Oikeat kommunistit olisi tarpeellisia eduskunnassa

Abrahamm

Nämä nyky vasemmistolaiset, varjo siitä miten ennen eduskunnassa asioita hoidettiin ja lait ajettiin läpi.
Heillä oli kuunteliansa ja pelkääjänsä yli puoluerajojen ja kansalaisten etujen ajo ja lakien hyväksyminen oli oikeistolle lähes pakko hyväksyä ,pelolla. Mutta mutta, eihän elintason ja etujen noustessa tarvitse muistaa auttajaansa?
Näinhän tämä kristillinen elämä opettaa, että kaikkea saa tehdä mutta ei saa jäädä kiinni!

55

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TimoEspoosta

      Heti kun "oikeat kommunistit" ovat tarpeellisia ja haluttuja, heitä äänestetään vaaleissa Eduskuntaan. Ei se sen kummallisempaa ola.
      Vaan kun Suomen kansa ei näe heitä mitenkään tarpeellisiksi, niin eipä heitä siellä ole. Eikä nykykannatuksella tulekaan. Mitäs se on...jotain alle 0,5%...

      • Abrahamm

        Uskaltaisivat ainaki sanoa totuudenkin asioista, ilman trollausta.

        Mutta huvittavaa nyky puolueissa on se, että johtavat vaaliteemat on otettu heiltä käyttöön ja se todistaa sen että oma puoluetuntemus on olematon. Kommunisteja löytyy kokoomuksestakin, kuin kokoomuslaisia Demareista !? (Kepu on vain uskollinen rosvo ja sosialisointi puolue itselleen)


    • Abrahamm

      Voi olla voi olla. Nykypäivänä historia ja sankaruuskin vaihtaa puolta, kuin Sauli Niinistönkin vaalirahoitus syylliset.!
      Viime maailmansodassakin sankaruudet vaihtuneet, histriassakin ja romaaneissa yhtenään ?

    • Agitbrob

      Suosittelen SWOT -analyysiä. Se kannattaa tehdä avoimin mielin ja tunteilematta. Erityisesti kannattaa keskittyä kohtaan "W". Kohtaa "O" ei kannata liioitella, vaan pitää jalat maassa. Eikä pidä masentua, vaikkei lopputulos kovin valoisa olisikaan.

    • Abrahamm

      Kun Suomalainen on noussut kuopastaan, se ei ole tuntevinaan enää auttajaansa ja minkä takia vielä vähemmän?
      Näin toimii Kiovan kaappaajat ja läntinen liittouma kristillisesti.!?
      Maantapa otettu lakikijan tilalle, jo aikoja sitten !

      • TimoEspoosta

        Kyseessä ei todellakaan ole mikään kaappaus tai muukaan väärinkäyttö.
        Kyseessä on ihan pelkkä kommunistien olematon kannatus. Kannatus, jota Suomen kansassa ei ole.
        Suomalaiset ovat vapaissa, salaisissa ja demokraattisissa vaaleissa asian näin päättänyt. Komulien hallinnon - lyhyen sellaisen - historia ja tapahtumat ovat kaikkien tiedossa - siinä syy.


    • Helppoa järjestää, ei muuta kuin hankkimaan kannatusta kansan pariin. Kun komukannatus on tänään luokkaa pari kolme promillea niin keksikää nyt keino nostaa se edes 10% tienoille. Siihen riittää kun jokainen teistä saa myytyä idean noin 50:lle nyt ei komua kannattavalle eli isolle bussilastilliselle.

      Vai tuntuuko mahdottomalta nykyisen suuntauksen valossa jossa vaali vaalilta kannatus vain laskee. Onko siis kommunismissa jotain toivomisen varaa kun kansa hylkii? Näyttää olevan sillä kommunismi ei kuuntele kansaa vaan vaatii kansaa kuuntelemaan eli on uskonnon kaltainen oppi!

      • mailman.loppu

        Kyllä kommunismi vielä nousee, ehkä Kiinan tapaan uudistuneena(tjs.). Muuten ei hyvä laula maailmassa.

        Meillä on n-liitto vielä painolastina kannatuksen nousulle.


    • ksupp

      persulaiset espoontimo ja kuonainssi antamassa ohjeita. Jälkimmäinen kokee hyväksi rytiläisten luovuttamat juutalaiset natsien keskitysleirille. Veikkosia ovat.

      • Luovutetut eivät olleet meidän juutalaisiamme vaan ryssän politrukkeja jotka oli vangittu heidän yrittäessään vallata Suomen ja alkaa sen jälkeen nuijimaan päähämme kommunismin ihanuutta.

        Jos hyökkää asein Suomeen ei henki saa olla minkään arvoinen vaan sellainen roisto on heti tapettava. Olisivat tulleet hiihdellen tai fillareilla ilman pyssyjä vaikka kylpylälomalle tai syömään kunnolla, niillä kun ei oikein siellä komulassa ollut ruokaakaan viljalti.

        Passit ja viisumit kuntoon sekä tukku vaihdettavaa valuuttaa taskuun ja hyvinhän Suomessa olisi pärjännyt vaikka olisikin venäläinen komu ollut kun käyttäytyy maan tapojen mukaan.


      • PuebloUnido

        Juutalaisten luovutuksesta..... Oli asia miten tahansa - se on kumminkin tapahtunut yli 70 vuotta sitten. Länsimaisessa systeemissä ei voi saattaa vastuuseen sellaisia henkilöitä, jotka ovat syntyneet vuosia tai vuosikymmeniä ko. tapauksen jälkeen. Tämän luulisi olevan selvää jopa kommarillekin.


      • TimoEspoosta
        PuebloUnido kirjoitti:

        Juutalaisten luovutuksesta..... Oli asia miten tahansa - se on kumminkin tapahtunut yli 70 vuotta sitten. Länsimaisessa systeemissä ei voi saattaa vastuuseen sellaisia henkilöitä, jotka ovat syntyneet vuosia tai vuosikymmeniä ko. tapauksen jälkeen. Tämän luulisi olevan selvää jopa kommarillekin.

        No komulien mielestä voidaan. Murhasivathan ne Stalinin aikaan mm. 12v lapsia syytettynä vakoilusta ja yhteiskunnanvastaisesta vehkeilystä yms. Lapsiparat oli tuotu vanhempien mukana vuosia aikaisemmin rakentamaan kommumistista työväenmaailmaa. Ja nyt komulit ovat valmiit tuomitsemaan tästäkin asiasta Timo Soinin, Naon ja Stubbin...

        Tosin, komulit eivät halua tietää Isä Aurinkoisen sisäisestä terrorismista eikä kommunistisesta kurjuudesta mitään, koska se romuttaisi kokonaan heidän valheellisen propagandansa. Kaikki muut ovatkin jo tuon valheen huomanneet ja kantaneet koko aatteen unohduksen kaivoon.
        Pysyvästi!


    • anti.fa

      "Työläkeläinen" myönsi kuona suupielissä himossa tukevansa fasismia ja natsien joukkotuhontaa. Näin hän esiintyy SKP Suomi 24 palstalla.
      TimoEspoosta on pelkkä puhdas persurakki. Hänellä ei koskaan ole ollut asiallista sanottavaa. Kuola valuu liittoutuneiden tappamisesta II maailmansodassa. Näin hän esiintyy SKP S24 palstalla.

      • Jos osaat lukea niin monesti olen samaan tunkioon upottanut niin kommunismin, fasismin kuin natsienkin poliittisen uskonnon. Jos se on tukemista mielestäsi niin onko ketään kotona siellä vintillä ja onko valot päällä?

        Natsien jo kommunistien harrastama joukkotuhonta on ihan samaa, ei siinä komuloisen kannata uskon veljiään alkaa moittimaan!

        Tuppaa vaan teillä komuloisilla työ ymmärrys olemaan hukassa kun ei oikein tiedä mitä sillä huisilla kannatuksella tekisi joka teillä on kaikilla vissiin kolmella puolueella kun löytyy yhteensä vissiin puolisen prosenttia äänistä vaaleissa.

        Ei kannata puhua liittoutuneista kun puhuu Neuvostoliitosta koska NL hylkäsi liittoutuman välittömästi kun Saksan uhka oli poistunut ja alkoi vetämään omaa orjuutuslinjaansa niille maille jotka jäivät puna-armeijan roistojen käsiin. Onneksi meillä oli viisaammat upseerit ja johtajat kuten Ryti ja pystyimme sivuuttamaan tuon kommunistien meillekin suunnitteleman riisto ja ryöstö operaation.


      • AgitBrob

        Vinkki kommareille: Kokeilemisen arvoinen konsti: alkakaa elää tätä päivää - astukaa ulos historian palstalta. On se h:tin kumma, jos vaikka puhutaan esim. tietokoneen kovalevyn formatoinnista, niin palstan kommareiden juttu luiskahtaa viimeistään parin puheenvuoron jälkeen 2. maailmansotaan (reilut 70 vuotta sitten) tai kapinan aikaan (lähes 100 vuotta sitten). Kannattaa tulla katastelemaan, miltä maailma näyttää v. 2016. Takuulla yllätytte.


      • AgitBrob kirjoitti:

        Vinkki kommareille: Kokeilemisen arvoinen konsti: alkakaa elää tätä päivää - astukaa ulos historian palstalta. On se h:tin kumma, jos vaikka puhutaan esim. tietokoneen kovalevyn formatoinnista, niin palstan kommareiden juttu luiskahtaa viimeistään parin puheenvuoron jälkeen 2. maailmansotaan (reilut 70 vuotta sitten) tai kapinan aikaan (lähes 100 vuotta sitten). Kannattaa tulla katastelemaan, miltä maailma näyttää v. 2016. Takuulla yllätytte.

        Mainitsemasi ajankohdat olivat niitä jolloin komuloiset saivat päähänsä alkaa maailman valloituksen, valloitettuaan ensin omat maansa ja Euroopan. Näin Stalinkin ajatteli ja samalla kannalla taisi olla Ku(u)sinenkin.

        Noita "suuruuden" aikoja komujen on helppoa muistella kun tämä päivä on tuonut eteen perin katkeran kalkin. Nythän komun näkeminen ja loton päävoiton saaminen on lähes yhtä helppoa tai vaikeaa riippuen siitä onko havainnoija optimisti vai pessimisti.


    • halufor

      Persuporvarit ovat syystäkin vihaisia. Ovat saaneet nokille isänmaallisuuskysymyksessä mennen tullen. Heidän Ruoska-ryti osoittautui suomalaisia tapattaneeksi suurkonnaksi. Nimimerkki "Työeläkeläinen" yrittää jauhaa fasismin erinomaisuutta monilla palsoilla. Punaisten murhaaminen hänellä unissakin mukana.

      • Taidat nähdä märkiä unia! Enitenhän olen jauhanut niin kommunismia kuin fasismiakin tunkion täytteeksi. Nehän sopivat veljeksinä juuri samaan tunkioon.

        Koskahan te komuloiset opitte lukemaan ja ymmärtämään sen mitä muut kirjoittavat? Me emme katsos käytä pravdaa vaan kirjoitamme ja puhumme tämän päivän totuuksista.

        Näköjään jos haluaa komutrolliksi niin pitää saarnata vanhaa pravdaa ja faktat pitää unohtaa!

        Jos jonkun erinomaisuutta olen toitottanut niin demokraattisen yhteiskunnan johon ei komuilla ja fasisteilla diktatuurin kannattajina ole asiaa.


      • Hyvään-suuntaan

        Kommunismi painuu unholaan hiljalleen. Onneksi tilalle nousee natsismi ja äärioikeisto. Ne ovat oikealla asialla, eivätkä koskaan ole pyrkineet liittämään maatamme toiseen valtioon. He eivät myöskään ole koskaan olleet maanpettureita tai pelkureita, kuten rintamakarkuri-komulit.
        Suomi kuuluu isänmaallisille suomalaisille, eikä petturi vasemmistolle,


      • Kotka-Rankki

        ohutta yläpilveä

        Jaa että "perusporvarit ovat saaneet nokilleen" ja KTP:ltä! Jo ovat maailmankirjat sekaisin. Kotkan Työväen Palloilijat ovat näköjään heittäytyneet vallan hurjiksi! KTP nyt kumminkin tippui veikkausliigasta eikä tästä toisesta, vähemmän tunnetusta KTP:stä, ole kenellekään iloa senkään vertaa.


      • Aivan-sama-mitä
        Kotka-Rankki kirjoitti:

        ohutta yläpilveä

        Jaa että "perusporvarit ovat saaneet nokilleen" ja KTP:ltä! Jo ovat maailmankirjat sekaisin. Kotkan Työväen Palloilijat ovat näköjään heittäytyneet vallan hurjiksi! KTP nyt kumminkin tippui veikkausliigasta eikä tästä toisesta, vähemmän tunnetusta KTP:stä, ole kenellekään iloa senkään vertaa.

        Komuleilla ei ole mitään asiallista ja järkevää kirjoitettavaa, joten kirjoitelmat ovat ihan mitä sattuu. Olemmehan saaneet lukea kommareiden utopistisia kuvitelmia ( "vallakumousta pukkaa" ) tai sitten - heidän mielestään - riemullisia uloste- ja peräsuolikirjoituksia. Tämän lisäksi surkeudessaan nimittelevät muita jos millä nimityksillä.

        No, kukin tietenkin tekee mihin äly riittää tai mitä joku toinen hoidokki keksii.
        Kuten Timoespoosta kirjoitti joskus; asialla nyt ei ole juurikaan väliä.


      • Kotka-Rankki
        Aivan-sama-mitä kirjoitti:

        Komuleilla ei ole mitään asiallista ja järkevää kirjoitettavaa, joten kirjoitelmat ovat ihan mitä sattuu. Olemmehan saaneet lukea kommareiden utopistisia kuvitelmia ( "vallakumousta pukkaa" ) tai sitten - heidän mielestään - riemullisia uloste- ja peräsuolikirjoituksia. Tämän lisäksi surkeudessaan nimittelevät muita jos millä nimityksillä.

        No, kukin tietenkin tekee mihin äly riittää tai mitä joku toinen hoidokki keksii.
        Kuten Timoespoosta kirjoitti joskus; asialla nyt ei ole juurikaan väliä.

        ohutta yläpilveä

        Tuo kommareiden "vallakumousta pukkaa" on todella mainio slogan. Sitä ei voi nauramatta lukea/kuulla. Mutta varsinainen kliimax saataisiin, kun KTP:n commandojoukot lähtevät höökimään.


    • Itse666

      Kommunismi tulisi kieltää. Kommunistit haluavat demokratian poistamista ja vallan itselleen. Miksi tällaisia terroristijärjestöjä sallitaan?

      • Ei-Tarvitse-kieltää

        Ei komupuolueita tarvitse kieltää. Ne kuihtuvat ihan itsekseen. Tai oikeammin - ovat jo kuihtuneet - sillä eihän joku 0.2 - 0.5 %:n kannatus ole mitään muuta kuin selvä osoitus, että on tultu tien päähän - pitkältä marssilta. Suomalainen yhteiskunta kyllä kestää varsin hyvin muutaman hörhöpuolueen - nehän ovat tosiasiassa täysin harmittomia. Kommarien vappukulkuekaan - tiedättehän sen, joka on kolme metriä pitkä ja haisee viinalle - ei häiritse edes liikennettä.


      • Töymeis

        "Kommarien vappukulkuekaan - tiedättehän sen, joka on kolme metriä pitkä ja haisee viinalle - ei häiritse edes liikennettä......"

        Nyt aliarviot pahan kerran kommareiden vappukulkueen pituutta. Se on normaalisti ollut kuuden metrin mittainen...


    • Bevrenti.Laria

      Siis oikeat kommunistit ?
      Mutta mistä niitä löytäisi ? Eeva ja Aatami olivat kai ensimmäisiä tosin ei ollut puoluetta vielä perustettu. Ei ollut edes vaatteita mutta aatteita runsaasti ja onnellisia olivat. Pieni särö oli kuitenkin käärmeen muodossa, puoluetoimistoko sen lähetti ? Sitten sattui se enimäinen "kulakkitapaus" Kainin ja Aabelin välillä. Kivi päksahti toisen kalloon liekö ollut kysymys muusta kuin jäsenmaksutulojen jaosta. Tulos oli sama kuin myöhemmin "kansanvihollisoikeuksissa" epäilty lautoihin mutta epäilijä vapaasti maailman turuille. Tuosta jatkettiin monilla tantereilla ja toimintaa rahoitettiin ryöstöillö ja terroritoinnalla. Nyt nykymenettelyä tuntevat sanovat "ei me mutta kun nuo" niinhän se ennenkin meni. Kyllä taitaa olla niin ettei enää Saarisen ja Tennilän jälkeen uusia kommunisteja tule ! Ei riitä se, että pappa betalar ja sitten "palsa nurin ja riistäjien leiriin lihomaan" !! Siitähän on oivia esimerkkejä sekä kommunisteista että kommunistittareista. Nimistä viis osa "po svenska" osa "po finska"!!

    • ryti-petti.isänmaan

      Täällä näkyy olevan kaikki SKP:n palstalla riehuvat rytiläisnatsit "neuvomassa". Ne neuvovat kumoamaan sitä mitä ei voi kumota. Heidän katkeruus juontuu siitä, että liittoutuneet löivät rytiläisten natsien aluevalloitushaaveet mäsäksi. Ryti itse joutui linnaan. Muualla Euroopassa hänet olisi teloitettu raakana fasistina. Samaan tapaan kuin Quisling Norjassa.
      Uusnatsien kolmikko sai SKP-palstalla kuonoon alkuvuodesta pahemman kerran. Rytiläisten isänmaanpetos paljastettiin juurta jaksaen.

    • ryti.on.petturi

      Isänmaan pettureita olivat ne, jotka solmivat 1 930 luvulla liiton saksalaisen fasismin kanssa. Rytiläisten aateperintöä tukevat palstalla Työeläkeläinen, AgitBrob ja TimoEspoosta. Kaikki julmia verihurtteja työläisväestöä vastaan. Eivät kaihda tuomasta esiin väkivaltaista luonnettaan.
      SKP:n palstalla kolmikko asetettiin järjestykseen. Suomalaisen porvariston natsiliitto osoitettiin todisteiden kera. Mainitut verihurtat puolustivat fasismia henkeen ja vereen. Joku näistä piti hyvänä Rytin luovuttamia juutalaisia natsien tuhoamisleireille - tässä heidän isänmaallisuutensa.

      Lukekaa SKP:n palstalta seuraavat viestiketjut niin havaitsette vielä vuonna 2 016 kolmikon verenhimo natsien perään.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14142555/sotien-vaikea-historia---kommunistit-oikeassa
      asekätkentä
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14115348/suomen-pyha-sota---sotapappien-propaganda
      jatkosodan propaganda

      Ensimmäisessä viestiketjussa paljastetaan rytiläisten natsien asevarkaudet 1 944/45 ja jonka tarkoitus oli jatkaa toivotonta sotaa natsien rinnalla loppuun saakka.
      Jälkimmäinen viestiketju kertoo sotapappien kautta porvariston liittoutumisen saksalaisen fasismin kanssa Suur-Suomen rakentamiseksi.
      Mainittu kolmikko esiintyy röyhkeästi fasismin puolesta ja haluaisivat edelleen alueita rajan takaa.
      Perussuomalaiset ovat ylipäänsä keskittyneet historian väärentämiseen. He haluavat jatkaa kuopatun erillissodan teemaa ja pestä fasismi puhtaaksi. Sellaisille lurkeille on annettava pitkät. Jos nämä pääsisivät valtaan, he pettäisivät isänmaan naton avulla.

      Oikeistolaisten mellastuksen edessä ei ole mitään syytä antautua.

      • AgitBrob

        Oikein, älä anna periksi. Kommareiden sulava liikkuminen ajassa on jännä ilmiö. Jotkut historialliset, yli 70 vuotta sitten tapahtuneet asiat ovat heille aivan kuin tätä päivää - toki heidän kannaltaan parhain päin seliteltyjä ja tarkoituksellisesti vääristeltyjä.
        Mutta, mutta, arvoisa "ryti.on.petturi" - usko tai älä usko - tosiasia kumminkin on, että tämän päivän poliittisessa toiminnassa ei 2. maailmansodan asioita jahkailla päivittäin. Niinpä puheet historian "väärentämisestä" ja "fasismin pesemisestä puhtaaksi" ovat nätistikin sanottuna höperehtimistä.
        Persuista meidän komut ovat tätä mieltä: "Jos nämä pääsisivät valtaan, he pettäisivät isänmaan naton avulla." No tähän voi todeta: persut ovat vallassa, heillä on aika monta ministerin paikkaa. Eduskunnan puhemies (nainen) on persu jne.. Ts. persuilla on enemmän valtaa kuin kommareilla edes hurjimmissa unissaan.


      • Timoespoosta

        Nuo muutamat jäljellä olevat kommarit mekastavat "Ryti on petturi" - huudolla, mutta eivät pysty kertomaan mitä esim. siinä kuuluisassa Rytin kirjeessä Hitlerille oli kirjoitettu. Kovalla touhulla täälläkin höpöttävät sen olleen liittosopimus yms. lennokasta väittämää, vailla mitään totuuspohjaa.
        Tästä huomamme sen, että kommunistin ei tarvitse tietää asiasta mitään - pääasia on, että hölistään ja metelöidään.
        No, se sallittakoon heille vähälukuisille, kun muuhunkaan eivät pysty.


    • TimoEspoosta.
      Tehän jauhatte ihan samaa sontaa kuin SKP:n palstallakin. Kommunistien arviot II maailmansodasta, Suomen natsiliitosta ja suomalaisten fasistien toiminnoista on vahvistettu useankin nykyisen tutkijan toimesta.
      Arvoisa Herra. Laitatteko monellekin keskustelufoorumille typeryyksiänne?

      • TimoEspoosta

        << Kommunistien arviot... <<
        No miten arvioisit seuraavia asioita:
        - Motov - Ribbentrop -sopimuksen salainen lisäpöytäkirja
        - Terijoen hallitus
        - Talvisodan hyökkäys Suomeen
        - Neuvostoterroristien siviilimurhat esim. Malahvianvaarassa ja Hyryssä
        - Neuvostoliiton terroripommitukset Helsinkiin kevättalvella 1944

        Nuo kommarien arviot ovat sikäli merkillisiä, että sanallakaan niissä ei mainita kommunistisen diktatuurin ja terrorismin tekosia.
        Hyväksytkö Sinä ne kaikki?

        Ja mitä R.Rydin kirjeessä luki? Siitä on kommarit väittäneet sen olleen liittosopimuksen.


      • AgitBrob

        Nyt, yli 70 vuotta sodan päättymisen jälkeen, mikään ei ole helpompaa kuin tehdä "oikeita arvioita" sodasta. Mitä arvoa noilla oikeilla arviolla sitten on - sen voi kukin päätellä itse.


      • regant
        TimoEspoosta kirjoitti:

        << Kommunistien arviot... <<
        No miten arvioisit seuraavia asioita:
        - Motov - Ribbentrop -sopimuksen salainen lisäpöytäkirja
        - Terijoen hallitus
        - Talvisodan hyökkäys Suomeen
        - Neuvostoterroristien siviilimurhat esim. Malahvianvaarassa ja Hyryssä
        - Neuvostoliiton terroripommitukset Helsinkiin kevättalvella 1944

        Nuo kommarien arviot ovat sikäli merkillisiä, että sanallakaan niissä ei mainita kommunistisen diktatuurin ja terrorismin tekosia.
        Hyväksytkö Sinä ne kaikki?

        Ja mitä R.Rydin kirjeessä luki? Siitä on kommarit väittäneet sen olleen liittosopimuksen.

        SKP:n palstalla käsiteltiin talvella ja keväällä kaikkia valkoisen Suomen isänmaan vastaisia tekoja. TimoEspoosta joutui faktojen edessä antautumaan ehdoitta. Suomen porvariston poliittiset ja moraaliset petokset ovat hirvittävät. Se ei laimennu ulkomaiden tapahtumien seurauksena.
        Valkoisten verenhimo alkoi jonkin verran ennen luokkasotaa ja kesti syyskuulle 1944. TimoEspoosta ei kyennyt tuomaan yhtään vasta-argementtia muuta kuin toisti AKS, Lapuan Liike ja IKL teesejä. Viralliset tutkimukset ovat paljastavan selvät.

        Näyttää siltä, että uinuvat valkoiset voimat kehittelevät uudelleen työväenliikkeestä "vapaata" Suomea. Sellaista ei enää tule. Toive on turha. Sosialismi tulee ja syö lukutaidottomat espoolaispersut.


      • Reikani
        regant kirjoitti:

        SKP:n palstalla käsiteltiin talvella ja keväällä kaikkia valkoisen Suomen isänmaan vastaisia tekoja. TimoEspoosta joutui faktojen edessä antautumaan ehdoitta. Suomen porvariston poliittiset ja moraaliset petokset ovat hirvittävät. Se ei laimennu ulkomaiden tapahtumien seurauksena.
        Valkoisten verenhimo alkoi jonkin verran ennen luokkasotaa ja kesti syyskuulle 1944. TimoEspoosta ei kyennyt tuomaan yhtään vasta-argementtia muuta kuin toisti AKS, Lapuan Liike ja IKL teesejä. Viralliset tutkimukset ovat paljastavan selvät.

        Näyttää siltä, että uinuvat valkoiset voimat kehittelevät uudelleen työväenliikkeestä "vapaata" Suomea. Sellaista ei enää tule. Toive on turha. Sosialismi tulee ja syö lukutaidottomat espoolaispersut.

        Olipahan taas höpötystä ja höperehtimistä. Hohhoijaa..... Odotelkaahan rauhassa sitä "sosialismin tulemista". Älkääkä pitkästykö.


    • Itse666

      Sosialismi on:
      - pakkotyöleirejä
      - sotasankarijohtajia jotka eivät ole olleet sodassa
      - kätyreitä ja vakoilijoita
      - apatiaa
      - mielipidevankeja
      - eriarvoisuutta joka perustuu poliittiseen mielipiteeseen
      - vaaleja joissa on yksi ehdokas ja hän saa 100% äänistä
      - valtion täydellinen kontrolli jopa siitä mitä ihminen saa ajatella

    • esaun_lapsi

      Maailmalla on tapahtunut kaikenlaista. Myös kommunistien tai siksi nimittävien toimesta. Suomalaiset kommunistit eivät ole syypäitä muualla tehtyihin rikoksiin. Suomessa porvarit ovat syyllistyneet joukkotuhontaan, siviilien murhiin, lasten murhiin, liittoon fasistien kanssa, mittaviin varkauksiin, laittomaan Isäntämaasopimuksen solmimiseen, mielipiderikoksiin, kirjojen polttamisiin, kansalaisten vangitsemisiin etnisyyden perusteella, keskitysleirien saariston rakentamisiin, työväenliikkeen ihmisten vangitsemisiin. Porvareiden rikoslista Suomessa on pitkä. Kommunistien rikoslistassa ei ole mitään.
      Voidaan verrata mm. 1 991 jälkeen poliittisesti porvareiden ja kommunistien tekemät rikokset toisiinsa. Vaikkapa tappamiset. Kumman vaakakupissa murhatut huutavat eniten? Mitä arvelette.

      • Evp_tups

        - - - laittomaan isäntämaasopimukseen - - -

        Millä mielikuvituksella saat tuostakin asiasta laittoman? Ja koko muu kirjoituksesi on ihan samaa tasoa; Vai keskitysleirien saaristo... Tuollainen valehtelu ja vääristely on osaltaan aiheuttanut sen, että kommunistien kannatus on loppu. Suomalaisekin osaavat erottaa tökeröt valheet ja osaavat ihan itse selvittää tosiasiat.

        Ihan yhtä lennokkaan hulvaton on typerääkin typerämpi väite: "haluaisivat edelleen alueita rajan takaa". Tuollaiset möläytykset vain osoittavat sen, että mitään todellista sanottavaa tai asiaa ei ole, mutta jotain on päästettävä, joten vääristely ja valheet ovat kommunistin mielestä riittäviä.

        Vieläkö todellakin kummastelette aatteenne romahtamista ja täydellistä perikatoa?
        Vastaatko tähänkin perinteiseen tapaanne peräsuolijutuilla?


      • CainandAbel

        "Esaun lapsi" epäilemättä ajattelee, että kun "isäntämaasopimusta" ei ole hyväksytetty kommareilla, niin se on "laiton". Kommareille ei näytä aivan pienessä kummassa valkenevan, että kärpäsen skeidakin on selvästi merkittävämpi ilmiö kuin Suomen kolme kommaripuoluetta yhteensä.


      • TimoEspoosta

        Eihän mitään tarvitse hyväksyttää kommareilla. Asian hyväksyvät ne, jotka ovat asioista päättämässä. Kommarit eivät edes tiedä mitä asioita on - saati, että olisivat päättämässä.
        Päätöksentekoon pääsee osallistumaan esim. kansanedustajat - joita komuleilla ei ole ollut vuosikymmeniin. Ja sitä ennen olivat vielä Moskovan käskyläisiä, joten mitään omis mielipiteitäkän ei ollut.

        Noo...sillä niin väliä... Juhannuskin ihan kohta...


    • Espoontimo innostui höpöttämään selvää sontaa KTP:n palstalla kun SKP:n palstalla sai turpiin että roikui. Hän huusi siellä aikansa hampaat irvessä työläisten verta fasistien apua kaihtamatta.

      Aloitukseen viitaten kommunistit tarvitsevat järjestöllistä yhtenäisyyttä. Aatteellinen yhtenäisyys on jo. 1 980 luku johti SKP:n hajaannukseen ja lopulta sen toiminnan alasajoon muutamaksi vuodeksi. KTP yritti paikata aukkoa. Sosialistinen Työväenpuoluekin heräsi eloon. Oma arvioni on että kaikissa puolueissa vaalitaan Marxin ja Leninin aatteiden perintöä ja nähdään kapitalismi historiallisesti ohimenevänä vaiheena ihmiskunnan kulkutiellä. Historian kulku vaatii voimien yhdistämistä. Kommunisteille on edesvastuutonta mikäli hajaannusta jatketaan. Kolmen puolueen johtoelimissä tulisi ennakkoluulottomasti tarkastella niitä seikkoja joilla päästään yhteisen puolueen järjestämiseen. On järjestöntä esittää julkisuudessa kolmea erillistä marxilaista liikettä kun kaikkien perusnäkemys on samanlainen. Vastaisen toiminnan ja työväenluokan edut vaativat kommunistien toiminnan järjestämistä yhdestä keskuksesta. Historiallista hetkeä ei saa hukata menneisyyden henkilösuhteiden penkomiseen. Katse on tulevassa. Tehtäviä on paljon. Resursseja on vähän. Tahtoa ja tarmoa on. SKP:n edustajakokouksessa tulisi olla esillä julkilausumien sijasta konkreettista yhtenäisyyden rakentamista.

      • AgitBrob

        Voittehan te yrittää sitä sun tätä - mutta homma ei siitä muuksi muutu. Ongelmanne on siinä, että teillä ei nykyisellään ole tämän päivän yhteiskunnalle yhtikäs mitään annettavaa. Kommareiden saitit Suomi 24:ssä ovat aika hyvä indikaattori: 70 - sadan vuoden takaisia asioita on jatusteltu kuukaudesta toiseen - nykyaika on jäänyt sivuun. Epäilemättä syystä, ettei kommareilla tosiasiassa ole nykyaikaa. Aika on ajanut ohi - kommarit eivät ole pystyneet näkemään sitä valtavaa muutosta, joka koko maapallolla on tapahtunut viimeisten 30 - 40 vuoden aikana. On oltu laput silmillä - esim. Neuvostoliiton katoaminen kartalta ei kaikesta päätellen ole hyvinkin monelle, nimenomaan suomalaiselle, kommarille vieläkään valjennut.


      • TimoEspoosta

        >> Espoontimo innostui höpöttämään... <<
        Sinulla kun ei ole mitään järjellistä sanottavaa, etkä edes kykene vastaamaan Sinulle esitettyihin kysymyksiin, niin kirjoittelet sitten tuollaista.
        Taitaa edelleenkin olla mieli järkkynyt kommunismin romahduksesta ja koko sen valheellisuuden paljastumisesta?

        >>...esillä julkilausumien sijasta konkreettista yhtenäisyyden rakentamista.<<
        No mites nuo tuli tehtyä? SKP:n palstallahan Sinä kirjoittelet juuri noita onnettomia julkilausumia. Niitä, joilla ei ole kenellekään mitään merkitystä.


    • julian_grimau

      Kommunistien järjestöllinen yhtenäisyys tulee saada. Se on asia numero yksi. Kaikkien kommunistien tulee toimia sen eteen. Kommunisteilla on ylivoimanen analyysi vallitsevasta maailmanpolitiikasta. Yhtenäisinä kommunistien sanoma näkyy.
      Mitä nopeampaan järjestöhajaannus lakkaa sitä varmemmin eduskuntaan tulee kommunistikansanedustajia. Useissa poliittisissa kysymyksissä monilla muilla puolueilla on sama kanta ja demokraattisen rintaman rakentaminenon mahdollinen. Sodan ja rauhan kysymyksissä emme ole yksin. Yhteiskunnallisista persupalveluista monet järjestöt kantavat huolta.
      Kun kommunisteja tulee eduskuntaan niin perussuomalaisten kaltaisilta liikkeiltä putoaa pohja pois. Suunsoitto on lunastettava teoilla. Perussuomalaisten esiinmarssi on suoraa seurausta kommunistien hajanaisuudesta. Porvarillinen populismi ylipäänsä on kriisissä. Natomaiden käymien sotien seuraukset tulivat natokiihkoilijoisen kintuille. Vapauden sijasta vapauksien rajoittamisen aikakausi näyttää voimistuvan.
      Työtä riittää. Ei anneta palstan persujen hämätä todellisuutta. Rakit haukkuvat - haukkukoon.

      • PuebloUnido

        "Kommunistien järjestöllinen yhtenäisyys tulee saada. Se on asia numero yksi. Kaikkien kommunistien tulee toimia sen eteen. Kommunisteilla on ylivoimanen analyysi ..."

        No miltäs homma vaikuttaa? Yllä olevat toivomukset ovat lähes vuoden takaa ja pahalta näyttää - aika lailla päin prinkkalaa on menty. Vaalitkin olisivat olleet suoraan sanottuna katastrofi, ellei olisi jo etukäteen tiedetty, miten tulee käymään. Mutta eihän tässä mitään - käydään vaan 2. maailmansotaa yhä uudelleen ja uudelleen. Kyllä se siitä.


      • PuebloUnido

        "Kun kommunisteja tulee eduskuntaan niin perussuomalaisten kaltaisilta liikkeiltä putoaa pohja pois..."

        Ainakaan kuntavaalien tulos ei tue yllä esitettyä toivetta. Seuraaviin eduskuntavaaleihin on aikaa pari vuotta. Mitkään merkit eivät viittaa siihen, että tilanne muuttuisi.


    • TimoEspoosta

      No missähän tuo >>...kommunistien sanoma näkyy. <<?

      Viimeisin kannatustutkimus mainitsee 8 puoluetta. Puoluerekisterissä on 12 puoluetta. Nuo neljä ovat kohdassa Muut / 2,3%. Tasajaon perusteella kannatus olisi 0,575% / puolue. Virhemaginaali on /-1,6%.

      • Tuo on se komuloisten kylmä kylpy josta kirjoittamista ja puhumista he välttävät viimeiseen asti, se kun niin masentaa.

        Kun vaikutusmahdollisuudet on päästetty käsistä niin puolue on täysin hyödytön. SKP ja KTP ovat enää pieneen herätysliikkeeseen verrattavia poliittis-uskonnollisia järjestöjä. Kun helluntaiherätyskin joutuu vaihtamaan kesäjuhliensa paikkaa väen vain lisääntyessä ja nykyisen paikan käydessä liian ahtaaksi ja rajoittavaksi niin miten mahtaa olla SKP:n ja KTP:n vastaavissa tilaisuuksissa?

        Vai eikö komuilla riitä väkeä kesäjuhliin asti?


    • mjuxsdb

      juutalaiset uuniin vasurit pelloreunaan ja multaan maailma olis paljon parenpi

    • qetuohfg

      loistavaa ajakaa pakolaiset ulos suomesta homot ja lespot ahvenmaalle ja korkee aita nykyvasurit oikeisiin töihin,vihreet kaalipelloille koljooseihin.jos tämä tämä tapahtuu ääni heti teille

    • kapitalismi.kaput

      Kyllä kunnon kommunisti aina paikallaan on.

      • Garbage-diver

        Ja se paikka on historian roskatynnyri.


      • Molokin_kitaan
        Garbage-diver kirjoitti:

        Ja se paikka on historian roskatynnyri.

        Eikä senkään tarvitse nyt kovin iso olla. Yksi tavallinen Molok riittää. Sinnehän mahtuu koko kommunistinen aate ja kannattavat äänet. Koko Euroopasta.
        Ja tilaakin jää...


    • Jos katsotte ne eduskunnassa tarpeellisiksi niin miksi ette hanki kannatusta ja saa niitä sinne istumaan ja töihin?

      Helpointahan se olisi liittymällä Kokoomukseen, Keskustaan tai PerusS puolueisiin koska niissä on juuri tuon eduskuntapaikan mahdollisuus olemassa, joskin takapajuisessa SDP:ssäkin se saattaa olla mahdollista.

    • Abrahamm

      Ei sellaista kansanedustajaa ole, että ei kolmesti kieltäisi totuutta, jos tiukalle taloudessa pantaisiin, ennenaikaiseen malliin. Vihtori Kosolan Lapualaistupa sen osoitti, kun pahoinpitely tapahtu kristilliseen malliin !?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe