Feministit ja "Pro Raiskaus"

Hagariitti

Persujen Kaija Hietanen alitti riman ensimmäisenä kommentoidessaan taannoista huhuttua "Raiskauksen laillistamisen" tapahtumaa:

http://hietanenkaija.puheenvuoro.uusisuomi.fi/211442-return-of-kings

Return of Kings sivuston organisoima tapahtuma heteroseksuaalisten miesten tapaamispäiväksi jouduttiin peruuttamaan kahjojen (feministien) vastustaessa sitä. Hietasen propaganda osoittaa lähinnä sen että naiset persuissa voivat olla yhtä irrationaalisia kuin muissakin puolueissa.

Tästä linkistä löytyy FAQ tuohon tapaamispäivään:

http://www.returnofkings.com/78592/frequently-asked-questions-for-international-meetup-day-on-february-6

Selitys päivän peruuttamiselle valheellisten syytösten ja hyökkäysten tuloksena:

http://www.returnofkings.com/79680/why-international-meetup-day-was-cancelled

Minkälaista propagandaa oli liikkeellä tapahtumaan liittyen:

http://www.returnofkings.com/79593/how-to-incite-human-beings-to-violence-through-false-headlines

Ja mitä tapahtumia todellisuudessa saattoi olla menossa feministien vastustaessa miesten tapaamispäivää:

http://www.returnofkings.com/79484/honor-killings-may-proceed-while-we-get-shut-down-for-organizing-a-happy-hour

Tässä lopuksi voinen huomauttaa, että feministit ovat ansioituneet "raiskausrintamalla" lähinnä siinä, miten he ovat antaneet import-raiskaajille työrauhan ja hiljentyneet kunnioittamaan heidän ponnistuksiaan epävakaamman yhteiskunnan luomiseksi.

17

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hagariitti

      Hietasen älytön kirjoitus on poikinut mielenkiintoisen keskustelun. Hietanen itse näyttää jatkavan pään hakkaamista seinään kommentoidessaan omaa älyttömyyttään:

      "Uudenvuoden ahdistelut oli jo sekin hirveä asia, mutta Return of Kings-agenda menee paljon pidemmälle, ja on ehdottomasti asia, jota vastaan sivistyneessä yhteiskunnassa pitää taistella. Sellaista vastaan, jota ei tiedä olevan olemassakaan, ei voi taistella. Syytän mediaa ja poliisia naisiin kohdistuvan uhan tiedottamatta jättämisestä, ja naisten asemaa koskevan uhan huomioimatta jättämisestä. Se, että mitään ei tapahtunut, ei ole poliisin ansiota. Ja toistan: Kyseessä ei ollut mikään salainen tiedustelutieto, vaan uutinen."

      ROK:n tarjonnan laadun kukin voi todeta itse vierailemalla sivustolla. Tätä Hietanen tuskin on itse tehnyt. Monet sivuston jutuista ovat aika lailla samanlaisia kuin MV-lehdessä, tosin yleensä pidempiä ja paremmin kirjoitettuja.

      Hietanen spekuloi ROK:n muka aiheuttamalla uhalla ilman todisteen häivää. Sen sijaan hän tuskin uhraa yhtä lausetta Helsingin vuodenvaihteen tapahtumille aiemmassa blogissa:

      http://hietanenkaija.puheenvuoro.uusisuomi.fi/209937-katupartiot-tanne

      Hietanen ei myöskään häikäise laintuntemuksellaan. Esimerkiksi oikeustoimittaja Mikko Niskasaari on maininnut kirjoituksessaan, että toisin kuin Hietanen väittää, poliisilla on poliisilain mukaan valtuudet harkintansa mukaan hajoittaa esimerkiksi Odinilaisten katupartiot, jos näistä on todennäköistä uhkaa:

      http://www.mikkoniskasaari.fi/node/221

      • USKONVELJETTULEVAT

        Algerialainen raiskaaja huusi ”allahin nimeen” raiskatessaan 25-vuotiaan saksalaisopiskelijaa

        Asiasta uutisoi Daily Mail

        Raiskauksen jälkeen raiskaaja kysyi uhriltaan, oliko tämä nauttinut tapahtumasta

        Algerialaismies miltei tappoi 25-vuotiaan uhrinsa raiskatessaan tämän pimeällä kujalla. Arabi huusi ”Inshallah” = ”Jos se on Allahin tahto” raiskatessaan uhriaan.

        Algerialaismies, josta tiedetään vain etunumi Rheda, seurasi opiskelijanaista tämän kävellessä yökerhosta kotiinsa aamuyöllä Saksan Hannoverissa.

        Pahoinpideltyään ja raiskattuaan uhrinsa pahoin, kerrotaan raiskaajan kysyneen oliko nainen nauttinut siitä.

        37-vuotias algerialainen turvapaikanhakija on kiistänyt raiskauksen. Syyttäjien mukaan DNA-todisteet kuitenkin liittävät hänet rikokseen.

        Naisuhri, Lara, kertoi raiskauskokemuksen olleen hänen elämänsä pahimmat hetket.


    • TaharRooshValizadeh

      Hietanen ei näyttänyt olevan lainkaan tietoinen siitä, että koko jutun takana oli muslimi. Ja hän jopa kiitteli peruuntumisesta feministejä, vaikka nämä Facebook-sivuillaan vain kutsuivat osallistujia hymyilevään sävyyn pick-up-artisteiksi ("naistenkaatajiksi") johtuen tietenkin siitä, että feministit pyrkivät kirjaimellisen naistenkaatamisen edistämiseen ulkotiloissa ja pyrkivät saamaan mahdollisimman paljon näitä kirjaimellisia naistenkaatajia Eurooppaan.

      Linkin takana tietoa:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14111906/raiskauksien-laillistamistapahtuman-takana-muslimi#comment-83098576

      • Hagariitti

        Hietanen hehkuttaa että Roosh on muka moninkertainen raiskaaja. Roosh itse kiistää tämän väitteen (FAQ linkki).

        Perimmäinen opetus tässä jutussa, opetus joka Hietaselta jäi huomaamatta, on että ROK ei suunnitellut mitään raiskausten laillistamistapahtumaa Suomessa. Tai muuallakaan.

        Jos joku on huolissaan raiskausten arkipäiväistymisestä Suomessa niin kannattaa googlettaa sanayhdistelmällä "taharrush jamai".


      • Life-on-Marx
        Hagariitti kirjoitti:

        Hietanen hehkuttaa että Roosh on muka moninkertainen raiskaaja. Roosh itse kiistää tämän väitteen (FAQ linkki).

        Perimmäinen opetus tässä jutussa, opetus joka Hietaselta jäi huomaamatta, on että ROK ei suunnitellut mitään raiskausten laillistamistapahtumaa Suomessa. Tai muuallakaan.

        Jos joku on huolissaan raiskausten arkipäiväistymisestä Suomessa niin kannattaa googlettaa sanayhdistelmällä "taharrush jamai".

        "Jos joku on huolissaan raiskausten arkipäiväistymisestä Suomessa niin kannattaa googlettaa sanayhdistelmällä "taharrush jamai".

        Sexual harassment was barely discussed in Egypt before 2006. The public's response to the work of the Egyptian Center for Women's Rights, which sought to draw attention to it, was that it was an American idea wrongly applied to Egyptian society.[n 5]

        Löytyihän siis se syyllinenkin! Egyptiläiset raiskarit olivat siis vain joutuneet amerikkalaisuuden kohteeksi jollain tavoin! Pian Koraaninkin puoltamat raiskaukset selitetään jollain tavalla amerikkalaisista ideoista johtuvaksi. Taitavat feministit joka maassa olla samasta puusta veistettyjä marxisteja. Kuinka ihmeessä nämä vekkulit raiskauksia tehtailevat muslimipojat eivät voi olla feministien silmissä yhtään mistään syyllisiä niin, ettei syy löydy jostain muualta.


      • Hagariitti

        Se tuossa varmaan on feministeillä ideana. Onpa raiskaaja kuka tahansa niin he "tietävät" että se lopulta on suomalainen, valkoinen kantismies. Heillehän "totuus" on että toiseuden edustajat eivät kerta kaikkiaan raiskaa.


    • Aboriginaali
      • Hassu.juttunen

        Huhhuh ehtaa femakkoahan tuo. Siinä vedetään 1 1=5.

        "ANNA KUUSELA
        Lähes kymmenen prosenttia suomalaisista naisista voi joutua elämänsä aikana raiskatuksi. Raiskauksen tai sen yrityksen kokee elämänsä aikana jopa viidennes naisista.
        Tuorein naisten kokemaa väkivaltaa selvittänyt tutkimus paljastaa, että vuoden aikana noin 15 000 naista pakotetaan seksuaaliseen kanssakäymiseen. Yleensä on arvioitu, että Suomessa tapahtuu vuosittain 6 000-10 000 raiskausta."

        Siis lähes 10% naisista VOI JOUTUA.
        Voisiko joku femakko selvittää mitä tarkoittaa tämä "voi joutua", miten sellaiseen tulokseen päädytään, ja miten siitä deduktoidaan lopputulos, että joutuu?

        Hassu myös tuo femakon "tutkimus", jossa femakko on "selvittänyt" ja sitten "paljastaa". Kuten nämä femakkojitut että "on arvioitu". :D

        Huom. Uutinen on vuodelta 2007, jolloin femakot elivät kökkökasansa korkeimmalla huipulla. Vaikka femakon pieru haisee vieläkin, niin ilman muuta hassua luettavaa.


      • Hagariitti

        Yksi suosittu tapa femakoilla suurennella tilastoja on se, että lasketaan tehdyt rikosilmoitukset raiskauksista tehdyiksi raiskauksiksi.

        Viime aikoina on herättänyt huomiota se, että monet naiset tekevät tahallaan vääriä rikosilmoituksia raiskauksesta.


    • Aboriginaali

      Probakanda on femakoiden lyömäase miehiä kohtaan.
      Eduskunnassa kymmenisen vuotta sitten nousi valtava kohu väitteestä, että Eduskunnassa olisi seksuaalista häirintää naiskansanedustajia kohtaan.
      Keskisuomalainen uutisoi 8.2.2016. Vain harva naiskansanedustaja on kokenut seksuaalista häirintää duskunnassa.

      http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/vain-harva-naiskansanedustaja-on-kohdannut-seksuaalista-hairintaa-eduskunnassa/2231272
      ---------------------------------------------------------------------------

    • Aboriginaali
    • Aboriginaali
    • Aboriginaali
    • Aboriginaali
    • Aboriginaali
    • Aboriginaali

      "RAISKAUKSIA 10 000?

      Rikosylikonstaapeli Marja Vuento on tutkinut raiskauksia kolmisenkymmentä vuotta.

      Julkisessa keskustelussa eli pitkään ihan faktana väite, että Suomessa tapahtuu vuodessa noin 10 000 raiskausta.

      Ihan hatusta vedetty luku. Sivun mennen sanottuna olen jopa löytänyt sen hatun, josta luku on vedetty.

      Toimittajan kysyessä tutkija oli arvellut, että 10 000 on sopivan pyöreä luku. Raiskausten lukumääräksi on soviteltu myös Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen tulleidensoittojen lukumäärää, joita esim. vuonna 2003 oli 17600.

      Vähän kehno peruste, sillä luku sisältää myös kaikki soittoyritykset, ja voin vain kuvitella, että tämän kaltaiseen ilmaisnumeroon tulevat soitot koskevat hyvin monenlaisia asioita.".

      Poliisille ilmoitetaan vuosittain 500 - 600 raiskausepäilyä.Suhteessa siihen tuomioita tulee hyvin. Mistä se kertoo?

      Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan siitä, että poliisi ei ole onnistunut selvittämään niitä rikoksia.

      Me poliisit tiedämme, että se kertoo siitä, että näyttöä on vaikea saada, koska näissä rikoksissa käytetään hyvin vähän väkivaltaa.

      Kun uhrissa ei ole minkäänlaista vammaa, jää jäljelle vain kaksi, olennaiselta osaltaan toisistaan poikkeavaa tarinaa vastakkain. Me poliisit tiedämme myös sen, että osa tehdyistä ilmoituksista on täysin perättömiä".
      -------------------------------------------------------------

    • Aboriginaali

      Sanomalehti Karjalainen 4.3.2000.
      Asiantuntijavieraana kihlakunnan syyttäjä Marja Vanamo.

      Seksuaalirikossyytöksissä jo noitavainon piirteitä

      Vaikeissa avioerotilanteissa tehdyt rikosilmoitukset lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä osoittautuvat usein täysin perättömiksi.

      Joensuu

      Markku Liikamaa

      Syyttäjät ja poliisi ovat panneet merkille, että viime aikoina lisääntyneissä rikosilmoituksissa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä on aika usein myös perättömiä ilmoituksia. Esimerkiksi vaikeissa arvioerotilanteissa jotkut saattavat tehtailla toisesta osapuolesta aina uusia ja uusia rikosilmoituksia, kun edelliset on poliisin esitutkinnassa ammuttu perättöminä alas.

      Olen verrannut nykytilannetta historiasta tunnettuihin noitavainoihin. Niissäkinhän oli usein kyse siitä, että lasten tai kylänmuijien pahojen ja ymmärtämättömien puheiden perusteella poltettiin tuhansia syyttömiä ihmisiä roviolla. Näyttö näissä jutuissa kun on monta kertaa aivan samalla tasolla, arvostelee kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo Itä-Suomen syyttäjänviraston Joensuun toimistosta.

      Vanamo sanoo, että lapsen seksuaalinen hyväksikäyttösyytös heitetään usein ilmaan vaikeissa avioerotilanteissa.

      Olen pannut merkille, että sitä käytetään lyömäaseena toista osapuolta, yleensä isään, vastaan, hän sanoo.

      Rikosilmoitusten lisääntymisen taustalla on varmasti myös se, että ilmoitusherkkyys on kasvanut niin perheissä kuin viranomaistenkin keskuudessa.

      Mutta Vanamon mielestä syytökset ovat montaa kertaa varsin hataralla pohjalla.

      En saata uskoa, että tilanne olisi yhteiskunnassa muuttunut sellaiseksi, että yhtäkkiä meillä olisi suuri joukko avioeroisiä, jotka käyttäisivät lastaan seksuaalisesti hyväksi, hän sanoo.

      -------------

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe