DanskeBankista YT kierros

BankFeed4

http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2016/01/18/yle-danske-bank-aloittaa-yt-neuvottelut/2016617/12?pos=tuoreimmat
***

Onko tämä jo aiemmin rankasti supistuneen DB:n siirtyminen täys digitaaliseksi pankiksi ?
Jossa asioidaan älypuhelimen/tabletin/ web:in /puhelinpankin välityksellä sekä jossa rahankäsittely on OTTO / TalletusOTTO verkoston varassa. Nyt siiretään työtehtäviä Liettuaan. S-Pankissa alkaa ruuhka lisääntyä Huhtikuun lähetyestä. Suomen viimeinen konttori on joko Espoon Sello tai Helsingin Makkaratalo,Helsingin Lassilan Finanssikeskuksen konttori suljettiin Heinäkuusta 2015.

7

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bankfeed4
    • Suomi_kallis

      Toisaalta ohan DB kansainvälinen pankki ja jos sillä on Liettuassa omaa toimintaa edullisempaan hintaan tehdä, niin miksi se ei rutiinitoimintojaan siirtäisi sinne. Sangen viisasta pankin kannalta. Näinhän muutkin kansainväliset yritykset toimivat. Itsellänikin Nokian talvirenkaat autossani, jotka valmistetaan pääosin Venäjällä. Esimerkkejä tällaisesta on vaikka kuinka.

      • BankFeed4

        "Toisaalta ohan DB kansainvälinen pankki ja jos sillä on Liettuassa omaa toimintaa edullisempaan hintaan tehdä, niin miksi se ei rutiinitoimintojaan siirtäisi sinne. Sangen viisasta pankin kannalta. Näinhän muutkin kansainväliset yritykset toimivat. Itsellänikin Nokian talvirenkaat autossani, jotka valmistetaan pääosin Venäjällä. Esimerkkejä tällaisesta on vaikka kuinka."

        Näin voi miettiä aikansa. Sitten jos pitää asioida konttorissa, niin onko niitä kohta Suomessa ? Ottaakko lento vaiko laiva että pääsee ruåtsiin / Tanskaan pankkikonttoriin asioimaan jos asiaa ei voi hoitaa verkkopankin tai puhelinpankin välityksellä. Konttorit ovat auki arkisin, että siinä miettimään matkaa pankkiin jos on töissä arkisin. Samoin kielitaidon pitää olla kunnossa.
        ****

        Mutta jos pankki lopetti Irlannissakin toimintansa, se tapahtunee suomessakin jos
        vähittäispankkitoimintaa ei saada kannattavaksi, tosin Danske kuppaa suomen vähittäispankkitoimintansa varmaan S-Pankille sopivalla hinnalla pitäen suurasiakkaat itsellään, ellei pankki aivan läpimätä ole jolloin kaupataan kaikki vastuineen hämmästyttävän alhaisella kauppasummalla.

        Silloin siiretään kaikki S-Pankin kuosiin eli palvelut Prismassa / Sokoksesta isommat palvelut sekä Sale/Alepa/S-Market/Prisma/ABC peruskäteispalvelut sekä R-Kioskista laskunmaksu. FIM hoitaa vaativammat asiakkaat sekä S-Pankki itse
        perustapaukset. S-Pankin hoteista palvelu voi vain parantua.


      • Tyytyväinen_asiakas

        Ei S-Pankilla ole rahaa ostaa Danske Bankia. Onko sinulla tarkempaa tietoa siitä, että DB:n toiminta olisi tappiollista Suomessa? Itse olen ko. pankin asiakas ja konttoria olen tarvinnut viisi vuotta sitten, kun Pietarin matkalta jäi ruplia talletettavaksi euro-tilille. Muuten olen pärjännyt nettipankin käytöllä. Kaikki pelaa.


      • BankFeed4
        Tyytyväinen_asiakas kirjoitti:

        Ei S-Pankilla ole rahaa ostaa Danske Bankia. Onko sinulla tarkempaa tietoa siitä, että DB:n toiminta olisi tappiollista Suomessa? Itse olen ko. pankin asiakas ja konttoria olen tarvinnut viisi vuotta sitten, kun Pietarin matkalta jäi ruplia talletettavaksi euro-tilille. Muuten olen pärjännyt nettipankin käytöllä. Kaikki pelaa.

        Päivän poiminta: http://www.taloussanomat.fi/porssi/2016/02/02/danske-bank-supistui-suomessa/20161237/170?&n=1#commentsHere
        ****

        Danske antaa asiakkaiden itse lähteä nostamalla palvelumaksujaan & sulkemalla toimipisteitä. S-Pankki saa asiakkaita ilmaiseksi muistuttamalla mainonnastaan hintavertailuista jossa vastapelurin vuosikulut oli ~77€/yr (6,40€X12=76,80€) kun heillä omistajana ei maksa mitään . Loppupeleistä Danske haluaa olla corporaatio pankki joille tavikset tuovat hiekkaa hienoille marmorilattioille vain, nämä voivat hakeutua vapaasti muualle. Lopuksi jämä vähittäispankki & pienyritysyksikkö
        myydään vastuilla jolloin kauppahinta voi olla vaatimaton, mutta sisältää
        pommiluottoja, se voi mennä yhtä hyvin OP kuin Nordea:lle tai jollekkin ulkomaiselle pankille, tai S-Pankki ostaa pois.

        Ilman S-Pankin omistajuutta S-Pankki on yhtä kallis ellei kalliimpi kuin DanskeBank.
        Suomen ummehtuneille finanssimarkkinoille on ollut tunkua, Collector Bank, Lynx, Degiro, Norwegian Bank, Nordnet .... Kaikki tulokkaat vahvasti pelkkiä nettipankkiireita joten on vain ajankysymys kun ilmestyy korttituotteet myös myyntiin taviksille joilla voi kivijalkapankit korvata ottamalla rahat NetBankkiin. Tuohon jos yhdistää TalletusOTTO verkoston käytön jolla saa käteisen tililleen kätevästi on se paha kilpailija. Nykyisellään TalletusOTTO on hinnoiteltu suolaisesti, tyyliin Talletustoiminne maksaa 3 - 6€ pankille, on se pitänyt ulkopuoliset ulkona.
        Tosin jos konttoreita ei tarvitse pystyttää maahan, kuin yhden juridsen asioimispisteen joka hoitaa testamenttitapauksia ja muuta erikoista voi se sijaita
        jossakin varastohallin perällä.


    • Tuota_noin

      Eihän tuo S-Pankki ole siinä tilanteessa, että Dansken toimintoja kykenisi ostamaan. Katso nyt vähän pankkien taseita. Sitäpaitsi Dansken etuohjelmaan kuulumalla palveluhintasi eivät muutu. Mikä tässä nyt on niin vaikeaa. Kaikki liikepankit veloittavat palvelujensa käyttäjiä. S-Pankissa nyt jotain etuja vielä verattuna muihin.

    • voivittumitätouhua

      ja se vähäinenkin palvelu on ihan perseestä, mikä se homokin siellä sellon luukulla, hame sille päälle ja ei siellä oo koskaan asiakkaitakaan, aivan pystyynkuollu huonosti hoidettu persreikä kokoa pulju. älä edes erehdy sinne, niin huonoa palvelua et saa mistään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe