisti on perussuomalainen kansanedustaja, jonka ulkomaalaistaustainen vaimo otti heidän yhteisen lapsensa ja pakeni Ranskaan. Tätä lapsidraamaa joutuvat muut nyt seuraamaan. Kansanedustaja kehuu televisiossa olevansa maahanmuuttoasioiden tuntija, sillä hän on työskennellyt pakolaiskeskuksen yövartijana.

      • HirvosenLakitoimisto

        Iltalehti Julkkisten Sanan Neuvostoon kirjoituksista Eerolan kohdalla ,työskentely pakolaiskeskuksen yövartijana pätevöitti kansanedustajaksi.


    • PersujenSananvapaus

      Näkökulma: Propagandaministeri Soini
      23.12.2015Iltalehti
      Saako Suomen ulkoministeri väittää suomalaista mediaa valehtelijaksi?

      Sivistyneeseen Eurooppaan kuuluvassa Suomessa on perinteisesti kauhisteltu maita, joissa poliitikot ottavat vallan omiin käsiinsä ja laittavat heitä arvostelevat toimittajat vankilaan, ja julistavat vähätellen kansalle, että mediaan ei kannata luottaa.

      Eräs tällainen kehitysmaa on aivan ABC-huoltamoidemme vieressä: Vladimir Putinin johtama diktatuuri Venäjä.

      Meillä samoilla linjoilla on perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini.

      Soini käytti jo elokuun puoluekokouksen puheessaan minuuttikaupalla siihen, että kertoi kokousväelle kotimaisen median vääristelevän ja valehtelevan. Viesti upposi hyvin jo valmiiksi niin sanottuun valtamediaan epäileväisesti suhtautuvaan persukansanosaan.

      Hbl: Timo Soini boikotoi KSF Median lehtiä - ei anna haastatteluja

      Mediatutkija: Ei Soini voi vaatia mediaa sensuroimaan itseään

      Hallinto-oikeuden professori: Soinin pitäisi olla tasapuolinen

      • SuurinTyöväenpuolue

      • EerolanÄänestäjä

        Perussuomalaiset asialla:

        * Omaishoidontuki nousee
        *Toimeentulotuki siirretään kelalle
        *23€ lisää takuueläkkeeseen
        *Ylevero poistuu pienituloisilta
        * Harmaantalouden poistouhanalla olevat 99 poliisinvirkaa SÄILYY

        Katsokaa linkki " Marjan vallassa TIMO SOINI" sieltä tulee lisää näitä asioita joita palstalaiset EIVÄT OLE MUKAMAS KUULLEETKAAN


      • OppositioKuittaa

        Oikein tai väärin, näin on marjat, Soini kirjoittaa.

        Toimeentulotuki siirretään kelalle, heh heh heeeeeeeeeeeeeeeeee


      • HerrojenMarjakori
        EerolanÄänestäjä kirjoitti:

        Perussuomalaiset asialla:

        * Omaishoidontuki nousee
        *Toimeentulotuki siirretään kelalle
        *23€ lisää takuueläkkeeseen
        *Ylevero poistuu pienituloisilta
        * Harmaantalouden poistouhanalla olevat 99 poliisinvirkaa SÄILYY

        Katsokaa linkki " Marjan vallassa TIMO SOINI" sieltä tulee lisää näitä asioita joita palstalaiset EIVÄT OLE MUKAMAS KUULLEETKAAN

        ”Myönnytyksistä seuraa iso lasku” – Erikoistutkija Talouselämässä, kun Soini lähti ”herrojen kanssa marjaan”

        Hän viittaa perussuomalaisiin, joiden lähtökohta jo hallitusneuvotteluissa oli epäedullinen. Keskusta ja kokoomus saattoivat jyrätä tiukan paikan tulleen perussuomalaisten kannan.

        – Siksi perussuomalaiset joutui tekemään hallitusneuvotteluissa suurimmat myönnytykset. Myönnytyksistä seuraava lasku tulee perästä, Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkijana toimiva Railo varoittaa.

        Perussuomalaiset kannatti valtiontalouden velkaantumisen taittamista laskuun ja 2–3 miljardin euron leikkauksia.

        – He kuitenkin suunnittelivat saavuttavansa säästöt leikkaamalla kehitysavusta, maahanmuuton kustannuksista, EU-jäsenmaksuista, yritystuista ja tuulivoiman syöttötariffeista. Samaan aikaan perussuomalaiset vastusti vaaliohjelmassaan näyttävästi sosiaaliturvan leikkauksia.

        Railo korostaa, että leikkauslistan suurissa asioissa kokoomus ja keskusta ovat kuitenkin kävelleet perussuomalaisten yli.

        – Näistä merkittävin on sosiaaliturvan indeksien jäädytys, jota perussuomalaiset kategorisesti vastusti. Samoin perussuomalaiset vastusti sosiaaliturvan ja terveydenhuollon leikkauksia, jotka nekin toteutuvat.


    • SorrySiitä

      J.Kierola, Eduskunta kuittaa , osui ja upposi. Näinhän meille kävi, Kok , Kepun ja EK n salkunkantajille.

    • Roikkuperhsu

      Persu roikkuu hallituksessa Kokoomuksen ja Keskustan kumileimasimena. Nyt on puolueelle tärkeintä että roikutaan hallituksessa, vaikka ei pystytä viemään mitään merkittävää köyhän taloutta tukevaa esitystä läpi. Älä vaan Juho tule kertomaan siitä TV maksusta tai Rikkaan autoveron alennuksesta. ATK laiset Kotkassa ehdotti sinulle jotain, mutta luistat niin kuin aina ennenkin. Vai kerrotko taas toisenlaisilla "sanoilla", niin kuin sinulla on tapana.

    • Perseestäkös

      Kuinka yksikään persu ilkeää enää puhua mitään politiikasta. Täysin lööperiä kaikki heidän horinansa ennen vaaleja. Tie on kuljettu loppuun tämän vaalikauden aikana.

    • LeikkikalutPoisvaan

      Ministeri Niinistö ja Karjalan männyt

      Jussi Niinistö: Puo­lus­tus­voi­mien ra­ken­ne­uu­dis­tuk­ses­sa menivät puurot ja vellit sekaisin
      ( Kirj. huom. niin on mennyt Niinistöltäkin )
      9.9.2015 KALEVA

      Vastikään Puolustusvoimien rajuja supistuksia perusteltiin järki- ja taloussyillä.– Rakenneuudistuksessa menivät puurot ja vellit sekaisin, sillä siihen kytkettiin edellisen hallituksen 10 prosentin puolustusmenojen leikkaus.

      10.10.2015 ESS
      Sdp:n lahtelainen kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja Mika Kari toivoo puolustusministeri Jussi Niinistöltä pikaista selvitystä Puolustusvoimien taloustilanteesta ja säästöistä.

      - Helsingin Sanomien uutinen Puolustusvoimain salaisista uusista talousohjeista on hälyttävä. Vastoin aikaisempia puheita Puolustusvoimain kotimaan valvonta ja harjoittelutoimintaa ollaan supistamassa, Kari kommentoi tiedotteessa.

      Salainen suunnitteluohje paljastaa: puolustusvoimat joutuu karsimaan toimintaansa
      10.10.2015 HS
      Puolustusvoimat joutuu alentamaan toimintansa tasoa vuosina 2016–2020. Syynä on toimintamenoissa oleva rahoitusvaje.Puolustusministeri Jussi Niinistön puolueen perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelman pääteemoja oli Puolustusvoimien rahoituksen nostaminen riittävälle tasolle.Henkilöstömenoihin tavoitellaan lähes 60 miljoonan euron säästöjä vuosina 2016–2020.Henkilöstökuluja pienennetään muun muassa siten, että varusmiehiä kouluttavien sopimussotilaiden määrää vähennetään. Tiloihin liittyvillä sopeutuksilla pyritään 5–27 miljoonan euron vuosisäästöihin.Sotalaivojen, hävittäjien ja helikoptereiden käyttöä vähentämällä tavoitellaan ensi vuonna 3,7 miljoonan euron säästöjä ja vuosina 2017–2020 yhteensä 7,2 miljoonan euron vuosisäästöjä.

      PS. PERSUT ELVYTTÄÄ PUOLUSTUSVOIMIA

    • LeikkikalutPoisvaan

      Ministeri Niinistö ja Karjalan männyt,eihän me mutta muut

      Jussi Niinistö: Puo­lus­tus­voi­mien ra­ken­ne­uu­dis­tuk­ses­sa menivät puurot ja vellit sekaisin
      ( Kirj. huom. niin on mennyt Niinistöltäkin )
      9.9.2015 KALEVA

      Vastikään Puolustusvoimien rajuja supistuksia perusteltiin järki- ja taloussyillä.– Rakenneuudistuksessa menivät puurot ja vellit sekaisin, sillä siihen kytkettiin edellisen hallituksen 10 prosentin puolustusmenojen leikkaus.

      10.10.2015 ESS
      Sdp:n lahtelainen kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja Mika Kari toivoo puolustusministeri Jussi Niinistöltä pikaista selvitystä Puolustusvoimien taloustilanteesta ja säästöistä.

      - Helsingin Sanomien uutinen Puolustusvoimain salaisista uusista talousohjeista on hälyttävä. Vastoin aikaisempia puheita Puolustusvoimain kotimaan valvonta ja harjoittelutoimintaa ollaan supistamassa, Kari kommentoi tiedotteessa.

      Salainen suunnitteluohje paljastaa: puolustusvoimat joutuu karsimaan toimintaansa
      10.10.2015 HS
      Puolustusvoimat joutuu alentamaan toimintansa tasoa vuosina 2016–2020. Syynä on toimintamenoissa oleva rahoitusvaje.Puolustusministeri Jussi Niinistön puolueen perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelman pääteemoja oli Puolustusvoimien rahoituksen nostaminen riittävälle tasolle.Henkilöstömenoihin tavoitellaan lähes 60 miljoonan euron säästöjä vuosina 2016–2020.Henkilöstökuluja pienennetään muun muassa siten, että varusmiehiä kouluttavien sopimussotilaiden määrää vähennetään. Tiloihin liittyvillä sopeutuksilla pyritään 5–27 miljoonan euron vuosisäästöihin.Sotalaivojen, hävittäjien ja helikoptereiden käyttöä vähentämällä tavoitellaan ensi vuonna 3,7 miljoonan euron säästöjä ja vuosina 2017–2020 yhteensä 7,2 miljoonan euron vuosisäästöjä.

      PS. PERSUT ELVYTTÄÄ PUOLUSTUSVOIMIA

    • LeikkikalutPoisvaan

      Ministeri Niinistö ja Karjalan männyt,eihän me mutta muut

      Jussi Niinistö: Puo­lus­tus­voi­mien ra­ken­ne­uu­dis­tuk­ses­sa menivät puurot ja vellit sekaisin
      ( Kirj. huom. niin on mennyt Niinistöltäkin )
      9.9.2015 KALEVA

      Vastikään Puolustusvoimien rajuja supistuksia perusteltiin järki- ja taloussyillä.– Rakenneuudistuksessa menivät puurot ja vellit sekaisin, sillä siihen kytkettiin edellisen hallituksen 10 prosentin puolustusmenojen leikkaus.

      10.10.2015 ESS
      Sdp:n lahtelainen kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja Mika Kari toivoo puolustusministeri Jussi Niinistöltä pikaista selvitystä Puolustusvoimien taloustilanteesta ja säästöistä.

      - Helsingin Sanomien uutinen Puolustusvoimain salaisista uusista talousohjeista on hälyttävä. Vastoin aikaisempia puheita Puolustusvoimain kotimaan valvonta ja harjoittelutoimintaa ollaan supistamassa, Kari kommentoi tiedotteessa.

      PS. PERSUT ELVYTTÄÄ PUOLUSTUSVOIMIA

      Salainen suunnitteluohje paljastaa: puolustusvoimat joutuu karsimaan toimintaansa
      10.10.2015 HS
      Puolustusvoimat joutuu alentamaan toimintansa tasoa vuosina 2016–2020. Syynä on toimintamenoissa oleva rahoitusvaje.Puolustusministeri Jussi Niinistön puolueen perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelman pääteemoja oli Puolustusvoimien rahoituksen nostaminen riittävälle tasolle.Henkilöstömenoihin tavoitellaan lähes 60 miljoonan euron säästöjä vuosina 2016–2020.Henkilöstökuluja pienennetään muun muassa siten, että varusmiehiä kouluttavien sopimussotilaiden määrää vähennetään. Tiloihin liittyvillä sopeutuksilla pyritään 5–27 miljoonan euron vuosisäästöihin.Sotalaivojen, hävittäjien ja helikoptereiden käyttöä vähentämällä tavoitellaan ensi vuonna 3,7 miljoonan euron säästöjä ja vuosina 2017–2020 yhteensä 7,2 miljoonan euron vuosisäästöjä.

    • LeikkikalutPoisvaan

      Ministeri Niinistö ja Karjalan männyt,eihän me mutta muut

      Jussi Niinistö: Puo­lus­tus­voi­mien ra­ken­ne­uu­dis­tuk­ses­sa menivät puurot ja vellit sekaisin
      ( Kirj. huom. niin on mennyt Niinistöltäkin )
      9.9.2015 KALEVA

      Vastikään Puolustusvoimien rajuja supistuksia perusteltiin järki- ja taloussyillä.– Rakenneuudistuksessa menivät puurot ja vellit sekaisin, sillä siihen kytkettiin edellisen hallituksen 10 prosentin puolustusmenojen leikkaus.

      10.10.2015 ESS
      Sdp:n lahtelainen kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja Mika Kari toivoo puolustusministeri Jussi Niinistöltä pikaista selvitystä Puolustusvoimien taloustilanteesta ja säästöistä.

      - Helsingin Sanomien uutinen Puolustusvoimain salaisista uusista talousohjeista on hälyttävä. Vastoin aikaisempia puheita Puolustusvoimain kotimaan valvonta ja harjoittelutoimintaa ollaan supistamassa, Kari kommentoi tiedotteessa.

      PS. PERSUT ELVYTTÄÄ PUOLUSTUSVOIMIA

      • PäätäMäntyyn

        Näin sitten meidän SSS hallitus hämää kansalaisiaan

        Salainen suunnitteluohje paljastaa: puolustusvoimat joutuu karsimaan toimintaansa
        10.10.20 HS


        Puolustusvoimat joutuu alentamaan toimintansa tasoa vuosina 2016–2020. Syynä on toimintamenoissa oleva rahoitusvaje.Puolustusministeri Jussi Niinistön puolueen perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelman pääteemoja oli Puolustusvoimien rahoituksen nostaminen riittävälle tasolle.Henkilöstömenoihin tavoitellaan lähes 60 miljoonan euron säästöjä vuosina 2016–2020.Henkilöstökuluja pienennetään muun muassa siten, että varusmiehiä kouluttavien sopimussotilaiden määrää vähennetään. Tiloihin liittyvillä sopeutuksilla pyritään 5–27 miljoonan euron vuosisäästöihin.Sotalaivojen, hävittäjien ja helikoptereiden käyttöä vähentämällä tavoitellaan ensi vuonna 3,7 miljoonan euron säästöjä ja vuosina 2017–2020 yhteensä 7,2 miljoonan euron vuosisäästöjä.


      • Tyhmäon

        Jarssu ei pystynyt pitämään annettua roolia kasassa, mutta täällä sönkkää paskaa kun muuta ei pysty tekemään.


      • einimimerkkiäoleHAHhah

        >Syöksy pysähtyi. Kansalla on vahva luottamus Soiniin.


    • Korpi-Soturi

      Jokohan joutilaat aikuiset sotaa leikkivät viimein siivotaan, metsäraha saalistajat.

      Puolustusministeri Jussi Niinistön puolueen perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelman pääteemoja oli Puolustusvoimien rahoituksen nostaminen riittävälle tasolle.Henkilöstömenoihin tavoitellaan lähes 60 miljoonan euron säästöjä vuosina 2016–2020.

    • KylläPersutKehtaa

      Soini ajaa muun hallituksen kanssa koko kansan palkka-alea, mutta ryhtyy nyt vastustamaan maahanmuuttajien palkka-alea.

      - Herääkin kysymys, mistä Soinin äkkikäänteessä on kysymys. Onko Soini laajemminkin muuttamassa kantaansa palkka-aleen? Tähän saakka nähty Soinin toiminta ei ole kovin johdonmukaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe