Ihastukselleni puhuminen.

Flirttausapua

Ollaan ihastuksen kanssa hyvii kavereita ja puhutuun aika paljon. En oo varma tietääkö hän että olen ihastunut häneen. Kuinka voisin hienovaraisesti flirttailla esim snapchatis tai wapis. Ei sillee "sulla on hyvä persee" vaan niinku no sillein herrasmiesmäisesti kehua sitä ja vihjailla ja tuallein.

6

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jfkskdk

      No siis annat sellasia viitteitä, että olet kiinnostunut. Kehit häntä kauniiksi ja miten ihana luonne ja söpö hymy hänellä on jne. Aina toiminu itellä :)

    • Ihanomasyy

      Tiiän hyvän tavan
      Mut en kerro koska ku ite pyydän täält apuu nii kukaa ei vittu kommentoi yhtää mitää nii miks mä auttaisin sua ku säkää et auttanu mua :D

      • Saatanan lapselline trollaaja!


    • trollarimaatti

      Pyydä vaan seksiä!

      • resdtyg5ryg

        Seksiä pyydetään kun halutaan seksiä.
        Kun ollaan ihastuneita halutaan ja pyydetään jotain muuta, simple?


    • En edes teeskentele tietäväni mitä snapchatti tai wapi on. Ilmeisesti et kuitenkaan juttele ihastuksesi kanssa kovinkaan usein kasvotusten?

      Yleensä tällaiset ihastumisasiat kannattaa hoitaa juuri kasvokkain, koska ihmiset viestivät monella muullakin tavalla kuin puhumalla. Usein ihminen ei itse huomaa viestivänsä eleillään tai ilmeillään, mutta toinen osapuoli huomaa ne siitä huolimatta.

      Näitä eleitä ja ilmeitä voi myös tulkita väärin, joten niihin kannattaa ehkä kiinnittää vähän huomiota. Usein hermostuneisuus tulkitaan ärsyyntyneisyydeksi ja jopa vihaisuudeksi. Ihastuksensa kanssa puhuminen saattaa olla hermostuttava kokemus, joten olisi ikävä jos se tulkitaan väärin.

      Pieni jännityksen tunne on tavallista, mutta jos alkaa olla jäykkänä pelosta ja olo tuntuu hermostuneelta, ei missään tapauksessa kannata esittää rohkeampaa kuin on. Naiset haistavat sen heti ja annat itsestäsi oitis epärehellisen kuvan.

      On parempi tunnustaa olevansa hieman hermostunut, koska et tiedä kuinka hän tulee suhtautumaan sinuun. Tällöin annat itsestäsi sympaattisen kuvan ja hän suhtautuu sinuun ymmärtäväisesti.

      Kun perusta on laskettu, voit kertoa että olet vähän ihastunut häneen. Hän luultavasti esittää vähän yllättynyttä, mutta luultavasti ei ole.

      Ellei hän torju sinua suoralta kädeltä, eikä hän sitä tee, koska kaikki pitävät kehuista ja ihastumisesta, voit kertoa kuinka ihailet hänen kauneuttaan, hiuksiaan, huumoriaan, hymyä, hiuksia, tai muuta sellaista.

      Koska et piilottanut pelkoasi joutavan rehentelyn taakse, hän suhtautuu sinuun vakavasti. Hän ei loukkaa sinua vaan miettii oikeasti, mitä tämä kaikki tarkoittaa.

      Kaikesta huolimatta hän on mielissään, koska häntä on juuri sydämellisesti kehuttu.

      Nämä ohjeet ovat lähinnä kasvotusten tapaamista varten. Jos lähinnä viestittelet hänen kanssaan, ei lähestymistapa kuitenkaan poikkea paljoa kasvotusten tapaamisesta.

      Ensimmäinen asia mitä kasvottomassa ja äänettömässä viestinnässä tulee tehdä, on luonnollisesti keskustelun ohjaaminen romanttisiin taikka ihmissuhteita koskeviin aiheisiin.

      Voit keskustella käytännöllisesti katsoen mistä yleisesti tunnetusta tapahtumasta, elokuvasta ja kirjasta, kunhan siinä on jotain romanttista - vaikkapa Titanic-elokuvasta.

      Kun kumppani on viritetty oikeaan mielentilaan, voit kysellä varovasti, että onko hän varattu tai onko hänellä jo joku mietittynä.

      Voit harkiten kirjoittaa, ettei sinulla ole ketään juuri sillä hetkellä.

      Kun keskustelun on kerran liikkeelle pyöräyttänyt, etenee se yleensä omalla painollaan.

      Jälleen tulee muistaa pieni epävarmuuden osoitus. Sanot ettet oikein tiedä pitäisikö sanoa vai ei. Hän luonnollisesti kysyy että sanoa mitä. Voit vastata, että taidat olla vähän ihastunut häneen.

      Koska osoitit pientä epävarmuutta, etkä ylimielisyyttä, hän suhtautuu sinuun ymmärtäväisesti ja uskoo sinun olevan jokseenkin tosissaan. Hän tietenkin kertoo asian tulleen yllätyksenä, vaikkei se sitä tosiasiassa ollut.

      Jos hän ei välittömästi loggaa ulos, voit kehua häntä yllä mainituilla tavoilla, ja hän on tyytyväinen.

      Nämä neuvot eivät takaa, että hän lähtee kanssasi treffeille, mutta ainakin hän ottaa sinut vakavasti ja suhtautuu sinuun ja tunnustukseesi hienotunteisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe