Arhimäki ja Rinne oikeassa, Sipilä väärässä.

OikeaaAsiaa

Arhimäki ja Rinne oikeassa, Sipilä väärässä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020921093244_uu.shtml

Tämä maailma on menossa kohden taloudellista lamaa ja sotaa ja nyt Suomi niminen valio myy itselleen tärkeät yritykset ja Sipilä puolustaa.

Eipä ole miehellä kovin valoisa näkemys.

Toivottavasi siinä vaiheessa kun Suomi on konkurssissa kaikki syylliset, jotka tätä näkemystä kannattaa, saadaan julkisesti hirttää.

Tietenkin valtiovallan luvalla.

Porvari on paskahousu ja ahne.

Ja tämän tyyppiset ihmiset vielä ' leikkivät uskovia, voi V.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SSStubbidoaMenoa

      SSSipilä on stubbidolainen jotka tuhoaa Suomea. Valtakunnanoikeus maanpetoksesta on ainut oikea paikka tuollaisesta touhusta. Myydään valtiolle verovaroja tuovat monopolit, joita valtio voi vaatia pitäytymään kohtuuhinnoittelussa joka auttaa kansalaisia, yrityksiä ja muita yhteisöjä kasvattaen kansantaloutta. Samalla huoltovarmuus pysyy suomalaisilla. Seuraavaksi stubbidolaiset kokkareet ja kepulit myyvät muun kansallisomaisuuden mm. metsät ja vedet, kuka on kysynyt kansalaisilta luvat? Maanpetostouhua.

      • Kokomustaporvarit

        Kokoomus myy ilman ulkomaille ja joudumme käyttämään pankkikortilla toimivaa naamaria jotta saamme edes haistella ilmaa. Björn Nalle Wahlroos kertoo taas tv:ssä että yksityistettyä ilmaa ei saastuteta tai tuhlata.

        ..sitä enne muu kansallisomaisuus eli metsät, vedet ym.


      • Rosvokapitalismi

        Mitä luulet käyvän Sote:n sosiaali- ja terveyspalveluiden yksityistämisessä? Verovaroja virtaa kiihtyvästi veroparatiiseihin porvarikihoille. Kokoomuksen ja kok-Sipilän paikka on pysyvä oleskelu oppositiossa, muuten Suomi on vaarassa.


      • älkää_unohtako

        Arhinmäki oli hallituksessa joka myi sähköverkot,Rinteen puolue sosdemit myös niitä myymässä samassa hallituksessa.
        Persut ja kepu oppositiossa, jotka kauppaa vastustivat. Pian teillä tuokin unohtui.


      • KukaOlikaanPääpuolue
        älkää_unohtako kirjoitti:

        Arhinmäki oli hallituksessa joka myi sähköverkot,Rinteen puolue sosdemit myös niitä myymässä samassa hallituksessa.
        Persut ja kepu oppositiossa, jotka kauppaa vastustivat. Pian teillä tuokin unohtui.

        Kokoomus oli päähallituspuolueena, unohtuiko? 12 viime vuotta porvaripäähallituspuoluejohdossa ja Suomi ottanut yli 100 mrd euroa valtionvelkaa. Apupuolueet tekee pääministeripuolueen politiikkaa tai siirtyy oppositioon, kuten persujen perseenanto on osoittanut.


    • SSS-luokitus

      Sipilä, Soinin ja Stubidon talousviisaudet ovat EK konttorista kopioituja. SSS kuuntelee samoja kuiskijoita kuin edellinen hallitus. Tuloksetkin ovat samaa tasoa. On kauhea hätä ja kiire tai piru periii ellei nyt äkkiä myydä pilkkahintaa valtion omaisuutta. Mikähän olisikaan ollut kauhukuva, jos luokiteljat olisivat pudotattaneet yhden A. Mutta SSS'n pahaksi onneksi eivät tehneetkään sitäkään. Mahtaa SSS lievästi sanottuna potutaa. Hetemäki oli varmaan ehtinyt jo tekemään klupiaskin kanteen laskelma kuinka paljon päästään leikkaamaan. Nyt joutuu roskiin seki.

      • SSS-emävaleet

        Sipilän, Stubbin ja Soinin täysmusta porvarihallitus viljelee mantraansa, sillä kerrankin vallassa on täysporvarihallitus jolla on valta leikata työntekijän palkkoja ja työehtoja, heikentää AY-liikkeen valtaa ja lisätä eturyhmänsä varakkaiden, pääomapiirien ja elinkeinoelämän omistajien etuja ja voittoja. Taustalla peesaa vielä kolmas kokomusta ässä Sauli niinistö, joka voi hyväksyä SSS-porvarihallitusten rustaamia lakeja. Taustalla EK, jonka värittynyttä tilastodataa SSS-hallitus käyttää, vaikka EK on toinen työmarkkinaosapuoli jonka etujen mukaista on huonontaa työntekijän ja ammattiliikkeiden asemaa. OECD:n ym. ulkomainen taloustilastotieto kertoo ihan muuta, kuten ylempää voitte lukea.

        Sipilä on TV:ssä esillä kertomassa kauhutarinoita jotta kusetus menee läpi, ennen kuin Suomi taas alkaa nousta taantumasta, joka ei johdu suomalaisen työn hinnasta tai hyvinvointipalveluista.

        SSS ja EK - Miksei yrittäjyys kannata Suomessa
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14100455/sss-ja-ek---miksei-yrittajyys-kannata-suomessa


    • rghtj

      Sitähän se Sampo Terhokin sanoi.

    • hävetkääsdpjavasemmisto

      Populismia vasemmistopellet: Arhinmäki ja Rinne olivat hallituksessa myymässä Fortumia Carunalle. Silloin omistajaohjauksesta vastasi Vihreiden Haavisto. Ei ole vasemmistopelleillä muuta ajatusta kuin hallituksen räksyttäminen. Ei ole kansanedustajan arvon mukaista käytöstä.

      • KokomustaMeininki

        12 vuotta porvaripäähallituspuoluekausia ja tulos on tämä. 100 miljardia euroa porvarijohtousten hallitusten ottamaa valtionvelkaa josta kokoomuksen ottamaa 90 miljardia euroa. Sitä ennen Paavo Lipposen kaksi sdp-johtoista hallitusta sentään 90-luvulla maksoi pois kepupääministeri Esko Ahon ottaman jättivaltiovelan euroina 50 miljardia euroa. Apupuolueet tekee pääpuoluepolitiikkaa tai lähtee oppositioon, kuten persujen perseenanto osoittaa taas. Kokkareet myy koko Suomen kansallisomaisuuden yhtiöitettyään sen ensi, ja myy vielä alehintaan.


      • jaskanpauhantaa

        Sulla on vajaa tiedot kokoomuksen Jan Vapaavuori sähkönsiirtoa oli myymässä, tarkista nyt edes faktat.


    • syyt_muiden_niskaan

      Vasurit ja vihreät itse istuivat edellisissä paskahallituksissa. Miksi eivät silloin pitäneet älämölöä. Saatanan kummallisia tyyppejä nuo kommarit.

      • Persiinjako

        Aivan samasta syystä kuin persut eivät nyt vaan jakavat persittään. Apupuolue tekee pääpuoluepolitiikkaa tai menee oppositioon. Viimeiset 12 vuotta päähallituspuolueina ollut porvaripuolueet kokoomus tai kepu ja tulos on sen mukainen. yli 100 mrd euroa valtionvelkaa, vaikka samalla Suomen hyvinvointivaltiota ja sen peruspalveluita ollaan ajettu kiihtyvästi alas. No valtiovelalla onkin rahoitettu hyväosaisten, pääomapiirien, omistajien ja elinkeinoleämän veroaleita? Ja Suomessa onkin tällä hetkellä ennätyksellisen alhaiset omistajuuteen, varallisuuteen ja omaisuuteen kohdistuvat verot: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14100455/sss-ja-ek---miksei-yrittajyys-kannata-suomessa


    • ei_mulla_muuta

      Vasemmistoanarkisti aloittajalla on luvattoman huono muisti .
      Kuka myi sähköverkot ? Hallitus jossa olivat vaikuttamassa
      vesemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit. Tuomonen ko teillä
      on muisti,täydellisiä dementtiapotilaitahan te olette.

    • ässätollot

      Miten entisten virheet oikeuttaa nyt tupeksijankohtalo?

    • Yhdessävoisionnistua

      Vaikkakin olisi näin, suotavaa ottaa nyt oppia viisaaimmilta ja minimoida aikaansaamansa virheet. Ei riitelyllä tätä maata nosteta. Virheitä, kuten kannattavia yrityksiä ei saa myydä ulkomaille Carunan tavoin, Suomeen jäätävä maksetut verot.

      Tähänkin päätökseen olisi pitänyt sisältyä asiantuntijaryhmä miettimään ja laskemaan hyötyjä ja haittoja ihan vaan vaikka "Himasen tavoin" johon upposi "vain" 700 000 e silloin kun jygä oli säätämässä valtion asioita ja poskelleen meni (taitaa itse jygällä olla poskessaan jotain saadakseen pitää jobinsa). Pelle pinoccio.

      Tehtävä vaan kuten kansa haluaa, ei kuten joku äänienemmistöllä valittu poliitikko, joka valehtelee heti minkä ehtii aseman saatuaan. Poliitikkojen vastattava koko omaisuudellaan suomelle aiheuttamistaan tappioista. Niinhä tuo on yrittäjälläkin ja herra sipilä johtaa Suomeakin kuin yritystä.

      Hyvin realistinen käytäntö, koska mikäli hoitavat työnsä hyvin ehtivät nykyisillä palkoillaan maksaa tavallisen talovelkansa parissa, korkeintaan 4.ssä vuodessa, ja loput ovatkin "hummausrahaa." vaikka keskellä Helsinkiä asuisivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe